eitaa logo
🇮🇷 برای ایران اسلامی 🇮🇷
563 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
23.2هزار ویدیو
16 فایل
🚨 اخبار وکلیپ های ویژه🚨 سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-طنز و سرگرمی-ورزشی از ایران و جهان ارتباط با مدیر @Yassiran
مشاهده در ایتا
دانلود
‏مدالم تقدیم به امام‌زمان مدالم تقدیم به ائمه مدالم تقدیم به رهبر انقلاب مدالم تقدیم به کودکان شهید غزه مدالم تقدیم به شهید هنیه مدالم تقدیم به شهدای مقاومت و… چقدر افتخارآمیزه که ورزشکار‌ان ایرانی زیر پرچم مقدس ایران، اعتقادشون رو فریاد می‌زنند.
فتوای جدید مرتضی پناهیان ! چون پروین سن پدربزرگ یارو رو داره پس بیخیال که بغلش کرده . گیر ندیم !
❌داستان یک تار مو.... چند سال قبل می‌گفتند یک تار مو چی هست بهش گیر میدین.... تا سال قبل هم سر پوشیدن روسری با ما چالش می‌کردند... و حالا بر سر لخت بودن و برهنه شدن...میگن تن عریانش رو چکار داری به اندوه چشماش نگاه کن... شیطان دیگه یواش یواش....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پزشکیان: بسیجی بودم، هستم و خواهم ماند! ان‌شالله که همینطوره، فقط در حال حاضر کسانی برای اکثر انتصابات شما دارن هورا میکشن که روی زبانشون شعار توپ، تانک، بسیجی دیگر اثر ندارد جاری بوده و در فتنه ززآ علیه سپاه و بسیج، شعار‌های همراه با الفاظ رکیک بکار می‌بردند!
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشتی ملی ( آشتی ملی ) ...رو از کجا آوردید 👆👆👆🤔🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏رمز ماندگاری رئیسی این بود که با کارگر و تولید وفاق کرده بود! شما دغدغه رو ببین
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلامی: ۱۲ کشتی اسرائیلی را زدیم ▪️گفتند نبرد کشتی‌ها را متوقف می‌کنیم فرمانده کل سپاه: 🔹در دریای سرخ و دریای مدیترانه ۱۴ کشتی ما را زدند تا نفت ما صادر نشود که اوایل نمی‌دانستیم چه کسی به کشتی‌ها حمله می‌کند. متوجه شدیم رژیم صهیونیستی است و ۱۲ کشتی از آنها زده شد. کشتی پنجم را که زدیم دستشان بالا رفت و گفتند نبرد کشتی‌ها را متوقف می‌کنیم. 🔹در بحران شدیدی بودیم، سردار سلیمانی را ترور کرده بودند، هواپیمای اوکراینی سقوط کرده بود، کرونا قالب شده بود، تحریم اقتصادی را در حداکثر درجه ممکن اعمال می‎کردند و تلاش می‌کردند ما را در انزوای کامل قرار دادند. 🔹ما بعنوان سپاه پاسداران باید یک عملیات بازدارنده و سد ممانعت ایجاد می‌کردیم؛ در نبردهای دریایی خطوط کشتیرانی را امن کردیم، تحریم به لحاظ اجرا شکسته شد، مردم را در کرونا مدیریت کردیم و واکسن ساختیم و تمام ظرفیت‌ها را در اختیار قرار درمان دادیم. 🔹هیچ یک از ۳۸۰ طرح عظیم ملی که امروز در دست اجرا است، حتی چرخ‌هایش کُند نشده است و اجازه ندادیم تحریم بر سازندگی کشور موثر باشد. 🔹از بیرون هم پدیده تکفیر را مهار می‌کردیم؛ اگر تروریسم امتداد پیدا می‌کرد، نقطه مرکزی آن ایران بود. موفق شدیم تمام مسیرهایی که دشمن باز کرده بود، ببندیم. امروز امن‌ترین خطوط کشتیرانی متعلق به کشتی‌هایی است که پرچم ایران روی آن نصب شده باشد.
خبررسانی اسقاطیلیها رو‌ببینید: روزنامه اسقاطیلی: فرمانده سپاه پاسداران: اسقاطیل به ۱۴ کشتی ما حمله کرد اصل خبر رو در پیام قبلی ببینید 👆👆
سردار نقدی: انتقام از اسرائیل قطعی است 🔹معاون هماهنگ کننده سپاه: همانطور که بارها گفته شده انتقام خون شهید هنیه قطعی است و هیچ شکی در آن نیست اما این انتقام باید در موقع خوبی انجام شود تا اثرگذار باشد.
🔴 امام خامنه‌ ای، کشور رو با این شرایط حفظ کردند! بودجه نظامی آمریکا ۶۰ برابر ایران! بودجه نظامی عربستان ۵ برابر ایران! بودجه حامیان اسرائیل تقریبا ۲۰۰ برابر بودجه ایران ایران بدون جنگ مستقیم و تنها با جنگ روانی و فرسایشی در حال از بین بردن اسرائیل در منطقه هست