فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧲 درندهخوترین مردم تاریخ
مارلون براندو: «ما درندهخوترین و متجاوزکارترین مردم تاریخ بودیم و از کرانه شرقی تا غربی، سرخپوستان را سلاخی کردیم؛ اما دوست داریم خودمان را از نگاه جان وین ببینیم. آمریکا ۴۰۰ توافقنامه صلح با سرخپوستان امضا کرده و تکتک آنها را زیر پا گذاشته است!»
#جورج_فلوید
#نمیتوانم_نفس_بکشم
#جنایات_غرب
#حقوق_بشر_امریکایی
@bimemoj
در سال 1972 میلادی، ۲۰۷ فروند بمب افکنهای بی۵۲ آمریکایی در عملیات "لین باکیر" با ۷۴۱ سورتی پروازی ۱۵۲۳۷ تن بمب را در ۱۱ روز بر فراز #ویتنام فرو ریختند
#جنایت_غرب
#استعمار
#آمریکا
#حقوق_بشر_امریکایی
@bimemoj
#رزا_پارکس زن سياهپوست و ازفعالان جنبش حقوق مدني آمريکا
پارکس در اول دسامبر سال1955 از دادن صندلياش در اتوبوس به يک مردسفيدپوست خودداري کرد و درنتيجه بازداشت و جريمه شد
#جنایت_غرب
#استعمار
#آمریکا
#حقوق_بشر_امریکایی
@bimemoj
🎁 کارنامه کشتار آمریکایی در آفریقا
سودان از 1955 تا 1972: 750 هزار کشته
نیجریه از 1967 تا 1979: 2 میلیون کشته
آنگولا از 1980 تا 1988: 700 هزار کشته
موزامبیک از 1980 تا 1988: 1 میلیون کشته
اوگاندا از 1971 تا 1978: 300 هزار کشته
بروندی 1972: 250 هزار کشته
بروندی 1993: 200 هزار کشته
سودان از 1983 تا 2000: 2 میلیون کشته
زئیر/کونگو از 1997 تا 2003: 1750000 کشته شده در جنگ و حدود 5 میلیون نفر جان باخته از گرسنگی
روآندا 1994: 800 هزار کشته و 4 میلیون آواره
لیبریا از 1980 تا 2001: 250 هزار کشته، یک و نیم میلیون بی خانمان و 300 هزار کودک یتیم
سومالی از 1991 تا 1992: 350 هزار نفر از گرسنگی مردند و یک و نیم میلیون نفر آواره شدند.
آنگولا از 1993 تا 1994: 100 هزار کشته و 2 میلیون آواره
و این کشتار همچنان ادامه دارد .......
#جنایت_غرب
#استعمار
#آمریکا
#حقوق_بشر_امریکایی
@bimemoj
🍀 آدمكهاى مصنوعى
📌 نقش خدا به عنوان مبدأ هستى و آفريدگارِ فعال لِما يريد؛ نقش پيامبران به عنوان رهبران و راهنمايان امت؛ نقش امام به عنوان زمامدار و مسئول امت و مدير جامعه؛ همه اينها نقشى است كه بايد به #آزادى انسان لطمه وارد نياورد. اگر اين نقشها بخواهد به آزادى انسان لطمه وارد بياورد بر خلاف مشيت خدا عمل شده است.
📌 خوب، حالا شما، اى پدر و اى مادر، مى خواهى درباره فرزندت چگونه نقشى داشته باشى؟
📌 و شما اى معلم و شما اى مربى، مى خواهى درباره اين دختركان و پسركان چگونه نقشى داشته باشى؟
📌 آيا شما مى خواهى سلب كننده آزادى و #اختيار بچه ها باشى، و تازه اسمش را بگذارى دلسوزى و #تربيت!؟
📌 «من خيلى پدر خوبى هستم ؛ نمىگذارم بچه ام چپ و راست برود و خطا بكند»! «خيلى مادر دلسوزى هستم، آن قدر مراقب كوچكترين حركات بچه ام هستم كه نمى گذارم اين طرف يا آن طرف برود!» چه مدرسه خوبى! آن قدر مراقب بچه ها هستند كه بچه ها امكان تخطّى از اين طرف و آن طرف ندارند!»
🚩 آفرين بر من و تو مسلمانِ پيرو قرآن كه اين قدر كج فكر مىكنيم!
📌 مىگويم قرآن مى گويد اگر خدا مى خواست اينها مشرك نشوند برايش كارى نداشت؛ مشرك نمىشدند. خدا خواسته آنها امكان مشرك شدن داشته باشند.
📌 خدا به پيغمبرش مى گويد: «اَفَاَنت تكره النّاس حتى يكونوا مؤمنين» تو مى خواهى مردم را مجبور كنى مؤمن باشند؟ تو براى اين رسالت نيامدى.
📌 حالا تو، پدر و تو مادر ، مى خواهى بچه ات را مجبور كنى كه مؤمن باشد؟ و تو معلم و مربى مى خواهى اين بچه را مجبور كنى مؤمن و خوشرفتار باشد؟ قيمت اين #آدمكهاى_مصنوعى ظريف زيباى دلربا از قيمت يك مجسمه قشنگ بيشتر نخواهد بود.
🚩 بياييد همه با هم تصميم بگيريم بچه هايمان آدم باشند. آدم باشند يعنى چه؟ يعنى مختار باشند. آگاه و مختار.
📌 نقش ما و شما نسبت به اين بچه ها بايد نقش كمك باشد؛ نقش فراهم آورنده زمينه هاى بيشتر براى رشد سريعتر و سالمتر و سرراست تر باشد، نه نقش استادكار قالب سازى كه مىخواهد اين استعداد نرم و لطيف كودك را در يك قالب خشن بريزد و از او يك موجود قالبى بسازد.
🔹 کتاب: شهید بهشتی / نقش آزادی در تربیت کودکان / ص 15 – 16.
#زندگی_مکتبی
#انقلابیگری
#سبک_زندگی
@bimemoj
☘️ تشکل های خودجوش و معرفی شهدای هفتم تیر
📌 ما روی مسئلهی شهدایمان انصافاً کمکاری کردیم.
📌 این حادثهی #شهدای_هفتم_تیر ظرفیّت عجیبی دارد برای معرّفی شدن؛
☂️ هم معرّفی شدن این چهرههایی که آماج این جنایت قرار گرفتند؛
☂️ هم معرّفی ملّت ایران که چگونه در یک چنین حادثهی تکاندهندهای خودش را نگه میدارد، حفظ میکند و نه فقط از میدان در نمیرود بلکه روحیّهی مضاعف پیدا میکند؛
☂️ هم معرّفی دشمنان که چه موجودات پست و چه سیاستهای خبیثی پشت سرِ این حوادث قرار دارد، دستهای جنایتکار اینها را [معرّفی میکند].
📌 این ظرفیّت در ماجرای #هفتم_تیر و ماجراهای دیگر - که البتّه عمدهاش ماجرای هفتم تیر است - وجود دارد. ما کمکاری داشتیم؛ اینها را معرّفی نکردیم.
📌 خیلی کار میشد کرد و باید کرد؛ دستگاههای مسئول و همهی ما دچار کمکاری هستیم.
☂️ و به نظر میرسد که این کار را هم بایستی سپرد به "جناح فرهنگیِ مؤمنِ انقلابیِ مردمیِ خودجوش"؛
📌 این جوانهایی که میبینید در اطراف کشور بهطور #خودجوش کارهایی انجام میدهند - #کارهای_فرهنگی انجام میدهند، کارهای هنری انجام میدهند، حقایقی را احیاء میکنند، استعدادهایی را بُروز میدهند، از استعدادهای بالفعلی استفاده میکنند - این کار را هم آنها باید بکنند.
📌 با #زبان_هنر، با #زبان_تصویر، با استفادهی از ابزارهای جدید باید بتوانند این حادثه را، این شخصیّتها را [معرّفی کنند]؛
📌 کسی مثل #شهید_بهشتی را در دنیا معرّفی کنند، کسی مثل #شهید_رجایی را معرّفی کنند، #شهید_باهنر را معرّفی کنند. هرکدام از این شخصیّتهایی که در ماجرای هفتم تیر یا ماجراهای دیگر به شهادت رسیدند، شایستهی یک چهرهنگاری بسیار باعظمتند که میشود از اینها چهرهنگاری کرد.
#حکیم_انقلاب، 94/4/6
#آتش_به_اختیار
#زندگی_مکتبی
#روحیه_انقلابی
@bimemoj
♨️ حماسهاي که خلق شد!
🔻«انتخابات» همچون هر پديده سياسي دیگر، رخ ميدهد و سرانجام به پايان ميرسد، اما آنچه در اذهان باقي ميماند، تصويرسازيهايي است که توسط شارحان و مفسران، ارائه شده و به آنچه رخ داده معنا ميبخشد. بهواقع پس از هر رخداد سياسي، رقابت و جدال ها میان طرفین آغاز ميگردد و بازيگران این اتفاق تلاش می کنند تا برداشت خود را بهعنوان تصوير واقعي از آن رخداد بدل نمايند. رهبر معظم انقلاب در سخنان دیروزشان تلاش کردند تا قرائتي صحيح از آنچه در ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ در پاي صندوق رأی اتفاق افتاده را ارائه دهند و در برابر تفسيرهاي انحرافي بايستند!
👈گزارههاي تحليلي
1⃣ «حماسه» ديدن آنچه در ۲۸ خردادماه رخ داده است، دال مرکزي فهم ايشان از انتخابات رياست جمهوري سيزدهم است؛ حماسهای که در آن اردوگاه وسيع تحريم گران انتخابات در آن ناکام ماندند و مردم عليرغم تخريبها و ناميدسازيها، مشکلات و ناکارآمديهاي اقتصادي و کرونا به پاي صندوق رأی آمدند و رأی خود را به صندوقها ريختند. در اين ماجرا فرق نمیکند که اين رأی، رأی سالمي بود که به صندوقها ريخته شد، يا رأی باطلهای که به هر دليل جزو آراء نامزدهاي انتخاباتي خوانده نشد!
2⃣ ديگر ويژگي حماسه ۲۸ خرداد، اخلاقي بودن آن بود. هرچند در مواردي مباحثي مطرح شد که از انگارههاي اخلاقي فاصله داشت، اما درمجموع، ازجمله انتخاباتي بود که چهرهاي اخلاقي از آن در اذهان عمومي باقي ماند. نامزدها و هوادارانشان با هم رقابت داشتند، اما درمجموع رقابتها به منازعه و تنش و درگیری نینجامید و در فردای انتخابات همه فعالين سياسي و نامزدهاي انتخاباتي نتيجه انتخابات را پذیرفتند و به رئیسجمهور منتخب ملت تبريک گفتند؛ رفتار سياسي نکوهيدهاي که متأسفانه در سال ۱۳۸۸ شاهد آن نبوديم و محصول آن آتشي بود که بر خرمن رأی ملت افتاد و حماسه بزرگ مشارکت ۸۵ درصدي ملت را تباه کرد!
3⃣ پيام ديگر انتخابات ۱۴۰۰ آن بود که عليرغم مشکلات متعددي که امروز وجود دارد، برونرفت از مشکلات راهکار دارد و کسانی که به میدان رقابت انتخاباتی آمده بودند همگی بر این موضوع تأکید داشتند. اين در حالي است که مخالفان ملت در طول اين سالها تلاش کردهاند خط ياس و نااميدي و بنبست را به افکار عمومی القاء کنند.
👈نکته پایانی
حماسه بزرگ ملت، افقی روشن پیش روی این سرزمین گشوده است که انشاءالله با تشکیل دولت جوان انقلابی و حضور درصحنه ملت، این افقها دستیافتنی خواهد شد.
✍ مهدی سعیدی
✅ بصیرت
#نکات_راهبردی
#نکات_تحلیلی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @bimemoj
🍁 راستی آزمایی واقعی
یکی از مهمترین مولفههای راستیآزمایی لغو تحریمها، فروش نفت و انجام مبادلات بانکی ارز نفتی است. به عبارت دقیقتر، پس از اینکه آمریکا اعلام میکند تحریمها لغو شد، ما باید بتوانیم از کانالهای رسمی نفت صادر کنیم و از کانالهای رسمی ارز حاصل را مبادله کنیم. طبیعتا مدت زمان لازم برای انجام این فرآیند لااقل برای یک محموله نفتی، حداقل زمان لازم برای راستیآزمایی لغو تحریمها نیز هست.
راستیآزمایی غیر از این نیز معنایی ندارد. یعنی راستیآزمایی بدین معنی نیست که دولت تدبیر و امید فیالمثل متن فرامین اجرایی آقای بایدن را بررسی و آن را تایید نماید. آنچه باید بررسی شود، رفع علیالارض تحریمهاست. کما اینکه طرف مقابل در قصه برجام، به متن تعهدات ایران اعتماد نکرد و صرف متن را به عنوان انجام تعهد توسط ایران نپذیرفت؛ آژانس را مامور کردند تا روی زمین انجام تعهدات ایران را تایید کند.
ما در دوره برجام یک بار از این ناحیه خسارت دیدهایم. طرف مقابل اجرای تعهدات ایران را راستیآزمایی کرد، اما دولت آقای روحانی بابت وعده روی کاغذ آمریکاییها جشن گرفت و شد آنچه شد. ۹ ماه بعد از شروع اجرای تعهدات آمریکاییها، آقای روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل از تعلل آمریکاییها در اجرای برجام گلایه کرد و البته که بیحاصل بود.
یک نکته جالب این است که اوایل خردادماه امسال سوگیموری رئیس انجمن نفت ژاپن به صراحت اعلام کرد که آغاز واردات نفت از ایران پس از لغو تحریمها، حدود سه ماه زمان خواهد برد. اگر سایر واردکنندگان نفت ایران نیز چنین مهلتی نیاز داشته باشند، راستیآزمایی صادرات نفت حداقل سه ماه زمان نیاز دارد.
معالاسف باید گفت کسانی که با تحریف شرط راستیآزمایی، میخواهند این مسئله مهم را به بررسی عبارات لغو تحریم روی کاغذ تقلیل دهند، دنبال هرچه باشند، در پی لغو واقعی تحریمها نیستند.
#سیدیاسر_جبرائیلی
@bimemoj
📛 زمامداری انقلابی
🎄 احمد زیدآبادی، در کانال تلگرامیش نوشت:
موبایل من معمولاً سایلنت است. ظهر که نگاهی به آن انداختم از خطی "نامشخص" چند بار تماس گرفته شده بود. با خود گفتم یا "برادران" بودهاند برای ایجاد مزاحمت و یا اینکه از خارج از کشور کسی تماس گرفته و شمارهاش نیفتاده است.
خط نامشخص اما باز هم زنگ زد و چون گوشی را برداشتم، گفته شد که از طرف دفتر سید ابراهیم رئیسی تماس گرفتهاند. درخواستشان دریافت انتقادات، نظرات و پیشنهادات من به آقای رئیسی در مقام ریاست جمهوری بود.
گفتم؛ اگر بخواند، چرا که نه؟ تأکید کردند که حتماً میخواند. با خود فکر کردم، خب، چه بهتر از این؟ لذا تصمیم گرفتم با توجه به مجموعۀ امکانات و محدودیتهای آقای رئیسی، آنچه را به صلاح کشور و کمک به گذر ایران از این وضعیت اسفبار میدانم، به طورِ صریح و روشن و بدون هرگونه سانسور، هر از گاهی به صورت مکتوب به دفتر وی ارسال کنم و چنانچه به اندازۀ مثقالی هم مؤثر افتد، خالی از ارزش نخواهد بود.
من مجموعۀ این مکتوبات را حفظ خواهم کرد تا روزی که امکان نشر عمومی آنها در مجموعهای فراهم شود.
از آنجا که در این تماس گفته شد قرار است از همۀ صاحبنظران در زمینههای مختلف نظرخواهی شود، امیدوارم این خود نشانهای از تحولی عملی در رویکرد زمامداری در کشور ما باشد.
🍁 قابل ذکر است که زیدآبادی از فعالین سیاسی اصلاح طلبی است که انتخابات را تحریم کرده بود!
#دولت_انقلابی
#زندگی_مکتبی
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📮 رقبا در دفتر رئیسی
شش کاندیدای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ساعتی پیش با حضور در دفتر ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور منتخب با او دیدار کردند. در این دیدار که به دعوت آیت الله رئیسی برگزار شد، کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری درباره وضعیت کشور و راههای حل مشکلات موجود با رئیس جمهور منتخب هماندیشی و تبادل نظر کردند.
#دولت_انقلابی
#زندگی_مکتبی
@bimemoj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ نگاه شهید بهشتی به جایگاه زن در سیاست / مشاجره بهشتی و منتظری
@bimemoj
🍁 اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بابَ نِجاةِ الاُمَّة
🌷 این محرّم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است. (امام خمینی(ره))
🔰 ۴۰ روز تا اول محرم باقی مانده است.
به امید رفع گرفتاری از جامعه جهانی و پیروزی جبهه حق بر باطل
و فراهم شدن شرایط برای برگزاری عزاداری حسینی در ماه محرم
هر روزمان را با #زیارت_عاشورا آغاز میکنیم
#چله_عاشورایی
#چله_قرائت_زیارت_عاشورا
🆔 @bimemoj
من هیچوقت ناامید نیستیم
و نبودهام
و انشاءالله نخواهم بود!
#حکیم_انقلاب، 97/7/25
#زندگی_مکتبی
#روحیه_انقلابی
@bimemoj
📛 دانشگاه قبل و بعد از انقلاب
در بهمن سال ۱۳۱۳، دانشگاه تهران یعنی اوّلین دانشگاه کشور تشکیل شده. ۴۴ سال بعد یعنی در سال ۱۳۵۷ که قبل از انقلاب باشد، تعداد دانشجویان کلّ کشور ۱۵۰ هزار [نفر] بوده. یک تعدادی هم به همین نسبت البتّه فارغالتّحصیل شدند، امّا بعد از آنکه کشور ۴۴ سال دانشگاه داشته، موجودی دانشگاه ۱۵۰ هزار نفر است!
امروز ۴۰ سال از انقلاب گذشته، موجودی دانشجوی ما بیش از چهار میلیون است؛ چند میلیون هم فارغالتّحصیل داریم؛
#حکیم_انقلاب، 97/7/25
#زندگی_مکتبی
#روحیه_انقلابی
@bimemoj
🍁 رشد علمی
ما تقریباً یک درصد جمعیّت جهانیم -جمعیّت کشور ما تقریباً یک درصد جمعیّت جهان است؛ در طول این دهههای قبل از انقلاب هم تا حدودی همینجورها بوده؛ یک خُرده کمتر، یک خرده بیشتر؛ حدود یک درصدیم- پس بنابراین سهم ما از تلاشهای مشترک بشری باید لااقل یک درصد باشد.
تولید علم در آخر دوران پهلوی - یعنی آخر این دویست سال که منتهی میشود به ۱۳۵۷ که انقلاب مبارک اسلامی به وجود آمده- عبارت است از یک دهم درصد؛ در کشور ما تولید علم در سال ۵۷ که سال انقلاب است، عبارت است ازیک دهم درصد؛ ببینید چقدر ما عقب بودهایم!
این بهخاطر بیکفایتی حکمرانان بوده؛ دلیل دیگری ندارد. حکمرانان بیکفایت، دنیاطلب، مادّی، وابسته، بیعرضه؛ تکبّر میفروختند، تبَختُر نشان میدادند امّا تا کمر در مقابل بیگانه خم میشدند و به فکر مصالح ملّتشان هم نبودند؛ این وضع کشور ما [بود].
البتّه به فضل الهی، امروز ما بیش از سهم خودمان در دنیا تولید علم داریم، یعنی تقریباً حدود دو برابر سهم خودمان. یعنی ما ۱ درصد باید سهم تولید علم داشته باشیم، الان تقریباً ۲ درصد است؛ ۱.۹ درصد تولید علم داریم که خب چیز خوبی است.
البتّه قانع نیستیم، بیشتر از این باید سهم داشته باشیم،
#حکیم_انقلاب، 97/7/25
#زندگی_مکتبی
#روحیه_انقلابی
@bimemoj
📛 نظام سلطه یعنی چه؟
نظام سلطه -که در ادبیّات سیاسی ما و بینالمللی ما سالها است وارد شده و تعبیر بسیار قوی و رسایی است- سردمدارانش کسانی هستند که
ابزارهای قدرت را دارند، [ولی] ابزارهای کنترل قدرت را ندارند.
🏁 ابزار قدرت عبارت است از:
🎈 سیاست،
🎈 رسانه،
🎈 سلاح،
🎈 پول،
🎈 پُررویی
اینها ابزار قدرت است!
🚧 ابزار کنترل قدرت عبارت است از:
🎄 دین،
🎄 اخلاق،
🎄 شرف؛
که ندارند!
لذا هر کاری از دستشان بربیاید میکنند.
نظام سلطه یعنی تقسیم دنیا به سلطهگر و سلطهپذیر؛
مدیرانش هم اینهایی هستند که گفتم!
#حکیم_انقلاب، 97/7/25
#حقوق_بشر_آمریکایی
#زندگی_مکتبی
#روحیه_انقلابی
@bimemoj
📛 گندم آمریکایی، سیلوی روسی
اوایل جنگ بود، من رفته بودم منطقهی نظامی؛ بازدید میکردم.
آنجا بچّههای جهاد آمدند به من گفتند که ما داریم سیلو میسازیم.
سیلو یک سازهی پیچیده است؛ برخلاف ظاهرش که خیال میکنند [فقط] یک ستون است، یک سازهی پیچیده و فنّی مهمّی است.
گفتند ما داریم سیلو میسازیم؛ گفتم میتوانید؟ گفتند بله، گفتم خب پس بروید بسازید؛ کمک میکنیم که بکنید این کار را. و ما شدیم یکی از سیلوسازهای مطرح منطقه!
توجّه میکنید؟ چند بچّهی جوان دانشجو بودند.
این در حالی است که ما تا قبل از انقلاب گندممان را از آمریکا میخریدیم، سیلویمان را شوروی برایمان درست میکرد.
این جزو حرفهایی بود که ما پیش از انقلاب همیشه در تعرّض به دستگاه میگفتیم؛ گندم آمریکایی، سیلوی روسی (یا شوروی). اصلاً قدرت این کار را نداشتیم، بچّهها جرئت کردند رفتند [ساختند].
#حکیم_انقلاب، 97/7/25
#زندگی_مکتبی
#روحیه_انقلابی
@bimemoj