🔴 مشارکت عاقلانه و گذار از دوقطبیهای استادیومی
🔹پس از دو روز بحث و گفتگو درباره مساله مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری و نگرانیهایی که در این باره شکل گرفته بود، سخنان امروز رهبر معظم انقلاب مسیر جدید و روشنی در این مساله گشود.
🔹تاکید مهم رهبر انقلاب بر اینکه حضور نام و اسامی افراد خاص صرفا مساله گروههای سیاسی است و مساله اصلی مردم نیست، تکلیف بخشی از انتقادات این روزها را مشخص کرد.
🔹برآوردهای میدانی نیز نظر ایشان درباره فرعی بودن حضور افراد خاص در صحنه انتخابات را تایید میکند و مردم بیش از آن که به دنبال چهرههای معروف و مشهور باشند، طالب مدیری هستند که بتواند گره از مشکلات کشور بگشاید؛ چنان که نظرسنجی یک مرکز معتبر نشان میدهد غیبت برخی چهرهها تنها برای ۸٪ مردم مهم بوده و همین درصد کم نیز الزاما با صندوق قهر نخواهند کرد.
🔹رهبر انقلاب همچنین با تاکید بر اصلی بودن مساله معیشت و اقتصاد، توجه به طبقات ضعیف، اشتغال، واردات و تعطیلی تولید، از نامزدها خواستند که راهحلهای خود برای این دردهای جامعه را ارئه دهند و از تخریب یکدیگر بپرهیزند.
🔹بیانات رهبر انقلاب درباره اهمیت مسائل اصلی در صحنه انتخابات نشان داد که تاکید ایشان بر افزایش مشارکت، نه از مسیر دوقطبیسازیهای استادیومی، که از مسیر برجستهسازی برنامهها و راهکارهای نامزدها درباره مسائل اصلی میگذرد.
🔹بنابراین میتوان گفت که مسیر مدنظر ایشان برای افزایش مشارکت، مسیری است که همراه بالندگی عقلانیت و رشد تحلیل سیاسی و اجتماعی مردم باشد و هرگونه تاکید بر افزایش مشارکت مردم از طریق دوقطبیهای هیجانی رهزن این مسیر است.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 واکنش تند رهبر معظم انقلاب به نمایندگانی به دنبال مسئولیت های دولتی هستند.
🔹 رهبر معظم انقلاب: یکی از آسیب های مجلس، این است که نماینده از اولی که وارد مجلس میشود نقشه رسیدن به فلان پُست اجرایی را در سر خودش می پروراند که مثلاً وزیر بشود یا مدیر بشود!
🔹 نه آقا، این وظیفه نمایندگی بسیار مهم است. اگر برای خدا انسان کار کند و درست کار کند، از وظایف اجرایی اهمیتش بیشتر است یا لااقل در مواردی به قدر آنها اهمیت دارد.
🔹 این جور نباشد که ما تا وارد مجلس شدیم به فکر بیفتیم که خب حالا چه کار کنیم که در مرحله بعد یا در فُلان دولت، فُلان پست را بگیریم! این ها آسیب است در مجلس.
🔹 مراقب باشید عزیزان من، شما اول کارتون است و بحمدالله امروز تازه وارد شدید، مراقب باشید.
🔹 در این زمینه بایستی هیئت نظارت بر نمایندگان باید فعال باشد.
🔹 اما بیش از نظارت، تقوای درونی خود شما و مراقبتهای درونی خود شماست که میتواند کارآمد باشد.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴حسن خمینی به توصیه رهبر انقلاب گوش کرده بود؟ ایشون رو ولایت مدار میدونستید؟
کارناوال تقدیر و تشکری که براش راه انداخته بودید رو یادتونه؟ #روغن_ریخته
✍️ Amin Mosavi ۲
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
1.05M
نگرانی غلط و مشارکت حداکثری
"دکتر کوشکی"
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❣️ پنجشنبههای شهدایی ❣️
#عالی_بود
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴کاندیدای دعواچی = بدون برنامه!
امروز رهبرانقلاب نکته ای را فرمودند که باید آویزه گوشمان کنیم!
هر نامزدی شروع به توهین و تخریب طرف مقابلش کرد یعنی هیچ برنامه ای برای کشور ندارد و قرار است "شیطان بختکی" مملکت را اداره کند!
اگر برنامه برای اداره کشور داشته باشد فرصتی برای تخریب دیگران ندارد.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک |فرصت های زود گذر|
بی توجهی هشت ساله دولت به ظرفیت کریدوری ایران باعث شده است، زیرساخت های لجستیکی و ترانزیتی در کشورهای همسایه ارتقاء یابد و مزیت رقابتی نسبت به ایران کاهش پیدا کند، که باعث کاهش نقش ترانزیتی ایران در منطقه شود .
بعد از گذشت سه سال از شروع برنامه ششم، حجم ترانزیت کشور باید ۳۰ درصد افزایش می یافت، اما متأسفانه در هر سه بخش جاده ای، ریلی و دریایی به ترتیب به میزان ۱۳ درصد، ۴۴ درصد، و ۲۲ درصد با افت پیشرفت مواجه شده است.
ایران میتوان سالانه از ظرفیت ترانزیتی در بهترین حالت ۳۶ میلیارد دلار و در حداقل ترین حالت ۱۰ میلیارد دلار درآمد ارزی داشته باشد.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
📊 #اینفو_گرافیک |راهکارهایِنظامِبودجهریزی|
عدم توازن میان هزینه ها و درآمدها در بودجه، دلیل اصلی کسری بودجه شدید در سالهای متمادی شده و دولت برای تأمین کسری بودجه دست خود را به سمت بانک مرکزی دراز کرده است.
که در نهایت سبب افزایش نقدینگی و در مرحله بعد موجب تورم و گرانی های حاضر شده است.
پس میتوان گفت یکی از دلایل اصلی تورم عدم بودجه ریزی مناسب و افزایش هزینه های دولت در سال های اخیر بوده است.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خمینی (ره): بعد از این که چیزی قانون شد نق زدن در آن اگر بخواهد مردم را تحریک بکند مفسد فی الارض است.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔺گروسی: به یک سیستم راستیآزمایی بسیار قوی در قبال ایران نیاز است؛ فقط کشورهایی که بمب تولید میکنند تا شصت درصد غنیسازی انجام میدهند، غنی سازی تجاری دو سه درصد است!
➕ زیاده گویی، آنهم چند روز پس از تمدید دوباره ی توافق با آژانس؛ هدف زمینه سازی برای کاهش سطح مطالبات ایران در مذاکرات و تشدید نظارت های آژانس از طریق فشار افکار عمومی، ایران هراسی و پرونده سازی علیه کشورمان بنظر میرسد!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کسی مسئول ایجاد مشارکت در انتخابات است؟
به یک باره رد صلاحیت دو کاندیدایی که بانی وضع موجود هستند و در نظرسنجیها پایینترین درجه محبوبیت را دارند، عامل مشارکت پایین شد؟
بهتر است به جای مظلوم نمایی، پاسخگوی عملکرد دولتی باشید که امید و انگیزه را در دل مردم کشت! مردم با امید به پای صندوقها میآیند، نه با شعارهای تَکراری!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 صادرات زعفران علیرغم افزایش وزنی، ارز آوری کمتری داشته؛ چرا؟!
▫️محسن احتشام، رئیس شورای ملی زعفران: سطح صادرات زعفران در سال ۹۹ بالغ بر ۳۲۵ تن و میزان ارزآوری آن کمتر از سال ۹۸ که ۲۸۸ تن صادرات داشتیم، است. مدیریتی بر این بازار وجود ندارد. آیا این درست است که کشاورز زعفرانکار با افزایش نرخ ارز متضرر شود؟ متاسفانه امروز در روستاها انگیزه تولید زعفران بسیار کم شده است؛ علت اصلی آن هم تعلل و کوتاهی در برنامهریزی است.
▪️شاید علت ظاهری این مسئله عدم نظارت و برنامهریزی باشد که در کوتاهمدت قابل حل است، اما دلیل اصلی اینجور مسائل، متغیر بودنِ سنجهی ارزش کالاها که همان «پول» باشد، است. چرا باید حاصل زحمات یک کشاورز، بهخاطر چند شایعه یا اظهارات سیاسی که باعث بالا و پایین شدنِ نرخ ارز میشود، هدر برود؟!
#سرطان_اصلاحات
✍️بیداری ملت
@bidariymelat