6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 منشأ قدرت در حکومت امام زمان(عج)
⬅️نگاه مردم به سیاسیون حکومت مهدوی چگونه خواهد بود؟
#کلیپ_مهدویت
#شرحی_بر_دعای_افتتاح
#امام_زمان_عج
#پیشنهاد_دانلود
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
🔴 تازه ترین نتیجه و فایده درخشان برجام :
🔹علی اکبر صالحی: با وجود برجام همچنان تحريم هستيم، چون آمريكا كشورها را مجبور كرده كه با ایران همكاری نكنند. کشورهای همپیمان آمریکا همواره خودشان را در مقابل ما خجل میبينند. اروپا يا حتی هند با ما با شرمساری صحبت میكنند. همين خوب است. البته این برای ما نان و آب نمیشود اما میدانند كه حق به جانب ماست!
🔹یعنی فایده آن همه ادعا، تبلیغات، قسم جلاله دروغ، شیرهمالی سر ملت، مذاکره، رفت، آمد، فحاشی به مخالفان برجام، دهنکجی به رهبری، منم منم و خوددیپلماتبینی مفرط، این شده که بقیه کشورها از ما خجالت بکشند؟؟؟!!!
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✅اجرای قانون «اقدام راهبردي براي لغو تحريمها» با تفسیر دولتی!
«ابراهيم عزيزي»، عضو کميسيون امنيت ملي مجلس با اشاره به اظهارات اخير رئیسجمهور پيرو اجراي «اقدام راهبردي براي لغو تحريمها» بر اساس تفسير دولت، گفت: «قانون «اقدام راهبردي براي لغو تحريمها» در نوع خود بینظیر است و در راستاي اقتدار بخشی به ايران و صنعت هستهاي کشور تهيه شد. دولت حق هیچگونه تفسير در اين قانون را ندارد. اگر قرار باشد تفسيري در راستاي این قانون صورت گيرد، مجلس اين وظيفه را بر عهده دارد و دولت در جايگاهي نيست که بتواند قانون را تفسير کند». عزيزي با بيان اينکه رئیسجمهور تکليف اجراي قوانين را بر عهده دارد، اظهار داشت: «رئیسجمهور نميتواند قوانيني که به مذاقشان خوش ميآيد، اجرا و ساير قوانين را اجرا نکند. مگر رئیسجمهور ميوه خريداري ميکند که بگويد ميخواهد ميوه سوا کرده را خريداري کند». اين نماينده مجلس با بيان اينکه رئیسجمهور بايد بدون هيچ عذري قانون «اقدام راهبردي براي لغو تحريمها» را اجرا کند، تأکید کرد: «ما [مجلس] در اين قانون جرم انگاري کرده و عدم اجراي اين قانون از سوي رئیسجمهور و ساير مسئولين تبعات دارد».
✅ قالیباف: ریل اقتصاد را به نفع معیشت تغییر میدهیم
رئیس مجلس:
🔹با اصلاحات بودجه سال آینده، ریل اقتصاد سیاسی کشور را به نفع معیشت و محرومیت زدایی تغییر میدهیم.
🔹امروز در کشور از طرف مردم زیر سوال هستیم، مردم از بُعد کارآمدی در کشور ناراضی هستند.
🔹ما وارث دیوان سالاری و نظام بروکراسی یکصد سال گذشته هستیم که هیچ نسبتی با فقه امام خمینی (ره) که به قلب مردم آوردند، ندارد.
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
❇️مردم سالاری دینی (1)
💠چیستی و مفهوم مردم سالاری دینی
🔻واژه «مردم سالاری دینی»، اصطلاح تازه ای در گفتمان سیاسی دنیاست که در بستر مبانی سیاسی اسلام و متأثر از آموزه های نبوی و علوی روییده و بر آن است تا ضمن پاسداشت حقوق مردم در حوزه سیاست و اداره امور جامعه و پرهیز از الگوهای حکومتی استبدادی، رعایت اصول و مبانی ارزشی را بنماید و بدین ترتیب، نظام اسلامی را از الگوهای سکولار غربی تمییز دهد. برای این منظور، در حکومت اسلامی، روش نوینی مورد توجه قرار گرفته که نه استبدادی و نه لیبرالی است.
🔸مقام معظم رهبری از این روش حکومتی، به «مردم سالاری دینی» تعبیر نموده اند، و در توضیح آن می فرماید: «این مردم سالاری (دینی) به ریشه های دمکراسی غربی مطلقاً ارتباط ندارد؛ این یک چیز دیگر است. اولاً مردم سالاری دینی دو چیز نیست؛ این طور نیست که ما دمکراسی را از غرب بگیریم و به دین سنجاق کنیم تا بتوانیم یک مجموعه کاملی داشته باشیم؛ نه، خود این مردم سالاری هم متعلق به دین است. مردم سالاری هم دو سر دارد... یک سر آن عبارت است از این که تشکیل نظام به وسیله اراده و رأی مردم صورت بگیرد؛ یعنی مردم نظام را انتخاب می کنند؛ دولت را انتخاب می کنند... انتخاب مردم یکی از دو بخش مردم سالاری دینی است.
🔹مردم بایستی انتخاب کنند، بخواهند، بشناسند و تصمیم بگیرند تا تکلیف شرعی درباره آنها منجز بشود. بدون شناختن و دانستن و خواستن، تکلیفی نخواهند داشت. سر دیگر قضیه مردم سالاری (دینی) این است که حالا بعد از آن که من و شما را انتخاب کردند، ما در قبال آنها وظایف جدی و حقیقی داریم...»
به طور خلاصه در تبیین مفهوم مردم سالاری دینی، می توان چنین بیان نمود:
مردم سالاری دینی، ناظر به مدلی از حکومت است که بر مشروعیت الهی و مقبولیت مردم و در چارچوب مقررات الهی استوار است و در راستای حق مداری، خدمت محوری و ایجاد بستری برای رشد و تعالی مادی و معنوی، ایفای نقش می کند. این مدل، بر دو پایه استوار است:
1️⃣ از سویی ریشه در آموزه های وحیانی دارد
2️⃣ این آموزه ها را از رهگذر خواست و اراده مردم دنبال می کند
🔻از این رو در نظام مردم سالاری دینی، نظام سیاسی بر دو رکن الهی و انسانی استوار است و این نظام با در نظر داشتن اصول اعتقادی اسلام، رابطه مردم و حکومت را تبیین می کند.
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
❇️مردم سالاری دینی (2)
💠اصول و الزامات مردم سالاری دینی
🔻مردم سالاری دینی در اصول با دیگر مردم سالاریهای جهان متفاوت است که اصول مهم آن بدین شرح است:
🔹1- اصل ایمان مداری: جامعه ای که بر اساس قوانین الهی و حاکمیت حق برنامه ریزی شده باشد اصل اولیش حفظ بنیانهای عقیدتی و فکری است. وظیفه حکومت اسلامی این است که نسبت به حفظ دین مردم و تقویت پایه های اعتقادی آنها همت گمارد و جامعه را از تزلزل و انحرافهای اخلاقی و ارزشی برهاند.
🔸2- اصل مردم گرایی: جامعه ای که بر مبنای قوانین الهی و حاکمیت خداوند شکل می گیرد بعد اساسی آن، نقش و جایگاه مردم است که بر اساس آن، مردم، مسؤولان، خدمتگزاران و معتمدان خود را برای ایفای نقش کارگزاری انتخاب می کنند و حاکمان نیز پس از انتخاب به مردم جوابگو خواهند بود.
🔹3- اصل قانون محوری: در همه نظامهای مردم سالار نیز رعایت قانون و قانون محوری، از اصول اولیه است. مقام معظم رهبری نیز یکی از اصول مردم سالاری دینی را قانون محوری بیان می کند. ایشان تحقق همه فضایل، آرمانها و اهداف را در سایه قانون و عدالت می داند و عدالت را نیز تنها در صورت استقرار قانون ممکن می شمرد.
🔸4 - شایسته سالاری: بر اساس دیدگاه اسلامی، عادلترین، آگاهترین، باتقواترین و باتدبیرترین افراد به سمت کارگزاری حکومت اسلامی گمارده می شوند.
🔹5 - اصل آگاهی: اگر عنصر اصلی مردم سالاری (انتخاب و تجلی اراده مردم در عرصه تصمیم گیری سیاسی اجتماعی) بر پایه معرفت و شناخت کافی نباشد محتوای مردم سالاری دینی رعایت نشده است. به همین جهت، باید آگاهی و معرفت کافی در خصوص اهداف مردم سالاری و عنوانهای مورد نظر برای انتخاب شدن وجود داشته باشد و رفتارهای انتخابی نیز بر همان اساس سامان پذیرد. حتی تکلیف و وظیفه ای نیز که در مشارکت مردمی وجود دارد منوط به شناخت است و بدون شناختن، دانستن و خواستن تکلیفی در این زمینه محقق نمی شود.
🔺6 - رضایت محوری: در نظام اسلامی که مردم محوریت دارند رعایت رضایت مردم و برآوردن نیازهای آنان، از اساسی ترین پایه های نظام محسوب می شود و در نظام اسلامی که مردم ولی نعمتان جامعه اند باید از نظام اسلامی راضی باشند و این امر با خدمتگزاری خالصانه مسؤولین و ملاحظه نظرات مردم، محقق می شود.
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
✅هیلاری کلینتون وزیر اسبق خارجه آمریکا در کتاب خاطراتش hard choices می نویسد:
«دوران احمدی نژاد، دوران شگفتی تکنولوژی ایران بود، ترس آن می رفت ایران وارد اَبَرقدرت های تکنولوژی دنیا شود، باید کاری می کردیم که دولتی سر کار بیاید که طرف ما باشد.
روحانی چراغ سبز را به ما داد و ما وارد میدان شدیم و الان افتخار می کنیم بدون شلیک یک گلوله تمام پیشرفت های ایران را نابود کردیم و ایران را به اول انقلاب برگرداندیم!!»
Hard Choicesby Hillary Rodham Clinton
عنوان فارسی: انتخاب سخت
ناشر: Simon & Schuster
سال: 2014
ویرایش: First Edition
زبان: انگلیسی
تعداد صفحه (نسخه چاپی - نسخه الکترونیکی): 656
شابک: 1476751447, 9781476751443
نوع فایل: EPUB دانلود نرم افزار مطالعه
حجم: 5.00 مگابایت
https://ketab.io/book/248596/انتخاب-سخت
هدایت شده از اندیشه ورزان بصیر قم
💠از آقای ربیعی بابت این اعتراف تاریخی تشکر میکنم. ایشان میفرمایند: برای انجام تراکنش مالی و خرید دارو از کره جنوبی، اوفک(OFAC) باید تایید میکرد. اما کاش دقیقتر بفرمایند تا مردم روشن شوند که اوفک همان دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکاست. یعنی مانعی که به آن استناد میشود، تحریم آمریکاست نه FATF.
▫️آقای ربیعی حتما میپذیرند که اگر به کنوانسیونهای تکلیفی FATF هم بپیوندیم، مسئله اوفک برطرف نمیشود و باز هم نیاز به تایید اوفک هست، که نخواهد کرد. فلذا از دولت محترم تقاضا داریم کشور را بیجهت وارد یک سیاهچال دیگر نکند که چون برجام راه خروجی برای آن متصور هم نباشد و بعدها خساراتش بیفتد گردن "تصمیم نظام". اجرای توصیههای FATF مشکلی از ما حل نخواهد کرد، راههای خنثیسازی تحریم را هم خواهد بست. ما هم اینک از ۴۱ بند تعهدات خود به این نهاد، ۳۹ مورد را اجرا میکنیم، اما نه تنها مشکلی از ما حل نشده، بلکه موانع جدی در برابر نقل و انتقالات ارزی ما ایجاد کرده است. از طرف دیگر نیز ما را در لیست سیاه قرار دادهاند.بلاتردید اولین اقدام #دولت_جوان_حزبالهی توقف اجرای این ۳۹ بند خواهد بود تا موانع ایجاد شده بر سر نقل و انتقالات ارزی برطرف شده و قیمت ارز کاهش یابد. هرگاه تحریم نبودیم، استانداردهای اینها را هم اجرا میکنیم.
▪️اما آیا خرید واکسن ممکن نیست؟ این یک دروغ بزرگ است. این بحث جداست که متخصصین امر خرید واکسن خارجی کرونا را یک تهدید امنیت ملی میدانند و توضیحات قابل تامل هم دارند. منتهی جریان تحریف حق ندارد جوری وانمود کند که "تحریمها نمیگذارند حتی واکسن خرید کنیم"!
▫️تجارت کشور با وجود تحریمها برقرار است و در ۸ ماهه ۹۹ ما بالغ بر ۴۴ میلیارد دلار صادرات و واردات داشتهایم. اولا همت میخواهد که درآمدهای ارزی را در چرخه اقتصاد قرار دهد و کالا را تا رسیدن به دست مصرفکننده نهایی رهگیری کند تا نیازهای اساسی مردم بدون حاشیه سود دلالی رفع شود. ثانیا شجاعت میخواهد که قالبهای بسته موجود را بشکند تا از وابستگی به این مسیر رها شویم و "آنچه داریم ز بیگانه تمنا نکنیم".
جبرائیلی
🔴اعترافات شنیدنی دیپلمات سابق انگلیسی از جنایات این کشور
با بمباران ناتو ما ۱۵ هزار نفر را در لیبی کشتیم،
چیزی که هرگز در BBC به شما نگفتند!
💬محمدنصوحی
🔰دیدبان ۱
https://chat.whatsapp.com/BtiMw71gP1hBHnZ5Zzo1mK
🔰دیدبان ۲
https://chat.whatsapp.com/I5oI75fKz4HBrRftHCyOKL
🔰دیدبان ۳
https://chat.whatsapp.com/Dd3MKctcQzd13voHawC0sf