🔴 نام #مگاصیص از کجا آمد!؟ | فرمول ضد تحریم
🔻 #زمانه | انتشار تصاویر صف طولانی خودروهایی که در انتظار ورود به نخستین فروشگاه ایرانی در پایتخت ونزوئلا بودند، در کنار واکنشهای متعددی که در روزهای گذشته مطرح شده پیامآور یک راه جدید و آغاز مسیری با نیت تقویت مناسبات اقتصادی میان بلوک تحریمیها بود. تاسیس فروشگاه ایرانی «مگاصیص» در کاراکاس را میتوان گامی رو به جلو در راستای پیگیری مجدد سیاستهای ایران برای گسترش حوزه نفوذ در کشورهای آمریکای لاتین دانست.
🔹 روز هشتم مردادماه بود که خبر تاسیس این فروشگاه روی خروجی خبرگزاریهای داخلی و خارجی قرار گرفت؛ خبری که از یکسو رسانههای ضدانقلاب سعی در وارونهنمایی آن و کلیشهسازی بر مبنای «کمک به محرومان ونزوئلا» کردند و از سوی دیگر رسانههای جهانی از آن به عنوان یک گام دیگر برای تقویت مناسبات ایران و ونزوئلا یاد کردند.
🔹 در همین زمینه عیسی رضایی، مدیرعامل شرکت اتکا که شرکت مگاصیص از زیرمجموعههای آن است، یکی از دلایل تاسیس این فروشگاه در ونزوئلا را این دانست که دستکم ایران میتواند با کشورهای دوست خود که تحت تحریم قرار میگیرند مراودات تجاری داشته باشد، چون برخی از کالاهای موجود در ایران مورد نیاز ونزوئلاست و برخی از اقلام موجود در ونزوئلا در ایران کاربرد دارد.
🔹 تاسیس این فروشگاه که مساحت آن ۶ هزار مترمربع است و ۲ هزار و ۵۰۰ قلم کالای ایرانی را نیز در معرض فروش قرار داده است، آن هم تنها ۲ ماه پس از ارسال محموله بنزین ایران به ونزوئلا توسط ۵ نفتکش، پیامی آشکار برای آغاز سیاستهای هجومی در مواجهه با تحریمهای آمریکا دارد؛
🔹 سیاستی که شاید نشانی از آن را بتوان در نامگذاری این فروشگاه پیدا کرد. «مگاصیص» نام روستایی از توابع دشت آزادگان استان خوزستان است که در سالهای دفاعمقدس بارها بین طرف ایرانی و عراقی دست به دست شد و نهایتا تبدیل به نمادی از مقاومت شهر به شهر مردم ایران در مقابل تجاوز دشمنانش شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تذکر خضریان، نماینده مردم تهران به هیئت رئیسه مجلس درباره بی اعتنایی به طرح سوال از رئیس جمهور
#طرح_سوال_از_رئیس_جمهور
#استیضاح_روحانی
#گام_دوم_انقلاب
#زندگینامه_ملک_سلمان
67-20
0️⃣2️⃣قسمت بیستم
💠 تبحر «سلمان» در تهیه آرشیو و جمع آوری اسناد و دست بردن در نصوص تاریخی باعث شد، در سال 1997 توسط ملک فهد به ریاست «موزه عبدالعزیز» منصوب شود. موزه عبدالعزیز به دستور ملک فیصل در سال 1972 تاسیس شده بود، تا به مثابه مکانی برای حفظ و نگهداری آثار برجای مانده از خاندان سعودی باشد. بخشی از این موزه، سالنی است که ملک عبدالعزیز جلسات و نشست های خود را در آنجا برگزار می کرد. در این موزه علاوه نمایش نقشه ها و اسناد تاریخی مربوط به خاندان سعودی، وسایل شخصی و رزم ملک عبدالعزیز را هم به نمایش می گذارد.
💠 انتصاب سلمان به ریاست موزه عبدالعزیز باب جدیدی از تحریف تاریخ آل سعود و عربستان و جهان عرب و اسلام را به روی او گشود. طوری که گغته شده، یکی از دلایل بروز بحران عربستان و قطر درخواست وزیر خارجه وقت قطر، شیخ «حمد بن جاسم» از «سلمان» جهت کد گذاری اسنادی تاریخی بود که در صورت دسترسی قطری ها به آنها، ادعای قطر درباره برخی مناطق مورد اختلاف بین دو کشور به اثبات می رسید.
🔰 به گواه بسیاری از نزدیکان، این یکی از مهمترین خصوصیبات «سلمان» است که به هیچ کس، جز افراد معدودی اجازه دسترسی به مستندات تاریخی را نمی دهد، به ویژه مستنداتی که مربوط به دشمنان و مخالفان آل سعود است یا به زیان این خاندان ثبت شده باشند.
🔘 (ادامه دارد...)
🗞 منبع : کانال عقیق
⛔️از ستاد میرحسین موسوی تا فساد میلیارد دلاری!
🔸امید اسدبیگی متهم فساد ۱.۵ میلیارد دلاری، از اعضای ستاد میرحسین موسوی در سال ۸۸ بود؛ با روی کار اومدن دولت روحانی، کارخانه نیشکر هفت تپه به ثمن بخس بهش واگذار شد و کارگرانش ماههاست که حقوق نگرفتن!
اسدبیگی از جمله کسانی هست که ارز جهانگیری گرفتن، اما به جای وارد کردن کالا، اون رو در بازار آزاد فروختن!
🔹نفر وسطی هم که در عکس میبینید، شهید مهدی نوروزی هست؛ کسی که مقر فتنه (ستاد قیطریه) رو در نطفه بست و رسانههای فتنه میگفتن جمهوری اسلامی اینها رو از لبنان آورده برای دفاع!!!
👈مهدی نوروزی در راه دفاع از حرم شهید شد، اسدبیگی هم به جرم خیانت به بیتالمال در حال محاکمه است!
حالا باز براتون سواله که این متهمین اقتصادی به کجا وصل هستن؟!
گمانهزنیها درباره سایت هستهای مخفی عربستان سعودی در اطراف ریاض
🗞روزنامه «نیویورکتایمز»:
🔹سازمانهای اطلاعاتی آمریکا در حال بررسی موشکافانه تلاشهای عربستان سعودی برای ایجاد زیرساخت لازم برای تولید سوخت هستهای هستند که میتواند ریاض را در مسیر ساخت سلاح هستهای قرار دهد.
🔹این سازمانها تحلیلی محرمانه را منتشر کردند که موضوع آن تلاشها در عربستان با همکاری چین به منظور ایجاد ظرفیت صنعتی مورد نیاز برای تولید سوخت هستهای است.
🔹این تحلیل هشدارهایی را برانگیخته مبنی بر اینکه شاید تلاشهای محرمانه سعودی_چین به منظور فرآوری اورانیوم خام به شکلی که بعداً امکان غنی کردن آن برای سوخت بمب اتمی وجود دارد، در جریان است.
📌 شماره شبهه : ۳۱۳۴
🔆 متن شبهه :
بجاي ساخت ضريح طلا و...براي اهل بيت (علیهم السلام) به فقرا کمک کنيد
🔆پاسخ شبهه:
✅ هر چند که این شبهه تکراریست ولی گروهی هستند که به هر مناسبتی این شبهه را تکرار میکنند و لازم به پاسخگویی میباشد.
با توجه به اینکه افرادی که این مطالب را بیان میکنند دو نوع مي باشند لذا این دو گروه را بشرح ذیل تفکیک میکنیم :
1⃣ گروه اول : بعضي بخاطر صفاي دل و دلسوزي واقعي براي فقرا اين گونه اظهار نظر ميکنند، که بايد به آنها گفت هر چيزي جايگاه خودش را دارد و همانگونه که کمک به فقرا خوب و مورد توصيه قرآن مي باشد و هيچ مکتبي به اندازه اسلام توصيه کمک به نيازمندان ندارد، ساخت اماکن مقدس و ارزش قائل شدن به قبور اولياي خدا نيز مهم است و هر گونه کاري که موجب زنده شدن ياد و خاطره و هدف آنها در جامعه مي باشد لازم است و از شعائر الهي ميباشد. شعائر الهي يعني هر چيزي که ياد خدا و معنويت را در بين انسانها تقويت کند ارزشمند و شعار الهي است
❇️ در قرآن در آيه 36 حج مي فرمايد: وَ الْبُدْنَ جَعَلْناها لَكُمْ مِنْ شَعائِرِ اللَّه(شترها (در مراسم حج) را براى شما از شعائر الهى قرار داديم)وقتي شتري که قرار است بخاطر خدا کشته شود و به اندازه چند روز ياد خدا را زنده ميکند شعائر الهي ميباشد و مورد توصيه قرآن است ، اماکني که هميشه آنها ياد خدا ميشود و مورد اقبال مردم است ، شعائر الهي ميباشد و هر گونه خدمتي به آنجا نيز شعائر است.
❇️وقتي اصحاب کهف به غار بازگشتند و در آنجا مردند، قرآن در اين جريان ميفرمايد: گفتند: «ما مسجدى در كنار (مدفن) آنها مىسازيم (تا خاطره آنان فراموش نشود.)»
بنابراين ساخت بنا و زينت آن مورد توصيه ميباشد و در بين همه مردم دنيا نيز متداول است که مقابر بزگان خود را گرامي ميدارند.
2⃣ کساني هستند که از روي غرض و خباثت باطني اينگونه اشکالات را بر اماکن مقدس ميگيرند که اينگونه افراد هيچ وقت قانع نمي شوند و لازم نيست با آنها وارد بحث شويد زيرا آنها نمي خواهند حقيقت را دريافت کنند و فقط دنبال عيب تراشي هستند.
⭕️ملت لبنان را در شرایط سخت هرگز تنها نمیگذاریم/ تاریخ در مورد صبر ملت لبنان قضاوت میکند
🔸سرلشکر سلامی، فرمانده کل سپاه:
🔹ملت لبنان ستارههای بزرگ مقاومت در دنیای اسلام هستند و همیشه با صبر و استقامت با این حوادث برخورد کردهاند.
🔹اعلام میکنیم که تمام ظرفیتهای ما برای امداد و کمک به ملت لبنان بسیج شده است.
🔹ملت لبنان را در شرایط سخت هرگز تنها نمیگذاریم و تا انتها در کنارشان هستیم.
🔹تاریخ در مورد صبر ملت لبنان قضاوت میکند.
🔹«جریان مقاومت» نشاندهنده ظرفیت ملت ایران برای استقامت و پایداری و ادامه حیات سرافزارانه است؛ بنابراین انتقال آن به نسلهای دیگر موضوع مهمی است.
🔹ساختن یک حقیقت جاری از یک مقاومت مثالزدنی و نمادین برای ملتها، سرمایهای بزرگ است.
.
💠 #غدیر را محصور یک زمان خاص کردن ،جفا به غدیر است. غدیر موهبتی دائمی است که هر چه از آن گفته شود کم است.
غدیر می گوید: پایان عبادتها به سیاست ختم میشود.
#فقط_به_عشق_علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 زنده بیرون کشیدن دختر بچهای از زیر آوار در #بیروت بعد از گذشت بیش از ۲۴ ساعت☝️
🔺وزارت بهداشت لبنان از افزایش شمار کشته های به ۱۳۷ تن خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عاقبت مردمی که از نزدیک در حال فیلم گرفتن از حادثه انفجار #بیروت بودند!😔☝️
🏴 #من_قلبی_سلام_لبیروت
باسلام جلسه هفتگی #کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان علی بن ابی طالب علیه السلام به مناسبت ایام دهه امامت با قرائت زیارت عاشورا و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین احتشام در تاریخ 99.5.16برگزار گردید👇👇👇
با سلام.اردوی جهادی بسیجیان بیمارستان کامکار در مناطق محروم وکویری خاف در ۴۰۰ کیلومتری جنوب مشهد ۹۹/۵/۱۵ 👇👇👇
با سلام.. این اصابت موشک به لبنان که بالا فرستاده شده, دوستان گفتند, fake هستش
♦️جریمه ۶۵۰ میلیون تومانی یک خانه ۱۰۰ متری خالی در تهران
🔹براساس قانونی که روز چهارشنبه در مجلس تصویب شد مالک یک واحد مسکونی ۱۰۰ متری خالی در یک منطقه معمولی پایتخت باید در سال اول حدود ۶۵۰ میلیون تومان مالیات بپردازد/ایسنا
✅ویزیت رایگان در قم به مناسبت عید بزرگ غدیر
🔹دکتر معصومه مقصودی
🔹آدرس: هفت تیر کوچه ۴٣ پلاک ۱۳، ساختمان پزشکان حمیدین
🔹از ساعت ١٠ صبح تا ٣ بعد از ظهر همزمان با روز عید غدیر
زنان _زایمان_ مامایی
تغذیه دوران باردای از نظر طب سنتی
بیماریهای زنان
مشاوره دوران بلوغ و بارداری
🔴 #لبنان| در بیروت چه خبر است؟
🔻 لبنان، کشوری متکی به واردات است و تقریباً بسیاری از مواد اولیه، محصولات غذایی، صنعتی و کالاهای لوکس را وارد میکند. انفجار دیروز در بندر بیروت و آسیب به زیرساختهای آن، روند واردات را با اخلال روبهرو کرده و احتمالاً قیمت کالا و خدمات را بیش از آنچه اکنون هست، افزایش خواهد داد. مسئلهای که میتواند این کشور را تا آستانه انفجار اجتماعی پیش ببرد.
🔹 بیروت هماکنون به شهری تبدیل شده که بیش از نیمی از روز برق ندارد، در آستانه مشکل کمآبی قرار دارد، بنزین برای تردد خودروها نایاب است، بانکها اجازه برداشت بسیار محدود سپردههای دلاری را به مردم میدهند، امکان خرید مواد غذایی برای بخش مهمی از مردم فراهم نیست، بیماری کرونا همچنان مهار نشده و حالا این انفجار را شاید بتوان «تیر خلاص» به جامعه لبنان دانست.
🔹 جامعه لبنان اما در کنار همه این دشواریها، یک نقطه اتکا دارد که میتواند مانع از فروپاشی اجتماعی آن شود؛ لبنانیها اساساً چندان مشکلات را جدی نمیگیرند و شادزیستن را از یاد نمیبرند. به هرحال، بیروت که مردمانش روزی حتی مقایسه خود و شهرشان را با برخی پایتختهای عربی برنمیتافتند، امروز با چالشهای اساسی و مهمی روبهرو شدهاند.
🔴 #لبنان | اهمیت اقتصادی بندر بیروت
🔻 بندر بیروت روزانه با ۳۰۰ بندرگاه جهانی در تعامل بود و سالانه پذیرای حدود سه هزار کشتی بوده که عمده صادرات و واردات لبنان از آن صورت میگرفت.
🔹بیشتر کالاها و مواد وارداتی از جمله غذا، مواد اولیه، دارو و ابزارهای برقی از طریق این بندر وارد لبنان میشد.
🔹این بندر، بخش اصلی توانمندی لبنان در ذخیرهسازی است؛ زیرا انبارهای بزرگی در آن وجود دارد که کالاهای مختلفی در آن ذخیره میشود.