فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«رازتان را حفظ بکنيد. سری به دلتان بزنيد ببينيد که اين دلتان سر جايش هست يا نه؟ کسی آمد يا نه؟ در را باز کرد يا نه؟ ما الا و لابد هر شب مسئول هستيم که سری به دل بزنيم، ببينيم چه کسی آمده و چه کسی رفته؟ چون با او کار داريم. فرمود: اين را قلعه کنيد، دژ کنيد، کليد هم دست خودتان باشد. #صاحبدل، صاحبدل که در ادبيات ماست يعنی اين؛ يعنی مواظب قلبش است، کليد دستش است. مگر آدم هر چيزی را به دل خودش راه ميدهد؟...»
درس اخلاق ٩٧/٩/٢
➯@Bshmk33
💠 باشه بخند؛ ولی اینو بدون که…
🔹 مسخره کردن دیگران، باعث اذیت و آزار آنها میشود و امری حرام و مورد نکوهش عقل و شرع مقدس است.
خدای متعال در قرآن میفرماید: «ای کسانی که ایمان آورده اید، گروهی از شما گروه دیگر را به تمسخر نگیرید؛ چه بسا آنها از شما بهتر باشند.» (١)
🔹 امیرالمومنین علیه السلام هم فرمودند: «مسلمان کسی است که مسلمان دیگر، از دست و زبان او در امان باشد.» (٢)
📌 ای منتظر! اگر در راه انتظار، کسی به تو خندید و هدفت را مسخره کرد، زیر لب زمزمه کن.
🔅عاشقی درد سری بود، نمیدانستیم...
🔅حاصلش خون جگری بود، نمیدانستیم...
📚 ١- حجرات/آیه ۱۱؛
📗٢- نهج البلاغه، خطبه ۱۶۷
#درس_اخلاق
➯@Bshmk33
💠 تعلقات شدید به دنیا
🔸گاهی نیز عامل اصلی ترس از مرگ تعلقات شدید به دنیا است، اگر شما روی کف دست خود چسبی بزنید که مویی ندارد می توانید به راحتی و بدون درد آن را بکنید. اما اگر آن را در جای پرمویی، مثلاً روی پا یا پشت دست خود بزنید که با صدها مو گره خورده، وقتی که می کنید درد دارد.
🔸 چه بسا انسان نسبت به امورات مختلف دنیا تعلقات شدید پیدا کرده و مانند هزاران زنجیر به جان او وابسته شده است، طبیعتاً دل کندن از آنها و به سمت مرگ رفتن یعنی دوری کردن از محبوب او.
🔸 یک کسی خدمت پیامبر اکرم (ص) رسید و گفت: من از مرگ می ترسم و از آن بدم می آید، پیغمبر فرمود: آیا تو اموالی داری ؟ گفت بله. پیامبر فرمود: آیا در راه خدا چیزی را برای بعد از مرگ خود داده ای؟ گفت نه، فرمود به خاطر همین می ترسی چون به جان تو وابسته شده است.
#استاد_عالی
#اخلاقی
➯@Bshmk33
⛔️ #جــنــگ هــنــوز #ادامــه دارد...
⛔️ مــا #افــســران جــنــگـیـم
⛔️ #فــضــایمــجـازی مــیــدان جــنــگ مــاســـت
❥✿بــه ما بپیوندید..
#ایتا
#سروش_پلاس
#هورسا
#روبیکا
#تلگرام
#اینستاگرام
http://Eitaa.com/Bshmk33
http://t.me/Bshmk33
http://Splus.ir/Bshmk33
http://Hoorsa.com/Bshmk33
http://instagram.com/Bshmk.33
http://Rubika.ir/Bshmk33
👈 تبادل بین کانال ها :
@Yacin7
👈 کانال ورزشی
⭐️@Vshmk33
👈 کانال جوانه ها
🌿@Jshmk33
دریاچه زریوار(زریبار) کردستان، یکی از منحصر به فردترین دریاچههای آب شیرین در جهان که هیچ رودخانهای به این دریاچه وارد نمی شود و آب آن از تعدادی چشمه خود جوش در کفِ دریاچه و بارش و ذوب برفهای کوههای اطراف تأمین می شود.
#ایران_زیبا
➯@Bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 برشی از مستند «روایت فتح» با صدای آسمانی شهید آوینی
#روایت_فتح_آوینی
سید مرتضی آوینی در شهریور سال ۱۳۲۶ در شهر ری متولد شد.
وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در شهرهای زنجان، کرمان و تهران به پایان رساند و سپس به عنوان دانشجوی معماری وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی معماری را کنار گذاشت و به اقتضای ضرورتهای انقلاب به فیلمسازی پرداخت.
آوینی فیلمسازی را در اوایل پیروزی انقلاب با ساختن چند مجموعه درباره غائله گنبد(مجموعه شش روز در ترکمن صحرا)، سیل خوزستان و ظلم خوانین (مجموعه مستندخان گزیدهها) آغاز کرد.
وی فعالیتهای مطبوعاتی خود را در اواخر سال ۱۳۶۲، همزمان با مشارکت در جبههها و تهیه فیلمهای مستند درباره جنگ، با نگارش مقالاتی در ماهنامه اعتصام ارگان انجمن اسلامی آغاز کرد.
آوینی در زمان جنگ در گروه جهاد فعالیتهای بسیاری داشت. او در این دوره به سینما، هنر، فرهنگ واحد جهانی و مواجهه آن با مسائل مختلف فکر میکرد. مجموعه تحقیقات و مباحثات و نوشتههای آوینی در ماهنامه هنری سوره منتشر و بعدها در کتاب آینه جادو که جلد اول از مجموعه مقالات و نقدهای سینمایی اوست جمع آوری شد.
اواخر سال ۱۳۷۰ مؤسسه فرهنگی روایت فتح به فرمان آیتالله خامنهای تأسیس شد تا به کار فیلمسازی مستند و سینمایی درباره دفاع مقدس بپردازد و تهیهمجموعهروایت فتح را که بعد از پذیرش قطعنامه رها شده بود، ادامه دهد.
آوینی و بقیه گروه، سفر به مناطق جنگی را از سر گرفتند و طی مدتی کمتر از یک سال، کار تهیهشش برنامه از مجموعه ده قسمتی «شهری در آسمان» را به پایان رساندند و مقدمات تهیه مجموعههای دیگری درباره آبادان، سوسنگرد، هویزه و فکه را تدارک دیدند. اگرچه مقارن با همین زمان، فعالیتهای مطبوعاتی او نیز ادامه داشت.
شهری در آسمان که به واقعه محاصره، سقوط و بازپسگیری خرمشهر میپرداخت، در ماههای آخر سال ۱۳۷۱ از تلویزیون پخش شد، اما برنامه وی برای تکمیل این مجموعه و ساختن مجموعههای دیگر با شهادتش در فکه ناتمام ماند.
سید مرتضی آوینی، بیستم فروردین ۱۳۷۲ در فکه و در حال ساخت مجموعه مستند و تلویزیونی روایت فتح، بر اثر برخورد با مینهای باقیمانده از زمان جنگ به شهادت رسید.
پیکر شهید سید مرتضی آوینی ۲۲ فروردین با حضور مقام معظم رهبری و هنرمندان و نویسندگان تشییع و در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.
➯@Bshmk33
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یادی کنیم از بسیجیان و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس....
🌹شهدا را یاد کنیم، با ذکر یک صلوات🌹
#🕊🍃
➯@Bshmk33