فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 فیلم کامل صحبتهای فرمانده انتظامی مازندران در مورد شکستن گردن سارقان موتورسیکلت
🔹در حالی که برخی رسانهها در روزهای گذشته با انتشار ویدیویی تقطیع شده از فرمانده انتظامی استان مازندران سعی داشتند اینگونه وانمود کنند که او خواستار «شکستن گردن» افراد بیحجاب در این استان شده، فیلم کاملتر سخنان او نشان میدهد که سردار حسن مفخمی این عبارت را درخصوص سارقان به کار برده است و اظهارات او ارتباطی با موضوع عفاف و حجاب ندارد.
#خط_تحریف
#جنگ_شناختی
#جهاد_تبیین
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰رابطه مشارکت و مشروعیت
🔻دشمنان ملت ایران میدانند که وقتی اعتماد وجود نداشت، مشارکت ضعیف خواهد شد؛
🔻وقتی مشارکت و حضور در صحنه ضعیف شد، مشروعیت نظام دچار تزلزل خواهد شد؛
🔻آنها این را میخواهند؛ هدف دشمن این است.
🔻میخواهند اعتماد را بگیرند تا مشارکت را بگیرند، تا مشروعیت را از جمهوری اسلامی بگیرند.
#حکیم_انقلاب 29 خرداد 1388
#انتخابات۱۴۰۲
#مشارکت
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا رب این شاخه گل از شش جهتش دار نگاه
این دعا کردم و از شش جهت آمین آمد...
#حکیم_انقلاب💚
#استاد_شهریار
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کشتی نجات
گل و شمعم به مزار دل خونین آمد
گفت پاشو که مسیحات به بالین آمد
ناخدا نوح نبی بود که کشتی نجات
راه طوفان زد و با بار دل و دین آمد
قاصد کوی خدا را چه بنامیم ای دوست
چه به از آنکه به سر سوره یاسین آمد
یارب این شاخه گل از شش جهتش دار نگاه
این دعا کردم و از شش جهت آمین آمد
جشن این کوکب و این کوکبه ی قدسی را
همه آفاق به آئینه و آیین آمد
نامه ات با خط و خال ختنی هر جا رفت
گوئیا قافله ی نافه اش از چین آمد
آیتی خواندم از این نسخه ی قانون که شفاست
چشم خود بینم از این سرمه خدا بین آمد
خبری بود به یعقوب که یوسف در مصر
مژده ای بود به فرهاد که شیرین آمد
نوشی از داروی سیمرغ به سهراب رسید
یا که ویس از پی پرسیدن رامین آمد
همت ای پیر که با چنته خالی نرود
گل مولا که به کشکول تبر زین آمد
شهریار این غزل طرفه به تلقین سروش
چون رقم خواست زدن خواجه به تحسین آمد
#حکیم_انقلاب💚
#استاد_شهریار
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #لیبرالیسم بهزبان ساده
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 اولین اظهارات خواهر علی کریمی درباره سوءاستفاده ۷۷۰ میلیاردی برادرش از او
🔺لیلا کریمی: اولین بار برای خرید تیم سپیدرود، از من خواست به بانک بروم و دستهچک بگیرم. برادرم بود و به او علاقه داشتم برای همین پذیرفتم ولی او از اول میدانست میخواهد چه کار کند وگرنه میتوانست دستهچک خودش را استفاده کند.
#وطن_فروش
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰برائت دیرهنگام
✍️مهدی سعیدی
📝آنها در کنار کسانی قرار گرفتند که مدتهاست شعار «اصولگرا، اصلاحطلب دیگه تمام ماجرا» سر دادند و به آرمانهای حضرت امام(ره) و همه باورهای این انقلاب و ملت توهین کردند! اما اصلاحطلبان در خوشبینانهترین حالت «سکوت» کردند و در واقعیترین حالت همسویی با آنان برای بزرگنمایی ماجرا تلاش کردند و اجاره دادند تا دروغهای رسانهای جنگ شناختی دشمن بر ذهنها بنشیند و افکار عمومی ناآگاه را متأثر کند! این در حالی بود که اگر این جریان حاضر میشد مرزهای هویتی خود را با ضدانقلاب پررنگ کند، باید در جنگ شناختی آغاز شده سهمی را بر عهده میگرفت و در برابر دروغهای تزریق شده، تبیین و روشنگری میکرد و مشت دروغگویان و مافیای اغوا و فریب را باز میکرد!
🔗متن کامل را بخوانید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 عرصه هنر خالی نیست
روزنامه سازندگی صفحه اول یکی از شمارههای اخیر خود را به تصاویر چند تن از بازیگران زن سینمای ایران اختصاص داده و با انتخاب تیتر «کنارهگیری در اوج»، مدعی شده که «محدودیتها و ممنوعیتها برای برخی از بازیگران سینما باعث شده تا آنها از بازی در تولیدات جدید انصراف دهند.» این جریان سیاسی که با بازی در زمین دشمن در ایجاد بلوای پاییزی سال 1401 نقشآفرین بوده و با تهییج افکار عمومی و انتشار دروغهای رسانهای بر آتش اغتشاشات افزوده است، امروز به حمایت از ورشکستگان هنریای پرداخته که آنان نیز آتشبیاران این معرکه بوده و نقش لیدری را در گسترش اباحیگری در این ماهها بر عهده داشتهاند! این روزنامه تلاش دارد تا اینگونه القا کند که سیاستهای تنگنظرانه نظام موجب تعطیلی عرصه هنر شده است و با قهر این افراد، دیگر کار سینما تعطیل خواهد شد! این ادعا در حالی است که بسیاری از چهرههای شناختهشده سینمای ایران با این جریان محدود ساختارشکن همراهی نکرده و حساب خود را جدا کرده و همچنان در حال فعالیت هنری هستند و در ماههای اخیر در رسانه ملی بارها حاضر شده و علیرغم آنکه ممکن است انتقاداتی به برخی مشکلات کشور داشته باشند؛ اما حاضر نشدهاند تا همسو با بیگانگان در مسیر القای یأس و ناامیدی به مردمان این سرزمین گام بردارند و کار هنر را به تعطیلی بکشانند.
بدون شک عرصه فرهنگ و هنر برای همه آنان که دل در گرو ارزشهای این ملت و این سرزمین دارند باز است و نباید عملکرد چند خودشیفته خودفروخته را به حساب هنرمندان مردمی این سرزمین نوشت!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 شریعتی مخالف روحانیت نبود! بلکه عمیقا مومن و معتقد به رسالت روحانیت بود!
🔹 شریعتی برخلاف آنچه گفته می شود درباره او و هنوز هم عده ای خیال می کنند، نه فقط ضد روحانی نبود بلکه عمیقا مومن و معتقد به رسالت روحانیت بود،
🔹او می گفت که روحانیت یک ضرورت است، یک نهاد اصیل و عمیق و غیرقابل خدشه است، و اگر کسی با روحانیت مخالفت بکند یقینا از یک آبشخور استعماری تغذیه می شود، این ها اعتقادات او بود در این هیچ شک نکنید این از چیزهایی بود که جز معارف قطعی شریعتی بود
🔹اما درمورد روحانیت او تصورش این بود که روحانیون به رسالتی که روحانیت بر دوش دارد بطور کامل عمل نمی کنند.
🔹مرحوم آل احمد آمد مشهد، یک جلسه مشترکی داشتیم، من بودم، آل احمد بود، مرحوم شریعتی بود و عده ای هم از دوستان مشهدی ما بودند. بحث درباره روحانیون شد، به مناسبت حضور من در جلسه شاید هر کسی یک چیزی می گفت شریعتی یک مقداری انتقاد کرد. مرحوم آل احمد به شریعتی گفت شما چرا (البته با تعبیر حوزه علمیه می گفتند نه روحانیت) از حوزه علمیه اینقدر انتقاد می کنی بیا از روشنفکران خودمان انتقاد کن و مرحوم آل احمد یک دو سه جمله درباره انتقاد و تعرض به روشنفکران گفت، مرحوم دکتر شریعتی پاسخی داد که از آن پاسخ هم می شود درست نقطه نظر او را نسبت به روحانیت و روحانیون فهمید.
او گفت علت اینکه من از روحانیت انتقاد می کنم، از حوزه علمیه انتقاد می کنم این است که ما از حوزه علمیه انتظار و توقع داریم، از روشنفکر جماعت هیچ توقعی نداریم، نهادی که ولادتش در آغوش فرهنگ غربی بوده این چیزی نیست که ما در او انتظار داشته باشیم اما روحانیت یک نهاد اصیلی هست و ما از روحانیت زیاد انتظار داریم و چون آن انتظارات عمل نمی شود به همین دلیل است که انتقاد می کنم.
🔹او معتقد بود که روحانیون به آن رسالت بطور کامل عمل نمی کنند. بر این اعتقاد بود تا سال حدود 51 و نزدیک 52 از آن سال در اثر تماس هایی که دکتر با چهره هایی از روحانیت به خصوص روحانیون جوان گرفت، کلا عقیده اش عوض شد. یعنی ایشان در سال 54 و 55 معتقد بود که اکثریت روحانیت به آن رسالت عمل می کنند و لذا در این اواخر عمر دکتر شریعتی نه فقط معتقد به روحانیت، بلکه معتقد به روحانیون نیز بود و معتقد بود که اکثریت روحانیت در خط عمل به همان رسالتی هستند که بر دوش روحانیت واقعا هست.
🔹البته با روحانیونی که می فهمید که در آن خط نیستند با آنها خوب نبود
🔹و شخصا به امام خمینی بسیار علاقمند و ارادتمند بود.
#حکیم_انقلاب در گفتگو با مجله سروش خرداد 1360
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
هدایت شده از بیم موج
🎁 هدیه به دکتر شریعتی
❗ #حکیم_انقلاب حدود ۵ سال پس از قیام ۱۵ خرداد در سال ۱۳۴۸ (۱۶ ذیحجه ۱۳۸۹ هجری قمری) کتاب «مسلمانان در نهضت آزادی هندوستان» که ترجمه ایشان است را به دکتر شریعتی هدیه دادند.
#تاریخ_معاصر
@bimemoj
🔰 منادی اسلام زندگی ساز
🔻شریعتی یک چهره پرسوز پیگیر برای حاکمیت اسلام بود،
🔻از جمله منادیانی بود که از طرح اسلام به صورت یک ذهنیت و غفلت از طرح اسلام به صورت یک ایدئولوژی و قاعده نظام اجتماع رنج می برد و کوشش می کرد تا اسلام را به عنوان یک تفکر زندگی ساز و یک نظام اجتماعی و یک ایدئولوژی راهگشای زندگی مطرح کند.
🔹شریعتی یک آغازگر بود، در این شک نباید کرد. او آغازگر طرح اسلام با زبان فرهنگ جدید نسل بود.
🔻قبل از او بسیاری بودند که اندیشه مترقی اسلام را آنچنان که او فهمیده بود فهمیده بودند. بودند کسانی اما هیچکدام این موفقیت را پیدا نکردند که آنچه را فهمیده بودند در قالب واژه ها و تغییراتی که برای نسل امروز ما و یا بهتر بگویم نسل آن روز شریعتی، نسلی که مخاطبین شریعتی را تشکیل می داد گیرایی داشته باشد مطرح کنند. موفق نشده بودند به زبان آنها این حقایق را بیان کنند. جوری که برای آنها قابل فهم باشد این مسایل را بگویند.
🔻شریعتی آغازگر طرح جدیدترین مسایل کشف شده اسلام مترقی بود به صورتی که برای آن نسل پاسخ دادن به سوال ها و روشن کردن نقاط ،مبهم و تاریک بود ا
#حکیم_انقلاب در گفتگو با مجله سروش / خرداد 1360
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj