هدایت شده از امیررحمان زنگنه
🔰توجه 🔰توجه
⛔️وضعیت قرمز⛔️
🎭پدران و مادران دلسوز و مهربان ؛معلمین و مدیران مدارس؛اساتید و روسای دانشگاهها؛ مسئولین و مدیران دولتی؛ نظامیان و سربازان ایران عزیز؛ فرزندان خود را از خط مقدم دشمن در فضای مجازی، شبکه های اجتماعی و سرزمین های اشغال شده و باتلاقی مین گذاری شده ی سایبری بيرون بکشید و در بهترین پناهگاه ایمن که کانون گرم و با محبت خانواده است جذب، حفظ و نگهداری کنید.
این کار مستلزم فداکاری، ازخودگذشتگی و خویشتن داری فراوانی است قبل از هر چیزی نیاز است اول خود شما این مکان نا امن شبکه های اجتماعی، سرزمین های اشغال شده ی باتلاقی را ترک کنید و خود را بجای امن برسانید وقتی اینکار را انجام دادید و خود را رها کردین از این باتلاقی ترین سرزمین هایی که بشر به خود ندیده است تابه حال و آرام شدید و به آرامش رسیدید؛ دست خود را دراز کنید و فرزندان خود را که با ارزش ترین سرمایه زندگی و میوه عمر ماست از این باتلاق ها نجات دهیم.
البته با ارتباط موثر و واقعی و همچنین گذاشتن وقت بیشتر یعنی کافی و وافی بودن وقت که میگذارید برای آنها؛ آنها را حفظ کنید؛
وقتی آنها را نجات دادید و توانستید فرزندان خود را حفظ نمایید باید به نگهداری آنها فکر کنید و در این موقعیت با برنامه ریزی های دقیق و قانون های خانوادگی نرم و با انعطافپذیری بالا آنها را نگهدارید.
البته اجرا کنند اولیه این قوانین باید خود والدین باشند وقتی فرزندان نظم و قانونمندی را در رفتار و اعمال والدین خود ببینند قطعا تغییر رفتار خواهند داند.
البته بهتر است که فرزندان را در سنین کودکی به انواع و اقسام سپرهای محکم و ضد نفوذ دشمن آنها را مجهز کنیم تا زمانی که میخواهند وارد دوران نوجوانی و جوانی بشوند از خانواده فاصله نگیرند و والدین خود را دشمن نبینند و حرف های شما را با گوش وجان بپذیرند.....
✍رحمن زنگنه
کارشناس و پژوهشگر رسانه
مشاور خانواده کودک ونوجوان در حوزه اعتیاد به اینترنت .رژیم مصرف اینترنت (آداب مصرفاینترنت)
به کانال تخصصی خانواده و سواد رسانهای در پیامرسانهای ایرانی با حضور کارشناسان و مشاورین متعدد حوزه مدیریت رسانه بپیوندید 👇👇👇
@manjahadiam
هدایت شده از کانال سیدامیر سخاوتیان
در نشست بصیرت افزایی باهمکاری دانشگاه فرهنگیان و بسیج اساتید قزوین مطرح شد:
جهاد تبیین دارای سطوح مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و نظامی است.
به گزارش مرکز رسانه و ارتباطات اجتماعی نهضت استادی بسیج (ناب)، دانشگاه فرهنگیان قزوین با همکاری بسیج اساتید این استان و نهاد نمایندگی مقاممعظم رهبری نشست هم اندیشی اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاههای استان را با موضوع ((جهاد تبیین و شاخصهای بصیرت در تربیت خانواده با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب )) با حضور قریب به ۶۰ نفر از اساتید و اعضای هیئت علمی به صورت برخط برگزار کرد.
در این نشست سخاوتیان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد قم درتبیین موضوع گفت : جهاد تبیین دارای لایه های مختلف همانند مبانی، راهبرد، تاکتیک و تکنیک و همچنین دارای سطوح مختلف همانند سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و نظامی است. نقطه مرکزی همه این سطوح و لایهها، انسان تراز است که میخواهد به سعادت و کمال برسد.
وی افزود: وجه تمایز انقلاب اسلامی با سایر انقلاب های جهان نیز انسان انقلابی است و برای سنجش انسان در انقلاب اسلامی نیازمند تعریف انسان تراز انقلابی است. لذا نقطه مرکزی آن انسان تراز می باشد که هر چه مؤلفه های فکری و عملی فرد به آن نزدیکتر باشد، تراز فکری و عملی او به انقلاب اسلامی نزدیکتر است. از سوی دیگر این انسان تراز در بستر خانواده تربیت شده و مأموریت اصلی خانواده در نگاه اسلامی تربیت فرزندان بر اساس این انسان تراز است. این مأموریت خانواده در صورتی تحقق می یابد که مفهوم بیت و روح حاکم بر آن به درستی پدید آید.
https://www.basijasatid.ir/story/70425
چندی است که محاسبات و ارتباطات #کوانتومی به یکی از ترندهای اصلی حوزهی #تکنولوژی بدل شده است. این نوع از ارتباطات علاوه بر امنیت بسیار بالا، توانایی محاسبه و انتقالِ حجم بسیار بیشتری از دادهها را در اختیار قرار میدهد. با این حال رسیدن به یک راهِ حلِ کارآمد برای انتقالِ کوانتومیِ دادهها در فواصلِ طولانی یکی از مشکلات بنیادی این حوزه بود.
بنابراین تا پیش از این نمیتوانستیم به یک ایترنت کوانتومی فکر کنیم. اما اکنون فرمیلب (وابسته به وزارت انرژی ایالات متحده) توانسته است یک راهِ حل کارآمد برای حل این معضل ایجاد کند. این مسئله قطعی است که اینترنت به شکل و شمایل فعلیاش به زودی از بین خواهد رفت. حال، با توجه به این که ایالات متحده یک نقشهی راهِ جامع و کامل برای اینترنت کوانتومی ارائه کرده است، باید نشست و دید که مبارزهی سیاسی-تکنولوژیکِ چین، روسیه و ایالات متحده برای #حکمرانی اینترنتِ آینده چه خواهد بود.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
آخرین پروژه از سلسله پروژههای #هوش_مصنوعی در گوگل به دستآورد بزرگی دست یافت: هوش مصنوعیِ جدید #گوگل نه تنها میتواند یک بازی را یاد بگیرد و در آن مهارت یابد بلکه این هوش حتی قوانینِ بازی را هم خودش یاد میگیرد. MuZero علاوه بر بازیهای قاعدهمندی مانندِ Go و شطرنج میتواند بازیهای آتاری را هم به سادگی درک کند و انجام دهد.
این هوش توانسته است به راحتی ۵۷ بازی آتاری را انجام دهد. مهارتیافتن هوشهای مصنوعی در بازیهای ویدئویی یکی از مهمترین روشها برای آموزشِ اصول اجتماعی به بازیهای ویدئویی است زیرا #بازیهای_ویدئویی نه تنها نمونهای از قواعد و ساختارهای اجتماعی هستند بل آن که حتی پیشبینی میشود که جامعهی آینده نیز به بازیهای ویدئویی منتقل شود: زندگی در یک بازی ویدئویی که هوشهای مصنوعیای مانندِ MuZero حسابی آن را بلد هستند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
دو سال پیش بود که سوندار پیچای (مدیر عامل گوگل) به رسانهها قول داد که هوشهای تحت مالکیت شرکت #گوگل برای توسعهی #سلاحهای_نظامی استفاده نخواهند شد. به نظر میآید که خودِ گوگل در این ۲ سال به عهدش وفادار بوده است اما شرکتِ مادرِ گوگل یعنی «گوگل آلفابت» (با مدیریت خودِ پیچای) متعهد به عهدهای فرزندش نیست. آلفابت بر روی شرکتهایی سرمایهگذاری میکند که به طور مشخص در کسب و کارهای نظامی فعالیت میکنند. به طورِ مثال شرکتِ GV که پیشبینی میشود ارزش آن به زودی به یک میلیارد دلار برسد در حوزهی ناوبری و تصویربرداری ماهوارهای-نظامی با استفاده از #هوش_مصنوعی فعال است. مثالهایی زیادی مانندِ GV در #آلفابت یافت میشود.
این مثالها نشان میدهند که سیاستهای اعلامیِ شرکتها مانندِ «دفاع از حقوق بشر» در واقع تنها یک سیاست تبلیغاتی است و نه یک سیاست اجرایی. علاوه بر این، توسعهی نظامی شرکتهایی مانند گوگل که اسلحهی داده را نیز در اختیار دارند، همواره برای دولت-ملتها نگران کننده بوده است.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
هدایت شده از سید تراب موسوی عارف
🔴 درآمد ۶ میلیون تومانی برای مالکان نیروگاه پشتبامی!
عضو هیات مدیره انجمن سازندگان انرژیهای تجدیدپذیر:
🔹براساس مصوبه مجلس شش هزار میلیارد تومان تسهیلات به افراد تحت پوشش کمیته امداد، هلال احمر و افراد کم درآمد برای ساخت نیروگاه پشتبامی داده میشود. که درآمد ماهانه آنها از این محل به طور میانگین بین پنج تا شش میلیون تومان تخمین زده میشود.
🔹باتوجه به موقعیت جغرافیایی که در ایران وجود دارد امکان تجهیز یک میلیون منزل مسکونی به نیروگاه خورشیدی وجود دارد.
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
📚 سیاستهای اقتصادی پیشنهادی محققان اقتصاد اسلامی به دولت سیزدهم منتشر شد
✅ کتاب «سیاستهای اقتصادی پیشنهادی محققان اقتصاد اسلامی به دولت سیزدهم» که حاصل برگزاری سومین نشست اساتید اقتصاد اسلامی در بهار سال جاری بود، منتشر شد.
🔹 در این نشست که با حضور حجتالاسلام دکتر سید ابراهیم رئیسی، دکتر خاندوزی وزیر اقتصاد، دکتر صالحآبادی رئیس بانک مرکزی، دکتر خیاطیان رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، دکتر میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه و جمعی از مسئولین، اساتید و پژوهشگران اقتصاد اسلامی برگزار شد، بخشی از دغدغهها و پیشنهادهای اساتید در حضور ریاست محترم جمهور مطرح شد.
🔸 در تدوین کتاب حاضر آقایان دکتر رسول بخشی دستجردی، محمدجواد محققنیا، ایرج توتونچیان، حسین عیوضلو، محمداسماعیل توسلی، غلامعلی معصومینیا، احمدعلی یوسفی، مجید حبیبیان نقیبی، سید محمدکاظم رجائی، سعید فراهانی فرد، حمیدرضا مقصودی، محمدجواد توکلی، مهدی رجائینیا، عطاالله رفیعی آتانی، سیدحسین میرمعزی، کمیل قنبرزاده، محمد نعمتی، عادل پیغامی، محمود مختاربند، محمد رجائی باغسیائی، ارسلان ظاهری و علی سعیدی مشارکت داشتهاند.
💢 این کتاب توسط انتشارات آفتاب توسعه، ناشر اختصاصی آثار مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا، در 268 صفحه و قطع رقعی، تابستان 1401، منتشر شده است.
💻 علاقمندان برای تهیه این کتاب با شماره تلفن: 96657801 و 96657803) تماس بگیرند.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#اقتصاد
#نشر
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com
هدایت شده از سید تراب موسوی عارف
متن لایحه الحاق ایران به سازمان همکاری شانگهای
🔹جزئیات لایحه الحاق دولت ایران به سازمان همکاری شانگهای منتشر شد.
📝در اینجا (https://tn.ai/2785843) بخوانید
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✳️ هماندیشی «حوزه علمیه، دین و راهبردهای فرهنگ عمومی»با هدف بررسی حوادث مهر ۱۴۰۱ در کشور با رویکرد حوزوی در قم برگزار می شود
https://hawzahnews.com/xbVRV
@HawzahNews | حوزهنیوز
دبیر طرح توسعه رویدادهای رقابتی مسألهمحور گفت: جریانسازی در موضوعات اولویتدار کشور، یکی از مهمترین اهداف طرح شهید بابایی است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محمدعمار امینی؛ دبیر طرح توسعه رویدادهای رقابتی مسألهمحور (طرح شهید بابایی) بنیاد ملی نخبگان با اشاره به رسالت و مأموریتهای بنیاد ملی نخبگان، گفت: این بنیاد، هماهنگکننده و راهبر همه نهادهای درگیر در نظام نخبگانی برای رسیدن به نظام نخبگانی مطلوب است.
وی افزود: در نظام نخبگانی مطلوب، استعدادهای موجود در کشور شناسایی، هدایت و حمایت میشوند تا به مرحله اثرگذاری برسند. از طرف دیگر این نظام نیز زمینه را برای اثرگذاری تکریم و الگوسازی از آنان فراهم میکند.
امینی یادآور شد: برای رسیدن به این هدف، بنیاد ملی نخبگان طرحها و برنامههای متنوعی را در نظر گرفته که آنها را با کمک نهادهای دیگر اجرا میکند. وی با اشاره به طرح شهید بابایی گفت: بنیاد ملی نخبگان مجری این رویدادهای رقابتی نیست بلکه در طرح شهید بابایی از توسعه رویدادهای رقابتی مسألهمحور که توسط نهادها و ارگانهای دیگر برگزار میشود، حمایت میکند.
https://eitaa.com/new_tech
سالهاست که #روباتها در صنایعِ مختلفی مانندِ تولید خودرو نقشِ بیبدیلی را بازی میکنند. در مقابل روباتها معمولا در زندگی روزمرهی انسانها نقشِ زیادی بازی نمیکنند. پروژههای مختلفی برای ساختنِ «روباتِ انساننما» (روبات-خدمتکار یا روبات-پرستار) در جریان است اما شرکت مولی سعی کرده است یکی از مشکلاتِ اساسی زندگی مدرن را توسط روباتها حل کند: آشپزی. یک آشپزخانهی تمام اتوماتیک که روباتها در آن میتوانند با استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی غذاهای دلپذیری را خلق کنند. قیمتِ بالای چندصدهزار یوروییِ این تکنولوژی احتمالا آن را تنها برای رستورانهای لوکس به صرفه میکند؛ با این حال، تولید انبوه این تکنولوژی نشان میدهد که بسیاری از کارهای روزمرهی زیستی-اجتماعی انسانها، در آیندهای نه چندان دور، به روباتها سپرده خواهد شد.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
در این شکی نیست که چاپ سه بعدی در آیندهای نه چندان دور وضعیت «تولید کالا» و «محصول» را تغییر خواهد داد. اما بیایید به ۷ شاخهای که امروزه پرینترهای سه بعدی در آنها استفاده میشوند نگاهی بیاندازیم: ۱. پرینت موی انسان (دانشگاه کلمبیا/ایالات متحده)، ۲. پرینتِ غذای انسان (ریدیفاین میت/اسرائیل)، ۳. پرینتِ شیشه (ایتیاچ/آلمان)، ۴. پرینتِ اعضای مصنوعی برای بدن انسان (شرکتهای مختلف در جهان)، ۵. پرینتِ اندامهای زنده (کارخانه پرینت سه بعدی/ ایالات متحده)، ۶. پرینتِ پوستِ انسان (انیستیتو رنسیلیر/ایالات متحده) و ۷. پرینت موشکها (رلاتیویتی اسپیس/ایالات متحده). همانطور که میبینید، با پرینترِ سه بعدی تقریبا هر چیزی را میتوان پرینت گرفت و در آینده همه چیز با این پرینترها تولید خواهد شد. روزی خواهد رسید که مانندِ تصویرِ کنارِ این متن، ما میتوانیم یک شهر را پرینت بگیریم.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
زوال عقل یا خردسودگی (dementia) که معمولا در سالخوردگان به صورتِ «#آلزایمر» ظهور میکند به معنای اختلال در فرایندهای روانی، ادراکی و شناختیِ انسان است. در سال ۲۰۱۵ حدود ۷۰۰ هزار نفر به علت زوال عقل جان خود را از دست دادهاند و پیشبینی میشود که زوال عقل در سال ۲۰۳۰ با رشدِ چشمگیرِ ۴۴ درصدی، علتِ مرگِ ۱ میلیون نفر باشد. در چنین شرایطی دانشگاه کمبریج توانسته است با استفاده از هوش مصنوعی سرعتِ تشخیصِ زوال عقل را افزایش دهد. با این حال، مسئلهی تشخیص صرفا یک هدف حاشیهای برای این پروژه است. این پروژه منجر به دریافت، استخراج و تحلیلِ دادههای مغزیِ هزاران و میلیونها انسان خواهد شد. چنین حجمی از دادههای مغزی میتواند انقلابی در حوزهی نوروساینس، شناختِ مغز و در نهایت قابلیتِ تغییرِ مغز را ایجاد کند. طبعا هدف نهایی همهی این پروژهها کنترل یا حداقل تعویق بلندمدتِ مرگ است.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
IMVU یک شبکهی اجتماعی خاص است که با وجود سابقهی طولانیاش (تاسیسشده در سال ۲۰۰۴) در ایران شناختهشده نیست. این شبکهی اجتماعی یک #متاورس (Metaverse) است: جهانی مجازی مبتنی بر #واقعیت_مجازی. در این شبکه اعضا با یک #آواتار ۳بعدی به شبکه وصل میشوند و با دیگران گفت و گو یا بازی میکنند. هفتهی گذشته این شرکت اعلام کرد که موافقت وزارت خزانهداری ایالات متحده برای تبدیل رمزارزِ Vcoin به دلار را اخذ کرده است. بازارِ IMVU چیزی در حدودِ ۱۴ میلیارد دلار است و تبدیل این بازار به یک رمزارز دیجیتالی قدم مهمی برای این شرکت و به طور کلی جهانها و زندگیهای مجازی است. میباید پیشاپیش به متاورسهایی چون IMVU و Second Life توجه ویژهای نشان داد زیرا با افزایش سرعت اینترنت در سالهای آتی، اقبالِ جامعهی ایرانی به این جهانها نیز افزایش خواهد یافت.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
امروزه تکنولوژیهای #سایبری تمامِ تلاشِ خود را برای استفادهی بهینه از دیگر شاخههای تکنولوژی انجام میدهند. یکی از این شاخههای مهم #نانوتکنولوژی است. نانوتکنولوژی میتواند در شکلدادن به بافت خارجی بسیاری ازتکنولوژیهای سایبری موثر باشد و استحکام این بافت را تضمین کند. اما علاوه بر بافت خارجی، نانوتکنولوژی میتواند مسیرهای جدیدی را برای تولیدِ تکنولوژیهای سایبری مهیا کند. اخیرا ناسا در یک پروژه به دنبال تولید روباتهایی «نرم»، «انعطافپذیر» و «لزج» است. این #روباتها میتوانند در شرایطِ سختِ خارج از زمین یا شرایطِ خاصی مانندِ زمینلرزه عملکرد بهتری داشته باشند. پیشبینی میشود که بازارِ روباتهای نرم تا ۲۰۲۴ به ۲.۱۶ میلیارد دلار برسد. پژوهشگران اعتقاد دارند که روباتهای نرم خلافِ اسمِ معصومانهشان، احتمالا کاربردهای نظامی ناشناختهای دارند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
یاسر خلیلی:
باسلام خدمت دوستان طلبه وروحانیون عزیز وگرامی که به محاسن واصلاح وپیرایش محاسن حساسن
اولین پیرایش تخصصی ریش ومحاسن صورت با بیش از ۱۵سال تجربه بایهترین کیفیت وکادرمجرب درپردیسان قم مشغول فعالیت ...کیفیت بالا قیمت پایین ترازهمه جا ....کافیه یک بارتجربه کنید .
پردیسان .بلوارکوچکی.خ مخلصی نبش کوچه یکم ..پیرایش محمد .
بامدیریت ملکان وخلیلی
09106172342
09109661082
02532809154
یکیاردیگه پیرایش دامادی روتجربه کنید 😁😁😁😊😊😊😊😍😍😍
هدایت شده از امید گرگانی فیروزجاه
وقتِ مرگم بنویسید به رویِ کفَنم
سَر و عمّامهیِ من، هر دو فدای وطنم
ای دواعش صفتان جمله بسوزید که من
تا حسینی شدهام، نیست خیالِ بدنم
آرزویم به جهان، خادمیِ دین خداست
قلمَم جوهرِ عشق است و سلاحَم سُخنم
🔻 «العمامه تیجان الملائکه؛ تاج ملائک شبیه عمامه است.» کافی ج۶ ص۴۶۱
#تکریم_عمامه
#عمامه_بوسی
#لبیک_یا_خامنه_ای
ــــــــــــــــ
#خورشید منبع انرژی کرهی زمین است و همهی ما وابسته به این ستارهی پرنور هستیم اما چه میشود اگر ما «#خورشید_مصنوعی» خودمان را داشته باشیم؟ محققان کرهای اعلام کردهاند که توانستهاند برای ۲۰ ثانیه یک خورشیدِ مصنوعیای با بیش از ۱۰۰ میلیون درجهی سیلیسیوس را فعال نگاه دارند. این درجه حتی بالاتر از دمای خورشیدِ منظومهی ماست و بالاترین رکوردِ تولیدِ انرژیِ خورشیدهای مصنوعی محسوب میشود. رقابتِ شدیدِ میان کره و چین برای تولیدِ خورشیدِ مصنوعی بیش از هر چیز به جهتِ نیازِاین دو کشور برای دستیافتن به منابعِ جدیدِ انرژی است. مسئله این نیست که نفت تا چند صد سال آینده تمام خواهد شد بلکه مسئله این است که انرژیهای جدید و پایداری تا چند دههی دیگر جایگزین خواهند شد. در آیندهای نسبتا دور و با توسعهی خورشیدهای مصنوعی وابستگی تکنولوژیهای سایبری به باتریهای لیتیومی نیز مرتفع خواهد شد زیرا «همیشه خورشیدی هست که به آنها انرژی دهد».
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
به طور کلی سه رویکرد عمده برای استغراق در جهانهای مجازی وجود دارد: ۱) ضبط حرکات بدن توسط دوربین، ۲) تشخیص سیگنالهای مغزی و ۳) تشخیصِ سیگنالهای عصبیِ اندامها. ابزارِ معرفیشده توسطِ محققان دانشگاه کالیفرنیا مبتنی بر رویکرد سوم به پیش رفتهاند و یک ابزار کارآمد برای تشخیص حرکات دست را تولید کردهاند. این دستگاه میتواند سیگنالهای ارسالشده از مغز به دستها را تشخیص دهد و و حرکاتی که دست باید انجام دهد را در یک فضای شبیهسازیشدهی مجازی (یا حتی یک دستِ روبوتیک) پیادهسازی کند. در نتیجه این دستگاه نه تنها نیاز معلولین به دست را برطرف میکند بلکه نیاز گیمرها به دستهی بازی را هم برطرف میکند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
چه میشود اگر متنی بنویسیم و آن متن به صورت خودکار تبدیل به یک ویدئو شود؟ مثلا بنویسیم «یک پستِ سایبرپژوه که در آن یک کودک در حال بازی ویدئویی است و مادرش موهای او را نوازش میکند» و بلافاصله آن چیزی که نوشتهایم تبدیل به یک عکس یا ویدئو شود. این آرزو دیگر خیلی هم دور از دسترس نیست. در حالِ حاضر هوشهای مصنوعی میتوانند به راحتی این کار را انجام دهند: ما به آنها متن میدهیم و آنها به ما عکس یا ویدئو تحویل میدهند. «دالی» (زیر نظر الون ماسک) یکی از این هوشهای مصنوعی است که میتواند کپشنهای متنی را بخواند و با توجه به تجربیاتِ خودش یک تصویر از متن را تولید کند. تصویرِ کنارِ این متن توسط دالی و با این کپشن تولید شده است: «یک پنجرهی رنگی با تصویری از توتِ آبی». یکی از ابعادِ مهمِ زندگی و تمدنِ آیندهی فضای مجازی همین قابلیتِ «کنفیکون» است؛ قابلیتی که ریشههای مهمِ الهیاتی و دینی تمدن سایبری را یادآوری میکند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
در شمارهی سوم مجلهی هفتگی سایبرپژوه از استراتژی کلانِ Intel برای عرضهی یک پلتفرم هوش مصنوعی سخن گفتیم. پلتفرمی که کاربران آن به صورتِ اشتراکی و ابری دادههای خود را بر روی آن بارگزاری میکنند و هوش مصنوعی بر روی دادهها تحلیل انجام میدهد. پس از اعلامِ آن خبر آمازون بلافاصله واکنش نشان داد و از طراحی یک پلتفرم هوش مصنوعی خبر داد. با اعلامِ این خبر توسط محمد فروغ پیشبینی میشود که طی ۳ الی ۴ سالِ آینده جنگِ عظیمی میانِ کمپانیهای مشهور برای به دست گرفتنِ پلتفرمِ اصلیِ هوشِ مصنوعیِ ابری صورت بگیرد. پلتفرمهای هوشِ مصنوعیِ ابری میتوانند «اکوسیستمِ فضای مجازی» را ایجاد کنند و همانطور که در مطلبِ مربوط به Intel گفتیم، صاحبِ چنین اکوسیستمی قدرتِ بسیار زیادی خواهد داشت. پژوهشگران بر این عقیدهاند که دولتهایی چون ایالات متحده و اسرائیل نیز پروژههای پلتفرمِ هوشِ مصنوعیِ خود را در سکوتِ خبری پیش میبرند.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
ترس از مرگ در انسانها نهادینه است و تکنولوژیهای سایبری نیز تلاش میکنند تا جای ممکن این مرگ را عقب بیاندازند یا آن را به طورِ کامل متوقف کنند. اخیرا مایکروسافت پتنتی را ثبت کرده است که پژوهشگران آن را «پتنتِ زندگیِ پس از مرگ» خواندهاند. آن طور که در این پتنت ثبت شده است، مایکروسافت در حالِ اجرای پروژهای است که بتواند با استفاده از «دادههای اجتماعیِ انسانها» یک پروفایلِ مجازی مبتنی بر هوشِ مصنوعی را برای کاربران مختلف تولید کند. این پروفایل همان علائق، همان لحنِ صدا، همان تصویر و همان تفکراتِ کاربرِ اصلی را دارد: یک آینهی روباتیک از آدمهای حاضر در فضای مجازی. این پروفایل رفتارهای کاربر را رصد میکند و «شخصیتِ کاربر» را یاد میگیرد. روشن است که این روبات میتواند پس از مرگِ کاربر مطابق با شخصیتِ همان کاربر جایِ او را بگیرد.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
✨سلام الله علیک یا صاحب الزمان " عج "✨
ختم قرآن کریم ( هدیه به آقا صاحب الزمان " عج " )
ویژه برادران 👇
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/2467234039Gdb82e84a7e
بله
ble.ir/join/NDUwZWQ5Zj
ویژه خواهران 👇
ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3704160450Cfd1c74952d
بله
ble.ir/join/ZTc5NTIwMD
آلفابت ۷۰۰ میلیون دلار در شرکتِ اقماری وریلای سرمایهگذاری کرد و خبر همکاری این شرکت با مایکروسافت، MIT و هاروارد در زمینهی #سلامت_سایبری منتشر شد. این شرکتها و موسسات پژوهشی در پی ایجاد یک سکوی جامع و همهگیر در زمینهی سلامت و تحقیقات #پزشکی هستند. تمرکز اساسی این شرکتها بر روی #زیست_پزشکی است. این موسسات ادعا کردهاند که تا سالِ ۲۰۲۵ دادههای زیستپزشکی چیزی در حدودِ ۱۲ اگزابایت (هر اگزابایت یک میلیون ترابایت است) خواهد بود و این دادههای عظیم امکان شکلگیری یک سکوی نوین تحقیقاتی پزشکی را ایجاد خواهد کرد. به عبارتی دههی ۲۰۲۰ دههی شکلگیری سکوهای سلامت خواهد بود و این سکوها مانندِ سکوهای شبکههای اجتماعی به یک روندِ عادی در زندگی انسانها بدل خواهند شد.
برگرفته از مجله هفتگی #سایبر_پژوه
https://eitaa.com/new_tech
هدایت شده از حسین
🔺بومیسازی ۱۴۴ هزار قطعه صنعت برق
🔹با تشدید تحریمها، فرآیند بومیسازی تجهیزات صنعت برق سرعت بیشتری گرفت و هم اکنون ۹۵ درصد از قطعات این صنعت در داخل تولید میشود.
@khate_energy
شرکت پالایش نفت تهران با پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی درباره پاکسازی انواع آلودگیهای خاک، لایروبی و تصفیه لجن مخازن نفتی خود با استفاده از فناوریها و محصولات دانشبنیان، تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در حاشیه بیستمین نمایشگاه بینالمللی محیط زیست، شرکت پالایش نفت تهران با پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی درباره تصفیه لجن مخازن نفتی خود با استفاده از فناوریها و محصولات دانشبنیان تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
این تفاهمنامه همکاری با هدف استفاده از خدمات فناورانه، نوآورانه و محصولات شرکتهای دانشبنیان وابسته به پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی در پاکسازی انواع آلودگیهای خاک، لایروبی و تصفیه لجن مخازن نفتی پالایشگاه تهران مابین مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران و رئیس پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی به امضا رسید.
https://eitaa.com/new_tech
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در آیین امضای تفاهمنامه همکاری برای تأمین مسکن نخبگان دانشگاه شریف، با اشاره به تلاشها برای رفع دغدغههای نخبگان و اجرای برنامههای جذب و ماندگاری آنها گفت: مسکن مسئله مهمی در حمایت از نخبگان کشور است و رئیسجمهوری محترم بارها بر این موضوع تأکید داشتهاند.
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به حمایت دولت در جهت رفع دغدغه جوانان و نخبگان کشور بیان کرد: خوشبختانه با عزم و اهتمام شهرداری تهران و دستاندرکاران دانشگاه شریف که آغازگر جریان تأمین مسکن نخبگان شدند این نیاز مهم، در مسیر تأمین قرار گرفته است؛ شهرداری تهران فعالانه و پیگیر، این موضوع را دنبال میکند و امید دارم این جریان در سایر دانشگاهها نیز ادامه پیدا کند.
https://eitaa.com/new_tech