فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از مولا علی علیه السلام
💐«شهر الرمضان الذی انزل فیه القرآن» 💐
بهترین شما کسی است که قرآن را بیاموزد و به دیگران آموزش دهد.
« پیامبر اکرم ص »
گزارش تصویری از جز خوانی قرآن مجید ماه مبارک رمضان ،ویژه نوجوانان و گروه صالحین همراه با بیان سبک زندگی اسلامی ویژه نوجوانان (اثرات احترام و بی احترامی به پدر و مادر) : هرروز ماه مبارک رمضان قبل از اذان مغرب و عشا
سخنران : حجتالاسلام والمسلمین حاج آقا پاک نژاد
مکان : مسجد الزهرابرسیان
#معاونت_اجتماعی
#پایگاه_بسیج_شهید اشرفی
#حوزه_۷_امام_موسی_کاظم_ع
#ناحیه_امام_علی_ع
#سپاه_صاحب_الزمان_عج__اصفهان
#اداره_امر_به_معروف
#اداره_آسیبهای_اجتماعی
جوانی با چاقو وارد مسجد شد و گفت: بین شما کسی هست که مسلمان باشد؟ همه با ترس و تعجب به هم نگاه کردند و سکوت در مسجد حکمفرما شد. بالاخره پیرمردی با ریش سفید از جا برخاست و گفت: آری من مسلمانم.
جوان به پیرمرد نگاهی کرد و گفت: با من بیا.
پیرمرد به دنبال جوان به راه افتاد و با هم چند قدمی از مسجد دور شدند. جوان با اشاره به گله گوسفندان به پیرمرد گفت: میخواهم تمام آنها را قربانی کنم و بین فقرا پخش کنم و به کمک احتیاج دارم.
پیرمرد و جوان مشغول قربانی کردن گوسفندان شدند و پس از مدتی پیرمرد خسته شد و به جوان گفت که به مسجد باز گردد و شخص دیگری را برای کمک با خود بیاورد. جوان با چاقوی خون آلود به مسجد بازگشت و باز پرسید: آیا مسلمان دیگری در بین شما هست؟
افراد حاضر در مسجد که گمان کردند جوان پیرمرد را به قتل رسانده نگاهشان را به پیشنماز مسجد دوختند. پیشنماز رو به جمعیت کرد و گفت: چرا نگاه میکنید؟ به عیسی مسیح قسم که با چند رکعت نماز خواندن کسی مسلمان نمیشود.