13920313_5757_32k.mp3
729K
🔰 رقیب انتخاباتی که شیطان اکبر نیست!
🔹بصیرت در این دوران و در همهی دورانها به معنای این است که شما خط درگیری با دشمن را تشخیص دهید؛ کجا با دشمن درگیری است؟
🔹بعضیها نقطهی درگیری را اشتباه میکنند؛ خمپاره و توپخانهی خودشان را آتش میکنند به سمت یک نقطهای که آنجا دشمن نیست، آنجا دوست است. بعضیها رقیب انتخاباتی خودشان را «شیطان اکبر» به حساب میآورند!
🔹شیطان اکبر آمریکاست، شیطان اکبر صهیونیسم است؛
🔹رقیب جناحی که شیطان اکبر نیست، رقیب انتخاباتی که شیطان اکبر نیست.
🔹من طرفدار زیدم، شما طرفدار عمروئی؛ من شما را شیطان بدانم؟ چرا؟ به چه مناسبت؟ در حالی که زید و عمرو هر دو ادعای انقلاب و اسلام میکنند، در خدمت اسلام و در خدمت انقلابند.
🔹خط درگیری با دشمن را مشخص کنیم. گاهی هست که یک نفری در لباس خودی است، اما حنجرهی او سخن دشمن را تکرار میکند! خب، او را باید نصیحت کرد؛ اگر با نصیحت عمل نکرد، انسان با او باید حد و مرز تعریف کند: خط فاصل. جدا میشویم.
🌹بیانات #حکیم_انقلاب در دیدار بسیجیان استان خراسان شمالی ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
#خدمت_و_پیشرفت
#مرد_کار_و_کارنامه
#به_ضمانت_کارنامه
#مدیریت_جهادی
#به_عمل_کار_برآید
#قالیباف
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چه کسی توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد.
▪️انتخابات بسیار مهم است
▪️تلاش کنید مشارکت افزایش یابد
▪️برای انتخاب خوب ببینید چه کسی توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد.
#حکیم_انقلاب در دیدار مدالآوران علمی 26 خرداد 1403
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 محترمانه با قالیباف
📌 علی مهدیان
🔺پیش از این هم بارها کنشهای آقای قالیباف را نقد کرده ام، سال ۸۴ وقتی سعی کرد خودش نباشد، سال ۸۸ وقتی در فتنه آنطور که انتظار میرفت ظاهر نشد، سال ۹۶ وقتی روش عدالتخواهی غلط و پر اشکال را در نقد جریان روحانی انتخاب کرد، سال ۱۴۰۱ وقتی در کوران اغتشاشات به خطا رویکرد انفعالی اتخاذ کرد و مساله حکمرانی نوین را مطرح کرد و بعد هم دیگر از آن سخنی نگفت. مساله حکمرانی مجازی هم که قصه دردآوری است که بگذاریم و بگذریم، اینها نشان میدهد آقای قالیباف کم خطا نیست. اگر بحث از کارنامه ایشان است، بالاخره این ها هم هست، خطاهای جدی هم هست. من البته حقیقتا قد و قواره ایشان را بلند تر از خیلی ها میدانم. از موفقیت ایشان در انتخابات خوشحال خواهم شد همانطور که از موفقیت جلیلی هم خوشحال میشوم و البته طبیعتا انتخاب خودم را هم دارم. اما
🔺در گفتگوی تلویزیونی ایشان در صدا و سیما با کارشناسان اقتصادی، نکات حساس و خطرناکی دیدم که موظفم تذکر دهم:
❗️اولا نقدهای ایشان به سبک کار دولتی که برای این مردم نماد خدمت است، با ادبیات تند آنهم وقتی که کسی از مردان دولت هم نیست جلوی آن را بگیرد، خطا است. من البته متوجهم هم آقای جلیلی و هم آقای قالیباف در بسیاری امور سبک دولت قبل را تغییر میدهند، در همان زمان دولت قبل هم نقدهای جدی اطرافیان دو طرف و خود ایشان به دولت رییسی و سیاستهایش داشتند و این قابل کتمان نیست. کافی است نزدیکان هر دو طرف و مواضعشان را بررسی کنید. اما نکته این است که بیان بیمهابای نقد سیاستهای دولت قبل، نابود کردن مهمترین سرمایه امروز کشور است، به شدت خطرناک است. این خطا را تکرار نکنید که ناشکری است و آثار فوق العاده منفی دارد. حتما اگر این نکته را جدی بگیرید، نقدتان شکل دیگری پیدا میکند.
❗️ثانیا سخنان شما درباره نامزدهای بی تجربه و ناپخته ، نیش و کنایه به آقای جلیلی و دیگران تلقی میشد، شاید بگویید من چنین منظوری نداشتم ولی صحنه حساستر از این حرفها است. بله آقای جلیلی هم در بیان دیگری با کنایه پیمانکار بودن دولت را نقد کرد، حتما ایشان هم مرادش کنایه به آقای قالیباف نبوده، اما کلا شرایط به گونه ای نیست که تاب تخریب و تکه انداختن به یکدیگر ولو از سر بی توجهی را داشته باشد، این نکته اصلاح نشود، با وجود هوادارانی که خیلی هایشان عادت کرده اند به سفید و سیاه دیدن امور، کشور در نهایت ضرر میکند. اگر مشاورینی هستند که چنین توصیه هایی میکنند، پیشنهاد میکنم اخلاق آقای رئیسی را در صحنه انتخابات پر رنگ کنید و یک مدد اساسی و تاریخی به ایران بدهید، بگذارید خون سیدالشهدای خدمت جریان پیدا کند و بساط بی اخلاقی زشت رخنه کرده در انقلابیون را جمع کند، و البته جلوی ضربه خوردن جبهه انقلاب هم گرفته شود، رای را با زدن یکدیگر جمع نکنید و نکنیم، دلها دست خدا است.
🔺آقای قالیباف عزیز مرد عمل مخلصانه و صادقانه است، همانطور که جلیلی عزیز نیز همینگونه است و هر دو بزرگوار سرمایه کشورند، امیدوارم که با رفتار خود کل جبهه انقلاب را ارتقا دهند. چه رای بیاورند چه رای نیاورند.
@ali_mahdiyan
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
💢توضیحات مجید شاکری درباره علت حمایتش از قالیباف
🔹ساعت ۸ صبح اولین روز کاری، آنچه روی میز رییس جمهور است( فارغ از آنکه رییس جمهور کیست) خودرو، اقتصاد دریا، شرکت نفت و مانند آن نیست. طوفانی از حوادث، انتظار رییس جمهور جدید را می کشد. کمتر از ۳ ماه بعد از جلوس، آخرین اجلاس سران بریکس قبل از تغییر دست فرمان در واشنگتن است.
🔸حدود ۵ ماه بعد از جلوس، فارغ از آنکه ترامپ انتخاب شود یا بایدن، با احتمال بالا با تغییر دست فرمان در آمریکا به سمت کنترل تنش نسبی با روسیه و تمرکز بر مهار چین مواجه خواهیم بود.( مانوری از این وضعیت را در پاییز ۱۴۰۱ دیده ایم) این وضعیت عقلا نمی تواند شامل یک دور جدید فشار به ایران نباشد. در این مسئله مگر در حد تاکتیک تفاوتی بین ترامپ و بایدن نیست.
🔹کمی بیش از یک سال بعد از جلوس، به سال دهم برجام خواهیم رسید. جایی که غرب از هر ابزاری برای فشار به ایران استفاده می کند تا قبل از از دست دادن مکانیسم ماشه بتواند یک امتیاز راهبردی جدید بدون ما به ازا، از ایران بگیرد.
🔸در واقع در حالی که از همین حالا کاندیداهای محترم درباره مذاکره کردن و مذاکره نکردن حرف میزنند در یک سال اول هیچ میزی برای مذاکره حاوی انتفاع مقابل ایران نیست. چه چیزی این امید را به غرب می دهد که بتواند با فشار امتیاز بیشتری بگیرد؟ ابزارهایی که برای فشار بر اقتصاد ایران دارند.
🔹در واقع بعنوان یک مثال، شکست مذاکرات پیاپی عمان حتی در حد آزاد سازی پول قطر( پول کره سابق)، نشان می دهد طرف غربی فارغ از آنکه چه کسی از تهران مذاکره می کند، فعلا ابدا دنبال انتفاع قابل توجه برای ایران نیست.
🔸آمریکا برای فشار بر ایران ابزارهای بسیار محدود و بسیار موثری دارد که دو تا از آنها را دائما ذکر کرده ام: وابستگی در تامین کالای اساسی به کانالهای اوفک و وابستگی ۸۵ درصدی به درهم برای تسویه.
🔹«هر» نامزدی که رییس جمهور شود با این حقیقت مواجه خواهد شد که چاره ای جز ساختن یک کمربند ایمنی و بستن آن دور اقتصاد ایران در دو سال اول نخواهد داشت؛ و اگر چنین کرد در دو سال دوم یک دولت موفق در مذاکره هم خواهد داشت. فهم این موضوع ممکن است دیر یا زود شود اما گریزی از آن نیست.
🔸مسئله من رأی آوردن یا نیاوردن آقای دکتر قالیباف نیست. مسئله من این است که در این دستور کار ناگزیر ساختن کمربند ایمنی، آقای قالیباف با اختلاف از بقیه نامزدهای محترم بهتر است.اختلافی آنقدر زیاد که مرا قانع کند با کمال میل در کنار ایشان در قاب تلویزیون ظاهر شوم. ایمن سازی اقتصاد در دو سال اول حتما شامل فهرستی از معاملات اقتصادی سریع با آثار امنیتی راهبردی است. آقای قالیباف در این حوزه سه مزیت مسلّم دارند.
🔹اولا جرئت تصمیم گیری دارند، یعنی از هرینه های شخصی قطعی ای که تلاش برای کاهش سهم درهم و تنوع مبادی واردات کالای اساسی توسط ذینفعان وضع فعلی، تحمیل خواهد شد نمی ترسند. ثانیا از قبل، بعنوان یک تسهیلگر در کنار رشد یافتن چنین معاملاتی بوده اند و نیازی به اتلاف زمان جدید برای توجیه کردن ایشان و سوار شدن بر کار نیست، آن هم در روزگاری که وقت از طلا بالاتر است. ثالثا درک می کنند که در این نقطه امنیت، اقتصاد و سیاست خارجی یکی است و نمی شود اظهار کرد «من کارشناس نیستم و هر یک از این موارد را باید به یک گروه جدا سپرد.»بلکه از قضا اگر تخصص جزئی هم نداشته باشند در هر یک از این موارد دارای سلیقه و درک هستند.
🔸به همه دلایل پیش گفته من آقای قالیباف را به مراتب از سایر کاندیداها برای اداره کشور در چهار سال آتی بهتر می دانم و ابایی هم از پرداخت هزینه های طبیعی این اظهار عقیده ندارم. اگر به امید خدا ایشان در انتخابات موفق شوند( که از صمیم قلب آرزو می کنن چنین باشد. نسبت من در کمک به دولت از همان جنسی خواهد بود که در دولت آقای روحانی و دولت شهید رییسی انجام دادم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 حمایت رسایی و ثابتی از کاندیداتوری قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت
#مرد_کار_و_کارنامه
#مدیریت_جهادی
#به_عمل_کار_برآید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 جواد محمدزمانی، شاعر انقلابی از قالیباف میگوید
#خدمت_و_پیشرفت
#مرد_کار_و_کارنامه
#مدیریت_جهادی
#به_عمل_کار_برآید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
39.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسین جان!❤️
زان پیشتر که عالم فانی شود خراب
ما را ز جام باده گلگون خراب کن
😔😔😔
#عرفه
#جهاد_حتی_الشهاده
#شهادت
#بدم_المظلوم
#کربلا
#زندگی_مکتبی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰احتمالات مشارکت و رای لازم برای پیروزی در مرحله اول انتخابات
🔹تعداد واجدین شرایط رای دهی در انتخابات مجلس دوازدهم (چهار ماه قبل)، ۶۱ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۹۸ نفر بود.
🔹در آن انتخابات، ۲۴٬۸۶۱٬۵۴۲ نفر شرکت کردند و نرخ مشارکت ۴۰٫۶ درصد ثبت شد.
🔹طبق اصل ۱۱۷ قانون اساسی، پیروزی یک نامزد در مرحله اول انتخابات ریاستجمهوری، مستلزم کسب اکثریت مطلق آرای شرکتکنندگان، یعنی بیش از ۵۰ درصد است.
♦️هم اکنون طبق نظر سنجی ها میزان احتمالی مشارکت ۵۵ درصد برآورد شده و پیش بینی می شود تا ۶۰ با ۶۵ درصد در هشتم تیر افزایش یابد.
🔹با یک محاسبه تقریبی، میزان رایی که یک نامزد انتخابات ریاستجمهوری باید در احتمالات متفاوت مشارکت کسب کند تا بتواند در مرحله اول پیروز شود، به طور تقریبی به این شرح است:
🔸 مشارکت ۵۰ درصد (۳۰ میلیون ۵۸۶ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در مرحله اول: ۱۵ میلیون و۲۹۳ هزار رای
🔸 مشارکت ۵۵ درصد ( ۳۳ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در مرحله اول: ۱۷ میلیون و ۳۲۵ هزار رای
🔸 مشارکت ۶۰ درصد ( ۳۶میلیون و ۷۰۳ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در مرحله اول: ۱۸ میلیون و ۳۵۲ هزار رای
🔸مشارکت ۶۵ درصد (۳۹ میلیون و ۷۷۰ هزار نفر)
🔻رای لازم برای پیروزی در مرحله اول: ۱۹ میلیون و۲۹۳ هزار رای.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: جبهه انقلاب در انتخابات ۸ تیر حتما باید با یک کاندیدا حضور داشته باشد
#خدمت_و_پیشرفت 🇮🇷
#مرد_کار_و_کارنامه
#مدیریت_جهادی
#به_عمل_کار_برآید
👌👌 این افتخار هم بماند در #کارنامه قالیباف، که اول فرد بود که از وحدت و کنارهگیری سخن گفت، همانطور که پیش از این عملا در سال ۱۳۹۶، #کنارهگیری_برای_وحدت را عملیاتی کرده بود.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj