5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اگر حزب الهی هستید، با این فیلم گریه خواهید کرد
این اتفاق در حاشیه یکی از سخنرانی های حاج حسین یکتا رخ داد. کودکی سیزده ساله اصرار داشت که مرا به لبنان بفرستید. ترکیب اصرارهای نوجوان با صحنههایی از مستند روایت فتح یک خروجی شگفتانگیز را خلق کرده است. حتما تماشا کنید.
ـــــــــــــــــــــــ
@boyasayedhashemi
۸ آذر ۱۴۰۳
🔺ادعای اردوغان: کمربند امنیتی از مدیترانه تا مرز ایران می کشیم
🔹رئیس جمهور ترکیه با ادعای برنامههای آنکارا برای تقویت امنیت مرزهای جنوبی کشورش مدعی شد: کمربند امنیتی از مدیترانه تا مرز ایران را برای مقابله با تروریسم تکمیل خواهد کرد!
ـــــــــــــــــــــــ
@boyasayedhashemi
۸ آذر ۱۴۰۳
۸ آذر ۱۴۰۳
🔴پوتین: «اورشنیک» قدرت مخربی مشابه سلاح هستهای دارد
🔹رئیس جمهور روسیه:اورشنیک » قدرت مخربی مشابه سلاح هستهای دارد. بدون داشتن کلاهک هستهای اثرات مخرب این نوع سلاح از جمله آلودگی هستهای را در پی نخواهد داشت.
🔹️نکته مهم این است که نمونه آزمایشی آن اجرایی شده است. ما فقط پس از آزمایش موفقیتآمیز این موشک، جزئیات آن را اعلام کردیم.
✅@boyasayedhashemi
۸ آذر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دومین روز نبرد سنگین با تروریستها در شمال غرب سوریه
🔹از دیروز و ساعاتی پساز برقراری آتشبس در لبنان، هزاران نفر از گروه تروریستیِ تحریرالشام در عملیات «بازدارندگی در برابر تجاوزات» در شمال غرب سوریه، پیشروی زمینی بهسمت مرکز استقرار ارتش سوریه در غرب حلب را آغاز کردند. درگیری میان این تروریستها و نظامیان سوری همچنان ادامه دارد و این گروه در حال اعزام نیرو و تجهیزات به خطوط درگیری در غرب حلب است.
🔹تنها دیروز در درگیریها بیش از صد تروریست که اغلب آنها ترکتبار هستند، کشته شدند و حملات هوایی مشترک سوریه و روسیه به مواضع تروریستها ادامه دارد.
🔹مدیر دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد: جبههالنصره با کمک گروه «ارتش ملی» مورد حمایت ترکیه بر ۲۰ روستا در حلب تسلط یافتند و پیشروی تروریستها همچنان ادامه دارد.
🔹چند ساعت پیش برخی منابع مدعی شدند که تروریستها حدود ۴۵ روستا را در حلب تصرف کرده و به حدود ۲۵ کیلومتری حلب رسیدهاند.
🔹تحلیلگران میگویند که این درگیریها کاملاً در راستای اهداف رژیم صهیونیستی است. زیرا ثبات و آرامش در سوریه به نفع محور مقاومت و تلاشها برای تقویت حزبالله است.
@boyasayedhashemi
۸ آذر ۱۴۰۳
📸 حضور تروریست ها در الزربه در جنوب بزرگراه حلب-دمشق
ـــــــــــــــــــــــ
@boyasayedhashemi
۸ آذر ۱۴۰۳
🔴سهیل الحسن فرمانده لشکر 25 نیروی ویژه ارتش سوریه به حلب رسید.
ـــــــــــــــــــــــ
@boyasayedhashemi
۸ آذر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمی از جرات برخواسته از اعتماد جانشین نیروی زمینی ارتش امیرسرتیپ نوذر نعمتی که سیبی رو با کارد میوه خوری نگه داشته و جسارت و مهارت فوق العاده تکاور نوهد نیروی زمینی ارتش که با اسلحه کمری سیب را هدف قرار می دهد.😎
🇮🇷 کانال رسمی #بویه سید هاشمی
@boyasayedhashemi
۸ آذر ۱۴۰۳
🔴غیررسمی/ با توجه به تحرکات سنگین تروریست های سوری با حمایت ترکیه، بشار اسد در سفری خارج از برنامه وارد مسکو شده و درحال رایزنی با مقامات روسی است
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
@boyasayedhashemi
۸ آذر ۱۴۰۳
ارتش سوریه بزرگراه راهبردی M5 را که موقتاً توسط تروریست ها تصرف شده بود را باز پس گیری کرد.
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرها
@boyasayedhashemi
۸ آذر ۱۴۰۳
🔴📸برخی از اعضای ارتش سوریه به تروریست های تحریر الشام پیوستند./
بویه سید هاشمی
@boyasayedhashemi
۸ آذر ۱۴۰۳
🔺فرمانده اصلی سازمان تروریستی «انصار التوحید» موسوم به ابوالولید که همراه تحریرالشام می جنگید در سراقب به همراه تمامی اعضای گروهش بر اثر آتش ارتش عربی سوریه به هلاکت رسیدند.
ـــــــــــــــــــــــ
#بویه سید هاشمی
@boyasayedhashemi
۸ آذر ۱۴۰۳