eitaa logo
روشنگری‌ آخرالزمان
5.3هزار دنبال‌کننده
49.5هزار عکس
46.2هزار ویدیو
642 فایل
هرآنچه که یک منتظر ظهور باید بداند سئوال ، پیشنهاد ، انتقاد خودرا در گروه هایمان مطرح فرمائید: https://eitaa.com/joinchat/2167734418C3f5169aabe گروه جهاد تبیین و افشاگری☝ نشر مطالب کانال ما بدون قیدوشرطی آزاد است(درراستای جهادتبیین)
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی جان اِف کندی در مورد و که باعث ترورش شد. ما با جهانی مواجه هستیم با توطئه ای ظالم و یکپارچه که عمدتاً بر اساس روش های حریصانه ای استوار است برای توسعه منطقه نفوذ خودش سیستمی است که منابع انسانی و مادي وسعی را به زور خدمت گرفته برای ساختن ماشینی بسیار کارا و محکم به هم بافته، که عملیات نظامی، دیپلماتیک، جاسوسی، اقتصادی، علمی سیاسی را با هم ترکیب کرده است آماده سازی و تدارکاتش پنهانی است نه معلوم برای عموم اشتباهاتش دفن می‌شوند نه اینکه در روزنامه ها چاپ ‌شوند فراریانش خاموش می‌شوند نه اینکه مورد ستایش قرار گیرند. بخشی از مستند باشکوه Arrivals
4_5778141184027270458.mp3
4.04M
⭕️ فـرج تراب 👌واقعا زیباست حتما گوش کنید 🎤حجت الاسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ با یک شب تمنا مگه میشه ظهور رو جلو انداخت؟ مگه نمیشه؟ الان دیگه خودت وسط گودی، نوبت خودته ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧠 آن کسانیکه جهان را کنترل میکنند - می دانند که ابتدا باید ذهن ها را کنترل کرد !
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ 🔺نماز و دینداری در آخرالزمان 🔺این تاریکی خودش نشون دهنده ی این است که خورشید بزرگی در راه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5800834476959336725.mp3
9.01M
🔹 تو ام الادب ، ام الوفا ، ام البنینی 🎤 حاج منصور ارضی 🏴 ◾️ سلام الله علیها
🌠☫﷽☫🌠 جواد کاندیدای اصلی و جدی جریان و و است. ظریف با آمدن بایدن روحیه گرفته است که دوباره می تواند با پشتیبانی جریان فاسد اصلاحات و سلبریدی‌های فاحشه، مردم ایران را تحمیق کنند و دوباره بلایی را که روحانی بر سر ایران و ایرانیان آورد را تَکرار کنند. موضوع زمانی خطرناک می‌شود که در رابطه با حافظه تاریخی ملت ایران و اینکه زود یادشان می رود اخبار و داده های نگران کننده ای بدست می رسد. باید دقت شود که مردم دوباره کسی را انتخاب نکنند که پس از گرانی بنزین وقیحانه گفت من هم صبح جمعه متوجه شدم. اوضاع جوی نشان می دهد که روحانی دوم یعنی ظریف خود را برای فریب ملت ایران در بستر گفتمان دروغ و کلید و رفع تحریم آماده می کند. روحانی دلار را در ایران از ۳هزار تومان به ۳۰هزار تومان رساند و حالا در تلاش است که به هر زحمتی شده تا خرداد ۱۴۰۰دلار را به ۱۵هزار تومان برساند که امیدواریم آنقدر عاقل باشد که حتی برای رای آوردن ظریف هم که شده لااقل چند ماهی دست از خانه نشینی و پای چیز نشستن بردار و کمی کار کند. اخیرا روحانی و ظریف به آمریکایی ها پالس داده اند که اگر شل نکنید تحریم ها را، مردم به مخالفان آمریکا رای خواهند داد و شما دیگر مهره ای در قدرت نخواهید داشت! به احتمال زیاد ظریف هم مثل روحانی و خاتمی خواهد گفت که رقبایش در خیابان و پیاده رو دیوار خواهند کشید و ضد آزادی هستند و... مردم باید بدانند درختی که در ۸ سال میوه نداد هیچ وقت دیگر هم میوه نخواهد داد و کلام آخر اینکه ظریف برادر است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺 گفت چرا این خون فقط به خانمها حساسه! به دزدیا حساس نیست؟! گفتم: میدونی چرا؟ چون آدما فقط برای و حاضرن از جون شیرین بگذرن.. البته که شهدا از دزدا و خائن ها و بی کفایت ها هم نمیگذرن..