اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ
وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن
💐💐💐💐💐
السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ
یااباصالحَ المَهدی
یاخلیفةَالرَّحمن
و یا شریڪَ القران
ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ
سیِّدی و مَولای
ْ الاَمان الاَمان الاَمان ورحمة الله وبرکاته
💐💐💐💐💐
🍃🥀شهید مدافع حرم حجت_اصغری🌹
👇قسمتی از وصیت شهید:🥀
تاریخ درحال تکرار شدن است و یزیدیان زمام امور دنیا را در دست گرفتهاند.شمایی که میگویید جنگیدن در کشوری دیگر کاراشتباهی است!بدانید امام حسین(ع) در مدینه زندگی میکرد ولی در عراق و کربلا به شهادت رسید.
امام حسین(ع)برای احیای دین جدش و امربه معروف ونهی ازمنکر قیام کردند و این نیز خود گواهی برای ماست که ببینیم چگونه تاریخ در حال تکرار شدن است و چگونه یزیدیان زمان زمام امور را در دست گرفتهاند و چگونه چهره اسلام را با تفکری صهونیستی و تکفیری که آمیزهای از تفکرات یهود است مخدوش میکنند و به دنبال معرفی اسلامی پر از توحش و معرفی آن به جهانیان هستند. هرکس به نوبه خود باید تکلیف خود را ادا کند و قدم در راه مقتدای خود حسین بن علی(ع) بگذارد.
همه آزادهگان و محبین به اباعبدالله(ع) وظیفه داریم در این راه قدم بگذاریم و برای ظهور منتقم، زمینه سازی کنیم.چه زیبا فرمود خمینی کبیر که راه قدس از کربلا میگذرد و این جمله هر زمانی بیشتر نمود پیدا میکند که هرسال اربعین پرچمهای سیاه خراسانی این نکته نورانی امام(ره) را یادآوری میکند.
💐💐💐💐💐
🔷اسم اصلي ايشان در شناسنامه محمد غلام نژاد بود . يكسال قبل از اينكه به شهادت برسد فاميلي اش را تغيير داد ، جز من كسي از اين موضوع اطلاع نداشت. در واقع يك رازي بود بين من و شهيد ، از آنجائيكه علاقه و ارادت زیادی به شهيد سيد محمد منتظر قائم ،فرمانده سپاه يزد و شهيد واقعه طبس داشت. تصميم گرفت اين كار را انجام دهد.
مي گفت : خيلي به اين فاميلي علاقه مندم . دوست دارم فاميلي ام را محمد منتظر قائم بذارم.
🔶احترام زيادي براي خانواده،مخصوصاً پدرش قائل بود. به ايشان گفتم : چطور مي خواهيد اين موضوع را به خانواده وپدرتان اطلاع دهيد؟ گفت: بالاخره يك روزي خودشان متوجه خواهند شد! بعد از شهادت روزي كه به پدر شهيد گفتند : محمد منتظر قائم شهيد شد، تعجب كرد !
🍃🥀شهید محمد_منتظرقائم🌷
💐💐💐💐💐
#ششم_بهمن👈 همه جای #آمل سنگر شد/ تکرار شکست زمستانی منافقان در پاییز
👇یک روز سرد زمستانی بود، زمستان سال ۶۰، گروهی موسوم به سربداران آن قدر به حمایت مردم خوش بین بودند که فکر میکردند میتوانند روی حمایت مردم حساب باز و نقشههای شان را عملیاتی کنند.
☀️آن گروهک به شهر و مناطق حساس حمله کردند اما ایستادگی مردم دیار هزار سنگر، تمجید پیرفرزانه و رهبر کبیر انقلاب را درپی داشت که در وصیت نامه الهی و سیاسی خود نگاشته بودند:👈 «باید از مردم آمل تشکر کنیم. … و دیدید که چه بر سرتان آوردند».
☀️مردم آن روز آمل همانند مردمان امروز ایران به منافقان و فریب خوردگان روی خوش نشان ندادند و صف خود را جدا کردند. اسماعیلی یکی از شهروندان پا به سن گذاشته آملی از حماسه آن روز مردم آمل میگوید. آن روز و سال دانش آموز بود و همکلاسیهایش در کوچه و خیابانهای شهر شهید شده بودند.
☀️کوچههای شهر مملو از سنگرهایی بود که مردم درست کرده بودند و از این بابت به آمل هزار سنگر هم میگویند و در آن روز بسیاری از هم کلاسیها و جوانان شهر نظیر شهید جعفر هندویی، احسان طاهری، مصطفی اسماعیلی و غیره جانشان یا نثار کردند.
☀️در اولین ساعات بامداد ششم بهمن سال ۶۰ گروه ۱۰۰ نفره گروهک که به چهار گروه تقسیم شده بودند در چند نقطه از شهر مستقر میشوند و مراکز سپاه و بسیج و سایر مراکز دولتی را غافلگیر و مورد حمله خود قرار میدهند که با عکس العمل سریع و جانفشانی سپاه، بسیج و مردم مواجه میشوند. اعضای این گروهک اقدام به تخریب مرکز بسیج آمل کردند و دیده بان بسیج شهرستان را شهید کردند و با آغاز تیراندازی و استقرار بخشی از نیروهای ضدانقلابی در محلات مختلف آمل، جرقه ضد انقلاب برای توطئه زده شد.
☀️اوج درگیریها در مرکز شهر و چهار راه چاکسر به سمت مرکز بسیج بود. آن شب تا صبح بچههای بسیجی مقاومت کرده بودند و اجازه ندادند پایگاه و شهر سقوط کند.
😎منافقان میخواستند بر شهر مسلط شوند و به بخشها و مناطق حساس حمله کرده بودند اما مردم به صحنه آمده بودند و در مناطق مختلف از ۱۷ شهریور تا مسیر دادگستری و بسیج سنگر درست کرده بودند و توانستیم کوچهها را یکی از پس از دیگری آزاد کنیم.
☀️مروری بر سابقه تاریخی و مذهبی آمل موید این موضوع است که این دیار و منطقه سابقه دیرینه ای در حمایت از تشیع و اسلام دارد، وجود امامزادگان و بقاع متبرکه در گوشه و کنار شهرستان دلدادگی مردم منطقه به اهل بیت را نشان میدهد و هماره سلوک و مسلک تشیع مدارانه آنان را متجلی میکند.
☀️در سالهای اخیر نیز با آغاز حرکت همایش اربعین حسینی، مردمان آمل اولین مبدع و مؤسس موکب در مسیر زائران حسینی هستند و در واقع اخیر نیز به رغم تلاش دشمنان برای کشته سازی و تجزیه، مردم دیار هزار سنگر همانند ملت ایران، دشمنان و بدخواهان را نظیر روز ۶ بهمن ۶۰ ناامید کردند.
☀️در این حماسه مردمی در آمل بیش از ۴۰ نفر شهید شدند و حضرت امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی به پاس حماسه بزرگ و غرور آفرین مردم آمل در سال ۶۰ در وصیت نامه سیاسی الهی شأن آوردند: «ما باید از شهر آمل و مردم فداکار آن تشکر کنیم». امام راحل در این وصیت نامه نوشتند، «با کمال تأسف عدهای شهید شدند، ولی با شهادت خود به آنان (کمونیستها) ثابت کردند که در جایی که تمام آرزویتان و اعتمادتان به آنجا بود دیدید مردم دلیر و مسلمان آمل چه به روزتان آوردند و هر کس شهید دارد برای خانواده خودش یک افتخار میداند»
کتاب فاتحان قله های عاشقی، ناصر کاوه
منبع:خبرگزاری مهر