بیداری از خواب غفلت
☘سید ابوالحسن اصفهانی (۲) سید ابوالحسن دروس ابتدایی طلبگی را در زادگاه خود روستای ((مدیسه )) لنجان
☘سید ابوالحسن اصفهانی(۳)
او در اصفهان از محضر استادانی همچون: آیة الله کلباسی، آیة الله چهار سوقی، آیة الله درچه ای، آیة الله جهانگیرخان قشقایی و… بهره های فراوان برد و در همین ایام خود نیز به تدریس ادبیات عرب و فقه و اصول می پرداخت. او نزدیک به ده سال در حوزه علمیه اصفهان، پرتلاش به تحصیل و تدریس اشتغال داشت
⚡️⚡️⚡️
و هنوز به سن ۲۴ قدم ننهاده بود که به منظور بالا بردن معلومات خویش در سطح عالی و بهره گیری از دانش شخصیتهای علمی حوزه بزرگ نجف و سامرا در سال ۱۳۰۷ ق رهسپار عراق گردید. وی در آنجا از محضر بزرگانی چون آیات عظام: میرزا محمد حسن شیرازی (میرزای بزرگ ) میرزا حبیب الله رشتی، فاضل شربیانی، شیخ محمد حسن مامقانی، سید محمد کاظم یزدی، آخوند خراسانی، میرزا محمد تقی شیرازی و آیة الله شریعت اصفهانی بسیار استفاده برد.
⚡️⚡️⚡️
وی مدت سه سال در کربلا و سامرا به سر برد. در سامرا در درس آیة الله میرزا محمد حسن شیرازی شرکت می کرد. پس از آن در سال ۱۳۱۰ ق به شهر نجف اشرف رفت و تا پایان عمر در آن دیار ماندگار شد. در این سالها از محضر اساتید بزرگ نجف استفاده برد تا خود از جمله مراجع شیعه گردید.
#شرح_حال_اولیاء_خدا
@bidary11
#درسهای_مکتب_عاشورا
▪️شب عاشورا، حضرت سید الشّهداء علیهالصّلاةوالسّلام فرمود: چراغها را خاموش کنید.
در این تاریکی، هرکسی که با ما نیست، هرکسی نمیخواهد، بلند شود برود. هر خونی لیاقت ندارد در زمرهی خون این بزرگواران ریخته شود.
لذا زینب کبری سلاماللّهعلیها فرمودند:
وقتی چراغها خاموش شد، دیدم دستهدسته در تاریکیِ شب بیرون میرفتند.
▫️امام زمانِ ما از دست ما مردم، آوارهی کوی و برزن و بیابان است.
ما با امام زمان خودمان چه کردیم؟ فقط آنها را شماتت نکنیم.
چقدر امام زمانِ ما پیغام داده که «أَکثِرُوا الدُّعاءَ بِتَعْجیلِ الْفَرَجِ»؛ بیایید برای فرج من دعا کنید. من میخواهم شما را از این فسادی که درگیر آن شدهاید، از رنجها و فشارها نجات بدهم.
به چه کسی پناه میبرید؟ کجا میروید؟!
«فَأیْنَ تَذْهَبُون»(تکویر/٢۶)
❓با امام زمانمان چکار کردیم؟! همانطوری که امام زمانشان را در سال ۶١ هجری تنها گذاشتند، اجابت نکردند، پاسخ ندادند.
👌هرکسی خودش فکر کند.
کمی فکر کنیم. این فکر کردن خیلی با ارزشتر از آن اشک، سینهزدن، گریه کردن و داد زدن است.
فکر کنیم باید چکار کنیم؟!
الآن که زمان غیبت است یعنی دنیا در تاریکی است. امام زمان ارواحنافداه چراغهای دنیا را خاموش کرده و فرموده: هرکسی میخواهد، برود.
جوانمردها میمانند. آیا جوانمردی هست؟!
آدمهای نامرد میروند و امامشان را تنها میگذارند.
▪️امام زمانی که خلقت ما به واسطهی این آقای عزیز است، امامی که همهی انبیاء آرزوی خدمتگزاری او را داشتند، حضرت سیدالشّهداء علیهالصّلاةوالسّلام میفرماید: «لَوْ أَدْرَکْتُهُ لَخَدَمْتُهُ أَیامَ حَیاتِی؛ اگر زمان حیاتش را درک میکردم تمام عمرم را خدمتگزارش بودم»؛ این امام - نه از سر ضعف، بلکه از سر قدرت. (امام توانمند است) به ما انسانها بگوید بیایید مرا یاری کنید و به فکر من باشید. برای ظهور و فرج من دعا کنید.
#اندکی_تأمل
▫️امام زمان ارواحنافداه در زندگیهای ما چقدر نقش دارد؟
چقدر اعمال ما بر محور ولایت امام زمان ارواحنافداه تنظیم شده است؟
چقدر با امام زمان ارواحنافداه همراهی کردیم؟
☑️استاد حاج آقا زعفری زاده
@bidary11
بیداری از خواب غفلت
☘سید ابوالحسن اصفهانی(۳) او در اصفهان از محضر استادانی همچون: آیة الله کلباسی، آیة الله چهار سوقی،
☘سید ابوالحسن اصفهانی(۴)
از مهمترین صفات و اخلاق «مرحوم سیّد» سعه صدر، حلم و بردباری در برابر مشکلات و جفا و بدیهای دیگران بود.
نمونه بارز این صفت در حادثه جانگداز شهادت «مرحوم شهید سیّد حسن» فرزند ارشد و عزیزش در صف نماز جماعت واقع در صحن امیرالمؤمنین علیهالسلام ظاهر گردید.
⚡️⚡️⚡️
فردی به نام شیخ علی قمی بین نماز مغرب و عشاء، با چاقو به فرزند ایشان حمله می کند که منجر به شهادت ایشان میشود. درباره سید حسن فرزند شهید ایشان نقل شده که: او از هر جهت ممتاز بود! علم، تقوا، معنویّت، استعداد! بطور مسلّم اگر او زنده میماند، پس از پدر به مقام مرجعیّت شیعه رسیده و نوبت به دیگران نمیرسید! معمولا سید حسن، واسطه رساندن نامه درخواست کمک مالی به پدرش بود.
⚡️⚡️⚡️
در شب ۱۶ صفر۱۳۴۹ قمری، شیخ علی قمی (به خاطر شدت فقر و تصور این که سیدحسن در کمک به او کوتاهی کرده) بین نماز مغرب و عشا با خنجری او را به قتل رساند و سپس خود را به پلیس معرفی کرد. سید ابوالحسن نماز مغرب و عشا را در صحن حرم امیرالمومنین برگزار میکرد و فرزندش سید حسن در صف آخر میایستاد تا مراجعات مردم به او برای سایر نمازگزاران مزاحمتی پدید نیاورد.
ادامه دارد...
#شرح_حال_اولیاء_خدا
@bidary11
#تشرفات
ملا عبدالحمید قزوینی می گوید:
شبی در مسجد سهله مانده بودم، بعد از طلوع فجر نماز را در آنجا خواندم و هنگام بین الطلوعین بسوی نجف روانه شدم برای اینکه به درس صبح چهارشنبه برسم، چنان که غالبا در ایام تحصیل همین کار را می کردم، یعنی عصر سهشنبه از آنجا به مسجد سهله می رفتم و شب را می ماندم و بعد از نماز صبح برمی گشتم. از طرفی بین الطلوعین غالبا راه مسجد سهله خلوت است زیرا از سمت نجف بستنِ دروازه، مانع از خروج مردم می باشد و از سمت مسجد هم در آن وقت کمتر به نجف میروند. بین راه مرد عربی را دیدم که پیاده از پشت سر به من نزدیک شد، پس از سلام گفت: عبدالحمید، می خواهی حضرت صاحبالامر علیه السلام را ببینی؟
✨💫✨
من از سؤال او و بردن اسمم با این که هر قدر دقت کردم او را نشناختم، تعجب کردم! لذا در جواب گفتم: این سعادت کجا و من کجا! او به پشت سر اشاره کرد و گفت: حضرت ایشانند که به سوی نجف می روند، اگر می خواهی برو و با ایشان بیعت کن. تا این را شنیدم متوجه پشت سر شدم. شخصی را دیدم که در لباس چوپانان بود و دو رأس بز هم در جلو داشت. از دیدن این شخص در تکلیف خود متحیر ماندم که اگر بیعت کنم شاید آن حضرت نباشد و اگر بیعت نکنم شاید حضرت باشند. بنا گذاشتم که می روم و ودایع انبیاء (آنچه از انبیاء گذشته نزد حضرت هست) را که دلیل صدق ایشان است می خواهم.
✨💫✨
ولی باز با خودم گفتم: چرا من این کار را بکنم؟ این شخص به نجف می رود و ادعای خود را اعلام می کند، بعد از اظهار این ادعا، علمای نجف در مقام تحقیق بر میآیند و آنها هم در تحقیق از من واردترند. پس بهتر آن است که تا ورود به نجف صبر کنم و شتاب نداشته باشم. تصمیم خودم را گرفتم اما در همین لحظه که به اطراف و پشت سر خود نگاه کردم با کمال تعجب کسی را ندیدم و از بزها هم خبری نبود. آن مردی که با من همراه بود و گفته بود ایشان امام زمان ارواحنافداه است هم ناپدید شد. از آرزوی رسیدن به این نعمت مأیوس شدم و دانستم من بیشتر از آنچه که دیدهام نخواهم دید و از آن خیال منصرف گشتم.
📚عبقری الحسان ج١، ص ٣۴٨
📚ملاقات با امام زمان در کربلا ص ٢۴٨
🌹اللهم ارنی الطلعة الرشیدة
@bidary11
بیداری از خواب غفلت
☘سید ابوالحسن اصفهانی(۴) از مهمترین صفات و اخلاق «مرحوم سیّد» سعه صدر، حلم و بردباری در برابر مشکلا
☘سید ابوالحسن اصفهانی (۵)
ایشان در تشییع جنازه، هنگام نماز، به مرحوم نائینی تعارف کردند اقامه نماز کنند و با اینکه اشک از دیدگانشان میریخت، ولی تغییری در حالاتشان از نظر روحی مشاهده نمی شد. همچنین با طرز مشی خردمندانه ایشان از بروز هر گونه فتنه و سوء استفاده ای جلوگیری به عمل آمد. چون سال پیش از این حادثه، در اربعین حسینی، بین هیأت های سینه زنی که از نجف به کربلا رفته بودند، با اهالی آن جا درگیریهای پیش آمده بود و چند نفری هم از بین رفته بودند،
⚡️⚡️⚡️
به طور حتم اگر بعد از کشته شدن آقا زاده آقا سید ابوالحسن اصفهانی، دستهها و هیأت های سینه زنی به کربلا میرفتند دوباره فتنهای دیگر به وقوع میپیوست. آقا سید مرتضی خلخالی، از اعاظم نجف، میگفت: «چند شب قبل از حادثه قتل فرزند آقا سید ابوالحسن اصفهانی، در خواب دیدم: خدمت آقا سید ابوالحسن رسیدم و به ایشان عرض کردم: آقا! امسال، اربعین کجا برویم؟
⚡️⚡️⚡️
ایشان در خواب به من فرمود: به زیارت من بیایید! » وقتی قضیه کشته شدن فرزند آقا سید ابوالحسن اصفهانی پیش آمد، چون مقارن با اربعین حسینی بود، آن سال، نه تنها نجفی ها به کربلا نرفتند بلکه هیأت های اطراف هم، برای عرض تسلیت، خدمت سید ابوالحسن آمدند. بدین ترتیب هم فتنهای پیش نیامد و هم خواب آقای خلخالی تعبیر شد.
#شرح_حال_اولیاء_خدا
@bidary11
#کلام_نورانی_استاد
⚠️ #گناه نکنیم!
🔹خدای تعالی اینهمه نعمت به ما انسانها ارزانی داشته، که خودش می فرماید:
«اِن تَعُدّوا نِعمَة اللِه لا تُحصوُها»
*اگر بخواهید این نعمتها را بشمارید، نمی توانید.*
🔹حالا اگر با اینهمه نعمتی که به ما داده، ما با گناه کردن، نافرمانی اش کنیم مثل این می ماند که:
فرض کنید در خانه کسی مهمان شدید، صاحبخانه بسیار به شما محبت کند، انواع و اقسام پذیراییها را به عمل بیاورد، آخر کار شما بلند بشوی یک سیلی محکم بهش بزنی❕یا یک بدی در حقش بکنی❕
👇👇👇👇
🔷ماها با #گناه کردن، داریم با خدا همینکار رو می کنیم...
#اندکی_تأمل
🔺کلام گهربار استاد اخلاق جناب حاج آقا زعفری زاده حفظه الله
@bidary11