فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲 دعای روز چهاردهم ماه رمضان
🌙 اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین ...
🌙 خدایا در این روز مرا به لغزشهایم مواخذه مفرما و عذر خبط و خطاهایم را بپذیر و مرا هدف تیر بلاها و آفتها قرار مده به حق عزّتت ای عزّت بخش مسلمانان ...
🌱 #یک_آیه_تدبر
💠 خداوند ...
💠 #نور_۳۵
⬅️ ابتدای آیه، با جمله “الله نور السماوات والارض” آغاز شده است. سوره مبارکه نور را به دلیل وجود همین آیه، “سوره نور” نام نهاده اند. این آیه کریمه از نظر تفسیر، یکی از آیات مشکل قرآن مجید است.
⬅️ به ویژه قرآن کریم در پایان همین آیه جمله ای ذکر می کند که نشان می دهد این آیه بسیار قابل تدبر و تامل است. و هرکسی به اندازه ظرفیت خود چیزی از این آیه کریمه می فهمد. چون بعد از ذکر مثل در پایان می فرماید: “و یضرب الله الامثال للناس” خدا مثلها را برای مردم ذکر می کند. در بعضی آیات دیگر می فرماید: “خدا مثلها را برای مردم ذکر می کند ولی به عمق این مثلها نمی رسند مگر عالمان.” باتوجه به اینکه مقصود از آسمانها و زمین در قرآن، همه مخلوقات عالم است، معنای آیه این می شود که خدا نور تمام جهان است.
⬅️ آنچه بشر در ابتدا از کلمه “نور” می فهمد همین نورهای محسوس است.
مانند نور خورشید، نور ماه و ستارگان و نور لامپ و … آنچه مسلم است این است که مقصود از اینکه خدا نور آسمانها و زمین است، این نور نیست. چرا که نور حسی و مادی، خود یکی از مخلوقات خداوند است. در ابتدای سوره انعام میخوانیم:
⬅️ الحمدلله الذی خلق السموات و الارض و جعل الظلمات و النور …
سپاس خدای آفریننده آسمانها و زمین و قراردهنده ظلمتها و نور. نتیجه اینکه خدا خالق این نور است نه خود این نور. نه تنها خود این نورمحسوس و مادی و مخلوق خدا است بلکه قرآن دائما درباره منبع این نور یعنی خورشید و ستارگان بحث می کند که اینها خودشان مخلوقات ذات اقدس اله هستند.
⬅️ از سوی دیگر، این نور آن چیزی است که ما به چشم می بینیم ولی خدا به چشم دیده نمی شود “لاتدرکه الابصار و هو یدرک الابصار.”(الانعام / ۱۰۳٫)
واژه “نور” وضع شده است برای هر چیزی که روشن و روشن کننده باشد. یعنی پیدا و پیدا کننده باشد. به نور حسی از آن جهت نور می نامند که هم پیداست و هم پیدا کننده.
⬅️ هم خودش روشن است و همه اشیاء دیگر راروشن می کند. به علم هم نور گفته شده است. چون علم خودش در ذات خودش روشنایی است و جهان را برای انسان روشن می کند، پس خدا نور است در اینجا یعنی حقیقت پیدا و پیداکننده، حقیقت روشن و روشن کننده، به این معنا درست است که خداوند متعال را “نور” بدانیم. به این معنا، هیچ موجود در مقابل خدا، نور نیست. یعنی همه نورها در مقابل خدا ظلمت هستند.
📚 تفسیر آیه نور از منظر شهید مطهری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲 دعای روز پانزدهم ماه رمضان
🌙 اللهمّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الخاشِعین واشْرَحْ فیهِ صَدْری بإنابَةِ المُخْبتینَ بأمانِکَ یا أمانَ الخائِفین» ...
🌙 خدایا در این روز طاعت خاشعان (فروتنان) را به من ده و سینه ام را به توبه فروتنان وسعت ده ، به امان دادنت ای امان آنان که میترسند....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبتهای جنجالی نماینده مجلس در خصوص واردات خودرو ‼
🔻 رشیدی کوچی: بحث ارز بحث الکی است که برخیها میگویند. یکی از وارد کنندههای خودرو به من گفت سالی ۷۰ هزار خودروی کیا، هیوندا و تویوتا وارد میکنم و تا ده سال خدمات پس از فروش را تضمین میکنم... پولش را هم به تومان بدهید نه دلار!
🔻 تا وقتی منه رشیدی همنماینده مجلس باشم هم در مجمع باشم و در هیات مدیره فلان خودروسازی هم باشم و تصمیم هم بگیرم هیچ تغییری اتفاق نخواهد افتاد.
🌱 #یک_آیه_تدبر
💠 از رحمت ...
💠 #زمر_۵۳
⬅️ رحمت ، معنای بسیار وسیع و گستردهای دارد كه تمام مواهب جهان را شامل میشود، گاه جنبه معنوی دارد و گاه جنبه مادی؛ به همین دلیل گاه كه انسان تمام درهای ظاهری را به روی خود بسته میبیند، احساس میكند رحمت الهی به قلب و جان او روان است، لذا شاد و خرسند است، آرام و مطمئن، هر چند در تنگنای زندان گرفتار باشد.
⬅️ از آنجا که رحمت خدا مفهوم وسیعی دارد و دنیا و آخرت را در بر میگیرد، در قرآن كریم به معانی زیادی اطلاق شده است؛ گاه بر مسئله هدایت، گاه نجات از چنگال دشمن، گاه باران پربركت، گاه به نعمتهای دیگر مثل نعمت نور و در بسیاری موارد به بهشت و مواهب خدا در قیامت نیز اطلاق شده است.
⬅️ خداوند دوگونه رحمت دارد؛ یكی رحمت عام خداست كه شامل دوست و دشمن، مۆمن و كافر، نیكوكار و بدكار میباشد؛ زیرا باران رحمت بیحسابش، همه جا به همه میرسد و خوان نعمت بیدریغ او همه جا گسترده است.
⬅️ همه بندگان از مواهب گوناگون حیات بهرهمندند و روزی خویش را از سفره گسترده نعمتهای بیپایان او برمیگیرند؛ این همان رحمت عام اوست كه پهنه هستی را در برگرفته و همگان در دریای آن غوطهورند.
⬅️ رحمت دیگر خداوند، رحمت خاص اوست كه از آن به رحمت (رحیمیه) یاد میشود. این نوع رحمت، ویژه بندگان صالح و فرمانبردار اوست؛ زیرا آنها به حكم ایمان و عمل صالح، شایستگی این را یافتهاند كه از رحمت و بخشش و احساس خاصی كه آلودگان و تبهكاران از آن بهرهای ندارند، برخوردار شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤲 دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان
🌙 اللهمّ وَفّقْنی فیهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْنی فیهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِنی فیهِ بِرَحْمَتِكَ الى دارِ القَرارِبالهِیّتَكِ یا إلَهَ العالَمین ...
🌙 خدایا در این روز مرا بر موافقت نیکان موفق بدار و از رفاقت اشرار دور گردان و مرا در بهشت دارالقرار به رحمتت منزل ده ، به حق الهیتت ای خدای عالمیان ...
#شفافیت توی سوراخ نمیرفت ...
#جارو به دُمش بستند ...
جالب اینجاست که اکثر طراحان و موافقان #طرح_شفافیت ؛
با این #طرح_جدید مخالف اند !
از جمله :
روح الله ایزدخواه
مالک شریعتی
روح اله نجابت
علی خضریان
نصراله پژمانفر
مهدی طغیانی
حسین زاده بحرینی
متفکر آزاد
مهدی عسگری
کریمی قدوسی
غلامحسین رضوانی