eitaa logo
بسیج جامعه پزشکی قم 🇮🇷
848 دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
253 فایل
ارتباط با ادمین: https://eitaa.com/parandehmohajer برای اطلاع از اخبار سازمان بسیج جامعه پزشکی استان قم و شرکت در برنامه های فرهنگی و جهادی، از طریق لینک زیر وارد کانال بسیج شوید:
مشاهده در ایتا
دانلود
رکورد حضور مردم در راهپیمایی‌های ۱۰ سال اخیر شکست 🔹رئیس ستاد بزرگداشت دهه فجر اعلام کرد حضور مردم در راهپیمایی بزرگداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب در ۱۰ سال اخیر، بی‌نظیر بوده است.
کشته‌های زلزله ترکیه به بیش از ۲۱ هزار نفر رسید «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه: 🔹بازدید از مناطق زلزله‌زده نشان داد که ما با یک فاجعه بزرگ روبرو هستیم. آمار کشته‌های زمین لرزه به ۲۱ هزار و ۰۴۳ نفر رسید. 🔹همچنین شمار آسیب دیدگان زمین‌لرزه ترکیه و اطراف آن ممکن است به ۲۰ میلیون نفر برسند.
🛑بازدید وزیر کشور از طرح توسعه حرم حضرت موسی مبرقع علیه السلام 🔘وزیر کشور در جریان سفر به قم به همراه هیأتی متشکل از معاونان خود و استاندار قم، از طرح توسعه حرم حضرت موسی مبرقع علیه السلام بازدید کرد. تاکید وزیر کشور بر تسریع طرح توسعه حرم موسی مبرقع علیه السلام 🔘وزیر کشور در جریان بازدید از طرح توسعه حرم مطهر حضرت موسی مبرقع علیه السلام، بر هماهنگی بیشتر دستگاه ها برای تسریع در عملیات عمرانی و اجرایی این طرح تاکید کرد. 🔘طرح توسعه حرم حضرت موسی مبرقع علیه السلام از سال 1390 شروع شده بود که بدلیل عدم تامین اعتبار بلا تکلیف رها شده بود که در سفر رئیس جمهور به قم اعتبار لازم تخصیص داده شد و عملیات عمرانی آن پس از یکدهه توقف امسال شروع شد.
🛑 معاون استاندار قم: احتمال عمدی بودن مسمومیت دانش‌آموزان قمی وجود دارد/ اشکال‌های احتمالی رفع شده‌ است 🔘معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم در تبیین حوادث پیش آمده در برخی مدارس استان گفت: از ابتدای اعلام حادثه و مسمومیت برای دانش‌آموزان قمی در نهم آذرماه، کمیته‌ای ویژه با ترکیبی از دستگاه‌های مختلف استانی و ملی تشکیل و پیگیری‌ها به صورت روزانه دنبال شد 🔘خودمان را به دانش‌آموزان و یکایک افراد مسئول می‌دانیم و بدون تردید در مورد سلامت آنها حساسیم و به هیچ عنوان ملاحظه نداریم. 🔘معاون استاندار با بیان اینکه نگرانی خانواده‌ها را درک می‌کنیم و به طور جدی پیگیر حادثه هستیم بیان کرد: به منظور بررسی دقیق وضعیت تجهیزات مدارس غیرحضور شدن ۲ روزه مدارس اعلام شد و تیم‌های مختلفی با تجهیزات فنی دقیق وضعیت ایمنی مدارس از جهت‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت و اشکال‌های احتمالی نیز رفع شده‌ است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | هفت که شاید از آن بی اطلاع باشید ⁉️ انقلاب در چهل سال اولش چه دستاوردی داشت؟! 🔹 برشی از صحبت در گفتگوی ویژه خبری از شبکه دو سیما
بعد از سالها مصادره ی جشنواره فیلم فجر توسط سلبریتی های دوزاری امسال یکی از بهترین ، انقلابی ترین ، فجری ترین جشنواره فیلم فجر و اختتامیه ی وزین آن اتفاق افتاد حالا حکمت خداوند را در اغتشاشات اخیر و رفتن بازیگران دوزاری ، ضد دین و ضد ارزش را میفهمیم بقول ضرب المثل عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ✍سلّم السّم
✳️ *حضور ۲۱ میلیونی ایرانی‌ها در راهپیمایی ۲۲ بهمن* 🔹برآورد دستگاه‌های ذی‌ربط نشان می‌دهد که با احتساب شهرها و روستاهای کوچک امروز حدود ۲۱ میلیون نفر در جشن پیروزی انقلاب شرکت کردند. این آمار نسبت به سال ۹۸، قبل از شیوع کرونا، با افزایش حدود ۳۰ درصدی همراه بوده است. 🔹برآوردهای اولیه جمعیت راهپیمایی‌کنندگان در شهر مشهد را حدود یک میلیون نفر و مردم حاضر در شهر تهران را بیش از ۱.۵ میلیون نفر تخمین می‌زند.
✳️ از لحاظ وضعیت حکومت‌ها پیش از انقلاب 🛑 🔵 الف) از لحاظ 🔺 ۱- فرانسه: دوران لوئی پانزدهم و شانزدهم ارتش در چهار جنگ بزرگ با کشورهای همسایه شرکت کرد که مجموعاً بیش از ربع قرن طول کشید و موجب فرسایش جدی قوای نظامی شد. 🔺 ۲- روسیه: رومانوف ها بعد از شکست در جنگ با ژاپن (1905) و جنگ جهانی اول تحقیر شدند. سربازان ناراضی و برگشته از جنگ، خود از معترضان و مخالفان حکومت شدند. 🔺 ۳- ایران: ارتش ایران در پنجاه سال قبل از انقلاب در هیچ جنگ خارجی مهمی شرکت نکرده بود و با افزایش قیمت نفت و اعلام خروج انگلیس از خلیج فارس، شاه منطقه شد و آمریکا بهترین تسلیحات نظامی اش را به چند میلیارد دلار به شاه فروخت در بحبوحه انقلاب هر دو شرق و غرب از شاه می کردند 🔵 ب) از لحاظ 🔻 ۱- فرانسه: خزانه خالی، کاهش تولیدات، کشاورزی، هزینه های سرسام آور جنگها، مکرر حکومت از اشراف و بورژوا ها در ۱۷۸۹ و تلاش برای تصویب یک برنامه اقتصادی با اتکا به نهاد قضایی پارلمان آخرالامر حکومت را به دام انقلاب انداخت. 🔻 ۲- روسیه: کاهش تولید غله از ۷ میلیارد پود در سال ۱۹۱۳ به ۵ میلیارد پود در سال ۱۹۱۷ و قحطی بعد از شروع جنگ ۱۹۱۴ مدیریت اقتصادی حکومت را به کشاند. 🔻 ۳- ایران: درآمد نفتی در پنج سال آخر، از 2 میلیارد به ۱۸ میلیارد یعنی حد تا زمان خودش باعث واردات مواد غذایی و کالاهای مصرفی و همینطور اعطای وام های کلان به کشورهای مختلف جهان شد البته در کنار رشد حکومت، فاصله طبقاتی و مردم نیز بسیار افزایش یافت. 🔵 الف) از لحاظ 🔺 ۱- فرانسه: انقلاب به پاریس و روستاهای حومه آن بود. حکومت بود و لازم نبود همه کشور شوند لذا شورش‌های پایتخت کار را تمام کرد 🔺 ۲- روسیه: انقلاب در سن پترزبورگ و مسکو شکل گرفت و به چند شهر صنعتی نیز تسری یافت 🔺 ۳- ایران: انقلاب در شهرها و روستاهای کشور واقع شد. مردم شهرها و روستاها برای کشته هایشان چهلم گرفتند و کارگران، کارمندان، کشاورزان و اصناف و همه اقشار به انقلاب پیوستند و انقلاب در تمام شهر‌ها و روستاها خود را نشان داد و حتی بسیاری از شهرها و روستاها، از ۲۲ بهمن در شهر خود حکومت را به‌دست گرفته بودند.
✳️ از لحاظ رهبری در انقلاب‌‌ها 🛑 🔵 الف) عنصر رهبری 🔺 ۱- فرانسه: میرابو تا ۱۷۹۰ لافایت تا ۱۷۹۱ دانتون تا ۱۷۹۳ روبسپیر تا ۱۷۹۴ رهبری مقطعی کوتاه، آن هم بر گروهی از انقلابی ها را بر عهده داشتند و هیچ کدام به عنوان راهبر انقلاب، از ابتدای تکوین انقلاب تا انتهای استقرار و تثبیت نظام جدید نتوانست در راس باشد 🔺 ۲- روسیه: تروتسکی به عنوان معاون اصلی لنین اعتراف می‌کند که انقلاب فوریه رهبر مشخصی نداشت و رهبران با سقوط حکومت تزاری وارد صحنه شدند لنین در دو برهه مهم انقلاب روسیه، یعنی ژانویه ۱۹۰۵ و فوریه ۱۹۱۷، حضور نداشت و هر بار پس از پیروزی موقت انقلاب، خودش را به روسیه رساند و نتوانست قدرت را در دست بگیرد. این سازمان حزبی انقلابی ها بود که اثر می گذاشت و رهبران در سالهای پس از انقلاب به عنوان عضو حزب بلشویک ها روسیه را اداره می کردند 🔺 ۳- ایران: انقلاب ایران بدون هیچ سازمان حزبی پیشرو، با محوریت شخصیت امام خمینی از ۱۳۴۲ آغاز و در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید. در صبحگاه پیروزی، همه طیف‌ها و جناح های مذهبی و غیرمذهبی از حزب توده تا جبهه ملی و مجاهدین خلق، او را یگانه رهبر مطلق انقلاب می دانستند همانطور که موقع بازگشتش به وطن چند میلیون به استقبالش رفتند هنگام رحلتش هم ۱۰ میلیون به تشییع جنازه اش رفتند. 🔵 ب) کیفیت انتقال قدرت‌ها 🔻 ۱- فرانسه: انتقال خونین و مکرر قدرت و نگارش چندباره قانون اساسی نهایتاً منجر به ترور رهبر انقلاب توسط همراهانش در ژوئن ۱۷۹۴ شد که به ترمیدور معروف شد پس از آن حکومت شورایی چند سالی دوام آورد و در نهایت نوبت به استبداد ناپلئونی تا ۱۸۱۴ رسید 🔻 ۲- روسیه: در ۲۱ ژانویه ۱۹۲۴ پس از مرگ لنین، استالین رهبری انقلاب روسیه را در دست گرفت و تروتسکی که مدنظر رهبر انقلاب بود تبعید شد، استالین در هنگام بیماری لنین هزاران نفر از مخالفینش را به قتل رساند. استالین تا ۱۹۵۲ زمامدار روسیه بود. 🔻 ۳- ایران: در ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ پس از رحلت امام خمینی و رهبری انقلاب به طور قانونی و بدون چالش به رهبر بعدی آیت الله خامنه ای منتقل شد، نکته عجیب در جلسه انتخاب رهبر، مخالفت شخص آیت الله خامنه ای به انتخاب خود به عنوان رهبر بود ادامه مسیر بنیانگذار در دوران رهبر جدید، نشان از آن داشت که رهبری ولی فقیه، ساختاری سیاسی، متکی به ایدئولوژی انقلاب یعنی اسلام است.
✳️یکی از سران نفاق و فتنه چند روز قبل گفته بود: " امروز نمی دانیم آیا باید به خاطر پیروزی انقلاب، جشن بگیریم؛ یا به خاطر انحرافی که در مسیر آن ایجاد شده، عزادار باشیم؟!". 🔹ملت بزرگ ایران، امروز یکی از کم نظیر ترین و تماشایی ترین جشن های ۲۲ بهمن دهه گذشته را بر پا کردند. ♦️آمریکا و انگلیس و اسرائیل، قطعا از این جشن باشکوه ملت ایران عزادارند. 🔹بنابراین به دشمنان ملت ایران و منافقینی که پادویی دشمنان را کردند، می گوییم: از دست ملت ما عصبانی باشید و از این عصبانیت بمیرید. محمد ایمانی
✅برژینسکی مشاورامنیت ملی سابق ایالات متحده امریکا : 🔻 امروز بایدرهبران ابرقدرت های جهانی ازمسئولین ایرانی برای حفظ امنیت خود وقت قبلی بگیرند. 🔹همانطورکه بارها اعلام کرده ام کشوری که تحت شدید ترین فشارها وتحریمها بوده است اکنون با این همه مشکلات رتبه 17 اقتصاد جهانیست. 🔹 دانش هسته ای رانهادینه کرده، درسلولهای بنیادی جزو پیش قراولان جهان است، پنجمین ارتش وقوای مسلح نظامی جهان را داراست. 🔹خاورمیانه کاملآ تحت نفوذ وسیطره آنهاست، ومن اعتماد راسخ دارم این کشوربااین ظرفیت ها وتوان بومی درآینده ای نه چندان دور احیاگر تمدن بزرگ اسلامی-ایرانی مورد نظر آیت الله خمینی می شود
✳️ از لحاظ سرنوشت انقلاب‌ها پس از گذشت چهل سال 🛑 🔵 الف) برگزاری جشن سالگرد 🔻 ۱- فرانسه: تغییر مکرر قانون اساسی فرانسه و نظام حاکم بر آن در سالهای آغازین انقلاب تا سال‌ها مانع از برگزاری جشن پیروزی بود چون هنوز درک مشترکی از حکومت پس از انقلاب و آرمان انقلاب شکل نگرفته بود 🔻 ۲- روسیه: حکومت روسیه در سالگرد جشن انقلاب برخی دستاوردهای نظامی و صنعتی خود را رونمایی می کرد اما راهپیمایی سالانه و جشن مردمی پیروزی، در سراسر کشور وجود نداشت 🔻 ۳- ایران: رهبران انقلاب این روز را روز خدا (یوم الله) نامیده و مردم به تبعیت از آن ها در جشن سالگرد پیروزی انقلاب پس از ۴۴ سال، دست کم به اندازه ابتدای انقلاب شرکت و مسیر طولانی را راهپیمایی می‌کنند.۱۰ روز منتهی به پیروزی انقلاب با الهام از آیه قرآن به دهه فجر نامگذاری شده است. 🔵 ب) سرنوشت انقلاب‌ها 🔺 ۱- فرانسه: انقلاب فرانسه به اکثر اهداف خود دست پیدا نکرد به عنوان نمونه یکی از مهمترین اهداف انقلاب آزادی و پایان استبداد بود و به همین خاطر لویی شانزدهم اعدام شد، در حالی که بعد از ۷ سال از انقلاب، استبداد ناپلئونی و بعد از او استبداد لویی هجدهم شروع و ديكتاتورى فزاينده‌اى حاكم شد، که به جنگها و خونريزي هاى زيادى در اروپا انجامید 🔺 ۲- روسیه: استالين بعد از مرگ لنین در سال 1927 با حذف رقیبان قدرت را به طور كامل به دست گرفت. انقلاب روسيه از اين تاريخ به مدت 25 سال تحت حكومت ديكتاتورى خشن استالين بود. او در اين مدت مرتكب جنايتها و قتل‌عامهاى فجيعى شد. پس از مرگ استالين تا اواخر دهۀ 1980 جنگ سرد بين آن كشور و آمريكا با فراز و نشيب هايى ادامه داشت، تا اين كه در سال 1990، كشور اتّحاد شوروى فروپاشيد و پانزده كشور مستقل از بقاياى آن تشكيل شدند. 🔺 ۳- ایران: پس از انقلاب اسلامى، ابتدا ليبرالها و بعد از آن دیگر تفکرات فرصت بکارگیری نظرات در جمهوری اسلامی را پیدا کردند، و تقریبا هیچ تفکری پیدا نمی‌شود که ادعا کند نتوانسته است مسئولیتی در ایران بعد از انقلاب به‌دست آورده باشد. با تمام فراز و فرودها انقلاب ملت ایران، با گذشت 40 سال روی آرمانهای خود که استقلال ، آزادی ، معنویت، عدالت و... بود ایستادگی کرده و همواره در جهت تحقق اهداف خود به پیش رفته است.