24-Tasharof ayatolah movahed Abtahi.mp3
9.15M
#تذکرات_اخلاقی
✨انسان نبايد سر هر مسأله اى فورا خودش را ناراحت كند، زندگي و خانواده اش را متلاطم و متأثّر نمايد.
❌زن و فرزند هر شب تورا با يك قيافه خاصى ببينند كه وارد منزل مى شوى!
✨اگر تمام بلاهاى دنيا جمع شده و روى سر شما فرود آيد همسرتان نبايد بفهمد امشب، شما با ديشب فرق كرده ايد.
حتّى روايت دارد كه ناراحتيهايتان را به مردم نگوئيد و در خود هضم كنيد چون اگر دوستتان باشد محزون می شود و دشمنانتان هم خوشحال و انسان عاقل نبايد دوستش را محزون و دشمنش را خوشحال كند.
🔅حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه
@bidary11
●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○
#کلام_نورانی_استاد
یک چیزی را یادتان بدهم:
اگر کـاری با امـام زمان ارواحنا فداه داشتـید، از طریق حضرت زهرا سلام الله علیها وارد شوید.
منظورم این نیست که بگویید:
آقا، به پهلوی شکسته فاطـمه ی زهرا!!!
👈این حرف ها را شما کمتر بزنید.
☑️اول یک سلام به فاطمه ی زهرا سلام الله علیها بکنید.
« السلام علیک یا بنت رسول الله »
بعد بگویید:
به آقا زاده تان بگویید که این حاجت ما را بدهند.
از این راه که وارد شوید خیلی زود حجةابن الحسن (ارواحنافداه) به شما جواب می دهند.
مگر اینکه فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها) نگویند و صلاح ندانند.
چون صلاح آن حضرت صلاح خداست.
▪️استاد بزرگ اخلاق حضرت آیت الله ابطحی
●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
@bidary11
بیداری از خواب غفلت
☘علامه امینی (۱۶) آقایی که از مخالفینِ آقای امینی بود و تا آخر هم مخالف ایشان باقی ماند از آقای آشی
☘علامه امینی (۱۷)
علاّمه محمدتقی جعفری می نویسد: یکی از خویشاوندان این جانب، در واپسین روزهای سال ۱۳۵۵، خواب می بیند که در برابر مرحوم علاّمه امینی، در یک اتاق نشسته است. علاّمه به او می گوید: آیا شما جعفری را می شناسید؟ وی پاسخ می دهد: آری !سپس پاکتی را که در میان آن نامه ای بوده است، به ایشان می دهد و می گوید: این نامه را به جعفری بدهید و به او بگویید: ما اکنون در عالمِ برزخ دستمان از کار بسته است (نمی توانیم کاری انجام بدهیم)، ولی شما که در آن دنیا و در میدان کار هستید، درباره امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) کار کنید. علاّمه جعفری می نویسد: حدود یک سال بود که در فکر ترجمه و تفسیر نهج البلاغه بودم، ولی پس از آن که جریان این رؤیا را شنیدم، برای کار ترجمه و تفسیر، تصمیم نهایی را گرفتم.
#شرح_حال_اولیاء_خدا
@bidary11
#تشرفات
حاج غلام عباس حیدری دستجردی، داستان تشرفش را به محضر امام عصر علیه السلام چنین نقل می کند:
« موضوعی را که شرح می دهم، مربوط به تابستان سال ١٣۴۵ است که برای زیارت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام به مشهد مشرف شده بودم. عصر روز جمعه ای بود که در مسجد بالا سر حضرت نشسته، مشغول دعا بودم که یکدفعه دستی از بالای سرم پایین آمد و کتاب مفاتیح را از دستم گرفت؛
✨💫✨
دعایی را از مفاتیح به من نشان دادند و فرمودند: این دعا را بخوان. من کتاب را گرفتم و دعایی را که قبلاً می خواندم، شروع کردم مجدداً همان را خواندم. دیدم برای مرتبه دوم، همان دست پایین آمد و کتاب را گرفت و دعایی را که قبلاً فرموده بود دستور به خواندن داد من باز هم کتاب را گرفتم و همان دعای قبلی خود را پیدا کردم و مشغول خواندن شدم. دفعه سوم کتاب را از دست من گرفتند و همان دعای مخصوصی را که دو نوبت قبل فرموده بودند؛ به نحو اکید دستور خواندن دادند.
✨💫✨
در این حالت یک دفعه به خود آمدم که این چه دعایی است که سه نوبت این سید که بالای سر من ایستاده است؛ امر به خواندن می کند؟ نگاه کردم دیدم دعا در غیبت امام زمان ارواحنا له الفداء می باشد. سر بلند کردم تا از او تشکر کنم، کسی را ندیدم. به خود گفتم: وای بر من که امام خود را دیدم و نشناختم.
( مفاتیحالجنان دعای «اللهم عرّفنی نفسک....»)
📚 شيفتگان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف-برکات حضرت ولی عصر -عجل الله تعالی فرجه الشریف
🌹اللهم ارنی الطلعة الرشیدة
@bidary11
#استقامت
انسان باید در مقابل هر چیزی که میخواهد او را از راه خدا از مسیر صحیح و صراط مستقیم خارج کند استقامت داشته باشد. دمدمی مزاج نباشد. « مُذَبْذَبِينَ بَيْنَ ذَٰلِكَ لَآ إِلَىٰ هَٰٓؤُلَآءِ»(نساء/۱۴۳) نباشد.
یک روز اینور یک روز آنور! در خانه مهر و تسبیح و سجّاده و اشک و یا صاحب الزّمان، در خیابان میرود همرنگ مردم و جماعت و بیبندوباری و اهل هر حرف و هر عقیدهای و...!
دینش را مفت نفروشد.
بعضیها دینشان اینطور است.
رسول اکرم صلّیاللّهعلیهوآلهوسلّم میفرماید: مرد با دین از خانه بیرون میآید، بیدین به خانه برمیگردد.
در کوچه و خیابان آمده دینش را باخته.
به یک نامحرمِ بزککرده میرسد، دینش را میبازد. به یک عدّهای میرسد که نشستهاند و دارند غیبت میکنند، دینش را میبازد. دارند نظر غلط و ناصحیح میدهند، این هم قاطی میشود یک نظر میدهد و دینش را میبازد، همعقیدهٔ آنها میشود.
انسان بر هدفی که انتخاب کرده و یقین کرده که راه و هدفش صحیح است، باید بایستد. هر تندبادی او را از مسیر خارج نکند. «كَالْجَبَلِ الرّاسِخِ لا تُحَرِّكُهُ الْعَواصِفُ» مثل کوه، محکم باشد. هیچ تندبادی او را از جا درنیاورد.
وقتی گفت ربّ من خداست «إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا»(فصلت/۳۰) سپس باید استقامت داشته باشد.
💠استاد حاج آقا زعفری زاده
@bidary11