eitaa logo
🪖بیسیمچی🪖
1.3هزار دنبال‌کننده
13.2هزار عکس
8.6هزار ویدیو
39 فایل
بیسیمچی سربازان جبهه سایبری پایگاه معراج https://eitaa.com/bisimchi00 با دعوت دوستان خود به بیسیمچی مطالب سیاسی روز را در اختیارشان قرار میدهید دراین یارگیری سیاسی -شهدایی سهیم باشیم اجرتون با شهدا ارتباط با خادم کانال: @Be_donbal_aseman0315
مشاهده در ایتا
دانلود
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡💡 ظریف در سریال political animals 🔻 سریال حیوانات سیاسی در سال ۲۰۱۲ توسط آمریکا ساخته شد و در آن نشان داده شد که نماینده ایران برای مذاکره به آمریکا می رود؛ اما نکته‌ای که وجود داشت، نشستن نماینده ایران بر ویلچر بود! در واقع فیلم قصدداشت القا کند که تحریم‌های ایران فلج کننده است و چاره‌ای جز مذاکره وجود ندارد ! 🔻 چند ماه بعد و در سال ۲۰۱۳، محمدجواد ظریف با ویلچر به ژنو رفت تا با غربی‌ها مذاکره کند ⁉️سوال اینجاست که چرا ظریف فقط همان یکبار مجبور شد روی ویلچر بشیند و این اتفاق نه قبل و نه بعد این اتفاق هیچ وقت تکرار نشد ؟! 🔻در این سریال نماینده آمریکا در پاسخ به درخواست نماینده ایران که اسمش تصادفا زرین هست ! نکته جالبی گفت که من فقط می‌توانم با تو عکس‌هایی بگیرم که در حال لبخند زدن و دست دادن هستم و نمی‌توانم چیز بیشتری به تو بدهم‼️ .
❌رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی: پس از تلاش ایران برای ترور نتانیاهو، اسرائیل تصمیم گرفت پاسخ تندتری به ایران بدهد
❌حزب الله: وارد یک جنگ موجودیتی علیه اشغالگر شده‌ایم/ جهان بدون نتانیاهو بهتر خواهد بود معاون رئیس دفتر سیاسی حزب الله: 🔹مقاومت، بنیامین نتانیاهو را بدون مجازات رها نخواهد کرد. 🔹او نباید احساس اطمینان خاطر کند؛ جهان بدون نتانیاهو بهتر خواهد بود. 🔹ما وارد یک جنگ موجودیتی علیه اشغالگر شده‌ایم و اقدامات غافلگیر کننده بسیاری داریم.
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 فیلم ناب از "شهید سید محمّد رضا دستواره" - سوار بر موتورسیکلت .... و شهید مجید رمضان بر ترک موتور 🎞 در این تصاویر، "شهید اسدالله پازوکی" نیز دیده می شود 🌴 دوران ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ ۲۸ مهر ۱۳۳۵ - سالروز تولد شهید مجید رمضان- رئیس ستاد لشگر ۲۷ جمله تاریخی و جاودانه شهید رمضان که روی سنگ مزارش هم نوشته اند: « ما امامت و ولایت فقیه را این طور شناخته ایم که اگر گفت نفس نکشید دهانمان را می بندیم و نفس نمی کشیم » متولد: شهر ری شهادت: شلمچه-عملیات کربلای ۵ مزار مطهر شهید: گلزار شهدای بهشت زهرای{س} تهران قطعه ۲۶، ردیف ۸۸، شماره ۵۲ هدیه به روح مطهر و ملکوتی اش کانال دفاع مقدس
🔘‍ ‏اتحادیه اروپا با شورای همکاری خلیج فارس یک بیانیه بی‌سابقه دادند و ایران را اشغالگر جزایر سه‌گانه خواندند. اتحادیه اروپا برای اولین بار است که چنین بیانیه‌ای صادر کرده است. حالا که اتحادیه اروپا و ۲۷ کشور عضو آن ‎جزایر ۳ گانه را متعلق به ‎امارات دانسته‌اند و ایران را اشغالگر این سه جزیره توصیف کرده‌اند، ما نیز باید رسما به سازمان ملل اعلام کنیم که کل اروپا از زمان امپراتوری ‎هخامنشیان برای ‎ایران بوده و امروز اروپایی‌ها آن را اشغال کرده‌اند. امارات متحده عربی تاریخ تشکیل 1971 (53 سال پیش) دایی وسطی من قدمتش از امارات بیشتره 😂 اونوقت اینا میگن جزایر ایرانی برا اماراته باشه، یه چیزی بگید که بگنجه :)))
❌الجزیره می‌گوید صهیونیست‌ها جنایت جدیدی را در بیت لاهیا غزه مرتکب شده‌اند؛ گزارش‌های اولیه حاکی از شهادت ۷۳ فلسطینی و زخمی شدن ده‌ها تن است. هم اکنون
⚠️فتنه بعدی = رفراندوم این خائن تا کجا قراره پیش بره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹اورشلیم پست ادعا می کند دولت بایدن نقشه اسرائیل برای حمله به ایران را به دولت ایران درز داده است. 😪