📝💠📝💠📝💠📝
📝شرح و تفسیر دعای عصر غیبت
4⃣6⃣قسمت شصت و چهارم
3⃣- نکته ی سوم، از ویژگی های
ناصر امام و یاری کننده امام زمانی این است که ″وفادار″ باشد، وفاداری به عهدی که بسته است.✅
⚠️منِ شیعه ی امام زمان (عج)!
منی که می خواهم سرباز امام زمان باشم. صبح ها دعای عهد می خوانم، دعای عهد هم نخوانم یک تجدید عهد زبانی با امام زمان می کنم. اگر من بخواهم زیر قولم بزنم! من بخواهم در طول روز🌤 با گناهانی که می کنم با خطاهایی که می کنم دل امام زمانم را بشکنم، اگر از من چنین خطاهایی سر بزند پس از بقیه چه انتظاری می رود!!!😔
👈به فرمانده ای می گویند؛ نیروهایت چند نفر است؟ لشکرش را نگاه می کند و می گوید صد هزار نفر! براساس آن اعلام آمادگی ها آمار داد. ولی اگر افراد زیادی در لشکر باشند که اول جنگ یا وسط جنگ جا بزنند، آن وقت فرمانده دستش خالی هست! اگر آنها همان اول کار می گفتند که ما نیستیم، حداقل فرمانده در خواست کمک از جای دیگری می کرد.
👌بحث امام زمان (عج) هم همین است. وقتی ما صبح دعای عهد می خوانیم و به امام زمان دست بیعت🤝 و وفاداری میدهیم و می گوییم این بیعت گردن من است «وَ بَیْعَةً لَهُ فی عُنُقی» متن دعای عهد است. حضرت روی ما حساب باز کرده است وقتی ما این عهد و پیمان را به راحتی می شکنیم در حقیقت عهد و پیمانی که با ″مولا و امام خودمان″ بسته ایم را شکسته ایم.😢
⚠️در حقیقت یک عهد الهی را شکسته ایم. پس بین ما و بنی اسرائیل چه فرقی است؟ آنها هم عهد و پیمانشان با حضرت موسی را شکستند، ما هم عهد و پیمانمان با امام زمان را می شکنیم.❌
✅پس یکی از مهمترین ویژگی های یاری دهنده امام زمان (عج) وفای به عهد است. حالا ممکن است شیطان🔥 انسان را گول بزند، انسان خُلف وعده بکند ولی راه توبه باز است. نه اینکه حالا هر روز انسان بخواهد.. ولی راه توبه باز است.
👈پس دسته ی اول که در این دعا مشخص شد یاری کنندگان امام زمان هستند.
🔹ادامه دارد ...
#متن_شرح_و_تفسیر_دعای_عصر_غیبت
📝💠📝💠📝
============
@bonyadsari
📝🌺📝🌺📝🌺
4️⃣ قسمت چهارم
4- وَ مُنزِلَ التوراةِ وَ الإنجيلِ وَ الزّبُورِ ؛ و ای نازل کننده تورات و انجیل و زبور
✔️ کتاب های 📚 آسمانی را خداوند متعال نازل فرموده تا انسانها را هدایت فرماید و مراد از « صحف اولی » در سوره طه ، آیه ۱۳۳ تورات و انجیل و زبور است .
👈 تصدیق آسمانی بودن کتاب 📚 تورات و انجیل ، به معنای ابقای آنها برای همیشه نیست ؛ بلکه به معنای همسویی و هماهنگی محتوای همه کتب آسمانی است : « مُصَدِّقاً لِما بَينَ يَدَيهِ » "بقره آیه 97 "
✅ امروزه تنها دین مورد رضایت خداوند متعال ، فقط اسلام است « إنَّ الدِّينَ عِندَ اللهِ الأِسلَامُ »
اسلام که دین عدل و عدالت است و برای برپایی عدالت آمده ، تمام دستورات اجرایی و روش تربیتی آن نیز براساس عدل است .
✔️ کلمه « زبور » در لغت عرب به معنای هر نوع نوشته و کتاب 📚 است ولی به قرینه آیه « وَآتَينَا دَاوُودَ زَبُوراً » " نساء 63 " به نظر می رسد که مراد ، کتاب 📚 اختصاصی حضرت داوود (ع) باشد که در برگیرنده مجموعه مناجات ها ، نیایشها واندرز های آن حضرت است .
اکنون ، امام مهدی (عج) ✨ وارث این کتاب های 📚 آسمانی است ؛ زیرا امام هر عصر و زمانی وارث تمام خوبی های گذشتگان است .
👌در فرازی از زیارتنامه امام حسین (ع) می خوانیم : السلام علیک یا وارث التوراة و الانجيل و الزبور : و امام مهدی (عج) ✨ وارث تمام انبیا و اولیاست . " اقبال الاعمال ج 2 ص 712 باب 9 "
🔹ادامه دارد ...
#زندگی_مهدوی_در_سایه_دعای_عهد
📝🌺📝🌺📝🌺
@bonyadsari
✨امام کاظم علیهالسلام :
بهای جانهای شما ، جز بهشت نیست ؛
پس خود را به کمتر از آن مفروشید.
📚 کافی؛ ۱:۱۹
#هر_روز_یک_حدیث
📝🌺📝🌺📝🌺
5️⃣ قسمت پنجم
5- وَ رَبِّ الظِّلِ وَ الحَرُورِ ؛ ای پروردگار سایه و آفتاب گرم
کلمه « ظل » به معنای سایه و کلمه « حرور » به معنای داغ و سوزان است که خداوند مالک هر دوی آنهاست . او خالق دنیا 🌎 و آخرت ، مالک و پرورش دهنده اضداد و خدای روز و شب است .
👈در سوره فاطر ، آیه ۲۱ آمده است : « وَلَا الظِّلُّ وَلَا الحَرُورُ » و سایه و گرمای آفتاب يکسان نیستند .
در این آیه ، مؤمن و کافر به سایه و آفتاب ☀️ تشبیه شده اند که نتیجه این مقایسه و تشبیه آن است که مؤمن از نظر شخصیت و سرنوشت با کافر یکسان نیست .
🌹===================🌹
6- وَ مُنزِلَ القُرآن العَظيمِ ؛ و ای نازل کننده قرآن عظیم
خداوند متعال در قرآن به پیامبر می فرماید : « والقرآن العظيم » " حجر آیه 87 " یعنی ما به تو قرآن عظیم داده ایم ، در میان یکصد و چهارده سوره قرآن ، ۲۹ سوره آن با حروف مقطعه شروع می شود ، در ۲۴ مورد بعد از این حروف ، سخن از قرآن و معجزه بودن وعظمت آن است ؛ چنانکه در سوره بقره به دنبال « الم » ، « ذلك الكتاب » آمده و به عظمت قرآن اشاره شده است .
امیرالمومنین (ع) میفرماید : 👇
✅ در قرآن علوم آینده و اخبار گذشته آمده است . دوای دردها و نظم امور در قرآن است . " نهج البلاغه خطبه 158 "
✅ قرآن ، عزتی است که شکست ندارد ❌ و حقی است که خوار نمی شود قران هرگز کهنه نمیشود . " نهج البلاغه خطبه 198 "
🔹ادامه دارد ...
#زندگی_مهدوی_در_سایه_دعای_عهد
📝🌺📝🌺📝🌺
@bonyadsari
روز دحوالارض و اعمال عبادی آن
روز بيست و پنجم ذي قعده، روز دَحوُالارض است. يعني روزي است كه زمين از زير خانه خدا [كعبه معظمه] پهن و فراخ گرديد. این روز، روز مبارکی برای تمام مسلمانان و حتی تمام انسان های روی زمین است.
نخستين مكاني كه از زمين آفريده شد، خانه خدا بود و بدين جهت مكه معظمه را كه كعبه در آن قرار دارد، "ام القري" مي گويند و آن گاه، از زير آن، ساير بخش هاي زمين گسترش پيدا كرد و به شكل و هيأت بعدي درآمد.(1)
در روايات متعددي آمده است كه دربيست و پنجم ذي قعده، كعبه نصب گرديد، زمين گسترده شد، آدم(ع) هبوط كرد، ابراهيم خليل(ع) و عيسي مسيح(ع) متولد شدند و رحمت خدا پخش گرديد.(2)
اما اعمال عبادی در شب و روز دحو الارض بدين قرار است:
1- اميرمؤمنان(ع) فرمود: نخستين رحمتي كه از آسمان بر زمين فرود آمد، در بيست و پنجم ذي قعده بود. كسي كه اين روز را روزه گرفته و شبش را به عبادت بايستد، ثواب عبادت صد ساله را كه روزش را روزه و شبش را در عبادت باشد، خواهد داشت. هر گروهي كه در اين روز براي ذكر پروردگارشان گرد هم آيند، پراكنده نمي گردند مگر اين كه خواسته آنان داده شود. در اين روز، يك ميليون رحمت نازل مي شود كه نود و نه درصد آن براي ذاكرين و روزه داران اين روز و عبادت كنندگان اين شب خواهد بود.(3)
2- امام رضا(ع) در حديثي فرمود: و في خمسة و عشرين من ذي القعدﺓ وضع الله البيت، و هو اوّل رحمة وضعت علي وجه الأرض فجعله الله عزّوجلّ مثابة للنّاس و أمناً.(4)
يعني: خداوند سبحان در بيست و پنجم ذي قعده كعبه را بنا نهاد و آن نخستين رحمتي است كه در روي زمين قرار داده شد. پس آن را خداي سبحان، محل گردهمآيي و خانه امني براي مردم قرار داد.
3- حسن بن وشاء گفت: من در كودكي به همراه پدرم در شنبه بيست و پنجم ذي قعده به محضر امام رضا(ع) رسيديم و آن حضرت به ما فرمود: شب بيست و پنجم ذي قعده، شبي است كه حضرت ابراهيم(ع) و حضرت عيسي(ع) در آن متولد شدند و در اين شب، زمين از زير كعبه پهن و گسترده گرديد. پس هر كسي در روز آن، روزه بگيرد، همانند كسي است كه شصت ماه را روزه گرفته باشد.(5)
4- عبدالله بن مسعود از پيامبر(ص) روايت كرد، كه آن حضرت فرمود: و انزل الله الرّحمة لخمس ليال بقين من ذي القعدة، فمن صام ذلك اليوم كان له كصوم سبعين سنة.(6)
يعني: خداوند متعال، رحمت واسعه خويش را در پنج شب مانده به آخر ذي قعده [يعني در 25 ذي قعده] نازل نمود. پس هر كسي آن روز را روزه بگيرد، اجر و پاداش وي همانند كسي است كه هفتاد سال را روزه گرفته باشد.
5- خواندن دو ركعت نماز در پيش از ظهر، كه در هر ركعت، يك بار سوره حمد و پس از آن پنج بار سوره والشمس (سوره 91) و پنج بار سوره والضحي (سوره 93) قرائت گردد. پس از سلام نماز، بگويد: لا حول و لا قوﺓ الاّ بالله العلي العظيم. سپس اين دعا را بخواند: يا مقيل العثرات، اَقِلني عَثرتي، يا مجيب الدّعوات، اَجِب دَعوَتي …(7)
6- خواندن دعاي: أللهم داحِيَ الكعبة و فالِقِ الحبّة و صارف اللزبة …(8)
به هر روي، اين شب و روز بزرگ، يك فرصت بزرگي است براي آناني كه مي خواهند با شكر و طاعت خود در درگاه پروردگار متعال قربت و رضايت وي را براي خويش جلب و رابطه خود را با عالم معني مستحكم نمايند.
7- زيارت ثامن الحجج، حضرت امام علي بن موسي الرضا(ع) در اين روز، ثواب فراواني دارد.(9)
منابع:
1- وقايع الأيام ، ص 101
2- المراقبات ، ص 374
3- الاقبال بالاعمال الحسنة ، ج2، ص 26
4-روضة الواعظين ، ص 351
5- الاقبال بالاعمال الحسنة، ج2، ص 24
6- همان، ص 27
7- المراقبات، ص 374
8- الاقبال بالاعمال الحسنة، ج2، ص 27
9-وقايع الايام، ص 102
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@bonyadsari
✨پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله :
به دنبال گناه، کار نیک انجام بده تا آن را محو کند.
📚 نهجالفصاحه ، ص۱۶۳
#هر_روز_یک_حدیث
هدایت شده از بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
📖🔹📖🔹📖🔹📖
⛅️#زیارت_امام_مهدی(عج)در روز جمعـہ
✍جمعه روز حضرت صاحب الزمان (عج) وبنام آن حضرت است و همان روزی است که ایشان در آن روز ظهور خواهند فرمود .🌼
💠السَّلامُ عَلَیْكَ یَا حُجَّةَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا عَیْنَ اللَّهِ فِی خَلْقِهِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا نُورَ اللَّهِ الَّذِی یَهْتَدِی بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ یُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكَ أَیُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ السَّلامُ عَلَیْكَ أَیُّهَا الْوَلِیُّ النَّاصِحُ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا سَفِینَةَ النَّجَاةِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا عَیْنَ الْحَیَاةِ السَّلامُ عَلَیْكَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْكَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِكَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ السَّلامُ عَلَیْكَ عَجَّلَ اللَّهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ السَّلامُ عَلَیْكَ یَا مَوْلایَ أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولاكَ وَ أُخْرَاكَ أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى بِكَ وَ بِآلِ بَیْتِكَ وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى یَدَیْكَ.
🔰وَ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ یُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ یَجْعَلَنِی مِنَ الْمُنْتَظِرِینَ لَكَ وَ التَّابِعِینَ وَ النَّاصِرِینَ لَكَ عَلَى أَعْدَائِكَ وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْكَ فِی جُمْلَةِ أَوْلِیَائِكَ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْكَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِكَ هَذَا یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ یَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِیهِ ظُهُورُكَ وَ الْفَرَجُ فِیهِ لِلْمُؤْمِنِینَ عَلَى یَدَیْكَ وَ قَتْلُ الْكَافِرِینَ بِسَیْفِكَ وَ أَنَا یَا مَوْلایَ فِیهِ ضَیْفُكَ وَ جَارُكَ وَ أَنْتَ یَا مَوْلایَ كَرِیمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّیَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِكَ الطَّاهِرِینَ.
#ادعیه_و_زیارات_مهدوی
📖🔹📖🔹📖
︽︽︽︽︽︽︽
@bonyadsari
🍃🌾🥀🍃🌾🥀🍃🌾🥀🍃
جز در خانه ی تو در نزنم جای دگر
نروم جز در کوی تو به ماوای دگر
من که بیمار غم هجر توام میدانم
جز وصال تو مرا نیست مداوای دگر
🍃🥀🌾🍃🥀🌾🍃🥀🌾🍃
✨پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله :
آنکه نسبت به دوست خود محبتی داشته باشد و او را با خبر نکند ، به او خیانت کرده است.
📚 کنزالعمال ، ج۹ ، ص۲۵
#هر_روز_یک_حدیث
💢✨ ✨ 💢
✨💢✨
✨ #درسنامه_مهدویت✨
[ادامه پست شماره قبل]
دو. طول عمر از نگاه روايات
در روايات رسول خدا صلياللهعليهوآله نيز بر طول عمر انسان، سخناني در دست است که آن را امري ممكن ميشمارد. يكي از كساني كه در فرمايشات پيامبر صلياللهعليهوآله ـ به ويژه در منابع اهل سنّت ـ به طول عمر او اشاره شده، دجّال است. اهل سنّت، بر پاية همين روايات، بر اين باورند دجّال در دوران پيامبر صلياللهعليهوآله زاده شده و به زندگي خود ادامه ميدهد، تا در آخِرالزمان خروج كند. [۳۵۸] حال اگر اين احاديث درست باشد ـ چنان كه اهل سنّت بر اين باورند ـ در اين صورت،
شايسته نيست كه آنان در حيات و عمر طولاني امام مهدي عليهالسلام ترديد كنند.
↩ادامه دارد....
📚منبع: برگرفته از کتاب درسنامه مهدویت آقای سلیمیان
@bonyadsari
⛲ #نگرشهای_ناب ⛲
👀 قضاوت و پیشداوری🗣
👤 درباره یک شخص
👂🏻 مشخص نمیکند او کیست؛
👈 مشخص میکند
❗ شما کیستید!
@bonyadsari
. 🌸🌸 🌼🌼 🌺🌺
.
#حدیث
🌻«امام محمدباقر (عليهالسلام)»:
🌺هوَ وَ اللهِ المُضطَرُّ فيكتابِ اللهِ وَ هُوَ قَولُ اللهِ «أَمَّن يُجيبُ المُضطَرَّ اذا دعاهُ وَ يَكَشِفُ السُّوءَ وَ يَحعَلُكُمْ خُلفاءَ الأَرض».🌺
🌼به خدا سوگند که او (مهدي عجلالله تعالی فرجه) مضطر (حقيقي) است که در کتاب خدا آمده ميفرمايد: «اَمَّن يجيبالمضطر اذ ادعاه و يکشف السؤ...» 🌼
📚(بحار، ج ٥٢، ص ٣٤١)
📝🌺📝🌺📝🌺
6️⃣ قسمت ششم
7- و رب الملائكة المقربين و الأنبياء و المرسلين ؛ ای پروردگار ملائک مقرب و پیغمبران و رسولان
مقرب به معنای فریب و نزدیک است . در سوره نساء ، آیه ۱۷۲ به معنای فرشتگان مقرب آمده است .
✅ همه فرشتگان ، در یک مرتبه و سطح نیستند . هم مقام آنان تفاوت دارد و هم مسئولیت آنان . ( وما منا إلا له مقام معلوم ) ( صافات 164 )
⚡️به طور مثال مسئول وحی جبرئیل , مسئول ارزاق « میکائیل » مسئول قبض روح «عزرائیل » ❌ و مسئول دمیدن در صور « اسرافیل » است .
در این فراز به مقام انبیا و رسولان نیز اشاره شده است که مشخص می کند نبی با رسول تفاوت دارد .
درباره فرق میان « رسول » و « نبی » ، سخن بسیار گفته شده است ؛ از جمله گفته اند :👇
✔️ نبی به کسی گفته می شود که مأموریت و رسالتی بر عهده او گذارده شده ، تا آن را ابلاغ کند .
👌رسول نیز کسی است که صاحب آیین شریعت آسمانی و مأمور ابلاغ آن باشد ؛ یعنی علاوه بر دریافت وحی الهی ، مأمور رساندن آن به مردم نیز هست ؛ اما نبی وحی را دریافت می کند و در عین حال ، موظف به ابلاغ آن نیست ؛ بلکه اگر از او سؤال کنند ، پاسخ می گوید .
👈 برخی پیامبران هر دو مقام را داشتند مانند پیامبر اسلام .
🔹ادامه دارد ...
#زندگی_مهدوی_در_سایه_دعای_عهد
📝🌺📝🌺📝🌺
@bonyadsari
📝💠📝💠📝💠📝
📝شرح و تفسیر دعای عصر غیبت
5⃣6⃣قسمت شصت و پنجم
2⃣دسته دوم در تقسیم بندی در دعا، افراد بی تفاوت هستند👇
👌در فرازی از دعا می گوید؛
«وَاخْذُلْ خٰاذِلیٖهِ» یعنی خوار و ذلیل کن. چه کسانی را..!؟ بی تفاوت ها، آنهایی که کمک نمی کنند.
⭕️بی تفاوت ها نه دشمن هستند، نه دوست، این وسط نخودی هستند یعنی با حضرت و اهداف حضرت دشمنی خاصی ندارند، اما به این درجه از معرفت و شناخت هم نرسیده اند که یاری گر امام زمان (عج)☀️ باشند، تمام هم و غم این گروه این است که این چند روزه ی دنیا بگذرد و شکم این آقایان سیر بشود، کاری هم ندارد امام زمان بیاید، نیاید! امام زمان حق هست یا نیست‼️ حق با ما هست یا نیست؟ کاری با این چیزها هم ندارند، اینها بی تفاوت ها هستند.
⚠️از ویژگی های این گروه بی تفاوت این است که:👇👇
❌1⃣- کم همت هستند.
حالا نگوییم ما جزء این گروه نیستیم! ویژگی هایی دارند که کم همت هستند. یک نفر که شیعه امام زمانی هست و دم از امام زمان می زند، آیا کم همت هست یا نه؟ باید نگاه👀 کند آیا میتواند از کارهایش برای امام زمان (عج) بزند؟ آیا می تواند از فیلم نگاه کردن های خودش که به والله قسم خیلی از این فیلم نگاه کردن ها هیچ فایده ای برای ما هم ندارد، هیچ سود و ضرری هم ندارد. آیا میتواند از این 📺فیلم نگاه کردن ها یک مقداری بزند آیا می تواند از این کارهای خودش بزند و برای امام زمان کار کند؟
⁉️آیا همت این را دارد که 🌤صبح های جمعه بلند بشود و دعای ندبه بخواند؟ همت این را دارد که برای امام زمان (عج) تبلیغ بکند؟؟ ببینیم در چه جاده ای هستیم!!
✌️دو راه بیشتر نیست؛ یا حق است یا باطل، راه سومی در کار نیست.
❌2⃣- ویژگی بعدیشان ترسو بودن است، همین افرادی که بی تفاوت هستند، ترسو هستند. مثل اهل کوفه. عبیدالله بن زیاد آنها را ترساند، پسر مرجانه آنها را ترساند، تطمیع شدند کنار کشیدند!
🚫طرف ترسو هست، می گوییم
برای امام زمان کار بکند، کار نمی کند میگوییم چرا کار نکردی؟ می گوید من میترسم! میترسم به من حرفی بزنند.. میترسم به من فلان چیزی را بگویند و امثال اینها.. خود این یعنی طرف عرضه ی کار برای امام زمان (عج) را ندارد!🙄 از چهارتا تهمت شنیدن و چهار تا حرف زدن و امثال این می ترسد‼️ چنین افرادی در همان اول کار وارد قضیه نشوند بهتر از این هست که وارد بشوند و وسط کار...
❌3⃣- نکته بعدی، اینکه هر ظلمی را میپذیرند. یعنی حاضرند یک انسانی، پادشاه ظالمی بالای سر اینها بیاید و برایشان حکم کند، حتی حکم ناحق!!! ولی حاضر نیستند علیه این پادشاه ظالم قیام کنند. همان کاری که حضرت امام اوایل انقلاب انجام میدادند و این انجمن ضاله و انحرافی حجتیه کار خاصی با انقلاب و امثال اینها نداشتند.
❌جالب این است، همین گروه بی تفاوت تلاش افرادی که رفع ظلم می کنند را بی فایده می دانند. آیه قرآن بارها و بارها مثال زده میگوید؛ شما که به جنگ میروید منافقین شما را مسخره می کنند و می گویند این کاری که شما می کنید بی فایده و کار بیخودی هست.
🔹ادامه دارد ...
#متن_شرح_و_تفسیر_دعای_عصر_غیبت
📝💠📝💠📝
============
@bonyadsari
✨امام صادق علیهالسلام :
به زودی خداوند دنیا و آخرت را به ما و شیعیان ما خواهد داد.
📚 الکافی ، ج۱ ، ص۴۷۴
#هر_روز_یک_حدیث
📝💠📝💠📝💠📝
📝شرح و تفسیر دعای عصر غیبت
6⃣6⃣قسمت شصت و ششم
3⃣- دسته سومی که در این دعا انسانها را تقسیم می کند «وَ دَمْدِمْ عَلیٰ مَنْ نَصَبَ لَهُ وَ کَذَّبَ بِهِ» می گوید؛ از بین ببر مخالفین و تکذیب کنندگان امام عصر (عج) را!
✌️مخالف و تکذیب کننده دو
حالت دارد:👇
1⃣کسانی که ناصبی هستند کینه ی حضرت را در دلشان دارند به حضرت دشنام می دهند و با حضرت مخالفت میکنند و علیه حضرت کار می کنند. کار رسانه ای و تبلیغی📡 علیه حضرت انجام میدهند، این مخالفین می شود.
2⃣اما تکذیب و انکار کنندگان❌
بحث شان جداست. کسانی که تکذیب و انکار میکنند به این خاطر است که امام را مانع و سدی در مقابل اهداف خودشان میبینند، که البته این برای دسته اول هم صدق میکند.
🔸به نظر شما چرا امثال آمریکا و اسرائیل با امام زمان (عج) مخالفت میکنند و کارهایی علیه امام زمان و حکومت ایشان و علیه ظهور امام زمان میکنند⁉️ چون می دانند با آمدن امام زمان بساط اینها برچیده می شود، چون تمام اینها را میدانند، به همین خاطر با حضرت مخالفت میکنند.
👥❌ یک عده هم شعورشان
نمی رسد که طولانی بودن عمر یک امام را بپذیرند. شعورشان نمی رسد که متوجه بشوند یک امام می تواند غایب بشود، چون دلیل بر اثبات امام زمان (عج) ندارند حضرت را منکر می شوند!
✅البته از اول تاریخ انبیاء هم همین طور بوده.. شما آیات متعدد قرآن را مطالعه کنید از اول تاریخ🗓 این دشمنان بودند و انبیاء را مسخره می کردند، انبیاء را انکار و تحقیر می کردند! تهمت و تکذیب میکردند و این روندی هست که ادامه دارد.. ولی بعد از ظهور امام زمان☀️ این روند تمام خواهد شد.
🔹ادامه دارد ...
#متن_شرح_و_تفسیر_دعای_عصر_غیبت
📝💠📝💠📝
============
@bonyadsari
📝🌺📝🌺📝🌺
7️⃣ قسمت هفتم
درخواست و طلب { اسئلک } :
✅ در این فراز شخص دعا کننده 🤲 برای بیان درخواست های خود دوباره اسماء و صفات پروردگار را یاد میکند این تکرار صفات الهی در دو قسمت بعد از اسئلک به دلیل این است که دعا کننده 🤲 اسماء و صفات الهی را متناسب با نیازش ذکر کند و حتی تکرار آن خالی از لطف نیست .
👈 گاهی حضرت علی (ع) به سبب ایجاد حساسیت در مردم ، الفاظی را تکرار میکرد ؛ چنان که به فرزندانش وصیت میکند : الله الله فی الایتام ، الله الله فی القرآن ( نهج البلاغه نامه 47 )
انسان با هربار نماز و ذکر و تلاوت آیه ، گامی به خدا نزدیک میشود ، تا آنجا که درباره پیامبر اکرم (ص) میخوانیم : 👇
✅ دَنا فَتَدَلّی فَکانَ قابَ قَوسَینِ أو أدنی ؛ چنان به خدا نزدیک شد که به قدر دو کمان یا نزدیکتر شد ( النجم ، آیه 10 )
🔹ادامه دارد ...
#زندگی_مهدوی_در_سایه_دعای_عهد
📝🌺📝🌺📝🌺
@bonyadsari
✨امام علی علیهالسلام :
دنیا دو روز است :
روزی به سود تو و روزی به زیان تو
هر گاه به سود تو بود ، سرکشی نکن ؛ و وقتی به زیان تو بود ، شکیبایی پیشه کن.
📚 غرر ؛ ح۱۹۱۷
#هر_روز_یک_حدیث
📝🌺📝🌺📝🌺
8️⃣ قسمت هشتم
✅ تکرار سفارش به تقوا در هریک از خطبه های نماز جمعه در هر هفته بیانگر نقش تکرار در تربیت دینی مردم است .
لذا در این بخش 10 مطلب آمده است :
1- بِوَجهِک الکَریم ؛ به حق روی بزرگوار و بخشنده ات
👈 خداوند متعال ، جسم نیست ، تا صورت و روی داشته باشد . منظور از این کلمات ، معنای ظاهری آن ها نیست .
1️⃣ اولا : وجه الله همیشه و همه جا هست ، لذا باید فقط او را برآورنده حاجات بدانیم .
2️⃣ ثانیا : او کریم است ؛ در قرآن یکی از صفات خداوند ، کریم ذکر شده است . ( انفطار 6 )
🌹===================🌹
2- وَ بِنُورِ وَجهِکَ المُنیرِ ؛ و به نور جمال روشنی بخشت
❇️ نور وجه با وجه که در جمله قبل بود ، تفاوت دارد .
خداوند هم نور است و هم نور دهنده و همه ی نور های عالم پرتوی از نور جمال اوست .
❇️ نور فقط خداست و هر فردی به هر اندازه که محبوب و مقرب درگاه الهی شود ، منیر میشود ؛ لذا در قرآن ، پیامبر (ص) منیر خوانده شده است .
🔹ادامه دارد ...
#زندگی_مهدوی_در_سایه_دعای_عهد
📝🌺📝🌺📝🌺
@bonyadsari
به اعتراف مفتی بزرگ اهل سنت شیخ کبیسی : دنیا در انتظار رهبری از اهل بیت علیهم السلام از فرزندان امام صادق و باقر ع،،،، ظهور او را نزدیک میبینم .
حتما دانلود بفرمایید
👆👆👆👆
🔵 بیان کیفیت ظهور در روایت امام جواد(ع) به عبدالعظیم حسنی
یا در دیگر روایت، عبدالعظیم حسنی (ع) میگوید بر مولاى خود امام جواد علیهالسلام وارد شدم و مىخواستم از قائم پرسش کنم که آیا مهدى هم اوست یا غیر او. امام آغاز سخن کرد و فرمود: اى ابوالقاسم، قائم ما همان مهدى است کسى که باید در غیبتش او را انتظار کشند و در ظهورش او را فرمان برند و او سومین از فرزندان من است؛ یَا أَبَاالْقَاسِمِ إِنَّ الْقَائِمَ مِنَّا هُوَ الْمَهْدِیُّ الَّذِی یَجِبُ أَنْ یُنْتَظَرَ فِی غَیْبَتِهِ وَ یُطَاعَ فِی ظُهُورِهِ وَ هُوَ الثَّالِثُ مِنْ وُلْدِی.
سوگند به کسى که محمد را به نبوّت مبعوث فرمود و ما را به امامت مخصوص کرد، اگر از عمر دنیا جز یک روز باقى نمانده باشد خداوند آن روز را طولانى کند تا در آن قیام کند و زمین را پر از عدل و داد نماید همچنان که آکنده از ظلم و جور شده باشد؛ وَالَّذِی بَعَثَ مُحَمَّداً(ص) بِالنُّبُوَّةِ وَ خَصَّنَا بِالْإِمَامَةِ إِنَّهُ لَوْ لَمْیَبْقَ مِنَ الدُّنْیَا إِلَّا یَوْمٌ وَاحِدٌ لَطَوَّلَ اللَّهُ ذَلِکَ الْیَوْمَ حَتَّى یَخْرُجَ فِیهِ فَیَمْلَأَ الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلًا کَمَا مُلِئَتْ جَوْراً وَ ظُلْماً.
و خداى تعالى امر او را در یک شب اصلاح فرماید چنان که امر موسى کلیمالله را اصلاح فرمود، او رفت تا براى خانوادهاش شعلهاى آتش بیاورد اما زمانی که برگشت، او رسولِ نبی بود؛ وَ إِنَّ اللَّهَ تَبَارَکَ وَ تَعَالَى لَیُصْلِحُ لَهُ أَمْرَهُ فِی لَیْلَةٍ کَمَا أَصْلَحَ أَمْرَ کَلِیمِهِ مُوسَى(ع) إِذْ ذَهَبَ لِیَقْتَبِسَ لِأَهْلِهِ نَاراً فَرَجَعَ وَ هُوَ رَسُولٌ نَبِی. (کمال الدین و تمام النعمة، ج2، ص377)⚫️
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️