❌پردهای از افراطیگری ظفرقندی
⏪دکتر ظفرقندی که متاسفانه نه سابقه خوبی در فتنههای اخیر دارد و نه در جلسات مختلف پیش از رای اعتماد از این سابقه منفی ابراز پشیمانی کرده است با قدرت تمام در حال انتصاب عناصر بعضاً دارای سابقه نامطلوب و یا حذف عناصر ارزشی و انقلابی توانا از بدنه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است.
▪️یکی از شگفت انگیزترین نمونهها که ناشی از عجله افراطی دکتر ظفرقندی برای حذف عناصر انقلابی و مورد بغض جریان فتنه ززآ از بدنه وزارت بهداشت است؛ حذف عجولانه دکتر شیروژن از معاونت فرهنگی دانشجویی این وزارت است.
▪️در حالی که اختتامیه سی و هشتمین جشنواره ملی قرآن عترت دانشجویان امسال با میزبانی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در روز ۲۱ شهریور در تبریز برگزار می شد، دکتر ظفرقندی حتی یک روز صبر نکرد که این جشنواره که حتی امضای دکتر شیروژن پای الواح تقدیر بود به پایان برسد و بعد معاون را تغییر دهد و دقیقاً روز قبل این جشنواره معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت را تغییر داد و زمام را به یکی از همفکران خود سپرد.
⏪باید به دوستان مجلس آفرین گفت که برخی از عناصر خرشان از پل گذشته، به ریش پرپشت آنها میخندند...ساده لوحی ...خوش باوری
👤 مهدییار
➯@Bshmk33
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصبانیت شبکه صهیونیستی اینترنشنال از سفر رئیس جمهور ایران به عراق و استقبال گرم مقامات عراقی از ایران!
باید این سوال را پرسید که چرا عراق را انتخاب کردند؟ چرا نرفتند مسکو؟! ایران میخواهد نفوذ و عمق استراتژیک خودش را در خاورمیانه افزایش دهد! اکنون دولتمردان عراقی بسیار نزدیک به ایران هستند.
➯@Bshmk33
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت یک مادر داغدار فلسطینی از جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در خانیونس
🔺این مادر غمدیده که دختر 3 سالهاش را از دست داده گریه میکند و با وجود مشکلات فراوان با زنده ماندن دختر 6 ماههاش پس از بیرون کشیدن از زیر آوار آرامش مییابد
➯@Bshmk33
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بشنوید از وضعیت وخیم شهروندان در انگلیس که هیچ وقت در بیبیسی نخواهید دید!
🔶️ شهروند سالخورده انگلیسی در پاسخ به نحوه استفاده از وسایل گرمایشی در خانه:
🔺️وقتی به رختخواب میروم همه چیز را خاموش میکنم؛ بسیاری از بازنشستگان تنها هستند، آنها در سرما میمانند و یخ خواهند زد، و همانطور که باید نمیتوانند غذا بخورند.
🔺من از کریسمس تا الان شاید پنج وعده غذایی در اجاق خود پختهام!
❌️ رسانههای فارسی زبان شبانه روز علیه اوضاع اقتصادی ایران خبرپراکنی میکنند اما همین رسانهها به کشورهای خودشان که میرسند اتفاقات تلخ و ناگوار آنجا را در بایکوت خبری قرار میدهند تا اینگونه وانمود کنند که فقط در ایران است که مردم با مشکلات اقتصادی دسته و پنجه نرم میکنند.
➯@Bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هرج و مرج در سرزمين اشغالى!
🔺ده ها نفر از حریدیم ها در اعتراض به جذب نیرو براى ارتش صهيونيستي را مختل کردند و به اعضای کنست اسرائیل که در جلسه شرکت کرده بودند حمله کردند!
📌 ایرانیکTV
➯@Bshmk33
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازار لوازم التحریر ایران، از ۲۰ درصد تولید داخل به ۸۰ درصد رسیده و کاملا هم در جلب رضایت مشتری موفق بوده.
یکی از دلایل اصلیش هم رقابت آزاد و عدم دخالت دولت بوده.
🗣 سِد ساسان
➯@Bshmk33
این موشکهای ایرانی که معادلات جنگ با ناتو رو تغییر میده همون موشکهایی است که هر وقت شلیک میشن به مقصد نمیرسن یا ۹۹٪ رهگیری میشن یا این ایرانیها موشکهای جدید ساختن دوباره؟!
🗣 خرمگس
➯@Bshmk33
پیشنهاد ایران درباره راهگذر ارس اینجوری میشه که کشورهای روسیه و جمهوری آذربایجان از طریق مسیر ایرانی در آذربایجان شرقی به نخجوان متصل شوند
و ارمنستان با این منطق بیخیال مسیر سیونیک شود و آذربایجان نیز روند صلح را تکمیل کند،آذربایجان به تهران وانمود می کند که با راهگذر ارس ایران موافق است اما همزمان روند صلح با ارمنستان و پذیرش مرزهای بین المللی این کشور را به چالش می کشد
ارمنستان نیز برای تکمیل روند صلح و پیگیری توافقنامه ۹ نوامبر ۲۰۲۰ می گوید ما میخواهیم مساله تعیین خطوط مرزی و بازگشت برخی روستاها به مالکیت ارمنستان و به رسمیت شناخته شدن مرزهای بین المللی ارمنستان را در کنار راه اندازی خطوط ترانزیتی در سیونیک تعریف کنیم و این ها را در یک گفت و گوی دوجانبه با آذربایجان بدون حضور روسیه پیگیری کنیم.
بنابراین مساله مسیر ترانزیتی زنگزور مهم ترین اهرم فشار ارمنی ها برای شناسایی مرزهای خود از سوی آذربایجان است
بعد از جنگ ۲۰۲۰ ارمنستان و آذربایجان ،این دو کشور به همراه روسیه توافقنامه ای را در تاریخ ۹ نوامبر امضا کردند
بعد از عقب نشینی ارتش ارمنستان از برخی روستاهای مورد ادعای آذربایجان،اما با این وجود این کشور و ترکیه همچنان مرزهای بین المللی ارمنستان را به رسمیت نمی شناسند.
آذربایجان از برخی روستاهای متعلق به ارمنستان عقب نشینی نمی کند و شرایط بازگشت ارامنه به آرتساخ را فراهم نمی کند.
کریدور به اصطلاح زنگزور یا همان راه مواصلاتی برای ارمنستان نقش تعیین کننده ای برای پیگیری به رسمیت شناخته شدن مرزهای این کشور توسط آذربایجان و ترکیه و پاکستان است.
باکو با تمرکز بر سر مالکیت برخی روستاهای ارمنستان و عدم به رسمیت شناخته شدن اراضی این کشور بدنبال بازگشایی کریدور زنگزور است و ارمنستان نیز با اهرم فشار مسیر مواصلاتی سیونیک برای اتصال آذربایجان به نخجوان بدنبال تایید مرزهای بین المللی خود از سوی آذربایجان و تحقق صلح در قفقاز جنوبی است.
مهم ترین عامل پافشاری ارمنستان بر کریدور زنگزور(با مالکیت خود نه روسیه یا آذربایجان) این هست که زنگزور را یک نقطه عطف برای پیگیری تمامیت ارضی خود در مقابل آذربایجان می داند.
بر اساس این منطق ارمنستان دلیلی نمی بیند که با حمایت از رهگذر ارس ایران عملا اهرم فشار خود در مسیر سیونیک را بکلی از بین ببرد و خفگی ژئوپلیتیکی خود را تکمیل و همچنین اهرم فشار خود برای تکمیل روند صلح با آذربایجان و به رسمیت شناخته شدن اراضی این کشور را ازدست بدهد.
ابوقاسم
➯@Bshmk33
برآورد یک نهاد امنیتی از عملکرد ۶ کانال تلگرامیِ اصلاحطلب
🔹براساس برآورد یک نهاد امنیتی، در ماههای گذشته مطالب منتشرشده در کانالهای تلگرامیِ اعتمادآنلاین، عصر اصلاحات، اصلاحاتنیوز، امتداد، جماران و شرق، به القائات خبریِ کانالهای معاند مملکته، وحیدآنلاین، هرانا و نهضت آزادی بسیار نزدیکبوده است.
🔹طبق گزارش این نهاد امنیتی، ضرورتانگاریِ تغییر سیاستهای منطقهای، هجمه به دستگاه قضایی، حجاب و گشت ارشاد، دولت شهید رئیسی، شهید هنیه، افغانهراسی و انتقاد به نحوهٔ انتخاب کابینهٔ دولت جدید، مهمترین مواردی هستند که عملیات تخریبی توسط این کانالهای تلگرامی حول آنها اجرا شده است.
#فارس
➯@Bshmk33
🔺استوری یک سلبریتی بیسواد ؛ در راستای سیاه نمایی از ایران درحالی که طبق آمارهای رسمی جهانی، ایران حتی در بین ۱٠ کشور اول افسرده دنیا هم نیست و کشورهایی مثل آمریکا و استرالیا در صدر جدول رتبهبندی کشورهای افسرده جهان قرار دارند!
#سلبریتی_دوزاری
#خود_تحقیر_نیاشیم
➯@Bshmk33
📸 کاسبان تحقیر دستاوردهای ملی!
🔹با دیتای فیک دستاورد مهندسان ایرانی در برابر غولهای نفتی دنیا در قطر را تحقیر کرده و سپس ژست تاسف از مهاجرت آنها را میگیرند!
🔹طبق آمار وزارت نفت، ایران از سال ۹۷، روزانه ۷۰ میلیون مترمکعب گاز بیشتری از پارسجنوبی نسبت به قطر تولید میکند.
🔹به نسبت سهم هر دو کشور از این میدان مشترک نیز تاکنون ایران ۹۰۰ میلیارد مترمکعب بیش از قطر تولید گاز داشته است./ خط انرژی
➯@Bshmk33