فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📷 سخنان شنیدنی استاد رحیم پور درباره روزی به نام ولنتاین
➖ درمورد ولنتاین نقل های مختلفی گفته شده تا اینکه در چند دهه قبل کلیسا توافق کرد و آن هم طبق یک قرائت که آن هم قطعی نیست.
➖ ولنتاین در ارتش روم نماد مبارزه با فساد و فحشا و تشکیل خانواده مشروع بود اما الان چه؟ مردی به زن دیگری کادو میدهد!!!
#ولنتاین_جاهلیت_سازمان_یافته
.📲 @bonyana 💚 @nojavania
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📷 سخنان شنیدنی استاد رحیم پور درباره روزی به نام ولنتاین | ویدیو با کیفیت بالا
➖ درمورد ولنتاین نقل های مختلفی گفته شده تا اینکه در چند دهه قبل کلیسا توافق کرد و آن هم طبق یک قرائت که آن هم قطعی نیست.
➖ ولنتاین در ارتش روم نماد مبارزه با فساد و فحشا و تشکیل خانواده مشروع بود اما الان چه؟ مردی به زن دیگری کادو میدهد!!!
#ولنتاین_جاهلیت_سازمان_یافته
.📲 @bonyana 💚 @nojavania
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 #کلیپ_ویژه
🎥 برای ولنتاین آماده شدیم؟!
✅ #اگر_عاشق_شده_اید حتما این کلیپ را ببینید
#ولنتاین #عشق #حضرت_عشق #سپندارمذگان #مخاطب_خاص #عشق_علیه_السلام
🗣 حجت الاسلام والمسلمین #پیشاهنگ
🆔 http://www.aparat.com/v/CG8kn
منبع : @velayattv
.📲 @bonyana 💚 @nojavania
هدایت شده از کلمات :: KAALAAMAAT
ایران اینترنشنال نگو ، سعودی اینترنشنال بگو.
24-11-1399_12-2-2021 Podcast_www.abna24.com - AhlulBayt News Agency ABNA.mp3
7.69M
🎙 #پادکست مهمترین اخبار خبرگزاری ابنا - 24 بهمن 1399
http://fa.abna.cc/9HKY
@bonyana
هدایت شده از اطلاع رسانی ایتا
🆕 عرضه نسخه جدید اندروید
ضمن تبریک حلول #ماه_رجب و سالروز #میلاد_امام_محمد_باقر (ع)، #نسخه_جدید_ایتا با شماره ورژن 4.7 به کاربران عزیز تقدیم میشود
✅ مهمترین ویژگیهای نسخه جدید عبارتند از:
🔹 ارائه کانال رسانه محور
🔸 نمایش کانالهای رسانه محور در تب مجزا
🔹 نمایش پستهای کانال در حالت کاوش (تمام صفحه)
🔸 قابلیت پخش خودکار ویدئوها در نمای کاوش
🔹 امکان ویرایش رسانه
🔸 امکان تنظیم ورود دو مرحلهای
🔹 امکان مخفی کردن زمان آخرین بازدید
🔸 ارتقای قابلیتهای جستجوی پیشرفته ابری
🔹 امکان جستجو در کل پیامهای شخصی و گروههای عادی
🔸 افزایش تعداد نتایج ارائه شده در جستجوی شناسهها یا عناوین کانالها
🔹 نمایش تعداد خواندهنشدهها بر اساس تعداد گفتگو بجای تعداد پیام
🔸 بهبود سرعت همگامسازی در اولین اجرا
🔹 رفع مشکل الصاق متن به رسانه در اندروید 10
🔸 امکان افزودن به علاقمندیها از داخل گفتگو
🔹 پشتیبانی از قالببندی متن در نسخههای قدیمی اندروید
🔸 بهبود شیوه گزارش تخلفات
🔹 رفع باگها و ایرادات گزارش شده
✴️ این نسخه از طریق #منابع_معتبر یعنی فروشگاههای اندرویدی کافه بازار، مایکت و چارخونه و نیز از طریق وبسایت رسمی ایتا به نشانی زیر نیز قابل دریافت است:
http://www.eitaa.org/dl
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa
سان والنتین در اسلام - شیخ قمی.mp3
30.14M
🎙 #کلیپ_صوتی به زبان فارسی ✳️ ولنتاین در دنیا Valentines Day
⏱ شصت دقیقه🔹از زبان حجت الاسلام شیخ قمی/مبلغ بین الملل به زبان اسپانیایی
📚 همه آنچه باید درباره روز #ولنتاین بدانید... ( واقعا تمام نکته ها و روایت های تاریخی در همه کشورها رو در این فایل صوتی بشنوید)
🔵 بسیار مهم و پیشنهاد ویژه - لطفا برای دوستان تون بفرستید... (در کانال هاتون منتشر کنین)
🔎 به صورت بی طرفانه همه موارد درباره روز ولنتاین توضیح داده میشود... ❌ توجه : برخی صحبت ها مناسب هر سنی نیست. اگر سن شما کمتر از 15 سال است این فایل رو گوش ندید
🔗 لطفا برای دوستان دیگهتون که شاید شبیه شما نباشند هم ارسال کنید. اگر فکر میکنید کسی درگیر این مسائل هست که حتما براش بفرستید
.📲 @bonyana 💚 @nojavania
.
جناب سروان!
————-
در ادامه یادداشتی از حجت الاسلام شهاب مرادی با عنوان " جناب سروان ! " که چند سال قبل درباره عشق و عاشقی نوشته اند را میخوانیم. لینک این یادداشت در سایت ایشان به شرح http://shahab-moradi.ir/fa/note/105 است:
—————
استاد شهاب مرادی :
اکثر مردم چون با درجات نظامی آشنایی ندارند به هر افسر یا درجه داری می گویند: جناب سروان. پس کسی که به هر نظامی می گوید جناب سروان یا اصلا درجات نظامی را نمی شناسد و یا تفاوت بین آنها را درک نمی کند.
بعضی از دختر خانم ها و آقا پسر ها، به محض اینکه از کسی خوششان می آید، به هیجانشان درجه ی "عشق " می دهند . بدون اینکه به میزان و جنس آن علاقه و زمینه های آن علاقه مندی توجه کنند.
یک ستوان دو، برای رسیدن به سروانی 8 سال باید خدمت کند یعنی 4 سال تا ستوان یکمی واز آن درجه 4 سال تا سروان شدن؛ بیاید ،برود، بیاموزد و آزمون دهدو...
علاقه هم مثل درجات نظامی سلسله مراتب دارد و از آشنایی شروع میشود و تا دوستی ، صمیمیت و عشق ادامه پیدا میکند.
در اکثر موارد وقتی جوان (یا نوجوان) احساس می کند عاشق کسی شده ،در واقع فرصت یا زمینه انتخاب دیگری را نداشته و برای اولین بار با موقعیتی مواجه شده که اساسا عشق نبوده ، احساسی که با نگاه و برخورد اول معمولا به سادگی ایجاد می شود و اغلب پایدار نیست.
خیلی وقتها احساس نخستین برخورد ویژه با جنس مخالف با عناوینی چون آشنایی یا هر چیز دیگری چون با هیجانات دیگری همراه می شود ؛ مثل استرس، اضطراب و خجالت و البته هیجان جنسی و... حال غریبی را در فرد به وجود می آورد و جوان فورا آن حس و حال را جناب عشق لقب می دهد و دیگران را عاجز از درک عمق و ژرفای آن عاشقی! میداند.
اشتباه دیگر این است که این هیجان زود گذر را با حالت دائمی عاشق بودن اشتباه میگیرند و بعد از مدت کوتاهی دلبستگی هیجان انگیزی که به وجود آمده به تدریج تحلیل می رود و کم کم اختلافات بروز می کند و سرانجام سرزنش های دو جانبه باقیمانده هیجانهای اولیه را از بین می برد و... هر یک تمام اهالی جنس مقابل را به بی وفایی وسست عهدی متهم میکنند که تمام دخترها بی وفایند یا تمام پسرها عهد شکن.
عشق محصول صمیمیت و صمیمیت محصول دوستی و دوستی محصول رفاقت و رفاقت از اشتراکاتی مثل همسایگی، همکلاسی، همکاری وهم ... ناشی می شود (معمولا هر هم... منجر به رفاقت نمی شود و در همان حد می ماند و البته لزومی هم ندارد.) ونقطه شروع؛ آشنایی و شناخت است. بین درجه آشنایی تا عشق خیلی فاصله است.
در عشق حقیقی ورابطه ی با خدا نیز این چنین است.
خدا خوان تا خدا دان فرق دارد
كه حيوان تا به انسان فرق دارد
بدينسـان از خدا دان تا خدا ياب
زانســان تا به سبحان فرق دارد
.📲 @bonyana 💚 @nojavania
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرس گنده هایی که خرس هدیه می دهند!
#طنز #ولنتاین #ولنتاین_جاهلیت_سازمان_یافته
.📲 @bonyana 💚 @nojavania
26-11-1399_14-2-2021 Podcast_www.abna24.com - AhlulBayt News Agency ABNA.mp3
6.8M
🎙 #پادکست مهمترین اخبار خبرگزاری ابنا - 26 بهمن 1399
http://fa.abna.cc/9HMW
@bonyana
مسجدنما از سال ۱۳۹۳ هر هفته با شما بوده است. دوست دارد مثل همیشه مستقل بماند. اما هزینههایش بالا رفته است. پیشنهاد میکنیم با خرید بسته هفتگی (یا ماهانه) بدون نشان مسجدنما، ما را در تداوم این حرکت فرهنگی یاری برسانید.
شما با خرید این بستهها ضمن حمایت از مسجدنما، میتوانید آن را با نام و نشان مسجد، مدرسه، اداره یا مجموعه فرهنگی خود منتشر کنید!
ما را از دعای خیر، نظرات، انتقادات و پیشنهادهای خوبتان بهرهمند کنید.
دریافت بسته 361 تابلو اعلانات،هفته پنجم بهمن ۱۳۹۹»»»
http://masjednama.ir/post/6398/pack-361
🔅غیرت بیجا ممنوع!
🔹همه کارهایش برعکس است. خودش چشمچرانی میکند و اجازه میدهد همسرش هزار قلم آرایش کند، آن وقت به خرید یا صحبت او گیر میدهد.
امیرالمؤمنین فرمود:
إِيَّاكَ وَ التَّغَايُرَ فِي غَيْرِ مَوْضِعِ الْغَيْرَةِ
از غيرت نابجا [نسبت به زنان] بپرهيز!
چرا؟ حضرت ادامه میدهد: زیرا زن سالم را به بيمارى مى كشاند!
📲 @bonyana 💚 @nojavania
🔅کسی جرئت نکند!
🔹مؤلف کتاب «آیات شیطانى»... همچنین ناشرین مطلع از محتواى آن، محکوم به اعدام مىباشند. از مسلمانان غیور مىخواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسى جرئت نکند به مقدسات مسلمین توهین نماید و هر کس در این راه کشته شود، شهید است ان شاء الله.
روحالله الموسوی الخمینى
📲 @bonyana 💚 @nojavania
نکاتی درباره شیطان بزرگ سَلمان رُشدی
—-
سَلمان رُشدی، نویسنده تبعه انگلیس و هندیتبار که با نگارش کتاب «آیات شیطانی» مورد خشم و اعتراض مسلمانان قرار گرفت. وی در این رمان، شخصیت پیامبر خدا، صحابه و همسران وی را در قالب انسانهای دیگر اما با همان نام یا نامهای مشابه، مورد اهانت قرار داد.
دستمایه وی در این داستانپردازیها، افسانههای جعلی مندرج در کتابهای حدیثی اهل سنت بود. حکم اعدام سلمان رشدی از سوی امام خمینی، در سال ۱۳۶۷ شمسی صادر شد. او هنوز زنده است و در آمریکا تحت تدابیر امنیتی قرار دارد.
منبع: ویکی شیعه : https://fa.wikishia.net/view/%D8%B3%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%B1%D8%B4%D8%AF%DB%8C
📲 @bonyana 💚 @nojavania
درباره کتاب ... آیات شیطانی (به انگلیسی: The Satanic Verses)
رمانی توهینآمیز نسبت به پیامبر اسلام(ص) و قرآن که توسط سلمان رشدی، نویسنده هندیالاصل بریتانیایی نوشته شد. عنوان رمان، اشارهای است به روایت غرانیق که از سوی مسلمانان غیرمعتبر دانسته شده و افسانه غرانیق خوانده میشود. بر پایه نقل مذکور، پیامبر(ص) در هنگام قرائت آیات ۱۹ و ۲۰ سوره نجم، مضامینی را بر زبان جاری کرد که وسوسههای شیطانی بوده است.
رمان آیات شیطانی، به باور بسیاری از منتقدان و خوانندگانش، پیامبر اسلام را با عنوان توهینآمیزِ ماهوند یاد کرده، قرآن کریم را آمیزهای از داستان، افسانه و پندارهای شیطانی دانسته، برخی صحابه پیامبر را با عباراتی توهینآمیز نام برده و اتهام انحراف اخلاقی به همسران پیامبر وارد کرده است.
انتشار رمان آیات شیطانی در ۴ مهر ۱۳۶۷ش، اعتراضات فراوانی از سوی مسلمانان، مسیحیان و یهودیان برانگیخت؛ مسلمانان در کشورهایی از جمله هند، پاکستان، ایتالیا، کانادا و مصر، ضمن برگزاری تجمعاتی علیه سلمان رشدی و کتابش، برخی از کتابفروشیهای توزیعکننده کتاب را به آتش کشیدند. همچنین روزنامه رسمی واتیکان، سلمان رشدی و رمان او را محکوم کرد. افرام شابیرا، خاخام یهودیان اشکنازی، خواستار ممنوعیت انتشار آیات شیطانی در اسرائیل شد.
امام خمینی، رهبر انقلاب اسلامی در ایران، ۲۵ بهمن ۱۳۶۷ش، مؤلف کتاب آیات شیطانی را محکوم به اعدام و کسی که در راه اعدام سلمان رشدی کشته شود را شهید اعلام کرد. در اطلاعیهای دیگر، توبه سلمان رشدی، غیرقابل قبول دانسته شد. سلمان رشدی، پس از صدور حکم امام خمینی، وادار به زندگی مخفی شد و عذرخواهیاش از ناراحتکردن مردم مسلمان هم موجب رها شدنش از پیامدهای حکم اعدام نشد.
کتاب نقد توطئه آیات شیطانی نوشته عطاءالله مهاجرانی، مقالهای از نصرالله پورجوادی و دو کتابچه از محمد صادقی تهرانی و مصطفی حسینی طباطبایی، آثاری انتقادی درباره آیات شیطانی بودهاند. عطاءالله مهاجرانی، سلمان رشدی را همانند خاورشناس مشهور نولدکه، انکارکننده اصالت قرآن کریم معرفی کرده است.
منبع: صفحه این کتاب در ویکی شیعه. برای خواندن کل صفحه و دریافت اطلاعات بیشتر از این لینک : https://fa.wikishia.net/view/%D8%A2%DB%8C%D8%A7%D8%AA_%D8%B4%DB%8C%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C_(%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8) استفاده کنید
📲 @bonyana 💚 @nojavania
حکم اعدام سلمان رشدی
امام خمینی رهبر انقلاب اسلامی ایران و مرجع تقلیدشیعیان، پس از آشکار شدن مسئله کتاب آیات شیطانی و گسترش اعتراض مسلمانان، در ۲۵ بهمن سال ۱۳۶۷ش (۷ رجب سال ۱۴۰۹ق)[۱۸] حکم اعدام وی را صادر کرد. متن پیام، او به این شرح است:
«بسمه تعالی / إنا للَّه و إنا إلیه راجعون / به اطلاع مسلمانان غیور سراسر جهان میرسانم مؤلف کتاب «آیات شیطانی» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم و چاپ و منتشر شده است، همچنین ناشرین مطلع از محتوای آن، محکوم به اعدام میباشند.
از مسلمانان غیور میخواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسی جرأت نکند به مقدسات مسلمین توهین نماید و هر کس در این راه کشته شود، شهید است ان شاء اللَّه. ضمناً اگر کسی دسترسی به مؤلف کتاب دارد ولی خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفی نماید تا به جزای اعمالش برسد.
و السلام علیکم و رحمة اللَّه و برکاته. / روح اللَّه الموسوی الخمینی »
منبع: ویکی شیعه | صفحه مربوط به سلمان رشدی ملعون : https://fa.wikishia.net/view/%D8%B3%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%B1%D8%B4%D8%AF%DB%8C
📲 @bonyana 💚 @nojavania
واکنشها به نویسنده آیات شیطانی
با انتشار کتاب آیات شیطانی، واکنشهای متفاوت و متنوعی از مخالفان و موافقان آن رویداد که به ترتیب تاریخ، بدین شرح است:
۴ مهر ۱۳۶۷ : انتشار کتاب آیات شیطانی در انگلیس
۱۴ مهر ۱۳۶۷: ممنوعیت فروش و توزیع کتاب در هند به درخواست نمایندگان مسلمان
۱۳۶۷: اعتراضات مشابه در پاکستان و آفریقای جنوبی
۱۷ آبان ۱۳۶۷: اعطای جایزه وایت برد انگلیس به آیات شیطانی
۲۰ آبان ۱۳۶۷: مارگارت تاچر نخست وزیر وقت انگلستان، درخواست اتحادیه سازمانهای مسلمان برای پیگرد سلمان رشدی و انتشارات پنگوئن را رد کرد. دولت انگلیس اعلام کرد قوانین ضد توهین به مقدسات، تنها درباره مسیحیت، اجرا میشود.
۲۴ دی ۱۳۶۷: مسلمانان شهر شمالی برادفورد انگلستان، طی اعتراضات گسترده در انگلیس، نسخههایی از آیات شیطانی را آتش زدند.
۲۵ دی ۱۳۶۷: در تظاهرات اعتراضی هندیها یک نفر به ضرب گلوله پلیس، کشته شد.
۲ بهمن ۱۳۶۷: پلیس هند در بمبئی، ۱۲ نفر از معترضان را کشت.
۱۹ بهمن ۱۳۶۷: صدور بیانیه ۳۵ تن از علمای پاکستان برای دعوت از مسلمانان به تظاهرات اعتراضی در برابر مرکز فرهنگی آمریکا در اسلام آباد.
۲۴ بهمن ۱۳۶۷: شش نفر در تظاهرات اعتراضی ضد آیات شیطانی در اسلام آباد پاکستان، کشته شدند.
۲۵ بهمن ۱۳۶۷: صدور حکم اعدام نویسنده آیات شیطانی و ناشران آن از سوی امام خمینی.
بهمن ۱۳۶۷: تعیین پاداش یک میلیون دلاری بنیاد ۱۵ خرداد در ایران برای قتل سلمان رشدی.
سال ۱۳۶۷ تحت الحمایه اسکاتلندیارد پلیس انگلیس
۲ اسفند ۱۳۶۷: وزرای خارجه جامعه اقتصادی اروپا طی نشستی در بروکسل، به حکم اعدام سلمان رشدی، اعتراض کردند و سفیران این کشورها از ایران فراخوانده شدند که پس از چندی به محل مأموریت خود بازگشتند.
۱۲ اسفند ۱۳۶۷: خاویر پرز دکوئهیار، دبیر کل وقت سازمان ملل، در هند اعلام کرد «ما باید همزمان به همه مذاهب و آزادی بیان، احترام بگذاریم».
۱۴ اسفند ۱۳۶۷: نشریه “ناظر مقدس» کلیسا (Osservatore Romano)، ضمن انتقاد از هتک حرمت و توهین به مقدسات در کتاب آیات شیطانی، جان نویسنده را نیز مقدس، اعلام کرد.
۱۶ اسفند ۱۳۶۷: جرج بوش پدر، رئیس جمهور وقت آمریکا، حکم اعدام سلمان رشدی را محکوم کرد.
۲۳ اسفند ۱۳۶۷: وزرای خارجه ۴۶ کشور مسلمان عضو سازمان کنفرانس اسلامی، در ریاض، کتاب آیات شیطانی را توهین به مقدسات، اعلام دانستند اما درباره حکم اعدام وی، سکوت کردند.
۱۴ خرداد ۱۳۶۸: با رحلت امام خمینی، و رهبری آیت الله سید علی خامنهای، همچنان سیاست جمهوری اسلامی در موضوع آیات شیطانی، ثابت ماند.
۴ مرداد ۱۳۶۸: دادگاه پاریس، درخواست یک مسلمان برای ممنوعیت انتشار آیات شیطانی را رد کرد.
۱۴ مرداد ۱۳۶۸: کشته شدن مصطفی مازح،جوان لبنانی با انفجار زودهنگام مواد منفجره در حالی که قصد داشت سلمان رشدی را معدوم سازد.
۲ مهر ۱۳۶۸: اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس جمهور وقت جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد دیدگاه و سیاست این کشور همان سیاست زمان حیات امام خمینی است.
۲۱ بهمن ۱۳۶۹: آیت الله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی ایران، بر اجرای فرمان امام خمینی، تاکید کرد. ۱۳۶۹: سلمان رشدی که پیشتر خود را غیر مسلمان دانسته بود اعلام مسلمانی کرد اما دوباره پشیمان شد.
آبان ۱۳۷۱: به دلیل افزایش فعالیتهای سلمان رشد و مصاحبههای وی، جایزه اعدام او به دومیلیون دلار، افزایش یافت.
۱۹ آبان ۱۳۷۱: سید احمد خمینی فرزند امام خمینی از تغییرناپذیری حکم امام خمینی، سخن گفت.
۲۲ اردیبهشت ۱۳۷۲: جان میجر، نخست وزیر وقت انگلیس و بیل کلینتون، رئیس جمهور وقت آمریکا، سلمان رشدی را به حضور پذیرفتند.
۵ مهر ۱۳۷۷: آیت الله فاضل لنکرانی، که پس از آنکه برخی از نقض حکم ارتداد سلمان رشدی سخن گفتند با صدور اطلاعیهای در روزنامه جمهوری اسلامی اعلام کرد حکم ارتداد سلمان رشدی پابرجاست و قابل نقض نیست.
۱۳۸۳: رهبر انقلاب اسلامی ایران طی پیام حج و در پی تبلیغاتی مبنی بر دست کشیدن ایران از حکم اعدام سلمان رشدی، بر مهدور الدم بودن وی تأکید کرد.
۱۳۸۵: اعطای لقب شوالیه به سلمان رشدی از سوی ملکه انگلیس
—-
براساس ویکی شیعه
📲 @bonyana 💚 @nojavania
برای شناخت بیشتر شهید بزرگوار مصطفی مازح ، مطالبی که سایت های مختلف درباره این شهید والامقام نوشته اند را بخوانیم. برخی از مطالب به این شرح است :
سایت خبرگزاری دفاع مقدس :
گفت وگوي اختصاصي با پدر شهيد مصطفي مازح
https://defapress.ir/fa/news/111615
مهر نیوز :
در سالروز شهادت مصطفی مازح؛
جوانی که اولین شهید یک فتوا شد (پرونده ویژه)
https://www.mehrnews.com/news/2408021
قدس آنلاین :
گزارش از شخص
شهیدِ فتوا
http://www.qudsonline.ir/news/552983
سایت شیرازه :
آشنایی با شهید مصطفی مازح
http://shiraze.ir/fa/news/42292
روزنامه کیهان :
یادمان چهلمین سالگرد ولادت دانشجوی شهید مصطفی مازح نماد غیرت دینی
https://www.magiran.com/article/1669790
سایت راسخون :
آشنایی با شهید آفریقایی مصطفی مازح
https://rasekhoon.net/mashahir/show/1450159
روزنامه کیهان:
اظهارات پدر شهید مصطفی مازح درکیاپی ساری
https://www.magiran.com/article/2157604
سایت فرهنگ نامه مقاومت :
http://moqawama.ir/wiki/?word=%D9%85%D8%B5%D8%B7%D9%81%DB%8C_%D9%85%D8%A7%D8%B2%D8%AD
سایت فرهنگ ایثار و شهادت | نوید شاهد :
بازخواني ماجراي شهادت مصطفي مازح
https://navideshahed.com/fa/news/339096
خبرگزاری صداسیما :
نخستین شهید اجرای حکم تاریخی امام راحل علیه سلمان رشدی مرتد
https://www.iribnews.ir/fa/news/1749669
درباره شهید مازح در سایت شبکه الکوثر :
https://fa.alkawthartv.com/news/86670
📲 @bonyana 💚 @nojavania