For Banner and Poster.pdf
1.18M
#پویش_های_غدیریه
#پوستر
پوستر جملات خطابه ی غدیر با کیفیت بالا. مناسب برای چاپ
#عید_غدیر
#عیدولایت
#یاعلی
🍃🌹ـــــــــــــــــــــــــــــــ
مراسم عبادی - سیاسی نماز جمعه، طرحی قرآنی برای گردهمایی هفتگی مسلمانان است که با شرایطی از جمله حضور معصوم(ع) به جای نماز ظهر روز جمعه برگزار می گردد و دو رکعت آن تبدیل به خطبه می شود و خطیب ضمن سفارش مردم به مراعات تقوا، آنان را از مسائل مهم آگاه می سازد.... نماز جمعه افزون بر همه برکات و آثاری که هر نماز جماعت دارد، بعد سیاسی - اجتماعی و نیز آگاهی بخش آن از امتیازات اسلامی است که دولت و ملّت مسلمان را در برابر لغزش های اخلاقی و سیاسی مصونیت می بخشد و همگان را بسان یک شبکه منسجم و معنوی به رهبر اسلام پیوند می دهد و از این رهگذر حکومت اسلامی را تحکیم می بخشد و بارزترین نماد پیوند دین و سیاست است. پس از پیروزی انقلاب شکوه مند اسلامی، فریضه مهم نماز جمعه زنده شد و دستور برگزاری آنْ از سوی امام راحل صادر گردید. به همین منظور، در نخستین جمعه ماه مبارک رمضان سال 1399 ق که مصادف با پنجم مردادماه 1358 ش بود، با شرکت بیش از یک میلیون نفر از مردم مسلمان روزه دار تهران و در گرمای شدید تابستان، اولین نماز جمعه، به امامت و پیشوایی مرحوم آیت اللّه طالقانی در دانشگاه تهران، و با شکوه و عظمت خاصی برگزار شد.
[۷/۲۵، ۱۶:۵۷] بیسیمچی: 🌺🌺مسابقه فرهنگی آدینه 🌺🌺
لطفا پاسخ خود را با ذکر مشخصات
نام و نام خانوادگی
شماره موبایل
گزینه صحیح به این طریق
الف - ج - الف . ب . ب
به صورت پیامک یا ایتا و یا واتساپ
به شماره ۰۹۱۳۲۷۷۰۰۸۴
ارسال نمایید
مهلت ۱۰ مرداد ماه
سوالات مسابقه
۱- پیامبر اکرم صل الله علیه وآله فرمودند نماز جمعه هم ..... و هم ......
الف : دیدار _عبادت
ب: عبادت - سیاست
ج: دیدار - زینت و زیبایی
۲. اگر در سه چیز با رهبران خود مخالفت کنید هلاک خواهید شد
الف : نماز جمعه . جهاد . حج
ب: زکات . نماز . روزه
ج: نماز جمعه . نماز . زکات
۳. کدام از امامان برخی از زندانیان را آزاد می کرد تا در نماز جمعه شرکت کنند
الف . حضرت امام صادق علیهالسلام
ب. حضرت امام علی علیه السلام
ج. حضرت امام باقر علیه السلام
۴. کدام مورد مورد رفعت درجات است
الف :انتظار نماز بعد نماز
ب: رفتن در روز و شب به سوی نماز جماعت و جمعه -وضوی کامل در هوای سرد
ج: همه موارد
۵. این حدیث از کیست ؟
« وقتی که امام از خطبه ها فارغ می شود تا زمانی که صف های نماز جمعه مرتب می گردد ، دعا مستجاب می گردد.»
الف: حضرت علی علیه السلام
ب: پیامبر اکرم صل الله علیه و آله
ج: حضرت امام صادق علیهالسلام
[۷/۲۵، ۱۶:۵۹] بیسیمچی: 🌺🌺چهل حدیث نماز جمعه 🌺🌺
منبع سوالات
1 – پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : خداوند ، نمازجمعه را بر شما واجب کرد . هرکس آن را در حیات من یا پس از وفات من ، از روی سبک شمردن ، و یا انکار رها سازد ، خداوند ، او را پریشنا می کند ، و به کارش برکت نمی دهد . بدانید ! نمازش پذیرفته نمی شود . بدانید ! بدانید ! زکاتش را قبول نمی کنند . بدانید ! حجش ، قبول نیست ، بدانید ! کارهای نیک او قبول نخواهد شد تا آنکه توبه کند و دیگر نمازجمعه را رها نکند ، سبک نشمارد ، و منکر نشود .
(وسایل الشیعه، ج 5 ص 7)
2 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : کسی که ندای اذان نماز جمعه را بشنود ، نماز جمعه بر او واجب خواهد شد .
(کنزالعمال، ج 7 ص 723)
3 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : چهار نفر ، عمل (زندگی) را از نو آغاز می کنند : 1 – بیمار هنگامی که بهبود یابد 2 – مشرک هنگامی که اسلام می آورد . 3 – حج گذارنده، هنگامی که از مناسک آسوده شود . 4 – آنکه بعد از گذراندن نمازجمعه باز می گردد .
(بحارالانوار ج 86 ص 197)
4 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : خطاب به مومنی که به ایشان عرض کرد بارها عزم رفتن به حج نموده ام ولی توفیق عایدم نشده است ، فرمود : بر تو باد که پیوسته در نماز جمعه حضور یابی که آن حج مستمندان است .
(وسایل الشیعه، ج 5 ص 5)
5 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : کسی که در روز جمعه ناخن هایش را گرفته و صورت خود را اصلاح نماید ، دندان هایش را مسواک زده . برای رفتن به نمازجمعه غسل کند ، هفتاد هزار فرشته او را بدرقه کرده و برایش طلب استغفار نموده و شفاعتش می کنند .
(مستدرک الوسایل، ج 6 ص 4)
6 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : هر کس از روی ایمان و به خاطر رضای خدا ، به نماز جمعه رود، برنامه عملش را از سر گرفته است .
(وسایل الشیعه، ج 5 ص 4)
7 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : رفتن به نماز جمعه هم دیدار است و هم زینت و زیبایی .
(بحارالانوار ، ج 89 ص 197)
8 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : کسانی که نماز جمعه را ترک کنند ، باید نهی از منکر شوند و بر دل های آنان مهر زده خواهد شد .
(وسایل الشیعه، ج 5 ص 6)
9 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : هرگاه مؤمنی به سوی نماز جمعه حرکت کند، خداوند دلهره های روز قیامت را برای او کاهش داده و به سوی بهشت راهنمایی اش می کند .
(وسایل الشیعه، ج 7 روایت 9390)
10 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : کسی که سه نوبت نماز جمعه را از روی اهمیت ندادن به آن ترک کند، خدا بر دلش مهر می نهذ .
(کنزالعمال، حدیث 21123)
11- پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : پیش از آنکه از دنیا بروید، از خداوند طلب بخشش کنید، قبل از اینکه گرفتار شوید، در انجام کارهای نیک سبقت بگیرید و با ذکر خدا و دادن صدقه به طور آشکار و پنهان، میان خود و پروردگارتان پیوند بر قرار کنید و بدانید که خداوند نماز جمعه را تا قیامت بر شما واجب کرده است.
(جواهرالکلام، ج 11 ص 158)
12 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : سه کار است که اگر امت من پاداش عظیم آن را درک می کردند، برای به دست آوردن آن، ازدحام و قرعه کشی می نمودند: 1 – اذان 2 – شتاب در رفتن به نماز جمعه. 3 – در صف اول نماز جمعه و جماعت قرار گرفتن .
(بحارالانوار، ج 84 ص 156)
13 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : می خواهید بدانید اهل بهشت چه کسانی هستند؟ کسانی که گرما و سرمای شدید، مانع حضورشان در نماز جمعه نمی شود.
(کنزالعمال، ج 7 ح 21085)
14 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : زمانی که روز جمعه فرا می رسد، شیاطین به بازارها رفته و برای مردم مانع ایجاد می کنند تا مردم را از رفتن به نماز جمعه
باز دارند.
(کنزالعمال، ج 7 ص 736)
15 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : هر کس در روز جمعه غسل کرده و به سوی نماز جمعه قدم بر دارد، و به خطبه های امام گوش کند ، برای هر قدمش پاداش یک سال عبادت که روزش را روزه بوده و شبش را عبادت کرده به او داده می شود .
(مستدرک الوسایل، ج 2 ص 504)
16 – پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : در رکعت نماز جمعه ، سوره جمعه و در رکعت دوم سوره منافقون خوانده شود .
17 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : هر کس بعداز نماز جمعه یک مرتبه سوره توحید، هفت مرتبه سوره فلق و هفت مرتبه ناس را بخواند، تا جمعه دیگر بلا و فتنه ای به او نمی رسد.
(ثواب الاعمال، ص 455)
18 - پیامبر اکرم (ص) می فرمایند : جمعه روزی است که خداوند همگان را در آن جمع کند، پس هیچ مؤمنی نیست که در آن روز به سوی نماز جمعه رود، مگر اینکه خداوند روز قیامت بر او آسان گرفته و دستور می دهد که او را به بهشت ببرند .
(من لا یحضره الفقیه، ج 1 ص 427)
19 – امیرالمؤمنین علی (ع) می فرمایند : جمعه روزی است که خداوند آن را برای شما عید قرار داده است، جمعه سرور روزها و برترین عیدهاست. خدا شما را امر کرده که در آن روز به سوی ذکرش(سوره جمعه آیه 9) بشتابید. پس با رغبت شما به عبادت و نماز جمعه به حدی باشد که نیت شما خالص گردد. در این روز بسیار زاری و نیایش کنید، نیازهای خود را از خداوند خواسته و طلب رحمت و آمرزش کنید. زیرا خداوند دعای هر کس که او را به حقیقت بخواند، اجابت کرده و هر کس را که از بندگی و فرمانش امتناع کند، وارد دوزخ می کند... نماز جمعه بر هر مؤمنیع به جز: کودک، بیمار، دیوانه، پیر و ناتوان، نابینا، مسافر ، زن، بنده مملوک و کسی که در فاصله دو فرسخی باشد، (هر فرسخ حدود 4 کیلومتر است) واجب است.
(من لا یحضره الفقیه، ج 2 ص 104)
20 - امیرالمؤمنین علی (ع) می فرمایند : کسی که سه هفته متوالی، بدون عذر نماز جمعه را ترک کند از جمله منافقان به حساب می آید.
(مستدرک الوسایل، ج 2 ص 6291)
21 - امیرالمؤمنین علی (ع) می فرمایند : من برای شش نفر نزد خداوند ضمانت بهشت می نمایم، یکی از آنان کسی است که به سوی نمازجمعه برود، و در راه بمیرد، آنگاه بهشت برای اوست .
(وسایل الشیعه، ج 5 ص11)
22 - امیرالمؤمنین علی (ع) می فرمایند : اگر در سه چیز با رهبران و پیشوایان خود مخالفت ورزید، هلاک خواهید شد: نمازجمعه، جهاد با نفس و مناسک حج.
(مستدرک الوسایل، ج 6 ص 7)
23 - امیرالمؤمنین علی (ع) می فرمایند : در روز جمعه سفر مکن تا نماز جمعه را بگزاری، مگر سفری باشد که در آن روی به خدا داری، یا چاره ای دیگر جز رفتن به آن سفر را نداری .
(نهج البلاغه نامه 70)
24 - امیرالمؤمنین علی (ع) می فرمایند : اقامه نماز جمعه، بر کسی جایز نیست مگر این که امام و یا منصوب از نزد امام باشد .
(مستدرک الوسایل، ج 6 ص 13)
25 - امیرالمؤمنین علی (ع) می فرمایند : مردم شرکت کننده در نماز جمعه، سه دسته هستند: دسته ای قبل از امام در نماز جمعه شرکت می کنند، در حالی که سکوت کرده و به خطبه ها گوش می دهند، شرکت آن ها در نماز جمعه، کفاره گناهان آن ها از این جمعه تا جمعه آینده است، به اضافه سه روز. دسته دیگر کسانی هستند که در نماز جمعه شرکت می کنند، در حالی که مشغول صحبت و حرکت هستند، بهره آن ها از نماز جمعه، صحبت با دوستان و نشستن با آن هاست. دسته سوم، هنگامی که امام جمعه، به خطبه مشغول می شود، به نماز مشغول می شوند، آنها نیز بر خلاف سنت عمل کرده اند، آنها از کسانی هستند که اگر چیزی از خداوند بخواهند، اگر بخواهد عطا کرده و اگر بخواهد محرومشان سازد.
(بحارالانوار، ج 86 ص 198)
26 – امام باقر(ع) می فرمایند : سه چیز موجب رفعت درجات آست: وضوی کامل در هوای سرد، انتظار نماز بعد از نماز و رفتن در روز و شب به سوی نماز جماعت و جمعه.
(بحارالانوار، ج 88 ص 10)
27 - امام باقر(ع) می فرمایند : نماز جمعه، واجب بوده و اجتماع برای آن به امامت معصوم، واجب است. هرگاه مردی بدون عذر، سه جمعه را ترک گوید، امر واجب را ترک کرده و کسی سه امر واجب را بدون دلیل ترک نمی کند، مگر آن که منافق باشد .
( وسایل الشیعه، ج 5 ص 4)
28 - امام باقر(ع) می فرمایند : هر گاه تعداد نمازگزاران به هفت تن برسد، نماز جمعه واجب می شود .
(وسایل الشیعه، ج 5 ص 8)
29 - امام باقر(ع) می فرمایند : نماز جمعه سنتی است از پیامبر اسلام ، بشارتی است برای مؤمنان و توبیخی است برای منافقان .
(وسایل الشیعه، ج 6 روایت 7602)
30 - امام باقر(ع) می فرمایند : به خدا سوگند، به من خبر رسیده است که اصحاب پیامبر(ص)، از روز پنجشنبه برای نماز جمعه آماده می شدند، چون روز جمعه برای مسلمانان کوتاه است .
(من لایحتضره تافقیه، ج 1ص 416)
31 - امام صادق(ع) می فرمایند : مسافری که نماز جمعه را از روی شوق، محبت و عشق اقامه نماید، خداوند بزرگ، پاداش صد نمازجمعه کسانی که در وطن خود هستند را به او عطا می کند .
(وسایل الشیعه، ج