⭕️الف لام تحریف/۶⭕️
🔹تحریف عجیب هدایتالله بهبودی در کتاب الف لام خمینی: امام به شرط عدم دخالت بیگانگان مخالفتی با لوایح ششگانه نداشت
◀️نویسنده الف لام خمینی در مواردی خود به #تحریف اندیشههای سیاسی امام پرداخته و در برخی موارد دیگر تحریفات دیگران را بازگو کرده است. به طور مثال او به صراحت آورده است که :
« آیتالله خمینی مخالفتی با اجرای #مواد_ششگانه، در صورتی که به دور از دخالت بیگانگان طراحی شده باشد، نداشت.»
ولی به این تحریف آشکار اشکالاتی وارد است:
🔹۱. حدود پنجاه سال از آن واقعه میگذرد و هیچکدام از تاریخنگاران چنین ادعایی نکردهاند. آقای #بهبودی به چه سند معتبری دست پیدا کرده که این ادعا را دارد؟
🔸۲. اسناد و آثار برجا مانده نشان میدهد که امام قدس سره مواد ششگانه شاه را به صورت مطلق مباین موازین عدل و عقل و فقه و شرع اسلامی میدانستند. ایشان در پاسخ پرسشی پیرامون اصلاحات ارضی که یکی از مواد ششگانه بود، اعلام کرده است:
«آنچه به اسم قانون اصلاحات ارضی در صدد اجرای آن هستند مخالف عقل و شرع و مصالح مملکت و مباین موازین عدل و فقه اسلامی است....»
ایشان مخالفت خود را در هر فرصتی که دست میداد ابراز میکردند.
🔹۳. امام قدس سره بند امکان تحلیف به سایر کتب ادیان را پوششی برای دستبرد به قانون اساسی میدانستند و از این جهت نیز با این طرح مخالفت داشتند.
🔸۴. به #فتوای_امام قدس سره بهرهگیری مردم از اقدامات و کارهای عام المنفعه و به ظاهر مذهبی و مردمی حاکمان جائر بدون اجازه #حاکم_شرع جایز نیست. در نتیجه نقل آقای بهبودی در الف لام خمینی مخالف فتوای صریح امام قدس سره نیز هست.
⁉️سؤالی که در اینجا مطرح است اینکه آقای بهبودی از آوردن این تحریف تاریخی چه نیتی داشته است؟ آیا میخواسته به صورت غیرمستقیم جانب #نهضت_آزادی و #جبهه_ملی را بگیرد و امام را به #زیست_مشترک با آنان متهم کنند؟ چراکه این طیف بودند که با شعار اصلاحات «آری-دیکتاتوری نه» اصلاحات نمایشی شاه را در آن زمان به رسمیت شناختند.
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
⭕️الف لام تحریف/۷⭕️
⚫️یکی از تحریفاتی که آقای #بهبودی در حق امام قدس سره روا داشته؛ حذف و تعدیل #گفتارهای_حماسی ایشان است._گفتارهای انقلابی که قطعا با #موازین لیبرالیستی و تساهل و تسامح غربگرایانه سازگار نیست و اگر کسی آن موازین را رعایت نکند به احتمال قوی #جوایز_رسمی و دولتی را از دست خواهد داد و به داشتن قلم غیرعلمی متهم خواهد شد.
◀️به طور مثال امام خمینی قدس سره در یکی از سخنرانیهای حماسی خود علیه رژیم میگویند:«شاه دوستی یعنی غارتگری» حال آقای بهبودی بعد از گذشت حدود نیم قرن این جمله خبری را به جمله پرسشی تبدیل میکند؛ انگار امام سؤال میکند «شاه دوستی یعنی غارتگری؟» بعد هم مینویسد مطابق صحبتهای آیتالله خامنهای و سیدمصطفی خمینی این جمله پرسشی است.
🔆امّا در پاسخ به آقای بهبودی باید گفت:
🔹۱. متن اصلی سند و سایر اعلامیههای چاپ شده جمله را به صورت خبری آورده است.
🔸۲. امام قدس سره از نظر بلاغی و ادبی آنقدر ضعیف نبودهاند که همگان جمله پرسشیشان را خبری بخوانند و بعد از ۵۰ سال یک نویسنده بیاید و بفهمد این جمله پرسشی بوده و نه خبری.
🔹۳. بر فرض محال که پندار نویسنده در مورد امام قدس سره درست باشد، در همان زمان هم کسانی بودند که از سر #ترس در پی حذف و تعدیل سخنان انقلابی ایشان باشند. ولی حتّی همانها هم چنین برداشتی نداشتهاند.
🔸۴. آنچه هم از زبان شهید آیتالله سیدمصطفی خمینی رحمهالله نقل شده اشاره به راه گریز امام از چنگ مأموران رژیم داشته که اگر آن مأموران به واسطه این سخنان ایشان را بازداشت کردند راه گریزی باشد و جمله را در آن شرایط بشود بر پرسش و استفهام انکاری حمل کرد نه اینکه در اصل سخنرانی هم این جمله پرسشی بوده باشد.
🔻🔻🔻
⭕️همچنین یکی دیگر از آسیبهای الف لام خمینی؛ ضربه به #شخصیت_امام در لابلای خاطرات تحریف شده است. به طور مثال این کتاب امام خمینی قدس سره را که نماد ابهت و متانت و گزیدهگویی بود در صحنه دستگیری و بازجویی مأموران رژیم پرحرف و مجادلهکار و اهل بگو-مگو نشان داده به نقل از امام میگوید:
❎« من در آنجا بازجویی پس نمیدادم. به آنها میگفتم:
-من شما را قبول ندارم؛ تشکیلات شما را تشکیلات حق و قانون نمیدانم؛ شما هر کاری میخواهید بکنید. فوقش میخواهید اعدامم کنید، #اعدام کنید؛ من یک کلمه هم جواب نمیدهم. میگفتند:
+نخیر باید جواب بدهید.
گفتم:
-خیر من جواب نمیدهم... »
✳️کسانی که چند صباحی امام را از نزدیک دیده و به روش و منش او آشنایی داشته باشند، به درستی میدانند که امام هیچگاه اهل جر و بحث و بگو و مگو نبود. یک کلمه میگفتند که صدها نکته در بر داشت. اگر امام به مأموران سطح پایین ساواک که تحت عنوان #بازجو نزد او میآمدند، جرئت بحث میداد، بیتردید با #گستاخی و دریدگی با امام برخورد میکردند. ابهت و جبروت امام به اندازهای بود که مأموران جرئت چون و چرا به خود نمیدادند.
❇️به علاوه، امام قدس سره هیچگاه به رژیم شاه این جرئت و جسارت را نمیداد که به #اعدام یک مرجع تقلید در کشور شیعه اندیشه کند. برعکس روش و منش امام به گونهای بود که دشمن دریابد که درگیری با یک مرجع عالیمقام تقلید برای او گران تمام میشود.
🔻🔻🔻
#الف_لام_تحریف
#نه_به_تحریف_امام
🔺🔺🔺
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
⭕️الف لام تحریف/۸⭕️
🔻الف لام و ضعیف جلوه دادن مرجعیت امام قدس سره
🔵در کتاب الف لام آمده است :«البته (آقا) [امام] مرجع تقلید بودند، اما رژیم ایشان را به این عنوان نمیشناخت و لازم بود این مسئله رسما اعلام شود.»
◀️بر خلاف پندار آقای نویسنده، جایگاه علمی و #مرجعیت_امام، پیش از آنکه برای بسیاری از مردم آشکار و محرز شود، برای رژیم شاه شناخته شده بود:
🔹۱. سرهنگ قولقسه رئیس دایره امنیت و مذاهب در گزارشی در سال ۱۳۳۵ اذعان دارد که امام در ایالات مرکزی و غرب ایران مقلد دارد. او بنا بر گزارشی که به مرکز داده است بیش از یک ماه با لباس شخصی در قم زیسته و با کلاه پوستی و پیراهن یقه آخوندی و کفش پاشنه خوابیده، روزها در مدارس دینی و بیوت مراجع و علما پرسه میزده و شبها در قهوهخانههای قم با زائران و مسافران و مردم قم به گپ و گفت مینشسته و اطلاعات به دست میآورده است. او نتیجه پرس و جو و جستار خود را در زمینه جریانهای مختلف به تهران گزارش کرده و از جمله از عالمان بزرگی که پس از درگذشت آیتالله بروجردی، صلاحیت جانشینی او را دارند نام برده که یکی از آنها امام است. او در این گزارش خود در سال ۱۳۳۵ آمار شاگردان امام را حدود پانصد نفر برآورد کرده و افزوده است «که از لحاظ درسی حائز اهمیت است، در ایالات مرکزی و غربی ایران مقلد دارد.»
🔸۲. روزنامه کیهان در ۱۲ فروردین ۱۳۴۰ چند روز پس از درگذشت آیتالله بروجردی از میان عالمانی که طبق دید صاحبنظران روحانی برای جانشینی آقای بروجردی صلاحیت دارند، نخست نام امام را آورده است.
۳. از همه مهمتر رفتن نخست وزیر وقت ایران (علی امینی) به بیت امام و دیدار با ایشان در سال ۱۳۴۰ است که نشان از این واقعیت دارد که رژیم پس از درگذشت آیتالله بروجردی امام را از علمای طراز اول و در مقام مرجعیت به رسمیت میشناخته است.
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
💢وقتی تحریفکننده انقلاب نامزد جایزه هنر سال انقلاب میشود💢
⚫️اقدام تأمل برانگیز حوزه هنری در انتخاب هدایتالله بهبودی به عنوان کاندیدای سال هنر انقلاب
در سالی که گذشت از کتابی رونمایی شد که علی رغم حضور سیاسیون در مراسم رونمایی آن و دریافت جوایز دولتی مثل کتاب سال یا احراز رتبه برگزیده بخش مستندنگاری جایزه جلال آل احمد؛ نظرات مخالفی را میان منتقدین برانگیخت که در مطالب قبلی به آن اشارهای گذرا کردیم:
https://eitaa.com/bonyadtarikh/153
نویسنده این کتاب هدف خود را معرفی شخصیت برجسته امام خمینی قدس سره معرفی میکند امّا کتاب او کتابی ابهامزا و دید نادرستی از شخصیت امام خمینی قدس سره را به مخاطب منتقل میکند :
https://eitaa.com/bonyadtarikh/167
سیر تأمل برانگیز احراز رتبههای دولتی و رسمی این کتاب؛ از انتخاب به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی و برگزیده مستندنگاری جلال آلاحمد شروع شد و حوزه هنری نیز همان مسیر را ادامه داد و هدایتالله بهبودی را به خاطر «الف لام خمینی» به عنوان کاندیدای هنر سال انقلاب معرفی کرد. مسئلهای که کتاب مذکور را به مرور زمان به کتاب رسمی جمهوری در معرفی شخصیت امام خمینی قدس سره تبدیل میکند که به خاطر نواقص فنی و تخصصی این کتاب مخاطرات فراوانی را ایجاد میکند.
از همین رو؛ بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی برشهای تفصیلی از نقد این کتاب را به صورت روزانه به مخاطبان حقیقتجو و هوشمند ارائه میکند تا سدی باشد در برابر پروژه خطرناک #تحریف_امام .
#الف_لام_تحریف
#نه_به_تحریف_امام
✅با ما باشید؛ با آخرین تحولات تاریخ ایران اسلامی.
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
♨️صدای #تحریف_امام از سیمای جمهوری اسلامی
🔸چند وقتی است که از #تحریف_امام به صورت حساب شده و دولتی سخن گفتیم و نقدهایی پیرامون کتاب پرغلط #الف_لام_خمینی از نظر گذشت. اکنون ابعاد این فاجعه تاریخ نگاری٬ در صدا و سیما٬ تکمیل شده است.
🔹متأسفانه چهارم فروردین ۹۸ ٬ گزارشی در شبکه سوم سیما بخش خبر ۲۲:۰۰ پخش شد که پازل تبلیغ و ترویج کتاب تحریفگر «الف لام خمینی» را تکمیل کرد. در گزارش خبرنگار صدا و سیما این کتاب به عنوان #پیشنهاد_نوروز معرفی شد همچنین در راستای تمجید هرچه بیشتر صحبتی از جناب حجتالاسلام ذوعلم پخش شد:
🔸«جناب آقای بهبودی فقط یک تاریخ را روایت نکردند ایشون در واقع یک نوع #زیست_مشترک فکری با امام رو روایت کردند.»
در ادامه گزارش کوتاه نیز بخشی از مصاحبه نویسنده؛ هدایتالله بهبودی به مخاطبان عرضه شد. بهبودی در این قطعه گفت:
🔶«ما نیازمند پیوند جامعه با تاریخ هستیم برای نزدیک کردن به جامعه ما باید از لحن و گویش تازه تری انتخاب کنیم. نسل عوض شده آدم ها عوض شدند.»
و پایان بخش این گزارش سخن خبرنگار بود که گفت:
🔸«این کتاب به عنوان کتاب سال جمهوری اسلامی انتخاب شده و تا کنون در نشستهای نقد و بررسی مختلفی مطرح و بازخوانی شده است. مهمترین نکته در مورد این اثر اینکه سطر سطر این کتاب بر اساس اسناد نوشته شده برای همین این کتاب به منبعی معتبر تبدیل شده و مخاطبان زیادی در داخل کشور و خارج از کشور دارد.»
🔵حاشیه:
◀️۱. این گزارش و سخنان جناب ذوعلم و بهبودی بسیاری از نکات را روشن میکند. جناب آقای ذوعلم باید توضیح دهند منظور ایشان از زیست مشترک با امام چیست؟ منظور زیست مشترک فکری لیبرالها و منافقین با امام است؟ که این جز افترا به ساحت امام چیزی نیست.
◀️۲. سخنان آقای بهبودی در خصوص اینکه «نسل عوض شده؛ آدمها عوض شدهاند» که در اصل #بازتولید_ادبیات_شبهروشنفکران و غربگرایان است نکات بسیاری را روشن میکنند. سؤالی که از ایشان باید پرسید اینکه آیا ایشان به عنوان تاریخنگار حق دارد به خاطر تغییر نسلها در تاریخ دست ببرد و آن را به گونهای دروغین روایت کند؟شکی نیست که اکثریت قاطع ملت به ویژه جوانان انقلابیاند؛ آیا میتوان به خاطر عدهای از راه برگشته و فرسودگان از مسیر خارج شده چهره و راه امام را تحریف کرد و تاریخ را وارونه نوشت؟!
◀️۳. شاید عجیبترین و مهمترین نکته این گزارش چند جمله آخر خانم گزارشگر بود که سطر سطر این کتاب را مستند معرفی کرد. شاید منظور ایشان از مستند بودن؛ مستند به روایات مخدوش ساواک و خاطرات وارسی نشده و شایعات علیه امام قدس سره باشد.
اهمیت و خطر بالای این کتاب هم از همین جملات گزارشگر مشخص میشود که میگوید این کتاب در داخل کشور و خارج پخش شده است و طبیعتا با این حجم از پشتیبانی دولتی و رسمی؛ این #کتاب_تحریفگر که با #غفلت مسؤولین و #غرضورزی برخی دیگر به عنوان کتاب رسمی جمهوری اسلامی انتخاب شده٬ در معرفی چهره ای مخدوش از شخصیت و سیره سیاسی امام قدس سره در سطح وسیعی پخش میشود و به #تخریب_تاریخ_انقلاب_اسلامی منجر می شود.
#الف_لام_تحریف
#نه_به_تحریف_امام
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
❇️دیدار صمیمانه اعضای برگزارکننده نشست «بازکاوی پروژه تحریف امام» با حجتالاسلام و المسلمین آقاتهرانی❇️
به گزارش بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی؛ اعضای برگزار کننده نشست «بازکاوی پروژه تحریف امام» دیداری صمیمانه با نماینده سابق مجلس شورای اسلامی؛ حجتالاسلام و المسلمین #آقاتهرانی داشتند. ایشان ضمن تقدیر از حساسیت نسبت به مقوله تحریف امام خمینی؛ در خصوص علت برجستگی ایشان به نسبت سایر معاصران گفتند:
🔹در زمان امام، آقایان مراجع و فقهای دیگر هم بودند چطور شد که مرحوم امام برجسته شد؟ چیزی که برای ما به عنوان جوان آن روز مطرح بود #جامعیت_امام بود. [ما میدیدیم] امام در حالی که #فقیه است مسائل سیاسی را هم خوب درک میکند شجاع هم هستند وسط معرکه هم میآیند یعنی مرجعیتشان مانع از این نمیشود که به مسائل ورود کنند. ایشان حتی به مسائل جزئی کوچک یا بزرگ به خودشان اجازه میدادند که ورود کنند و این هم نبود جز اینکه امام یک جامعیت حقیقی داشت. هم با مردم زندگی میکردند و مردمی بودند هم زندگی ایشان یک زندگی فوقالعاده سادهای بود.
در ادامه؛ عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی با برشمردن نمونهای از تحریفات زمان حیات امام گفتند:
🔸من یادم هست همان اول انقلاب مطرح شد که امام ولایتی نیستند [به این معنا که] نسبت به اهل بیت علاقهای نشان نمیدهند. یادم هست مرحوم $آیتالله_مرعشی_نجفی سخنرانی مفصلی کردند.د سخنرانی یک ساعتِ درباره اینکه حاج آقا روحالله #ولایت جانانه دارد و عزاداریهای خودشان را در محرم با ایشان [نقل میکردند] که چقدر شبها با هم در حجره برای #حضرت_اباعبدالله_الحسین سینه زدیم. در همان زمان مرحوم امام خیلی ها میخواستند ایشان را به اشکال مختلف بزنند. ولی خدا لطف میکرد و هر دفعه یک بعد از وجود مبارک ایشان خود را نشان میداد.
ایشان در ادامه به ذکر روایات و خاطرات تاریخی پرداختند که ابعاد وجودی امام (قدس سره) را بیش از پیش نشان میدهد:
برخورد امام با اول #جنگ را هنوز یادم نرفته است. هواپیماهای عراقی عصر حمله کردند به فرودگاه مهرآباد؛ عموی ما از تهران آمد قم و خبر داد. شب #بنیصدر آمد تلوزیون وحشت کرده بود یعنی وقتی او را میدیدی احساس ترس به تو دست میداد. صبح امام رحمة الله علیه در جماران صحبت کردند [و فرمودند] یک دزدی آمده یک سنگی زده، فرار کرده رفته است. اصلا نوع گفتن امام جوری شد که همه همین را میگفتند.
وجود ایشان همه چیز بود. ایشان نشان داد در سطح مرجعیت، مسائل سیاسی، رهبری، تواضع و گذشت اول بودند. برای خودشان به هیچوجه $امتیازخواهی به هیچ وجه نمیکردند. مثلا داستان [تخلفات] نوهشان آقا حسین؛ که گفتند مثل بقیه عین قانون و ضابطه با او برخورد کنید و بقیه این را میدیدند و در جامعه پخش میشد. حتی حضورشان و ورودشان به بهشت زهرا؛ امامی که هیچوقت «من» نمیگفتند در آنجا چندبار «من» گفتند:«من دولت تعیین میکنم»، «من مشت تو دهن این دولت میزنم» یعنی دقیقا اشداء علی الکفار رحماء بینهم.
حجتالاسلام و المسلمین آقاتهرانی در ادامه سایر ویژگیهای شخصیتی امام خمینی (قدس سره) را برشمردند و از معرفی جامع شخصیت امام استقبال کردند.
🔻گفتنی است؛ همایش «بازکاوی پروژه تحریف امام در رسانههای داخلی و خارجی» با سخنرانی تاریخنگار انقلاب اسلامی، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی در روز شنبه 11خرداد1398؛ ساعت 21:30 برگزار میگردد.
🏢مکان: قم، بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه 6، سازمان تبلیغات اسلامی، سالن کوثر.
💢برای دفاع از خط و مکتب امام؛ همه رسانه باشیم.
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔵پیچیدگیهای یک ملیگرا؛ ابراهیمِ خمینی یا ابراهیمِ بازرگان؟!🔵
ابراهیم یزدی دبیر کل نهضت آزادی، از چهره های مشکوک در تاریخ معاصر ایران است که این روزها از طرف برخی از نشریات زنجیره ای و اجاره ای، لقب «مشاور ارشد بنیان گذار انقلاب اسلامی» و «نماینده تام الاختیار امام» را دریافت کرده است! بررسی رویه تاریخسازی #ابراهیم_یزدی فصل مهمی در شناخت جامع و دقیق #تحریف_مکتب_امام است و در نوشتار پیش رو یک برگ از این خاطرات بررسی شده و تحریفات لفظی و معنوی کلام امام توسط وی بررسی میشود. در بخشی از این یادداشت میخوانیم:
«آنگونه که در همین یک برگ از خاطرات او مشاهده شد، ابراهیم یزدی در پی آن است که نقد امام به عملکرد شخصیت های ملی گرا مانند #مصدق و #بازرگان را به نحوی توجیه و یا تقبیح کند و از این رو، بر اندیشه سازگار با سلطنت ایشان و نیز تفکر اعتماد به #استعمار_آمریکا، صحه بگذارد! پیچیدگی ابراهیم یزدی وقتی معلوم می شود که بدانیم، وی در تمام سالهای حیاتِ امام، تلاش کرده است خود را نزدیک به اندیشه امام نشان دهد و در حقیقت ابراهیمِ خمینی باشد و نه #ابراهیمِ_بازرگان! ولی حال که آب از آسیاب افتاده و فرصتِ رونمائی از چهره واقعی اش فراهم شده، ماهیت درونی اش را نشان می دهد...»
🔗متن کامل یادداشت منتشر شده :
https://b2n.ir/88324
#تحریف_ظالمانه
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
💢تحریف ظالمانه💢
امام خامنهای مدظلهالعالی: «در داخل هم بعضی ندانسته، بعضی هم دانسته [شخصیّت امام را] تحریف میکردند؛ حتّی زمان حیات خود امام. هر حرفی را که بهنظرشان پسندیده بود، به امام نسبت میدادند؛ درحالیکه ارتباطی به امام نداشت. بعد از رحلت امام هم همین جریان ادامه داشته است.»(1394/3/14)
«بازکاوی پروژه تحریف امام توسط دشمن در رسانههای داخلی و خارجی»؛ نشست انتقادی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی برای مقابله با پروژه ظالمانه و خطرناک تحریف خط امام.
🎙سخنران: «حجتالاسلام و المسلمین استاد سیدحمید روحانی»و «حجتالاسلام و المسلمین دکتر ذیبحالله نعیمیان»
🕘زمان: شنبه 11 خرداد 1398 ساعت 21:30
🏢مکان: قم، بلوار جمهوری اسلامی، جنب کوچه6، سازمان تبلیغات اسلامی، طبقه همکف، سالن کوثر.
🔻برای دفاع از خط و مکتب امام؛همه رسانه باشیم.
#تحریف_ظالمانه
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
1_69919488.pdf
693.4K
تصویر متن پیام آیتالله محسن اراکی برای نشست «تحریم ظالمانه»
اختصاصی
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
نشست واکاوی پروژه تحریف امام در رسانه های داخلی و خارجی با حضور اساتید و شخصیتهای انقلابی و با استقبال ویژه عمومی در حال برگزاری است.
گفتنی است در این مراسم اساتید و حجج الاسلام و المسلمین ماندگاری، نعیمیان و فلاح شیروانی هریک به ایراد سخنان خود پرداختند که در آینده نزدیک به مشروح آن خواهیم پرداخت.
ادامه دارد...
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
حضور تاریخ نگار انقلاب اسلامی حجت الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی در نشست واکاوی پروژه تحریف امام
ایشان در ابتدای سخن خود در تبیین ریشه های تحریف گفتتد:
اولین کسی که به تحریف تاریخ دست زد شیطان بود و اولین ضربه را به بنی آدم وارد کرد. بت پرستی هم نوعی تحریف در برابر خداپرستی بود.
ایشان در ادامه افزودند:
حضرت موسی علیه السلام که در برابر فرعون قد علم کرد دیگر نتوانستند بت سنتی را علم کنند و لذا گوساله پرستی را رواج دادند. در زمان حضرت محمد صلی الله علیه و آله نیز تحریف به مسجد ضرار کشیده شد تا با تحریف از پیشرفت جلوگیری کنند و بعد با شعار حسبنا کتاب الله تحریف دیگری درست کردند.
رئیس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در تبیین خط تاریخی تحریف گفتند:
معاویه که نتوانست حضرت امیر علیه السلام را شکست دهد با تحریف علیه علی علیه السلام ایستاد و ایشان را تحت فشار قرار داد و خود خوارج جریان تحریفی است.
ایشان در تبیین بعدی دیگر از تحریف انزواطلبی و صوفی گری و ذکر و ورد صوری را از برنامه های تحریفی دانستند و گفتند:
حضرت علی علیه السلام شلاق برداشتند و بر گروه مسجدنشینان زدند که:
لا رهبانیه فی الاسلام بروید دنبال کسب و کار صحیح.
ایشان در ادامه وارد مبحث تحریف امام شده و انواع آن را برشمردند. همچنین مواردی از تحریف را در زمان حیات ایشان ذکر کردند.
در حال حاضر نشست واکاوی تحریف امام با پرسش و پاسخ از استاد سیدحمید روحانی در حال پیگیری است.
حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی در پاسخ به پرسشی در خصوص شخصیت سیاسی هاشمی رفسنجانی و نسبت او با خط امام گفتند: هاشمی رفسنجانی امام را نشناخته بود.
تعداد سوالات مطرح شده از استاد روحانی بالاست و جمعیت از تداوم جلسه با ذکر صلوات استقبال نمودند.
ایشان در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه چرا تنها مقام معظم رهبری توانستند شاگرد حقیقی مکتب باشند و بمانند فرمودند شاگرد امام بودن سخت است و ایشان مورد لطف ویژه خداوند متعال بودند به علاوه هیچ کس مثل ایشان اهل مطالعه و تعمق در مکتب ایشان نیست.
پس از پایان پرسش و پاسخ آئین رونمایی از کتاب "نقدی بر مدخل امام خمینی در دایره المعارف تشیع" با معرفی این کتاب توسط دکتر حسن محمدی در حال حاضر در حال پیگیری است.
مجری مراسم با دعوت از اساتید و بزرگان حاضر جلسه برای رونمایی از کتاب نقدی بر مدخل امام خمینی در دایره المعارف تشیع آئین رونمایی را آغاز کرد.
حجج اسلام آقایان روحانی، علیزاده، احتشام، نعیمیان، رستم پور، به رونمایی از کتاب مذکور پرداختند.
با پایان آئین رونمایی از کتاب نشست انتقادی واکاوی پروژه تحریف امام در رسانه های داخلی و خارجی به انتهای خود رسید.
گزارش واخبار تفصیلی مراسم به زودی از حساب رسمی بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی.
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔹14 گام تا امام🔹
🔵گام دوازدهم: اثبات اسلام ناب محمدی صلّی الله علیه و آله🔵
امام خمینی (قدس سره) در مبارزه خود با #اسلام_آمریکایی، به معرفی و جهاد برای تحقق #اسلام_ناب_محمّدی میپرداختند و در زمانی که جامعه اسلامی و حتی برخی از حوزههای علمیه به خاطر #تبلیغات_شیطانی و انحرافی جهانخواران؛ اسلام را محدود به عبادیات میدیدند تلاش نمودند که تمام ابعاد اسلام را معرفی نمایند.
مطالعه بخشی از سخنرانی ایشان در این زمینه گویای جو غالب آن زمان و جلوهگر مبارزه عمیق ایشان در راستای اثبات و تحقق اسلام ناب محمّدی صلّی الله علیه و آله است:
« الان طبقات مسلمین چه تحصیلکرده از متجددین و چه تحصیلکرده از روحانیین، فضلا از توده مردم، اسلام را درست نفهمیدهاند و همانطور که غربا را مردم نمیشناسند، اسلام هم تقریبا به وضع #غربت در دنیا زندگی کرده است. و چنانچه کسی بخواهد اسلام را آنطور که هست معرفی کند، به این زودیها مردم باورشان نمیآید.
حدود پنجاه کتابی که احکام اسلام در آن مجتمع است، سه-چهار جلدش مربوط به عبادیات و وظایف انسان با ربالارباب است و کمی از احکام هم مربوط به اخلاقیات است، مابقی کتابها همه مربوط به اجتماعیات، اقتصادیات، حقوق و سیاسیات میباشد...
آن روز که دنیا غرق در #جهالت بود و از اروپا هیچ خبری نبود و دو امپراتوری بزرگ که بودند، در حال استبداد به سر میبردند و اصلا قانونی وجود نداشت، اسلام قوانینی آورد که جامع قوانین حکومتهای زنده دنیاست و از آن هم جامعتر است و همه جهاتی که بشر در امور مربوط به جنگ، صلح، حکومت، زندگی خصوصی، معاشرت با دیگران... و دیگر امور به آن محتاج است در قوانین اسلام آمده است...
ما تمام جهات را کنار گذاشتیم و مقداری از احکام را گرفته، خلفا عن سلف مباحثه میکنیم. بسیاری از احکام اسلام جزء علوم غریبه شده است، اصلا اسلام غریب است و فقط از آن اسمی مانده است، تمام جزئیات اسلام که بهترین جزئیاتی است که برای بشر آمده الان بکلی فراموش شده است و لم یبق الا اسمه. تمام آیات شریفه الهیه که برای جزئیات و حدود است لم یبق الا قرائته...
ما الان موظف هستیم ابهاماتی را که نسبت به اسلام وجود دارد برطرف کنیم تا این ابهام را از اذهان بیرون نکنیم هیچکاری نمیتوانیم انجام دهیم. ما باید خود و نسل آتیه را وادار کنیم و به آنها سفارش کنیم که نسل آتیه خویش را نیز مأمور کنند این ابهامی را که بر اثر #تبلیغات_سوء چند صد ساله، نسبت به اسلام در اذهان حتی بسیاری از روشنفکران ما پیدا شده است رفع کنند، اسلام و حکومت اسلامی را معرفی کنند، که اسلام چیست و حکومت اسلام چه میباشد و قوانین اسلام چگونه است و بسیاری از احکام عبادی اسلام با اینکه عبادت است، عبادت توأم با سیاست است. اجتماعی حج و جمعه و امثال آن، در عین معنویت از سیاسیات اسلام است...
امروز #حوزه_نجف، #حوزه_قم و حوزههای دیگر موظفند که اسلام را نشان دهند و این متاع را عرضه کنند...»(نهضت امام خمینی (قدس سره) ج2 ص723-722)
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
🔆بازتاب همایش «تحریف ظالمانه»/1
خبرگزاری حوزه
📸گزارش تصویری نشست #تحریف_ظالمانه
🔹🔸https://b2n.ir/85435
📄گزارش خبری نشست #تحریف_ظالمانه
🔹🔸https://b2n.ir/29254
🔹🔸https://b2n.ir/24832
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.