«رمضان فرهنگی»
امام خامنهای حفظه الله:
فرهنگ و صفآرایی فرهنگی در مقابل دشمن آن چیزی است که بنده هم اگر در راه آن کشته شدم، احساس میکنم که در راه خدا کشته شدهام. هرکس در این راه کشته شود، در راه خدا کشته شده و هرکس در این راه، زحمتی متحمّل شود، در راه خدا متحمّل شده است. مسأله، مسألهی کوچکی نیست...
«تعجیل در امر فرج،سلامتی نائبش صلوات»
برنامه ضیافت شبکه قرآن سیما
امروز ساعت 19
ویژۀ آیت الله حائری شیرازی (ره)
با حضور فرزند ایشان خانم حائری
Shab03Ramazan1397[02].mp3
13.38M
🤲 دعای #ابوحمزهثمالی | فراز اول
🎙 با نوای : #حاجمیثممطیعی
🔹 اجرا شده در :
مسجد شهید بهشتی و
هیأت میثاق با شهدا ...
🔸 ماه مبارک رمضان ۱۳۹۷
بسم اله الرحمن الرحیم
🌹 سی جزء سی آیه (۲۴)
🔹 فَإِذٰا مَسَّ اَلْإِنْسٰانَ ضُرٌّ دَعٰانٰا ثُمَّ إِذٰا خَوَّلْنٰاهُ نِعْمَةً مِنّٰا قٰالَ إِنَّمٰا أُوتِیتُهُ عَلىٰ عِلْمٍ بَلْ هِیَ فِتْنَةٌ وَ لٰكِنَّ أَكْثَرَهُمْ لاٰ یَعْلَمُونَ (۴۹/زمر)
و چون انسان را آسیبی رسد، ما را می خواند؛ سپس چون نعمتی از جانب خود به او عطا کنیم می گوید: «تنها آن را به دانش خود یافته ام». نه چنان است،بلکه آن آزمایشی است، ولی بیشترشان نمی دانند.
🔺 یکی از خصوصیات مذموم انسان که قرآن بیش از ده بار آن را متذکر شده اینست که هنگام گرفتاری وخطر به سوی خدا رو می کند وبرای رفع آن ناله و گریه می کند اما همین که آن گرفتاری را خدا بر طرف کرد ونعمتی به او عطا کرد رو بر می گرداند وانگار نه انگار که خدا عطا کرده ، بادی در سر می اندازد و آن را حاصل دانش و تخصص خود می داند.
این ناسپاسی ، انسان را زمین می زند وتا بشر چنین است باید چوب بخورد .
بیشتر مردم نمی دانند وتوجه ندارند که نعمت ها و تلخی ها هر دو برای آزمایش اوست .
گرفتاری صبر می خواهد ونعمت شکر واین دومی آسانتر از اولی نیست .
در شدت ورخوت ، سراء وضراء خدا را بخوانیم .
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌿
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید حسن نصرالله
ما شیعیان علی بن ابیطالب (ع) هستیم و فلسطین را فراموش نمی کنیم
@binesh_motahar_kerman
آيت الله مطهري با استناد به آيات قرآن استدلال نمود که قوم يهود همواره تحريف اديان را سرلوحه اعمال خود قرار داده اند و اين امر جزء ذات آنهاست. به نظر وي اين قوم به دو صورت به تحريف اديان و تاريخ پرداخته است:
1. تحريف لفظي اديان و تاريخ
2. تحريف معنوي اديان و تاريخ
تحريف لفظي از ديدگاه شهيد مطهري تحريفي است که با افزودن، کاستن يا جابجايي الفاظ در آيات، روايات ديني و يا اسناد تاريخي ايجاد مي شود.(1) اما در تحريف معنوي لفظ مورد تصرف قرار نمي گيرد لفظ همان است که بوده ولي آنرا طوري معني مي کنند که مطابق مقصود خود باشد نه براساس مقصود اصلي گوينده. از نظر شهيد مطهري قرآن کريم کلمه تحريف را مخصوصا در مورد يهودي ها بکار برده است؛ با ملاحظه تاريخ نيز معلوم مي شود که آنها در طول تاريخ قهرمان تحريف هستند.
@binesh_motahar_kerman
YEKNET.IR - monajat - 98.08.30 - mehdi rasouli.mp3
7.56M
🌙 #مناجات ویژه #ماه_رمضان
حسیــــــن جان...
در سراشیبۍماهرمضانیم ، دعایۍ دارم
در سراشیبۍقبر ،تو برس به دادمان ...😭