پیتای بالآبی (نام علمی: P. moluccensis) پیتایی است از خانواده گنجشکسانان. این گونه بومی آسیای جنوب شرقی و استرالیا میباشد. این پرنده معمولاً از کرمها، حلزونهای با پوسته سخت و حشرات تغذیه میکند. طول این پرنده معمولاً ۱۸۰ تا ۲۰۵ میلی متر است. رنگ سر این پرنده سیاه، چانه سفید، سینه کهربایی است
#پیتای_بال_آبی
🦋@Bird_s
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقبت مرغ دریایی ...
عاقبت مرغ دریایی وقتی تو رژیم نباشه .
#مرغ_دریایی
🦋@Bird_s
این حشره یکی از بزرگترین حشرات در جهان و سنگینترین وزنترین پروانه شناخته شده است که وزن آن تا ۳۰ گرم میرسد. تصویری که در ادامه مشاهده میکنید، پروانه عظیمی را نشان میدهد که بزرگتر از دست یک مرد است.
بالهای این پروانه عظیم الجثه بالهایی حدود ۲۵ سانتی متر و طول ۱۵ سانتی متراست. رنگ آن خاکستری و یک نقطه تاریک بر روی سینهاش وجود دارد. این حشره در زمان ترس بالهای خود را کنارش قرار میدهد به طوری که بتواند در هنگام توقف روی تنه و شاخههای درختان استتار کند البته گفتنی است که لکه روی بالهای این حشره در ماههای تابستان دیده میشود. این پروانه به پروانه چوبی غول پیکر معروف است و در سراسر استرالیا یافت میشود، اما بیشتر در امتداد ساحل شرقی مشاهده شده است.
#پروانه
🦋@Bird_s
این پرنده در مناطق آبی ، دشت های بوته زار، کشتزارها و حاشیه دریاچه به سر می برد. در ایران مهاجر بوده و به ندرت دیده می شود.
#پرنده
#دُرنای_طناز
🦋@Bird_s
صدفخوار ابلق (نام علمی: Haematopus longirostris) گونهای صدف خوار است که بیشتر در غرب و جنوب استرالیا و تاسمانی پراکنده است. این گونه نوعی آبچر است و نامش از واژه Oyster به معنای صدف خوراکی گرفته شده است. به دلیل دو رنگ بودن این پرنده (سیاه و سفید) به آن ابلق میگویند.
#صدف_خوار_ابلق
🦋@Bird_s
زنبورخوار اروپایی یا زنبورخوار معمولی با نام علمی Merops apiaster پرندهای از خانوادهٔ زنبورخواران است که در جنوب اروپا و بخشهایی از شمال آفریقا و غرب آسیا زاد و ولد میکند. این پرنده مهاجر بوده و زمستانها به مناطق گرمسیری آفریقا، هندوستان و سری لانکا کوچ میکند.
#زنبور_خوار
🦋@Bird_s