7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دفاع قاطع مورخ خبیر انقلاب اسلامی از عملکرد شورای نگهبان
#اختصاصی
🔹آنچه #شورای_نگهبان انجام داد نه علیه کسی بود نه در جهت منافع کسی بود انچه که انجام داد طبق قانون بود.
قانون مشخص کرده کسانی که راه مردم را دنبال نمیکنند و میخواهند مردم را به ذلت و سازش بکشانند نباید در رأس کار قرار گیرند.
🔸شورای نگهبان تابع خواست جامعه است اما در چارچوب قانون. وقتی شورای نگهبان در بررسی سوابق افراد یا به این نتیجه میرسد که صلاحیت ندارند یا به این نتیجه نمیرسد که اینها صلاحیت دارد ناچار است در این زمینه توقف کند. آنچه مهم است عمل شورای نگهبان به قانون است.
#شورای_نگهبان
#انتخابات
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🔻شورای نگهبان و خاتمی علیه خاتمی
🔹در قانون اساسی فعلی، شورای نگهبان به صورت متوازن از 6 نفر فقیه و 6 نفر حقوقدان تشکیل شده است. همچنین ساز و کار حقوقی مشخصی بر این نهاد حکمفرماست و مجموعه نظام بر اساس اصل اعتماد کار خود را با این شورا دنبال میکند.
🔸اما در ابتدای انقلاب اسلامی و پیش از تصویب قانون اساسی، گروهها و جریاناتی بودند که با ادعاهای اسلامی، انقلابی ضداستکباری پررنگ به مقوله تدوین قانون اساسی وارد شدند هرچند در دهههای بعد لغزیدند و خود به عناصر مخالفخوانِ انقلاب اسلامی و شورای محترم نگهبان بدل شدند.
🔹یکی از آنها سیدمحمد خاتمی است که امروز با طیف غربگرا مشغول هجمه به شورای نگهبان است و اعضای این شورا را به دلیل تعهد به اسلام و پرهیز از سازشکاری سرزش میکند.
🔸جالب است بدانید سیدمحمد خاتمی که امروز او را بعنوان یکی از سران فتنه۸۸ میشناسیم نیز از جمله افرادی بود که مواضع صریحی در دفاع از جایگاه شورای نگهبان داشت.به عنوان نمونه خاتمی در یادداشتی پرشور و آتشین در تاریخ ٢١ تیر ١٣۵٨ پیشنهاد داد که تعداد اعضای فقیه شورای نگهبان از حقوقدانها بیشتر باشد تا اسلامیت این شورا حفظ شود. او همچنین پیشنهاد داد که اگر شورای نگهبان رو به سازشکاری آورد و بر خلاف اسلام عمل کرد راهی برای انحلال آن فراهم شود.
🔹او در مقاله مذکور اینگونه مینویسد:
«در پیشنویس قانون اساسی چیزی که نیست اسلام است و بهتر است به جای اینکه نام آن قانون اساسی جمهوری اسلامی باشد، آن را قانون اساسی «جمهوری» یا «جمهوری دموکراتیک» بنامیم...
🔸در اصل 144، مرجع تقلید اگر قانونی را برخلاف شرع تشخیص داد، از «شورای نگهبان» درخواست رسیدگی میکند و اگر شش نفر حقوقداد عضو شورا رأی ممتنع دادند یا مخالف دادند رأی 5مجتهد عضو شورا بیاثر خواهد بود در نتیجه شورای نگهبان عملا بیاثر خواهد بود...
🔹در اصل «شورای نگهبان» تجدید نظر شود و تعداد مجتهدین به 8 نفر افزایش یابد تا در برابر شش نفر حقوقدان در اقلیت قرار نگیرند. گذشته از این باید مادهای هم اضافه شود که اگر این «شورا» عملا مؤثر نبود، و یا سازش کرد و یا برخلاف اسلام عمل کرد توسط مراجع تقلید منحل شود.»
البته او به این گفتار خود پایبند نماند و آنگاه که شورای محترم نگهبان بدون سازشکاری و با عمل به مرّ قانون و شرع مقدس کاندیداهای ناکارآمد و سازشکار را کنار زد او قلم به دست گرفت و به شورای نگهبان هجمه برد و در تاریخ ۵خرداد۱۴۰۰ اینگونه نوشت:
«مهمتر و تأسفآورتر از محرومماندن بخشهای مهمی از جامعه و جریانهای مختلف از داشتن نامزدِ مطلوبِ خود آن است که میزان بودنِ رأی مردم و مبنا بودنِ آن برای نظام سیاسی نفی میشود و در واقع جمهوریت نظام که مبتنی بر رأی آزاد ملت است و روز به روز هم کمرنگتر شده است، مورد تهدید جدیتر قرار گرفته است و هیچ جریانی با هر وابستگی و رویکردی که دارد نمیتواند و نباید نسبت به این خطر بزرگ بیتفاوت باشد!»
◀️پینوشت:
این سطح از تناقض گویی و تغییر موضع، بسیار عبرتآموز است و نشانگر تذبذب سیاسی و فکری تسلیمطلبان است که مواضعشان هر روز به اقتضای منافع زودگذرشان دچار دگردیسی و بعضا تغییرات ۱۸۰ درجه ای میشود!
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
⁉️آیا کسی که اسلام را شناخته چنین حرف میزند؟!
🔻بازخوانی روشنگریهای صریح مورخ انقلاب اسلامی در خصوص عملکرد حسن روحانی و همراهان وی
🔹حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی؛ با انتقاد صریح از #حسن_روحانی که در ابتدای دوره ریاست جمهوری خود گفته بود «ما که نمی توانیم تا قیامت با آمریکا قهر باشیم »، گفت : آیا کسی که اسلام را شناخته چنین حرفی میزند؟! مگر سر ارث و میراث با آمریکا دعوا داشتیم که الان ایشان آمده ما را آشتی بدهد.
🔸این ننگ نیست که کسی سالها قال الصادق و قال الباقر (علیهم السلام) خوانده باشد و به خاطر نفسانیات قصد داشته باشد با ظالمی که دستش تا مرفق آلوده به خون ملتها آغشته است کنار بیاید ؟! (29شهریور1393)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
آیا یک ایرانی غیور میتواند نویسنده این کتاب باشد؟
بازخوانی روشنگریهای صریح مورخ انقلاب اسلامی در خصوص عملکرد حسن روحانی و همراهان وی
سید حمید روحانی با اشاره به کتاب «ایران و جهانی شدن»(نوشته دکترسریع القلم و مقدمه حسن روحانی) :
در این کتاب مسائلی وجود دارد که انسان از خواندن آن وحشت میکند . در این کتاب گفته میشود : زمان استقلال، گذشته است و دوران ، دوران استقلال نیست. ذراین زمانه غیرت و مسئولیتپذیری شوخیست یک جوان فقط باید شاد باشد و نباید به هیچ چیز دیگری فکر کند نه به زندگی نه به زن نه بچه ...
مطالب این کتاب به شدن وحشتناک است که انسان حیرت میکند آیا یک نفر با غیرت میتواند نویسنده این کتاب بوده باشد؟ اگر واقعا آقای حسن روحانی که بر این کتاب مقدمه نوشته، مطالب آن را قبول داشته باشد فاجعه است.(29شهریور1393)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥از نگاه تاریخی عوامل کاهش مشارکت مردم چیست؟
حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی:
مشارکت مردم به جریانهای اصلاحطلب و اصولگرا و این مسائل که بیگانه از اندیشههای مردم است ربطی ندارد.
ممکن است رفتاری که در طول این هشت سال با مردم شد و آنها را با فقر و فاقه و عقبماندگی مواجه کرد آنان را دلسرد کند
وظیفه آگاهان و اساتید دانشگاه و بزرگان روحانی است که مردم را توجیه کنند.
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🔴دولتداری حسن روحانی به سبک بنیامیه و بنیالعباس
🔻بازخوانی روشنگریهای صریح مورخ انقلاب اسلامی در خصوص عملکرد حسن روحانی و همراهان وی
چرا باید صهیونیست ها از مذاکرات ما با 5+1 آگاه باشند اما ملت ما بی خبر باشد؟ اینها به شیوه بنی امیه و بنی عباس به مقابله با خط امام و رهبری میپردازند و با حرفهای ریاکارانه به تمجید از رهبری میپردازند ولی با وجود اینکه رهبری بارها مذاکره با آمریکا را به ضرر ایران و بیفایده خوانده است دست از مذاکره نمیکشند.(29شهریور1393)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیا امام به شورای نگهبان توصیهای نسبت به مشارکت دادن همه جریانات سیاسی داشتهاند؟
حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی:
امام همیشه به دنبال این بودند که همه گروهها [در انتخابات] شرکت کنند اما نه گروههای نفوذی!
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🔴خط سازش؛ بزرگترین دشمن!
سردبیر فصلنامه تخصصی پانزده خرداد؛ دکتر مظفر نامدار:
«ما در مورد خط سازش باید هوشیارانه قضاوت کنیم ولی در عین حال نباید در ارزیابیهای خود درباره این خط در هر مقام و منصبی ترحم داشته باشیم. خط سازش بزرگترین دشمن انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی است.
ترحم به این خط در ارزیابیها، ترحم بر پلنگ تیزدندانی است که اگر فرصت پیدا کند گلوی ملت ایران را خواهد درید. همچنانکه همین خط با انقلاب مشروطه و سایر جنبشهای ملت ایران در تاریخ معاصر چنین کرد.»(فصلنامه تخصصی 15خرداد، شماره55)
◀️پینوشت:
برجام نافرجام شیشه عمر خردهجریان اعتدال و سایر جریانات غربزده بود و متأسفانه دولتمردان تسلیمطلب سرمایههای مادی و معنوی ملت را برای حفظ و احیای این مولود شوم هدر دادند.
ترحم بر این شخصیتها و جریانات تداوم از بین رفتن اقتصاد، معیشت و عزت ملت ایران است.
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🔻مرزبندی حزب جمهوری اسلامی با احزاب و جریانات انحرافی🔻
⏱به مناسبت سالگرد انحلال حزب جمهوری اسلامی
🔹حزب جمهوری اسلامی 29بهمن1357 و با توجه به اقتضائاتی که مؤسسین آن میدیدند اعلام موجودیت کرد و پس از 9 سال فعالیت در تاریخ 11خرداد1366 منحل گردید.
🔹این حزب با دغدغهای اسلامی شکل گرفته بود و در مقابله نظام با ساختار وابسته و فاسد پدیده تحزب در ایران عصر پهلوی، بسیار مؤثر بود و همچنین در نیروپروروی و تربیت کادر اجرائی متعهد برای اداره نظام نیز مؤفق عمل کرد و شهدای عزیزی را تقدیم نظام اسلامی نمود. اگرچه امام خمینی بنا به دلایلی که در حوصله این نوشتار نمی گنجد با پدیده تحزب موافق نبودند و بررسی کارنامه حزب جمهوری اسلامی نیز نیاز به بررسی تفصیلی و محققانه دارد اما بازخوانی جزوه «مواضع ما» که به تبیین مواضع این حزب میپردازد ما را به شناخت هرچه بهتر این حزب اسلامی ،که از بدنه اجتماعی پرقدرتی برخوردار بود، میرساند و مرزبندی آن را با سایر احزاب و جمعیتهای سکولار و غیرمذهبی آشکار میسازد:
🔸«احزاب و جمعیتهای اسلامی، غیر اسلامی و ضد اسلامی
احزاب و جمعیتها بر سه گونه اند:
اسلامی، غیر اسلامی که در موضع ضدیت با اسلام نباشد، و ضد اسلامی.
🔹احزاب و سازمانها و جمعیتهای اسلامی که براساس بینش اسلامی با برنامه های گوناگون برای اجرای تعالیم اسلام و در راه عینیت بخشین به نظام اسلامی به وجود ایند از آزادی کامل برخوردارند، به شرط آنکه همگی در راه صدق و راستی باشند و با یکدیگر مسابقه مثبت و سازنده داشته باشند و در تبلیغات و فعالیتهای خود به انحراف از اخلاف متعالی اسلامی گرایش پیدا نکنند ، وگرنه از کارهای انحرافی آنها طبق ضوابط قانونی که در بخش پیش از آن یاد کردیم باید جلوگیری شود.
🔸 احزاب و سازمانهای غیر اسلامی که زیربنای اسلامی ندارند ولی در موضع خصومت و روایرویی و ضدیت با اسلام نیستند، نیز با رعایت شرایط بالا آزادند و میتوانند فعالیّت کنند و وظیفه افراد و احزاب اسلامی است که با شیوه ای منطقی، ضعف مبانی آنها را برای عموم روشن کنند.
🔹احزاب و جمعیتهای ضد اسلامی که اصولا ایدئولوژی آنها نفی کننده اسلام است، اگر در موضع تخریب نباشند و صرفا به تبلیغ اکتفا کنند، با رعایت شرایطی که در بخش تبلیغ گفتیم آزادند. همین احزاب اگر در موضع تخریب باشند، ممنوعند و باید با قاطعیت از کار آنها جلوگیری شود.
ولی مبارزه مردم و سازمانها و احزاب اسلامی، حتی با این نوع اخیر باید در حد روشنگریهای منطقی و سازنده محدود شود و هر نوع اقدام خشونت آمیز برای جلوگیری از کارهای تخیریبی آنها به وسیله افراد یا احزاب دیگر ممنوع است.
🔸جلوگیری قهر آمیز از کارهای خلاف و تخریبی این احزاب باید صرفا به وسیله نهادهای قانونی و حکومت صورت گیرد، زیرا اگر افراد و نهادهای غیر حکومتی بخواهند با آنها برخوردِ قهر آمیز شاته باشند، کار به هرج و مرج خواهد کشید و این برخلاف مصلحت کل جامعه و برخلاف تعالیم اسلام است. در مواردی که نهادی قانونی و مسئول، توانایی لازم را برای این نوع جلوگیری نداشته باشند یا در ایفای وظایف قانونی خود در برابر اعما تخریبی یا نظایر آن کوتاهی کنند، افراد و سازمانهای اسلامی به حکم وظیفه عمومی امر به معروف و نهی از منکر باید از مسئلان بخواهند که به وظایف قانونی خویش عمل کنند و آنها را در این راه یاری دهند و اگر این اقدام هم بی نتیجه بماند و نگران شوند که کارهای خلاف و تخریبی سازمانهای ضد اسلامی موجودیت و مصالح عالیه اسلام و امت اسلامی را تهدید میکند، همه افراد و احزاب و سازمانهای مسلمان و متعهد وظیفه دارند از رهبری مستقیما کسب تکلیف کنند و طبق دستور مستقیم ولی امر عمل نمایند تا بدین ترتیب، هم واجبِ مهمِ نگهبانی از جمهوری اسلامی زمین نماند و هم به راه هرج و مرج و خودسری کشانده نشوند. (مواضع ما، ص36-35، چاپ دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی)
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
آقای روحانی از اول روش انقلابی را قبول نداشت
بازخوانی روشنگریهای صریح مورخ انقلاب اسلامی در خصوص عملکرد حسن روحانی و همراهان وی/4
آقای روحانی از اول روش انقلابی را قبول نداشت و ندیدم قبل از انقلاب حرکت سیاسی مشخصی که در راستای مبارزات و حرکت انقلابی امام باشد، انجام دهد و برداشتم این است که این راه را قبول ندارد و دور از خردمندی میداند.(10خرداد1393)
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db