داودی:
با سلام عزیزان توجه داشته باشند رای گیری از ساعت۷صبح تا ۱۲شب هست و گفتن که شاید تا۲ هم تمدید بشه ولی از ساعت ۱۲شب به بعد امکان تمدید نیست چرا که ثبت کدملی با دستگاه احراز هویت هست و دستگاه احراز هویت هم فقط برای یک روز طراحی شده و حتی یک دقیقه بعد از۱۲هم جواب نمیده پس در هر گروهی هستید این نکته رو تاکید کنید حتما اول صبح برای رای تشریف ببرن و به آخر وقت موکول نکنند که حتی احتمال قطعی برق هم هست و طبیعتاً رای گیری به تاخیر میوفته و مشکلات بعدی پیش میاد(این نکاتی هست که تو جلسه ستاد انتخابات اعلام کردن و موثق هست)
#انتخابات #رئیسی #مهندسی_انتخابات
⭕️اشاره آقای زاکانی به این تصویر بود
🔹حالا مقایسه کنین که آیت الله رئیسی دوزانو میشینه کنار زلزله زده ها و آقای جهانگیری با کفش میره تو چادرشون.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#سید_محرومان_رئیسی
✔️ همتی: من هیچ ترسی ندارم و نزدیکانم فاسد نیستند!!!!!!!
اصلا هم فامیل بازی نداره طفلکی!!!!🤣🤣🤣
رو که نیست!!!🤮
#همتی_ادامه_روحانی
#نه_به_بانیان_وضع_موجود
#پرروئی_نجومی
کسی سه سال سکاندار مهمترین مجموعه مدیریت پولی و مالی کشور رو به عهده داشته و الان میگه من کاره ای نبودم، توقع دارید بعد از ۴ سال ریاست جمهوری چه جوابی بجز این به مردم بده
#مناظره
#انتخابات
#پرروئی_نجومی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همتی گفت من با بورس مخالف بودم و هشدار دادم، اینم رئیسی هست، ماسکِ همتی زده.
✍ محرداد کریمزاده
دروغ گوئی برای این جماعت راحت ترین کاره!
حتی با وجود اینکه میدونن اسناد و مدارک زیاده و لو میره دروغ میگن!!!
همینقدر وقیح !!!🤮🤮🤮
#نه_به_بانیان_وضع_موجود
#سرطان_اصلاحات_امریکائی
#مناظره
42.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ زیبا از دعوت نوجوان عزیز، به مشارکت حداکثری👌
#نوجوانان_انقلابی
#نشر_حداکثری
کار یکی از قنادیهای شهر در حمایت از آقای رییسی...👍👍👍👌👌👌
#رئیسی
#سید_محرومان_رئیسی #حامیان_محمد_حامی_رئیسی
اینی که الان میگه عربستان دشمن نیست، خرش که از پل گذشت میگه اسرائیل و آمریکا هم دشمن نیستند
#دوقطبی_سازی_ترفند_اصلاحات
#همتی_ادامه_روحانی
#نه_به_گزینه_دشمن
☝️پویش مردمی #رای_تو_فردای_من
👫دهه هشتادی ها و نودی ها
انتخابات برای شما هم هست!!؟
فردای خودتون رو با دعوت بزرگتر ها به انتخابات ، بسازید ...
✅فقط کافیه:
1-کودک ها و نوجوان ها انگشت اشاره ☝️خودشون رو به سمت دوربین بگیرن و بزرگتر ها رو به شرکت در انتخابات 1400 دعوت کنند.
2- یا می تونید انگشت اشاره☝️ خودشون رو در کنار انگشت اشاره ☝🏽بزرگتر ها بگیرند و دو نفری بقیه رو دعوت به ساختن آینده خودتون در انتخابات بکنید.
3- عکس و فیلم هاتون رو در صفحات خودتون منتشر کنید و برای اقوام یا گروه ها فامیلی بفرستید تا بچه های دیگه رو به این کار دعوت کرده باشید.
4- حتما عکس و فیلم ها خودتون رو به آیدی@Ansar202@ارسال کنید تا ما هم منتشر کنیم . (اولویت انتشار ما با فیلم هایی که در آن "#رأی_تو_فردای_من" گفته شده است می باشد)
💡از هر خلاقیت دهه هشتادی یا نودی طور در تولید محتوا استقبال میشه😉
☝️پویش مردمی #رای_تو_فردای_من:
@. ارسال به کانال@officersYoung
#مدیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘اذکار برای حوائج مهم به توصیه آیت الله هاشمی علیا ،نقل از شیخ بهایی
برای ریاست جمهوری آیت رئیسی نیت کنیم ،بین اهل نشر دهید لطفا
آمر خدا باشیم ☘
#رئیسی #حامیان_محمد_حامی_رئیسی #سید_محرومان_رئیسی
⭕️ چند جمله اتمام حجت ⭕️
✳️ محضر نامزدهای جبهه انقلاب آقایان: رئیسی، رضایی، جلیلی، زاکانی و قاضی زاده
بی شک حضور شما در صحنه انتخابات موجب افزایش شور انتخاباتی و در نتیجه رشد مشارکت در انتخابات خواهد شد و به همین دلیل، تلاشهای شما در این ایام قابل تقدیر است و انشالله بر حسنات شما خواهد افزود.
🔹برادران عزیز! حتما شکست تلخ جبهه انقلاب در انتخابات سال ٩٢ را بیاد دارید و می دانید که پراکندگی نامزدهاي انقلابی و تمرکز جبهه اصلاحات روی یک نامزد واحد، منجر به چه فاجعهای شد و هشت سال سکان اجرایی کشور را به دست نااهلان و نامحرمان سپرد و دنیا و آخرت بسیاری از مردم را به ویرانی کشاند.
🔹 امروز هم جبهه اصلاحات با هدف حفظ قدرت و با تمام توان و تلاش به دنبال جمع آوری رای برای « یک نامزد مشخص» است و در این مسیر از حمایت حداکثری شبکه های فارسی زبان بیگانه و شبکه های مجازی ولنگار موجود در کشور نهایت استفاده را برده و خواهد برد و با گسترش جنگ روانی و تهاجم رسانه ای، جامعه را به سوی انتخاب نامزد اصلی اصلاحات سوق خواهد داد ( همان گونه که در سال ٩٢ با اختلاف حدود ٢٠٠ هزار رای، روحانی را به ریاست جمهوری رساندند.) و بعید نیست که در سال جاری هم بتواند به هدف خود دست یابد و برای یک دوره دیگر زمام امور را به دست گرفته و آخرين ضربات را بر پیکر نظام و انقلاب وارد آورد.
✳️ بزرگواران!
در چنین شرایطی توقع امت حزب الله و مردم انقلابی از شما این است که برای حفاظت از انقلاب و نظام اسلامی و ممانعت از غصب مجدد سنگرهای کلیدی نظام توسط عناصر نفوذی و غربگرا، منافع و برنامه های فردی و شخصی را کنار گذاشته و با ائتلاف و تمرکز بر نامزدی که بیشترین رای و اقبال عمومی را بدست آورده، راه را برای پیروزی «جبهه انقلاب» هموار کنید.
✳️ بدون تردید شانه خالی کردن شما از بار این مسئولیت بزرگ، نشانه فقدان بصیرت و ترجیح هوای نفس بر مصالح انقلاب و نظام است و در صورتی که خدای نکرده عدم اجماع شما منجر به پیروزی کدخدا پرستان و غربگرایان در انتخابات ریاست جمهوری شود، شما را شریک همه جرایم و تخلفات دولت آینده و مسئول شکست جبهه انقلاب می دانیم و از گناه شما نخواهیم گذشت.
✳️ انشالله با درک انقلابی و فداکاری شما شاهد تشکیل دولت نیروهای انقلاب باشیم و انقلاب و نظام را از نااهلان و نامحرمان بازپس بگیریم.
▪️ ای به امید کسان خفته ز خود یاد آرید
تشنه کامان غنیمت ز «اُحد» یاد آرید
گرچه مرحب سپر انداخته، خیبر باقیست
بت مگویید شکستیم که بتگر باقیست
#سید_محرومان_رئیسی #حامیان_محمد_حامی_رئیسی #رئیسی