🔥فروش خطای خانواده قالیباف❗
🔸در موضوع سفر همسر و دختر قالیباف به ترکیه نکته قابل ذکر است:
🔻۱- با توجه اطلاعاتی که تاکنون منتشر شدهاست، اصل سفر قطعا خطا و غیرقابل دفاع و عذرخواهی ضروری است.
🔻هرچند این سفر یک سفر شخصی بوده و در آن اقدامی بر خلاف قانون انجام نشده است، اما مردم انتظار دارند که وقتی در کشور سیاستی مبنی بر حمایت از تولید داخل، ساده زیستی، مردمی زندگی کردن، صرفه جویی در مصرف ارز و ... توسط رهبر نظام اسلامی اعلام میشود، عموم جامعه و خصوصا مسئولان صاحب نام و خانوادههای ایشان در صف اول عمل باشند؛ آن هم در شرایط کنونی فشار اقتصادی بر مردم
🔻۲- این یک اتفاق خوب است که در این چهاردهه انقلاب، گفتمان اصیل امامین انقلاب در حوزه ساده زیستی مسئولان و مردمی بودن، به فرهنگ تثبیت شده و مطالبه عمومی کشور تبدیل شده است و بر همین اساس، سفر شخصی خارجی خانواده مسئولان که در همهجای دنیا عادی تلقی میشود، مغایر با ارزشهای والای انقلاب است و تحمل پذیر نیست.
🔻۳- تقویت مطالبه مردم مبنی بر اینکه مسئول نظام اسلامی و خانوادهاش و همچنین افرادی که با هزینه مادی و یا حتی معنوی بیتالمال رشد کردهاند(مانند نخبگان، سلبریتی ها، مسئولان سابق، ...) نباید دل در گرو خارج از کشور داشته باشند.
بر این اساس کسی که فرزندش به هر دلیل در خارج از کشور اقامت دارد نباید به خود حق بدهد که در ساختار نظام صاحب منصب بالا و نفوذ شود.
🔻۴- البته موارد ذکر شده به معنای تایید عمل انتشار دهندگان نیست. چون با بررسی سوابق عملکردی به نظر نمیرسد هدف منتشر کنندگان، اموری مانند حفظ سلامت نظام باشد؛ بلکه این اقدامات عمدتا یک پروژه رسانهای در راستای گروکشی گروههای سیاسی و باندهای قدرت است تا مثلا فلان دستاورد نظام دیده نشود یا انتخابات ریاست مجلس فلان طور شود یا اهانت های ضد ملی و ضد اسلامی فائزه را اصطلاحا «بشوره و ببره» و ...
🔻۵- اگر بناست دسترسی به اطلاعات شخصی شهروندان یا خانواده مسئولان مجاز باشد، اشکالی ندارد، اما این دسترسی باید برای همه مردم و اصحاب رسانه ممکن باشد نه فقط برای پروژه بگیران جریان های سیاسی
🔻۶- خطای خانواده رئیس مجلس، قاعدتا باید موحب تلخکامی دلسوزان باشد اما شعف و پایکوبی مفرط برخی جریان های سیاسی داخلی در کنار پوشش فوقالعاده شبکه های خارجی مانند ایران اینترنشنال خیلی عجیب است و قابل درک نیست.
🔻۷- آیا افرادی وجود دارند که کارشان تهیه نقاط ضعف افراد و #فروش آنها با #قیمت_نجومی به باندهای سیاسی است؟
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/917307426Ceae7e94949
هدایت شده از یمن الاسلام 🇾🇪
🔴واکنش رهبر انصارالله به هتک حرمت قرآن: جنگ ایدئولوژیک بهراه انداختهاند
▪️«سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» اهانت به قرآن در سوئد را در چارچوب جنگ ایدئولوژیک دانست و از امت اسلام خواست در مقابل آن بایستد.
🇾🇪 @Akhbare_Yaman
🔴 صاعقه عقوبت بخاطر ترک فرمان امام جامعه
⏪دوستانه با آقای قالیباف:بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
✍مهدی جمشیدی
1⃣. نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
2⃣. اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
3⃣. چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی به خطر افکند و اعتبار و مکانتِ فرد، گزند ببیند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
4⃣. قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
5⃣ دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴انفجار در مزار شریف
🔹رسانههای افغانستان از وقوع انفجار در منطقه «مسجد ۳ دکان» شیعیان در شهر مزار شریف خبر دادند
🔹منابع مطلع گفتند، در هنگام ادای نماز ظهر، انفجاری در داخل «مسجد سه دکان» و در صف نمازگزاران، رخ داد.
@bidariymelat
🇩🇪 آلمان متمدن و غارت نامیبیا
🔻 بین سالهای ۱۹۰۴ تا ۱۹۰۸ نیروهای آلمانی دهها هزار تن از قبیله #هررو را قتلعام کردند. آنها به این دلیل کشته شدند که علیه #استعمار_آلمان قیام کرده بودند. آلمانیها با خدعه و نیرنگ و به زور اسلحه شهرهای اصلی کرانه آفریقا از مرز #آنگولا تا رودخانه اورنج را گرفتند و بعد به سمت آفریقای جنوب غربی پیش رفتند. اما مردمی که در برابر آلمانیها قیام کرده بودند #قتلعام شدند، چنانچه با آمارهای موجود در سال ۱۹۱۱ از ۸۰ هزار هررویی و ۲۰ هزار نامایی فقط ۱۵۱۳۰ هررویی و ۹۸۷۱ نامای زنده ماندند!!!
[قتلعام حدود ۹۰ هزار نفر در طی ۴ سال]
📚 کتاب شناخت ماهیت و عملکرد امپریالیسم، ص ۱۶۹.
👤 دکتر همایون الهی، استاد دانشگاه تهران
🌐https://b2n.ir/s34749
#جنایات_غرب
#قحطی
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر در
✅ کانال جنایات غرب
💯 https://eitaa.com/joinchat/1781727232C57b3ed8c49
🔸 سادهسازی خبری، درد راهبردی لاعلاج!
🔹تا چشم کار میکند، رسانههای خودی در حال نشر یک خبر اشتباه هستند که خلاف ظاهرش، منفعت رسانهای رژیم صهیونیستی را تامین می کند!
🔹درجریان نبردهای مختلف خصوصا نبرد سیفالقدس، رسانههای صهیونیستی یا عوامل پوششی آنها، با نمایش بازشدن محموله انفجاری تیرهای تامیر اصطلاحا گنبد آهنین، مدعی "هدف قرارگرفتن" موشک فلسطینی میشدند، درحاليکه بازشدن محموله انفجاری سامانه تامیر، الزاما نه به معنای رصد هدف توسط سامانه برای انفجار مجاورتی و نه به معنای اصابت سرجنگی آن نیست.
🔹 موشک تامیر، دارای فیوز انفجاری مجاورتی است و بر اساس مهار هدف در ابر ترکش آن طراحی شده و انفجار خود موشک تامیر اصلا علامت شکار هیچ هدفی نیست، و عمل کردن فیوز انفجاری موشک تامیر هم الزاما مربوط به کشف هدف توسط رادار سر موشک نیست و میتواند مثلا ناشی از فرمان شبکه برای ایجاد انبوه ترکش در فضای مشخص باشد. در گذشته شاهد بودیم که حتی شلیک مانوری و با اعلام قبلی تامیر در آسمان شهرک عسقلان، بعنوان شکار موشک فلسطین معرفی میشد؛ در حالیکه در آن روز اصلا از غزه موشکی شلیک نشده بود!
🔹وقتی دقت لازم در خبررسانی وجود ندارد و رسانههای خودی بدون کمترین مطالعه ای، در هر زمینهای، هرخبری را فقط بشرط آنکه از نظر ظاهری با ذائقهشان تناسب دارد، بسرعت منتشر میکنند، به دشمن فرصت میدهند تا هرنوع مهندسی خبری که صلاح میدانند بر گردش خبر ما اعمال کنند.
🔸 گنبد آهنین، آبکش پلاستیکی تر از آن است که فکرش را بکنید، مواظب باشیم با دست ما بزک نشود!
ابوذر منتظرالقائم
@bidariymelat