چرا سلبریتی ها ( افراد مشهور یا #بازیگران #سینما ) احساس میکنند باید درد های مردم را به آنها یادآوری کرد و ویترینی از مشکلات مردم را به آنها ارائه داد تا حیات مجازی خودشان را ادامه دهند؟
در متن زیر توضیح خواهیم داد چرا #ولبریتی ها یا #سلبریتی ها اینگونه اند :
۱. اگر خوبی ها و تجربیات خوب را به اشتراک بگذارند و یا درباره ی زیبایی های زندگی در ایران مطلب بگذارند ، عده ای بلافاصله اعتراض میکنند که این سلبریتی از درد های مردم آگاه نیست و فقط زندگی خود را میبیند
» نتیجه : کاهش محبوبیت
۲.اگر مردم رابه استفاده ی بهتراز زندگی و مثبت اندیشی دعوت کنند ، بازهم عده ای اعتراض میکنند که در این کشور نمیتوان خوب و شاد زندگی کرد و انسانها محدود اند و #سلبریتی ، از نوع زندگی مردم آگاه نیست که این باعث ایجاد حس دور بودن او از مردم میشود .
» نتیجه :کاهش محبوبیت
۳. اگر مسائل خاصی را مطرح نکند و مطالب خنثی نشر بدهد ، متهم به بی دغدغه بودن و مردمی نبودن میشود .
» نتیجه : کاهش محبوبیت
۴. اگر دست به نقد جامعه بزند و مردم را نقد کند تا توده ها اصلاح بشوند ، به شدت مورد هجمه ی رسانه ای و بعضا فیزیکی قرار میگیرد .
»نتیجه : کاهش محبوبیت
۵. اگر دست بگذارد روی دغدغه قشر خاصی از جامعه و یک سلیقه ی خاص را حمایت کند ، طبیعتا طرفدارانش را از سلیقه های دیگر از دست میدهد .
» نتیجه : کاهش محبوبیت
۶. نهایتا مجبور است از بین همه ی گزینه ها برای موضوع فعالیت مجازی ، فقط به بیان درد های مشترک مردم بپردازد و گاهی هم در خوشی های آنها مثل پیروزی در جام جهانی و بعضی مسابقات ورزشی با مردم سهیم شود.
#سلبریتی محکوم است با محبوبیت اش زنده بماند و برای بقا ، در این قالب تلاش میکند
متن کامل » https://bonyana.com/14079
کانال بنیانا » @bonyana
khattehezbollah_155-pdf-file.pdf
915.2K
شماره 155 #خط_حزب_الله
با چه راهکاری #دولت و مسئولین میتوانند کشور را از شرایط #مهم کنونی عبور دهند؟
وب سایت خط حزب الله برای دانلود نسخه های مختلف» http://farsi.khamenei.ir/weekly
کانال» @bonyana
احیای کتاب خوانی در ایران ...
#کتاب های توصیه شده رهبر انقلاب چقدر فروش داشته اند؟
#جالب #پیشنهاد_ویژه
@bonyana
تابحال به چشمان مجری های شبکه های ماهواره ای دقت کرده اید ؟ مجری های #بی_بی_سی و #منوتو وقتی خبر می خوانند یا برنامه ای اجرا می کنند ، نفرت از #اسلام ، نفرت از ایران ، دشمنی با مردم و انقلاب از گوشه چشم آن ها آرام آرام پایین می ریزد …
یکی از مراحل آمادگی برای همکاری با بی بی سی و منوتو این است که فرد مورد نظر چند سال (حداقل ۵سال ) را در میان افرادی که از سر تا پایشان با ایران دشمن هستند بگذارند . یعنی چند سال هر روز از صبح تا هنگام خواب ، هر لحظه ، جملات و رفتارها و کارهایی برای دشمنی با ایران را بشنود و تماشا کند .
در یک محیط بسته (echo chamber) برای بازتاب صدا ها ، یک اتاق پژواک که پر است از دشمنی با اسلام… و همکار جدید بی بی سی و منوتو باید در آن محیط به دشمنی با اسلام عادت کند. بعد از آن دوره چند ساله ، او این عادت را تا لحظه هلاکت و مرگ همراه خواهد داشت …
به اهتمام فحشارسان های #اینستاگرام و تلگرام ، شبکه منوتو و بی بی سی و … این فضا را برای چند هزار دنبال کننده هایشان ایجاد کرده اند … در ایام تابستان ۹۷ در ماجرای مختلف صفحه اینستاگرامی شبکه منوتو فقط در هر ۲۴ ساعت بیش از ۴۰ پست شامل عکس و متن منتشر کرد
در بازه زمانی که شبکه منوتو با استناد به یک سری اراجیف مردم را ترغیب به شکستن و صدمه زدن به صندوق های صدقات کمیته امداد میکرد فقط ظرف دو روز بیش از ۱۰۰ فیلم در اینستاگرام منوتو منتشر شد .
فکر می کنید برای مغز کسی که در دایره دوستان ناباب یا همان چند صفحه اینستاگرامی شیطانی قرار گرفته چه اتفاقی می افتد؟! او به خیابان می آید تا یکی از کارمندان کمیته امداد را پیدا کند و به طرفش سنگ پرت کند چه برسد به دشمنی با صدقه یا کمک به فقیران و….
مطالعه متن کامل » https://bonyana.com/14079
کانال » @bonyana
_156.pdf
3.03M
شماره جدید #خط_حزب_الله منتشر شد: #میعاد در سرزمین خاطرهها
اگر امام حسین(ع) قیام نمیکرد...؟
چهار دوره از حیات مبارزاتی انسان 250 ساله
سایت نشریه » http://farsi.khamenei.ir/weekly
کانال» @bonyana
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرقت دختربچه به همین سادگی!
مرحله اول سرقت فیلم،سال84در مشهد رخ داد؛مراقب باشید؛جدی بگیریم؛جهت اطلاع خانوادهایتان منتشر کنید
تماشا ویدیو » https://www.didestan.com/video/k7lyrkBG
کانال» @bonyana
دوره رایگان آموزش نهج البلاغه در دفاتر استانی سازمان فضای مجازی سراج [+جزئیات مخصوص فعالین فضای مجازی]
لینک » https://bonyana.com/14107
دوره رایگان آموزش نهج البلاغه در دفاتر استانی سازمان فضای مجازی سراج [+جزئیات مخصوص فعالین فضای مجازی]
دوره رایگان آموزش جامع نهج البلاغه – سطح مقدماتی (حکمت ها) – همراه با اعطای جوایز پایان دوره
بدیهی است طراحی دوره های آموزش معارف دینی و اعتلای کیفیت برنامه های آموزشی در این حوزه از نیازهای جدی جامعه امروز میباشد، و میتواند در ایجاد جامعه ای مانوس، مرتبط و متمسک به قرآن و عترت و پایه ریزی برای تحقق سبک زندگی اسلامی نقش به سزایی ایفا کند؛ از این رو طرح آموزشی ذیل بر اساس استانداردهای آموزشی، طراحی و تدوین شده است.
دوره مقدماتی – حکمت های نهج البلاغه
تعداد جلد کتاب مقدماتی۲ جلد
کتاب های آموزشی شامل ۲ جلد به مخاطبین تحویل می شود.
تعداد درس ها۳۲ درس
هزینه در نظر گرفته شده برای هر نفر در دوره آموزشی با احتساب منابع آموزشی ۱۰۰ هزارتومان می باشد که این هزینه توسط مرکز آموزش تأمین گردیده است و نیازی به پرداخت هزینه از طرف کاربران دوره نمی باشد.
این دوره همراه ارائه منابع و جزوات مکتوب به دانش پژوهان خواهد بود .
هرچند زمان پایان ثبت نام اعلام نشده اما با توجه به زمان شروع دوره یعنی ۲۰ آبان ۹۷ ثبت نام قبل از این تاریخ پایان می باید …
»» لینک صفحه توضیحات و ثبت نام در سایت مرکز آموزش سازمان سراج
http://serajeduc.ir/fa/278
پبشنهاد می کنیم برای آگاهی و اطلاع رسانی بیشتر پوستر این دوره و لینک سایت ثبت نام دوره را در گروه های خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید …
@bonyana
✳دوره رایگان آموزش جامع #نهج_البلاغه
📝سطح مقدماتی (حکمت ها) #پیشنهاد_ویژه
در همه استانها
🎁همراه با اعطای جوایز پایان دوره
همرسانی کنید
⬅کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام👇
🌐 http://serajeduc.ir/fa/278
سایت » https://bonyana.com | کانال : @bonyana
مجله بنیانا در آی گپ:
https://profile.igap.net/bonyana
بنیانا در پیام رسان گپ :
https://gap.im/bonyana
کانال بنیانا در برنامه سروش :
http://sapp.ir/bonyana
کانال بنیانا در پیام رسان بله :
https://ble.im/bonyana
کانال بنیانا در روبیکا :
https://rubika.ir/bonyana
در ایتا »
https://eitaa.com/bonyana
ویدیو ها در دیدستان »
https://www.didestan.com/channel/aoG8ggV5
عکس ها در شبکه اجتماعی ویسگون »
http://wisgoon.com/bonyana
همیاری
نظر به اینکه هزینه های مجله آنلاین بنیانا مستقیما توسط خود خوانندگان تامین می شود، بنابراین جهت توسعه، پیشبرد اهداف و حفظ موجودیت وبسایت (www.bonyana.com) همیاری شما بسیار موثر خواهد بود. از مبالغ دریافتی در مصارف شخصی استفاده نمیشود.
هاستینگ اول(سرور اصلی): 2,300,000 تومان
16 روز دیگر تا پرداخت سالانه هاستینگ
تاکنون 5 درصد از هزینه تامین شده
برای همیاری از این لینک https://www.payping.ir/bonyana استفاده کنید …
یا به صفحه حمایت مالی https://bonyana.com/donate/ مراجعه کنید …
@bonyana
وبلاگ های خوب فارسی
این صفحه را در نظر گرفتیم تا #وبلاگ های خوب فارسی را لیست کنیم و در اختیار بازدیدکنندهها قرار دهیم تا راحتتر بتوانند وبلاگهای خوب را پیدا کنند
لینک : https://bonyana.com/persian-blogs-directory
درباره #توییتر و هشتگ های بی تاثیر بر افکار عمومی و ترند کردن موضوعات
مشاهده مطلب »: https://bonyana.com/14123
اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ شمسی را شاید بتوان به صراحت دوران اوج روزنامه نگاری و فعالیت رسانه ای در ۳۰ سال گذشته دانست؛ دورانی که روزنامه های ۲ جریان آن زمان یعنی «چپ و راست» هر کدام به فراخور فعالیت خود، از لحاظ حرفه ای (و نه #سیاسی ) عملکرد چشمگیری داشتند.
در دوران اوج #مطبوعات ، هفته نامه ای مانند جبهه مسعود ده نمکی، تیراژی ۸۰ هزار نسخه ای داشت یا ماهنامه صبح مهدی نصیری که قدمتش بیش از سایر مطبوعات وقت بود، دامنه تاثیرگذاری بسیار بالایی بر جامعه داشت. سایر مطبوعه های وقت نیز چنین عملکردی داشته و هر کدام بنابر تیراژ و محتوای خود تاثیرگذاری عینی بر مخاطب داشتند. موضوعی که نه ذهنی و انتزاعی که با مرور یک تاریخ می توان گفت آنچنان عینی می باشد که از فرط آشنایی برای برخی به ناآشنایی می زند!
کپسولی و جمع و جور می توان گفت که این رسانه ها به موازات تیراژ، ارائه دهنده یک مساله مهم دیگر نیز بودند، مساله مهمی به نام محتوا، ایده، سوژه، مفهوم، تحلیل و بکارگیری انواع تکنیک های رسانه ای در بسته ای به نام #محتوا که امروز شاید غریبانه ترین بخش از یکی از ارکان تولید رسانه ای باشد.
اواسط دهه ۸۰ بود که با گسترش #شبکه_های_اجتماعی مبتنی بر وب، ذائقه مخاطبین از رسانه های مکتوب کم کم فاصله گرفته و به سمت رسانه های اینترنتی گرایش پیدا کرد. در این دوران بود که تاسیس خبرگزاری های جدید و فارغ از رسانه های دولتی کلید خورد و در کنار آنها نیز سایت های خبری یک به یک بر صحنه مانیتورها ظاهر می شدند.
از آفت های این دوران را می توان بروز نسل جدیدی از افراد فعال در رسانه برشمرد که بدون هیچ تجربه فعالیت رسانه ای، خواستند یک شبه ره صدساله را طی کنند؛ نسلی تربیت شد که نه تجربه نسل قبلی را داشت و نه توان آن را و نه علاقه ای برای کسبش. نیروهایی بودند منقطع از مطالعه عمیق، کاربردی و تجربه رسانه ای. آنچه آنان را فعال می ساخت نه فهم موثر محیط و شرایط که هیجان بود و پرش از بستر رسانه.
این اما همه ماجرا نیست. از دیگر آفت های این نوع فعالیت رسانه ای، « #الکسا محوری» بود. به دلیل گسترش کمی و تعدد سایت های اینترنتی، حالا دیگر باید دیده شدن را برجسته می ساختند؛ دقیقا دیده شدن نه خوانده شدن. و اینچنین شد که الکسا نیز تبدیل به یکی از ملاک های تاثیرگذاری رسانه ها شد!
ادامه مطلب را با کلیک روی لینک روبرو مشاهده کنید :» https://bonyana.com/14123
هزینه های #نظامی ایران چه تاثیری بر اقتصاد دارد؟ [ + بررسی دقیق ] + ویدیو #استاد_رائفی_پور
مشاهده این مقاله » https://bonyana.com/14128