🔰تاریخ مصرف نتانیاهو!
غرب به رهبری آمریکا، بیش از ۱۴ ماه چشم بر جنایات فرقه قاتل و جنایتکار اسرائیلی بسته است و در این مدت از هر حمایت قابل تصوری دریغ نکرده است.
حمایت همه جانبه سیاسی در مجامع بین المللی، حمایت مالی و البته پشتیبانی بی امان تسلیحاتی به نحوی که دست اسرائیل در نسل کشی مردم مظلوم غزه به غایت باز بود!
حال برای پاسخ به افکار عمومی و سرپوش نهادن بر کمک های همه جانبه و حمایت های بی دریغ خود از این غده سرطانی جهان صدور حکم جلب برای نخست وزیر و وزیر جنگ جنایتکار این رژیم را از سوی دیوان داوری لاهه رسانه ای نموده و آنرا حکمی الزام آور میداند!
و اما چند سوال و نکته !
۱ - از ابتدای جنگ برای آنها روشن نبود که اسرائیل در حال نسل کشی غزه است؟
۲ - به نظرتان چه زمانی میبایست جلوی این جانیان را گرفت؟
۳ - حال که این جنایات به حکم دیوان داوری روشن شده، چه زمانی از حمایت این غده سرطانی دست میکشید؟
۴ - جامعه جهانی انتظار دارد که شما با تحریم و فشار بر اسرائیل حقوق مردم مظلوم اما سرافراز فلسطین را به رسمیت شناخته و به اشغالگری در سرزمین های فلسطینی پایان دهید !
۵ - نسبت خود با آمریکا که از پذیرفتن این حکم سرباز زده و دادگاه کیفری لاهه را تهدید به برخورد در ژانویه نموده روشن نمایید !
#تکیه_بر_غرب_تکیه_بر_باد_است !!
@BlackBoox
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عقب بایستیم ترسو بار می آییم
@BlackBoox
🔰قطعنامه آژانس علیه ایران تصویب شد
قطعنامه ضدایرانی سه کشور اروپایی عضو برجام و آمریکا، بامداد جمعه در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی تصویب شد.
این قطعنامه با ۱۹ رای موافق، ۱۲ رای ممتنع و سه رای مخالف به تصویب رسید.
کشورهای روسیه، چین و بورکینافاسو به این قطعنامه ضدایرانی رای منفی دادند.
رویترز نوشته در این قطعنامه، شورای حکام از آژانس خواسته تا یک گزارش «جامع» درباره ایران را تا بهار ۲۰۲۵ تهیه کند.
واکنش ایران به قطعنامۀ شورای حکام:
در بخشی از بیانیه مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران آمده است:
رئیس سازمان انرژی اتمی دستور انجام اقدامات موثر؛ از جمله راهاندازی مجموعۀ ای از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
این اقدامات در راستای صیانت از منافع کشور و توسعه هرچه بیشتر صنعت هستهای صلحآمیز، متناسب با نیازهای روز افزون ملی و در چارچوب حقوق و تعهدات ایران وفق موافقتنامه پادمان جامع انجام میشود.
در عین حال، همکاریهای فنی و پادمانی با آژانس، مثل گذشته و در چارچوب موافقت نامه پادمان ادامه خواهد یافت
پی نوشت:
مخلص کلام یعنی هر کاری بکنید و هر بلایی سر کشور و مردم ایران بیاورید ما از NPT و معاهده برجام خارج نمی شویم و همچنان به تعهدات و همکاری یکطرفه ادامه می دهیم.
@BlackBoox
جعبه سیاه
🔰همه چیز مشخص است دشمن با کمک گروه های تروریستی و عوامل نفوذی و خائنین داخلی در حال #ناامن_سازی و ف
پروژه لیبرال های غربزده که الان اقتصاد دستشونه اینه که همزمان فشار حداکثری اقتصادی و معیشتی و ایجاد نارضایتی بیشتر در مردم و از اون طرف القا و مجاب کردن افکار عمومی به اینکه جا بندازن راهی جز مذاکره مجدد با اروپا و آمریکا نیست ( اونم مذاکره یکطرفه و سراسر خسارت محض به سبک دولت روحانی که همه چیز رو در برابر هیچ بدی بره ) رو دنبال کنند.
برجام ۲ و ۳ رو که دولت روحانی نتونست انجام بده رو اینا میخوان یه تنه با این نقشه ناجوانمردانه انجام بدن.
#مکتب_گران_کن
@BlackBoox
🔰قطعنامه شورای حکام و چند تصور اشتباه !!!
پس از کش و قوس و آمد و رفت های مختلف چنانچه انتظار می رفت با پیشنهاد و اصرار تروئیکای اروپا نهایتا قطعنامه ای با تعداد آرای ضعیف به تصویب رسید
تصور اشتباه اول :
ایران اگر از توانمندی هسته ای خود دست بردارد و یا در ایجاد رابطه با غرب اشتیاق نشان دهد آنوقت همه چیز حل است! و دشمنی تمام خواهد شد!
پاسخ کوتاه :
موضوع هسته ای بهانه است و غرب به صورت علنی نشان داده حتی اگر از حق مسلم هسته ای خود صرف نظر کنیم به سراغ توانمندی موشکی و منطقه ای ما خواهد رفت!
ایران بارها و بارها برای مذاکره و رابطه با غرب پیش قدم شده و هر بار نیز با در بسته مواجه شده است.
با پاک کردن صورت مسئله و یا ساده سازی آن اتفاقی نخواهد افتاد!
مشکل ما با غرب و در راس امریکا جنگ منافع است و قدرت و خوی استکباری او، غرب حاضر به پذیرش ایران مستقل، قوی و پیشرو نیست والسلام
تصور اشتباه دوم :
این قطعنامه مقدمه فعال شدن مکانیسم ماشه در ماه های آتی است و در آن صورت احتمال رفتن ایران ذیل فصل هفت منشور ملل وجود دارد! و شرایط کشور همانند شرایط وقت کشور عراق خواهد شد !!
پاسخ :
۱- قرار گرفتن ذیل فصل هفت منشور ملل شرایط خاص خودش را دارد و به این سادگی نیست!
۲- نه ایران عراق است و نه جمهوری اسلامی بلاتشبیه حکومت وقت عراق!
۳- دنیای امروز بسیار متفاوت تر از دیروز است!
اروپا و امریکا آزادی عمل و توان گذشته رو ندارند !
۴- سایر قدرت ها مثل چین هم بسیار متفاوت از گذشته هستند حتی اگر نخواهند نمی توانند بی تفاوت باشند!!
۵- نهایتا اینکه ایران عزیز علی رغم همه مشکلات هیچگاه این قدر قدرتمند نبوده است و انشالله به خوبی از پس موقعیت جدید نیز خواهد آمد!!!
کلام پایانی :
دنیا در یک برهه بسیار حساس، خطرناک، دلهره آور و پرتنشی قرار گرفته است برنده واقعی کشوری است که قوی، قدرتمند باشد. ایران کشور قدرتمندی است که قدرتش درون زا بوده و متکی به داخل باشد.
به لطف خدا جمهوری اسلامی قوی است و منشا این قدرت هم داخلی است، بنابراین از این با عنایت خدای متعال از این برهه سخت با عزت عبور خواهد کرد.
ان شاالله
#وعده_صادق۳
@BlackBoox
🔰ایران باید واکنشی قوی و #ترکیبی به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام داشته باشد
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی، اقدامی غیرمنصفانه و ناشی از سیاستهای دوگانه و فشارهای قدرتهای غربی است که با اصول و اهداف آژانس و منشور ملل متحد مغایرت دارد.
این اقدام نهتنها کمکی به حل مسائل مربوط به برنامه هستهای ایران نمیکند، بلکه فضای دیپلماسی و همکاریهای بینالمللی را به شدت مسموم میسازد.
ایران همواره به تعهدات خود تحت پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای (NPT) پایبند بوده و با ارائه دسترسیهای گسترده به بازرسان آژانس، شفافیت فعالیتهای صلحآمیز هستهای خود را به اثبات رسانده است.
در مقابل، قطعنامه اخیر، بر پایه ادعاهای بیاساس و با فشارهای سیاسی تنظیم شده است.
این سیاستها نهتنها اعتمادسازی را تخریب میکند، بلکه استانداردهای دوگانه در برخورد با کشورهای مختلف را آشکارتر میسازد.
#جمهوری_اسلامی_ایران در برابر این اقدام خصمانه، باید واکنش متقابل و سنگینی را در پیش گیرد.
در گام اول، کاهش همکاری داوطلبانه با آژانس و محدودیت دسترسی بازرسان آن به تأسیسات هستهای، گامی منطقی و مبتنی بر حقوق ایران است.
در گام بعدی، تهران باید برنامه غنیسازی اورانیوم را با شدت بیشتری ادامه داده و در چارچوب قوانین بینالمللی، فناوریهای پیشرفته هستهای خود را گسترش دهد.
علاوه بر این، تقویت همکاریهای استراتژیک با قدرتهای مستقل جهانی نظیر چین، روسیه و کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، میتواند جایگاه دیپلماتیک ایران را در برابر فشارهای غربی تقویت کند.
#سیاست_خارجی_ایران باید بر #مقاومت هوشمندانه و افزایش هزینههای سیاسی و اقتصادی برای طرفهای متخاصم متمرکز شود.
در نهایت، ایران باید با بهرهگیری از ظرفیت #رسانهای خود، افکار عمومی جهانی را نسبت به پیامدهای این قطعنامه آگاه سازد و سیاستهای خصمانه غرب را در سطح بینالمللی به چالش بکشد.
این رویکرد چندجانبه میتواند اقتدار ملی ایران را حفظ کرده و از تکرار چنین اقدامات غیرمسئولانهای جلوگیری کند.
@BlackBoox
جعبه سیاه
پروژه لیبرال های غربزده که الان اقتصاد دستشونه اینه که همزمان فشار حداکثری اقتصادی و معیشتی و ایجاد
تصویب #قطعنامه پیشنهادی ۳ کشور اروپایی در نشست شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی علیه ایران برای هزارمین بار نشان داد که التماس، عقبنشینی و وادادگی در سیاست خارجه، آمریکا و اروپا را جریتر میکند.
البته بسیار بعید میدانم دولتمردان دولت آقای پزشکیان این بدیهیات روابط بینالملل را بفهمند.
@BlackBoox
🔰مهمتر از بیاعتبار شدن تهدید ایران، بیاعتبار شدن امتیازدهی ایران است!
در چهار ماه گذشته برای دومین بار است که در حال استفاده از الگوی امتیازدهی - تقابل هستیم: به طرف مقابل زمان میدهیم که فلان کار را بکنید یا نکنید و در ازای آن نیز ما هم امتیازی میدهیم اما اگر بر خلاف منافع رفتار کردید، ما هم پاسخ میدهیم.
این مدل در ماجرای شهید هنیه رخ داد که گفتیم اگر آتشبس شود، عملیات تغییر میکند: نتیجه شد آنچه که نباید.
برای دومین بار نیز در حوزه هستهای، اعلام کردیم در صورت عدم تصویب قطعنامه، حاضر به کاهش و رقیقسازی ۶۰ درصد هستیم، نتیجه باز هم مشخص شد.
این روند نشان میدهد دشمن نه تنها تهدیدات ایران را چندان جدی نمیگیرد که حتی حاضر به دریافت امتیاز هم نیست و فقط به تقابل فکر میکند. البته راهبرد چشم در مقابل چشم که در روزهای گذشته اجرا شد (بیانیه در برابر بیانیه و گازدهی به نسل جدید سانتریفیوژها در برابر قطعنامه) شایسته تقدیر است اما راه همان است که ولی امر گفتند: باید محاسبات دشمن را برهم زد. امروز بیش از هر چیز به قدرت نمایی از راهِ اِعمال قدرت که نتیجه آن بهم خوردن محاسبات دشمن است نیاز داریم.
#وعده_صادق۳
@BlackBoox
🔰#خطر_ایده_وفاق در برابر #انحراف و #انحطاط؛ آیا تجربه دولت روحانی تکرار می شود!؟
می توانی مثل #کبک سرت را زیر برف کنی و بخوانی "همه چی آرومه.. “، می شود خیال کرد که به بهانه #وفاق، انحرافات پرسرعت در دولت جمهوری اسلامی را نبینی و باز هم خیال کنی که داری #وفاق_ملی_ورز_می_دهی!
اما واقعیت این است که سرعت #انحطاط و #انحراف از منافع ملی در دولت چهاردهم بسیار بالاست. اوضاع #انتصابات چیزی نزدیک به #مرز_فاجعه است، دولت #پزشکیان هرآنچه را دولت #شهيد_رئیسی رشته بود، دارد پنبه می کند. هرچه از #انحرافات به جا مانده از #دولت_روحانی را اصلاح کرده بود، دوباره به ریل انحراف از مسیر بازگرداند.
همین یک جمله در شرایط حساس کنونی که "منابع مالی برای پرداخت یارانه تامین نشده"، دقیقا مانند جمله احمقانه دولت روحانی که گفته بود "خزانه خالی است" اثر می کند؛ آن هم درست در شرایطی که غربی ها در #شورای_حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی فشارها بر ایران را افزایش داده اند، و درست در شرایطی که بحث حمایت ج.ا. از مقاومت نقشی تعیین کننده در آینده تحولات منطقه دارد، درست در روزهایی که رویارویی ج.ا. با #جریان_صهیونیستی حاکم بر غرب به بالاترین شرایط رسیده است.
درست در شرایطی که دشمن برای بر هم زدم آرامش داخلی کشور برنامه سنگینی دارد به ناگاه دولت تمام تلاش خود را برای #افزایش_نارضايتي از طریق #شوکهای_متعدد_قیمتی به جامعه، وارد می کند. افزایش ناگهانی قیمت خودرو، خاموشیهای غیرمنتظره در سیستم برق خانگی و...
هرچند باید تلاش کرد تا اوضاع داخلی کشور در شرایط خطیر کنونی متشنج نشود و جامعه دچار التهاب نگردد اما باید مراقب بود تا این مسیر صرفا از طریق عقب نشینی از اصول و کوتاه آمدن در مقابل انحراف و انحطاط در #حکمرانی_سیاسی دنبال نشود چرا که خطر ایجاد نارضایتی و ناآرامی در کشور ناشی از انحراف در حکمرانی خطری به مراتب بیش از ایستادگی روی اصول دارد. امیدوارم برخی از به اصطلاح بزرگان سیاسی کشور بیان رهبر انقلاب کج فهم نکنند و این قیف را وارونه به دست نگیرند. تجربه دولت منحط و منحرف روحانی و هزینههای سنگین آن و ترک فعل های برخی آقایان هنوز پیش روی ماست!
@BlackBoox
#سلوک #قرآن #توسل
«إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوعَدُونَ» (به یقین کسانی که گفتند: «پروردگار ما خداوند یگانه است!» سپس استقامت کردند، فرشتگان بر آنان نازل میشوند که: «نترسید و غمگین مباشید، و بشارت باد بر شما به آن بهشتی که به شما وعده داده شده است! فصلت۳۰)
معمولا آنطور که انسان شروع میکند، همانطور ادامه نمیدهد. روح ما اینطور است و در تصوراتمان فکر میکنیم ما همین هستیم که داریم میرویم و یک تاج بزرگ از معارف الهی روی سرمان میگذارند. نه [اینطور نیست] نگاههای ما خیلی کوچک و کودکانه است. نمیشود کودک و کوچک ماند.
ما مانند کودکی هستیم که باید بزرگ شویم. باید شرح صدر بیاید. جنس نفوس تغییر میکند تا بتواند وسیع و بزرگ شود. خیلی مسیر باریکی دارد ولی [هیچ] اسبابی برای حرکت مثل اُنس با قرآن و توسل به اهل بیت (علیهم السلام) نزدیک کننده نیست.
@BlackBoox
🔰انسان و همدم رباتیک!
روزگاری، هیوبرت دریفوس، فیلسوف معروف فناوری و اینترنت، ادعا کرد که رایانهها نمیتوانند انسان را در بازی شطرنج شکست دهند. اما طولی نکشید که مهندسان او را به رقابت با یک رایانه دعوت کردند. در این مسابقه، دریفوس شکست خورد. با این حال، او گفت: "رایانه ممکن است یک کودک یا بازیکن ناماهری مثل من را شکست دهد، اما مطمئناً نمیتواند انسانی خبره و ماهر یا یک استاد شطرنج را مغلوب کند." اما زمان زیادی نگذشت که مهندسان رایانهای به نام «دیپ بلو» ساختند که در نهایت توانست در سال ۱۹۹۷ کاسپاروف، استاد بزرگ شطرنج، را شکست دهد. بله! با شکست این استاد بزرگ شطرنج، دریفوس نیز در پیشبینی خود شکست خورد. اما موضوع قابل توجه این بود که علیرغم هیجان مردم برای مشاهده رقابت دیپ بلو و کاسپاروف، استقبال چندانی از برنامههای شطرنج رایانهای نشد. انسانها ترجیح میدهند شطرنج را بهصورت دو نفره و با یک انسان دیگر بازی کنند. حتی بازی شطرنج با رایانه زمانی جذابیت داشت که بهصورت برخط و در برابر بازیکنان واقعی صورت پذیرد.
این تجربه، اثباتگر یک حقیقت بود: فناوری با همه کارایی و سرعت و قدرت خود هرگز نمیتواند جایگاه انسان را برایج انسان بگیرد. بدون شک، همصحبتی با هوش مصنوعی میتواند آموزنده باشد. اما حتی با وجود اینکه هوش مصنوعی اکنون توانسته آزمایش تورینگ را با موفقیت پشت سر بگذارد و با انسان به گونهای تعامل کند که او متوجه مصنوعی بودنش نشود، باز هم نمیتواند جایگزین نیاز انسان به یک همدم واقعی شود.
انسانها به یک همدم واقعی نیاز دارند؛ج موجودی با احساسات و ویژگیهای روحی و روانی مشابه خود. رباتها هرچند در برابر هزاران سؤال صبور باشند و خسته نشوند، نمیتوانند جای یک همراه و همدم انسانی را پر کنند. ما نیازمند همدمی هستیم که از طرفی ما را بفهمد و درک کند تا آرامش پیدا کنیم و از طرف دیگر مواظب باشیم که او را نرنجانیم و حتی از او نرنجیم تا تکامل روحی و اخلاقی پیدا کنیم.
انسان فقط به افزایش اطلاعات نیاز ندارد؛ بلکه نیازمند تعاطف واقعی، تعالی معنوی و تکامل وجودی است. این تعاطف و تعالی و تکامل تنها با تعامل واقعی با همنشینانی روحمند و ادراکمند و رعایت حقوق و عواطف آنها و رعایت شدن از سوی آنها حاصل میشود. زندگی مدرن و انتخاب پدیدههای فناورانه (تکنولوژیک) مانند هوش مصنوعی، حتی پدیدههای جاندار (بیولوژیک) غیر انسانی، این نیاز اساسی انسان را به چالش میکشند.
حالا بیایید این آیه قرآن را دوباره بخوانیم و در آن تفکر کنیم:
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَرَحْمَةً ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ (روم، ۲۱)
از نشانههای خداوند این است که «از خودتان» برایتان همسرانی آفرید تا با آنان «به آرامش» برسید و بین شما «محبت و مهربانی» قرار داد، همانا در این حقیقت نشانههاست برای «آنان که اهل فکر و اندیشه اند».
@BlackBoox