Rabbah - @TelavatZibaQuran.mp3
6.76M
🔸رباه إني مذعن و فقير متذلل مما جنيت
🔸كسير تتزاحم الآهات بين جوانحي و القلب
🔸فيه تبتل و زفير فاغفر إلهي كل ما أذنبته فالدمع من فرط الذنوب ...
🎶 نشید زیبا و دلنشین رباه با صدای مشاری العفاسی
🌼@bshmk33
2689255057993494 - ناشناس.mp3
21.25M
الشيخ مصطفى اسماعيل رحمه الله من سورة النمل
بور سعيد ١٩٧٨م
🌼@bshmk33
19.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
إِنَّمَا إِلَٰهُكُمُ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۚ وَسِعَ كُلَّ شَيْءٍ عِلْمًا - طه 98
معبود شما تنها الله است، همان خدائی که معبودی جز او نیست. دانش او همهچیز را فرا گرفته است (و از گذشته و حال و آینده، و آنچه بوده است و هست و خواهد بود، باخبر است).
كَذَٰلِكَ نَقُصُّ عَلَيْكَ مِنْ أَنبَاءِ مَا قَدْ سَبَقَ ۚ وَقَدْ آتَيْنَاكَ مِن لَّدُنَّا ذِكْرًا - طه 99
این چنین اخبار گذشتگان را برای تو بازگو میکنیم. ما از سوی خود قرآن را به تو عطا کردهایم (که صلاح دین و دنیا را به تو و پیروانت تذکّر میدهد).
📺 تلاوت بسیار زیبا و دلنشین آیات 98 تا 114 سوره مبارکه طه با صدای ادریس ابکر با ترجمه فارسی
🌼@bshmk33
220014472890440 - ناشناس.mp3
19.02M
الشيخ مصطفى اسماعيل / سورة النحل 1964
🌼@bshmk33
#امام_زمان_عج
✔️اصحاب کهف و امام زمان علیه السلام
➖▪️➖🌟📜🌟➖▪️➖
🌟در روايات آمده است كه اصحاب كهف هنگام ظهور، براي ياری حضرت مهدی علیه السلام خواهند آمد(۱).
مفضل بن عمر می گويد:امام صادق علیه السلام فرمود:
«هنگامی كه قائم آل محمد صلی الله علیه و آله ظهور كند تعدادی از پشت پرده كعبه بيرون مي آيند كه هفت نفر آنها از اصحاب كهف هستند(۲).
🌟مرحوم حلبی می گويد:«اصحاب كهف همگی از نژاد عرب اند و جز به زبان عربی سخن نمی گويند و آنان وزيران مهدی علیه السلام هستند(۳).
🌟امام صادق علیه السلام در مورد آخرين رو دررویی سپاه حق با قوم يهود می فرمايد:
وقتی دابة الارض خارج می شود خداوند اصحاب كهف را همراه با سگ شان برمی انگيزد.يكي از آنها« ميلحاء» نام دارد و ديگری« حملاها».(۴)
از امام باقر علیه السلام روايت شده است كه:
قائم علیه السلام 309 سال حكومت می كند،به تعداد سال هايی كه اصحاب كهف در كهف درنگ كردند(۵).
🌟اصحاب كهف افرادی مؤمن بودند كه ايمان خود را از حاكم زمان خود پنهان می كردند و آنان به غاری پناه برده و سالها در آنجا به خواب رفتند. بعد از گذشت سال هاي طولاني بيدار شدند و اندكی پس از آن وفات كردند كه داستان آنها در سوره كهف آمده است.
➖▪️➖🌟📜🌟➖▪️➖
(۱)ارشاد القلوب،ص۲۸۶
(۲)چشم اندازي به حكومت مهدی(عج)،نجم الدين طبسی،ص۱۰۱
(۳)منتخب الاثر،ص۴۸۵
(۴)بحارالانوار،ج۵۲،ص۲۷۵
(۵)غيبة نعمانی،ص۱۸۱،بحارالانوار،ج۵۲،ص۲۹۱، غيبة طوسی،ص۲۸۳
🌼@bshmk33
🍃🌻
خواهد آمد انكه عالم را گلستان می كند
دين ما را زنده و احيای قرآن می كند
خواهد آمد آنكه تاريخ انتظارش را كشد
خرم آن روزی كه او پايان پنهان می كند
#سلام_بر_مهدی
#تعجیل_فرج_صلوات
🍃🌻
🌼@bshmk33
🌷 ۲۰ بهمن ۱۳۶۴
سالروز آغاز عملیات غرورآفرین #والفجر۸ را گرامی می داریم.
🌷 در تاریخ #دفاع_مقدس عملیات #والفجر۸ به دلیل رعایت دقیق نکات حفاظتی از موفق ترین عملیات های رزمندگان اسلام بوده که بعد از ۷۹ روز جنگ مداوم به آزادسازی بندر #فاو در عراق منجر شد .
در این عملیات حدود ۵۰ هزار از نیروهای عراقی کشته و ۲ هزار نفر اسیر شدند.
🌷توصیه به همه دوستان و عزیزان همراه به بررسی و تحقیق درباره ابعاد این عملیات بزرگ که در تاریخ #دفاع_مقدس جاودانه ماند.
❤️ یاد و خاطره #شهدای این عملیات را گرامی می داریم.
🌼@bshmk33
🌷 آشنایی با پیشگامان انقلاب اسلامی ( قسمت نهم )
🌷شهید مظلوم #سید_علی_اندرزکو
👇👇👇
شامگاه هجدهم ماه مبارک رمضان سال 1318 بود که در یکی از محلات جنوب شهر تهران، به دنیا آمد و به دلیل تقارن تولد او با شهادت امیرمؤمنان، نامش را علی نهادند. پدرش سید اسدالله، شغل بنایی داشت و سپس به خرده فروشی در میدان شوش تهران روی آورد و زندگی فقیرانه ای را برای هفت فرزندش، چهار پسر و سه دختر فراهم آورد. علی کوچک ترین فرزند خانواده بود. با آنکه خانواده اش از لحاظ مالی در شرایط معیشتی سختی بودند، از هفت سالگی چون دیگر کودکان درس را آغاز کرد، ولی در 12 سالگی به کار نجّاری در کنار برادرش، سید حسن پرداخت و درس را به صورت شبانه پیگیری کرد. پس از کلاس ششم، درس طلبگی را با عشق و شور نزد اساتیدی چون حجج اسلام بروجردی، و میرزا علی اصغر هرندی به آموزش جامع المقدمات، تحف العقول، نهج البلاغه، فقه و اصول و... پرداخت و این چنین دوران نوجوانی خود را در محیطی مذهبی و با افراد متدین و مرتبط با شهید سید مجتبی نواب صفوی گذراند.
پس از اعدام انقلابی حسنعلی منصور، شرایط برای او به گونه ای فراهم شد که ابتدا مدتی به قم رفت و سپس راهی نجف اشرف شد. مدتی در عراق بود و پس از بازگشت، مجدداً در حوزه علمیه قم مشغول به تحصیل شد و در محضر آیات عظام مکارم شیرازی و مرحوم مشکینی، درس تفسیر و اخلاق و در محضر آقای دوزدوزانی، قوانین و لمعه را آموخت. او با نام شیخ عباس تهرانی در حوزه تحصیل می کرد، اما پس از مدتی به دلیل فعالیت هایش شناسایی شد و به ناچار لباس روحانیت را درآورد و لباس معمولی پوشید و به چیذر رفت و در مدرسه ای که توسط حجت الاسلام سید علی اصغر هاشمی چیذری تأسیس شده بود، پناه گرفت و به دروس حوزوی ادامه داد، اما چیزی نگذشت که مجبور شد آنجا را هم ترک کند و مدتی در افغانستان و سایر کشورهای منطقه به سر ببرد. سرانجام هم در مشهد سکونت کرد.
او در مشهد در درس مرحوم ادیب نیشابوری حاضر شد و قریب به پنج سال از محضر وی استفاده کرد. فهرست کتب خطی و قدیمی او که توسط ساواک ضبط شده، به خوبی نشان می دهد که شهید اندرزگو علاقه وافری به مطالعه داشت و تعداد کتاب هایی که می خرید، پیوسته تعجب مرتبطین و دوستان او را بر می انگیخت. وی در کنار این مطالعات، به شعر، به خصوص اشعار مذهبی علاقه خاصی داشت و علاوه بر تحصیل، به تدریس هم مشغول بود. آموزش عربی به بعضی از محصلین در مدرسه چیذر و مساجد واقع در بازار سرشور مشهد از آن جمله است.
آن شهید پس از ورود به شاخه نظامی هیئت های مؤتلفه، از نجاری دست کشید و تا پایان عمر، مهم ترین اشتغال او مبارزه و فعالیت برای سرنگونی رژیم ستمشاهی بود. از آنجا که او پیوسته می خواست ارتباط خود را با مردم حفظ کند و در عین حال زندگی مخفی داشته باشد، به فراخور محیط و مرتبطین، به شغل هایی چون فروش انگشتر و تسبیح، فروش داروهای سنتی، بساز و بفروشی، فرش فروشی، مرغ و تخم مرغ فروشی و امثال اینها هم اشتغال داشت. پوشش های شغلی او به حدی ماهرانه صورت می گرفت که حتی نزدیکان او را هم به اشتباه می انداخت .
شخصیت شهید سید علی اندرزگو در دورانی شکل گرفت که ایران، حوادث بسیاری چون جنبش ملی شدن نفت، تغییر دولت، حکومت نظامی های مکرر در تهران، اعدام انقلابی کسروی و هژیر توسط سید حسین امامی و متعاقب آن اعدام وی، تبعید و بازگشت آیت الله کاشانی و تظاهرات های متعددی را که به فرمان وی و نیز فدائیان اسلام صورت می گرفتند، اعدام انقلابی رزم آرا توسط خلیل طهماسبی، تعطیلی بازار و نقش بازاریان در حرکت ها و مبارزات سیاسی و امثالهم را از سرگذرانده بود. سید علی از اوان زندگی، سری پرشور داشت و در محضر علما و بزرگان و در دانشگاهی به نام بازار، به خوبی با ظلم و بیداد دستگاه ستمشاهی آشنا شده بود. هنوز سیزده سال بیشتر نداشت که پس از بازگشت از سفر مشهد، در دروازه دولتِ تهران فریاد برآورد که، «این چه مملکتی است؟ این چه زندگی ای است؟ این چه شاهی است؟» به طوری که برادرش ناچار شد او را با زور به خانه ببرد. یک بار هم در خیابان اسماعیل بزازِ تهران، با فرار از دست برادرش، در ملاء عام به شاه ناسزا گفت که به سبب آشنایی برادرش با یکی از مأمورین کلانتری 6 که متوجه او شد، موضوع با عذرخواهی برادرش فیصله یافت.
سید علی نسبت به فداییان اسلام و شهید نواب صفوی، ارادتی خاص داشت و در جریان مبارزات آنها قرار داشت. از سوی دیگر دارای روحیه شدید مذهبی و ظلم ستیزی بود و به همین دلیل پس از شهادت نواب صفوی، پیوسته بر مزار او حاضر می شد و شهادت وی، روحش را به شدت آزرده و کینه شاه و وابستگان او را در دلش دو چندان کرده بود.
با شکل گیری جمعیت های مؤتلفه اسلامی که خاستگاه آن، هیئت های مذهبی و بازار تهران بود و متولیان آن از مبارزین سال های دور بودند و بعضی هم با شهید نواب صفوی و جمعیت فدائیان اسلام همکاری و آشنایی داشتند و با اخذ نظر موافق حضرت امام (ره)، فعالیتشان را شروع کرده بودند، سید علی هم که در بازار تهران در مغازه
1