🔻عاقبت رانت پاشی در بازار خودرو
🔹بیش از ۹ میلیون نفر برای ۲۰ هزار خودرو ثبت نام کرده اند!
🔹در طرح فروش ۴ محصول ایرانخودرو از ۱۷ دی تاکنون بیش از ۹ میلیون و ۲۵۰ هزار نفر برای عرضه ۲۰ هزار دستگاه ثبتنام کردند که رکورد ثبت تقاضا شکسته شد.
➕از بیان این رکورد شرم نمیکنید؟ شأن مردم را تا کجا و تا چه حد پایین آوردهاید؟
➖➖➖➖
19.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا علیرضا اکبری «ابرجاسوس ایرانی» بعد از دستگیری آزاد و به انگلیس رفت؟ چرا علی شمخانی برکنار نمیشه؟
💠 #خیرخواهی
🔹 رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
هرگاه خداوند خیر بنده ای را بخواهد او را در امر دین و احکام و دستوراتش دانا و فهمیده می نماید.
⚜️ إذا أرادَ اللّه ُ بعَبدٍ خَيرا فَقَّهَهُ في الدِّينِ ، و ألهَمَهُ رُشْدَهُ
📚 امالی مفید/ص174
✍🏼 عدم آگاهی از دستورات دین، باعث می شود به دام فریبکارانی بیفتیم که ادعای ارتباط خالصانه با خدا و اهل بیت دارند. ظهور فرقه های گوناگون و گمراهی بعضی از مردم، تاییدی بر این مطلب است.
#احادیث_روزانه
💎 حکمت حلال و حرامها 💎
امام رضا علیه السلام :
"خداوند تبارك و تعالى هيچ خوردنى و نوشيدنى را حلال ننموده مگر آن كه در آن منفعت و صلاحى بوده و هيچ خوردنى و نوشيدنى را حرام ننموده مگر آن كه در آن زيان و مرگ و فسادى بوده، پس هر چيز سودمند مقوّى براى جسم كه باعث تقويت بدن است حلال شده است."
📗مستدرك الوسائل و مستنبط المسایل
ج 16، ص333
🔴فعلا سگمون خوابه
✅یکی از همرزمان حاج قاسم عزیز نقل میکنه که حاج قاسم در دیداری که با نوری مالکی نخست وزیر اسبق عراق داشت، از مالکی شنید که:
«یک روز بنای برگزاری جلسه کابینه در عراق رو داشتیم. چون مقر دولت عراق در منطقه سبز بغداد قرا داره و حفاظت این منطقه با آمریکایی هاست، دژبانی مقر یعنی همون سربازای آمریکایی جلوی یکی از ماشین های دولتی رو که شش نفر از وزرای کابینه توش بوده میگیرن و بهشون میگن باید ماشینتون رو با سگ تفتیش کنیم ولی الان سگمون خوابه و باید منتظر بمونید تا بیدار شه. به همین نشون جلسه کابینه عراق دو ساعت به تاخیر مییفته و شش وزیر عراقی چشم انتظاری میکشن که کی جناب سگ آمریکایی از خواب بیدار بشه!!»
به نقل از سردار امامقلی همرزم #حاج_قاسم
________________
⭕️پ.ن: ولی همین آمریکاییها تو جای جای عراق و سوریه وقتی اسم حاج قاسم رو می شنیدن که میخواد از جایی عبور کنه کیلومترها از مسیر حاجی فاصله میگرفتن
#حاج_قاسم
# جان_فدا
📸همیشه یادمون دادن صف اولیها نمرههاشون بیسته. اونا از ته کلاسیها خیلی بهترن. خیلی به معلم وفادارترن.
از منافق معدوم #علیرضا_اکبری ممنونیم که بهمون یادآوری کردن نه اینطوریام نیست؛ میشه صف اولی بود و مردود شد!