#معرفی_نیازمند
#درخواست
عزیزان با کمک به نیازمندان در آغاز هفته، خود را #بیمه کنیم.
جهت کمک به این نیازمند می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید 👇👇👇
🌐https://sayeh.ir/problemdetails;problemid=91316;golrizCode=58cAE5Bs
‼️با #مرکز_نیکوکاری_بشری همراه شوید👇
🌐http://eitaa.com/joinchat/309788688C1817eba511
#اطلاعیه
قابل توجه عزیزانی که سفارش #ذبح_مرغ داشته اند!
همهی مواردی که تا تاریخ ۳۰/آبان/۹۸ سفارششان در سیستم این مرکز، ثبت شده بوده ، تعداد و نوع مرغ مدنظر آنها قربانی شده است.
اما از این تاریخ تا کنون به علت شیوع #آنفولانزای مرغی و خبر #مرگ و میر چند نفر به این خاطر، هنوز ذبحی صورت نگرفته است.
به محض اطمینان از سلامت طیور استان #قم ، اقدامات لازم جهت ذبح سفارشات شما خوبان صورت گرفته و نتایج آن به اطلاعتان خواهد رسید.
از صبوری شما متشکریم.
امور اجرایی مرکز نیکوکاری بشری.
@madad_tollab
#خبر_خوب
جمعی از طلاب یکی از مراکز تخصصی فقه و اصول حوزه علمیه قم، با خود عهده کرده اند با پذیرفتن عبادات استیجاری و انجام آن ها به صورت گروهی ، مبالغ حاصل از آن را به #مرکز_نیکوکاری_بشری که یک کانون خدمت رسانی از سوی طلاب است، اهدا کنند.
حرکت این عزیزان نشون داد مهربونی و خدمت به خلق فقط و فقط یه ❤️ بزرگ می خواد...
‼️با #مرکز_نیکوکاری_بشری همراه شوید👇
🌐http://eitaa.com/joinchat/309788688C1817eba511
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزارش_نهایی_وضعیت_مددجو
حدود یک سال است که از سوی یکی از مراکز نیکوکاری استان قم، به #مرکز_نیکوکاری_بشری معرفی شده است.
❌دو سال قبل بر اثر سانحهی تصادف هر دو کتف و دستانش شکسته بودند، و چون هیچ حامی مالی نداشته است حدود ۴/۵ میلیون تومان قرض به صورت #نزول و #ربا دریافت می کند و در مقابل آن ۱۸ میلیون تومان سفته به نزول گیر تحویل می دهد، و با وجو پرداخت چند میلیون به ایشان کما کان بدهی اش باقی بوده است.
برای رفع مشکلات این مددجو اقدامات مرکز نیکوکاری به این شرح بوده است:
✅اجازه از مراجع معظم تقلید جهت پرداخت بدهی رباگیرنده، که خوشبختانه مطابق با فتوای #مقام_معظم_رهبری به این امر اقدام شد.
✅کمک هزینه ی کالایی و #نقدی تا زمان پرداخت بدهی.
✅جلسات متعدد با شخص نزول دهنده و نوشتن تفاهم جهت نحوه ی پرداخت بدهی.
✅هماهنگی با خیرین جهت دراختیار گزاشتن ۱۵ میلیون تومان مطابق با #بدهی مددجو.
✅تهیه کولر برای نیازمند با توجه نداشتن کولر در تابستان گرم قم.
✅حمایت تحصیلی از فرزندان محصل مددجو.
✅نوشتن قرارداد رسمی با نزول دهنده و ابطال تمامی اسناد مالی دال بر بدهکاری مددجو.
✅معرفی چند شغل و اشتغال مددجو در یکی از این مشاغل.
✅تهیه موتورسیکلت
درپایان با توجه به بهبود وضعیت معیشت، رفع نیازمندی، پرداخت دیون و اشتغال مددجو در تاریخ ۱۴/۹/۱۳۹۸ ، پرونده ایشان مختومه و از دستورکار این مرکز خارج گردید.
📺فیلم بالا لحظاتی از #مصاحبه پایانی با این مددجو است.
🔑این مسیر را در گرو دستان پر مهر شما خوبان می دانیم.
‼️با #مرکز_نیکوکاری_بشری همراه شوید👇
🌐http://eitaa.com/joinchat/309788688C1817eba511
مرکز علمی فرهنگی و نیکوکاری بشری
#گزارش_نهایی_وضعیت_مددجو حدود یک سال است که از سوی یکی از مراکز نیکوکاری استان قم، به #مرکز_نیکوکار
شما می توانید با انتشار این پیام در معرفی این مرکز به دیگران سهیم بوده و در ثواب آن شریک باشید
#معرفی_نیازمند
#درخواست
این خانم سرپرست خانواده است که همسرش او را رها کرده و رفته و فرزند خود از ازدواج پیشینش را هم برای بزرگ کردن به این خانم سپرده است . این خانم با وجود مشکلات زیاد، این بچه را پیش خود و در کنار فرزند خود از این مرد نگه می دارد. این خانم در خانه ای استیجاری زندگی سختی را دارد چرا که خود دچار رماتیسم می باشد. او که دیگر رسما سرپرست خانوار است از طریق پاک کردن سبزی و سرخ کردن پیاز و پختن غذا در منزل هزینه های خود را تأمین می نماید ولی نیاز دارد با کمک خیرین کار خود را توسعه دهد و اعلام آمادگی کرده است که با کمک خیرین آشپزخانه تهیه غذا تأسیس کند تا بتواند بدین طریق هزینه های زندگی خود و دو فرزندش را تأمین کند. این خانم برای سرپرستی و اداره زندگی اراده و پشتکار قوی دارد اما مشکلات مالی مانع بزرگی بر سر راه ایشان است که دستان پر مهر شما این مانع را از سر راه این زندگی برمیدارد و ارامش را به این زندگی هدیه میکند.
✅توجه داشته باشید این #خانواده توسط مسولین مرکز از نزدیک بررسی شده و صحت اطلاعات ایشان مورد تایید قرار گرفته است.
‼️شما خوبان همراه می توانید برای کمک به این #نیازمند ابتدا بر روی لینک زیر کلیک کرده ، سپس مبلغ مورد نظر را انتخاب نموده و مبلغ مورد نظر خود را پرداخت نمایید👇
🌐https://sayeh.ir/problemdetails;problemid=91390;golrizCode=DsFr0AHY
‼️با #مرکز_نیکوکاری_بشری همراه شوید👇
🌐http://eitaa.com/joinchat/309788688C1817eba511
#خبر
گزارش مالی #آذرماه مرکز نیکوکاری بشری به شرح زیر تقدیم کمیته امداد امام خمینی ره قم گردید:
🔰کمک های نقدی جمع آوری شده: ۱.۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال
🔰کمک های غیر نقدی جمع آوری شده: ۶۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال.
به زودی ریز گزارش مالی این ماه نیز مانند ماه های گذشته در اختیار شما خوبان همراه قرار خواهد گرفت.
‼️با #مرکز_نیکوکاری_بشری همراه شوید👇
🌐http://eitaa.com/joinchat/309788688C1817eba511
#حاج_آقا_رحیم_ارباب #انفاق #صدقه
💠 حاج آقا رحیم ارباب و دغدغه نیازمندان
🔻 بارها گفتهام سبک حاج آقا رحيم را در مراقباتشان، دوست دارم. مثلا در شرح حالشان آمده است يکي از نماز گزاران مسجدشان مبلغی را در دستمال، خدمت حاج آقا رحیم آورد، ايشان فرمودند: اين چيست؟ گفت: خمس مالم؛ يا مقداری از فلان قسمت خمسم است.
🔸 فرمودند: بسيار خوب، ببر و در منطقه خودتان به فقرا بده. (ببينيد، اين گام اوّل؛ بردار، بده به فقراء) گفت: آقا! فقير نميشناسم، فرمود: مؤمن! مشکل دو تا شد. چطور فقير نميشناسي؟
🔹 گفت: چشم، حالا نماز عصر را بخوانم، بعد ميبرم. گفت: نماز عصر [هنوز] وقت دارد، اين را ببر!
🔸 خيلي حرف است، خيلي اخلاص ميخواهد، خيلي دقّت ميخواهد، بايد زودتر رد ميکردي، چرا تأخير انداختهاي؟
اين حرف را يک نفر مثل حاج آقا رحيم ميتواند بگويد که نماز عصر وقت دارد، اينها را ببر به اهلش بده! اگر اینطور عمل می شد اينقدر بين فقير و غني، فاصله ايجاد نميشد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 برگرفته از کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری حفظه الله.
‼️با #مرکز_نیکوکاری_بشری همراه شوید👇
🌐http://eitaa.com/joinchat/309788688C1817eba511
#گزارش
#گزارش_نهایی_وضعیت_مددجو
دقیقا روز اول مهرماه بود که این نیازمند توسط هیات امنای مسجد الغدیر به #مرکز_نیکوکاری_بشری معرفی شد.
این نیازمند ورشکسته ی مالی بود و طلبکاران بسیاری داشت حتی به واسطه ی وامی که از طرف همسرش گرقته بود، حکم جلب همسرش به صورت سیار صادر شده بود.
🔰اقدامات انجام گرفته برای رفع نیازهای این نیازمند بدین شرح است :
✳️ رایزنی مکتوب و تلفنی با شاکی اصلی خانواده (صندوق کارآفرینی امید شهرکرد) و تفاهم نسبت به نحوه ی پرداخت بدهی.
✳️مشاوره ی حقوقی جهت به اتمام رساندن هرچه زودتر شکایت شاکی.
❇️در اختیار گزاشتن تمام مبلغ بدهی به بانک در قالب وام.
❇️پرداخت هزینه ی داروهای فرزند خانواده
❇️اشتغال سرپرست خانواده
✳️پرداخت هزینه های مسافرت، دادگاه، اعزام به سفر شغلی
❇️پرداخت هزینه جهت تحصیل و لباس گرم فرزند
❇️سفر به روستای محل سکونت نیازمند از روستاهای شهر اردل از توابع شهرکرد که از جمله آثار و برکات این سفر بدین شهر بود:
🛅اجاره ی مغازه جهت اشتغال همسر خانواده
🛄فراهم کردن بیش از ۴.۰۰۰.۰۰۰ تومان اجناس برای شروع به کار همسر ایشان
🛃آشنایی از نزدیک با مشکلات ایشان
🌀خرید رو فرشی برای منزل ایشان
✳️و...
فلذا با توجه تسویه حساب و بدهی ، اشتغال همسر خانواده و همچنین اشتغال سرپرست و حکم دادگاه مبنی بر اتمام پرونده قضایی ایشان، این پرونده در تاریخ ۲۰/۹/۱۳۹۸ از دستورکار این مرکز خارج گردید.
‼️با #مرکز_نیکوکاری_بشری همراه شوید👇
🌐http://eitaa.com/joinchat/309788688C1817eba511
#صدقه
#صندوق_صدقات
#خبر
🔰آغاز دور دوم جمع آوری صندوق صدقات .
❌همراهان عزیزی که میخواهند صندوق صدقات در اختیار آن ها قرار بگیرد، می توانند به اکانت زیر پیام دهند 👇👇👇
@khosravi_fr
📣همچنین عزیزانی که سابقا صندوق دریافت کرده اند به همین اکانت پیام داده تا جهت تعویض یا صرفا دریافت صندوق صدقات آنها اقدام شود.
❇️صندوق صدقات بهترین وسیله برای افرادی است که به یکباره نمی توانند کمک مناسبی را در اختیار نیازمندان قرار دهند.
‼️با #مرکز_نیکوکاری_بشری همراه شوید👇
🌐http://eitaa.com/joinchat/309788688C1817eba511
مرکز علمی فرهنگی و نیکوکاری بشری
#صدقه #صندوق_صدقات #خبر 🔰آغاز دور دوم جمع آوری صندوق صدقات . ❌همراهان عزیزی که میخواهند صندوق صدق
#صدقه
#صندوق_صدقات
#گزارش
❇️صورت جلسه ی شمارش صندوق های جمع آوری شده در تاریخ ۲۹/۹/۱۳۹۸
‼️با #مرکز_نیکوکاری_بشری همراه شوید👇
🌐http://eitaa.com/joinchat/309788688C1817eba511
IMG_20200104_195248086.jpg
6.11M
#خبر
جلسه هیات عامل مرکز نیکوکاری بشری دیشب در محل دفتر این مرکز برگزار گردید.
در ابتدای جلسه ضمن گرامی داشت یاد سردار سپهبد قاسم سلیمانی به ذکر و ببرسی مشکلات و نقاط ضعف یک سال گذشته ی این مرکز پرداخته شد .
در پایان جلسه ضمن معرفی مسولیت های سال آیندهی مرکز از همه ی دست اندرکاران یک سال گذشته ی مرکز با اهدای لوح تقدیر تشکر و قدر دانی شد.
امید که این جلسات مقدمه ای باشد برای خدمت روز افزون به نیازمندان...
@madad_tollab