هدایت شده از نشست روشنگری
پرده نگار+درس نامه عدالت.pdf
4.06M
💠«پرده نگار و درس نامه #عدالت» مجموعه ای گردآوری شده از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی است که نگاهی به جایگاه «#عدالت و #عدالت_خواهی» در اندیشه معظم له دارد.این پرده نگار با رویکرد کاربردی تدوین شده و در آن سعی شده به مسائل عینی و سوال های مهم در حوزه بحث عدالت خواهی از منظر رهبر انقلاب اسلامی مسائلی مانند اهمیت عدالت و عدالت خواهی، عرصه های تحقق عدالت، چگونگی عدالت خواهی پاسخ دهد.
🔹-🔸🌹🔹-🔸
✅#پردهنگار
💠موضوع: عدالت و مبارزه با فساد
#رهبر_معظم_انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بیانیه_گام_دوم
#عدالت
✨شما به مجلس دوستانه روشنگرانه مجازی دعوتید✨
🗒موضوع: عدالت و مبارزه با فساد
🎙با سخنرانی هادیان سیاسی
⏰روز شنبه ۹۹/۸/۲۴ ساعت ۱۲
🍃🌺حضور و همراهی شما عزیزان ،، موجب دلگرمی و افتخار ماست🌺🍃
📌سوالات خود را تا ساعت ۱۳ به آدرس:
@amare313
ارسال کنید .
🌱با هم ،در کنار هم ، برای اعتلای کشورمان ...
#نشست_روشنگری
بسمه تعالی
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
جلسه نشست روشنگری را آغاز می کنیم
fesa1.wav
451K
feasd2.wav
1.07M
fesad3.mp3
12.12M
لطفا سوالات خودتون را به ادمین زیر ارسال فرمایید 👇👇👇👇👇
@amare313
آیا داشتن سهمیه اعضای هئیت علمی که برای فرزندان خود (برای ورود به دانشگاه)دارند بر اساس عدالت است؟
چرا باید این گونه باشد؟
مگر چه فرقی بین فرزندان اعضای هیئت علمی و دیگران وجود درد؟
جواب
ما از قوانین و مقررات مربوط به ورود فرزندان اعضای هیئت علمی به دانشگاه ها اطلاعی نداریم . در این خصوص با مراکز و نهاد های مربوطه تماس بگیرید . در ضمن این گونه نیست که فرزندان اعضای هیئت علمی بدون شرایط و مقررات وارد دانشگاه شوند. جمهوری اسلامی در این خصوص شرایط و مقررات دارد . شاید یکی از مقررات و شرایط این باشد - که جهت ارج نهادن به جایگاه علم در جامعه - ورود فرزندان اعضای هیئت علمی به دانشگاه ، اولویت داشته باشد.
آیا سهمیه های خانواده ی شهدا و جانبازان از روی عدالت است؟
آیا لزومی دارد به خانواده شهیدی این مزایا داده شود؟
🔮این مطلب دروغ نیست که خانواده محترم ایثارگران سهمیه دارند ولی؛
1️⃣ این سهمیه جدای از سهمیه دانشگاه هاست و مخصوص آنها است. یعنی اگر ظرفیت دانشگاهی 1000 نفر باشد مثلاً 10 نفر به آن مازاد بر سهمیه قرار می دهند به عنوان خانواده ایثارگران و اگر این سهمیه پر نشود از سهمیه اصلی کم نمی شود.
2️⃣هر کس از خانواده ایثارگران باید حداقل حد نصاب نمره قبولی را در رشته یا دانشگاه کسب کند تا بتواند از سهمیه خود استفاده کند. مثلاً کسی که نمره قبولی او در حد پیام نور است مسلماً در دانشگاه تهران قبول نخواهد شد. حتی اگر خانواده ی ایثارگر باشد.
3️⃣ بسیاری از فرزندان شاهد اهل تلاش و رتبه علمی بالا هستند و قبولی در دانشگاه حق آنهاست.
4️⃣ تعدادی از فرزندان شاهد و ایثارگر حتی از سهمیه پدر خود استفاده نکرده اند.
5️⃣تعداد زیادي از دانشجویان شاهد به خاطر تلاش علمی رتبه های بالای علمی دانشگاه را دارا می باشند.
6️⃣فرزندان شاهد رو به اتمام هستند و دیگر به ندرت فرزند شهید و ایثارگر برای استفاده از سهمیه وجود دارد
ولی در پایان آیا اگر کسی پدرش از 5 تا 18 سال در اسارت باشد یا جانبازی که بیست و چند سال است با درد و رنج خود و خانواده اش در عذاب دائمی هستند، یا فرزند شهیدی که درد بی پدری به خاطر حفظ آب و خاک، استقلال و ناموس و دین این کشور مردم فدا کرده، حق استفاده از یک سهمیه ناچیز را ندارند و باید بیکار باشند.
امام علی (علیه السلام) به خانواده شهدا و یتیمان رسیدگی می کردند و در کشورهای مسیحی و یهودی و بی دین، هنوز به بازماندگان جنگ احترام می گذارند و به آنها امتیازات ویژه می دهند.
سوال
*بیمارستانها لبریزند و مساجد خالی!*
*کدام یک ارزش هزینه کردن را داشت؟!*
پاسخ
1️⃣در شبهات دینی که مطرح می شود، نکته مهمی که باید توجه کرد، این است که، مبنای فکر افراد ضددین که شبهات را مطرح می کنند این هست که، فقط ظاهر، مادیت و جسم را نگاه میکنند و کاری به باطن، معنویت و روح ندارند و به دنبال آن، فقط به دنیا توجه دارند و کاری به آخرت ندارند. درحالیکه در اسلام اصل بر روح، معنویت و آخرت هست، وقتی شبهه های این افراد رو نگاه میکنیم کاملا این نکات مشهود است.
2️⃣فارغ از اینکه این شبهه اطلاعات غلط می دهد چرا که مساجد تعطیل نشده بلکه آن ها در حال فعالیت های جهادی و حل مشکلات مردم هستند؛ این شبهه به امور ظاهری و دنیایی توجه کرده.
چرا که هیچ کس در هیچ زمانی مسجد را به عنوان بیمارستان معرفی نکرده و مسجد اصلا برای مسائل مادی نیست، بلکه اصل کارکرد مسجد برای معنویت است و از دیدگاه اسلام و انسان های دیندار، اصل بر معنویت و توجه به روح هست.
3️⃣بله بیمارستان تعطیل شود، مردم میمیرند، خیلی بیمارستان مهم هست، ولی مقایسه مسجد و بیمارستان یک قیاس مع الفارق هست. هر دو مهم هستند و وجود هرکدوم منافاتی با وجود دیگری ندارد، هرکدام کارکرد خودشان را دارند. بیمارستان برای درمان بیماری جسمی هست و مسجد و حرم برای مسائل روحی. برای همین کسی که فقط به دنیا و ماده توجه دارد مشخص است که متوجه کارکرد اماکن مقدس نمی شود. البته اگر تعطیلی اماکن مقدس طولانی شود کم کم خلا وجودی آن ها نیز در جامعه مشخص خواهد شد وقتی که جامعه کم کم از اخلاق و معنویت خالی شود آن وقت دیگر امنیت اخلاقی و روانی لازم برای زندگی اجتماعی از بین خواهد رفت.
4️⃣متدینین ذهن خود را درگیر این *«این بهتر است یا آن»،* یا *«این به جای آن»* نمیکنند و فریب شیاطین را برای انجام دادن کار خیر نخواهند خورد و سعی میکنند با اخلاص و بصیرت، از هر صوابی (کار خیری) بهرهای ببرند؛ چه برای کمک به مسجد و حسینیه و سفر حج و اربعین باشد، و چه برای کمک به مدرسه و دانشگاه و درمانگاه و بیمارستان و راه و جاده و آبسرد کن و حمام و توالت عمومی و غیره.
هدایت شده از نشست روشنگری
چرا رهبر انقلاب عدالت را از مردم خواستار هستند
عدالت اجتماعی که پایهایترین موضوع نظام اقتصادی است، تأثیر خود را در تمامی بخشها، روابط و نیز تنظیمات اقتصادی نشان خواهد داد و از آنجا که توسعه اقتصادی در بستر اجتماع، تکوین واقعی و عینی مییابد، اهمیت پرداختن به عدالت اجتماعی در تدوین اصول، اهداف، راهبردها و روشهای توسعه اقتصادی، به خوبی مبرهن و واضح خواهد بود.
هدایت شده از نشست روشنگری
عدالت فردی به چه معناست
عدالت امری دوسويه است که به سه دسته تقسيم می شود:
1- عدالت ميان خدا و خلق ؛ 2- عدالت ميان بندگان ؛ 3- عدالت ميان زندگان و مردگان