eitaa logo
بیسیمچی
1.8هزار دنبال‌کننده
11.9هزار عکس
1.9هزار ویدیو
622 فایل
سلام علیکم این کانال بمنظور ارتباط معنوی،فرهنگی ،تبلیغی و مذهبی با فرهیختگان تشکیل شده استbabaii@
مشاهده در ایتا
دانلود
پیامها و نکات برخی از آیات جزء ششم قرآن کریم : سوره نساء آیه 149 (149) إِنْ تُبْدُواْ خَیْراً أَوْ تُخْفُوهُ أَوْ تَعْفُواْ عَنْ سُوءٍ فَإِنَّ اللَّهَ کَانَ عَفُوَّاً قَدِیراً اگر کار نیکی را آشکارا یا پنهان انجام دهید، یا از لغزش و بدی دیگران درگذرید، بدانید که قطعاً خداوند بخشاینده تواناست. نکته ها: هرجا که مظلوم در موضع قدرت قرار گرفت وعفوِ ظالم اثر تربیتی دارد، باید عفو کرد و هرجا که سکوت، موجب ذلّت مظلوم وتقویت ظلم است باید فریاد زد. انتقام و قصاص، «حقّ» است و عفو و گذشت، «فضل». به فرموده ی حضرت علی علیه السلام، بخشودن دشمن، سپاس چیره شدن بر اوست. «اذا قدرت علی عدوّک فاجعل العفو عنه شکراً للقدرة علیه»**نهج البلاغه، قصار10.*** پیام ها: 1- باید نسبت به خوبی ها مشوق بود و نسبت به بدی ها، بخشاینده. (ان تبدوا خیراً... او تعفوا عن سوء) 2- گاهی ظلم ستیزی وفریاد، ارزش است و گاهی عفو وبخشش. (تعفوا عن سوء) 3- عفو از موضع قدرت، ارزشمند است. (عفوّاً قدیراً) سوره نساء آیه 173 (173) فَأَمَّا الَّذِینَ ءامَنُواْ وَعَمِلُوا الصَّلِحَتِ فَیُوَفِّیهِمْ أُجُورَهُمْ وَ یَزِیدُهُم مِّنْ فَضْلِهِ وَأَمَّا الَّذِینَ اسْتَنْکَفُواْ وَاسْتَکْبَرُواْ فَیُعَذِّبُهُمْ عَذَاباً أَلِیماً وَلَا یَجِدُونَ لَهُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلِیّاً وَلَا نَصِیراً پس آنان که ایمان آورده وکارهای شایسته انجام داده اند، خداوند پاداش آنان را کامل می دهد واز فضل خویش به ایشان افزون تر می بخشد و امّا آنان که سرپیچی کردند و تکبّر ورزیدند، خداوند آنان را به عذابی دردناک کیفرشان می دهد و در برابر (قهر) خدا برای خود دوست و یاوری نخواهند یافت. نکته ها: اهل کتاب، یا پیامبر خود را برتر می دانستند و درباره ی او غلوّ می کردند و یا خود را برتر می دانستند و می گفتند: (نحن ابناء اللّه)**مائده، 18.*** و یا دیگران را تحقیر می کردند. (قالت الیهود لیست النصاری علی شی ء...)**بقره، 11.*** در حالی که در قیامت هیچکدام از اینها کارساز نیست و ایمان و عمل لازم است. پیام ها: 1- راه نجات، ایمان و عمل صالح است. (آمنوا و عملوا الصالحات فیوفّیهم اجورهم) 2- ایمان مقدّم بر عمل است و اعمال بدون ایمان، مانند اسکناس بی پشتوانه است. (آمنوا و عملوا الصالحات فیوفّیهم اجورهم) 3- اگر می خواهید اخلاق الهی داشته باشید، اجرت کارگر را کامل بپردازید و چیزی هم اضافه دهید. (فیوفّیهم اجورهم و یزیدهم من فضله) 4- بدون ایمان و عمل، انتظار هیچ شفاعتی از مسیح و دیگران نداشته باشید. (لایجدون لهم من دون اللّه ولیّاً ولانصیراً)
سیمای سوره مائده این سوره یکصد و بیست آیه دارد و چند ماه پیش از رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله نازل شده و هیچ یک از آیات آن نسخ نگشته است. این سوره به خاطر دعای حضرت عیسی علیه السلام برای نزول مائده ی آسمانی که در آیه ی 114 آمده، «مائده» نامیده شده است. البتّه به «عهد» و «عقود» نیز نام گذاری شده و در مجموع آیاتِ این سوره نسبت به یک پیمان شکنی مهم هشدار می دهد. بیشترین خطاب «یا ایّها الّذین آمنوا» در این سوره است. مثلاً در سوره بقره یازده مرتبه، ولی در این سوره شانزده مرتبه آمده است. این سوره شامل مسائلی از قبیل: ولایت و رهبری، ردّ عقیده تثلیث، وفای به عهد و پیمان ها، گواهی دادن به عدل، تحریم قتل، احکام خوردنی ها، احکام وضو، غسل و تیمّم، سفارش به عدالت اجتماعی و احکام وصیّت، قصاص، سرقت، زنا و... می باشد. چون از آخرین سوره هایی است که نازل شده، با جمله ی «أوفوا بالعقود» در آغاز سوره، سفارش به انجام همه ی تعهّدات و پیمان ها دارد. سوره مائده آیه 7 وَ اذْکُرُواْ نِعْمَةَ اللَّهِ عَلَیْکُمْ وَ مِیثَقَهُ الَّذِی وَاثَقَکُم بِهِ إِذ قُلْتُمْ سِمِعْنَا وَ أَطَعْنَا وَاتَّقُواْ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ عِلِیمُ بِذَاتِ الصُّدُورِ و به یاد آورید نعمتی را که خداوند بر شما عطا کرده و پیمانی را که بطور محکم با شما بست، آنگاه که گفتید: شنیدیم و اطاعت کردیم. و از خداوند پروا کنید، زیرا که خدا از درون سینه ها آگاه است. نکته ها گرچه موضوع یاد نعمت و رعایت میثاقِ مطرح در آیه، یک هشدار کلّی و عمومی است، ولی ممکن است به دلایلی مسأله ی رهبری جامعه اسلامی و اطاعت از او مراد باشد. آن دلایل عبارتند از: 1- رهبری الهی، عهد ومیثاق خدایی است. داستان حضرت ابراهیم و درخواست امامت برای نسل خویش و پاسخ خدا که ظالمان به عهد من (امامت) نمی رسند، گواه بر این مطلب است. «لاینال عهدی الظالمین» ** بقره، 124.*** 2- پس از تعیین حضرت علی علیه السلام به امامت در غدیر خم، آیه سوّم همین سوره نازل شد که امروز نعمتم را بر شما تمام کردم. 3- مردم در غدیر خم با علی علیه السلام بیعت کردند و سمعاً و طاعةً گفتند. این آیه بار دیگر مردم را به وفاداری و پایداری نسبت به رهبری فرا می خواند. پیمان بر شنیدن و اطاعت کردن، «سمعنا و أطعنا» شامل همه پیمان هایی می شود که انسان ها بطور طبیعی و فطری به صورت قولی، یا عملی با انبیا داشته اند، مثل بیعت ها و شهادت های آنان به توحید و نبوّت. پیام ها 1- تأکید این آیه بر مفاهیمی چون نعمت، میثاق، اطاعت، علم به ذات الصّدور، آن هم پس از آیه غدیر خم، می تواند اشاره به فراموشی محتوای آیه سوّم و تخلّف از خط غدیر باشد. (چنانکه امام باقرعلیه السلام فرمود. **تفسیر نورالثقلین.*** ) «واذکروا نعمةاللَّه...» 2- یاد نعمت های الهی لازم است. «واذکروا نعمة اللَّه» 3- یاد و یادآوری نعمت ها، میثاق ها، گفته ها و علم وآگاهی خدا، عامل و زمینه ی تقواست. «واذکروا نعمة اللَّه...» 4- به فکر پیمان شکنی نباشیم که خدا آگاه است. «اتّقوااللّه انّ اللّه علیم بذات الصّدور»
سوره مائده آیه 35 یَأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُواْ اتَّقُواْ اللَّهَ وَابْتَغُواْ إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ وَجَهِدُواْ فِی سَبِیلِهِ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ ای کسانی که ایمان آورده اید! از خدا پروا کنید و (برای تقرب) به سوی او وسیله بجویید، و در راه او جهاد کنید، باشد که رستگار شوید. نکته ها حضرت علی علیه السلام می فرماید: بهترین وسیله ای که می توان با آن به خدا نزدیک شد ایمان به خداوند و پیامبرش و جهاد در راه او و کلمه ی اخلاص و اقامه ی نماز و پرداخت زکات و روزه گرفتن ماه رمضان و حج و عمره و صله ی رحم و انفاق های پنهانی و آشکار و کارهای نیک است. نهج البلاغه، خطبه 110.*** اهل بیت علیهم السلام همان ریسمان محکم و وسیله ی تقرّب به خداوند هستند. «هم العروة الوثقی والوسیلة الی اللّه» تفسیر صافی.*** توسّل، موضوعی است که در کتب بسیاری از اهل سنّت مثل «صواعق» ابن حجر، «سنن» بیهقی، «صحیح» دارمی و «وفاء الوفاء» درباره آن روایت نقل شده است. ضمناً آیات 64 نساء، 97 یوسف و 114 توبه نیز می تواند سند توسّل باشد. پیام ها 1- ایمان «آمنوا»، تقوا «اتّقوا اللَّه»، شفاعت «وابتغوا الیه الوسیلة» و جهاد «وجاهدوا فی سبیله»، راه سعادت و رستگاری است. «لعّلکم تفلحون» 2- برای رسیدن به فلاح، هم باید گناهان را ترک کرد، «اتّقوا اللَّه» هم باید طاعات را انجام داد.«وابتغوا الیه الوسیلة» 3- کارهای خیر همه زمینه و وسیله ی سعادتند. (البتّه اگر با گناه خود آن زمینه ها را از بین نبریم.) «لعلّکم تفلحون»
سوره مائده آیه 48 وَ أَنْزَلْنَآ إِلَیْکَ الْکِتَبَ بِالْحَقِّ مُصَدِّقاً لِّمَا بَیْنَ یَدَیْهِ مِنَ الْکِتَبِ وَ مُهَیْمِناً عَلَیْهِ فَاحْکُم بَیْنَهُمْ بِمَآ أَنْزَلَ اللَّهُ وَ لَا تَتَّبِعْ أَهْوَآءَهُمْ عَمَّا جَآءَکَ مِنَ الحَقِّ لِکُلٍّ جَعَلْنَا مِنکُمْ شِرْعَةً وَ مِنْهَاجاً وَ لَوْ شَآءَ اللَّهُ لَجَعَلَکُمْ أُمَّةً وَ حِدَةً وَ لَکِن لِّیَبْلُوَکُمْ فِی مَآ ءَاتَکُمْ فَاسْتبِقُواْ الْخَیْرَ تِ إِلَی اللَّهِ مَرْجِعُکُمْ جَمِیعاً فَیُنَبِّئُکُم بِمَا کُنتُمْ فِیهِ تَخْتِلفُونَ و ما کتاب (قرآن) را به حقّ بر تو نازل کردیم، در حالی که کتب آسمانی پیشین را تصدیق می کند و حاکم و حافظ آنها است. پس به آنچه خداوند نازل کرده، میان آنان حکم کن و (با دور شدن) از حقّی که برای تو آمده، از هوا و هوس آنان پیروی مکن، ما برای هر یک از شما آیین و طریقه ی روشنی قرار دادیم، و اگر خداوند می خواست، همه ی شما را یک امّت قرار می داد (و همه یک قانون و آیین داشتید). ولی (خداوند می خواهد) تا شمارا در آنچه به شما داده بیازماید، پس در کارهای نیک سبقت بگیرید، (و بدانید که) بازگشت همه ی شما به سوی خداست، پس او شمارا به آنچه در آن اختلاف می کردید آگاه خواهد ساخت. نکته ها «شرعة»، راهی است که به نهر آب منتهی شود. «منهاج»، راه روشن است. ابن عباس می گوید: «شرعة»، احکامی است که در قرآن آمده، و «منهاج» سنّت پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله است. **مفردات راغب.*** کلمه «مهیمن» به معنای مراقب و محافظ است. تصدیق آسمانی بودن کتاب تورات وانجیل، به معنای ابقای آنها برای همیشه نیست، بلکه به معنای همسویی و هماهنگی محتوای همه کتب آسمانی است. «مصدّقاً لما بین یدیه» اصول همه ادیان یکی، ولی «شرایع» آنها متعدّد است، مثل دریایی که نهرهای ورودی به آن متعدّد است. دین و شریعت، راهی است که ما را به حیات واقعی و انسانی می رساند، ولی در هر زمان تنها یک شریعت پذیرفته است. پیام ها 1- قرآن، سراسر حقّ و پیراسته از هر باطلی است. «الکتاب بالحقّ» 2- قرآن در عصر پیامبر نیز به صورت مکتوب بوده است. «الکتاب» 3- قرآن، حافظ اصول کتاب های آسمانی دیگر است. «مهیمناً علیه» 4- می توان میان اهل کتاب، طبق قرآن حکم کرد. «فاحکم بینهم بما انزل اللّه» 5 - خطری که رهبران را تهدید می کند، پیروی از تمایلات مردم و نادیده گرفتن حقّ است. «ولا تتّبع أهواءهم» 6- یکی از ابزار آزمایش الهی، آمدن شریعت جدید است، تا روشن شود چه کسی ایمان می آورد وچه کسی کفر و تعصّب می ورزد. «لکلّ جعلنا منکم شرعة... لیبلوکم» 7- انسان در طول تاریخ به راهنمایی انبیا نیازمند بوده است. «لکلّ جعلنا منکم شرعة و منهاجاً» 8 - به جای سرسختی های منفی، و پیش از آنکه فرصت را از دست بدهیم در کارهای خیر سبقت بجوییم. «فاستبقوا الخیرات» 9- محور و هدف مسابقات، باید امور خیر و معنوی باشد. «فاستبقوا الخیرات» 10- ایمان به معاد، عامل رفع اختلافات و سبقت در نیکی هاست. «فاستبقوا الخیرات... فینبّئکم بماکنتم فیه تختلفون»
درس ششم از جزء ششم: «ولایت در قرآن» .... الیوم یئس الذین کفروا من دینکم فلا تخشوهم و اخشون الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلم دیناً ..... «سوره مائده، آیه 3» معنی آیه: امروز کافران از دین شما مأیوس شدند پس از آنان نترسید و از من بترسید. امروز دینتان را برای شما کامل کردم و نعمت خود را برای شما تمام نمودم و اسلام را به عنوان دین برایتان پسندیدم. (نقش رهبر در قرآن) نکات مهم آیه: 1- قوام مکتب به رهبری صحیح است و با وجود آن همه کفار مأیوس شدند نه با چیز دیگر. 2- اگر رهبر غدیر (و ولایت) در جامع باشد مسلمانان نباید ترسی داشته باشند. 3- مهمترین روزنه امید کفار، مرگ رهبر مسلمین است با تعیین امیر المومنین به رهبری، آن روزنه بسته شد. 4- اگر دشمن خارجی هم شما را رها کند، دشمن داخلی وزمینه درونی گناه وجود دارد که باید به خشیت از خدا به مقابله او رفت. 5- دین بدون رهبر، کامل نیست. «اکملت لکم دینکم» 6- اگر از طریق رهبری به نعمت های الهی جهت داده نشود همه نعمت ها هدر رفته و ناتمام می ماند. (اتممت علیکم نعمتی) 7- مکتب بی رهبر، پسندیده و مورد رضای خدا نیست. 8- اگر هر یک از «کمال دین، اتمام حجت، رضایت حق، و یأس کفار» در روزی اتفاق می افتد. کافی است که آن روز ایام الله باشد تا چه رسد به روزی مثل غدیر که همه این ویژگیها را یک جا دارد. 9- کفار از دین کامل می ترسند و از مسلمین مأیوس می شوند، نه از دینی که رهبرش تسلیم، جهادش تعطیل، منافعش تاراج، مردمش متفرق باشند. 10- اگر کفار از شما مأیوس نشده اند، لابد نقص در دین شماست. 11- کفار بدون رهبر غدیر، امیدها دارند و با تعیین رهبر غدیر، مأیوس می شوند. 12- مسلمانان در انتظار روز یأس کفار بودند و غدیر، فرا رسیدن آن روز بود. 13- نصب علی (ع) به امامت اتمام نعمت است و رها کردن ولایت او کفران نعمت. 14- اگر مسلمانان از خط رهبری غدیر دست برنمی داشتند، هیچ خطری در تاریخ از سوی کفار متوجه آنان نمی شد. 15- مهمترین هشدارهای قرآن در مورد انحراف از رهبری است. شرحی در مورد آیه مورد بحث به روایات شیعه و سنی این قسمت آیه (الیوم یئس الذین...) پس از نصب علی بن ابیطالب (ع) به امامت در غدیر خم نازل شده است. غیر از دلایل نقلی، تحلیلی عقلی هم همین را می رساند، چون چهار ویژگی برای آن روز بیان شده است: 1- یأس از کفار، 2- روز کمال دین، 3- روز اتمام نعمت الهی بر مردم، 4- روزی که اسلام به عنوان (دین) مردم و یک مذهب کامل، مورد پسند خدا قرار گرفته است. همه روزهای تاریخ اسلام را اگر بررسی کنیم هیچ روزی مانند بعثت، هجرت، تولد حضرت فاطمه، پیروزی در جنگها، حجه الوداع و ... به همه ارزشهایی که داشتند شامل این چهار صفت مهم نیستند پس تنها روزی که این صفات را دارد روز غدیر خم است.
آیات دیگر مربوط به ولایت در این جزء: 1- ای رسول: آنچه را از سوی پروردگارت بر تو نازل شده ابلاغ کن اگر چنین نکنی رسالت الهی را نرسانده ای (نترس) خداوند تو را از (شر) مردم حفظ می کند خداوند قطعاً گروه کافر را هدایت نمی کند. در روایات بسیاری از شیعه و سنی آمده که این آیه مربوط به هیجدهم ذی الحجه سال دهم هجری در سفر حجه الوداع پیامبر اسلام است لذا محتوای این پیام مهم، رهبری و امامت و خلافت علی (ع) بود. 2- تنها ولی و سرپرست شما خداوند و پیامبرش و کسانی اند که ایمان آورده اید و نماز برپا می دارند و در حال رکوع زکات می دهند. در شأن نزول این آیه آمده است سائلی وارد مسجد رسول خدا (ص) شد و از مردم درخواست کمک کرد کسی چیزی به او نداد. علی (ع) به او اشاره کرد در حالی که به نماز مشغول بود در حال رکوع انگشتر خود را به سائل بخشید در تکریم این بخشش این آیه نازل شد. نکات آیه: 1- اسلام هم دین ولایت است هم برائت، جاذبه و دافعه. در آیات قبل، از ولی قرار دادن یهود و نصاری نهی کرد اینجا می فرماید خدا و رسول را ولی قرار دهید. 2- معمولاً نماز و زکات در کنار هم مطرح می شود ولی در این آیه هر دو به هم آمیخته است. 3- کسی که اهل نماز و زکات نیست حق ولایت و رهبری بر مردم ندارد. 4- برای رسیدگی به محرومان، حتی نماز خود را مانع ندانید. 5- خلق منهای خدا مارکسیسم است. خدا منهای خلق رهبانیت است. اما خلق در مسیر الله روش اسلامی است. ضمناً در آیات 51، 75، 80 و 81 سوره مائده خداوند مومنین را از اینکه کافران را سرپرست و دوست خود انتخاب کنند نهی فرموده است.
مروری بر جزء ششم: 1- ای مردم همانا پیامبر از سوی خداوند همراه با حق برای شما آمده است. پس به او ایمان بیاورید که برای شما بهتر است. (170- نساء) 2- ای کسانی که ایمان آورده اید به عقد و پیمان های خود وفا کنید. (1- مائده) 3- ای کسانی که ایمان آورده اید در انجام کارهای نیک و تقوا یکدیگر را یاری دهید ولی در گناه و ستمکاری به هم یاری نرسانید. (2- مائده) 4- ای کسانی که ایمان آورده اید هرگاه به نماز ایستادید پس باید صورت ها و دستهایتان را تا آرنج بشویید و قسمتی از سرها و پاهایتان را تا مفصلم مسح کنید. (6- مائده) 5- ای کسانی که ایمان آورده اید همواره برای خدا قیام کنید و به عدالت گواهی دهید. (8- مائده) 6- ای کسانی که ایمان آورده اید از خدا پروا کنید و برای تقرب به او وسیله بجویید و در راه خدا جهاد کنید باشد که رستگار شوید. (25- مائده) 7- ای کسانی که ایمان آورده اید یهود و نصاری را تکیه گاه و سرپرست و دوست نگیرید. (51- مائده) 8- تنها ولی و سرپرست شما خدا، پیامبر و کسانی که ایمان آورده اند و نماز برپا می دارند و در حال رکوع زکات می دهند. (55- مائده) 9- دست مرد و زن دزد را به کیفر اعمالشان قطع کنید. (38- مائده) 10- نعمت خداوند را بر خودتان به یاد آورید و نیز پیمانی را که او با شما بسته است. (7- مائده) 11- هر کس انسانی را بکشد بی آنکه کسی را در زمین کشته و تباهی کرده باشد مثل آن است که همه مردم را کشته باشد. (32- مائده) 12- از مردم نترسید و از مخالفت با من بترسید و آیات را به بهای اندک نفرشید. (44- مائده)
- # سوال ششم:مسائل سه گانه دین را بفرمایید؟ # پاسخ در کلیپ به نشانی: https://eitaa.com/bisimchee1400/299 پاسخ صحیح را همراه با نام و نام خانوادگی و شماره تلفن همراه خود به شماره 09132770084در ایتا ارسال فرمایید.
💠💠سلسله وبینارهای آموزشی "گفتمان انقلاب" باهمکاری اداره کل امور مبلغین ❇️❇️با موضوع : تقویت زنجیره تواصی برای گسترش امید و اعتماد 📚نقش تواصی در امید و اعتماد عمومی حجت الاسلام خسروپناه ⏰یکشنبه 29 فروردین 1400 ساعت 17 ┈┈┈•✾🍃🌸🍃✾•┈┈┈• مارا در شبکه اجتماعی دنبال کنید: 🔷پیام‌رسان ایتا: 🆔https://eitaa.com/mobasheran_org 🔷پیام رسان روبیکا https://rubika.ir/mobasheran_org 🌐آدرس تارنمای مبشران www.mobasheran.org
🗳 مبنای فقهی وجوب شرکت در انتخابات ❓ پرسش: مبنای فقهی حضرتعالی در فتوا به وجوب شرکت مکلّفین در انتخابات چه می‌باشد؟ 💡 پاسخ حضرت آیت الله مکارم شیرازی در جواب باید گفت آیا حفظ جان، مال، ناموس، دین و کشور واجب است؟ این از مسلمات است و باید اینها را حفظ کنیم و مقدمه واجب نیز است. ◻️منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی ‌ ‌ •┈┈••✾••┈┈•
عالمی را مست و حیران کرده ای: ⬛ سردار حجازی به لقاءالله پیوست ◼️روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه ای از عروج سردار حجازی جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه بر اثر عارضه قلبی خبر داد.
*شش سحر آمده ام ، شاه به من توشـہ بده...* *ششمين روز شده ، روزىِ شش گوشـہ بده...* *روزم را بانام تو آغاز میکنم ...* *به تو از دور ســـلام ...* *اَﻟﺴﱠﻼم ُ ﻋَﻠَﻰ اﻟْﺤُﺴَﯿْﻦ* *َو ﻋَﻠﻰ ﻋَﻠِﻰ ِّ ﺑْﻦ ِ اﻟْﺤُﺴَﯿْﻦ* *َِ و ﻋَﻠﻰ اَوْﻻد ِ اﻟْﺤُﺴَﯿْﻦ ِ* *و ﻋَﻠﻰ اَﺻْﺤﺎب ِ اﻟْﺤُﺴَﯿْﻦ🌸🍃* *💫اللهم ارزقنا کربلا*
سالگرد ارتحال حضرت آیت الله سید مهدی یثربی رحمه الله علیه نماینده ولی فقیه و امام جمعه فقید کاشان
🗓️ ☀️ دوشنبه - ٣٠ فروردین ١۴٠٠ 🌙 الإثنين، 06 رمضان 1442 Monday 19 April 2021🌲 👈 امروز متعلق است به امام حسن و امام حسین علیهما السّلام 🕋 اذکار روز: - یا قاضِیَ الْحاجات (١٠٠ مرتبه) - سبحان الله و الحمدلله (١٠٠٠ مرتبه) - یا لطیف (١٢٩ مرتبه) برای کثرت مال ❇️ وقایع مهم روز: 🔹 روز ششم ماه مبارک رمضان 👇👇👇👇👇👇👇 هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
🦋فوق‌العاده زیبا و مفهومی! آيت الله مجتهدي تهراني: ➿وضو مي‌گيري، اما در همين حال اسراف مي‌کني‼️ ➿نماز مي‌خواني اما با برادرت قطع رابطه مي‌کني‼️ ➿ روزه مي‌گيري اما غيبت هم مي‌کني‼️ ➿صدقه مي‌دهي اما منت مي‌گذاري‼️ ➿بر پيامبر و آلش صلوات مي فرستي اما بدخلقي مي کني‼️ ✋دست نگه دار بابا جان! 🤦‍♂️ثواب‌هايت را در کيسهٔ سوراخ نريز..... چه تعبیرزیبایی...🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فصل_بندگی #مردم_ماه #تواصی 💠💠مسابقه تفسیر فصل بندگی باهمکاری سازمان دارالقرآن الکریم 🔷🔹روز چهارم ✅✅سوره فلق 1 حجت الاسلام و المسلمین قرائتی لطفا فقط اعداد گزینه صحیح را تا ساعت 8 صبح سه شنبه 31 فروردین به شماره 3000234962 ارسال کنید ┈┈┈•✾🍃🌸🍃✾•┈┈┈• مارا در شبکه اجتماعی دنبال کنید: 🔷پیام‌رسان ایتا: 🆔https://eitaa.com/mobasheran_org 🔶پیام رسان روبیکا https://rubika.ir/mobasheran_org 🌐آدرس تارنمای مبشران www.mobasheran.org
❇️❇️سوالات مسابقه تفسیر قرآن( فصل بندگی) 💠💠چهارمین مسابقه ماه مبارک رمضان ✅✅ سوره فلق 1 ❓❓❓1-کدام یک از گزینه‌های زیر به نوع شرّ در پنهان و در تاریکی ها اشاره دارد؟ یک) وَ مِنْ شَرِّ غاسِقٍ إِذا وَقَبَ دو) وَ مِنْ شَرِّ النَّفَّاثاتِ فِي الْعُقَدِ سه) وَ مِنْ شَرِّ حاسِدٍ إِذا حَسَدَ چهار) مِنْ شَرِّ ما خَلَقَ ❓❓❓2-خداوند در سوره فلق به پیامبر اکرم (ص) دستور می دهد که از کدام شر به خدا پناه ببرد؟ یک) از شر تاریکی شب و موجودات دو) دمندگان افسون در گره ها سه) حسودان چهار) هر سه گزینه ❓❓❓3-این حدیث شریف از کدام یک از معصومین علیهم السلام می باشد؟ « کسی که گناه می‌کند و می‌گوید استغفرالله، در واقع خدا را مسخره می‌کند». یک) امام علی (ع) دو) امام صادق(ع) سه) امام رضا(ع) چهار) پیامبر اکرم(ص) ❓❓❓4-در آیه قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ، فلق به چه معناست؟ یک) روشنایی دو) شکافتن سه) پناه بردن چهار) سپیده صبح ❓❓❓5-کدام یک از گزینه های زیر از شرایط پناه بردن به خداوند است؟ یک) گفتن و حرکت کردن و شنیدن دو) عمل کردن و شنیدن و گفتن سه) گفتن و بکار بردن علم و حرکت کردن چهار) گفتن و حرکت کردن و عمل کردن
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی درگذشت سردار پر افتخار سیدمحمد حجازی؛ 👈 عمری سراپا مجاهدت، فکری پویا، دلی سرشار از ایمان و یک‌سره در خدمت اسلام و انقلاب ▫️ بسم الله الرّحمن الرّحیم با تأسف فراوان خبر درگذشت سردار پر افتخار، سردار سیدمحمد حجازی رضوان‌الله‌علیه را دریافت کردم. عمری سراپا مجاهدت، فکری پویا، دلی سرشار از ایمان راستین و آکنده از انگیزه و عزم راسخ، و نیروئی یکسره در خدمت اسلام و انقلاب، خلاصه‌ئی از شخصیت این مجاهد فی سبیل الله است. او در مسئولیت‌های بزرگ و اثرگذار در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمت کرده و در همه‌ی آنها، سربلند و موفق بوده است. فقدان او حقاً مایه‌ی تأسف و اندوه است. لازم می‌دانم به همسر گرامی و فرزندان و دیگر افراد خاندان و به دوستان و همکاران ایشان صمیمانه تسلیت عرض کنم و صبر و تسلّا برای آنان از خداوند متعال مسألت نمایم. رحمت و مغفرت و رضوان الهی بر این برادر فقید باد. سیّدعلی خامنه‌ای ۳۰ فروردین ۱۴۰۰