هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═════✿❥︎🕋🕋❥︎✿═════┅─
◁(9)..#حرکت_کاروان_اسیران_از_کربلا
❖ عمر سعد پس از بریدن وتقسیم سر شهدا و دفن اجساد پلید سپاهیانش نزدیك ظهر روز یازدهم دستور حركت به سوى كوفه را صادر كرد.
❏ زنان و دختران و كودكان حرم حسینى را بر شتران بدون جهاز سوار كردند و آنها را بدون پوشش مناسب، میان دشمنان حركت داده و همانند اسیران بلاد كفر و در نهایتِ مصیبت و اندوه، به سوى كوفه حركت دادند
★ حضرت سجاد عليه السلام را در حالي که بيمار بود نيز با غل و زنجير بر اشتري سوار نمودند .
◁(10)..#شیوه_به_اسارت_بردن_اهل_بیت
✪ زنان که به گزارش •کامل بهایی• بیست تن بودند و کودکان و مردان را آماده حرکت کردند. اینکه اسیران را بر شتران کجاوه دار یا برهنه سوار کردند دو قول وجود دارد.
♢ قول نخست و مشهور آن است که اسیران را بر شترانی لنگ و بی روپوش قرار دادند. اما این که این قول از کربلا تا کوفه و دمشق را شامل می شود یا وضعیت کاروان را در حرکت از کوفه به شام، معلوم نیست
─┅════༅𖣔9⃣8⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🕋🕋🍃✿════┅─
❥︎◁ به نظر می رسد تلاش عمر سعد بر آن بود که اسرا به گونه ای وارد کوفه شوند که هم توان و رمقی برایشان نمانده باشد تا بتوانند عکس العملی از خود نشان دهند و هم با تحقیرآمیزترین وضعیت درآیند تا پیروزی نظامی او شاخص تر و چشمگیرتر باشد.
❍◁{1}..#عبور_از_کنار_قتلگاه
❀ گزارش های تاریخی درباره گذار و بازماندگان کربلا از کنار گودال قتلگاه و زیارت پیکر به خون آغشته امام متفاوت است، گزارش ها گواه آن است که در لحظه های شهادت امام حسین علیه السلام، حضرت زینب شاهد صحنه بوده است و به گودال قتلگاه نزدیک شده است. اما در روز یازدهم و حرکت به سمت کوفه، چند قول وجود دارد.
♢ در لهوف آمده است.. آنگاه زنان را از خیمه بیرون آوردند و آن را آتش زدند. آنان سر و پای برهنه بیرون آمدند و به اسارت رفتند. در آن هنگام گفتند، شما را به خدا سوگند ما را از قتلگاه حسین علیه السلام عبور دهید. چون چشم زنان به پیگر شهیدان افتاد، ناله و شیون سردادند و بر گونه های سیلی نواختند.
✪ برخی گزارش ها نشان از آن دارد که عبور از کنار گودال قتلگاه، عمدی و برای آزار بیشتر روانی بازماندگان بوده است.. ودر قولی دیگر، اسیران خود چنین درخواستى داشتند تا براى وداع با آن عزیزان شهیدشان از كنار قتلگاهشان عبور كنند
─┅════༅𖣔9⃣9⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═════✿❥︎🕋🕋❥︎✿═════┅─
❍◁{2}..#آرامش_و_دلداری_دادن_حضرت
_زینب_سلام الله
❖ وضعیت کاروان اسیران بسیار دردناک و اندوه بار بود. در طول این راه، حضرت زینب، علی رغم همه رنج ها و داغ ها به دلداری و تسلی خاطر داغ دیدگان می پرداخت.
❏ مراقبت از کودکان و پرستاری از امام سجاد علیه السلام مهم ترین جلوه های این مهربانی و همدلی زینب در طول این راه توان فرساست
★ اینان بازماندگان از عترت رسول اللَّه بودند كه ابن سعد و سپاهش حرمت پیامبر صلوات الله را در حق آنها رعایت نكردند و با جسارت تمام آنان را چون اسیران جنگى به بند كشیدند و با خیل نامحرمان كه قاتلان ذراریه پیامبر صلى الله علیه و آله و یارانش بودند، به سوى كوفه روانه ساختند.
❍◁{3}..#وداع_جانسوز_قافله_اسیران_با_شهیدان
✪ از دشوارترین لحظات تاریخ كربلا، كه در عظمت و سنگینى با همه آسمانها و زمین برابرى مى كند، لحظه وداع جانسوز قافله اسیران با بدن هاى پاره پاره شهیدان است.
─┅════༅𖣔🔟0⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🕋🕋🍃✿════┅─
❥︎◁ناگفته پیداست كه ترك سرزمین كربلا در آن وضعیت غمبار و وحشتناك براى آن دلسوختگان بسیار دشوار و سخت بوده است. به ویژه آنكه دشمن اجساد پلید سربازانش را دفن كرده بود ولى پیكرهاى ذرارى پیامبر صلوات الله به خصوص پیكر پاك سرور جوانان بهشت بىغسل و كفن در بیابان رها شده بود. دشمن بدكینه نه خود به دفن آنها اقدام نمود و نه اجازه تدفین آنها را به كسى داد.
❍ مشاهده آن صحنه هاى دلخراش با آن بدن هاى پاره پاره و پایمال سمّ اسبان كه عمدتاً قابل شناسایى نبودند، می توانست هر بینندهاى را از پاى درآورد
❀ ولى طمأنینه و آرامشى كه در زینب كبرى علیها السلام، یادگار صبر و شكوه على علیه السلام ظهور كرد و صلابت و استحكامى كه در كلمات دلنشین او موج میزد، تا حدود زیادى آن فضاى سنگین را شكست و آن را براى آل رسول قابل تحمل كرد.
♢ حضرت زینب علیهاالسلام ، رهبر کاروان اسیران کربلا....زنان حرم چون چشمشان به آن بدن هاى پاره پاره افتاد، فریادشان به ناله و شیون بلند شد
─┅════༅𖣔🔟1⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═══✿❥︎🕋🕋❥︎✿═══┅─
❖◁حضرت زينب کبرى علیه السلام بدن مطهر برادر را به سينه خود چسبانيد و با صوتى حزين عرض کرد..يا محمداه سلام الله اين حسين توست که با اعضاى پاره پاره در خون خويش آغشته است، اينها دختران تواند که اسير شدهاند، اين حسين توست که بدنش بر روى خاک افتاده.
❏ پدرم فداى كسى باد كه جراحتش دوا نپذيرد، پدرم فداى كسى باد كه با غصه از دنيا رفت، پدرم فداى كسى باد كه لب تشنه شهيد شد
★ حضرت سکينه علیه السلام نيز جسم پاک پدر را در بر گرفت، ناله زد و عرض كرد...پدر جان، قتل تو چشم دشمنان را روشن و دلشان را شاد کرد، پدر جان بنى اميه مرا در کوچکى يتيم کردند..
♢ زینب كه میدانست دشمن در انتظار است تا با دیدن كوچكترین نشانه اى از ضعف وپشیمانى درخاندان پیامبر، قهقهه مستانه سر دهد، با دیدن پیكر به خون آغشته برادر، رو به آسمان كرد و گفت...أَللَّهُمَّ تَقَبَّلْ هذا الْقُرْبانَ؛ خدایا این قربانى را قبول فرما!.این جمله چون پتكى بر سر دشمن فرود آمد و كوس رسوایى آنها را به صدا درآورد
─┅═══༅𖣔🔟2⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🕋🕋🍃✿════┅─
❍◁{4}..#زینب_سلام_الله_آرامش_دل_امام_سجاد_علیه_السلام
❥︎ زینب علیها السلام سنگ صبور اهل كاروان، كه با نوحه سرائى بجا و به موقعش تا حدودى باعث تخلیه بغض هاى فرو خفته در گلو شده بود، متوجه على بن الحسین علیه السلام شد كه میرفت با دیدن سر امام حسین علیه السلام قالب تهى كند،
♢ زینب سلام الله علیه خود را به امام سجاد علیه السلام رساند و فرزند برادر خود را تسلى بخشید و آینده كربلا و عاشورا را آنگونه كه ما امروز بعد از حدود 14 قرن مىبینیم دقیقاً ترسیم كرد،
❀ آرى قلب نازنین زینب علیه ا السلام می دانست كه این آغاز كار است هر چند تاریك دلان بنی امیّه و منافقان آن را پایان كار مى پنداشتند.
─┅════༅𖣔🔟3⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═══✿❥︎🕋🕋❥︎✿═══┅─
◁(11)..#ماندن_کاروان_اسیران_کنار_دروازه_کوفه_تا_صبح_روز_دوازدهم
❖ کاروان اسیران همراه با عمر سعد و جمعی از سپاهیانش فاصله دوازده فرسخی کربلا تا کوفه را از حدود ظهر تا شبانگاه طی کردند. لحظه ورود به شهر کوفه هوا تاریک شده بود
❏ و عمر سعد ناگزیر شد کنار دروازه کوفه درنگ کند و با استفاده از نگهبانان شب را بگذراند تا صبح هنگام اسیران را وارد کوفه کند و به دارالاماره ابن زیاد برسد
★ به نظر می رسد در این هنگام عمر سعد پیکی را به کوفه اعزام و خبر را شبانگاه به عبیدالله بن زیاد رسانده باشد. قرائن نیز نشان می دهد که از صبح زود روز دوازدهم، شهر کوفه در محاصره و مراقبت شدید نیروها بوده است
♢ و جاسوسان، حرکات مشکوک را تحت نظر داشته اند و چند هزار نفر اوضاع را را بررسی می کردند و هیچ کس حق حمل سلاح یا خروج مسلحانه از خانه را نداشته است.
─┅═══༅𖣔🔟4⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃🕋🕋🍃✿══┅─
◁(12)..#برگزاري_مجلس_ابن_زياد_ملعون
❥︎ عمر بن سعد روز يازدهم محـرم به كوفه آمد و عبـيدالله بن زيـاد، بـابرگزاري مجلس باشكوهي، اذن عمومي داد تا مردم در مجلسش حاضر شوند.
❍ آن گاه سر مقدس امام حسين عليه السلام را مقابل او گذاشتند و او به آن نگاه و تبسم مينمود و با چوبي كه در دست داشت جسارت ميكرد.
❀ در اين هنگام زيد بن ارقم برخاست و در حاليكه ميگريست، فرياد زد..چوبت را از لب و دندان حسينعليه السلام بردار كه من با چشم خود ديدم رسول خداصلوات الله لبان مبارك خويش را بر همين لب و دهان گذارده بود!
♢ ابن زياد ملعون به او گفت..اگر پيرمردي سالخورده نبودي و عقل خود را از دست نداده بودي، گردنت را ميزدم!» پس در اين هنگام زيد از جا برخاست و روانة خانهاش شد
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پـــــایـــــــــــــان
─┅═══༅𖣔🔟5⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🕋🕋🍃✿════┅─
❥︎◁این گروه نابکار وقتى برگشتند، در نزد عبیدالله بن زیاد براى گرفتن جایزه خیانت و جنایت خویش ، از کار خود چنین تعریف کردند..
❍ نحن رضضنا الصدر بعد الظهر بکل یعبوب شدید الاسر.. ما کسانیم که بر بدن حسین و یارانش اسب راندیم به حدى که استخوانهاى سینه آنان را در زیر سم ستوران چون آرد نرم کردیم !
❀ عبیدالله بن زیاد، اعتنایى به آن ها نکرد و دستور داد که جایزه اندکى به آنها بدهند.
♢ این عده پس از قیام مختار بن ابى عبیده ثقفى °در سال 66 ه .ق ° در کوفه به سزاى اعمالشان رسیدند.
✪ به دستور مختار دست و پاى آنان را با میخ هاى آهنین بر زمین کوبیدند و بر بدنشان آن قدر اسب دوانیدند که پیش از هلاکت شدنشان اعضا و اجزاى بدنشان از هم جدا شد.
─┅════༅𖣔9⃣1⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═════✿❥︎🕋🕋❥︎✿═════┅─
◁(4)..#بریدن_سرهای_شهیدان_کربلا
❖ عمربن سعد ملعون روز يازدهم محرم سال 61 هـ .ق. تا ظهر در زمين كربلا ماند و بر كشتگان سپاه خود نماز خواند و آنان را به خاك سپرد؛ در حالي كه بدن امام حسين عليه السلام به همراه 72 تن از اصحاب گران قدرش بدون كفن برزمين گرم كربلا مانده بود.
❏ دستور داد سرهاى شهداى كربلا را از بدن ها جدا كنند و به قصد تقرّب به ابن زیاد و گرفتن جایزه با خود به كوفه ببرند..برخی شهدا در همان صحنه نبرد سرشان از تن جدا شده بود
★◁(1)..#عبدالله بن عمیر کلبی
★◁(2)..#عمربن جناده،
★◁(3)..#خلف فرزند موسم بن عوسجه
★◁(4)..#حبیب بن مظاهر اسدی
★◁(5)..#عثمان بن علی بن ابی طالب
★◁(6)..#جعفر بن علی بن ابی طالب...برادران حضرت عباس
★◁(7)..#امام حسین علیه السلام از جمله این شهدا بودند.
♢ جز این هفت شهید، گزارشی از جداکردن سر دیگر شهیدان در روز عاشورا ذکر نشده است. سر چند شهید هم هم جدا نشد که از آن میان حربن یزید ریاحی، حسن بن حسن و جون بن حوی ذکر شده اند.
✪ پس از جداکردن سرها، عمر سعد دستور داد سرها میان قبائل تقسیم شود. گویا میزان شرکت قبائل در کربلا معیار سهم آنان می شد. بعد از آنان فرماندهان و لشکر آماده حرکت به کوفه شدند.
─┅════༅𖣔9⃣2⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🕋🕋🍃✿════┅─
◁(5)..#جدال_بر_سر_تقسیم_سرها
❥︎ همان گونه که در غارت خیمه ها یا بر سر معلوم کردن قاتل هر شهید میان یاران عمر سعد کشمکش بود، در حمل سرها به کوفه نیز میان سپاهیان جدال رخ می داد.
❍ این جدال برای دریافت صله از عبیدالله زیاد، اثبات حضور در کربلا و گاه ریشه در عنادها و قساوت ها و انتقام ها داشت..جدال وقتی به اوج می رسید که به سر بزرگانی چون حبیب، زهیر، بریر و مهم تر از آن سر بنی هاشم می رسیدند. اختلاف تعداد سرها را از 72 تا 92 نوشته اند.
❀ به درستی نمی توان معلوم کرد که جز راس مبارک امام حسین علیه السلام که پیش تر به کوفه برده شد، دیگر سرها را همراه کاروان اسیران حمل کردند یا زودتر از آنان به کوفه ساندند
♢ این سرهاى پاك كه مجموع آنها با سر امام علیه السلام به 72 سر نورانى مى رسید اینگونه بین قبائل تقسیم شد..
✪ قبیله كنده به سركردگى قیس بن اشعث، سیزده سر!
✪ قبیله هوازن به فرماندهىشمر بن ذى الجوشن، دوازده سر!
✪ قبیله تمیم، هفده سر!
✪ قبیله بنى اسد، نه سر!
✪ قبیله مذحج، هفت سر!
✪ سایر قبایل، سیزده سر!
─┅════༅𖣔9⃣3⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═════✿❥︎🕋🕋❥︎✿═════┅─
◁(6)..#ارسال_سر_مقدس_امام_حسین_علیه_السلام_به_کوفه
❖ عمر بن سعد در عصر عاشورا براى خوش خدمتى بیش تر و اعلام وفادارى به عبیدالله بن زیاد و خاندان بنى امیه ، دستور داد سر بریده امام حسین علیه السلام را با شتاب به کوفه ببرند و عبیدالله بن زیاد را از پایان یافتن غائله کربلا با خبر گردانند.
❏ ماموریت رساندن سر مقدس اباعبدالله الحسین علیه السلام با خولى بن یزید اصبحى و حمید بن مسلم بود. آنان شب به کوفه رسیدند.
★ در آن هنگام دارالاماره نیز بسته بود. به همین جهت شب را در خانه خویش گذرانده و بامداد روز یازدهم سر مقدس امام حسین علیه السلام را نزد عبید الله بردند.
─┅════༅𖣔9⃣4⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🕋🕋🍃✿════┅─
◁(7)..#گریه_و_ماتم_جن_و_انس
❥︎ گریه وماتم بر سید الشهداء علیه السلام و عزای زمین و عرش و آسمان جن و انس و ملک و وحوش بر آن حضرت.در این روز ملکی ندا کرد...ای امت ظالمی که عترت پیامبر خود را کشتید، خداوند شما را موفق به درک عید فطر وقربان نفرماید.
❍ یاران وفرزندان شهیدحسین علیه السلام
❀◁{1}..#حبیب بن مظاهر اسدی کوفی .
❀◁{2}..#مسلم بن عوسجه.
❀◁{3}..#حربن یزید ریاحی.
❀◁{4}..#جون مولی ابی ذرالغفاری.
❀◁{5}..#همسر وهب
❀◁{6}..#علی اکبر علیه السلام فرزند بزرگ سیدالشهداءعلیه السلام عموی والا مقام حضرت صاحب الامر علیه السلام .
❀◁{7}..#قاسم بن الحسن علیه السلام.
❀◁{8}..#عبدالله بن الحسن علیه السلام.
❀◁{9}..#قمر منیر بنی هاشم حضرت عباس بن علی بن ابی طالب علیه السلام .
❀◁{10}..#مولانا الرضیع باب الحوائج علی اصغر
─┅════༅𖣔9⃣5⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═════✿❥︎🕋🕋❥︎✿═════┅─
❖◁﴿1﴾#چهار هزار ملک در این روز به زمین کربلا برای نصرت آن حضرت آمدند، وچون اجازه نیافتند تا ظهور حضرت مهدی علیه السلام گریه کنان نزد قبر آن حضرت ماندگارند.
❏﴿2﴾ در این روز ترک خوردن وآشامیدن به خصوص از غذاهای لذیذ مناسب است.
❏﴿3﴾ آمدن ذوالجناح با یال و کاکل خونین به سوی خیمه فاطمیات برای آوردن خبر شهادت آن حضرت.
❏﴿4﴾ غارت کردن لباس وزره و ..از بدن مطهر شهدای کربلا.
❏﴿5﴾ شهادت دختران کوچک در کنار خیمه ها .
❏﴿6﴾ خونین شدن ریشه هر گیاهی که از زمین می کشیدند،از مصیبت عظمای آن روز.
─┅════༅𖣔9⃣6⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🕋🕋🍃✿════┅─
◁(8)..#کشته_شدن_ابن زیاد
❥︎ ابن زیاد در روز عاشورای سال 67ه به فرمان مختار به جزای ظاهری اعمالش رسید و کشته شد
❍ حصیر بن نمیر وجمعی از قتله امام حسین علیه السلام نیز همراه ابن زیاد به قتل رسیدند.
❀ ابن زیاد ملعون به دست ابراهیم پسر مالک اشتر نخعی کشته شد، و سر نحسش را برای مختار فرستادند.مختار هم سر او را برای امام زین العابدین علیه السلام فرستاد.
♢ هنگام وارد کردن سر ابن زیاد حضرت مشغول غذا خوردن بودند.لذا سجده شکر به جا آورد
─┅════༅𖣔9⃣7⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═════✿❥︎🕋🕋❥︎✿═════┅─
◁(9)..#حرکت_کاروان_اسیران_از_کربلا
❖ عمر سعد پس از بریدن وتقسیم سر شهدا و دفن اجساد پلید سپاهیانش نزدیك ظهر روز یازدهم دستور حركت به سوى كوفه را صادر كرد.
❏ زنان و دختران و كودكان حرم حسینى را بر شتران بدون جهاز سوار كردند و آنها را بدون پوشش مناسب، میان دشمنان حركت داده و همانند اسیران بلاد كفر و در نهایتِ مصیبت و اندوه، به سوى كوفه حركت دادند
★ حضرت سجاد عليه السلام را در حالي که بيمار بود نيز با غل و زنجير بر اشتري سوار نمودند .
◁(10)..#شیوه_به_اسارت_بردن_اهل_بیت
✪ زنان که به گزارش •کامل بهایی• بیست تن بودند و کودکان و مردان را آماده حرکت کردند. اینکه اسیران را بر شتران کجاوه دار یا برهنه سوار کردند دو قول وجود دارد.
♢ قول نخست و مشهور آن است که اسیران را بر شترانی لنگ و بی روپوش قرار دادند. اما این که این قول از کربلا تا کوفه و دمشق را شامل می شود یا وضعیت کاروان را در حرکت از کوفه به شام، معلوم نیست
─┅════༅𖣔9⃣8⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🕋🕋🍃✿════┅─
❥︎◁ به نظر می رسد تلاش عمر سعد بر آن بود که اسرا به گونه ای وارد کوفه شوند که هم توان و رمقی برایشان نمانده باشد تا بتوانند عکس العملی از خود نشان دهند و هم با تحقیرآمیزترین وضعیت درآیند تا پیروزی نظامی او شاخص تر و چشمگیرتر باشد.
❍◁{1}..#عبور_از_کنار_قتلگاه
❀ گزارش های تاریخی درباره گذار و بازماندگان کربلا از کنار گودال قتلگاه و زیارت پیکر به خون آغشته امام متفاوت است، گزارش ها گواه آن است که در لحظه های شهادت امام حسین علیه السلام، حضرت زینب شاهد صحنه بوده است و به گودال قتلگاه نزدیک شده است. اما در روز یازدهم و حرکت به سمت کوفه، چند قول وجود دارد.
♢ در لهوف آمده است.. آنگاه زنان را از خیمه بیرون آوردند و آن را آتش زدند. آنان سر و پای برهنه بیرون آمدند و به اسارت رفتند. در آن هنگام گفتند، شما را به خدا سوگند ما را از قتلگاه حسین علیه السلام عبور دهید. چون چشم زنان به پیگر شهیدان افتاد، ناله و شیون سردادند و بر گونه های سیلی نواختند.
✪ برخی گزارش ها نشان از آن دارد که عبور از کنار گودال قتلگاه، عمدی و برای آزار بیشتر روانی بازماندگان بوده است.. ودر قولی دیگر، اسیران خود چنین درخواستى داشتند تا براى وداع با آن عزیزان شهیدشان از كنار قتلگاهشان عبور كنند
─┅════༅𖣔9⃣9⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═════✿❥︎🕋🕋❥︎✿═════┅─
❍◁{2}..#آرامش_و_دلداری_دادن_حضرت
_زینب_سلام الله
❖ وضعیت کاروان اسیران بسیار دردناک و اندوه بار بود. در طول این راه، حضرت زینب، علی رغم همه رنج ها و داغ ها به دلداری و تسلی خاطر داغ دیدگان می پرداخت.
❏ مراقبت از کودکان و پرستاری از امام سجاد علیه السلام مهم ترین جلوه های این مهربانی و همدلی زینب در طول این راه توان فرساست
★ اینان بازماندگان از عترت رسول اللَّه بودند كه ابن سعد و سپاهش حرمت پیامبر صلوات الله را در حق آنها رعایت نكردند و با جسارت تمام آنان را چون اسیران جنگى به بند كشیدند و با خیل نامحرمان كه قاتلان ذراریه پیامبر صلى الله علیه و آله و یارانش بودند، به سوى كوفه روانه ساختند.
❍◁{3}..#وداع_جانسوز_قافله_اسیران_با_شهیدان
✪ از دشوارترین لحظات تاریخ كربلا، كه در عظمت و سنگینى با همه آسمانها و زمین برابرى مى كند، لحظه وداع جانسوز قافله اسیران با بدن هاى پاره پاره شهیدان است.
─┅════༅𖣔🔟0⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🕋🕋🍃✿════┅─
❥︎◁ناگفته پیداست كه ترك سرزمین كربلا در آن وضعیت غمبار و وحشتناك براى آن دلسوختگان بسیار دشوار و سخت بوده است. به ویژه آنكه دشمن اجساد پلید سربازانش را دفن كرده بود ولى پیكرهاى ذرارى پیامبر صلوات الله به خصوص پیكر پاك سرور جوانان بهشت بىغسل و كفن در بیابان رها شده بود. دشمن بدكینه نه خود به دفن آنها اقدام نمود و نه اجازه تدفین آنها را به كسى داد.
❍ مشاهده آن صحنه هاى دلخراش با آن بدن هاى پاره پاره و پایمال سمّ اسبان كه عمدتاً قابل شناسایى نبودند، می توانست هر بینندهاى را از پاى درآورد
❀ ولى طمأنینه و آرامشى كه در زینب كبرى علیها السلام، یادگار صبر و شكوه على علیه السلام ظهور كرد و صلابت و استحكامى كه در كلمات دلنشین او موج میزد، تا حدود زیادى آن فضاى سنگین را شكست و آن را براى آل رسول قابل تحمل كرد.
♢ حضرت زینب علیهاالسلام ، رهبر کاروان اسیران کربلا....زنان حرم چون چشمشان به آن بدن هاى پاره پاره افتاد، فریادشان به ناله و شیون بلند شد
─┅════༅𖣔🔟1⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═══✿❥︎🕋🕋❥︎✿═══┅─
❖◁حضرت زينب کبرى علیه السلام بدن مطهر برادر را به سينه خود چسبانيد و با صوتى حزين عرض کرد..يا محمداه سلام الله اين حسين توست که با اعضاى پاره پاره در خون خويش آغشته است، اينها دختران تواند که اسير شدهاند، اين حسين توست که بدنش بر روى خاک افتاده.
❏ پدرم فداى كسى باد كه جراحتش دوا نپذيرد، پدرم فداى كسى باد كه با غصه از دنيا رفت، پدرم فداى كسى باد كه لب تشنه شهيد شد
★ حضرت سکينه علیه السلام نيز جسم پاک پدر را در بر گرفت، ناله زد و عرض كرد...پدر جان، قتل تو چشم دشمنان را روشن و دلشان را شاد کرد، پدر جان بنى اميه مرا در کوچکى يتيم کردند..
♢ زینب كه میدانست دشمن در انتظار است تا با دیدن كوچكترین نشانه اى از ضعف وپشیمانى درخاندان پیامبر، قهقهه مستانه سر دهد، با دیدن پیكر به خون آغشته برادر، رو به آسمان كرد و گفت...أَللَّهُمَّ تَقَبَّلْ هذا الْقُرْبانَ؛ خدایا این قربانى را قبول فرما!.این جمله چون پتكى بر سر دشمن فرود آمد و كوس رسوایى آنها را به صدا درآورد
─┅═══༅𖣔🔟2⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅════✿🍃🕋🕋🍃✿════┅─
❍◁{4}..#زینب_سلام_الله_آرامش_دل_امام_سجاد_علیه_السلام
❥︎ زینب علیها السلام سنگ صبور اهل كاروان، كه با نوحه سرائى بجا و به موقعش تا حدودى باعث تخلیه بغض هاى فرو خفته در گلو شده بود، متوجه على بن الحسین علیه السلام شد كه میرفت با دیدن سر امام حسین علیه السلام قالب تهى كند،
♢ زینب سلام الله علیه خود را به امام سجاد علیه السلام رساند و فرزند برادر خود را تسلى بخشید و آینده كربلا و عاشورا را آنگونه كه ما امروز بعد از حدود 14 قرن مىبینیم دقیقاً ترسیم كرد،
❀ آرى قلب نازنین زینب علیه ا السلام می دانست كه این آغاز كار است هر چند تاریك دلان بنی امیّه و منافقان آن را پایان كار مى پنداشتند.
─┅════༅𖣔🔟3⃣𖣔༅════┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅═══✿❥︎🕋🕋❥︎✿═══┅─
◁(11)..#ماندن_کاروان_اسیران_کنار_دروازه_کوفه_تا_صبح_روز_دوازدهم
❖ کاروان اسیران همراه با عمر سعد و جمعی از سپاهیانش فاصله دوازده فرسخی کربلا تا کوفه را از حدود ظهر تا شبانگاه طی کردند. لحظه ورود به شهر کوفه هوا تاریک شده بود
❏ و عمر سعد ناگزیر شد کنار دروازه کوفه درنگ کند و با استفاده از نگهبانان شب را بگذراند تا صبح هنگام اسیران را وارد کوفه کند و به دارالاماره ابن زیاد برسد
★ به نظر می رسد در این هنگام عمر سعد پیکی را به کوفه اعزام و خبر را شبانگاه به عبیدالله بن زیاد رسانده باشد. قرائن نیز نشان می دهد که از صبح زود روز دوازدهم، شهر کوفه در محاصره و مراقبت شدید نیروها بوده است
♢ و جاسوسان، حرکات مشکوک را تحت نظر داشته اند و چند هزار نفر اوضاع را را بررسی می کردند و هیچ کس حق حمل سلاح یا خروج مسلحانه از خانه را نداشته است.
─┅═══༅𖣔🔟4⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از کنفرانس و پرسمان اتحادیه عماریون
─┅══✿🍃🕋🕋🍃✿══┅─
◁(12)..#برگزاري_مجلس_ابن_زياد_ملعون
❥︎ عمر بن سعد روز يازدهم محـرم به كوفه آمد و عبـيدالله بن زيـاد، بـابرگزاري مجلس باشكوهي، اذن عمومي داد تا مردم در مجلسش حاضر شوند.
❍ آن گاه سر مقدس امام حسين عليه السلام را مقابل او گذاشتند و او به آن نگاه و تبسم مينمود و با چوبي كه در دست داشت جسارت ميكرد.
❀ در اين هنگام زيد بن ارقم برخاست و در حاليكه ميگريست، فرياد زد..چوبت را از لب و دندان حسينعليه السلام بردار كه من با چشم خود ديدم رسول خداصلوات الله لبان مبارك خويش را بر همين لب و دهان گذارده بود!
♢ ابن زياد ملعون به او گفت..اگر پيرمردي سالخورده نبودي و عقل خود را از دست نداده بودي، گردنت را ميزدم!» پس در اين هنگام زيد از جا برخاست و روانة خانهاش شد
اللّهــمَّعَجِّـــلْلِوَلِیِّک الفَــرَج
پـــــایـــــــــــــان
─┅═══༅𖣔🔟5⃣𖣔༅═══┅─
هدایت شده از روشنا استان اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا