هدایت شده از
🔺ازدواج پیامبر با دختر 6 ساله!
🔺آیا ایرانیان با زور و شمشیر اعراب مسلمان شدند؟!
🔺آیا ادیسون به جهنم میرود؟!
🔺علامه طباطبایی: این انقلاب یک شهید داشت، آن هم اسلام بود.
🔺نقش امام حسن و امام حسین(ع) در حمله اعراب به ایران؟!
🔺سهم نهادهای منتسب به رهبری در مشکلات اقتصادی!
🔅اولین و جامع ترین پایگاه پاسخگویی به شبهات فضای مجازی
💠 مرکز پاسخگویی به شبهات فضای مجازی
✅ عضویت 👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2135556116C45ec0d67fb
هدایت شده از فروش اقساطی موبایل و کنسول بازی
اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ.
ولادت امام رضا علیه السلام تبریک و تهنیت باد.🌸
بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِينَ يَصُدُّونَ عَنْ سَبِيلِ اللّه ....
📣 پویش مطالبه گری از صداوسیما
لطفا با #صداوسیما ملی تماس بگیرید
حمایت خود را از حضور #دکتر_هاشمی_گلپایگانی در برنامه های بصیرت افزایی تلویزیون اعلام کنید،
و نیز از رییس 📺صداوسیما بخواهید که علیرغم فشارهای آقای #علی_مطهری و شوهرخواهر او آقای #لاریجانی برنامه #پویش_بینش_مطهر را از #شبکه_سه پخش کنند.
تلفن:📞 از تهران 162
تلفن:از شهرستان 0212781
پیامک:📱: ٣٠٠٠٠١٦٢
هدایت شده از کلاس چرا حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد تند #هاشمی_گلپایگانی از وزارت صنایع در برنامه تلویزیونی بدون توقف
🔺از حروف انگلیسی روی لباس کودکان تا تخصص یارانه به غذای سگ و گربه به جای چادر...
📝 eitaa.com/Kelasecherahejab
هدایت شده از صدای مردم
🔴هجمه بی سابقه و ترور شخصیت با بهانه های غیرکارشناسی
🔹سید بشیر حسینی _ داور جوان برنامه استعدادیابی عصر جدید این روزها در اقدامی هدفمند مورد هجمه گسترده قرار گرفته و با انواع و اقسام تهمتها و افتراها روبرو شده است.
🔹تلاش برای حذف روانی وی به بهانه امام صادقی بودن، نزدیکی به جریانات سیاسی و افراد خاص و .... جدای از شخص دکتر حسینی، به حاشیه راندن نیروهای متخصص و متعهد را نشانه گرفته است.
🔵به کمپين #صدای_مردم بپيونديد 👇
http://eitaa.com/joinchat/2427125773C9e377925d3
🌷بزرگواران با عرض سلام و التماس دعا
جمعه ۴ مرداد مصادف است با،
23 ذی القعده
*روز زیارتی مخصوص حضرت امام رضا علیه السلام*
✨ *علامه مجلسی* در کتاب
« بحارالانوار» :
برخی از افراد معتقدند امام هشتم شیعیان در روز 23 ذیالقعده به شهادت رسیده اند، اما باید گفت این روز،
روز زیارتی مخصوص ایشان نامیده شده است، تا ما با توجه به ذات آن حضرت و به نقشی که ایشان در ایجاد مدینه رضوی داشتند، پی ببریم.
✨ *سید بن طاوس* در کتاب اقبال:
من در برخى از کتاب هاى علماى شیعه غیر عرب رضوان الله علیهم دیدم که نوشته بود، مستحب است زیارت مولاى ما حضرت رضا علیه السلام، در روز بیست و سوم ماه ذى القعده از دور و نزدیک بوسیله برخى از زیارت هاى معروف آن حضرت یا بدان چه مانند آن باشد.
https://ble.im/znac_ir
در روایت داریم: «لما جعل المأمون إلی علی بن موسی الرضا علیه السلام ولایةالعهد»؛ (تفسیرالإمام العسکری/312) وقتی ولایت عهدی برای حضرت رضا تثبیت شد، «دخل علیه آذنه»؛ روزی دربان حضرت رضا علیه السلام خدمت حضرت عرض کرد: «إن قوماً بالباب یستأذنون علیک یقولون نحن من شیعة علی علیه السلام »؛ عده ای آمده اند و می گویند ما شیعه علی علیه السلام هستیم و می خواهیم خدمت امام رضا علیه السلام برسیم. حضرت فرمود: «أنا مشغول فاصرفهم»؛ من کار دارم آن ها را رد کن. «فصرفهم، فلما کان فی الیوم الثانی جاءوا و قالوا کذلک مثلها»؛ آن عده فردا باز آمدند و همان حرف را تکرار کردند: ما جمعی از شیعیان علی علیه السلام هستیم و آمده ایم آقا را زیارت کنیم. حضرت دوباره فرمود: «إصرفهم»؛ آن ها را بر گردان. «إلی أن جاءوه هکذا یقولون و یصرفهم شهرین»؛ برای مدت دو ماه هر روز آن ها می آمدند و درخواستشان را عرضه می کردند و حضرت می فرمود: من کار دارم، بگو بروند. «ثم أیسوا من الوصول»؛ آنان ناامید شدند. «و قالوا للحاجب قل لمولانا إنًا شیعة أبیک علی بن أبی طالب علیه السلام و قد شمت بنا أعداؤنا فی حجابک لنا»؛ به دربان حضرت گفتند به امام بگو: ما شیعیان پدرت علی بن ابی طالب علیه السلام هستیم. ما دو ماه است می آییم و شما اجازه نمی دهید. این مایه شماتت دشمنان شده است. «و نحن ننصرف هذه الکرّة و نهرب من بلدنا خجلًا و أنفةً مما لحقنا»؛ ما از این جا می رویم؛ ولی از شهرمان نیز فرار می کنیم. چراکه وقتی این داستان در آن جا نقل شود مردم می گویند حتماً آن ها گناه بزرگی مرتکب شده اند که آقا راهشان نداده است. «و عجزاً عن احتمال مضض ما یلحقنا بشماتة الأعدائنا»؛ برو و به آقا بگو: ما تلخی شنیدن این شماتت اعداء را دیگر نمی توانیم تحمل کنیم. «فقال علی بن موسی الرضا علیه السلام ائذن لهم لیدخلوا»؛ وقتی کار به این جا رسید، حضرت فرمود: بگو بیایند. «فدخلوا علیه فسلّموا علیه فلم یردّ علیهم و لم یأذن لهم بالجلوس»؛ آنان آمدند سلام و احترام کردند؛ اما حضرت اعتنایی به آن ها نکرد، حتی اجازه نشستن هم به آن ها نداد. توجه کنید: در این جا تنبیه آنان تکمیل شد. «فبقوا قیاماً»؛ همین طور ایستادند. «فقالوا یا ابن رسول الله ما هذا الجفاء العظیم و الاستخفاف بعد هذا الحجاب الصعب»؛ آن عده گفتند: ای پسر رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم راز این که پس از دوماه انتظار دیدار، ما را این گونه مورد خفت و خواری قرار می دهید چیست؟ «أیّ باقیة تبقی منّا بعد هذا؟» با این رفتاری که با ما شیعیان می کنید دیگر کسی شیعه نمی ماند. حضرت فرمود این آیه را خوانده اید؟ «و ما أصابکم من مصیبة فبما کسبت أیدیکم و یعفواً عن کثیر»؛ هر بلایی به شما می رسد، حاصل رفتار خودتان است. آن عده بیشتر ناراحت شدند و گفتند: مگر ما چه گناهی کرده ایم که این گونه باید تنبیه شویم؟ حضرت در جواب فرمودند: «ما اقتدیت إلا بربی عزوجل فیکم و برسول الله و بأمیرالمؤمنین و من بعده من آبائی الطاهرین علیه السلام عتبوا علیکم فاقتدیت بهم»؛ این را من از قرآن یاد گرفتم که شما را مورد عتاب قرار دهم؛ پدران من هم همین طور بودند. «قالوا لماذا یا ابن رسول الله»؛ آنان گفتند: مگر ما چه گناهی کرده ایم؟ «قال لدعواکم أنکم شیعة أمیرالمؤمنین علی بن أبی طالب علیه السلام؛ زیرا شما دروغ بزرگی گفتید. شما ادعا می کنید که شیعه هستید؛ ولی شیعه نیستید. چون این ادعای دروغ را کردید باید مجازات بشوید.
شیعه کیست؟
«ویحکم إنما شیعته الحسن و الحسین و أبوذر و سلمان و المقداد و عمار و محمدبن أبی بکر»؛ سپس حضرت ابتدا نام امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام را می برد و بعد نام سلمان، ابوذر، تا محمدبن ابی بکر. ایشان می فرمایند شیعه اینان اند. در این جا حضرت ویژگی های آنان را برمی شمارند: «الذین لم یخالفوا شیئاً من أوامره»؛ کوچک ترین اوامر علی علیه السلام را مخالفت نکردند. «و لم یرتکبوا شیئاً من فنون زواجره»؛ هرچه را ایشان نهی کرد، آن ها هم ترک کردند. یعنی مطیع واقعی حضرت علی علیه السلام بودند. «فأما أنتم إذا قلتم إنکم شیعته و أنتم فی أکثر أعمالکم له مخالفون»؛ این در حالی است که شما ادعای شیعه بودن می کنید و بیشتر رفتارهایتان با رفتار علی علیه السلام تفاوت دارد و برخلاف دستورات اوست. «مقصرون فی کثیر من الفرائض»؛ شما حتی در انجام واجباتتان کوتاهی می کنید. «متهاونون بعظیم حقوق إخوانکم فی الله»؛ شما حقوق بزرگ برادرانتان، کسانی که اخوت فی الله دارند، ادا نمی کنید. «تتقون حیث لا تجب التقیة و تترکون التقیة حیث لا بد من التقیة»؛ جایی که نباید تقیه کنید، تقیه می کنید و جایی که باید تقیه کنید، تقیه نمی کنید. یعنی شما پیرو خواسته های دل هستید، باید بدانید کجا باید تقیه کنید و کجا نباید. «فلو قلتم إنکم موالوه و محبّوه و الموالون لأولیائه و المعادون لأعدائه لم أنکره من قولکم»؛ اگر شما می گفتید ما علی علیه السلا
م را دوست داریم، با دشمنانش دشمن هستیم و با دوستانش دوستیم. من نمی گفتم شما دروغ می گویید. آری شما علی و دوستان علی را هم دوست می دارید و با دشمنانش هم دشمنید؛ اما شیعه بودن تنها به این نیست. بلکه علاوه بر این شما باید دقیقاً رفتارتان با رفتار علی علیه السلام هماهنگ باشد، این که فقط بگویید ما علی علیه السلام را دوست داریم برای شیعه بودن کافی نیست. «و لکن هذه مرتبة شریفة ادعیتموها»؛ ولی شما ادعایی کردید که اهلش نبودید. «إن لم تصدّقوا قولکم بفعلکم هلکتم»؛ اگر بنا نگذارید که رفتارتان را مطابق این ادعایتان قرار بدهید؛ یعنی اگر کارتان گفتارتان را تصدیق نکرد، هلاک خواهید شد. «إلا أن تتدارککم رحمة من ربکم»؛ مگر خدا به شما رحم بکند؛ والا با این گناهی که مرتکب شده اید، یعنی ادعای شیعه بودن کردید، مستوجب عقوبت هستید! «قالوا یا ابن رسول الله فإنا نستغفر الله و نتوب إلیه من قولنا»؛ گفتند: آقاجان ما از این که ادعای شیعه بودن کردیم استغفار می کنیم. «بل نقول کما علّمنا مولانا»؛ از این پس همان طور که شما یاد دادید، ما می گوییم: علی علیه السلام را دوست داریم و دشمنانش را دشمن می داریم، باشد تا از راستگویان باشیم.
منزلت محبان اهل بیت علیهم السلام
«قال الرضا علیه السلام؛ فمرحباً بکم یا إخوانی»؛ وقتی آنان چنین گفتند حضرت فرمود: خوش آمدید عزیزان من! «و أهل ودّی»؛ کسانی که اهل محبت ما هستید «ارتفعوا ارتفعوا ارتفعوا»؛ حضرت سه مرتبه فرمودند: بیایید بالا، بیایید بالا، بیایید بالا. «فما زال یرفعهم»؛ این ها را کشید بالاتر، تا به خود چسباند. «حتی ألصقهم بنفسه ثم قال لحاجبه»؛ بعد به دربانشان فرمودند اینان چند مرتبه آ مدند و برشان گرداندید؟ عرض کرد: شصت مرتبه. حضرت شصت مرتبه رفتند و آمدند و به این ها سلام کردند و خوش آمد گفتند! تا جواب آن شصت مرتبه مراجعه آن ها را داده باشند. «قال لحاجبه کم مرةً حجبتهم»؛ حضرت دوباره به حاجب فرمودند: چند مرتبه مانع ورود اینان شدی: «قال ستین مرةً فقال لحاجبه فاختلف إلیهم ستین مرةً متوالیةً فسلم علیهم و أقرئهم سلامی»؛ حاجب گفت: شصت مرتبه، سپس ایشان فرمودند: شصت مرتبه برو و بیا و سلامشان کن. و سلام من را به این ها برسان! این سفارشات را حالا به حاجب کردند و فرمودند: «و تفقد أمورهم و أمور عیالاتهم» ؛ به کارهایشان رسیدگی کن و ببین چه نیازی دارند. «فأوسعهم بنفقات و مبرات و صلات و رفع معرات»؛ به آنان کمک هایی کن و هر نیازی دارند را برطرف کن.
این داستان عجیبی است. در باورمان نمی گنجد که امام رضا علیه السلام همان امام رئوف که مظهر رحمت الهی با شیعیانشان است، حالا که به قدرت ظاهری ولایت عهدی رسیده اند، شیعیانی را که معمولاً افراد مستضعفی بودند، برای دیدار راه ندهند. این رفتار حضرت خیلی عجیب به نظر می رسد. به راستی این که بگویند شیعه علی علیه السلام هستیم یا بگویند دوست علی علیه السلام، چه تفاوتی می کند؟! البته حضرت نسبت به همه این گونه رفتاری نکردند. این یک داستان استثنایی است و یک راز تربیتی دارد. حضرت آنان را می شناختند. کمبود ها و ضعف ها و ناتوانی های آنان را می دانستند. ایشان می دانستند که آنان در بعضی واجباتشان کوتاهی می کنند و حقوق برادران دینی شان را رعایت نمی کنند. ائمه اطهار علیهم السلام نسبت به حقوق اخوان فی الله بسیار حساس هستند. بنابراین با یک موعظه ساده نمی شود آنان را نسبت به رعایت حقوق دیگران و انجام واجبات ترغیب کنند. بلکه ایشان می خواستند آنان را معالجه کنند. برای مثال گاهی بیماری را برای معالجه دوماه در بیمارستان نگه می دارند و گاهی بی مقدمه نسخه ای را می دهند. حضرت خواست این ها را نگه دارد تا معالجه شوند. با این رفتار حضرت، ایشان آن چنان تشنه شدند که خودشان پذیرفتند گناه عظیمی مرتکب شده اند و باید معالجه شوند. مسئله احساس نیاز و آمادگی برای پذیرش فرمایش حضرت بود. گناهان و کوتاهی آنان در انجام واجبات را با یک نصیحت نمی شد اصلاح کرد. از یک طرف، آن ها متوجه شدند که بین محب اهل بیت علیهم السلام با شیعه امیرالمؤمنین علیه السلام فاصله بسیار است و بسیار همت باید تا این مرحله را بپیمایند. و از طرف دیگر، حضرت نشان دادند که همین دوست داشتن اهل بیت علیهم السلام هم چه مقام بزرگی است. پیشتر آمد: حضرت پس از این که آنان گفتند ما دوستدار اهل بیتیم، فرمود: مشکلاتشان را حل کنید و به خانواده هایشان رسیدگی کنید. آن ها را بغل گرفت و گفت: شما اهل محبت ما هستید بیایید نزدیک! این قدر آنان را مورد لطف قرار داد تا بفهمند خود محبت اهل بیت علیهم السلام چقدر ارزش دارد. البته نباید به این قانع شد؛ باید سعی شود تا از شیعیان واقعی بشویم.
ادعا یا عمل؟
روایت دیگری در اصول کافی از امام باقر علیه السلام نقل شده است که راوی آن جابر است؛ همان که یکی از اصحاب سِرّ ائمه اطهار و اهل بیت علیهم السلام است. جابر روایات خیلی نابی از اهل بیت علیهم ال
سلام و از امام باقر علیه السلام و امام صادق علیه السلام نقل کرده است که این روایت از جمله آن هاست. در ابتدا حضرت به جابر فرمود: «أ یکتفی من انتحل التشیّع أن یقول بحبّنا أهل البیت»؛ (کافی/2/74) این هایی که خود را منسوب به شیعه می دانند و ادعای تشیع دارند، آیا همین که بگویند ما اهل بیت پیغمبر صلی الله علیه وآله وسلم و علی علیه السلام را دوست داریم کافی است؟ سپس حضرت می فرماید: «فوالله ما شیعتنا إلا من اتقی الله و أطاعه»؛ توجه کنید امام معصوم علیه السلام به خدا قسم می خورد و می فرماید: به خدا قسم شیعه ما نیست مگر کسی که تقوا داشته باشد و اطاعت خدا بکند. «و ما کانوا یعرفون یا جابر إلا بالتواضع و التخشّع و الأمانة»؛ سپس حضرت صفات آن شیعه ای که تقوا دارد و اطاعت خدا می کند را برمی شمارد: شیعیان واقعی اهل تواضع، خشوع و امانت داری هستند، این را همه می توانند درک بکنند غیر از این که نسبت به انسان ها متواضع هستند، نسبت به خدای متعال نیز خشوع دارند و درست کار هستند. «و کثرة ذکر الله والصوم والصلاة والبرّ بالوالدین والتعاهد للجیران من الفقراء و أهل المسکنة والغارمین والأیتام»؛ از دیگر نشانه های شیعه رسیدگی به همسایگان فقیر، یتیم و مقروض؛ و راست گویی است. نشانه دیگر «صدق الحدیث»؛ است. روایات زیادی داریم که می فرماید شیعیان و دوستان ما را با راست گویی و درست کاری بشناسید. تأکید بر امانت داری و درست کاری است. «قال جابر فقلت یا ابن رسول الله ما نعرف الیوم أحداً بهذه الصفة»؛ جابر گفت: ای فرزند رسول خد ا صلی الله علیه وآله وسلم! ما حتی یک نفر را که واجد همه این صفات باشد، به طور کامل نمی شناسیم. «فقال یا جابر لا تذهبن بک المذاهب»؛ حضرت فرمودند: ذهنت این طرف و آن طرف نرود و دقت کن. «حسب الرجل أن یقول أحبّ علیّاً و أتولاه ثم لا یکون مع ذلک فعالاً»؟ اگر کسی بگوید من علی علیه السلام را دوست دارم و رفتارش علی گونه نباشد، آیا همین بس است؟ علی علیه السلام خود را شاگرد پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم می دانست، پس به جای این که کسی بگوید علی علیه السلام را دوست دارم، می تواند بگوید محمد صلی الله علیه وآله وسلم را دوست د ارم. می تواند کسی می گوید من پیغمبر صلی الله علیه وآله وسلم را دوست دارم، «ثم لا یتّبع سیرته و لا یعمل بسنّته ما نفعه حبّه إیّاه شیئاً»؛ اما از سیره پیغمبر صلی الله علیه وآله وسلم تبعیت نمی کند، این محبتش به چه دردی می خورد؟ «ما نفعه حبه إیاه شیئاً»، این محبتی که هیچ اثری در زندگیش نداشته باشد، به درد نمی خورد، «فاتقوا الله»؛ خودتان را فریب ندهید و تقوی داشته باشید تا در سایه تقوی قلب شما لیاقت محبت اهل بیت علیهم السلام را پیدا کند. مگر هر دلی می تواند واقعاً علی علیه السلام را دوست بدارد؟ محبت واقعی در دلی است که آن دل پاک باشد و پاکی دل در اثر تقوا است. دلی که به گناه آلوده می شود کم کم محبت اهل بیت علیهم السلام را از دست می دهد! «فاتقوا الله و اعملوا لما عندالله»؛ تقوا داشته باشید و برای خدا کار کنید. در این جا حضرت برای تأکید مطلب تعبیر دیگری را می فرمایند: «لیس بین الله و بین أحد قرابة»؛ خدا که با کسی خویش و قومی ندارد. هر که بندگی بهتری داشته باشد پیش خدا عزیزتر است. اگر رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم یا امیرالمؤمنین علیه السلام پیش خدا عزیزند برای این است که وظایف بندگی شان را خوب انجام دادند. «لیس بین الله و بین أحد قرابة أحب العباد إلی الله عزوجل و أکرمهم علیه أتقاهم و أعملهم بطاعته»؛ کسی پیش خدا عزیزتر است که تقوای بیشتری داشته باشد و اطاعت بیشتر کند.
بندگی، راه تقرب
«یا جابر و الله ما یتقرب إلی الله تبارک و تعالی إلا بالطاعة»؛ ای جابر به خدا قسم تقرب به سوی خدا حاصل نمی شود جز با اطاعت. «و ما معنا براءة من النار»؛ ما نمی توانیم به کسی برائت از آتش جهنم دهیم. این گونه نیست که تو وقتی می گویی ما را دوست داری، پس دیگر هر کاری دلت می خواهد بکن و در امانی! «و لا علی الله لأحد من حجة»؛ هیچ کس بر خدا حجتی ندارد. هیچ کس نمی تواند به خدا بگوید: من از تو اطاعت نکردم چون پدرم، مادرم، و یا رفیقم این گونه بود. خدا به اندازه توان از ما مسئولیت خواسته است و هیچ کس حجتی بر خدا ندارد. سپس حضرت می فرمایند: «من کان لله مطیعاً فهو لنا ولی»؛ کسی که خدا را اطاعت می کند او ولایت ما دارد. «و من کان لله عاصیاً فهو لنا عدو»؛ و اگر کسی اهل عصیان و معصیت خداست، همانا او دشمن ماست. «و ما تنال ولایتنا إلا بالعمل و الورع»؛ اگر می خواهید ولایت واقعی داشته باشید باید برای عمل و اطاعت خدا و تقوا همت کنید؛ وگرنه با سهل انگاری و لاابالی بودن، هیچ ولایتی پیدا نمی شود. ادعای محبت داشتن به هیچ کار نمی آید. جای محبت واقعی در دل های پاک است و وقتی دل پاک است که آلوده به معصیت نباشد. اگر به معصیتی مبتلا شدید، فوراً توبه کنید تا آن لکه سیاه گناه از قلبتان پاک
بشود. در این صورت است که آن قلب لیاقت می یابد که محبت اهل بیت علیهم السلام را در خود داشته باشد. اگر قدری از محبت اهل بیت علیهم السلام در قلبی بماند واقعاً از عذاب جهنم نجات خواهد یافت؛ مگر این که گناهان به تدریج آن چنان دل را سیاه کند که این محبت آب بشود. توجه کنید: چنین گوهری را که حتی مقداری اندک از آن می تواند خرمن های آتش جهنم را خاموش کند، به همه کس نمی دهند. باید دل پاک باشد و پاکی دل همانا به تقوا و اطاعت خداوند بستگی دارد.
@bonyanemarsoos
هدایت شده از رسانهفرهنگی اصفهان(جَنَّةُالزَّهْرأ)🔔
❖
بزن کف مرتضی داماد گشته
بزن کف قلب زهرا شاد گشته
👏👏👏
بزن کف در قدوم ماه داماد
بزن لبخند تا حق را کنی شاد
👏👏👏
چنین داماد را باشد عروسی
که هستی آیدش بر پای بوسی
👏👏👏
عروسی دختر ختم رسولان
عروسی مصطفی را راحت جان
👏👏👏
عروسی مریم و هاجر کنیزش
عروسی کو خدا دارد عزیزش
👏👏👏
عروسی هستی هستی فدایش
عروسی خلق داماد از برایش
👏👏👏
چه دامادی که فخر کائنات است
چه دامادی خداوند ثبات است
👏👏👏
چه دامادی سراپا فخر و عزت
چه دامادی خدای عشق و غیرت
👏👏👏
چه دامادی محمد ساق دوشش
ملائک هم غلام حلقه گوشش
👏👏👏
حلول ماه ذی الحجه
و سالروز ازدواج حضرت علی(ع)
و حضرت فاطمه ( س) مبارک باد😍 🌸🍃
@YaZahra_313|جنت الزهرا 💟
@YaZahra_313|جنت الزهرا 💟
هدایت شده از
📣📣#اطلاعیه_مهم_ازدواج📣📣
*الطَّیِّباتُ لِلطَّیِّبینَ*
*فَانْکِحُوا ماطابَ لَکُمْ مِنَ النِّساءِ*
✅ کانال #تخصصی ازدواج دائم 💠
کانال همسریابی ازدواج مومنین 💕
به شما کمک میکند، تا همسری مطابق با معیارهای خود انتخاب کنید.
👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4267376656C77bc25d46d
❤️هر فرد یک #واسطه برای ازدواج❤️
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیامدهای حذف چهار صفر از پول ملی😄
@Drsalaam
هدایت شده از ava farbod
🇮🇷 امروز سالروز شهادت عباس بابایی است؛
کسی که بیش از 3000 ساعت پرواز و 60 عملیات جنگی موفق داشت و بنیانگذار سوختگیری هوایی با هواپیمای اف14 بود.
شادی ارواح طیبه شهدا # صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
#بصیرت عمار (ایتا)👇👇
❇️ @basirrat_ammar
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فرعونهای کوچک!
🔻ماجرای عجیبِ آدمهای معمولی که با فرعون و صدام محشور میشوند ...
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از طب اسلامی
🔺لابی صهیونیست ها در قم
🔯با فشار لابی سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی (WHO)«نشست پیشگیری ساختاری از بیماری در قم» در ساعات آغازین برنامه لغو شد.
😳 مسولان نشست با قرارداد رسمی با دفتر تبلیغات اسلامی قم و پرداخت هفتصد میلیون ریال بابت اجاره سالن و با هماهنگی کامل مسولین مربوطه اقدام به برگزاری کرده بودند که با فشار سران نظام سرمایه داری و ایادی داخلی آن ها تعطیل شد.
طب اسلامی
@tebeslami_ir
هدایت شده از آموزش مداحی معنا 🎤
✨﷽✨
✍پنج سفارش فوق العاده زیبا
از امیر المومنین علی (ع) به مومنین:
✅ شما را به پنج چیز سفارش می کنم
که اگر در طلب آنها متحمل رنج زیاد
شوید سزاوار است:
1⃣ جز به خدا امیدوار نباشید .
2⃣ غیر گناه خود از چیزی نترسید.
3⃣ اگر چیزی بلد نیستید از گفتن
نمیدانم خجالت نکشید.
4⃣ اگر چیزی را نمیدانید در یادگیری آن خجالت به خود راه ندهید .
5⃣ همواره صبر پیشه کنید که صبر در ایمان مانند سر در بدن است. بدنی که سر نداشته باشد خیری در آن نیست و ایمانی که صبر نداشته باشد نیز خیر ندارد.
📚 نهج البلاغه صبحی صالح، ص۴۸۲
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
💞کانال عرفان شیعه💞
❣join➲ @erfan_shia❣
🔹نشر_صدقه_جاریست🔹
هدایت شده از 💟 شاخه نبات 💟
امام موسی كاظم (علیه السلام):
توكل كردن بر خدا درجاتى دارد:
يكى از آنها اين است كه در تمام كارهايت به خدا توكل كنى و هر چه با تو كرد از او خشنود باشى و بدانى كه او نسبت به تو از هيچ خير و تفضّلى كوتاهى نمى كند
و بدانى كه در اين باره حكم، حكم اوست، پس با واگذارى كارهايت به خدا بر او توكل كن و در آن كارها و ديگر كارها به او اعتماد داشته باش.
[كافى، ج2، ص65، ح5]
#کانال_شاخه_نبات 👇
💝 @shakhehnabat
هدایت شده از 📗🇮🇷یازهراس♡شهیدتورجی زاده🇵🇸📗
# خاطره ای از مزار شهید تورجی زاده در گلزار شهدای اصفهان
قسمت دوم🕊
افراد مختلفی از مرد و زن و پیر و جوان می آمدند و مشغول قرائت فاتحه می شدند. کمی ایستادم. کنار قبر که خلوت شد جلو رفتم.
«یا زهراء(س)» اولین جمله ای بود که بالای سنگ مزار او حک شده بود. به چهره نورانی او خیره شدم. سیمایی بسیار جذاب و معنوی داشت. با یک نگاه میشد به نورانیت درونی او پی برد.
دوباره به سنگ مزار او خیره شدم: فرمانده دلیر گردان یا زهراء (س) از لشگر امام حسین(ع)؛ شهید محمد رضا تورجی زاده*****
نمیدانم چرا، ولی جذب چهره نورانی و معنوی او شده بودم! دست خودم نبود. دقایقی را به همین صورت نشستم.
چند جوان آمدند و کنار مزار او نشستند. با هم صحبت می کردند. یکی از آنها گفت: این شهید تورجی مداح بود. سوز عجیبی هم داشت. کمتر مداحی را مثل او دیده بودم. سی دی مداحی او هم هست.
بعد ادامه داد: او عاشق حضرت زهراء (س) بوده. وقتی هم که شهید شد ترکش به پهلو و بازوی او اصابت کرده بود!! با آنها صحبت کردم. بچه های مسجد اباالفضل(ع) محله نورباران بودند.
یکی از آنها گفت: شما هر وقت بیایی، اینجا شلوغ است. خیلی از مردم در گرفتاریها و مشکلاتشان به سراغ ایشان می آیند. خدا را به حق این شهید قسم میدهند و برای او نذر می کنند. قرآن می خوانند. خیرات می دهند.
بعد به طرز عجیبی مشکلاتشان حل می شود! مخصوصاً اگر مشکل ازدواج باشد! این را خیلی از جوانهای اصفهانی می دانند. شما کافی است یک شب جمعه بیایی اینجا بسیاری از کسانی که با عنایت این شهید مشکل آنها حل شده حضور دارند.
#ادامه_دارد✍
🕊🕊🕊
#کانال_شهید_تورجی_زاده🚩
╭━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━╮
@shahidtoraji213
╰━━⊰❀♥️❀⊱━━╯