7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
عنوان :
💢 اهمیت توجه به امام زمان (عج) در عزای سیدالشهداء (ع)
👈 سفارش اهل بیت علیهم السلام
⏲زمان : ۱ دقیقه
نشر دهید‼️
@bshmk33
#حرکت_حسینی [5]
#محرم
✔️ هدف سیدالشهدا علیه السلام از #خروج چه بود؟؟
إنّی ما خَرَجتُ اَشِراً و لا بَطِراً و لا مُفسِداً و لا ظالِماً، اِنَّما خَرَجتُ لِطَلَبِ الاصلاحِ فی اُمَّهِ جَدّی، اُریدُ اَن آمُرَ بِالمَعرُوفِ و اَنهی عَنِ المنکَرِ وَ اَسیرَ بِسیرهِ جَدّی وَ اَبی عَلیَّ بن اَبی طالبٍ.
〰〰▪️〰〰〰〰〰
🔍برای یافتن پاسخ به این سوال،
بهترین و دقیقترین جواب ، جستجو در منابع تاریخی و روایی و یافتن پاسخ از لسان مبارک خود آن حضرت است؛
👈 با پیگیری دقیق این مباحث درخواهید یافت، علت خروج آن حضرت #ترک_بیعت با #یزید لع و حفظ جان مبارک خویش بوده است؛
چرا که فرمان یزید این بود:
یا بیعت یا سر آن حضرت!
👈و به هیچ عنوان خروج حضرتش طبق برخی ادعاها ، مانند ادعای امثال آقای صالحی نجف آبادی در کتاب <شهید جاوید> به جهت تشکیل حکومت نبوده و قیام بالسیف بدین معنا نفرمودهاند.
___
در منزلگاه زُباله بود که خبر شهادت حضرت مسلم بن عقیل علیهالسلام به امام رسید؛
(تاریخ طبری۲۹۳/۴)
⬅️....امام نامهای را بیرون آوردند و آن را برای جماعتی که با ایشان همراه بودند ، خواندند؛ در نامه آمده بود:
📜 به نام خداوند بخشاینده مهربان، اما بعد، به من خبر وحشتناکی رسیده است، خبر قتل مسلم بن عقیل و هانی بن عروه و عبدالله بن یقطر، به راستی که شیعیان ما، ما را واگذاشتند. پس هر که خواهد بیهیچ باکی منصرف شود که بر او پیمانی نیست.
(مقتل الحسین/امین/۷۷)
👈👈 افراد فراوانی از حضرت حسین علیه السلام جدا شدند، زیرا به این قصد آمده بودند که امورشان مرتب شود و جوّ برایشان آماده گردد!!!
اما آنگاه که امام به آنان خبر داد که خبری از حکومت و غنایم و ... نیست، تنها کسانی ماندند که خود را برای دیدار خداوند آماده ساخته بودند.
...کاروان امام حرکت نمود تا به منطقهء شَراف رسید.
چون پاسی از شب گذشت، به فرزندان فرمان فرمود به مقدار زیاد از آب
💦💦توشه بردارند.
آنگاه حرکت نمودند تا ظهر سر رسید؛
⬅️در آن هنگام کاروان حسینی علیهالسلام، با اولین دسته از سپاه اموی که تعدادشان به ۰۰۰'۱ نفر میرسید و در راس آنان
#حر بن یزید تمیمی یَربوعی قرار داشت،
برخورد نمودند.
افراد این سپاه در آمادگی کامل بودند، شمشیرها و نیزهها را به خود بسته بودند. اما تشنگی بسیار آنها را آزار میداد. وقت ظهر بود؛
امام به جوانان فرمودند:
👈 به این گروه آب دهید و سیرابشان کنید. اسبان آنها را نیز آب دهید.
جوانان برخاستند و به اسبان و قوم آب دادند تا سیراب شدند. آنها ظرفها و کاسهها را پر از آب کرده و به اسبان نزدیک میشدند و به آنها آب میدادند.
خود امام نیز با دستان مبارکش آنها را سیراب میفرمود.
(تاریخ طبری۲۹۶/۴)
⬅️امام به حر بن یزید فرمودند:
-آیا بر مایی یا با ما؟
حر گفت:
-بر تو ای اباعبدالله
امام حسین علیه السلام فرمودند:
لا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم
#اولین_خطبه_امام_برای_سپاهحر
....در هنگام نماز ظهر ، امام علیهالسلام به حجاج بن مسروق جُعفی امر فرمودند تا اذان بگوید؛
سپس با عبا و ردا و نعلین خارج شده ، بعد از حمد و سپاس خدا چنین فرمودند:
👈ای مردم، من دلیل خود را در برابر خدا و در برابر شما میگویم. من پیش شما نیامدم مگر وقتی که نامههایتان رسید؛ قبل از اینکه من شما را بیابم ، نامههای شما یه من رسید که: ما را امامی نیست، بیا. باشد که خداوند ما را بر هدایت مجمتع کند. اگر بر همان گفتار هستید، من یه سوی شما آمدهام . اگر شما با عهدها و پیمانهای خود -آنگونه که من اطمینان سلام- به من قول میدهید ، به سرزمین شما وارد میشوم.
و اگر نمیدهید و از آمدن من بیزارید، از پیش شما هم بدانجا که بودم بازمیگردم.
(تاریخ طبری۲۹۷/۴)
آنها ساکت بودند ، به موذن گفته شد اذان بگوید؛
امام علیهالسلام به حر فرمودند::
⬅️ تو با یارانت نماز بگزار.
حر گفت:
نه؛ ما نیز به همراه شما نماز میخوانیم.
سپس امام علیهالسلام پیشاپیش با آنها نماز اقامه فرمود و بعد به سوی خیمه خویش بازگشتند...
〰〰〰〰〰
اهل انصاف پاسخ دهند::
⁉️ آیا این سیره ، سیره فردی است که قصد تشکیل حکومت دارد و به قول ادبیات امروز ما ، قیام بالسیف فرموده است؟؟؟؟
⚠️ دقت بفرمایید:::
در زیارت سیدالشهداء علیهالسلام عبارت
« #قمت_لله » آمده است؛
که وظیفۀ هر امامی است؛ و در #تمامی زیارات #امامان علیهم السلام درج است.
👈 «قام» به معنای #اقدام کردن برای #وظیفه است. چون امامان علیهم السلام اولیاء الهی بر مردم هستند باید #قیام_به_وظیفۀ خود بنمایند. این به معنای «قیامی» که در فارسی رایج است نمیباشد.
👈 کاری که حضرت حجت علیه السلام انجام میدهند «قیام بالسیف» است. یعنی خروج برای گرفتن قدرت به وسیلۀ سلاح. یعنی گرفتن ریاست کل عالم.
این خروج به امر الهی انجام خواهد شد.
https://Eitaa.com/bshmk33
#امام_زمان_عج
✔️ امام عصر ارواحنافداه تسلا بخش بیقراری ملائک در روز عاشورا
〰〰💔〰〰 🏴🏴
أَحْمَدُ بْنُ مُحَمَّدٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْحَسَنِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى بْنِ عُبَيْدٍ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَسْبَاطٍ عَنْ سَيْفِ بْنِ عَمِيرَةَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ حُمْرَانَ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع لَمَّا كَانَ مِنْ أَمْرِ الْحُسَيْنِ ع مَا كَانَ ضَجَّتِ الْمَلَائِكَةُ إِلَى اللَّهِ بِالْبُكَاءِ وَ قَالَتْ يُفْعَلُ هَذَا بِالْحُسَيْنِ صَفِيِّكَ وَ ابْنِ نَبِيِّكَ قَالَ فَأَقَامَ اللَّهُ لَهُمْ ظِلَّ الْقَائِمِ ع وَ قَالَ بِهَذَا أَنْتَقِمُ لِهَذَا
امام صادق علیه السلام فرمودند:
«آنگاه که اصحاب امام حسین علیه السلام شهید شدند و ایشان تنها ماند، فرشتگان بسوی خدا ضجّه زدند و گریه کردند و گفتند:
پروردگارا! با حسین علیه السلام پسر پیغمبرت، چنین رفتار کنند؟
👈پس خداوند نور حضرت قائم (عجّل الله فرجه) را به آن ها عرضه کرد و فرمود: «با مهدی انتقام او را می گیرم»
یا ربَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِ الحُسَین بِظُهورِ الحُجَّةِ...
〰〰💔〰〰 🏴🏴
📚 اصول کافی ج ١ ص ٤٦٥
https://Eitaa.com/bshmk33
🖤حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف):
من برای کسی که مصیبت جدم سیدالشهدا علیه السلام را یاد کند و سپس برای تعجیل فرج و تایید امر من دعا کند، دعا خواهم کرد
📓مکیال المکارم،ج2،ص46
https://Eitaa.com/bshmk33
#تربیت_مهدوی
💠 اطاعت پذیری
🔸 اساس تربیت خانواده برپایه ولایت است. اگر فرزندان بتوانند اطاعت و احترام نسبت به پدر و مادر را به عنوان ولی و سرپرست خود، به خوبی یاد بگیرند و تمرین کنند، بهتر می توانند از امر ولیّ خدا نیز اطاعت کنند.
🔸 البته واضح است که بین والدین و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) این تفاوت بسیار است، اما باید به این نکته توجه کرد که همان خدایی که اطاعت از امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) را واجب کرده، اطاعت از پدر و مادر را هم واجب کرده است.
🔸 دقت کنیم وقتی ما والدین با پدر و مادر خود رفتاری کریمانه داشته باشیم، فرزندان هم این نوع رفتار را ياد می گیرند و احترام و محبت به والدین، در مسیر احترام و محبت به ائمه اطهار قرار میگیرد.
https://Eitaa.com/bshmk33
🌷 طبیعت #منتظر ولی عصر(عج) 🌷
🌹 امیرالمومنین علیه السلام میفرماید:
🌼🍃 در زمان ظهور قائم (عج) زمین بشاشت خود را به سبب عدل ظاهر کند و آسمان باران خود را ببارد و درخت میوهی خود را افزون ده و زمین گیاه خود را برآورد و برای اهل زمین خود را زینت کند و وحوش ایمن باشند تا اینکه در همهی اطراف زمین مانند چارپایان چرا کنند و زمین گنجهای خود را ظاهر کند؛
🌸 پس قائم علیه السلام به مردم بگوید: بخورید، گوارا باشد شما را به سبب آنچه در ایام گذشته کردید از اعمال خوب، پس مسلمانان(شیعه) اهل دین حق هستند.🌼🍃
📘 بحارالانوار، ج ۵۳، ص ۸۵ -۸۶📘
https://Eitaa.com/bshmk33
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️قرآن در سوره «معارج» چه کارهایی را باعث بهشتی شدن انسان معرفی نموده است؟
🔹در سوره «معارج» از آيه ۲۲ تا ۳۴ مجموعه صفاتى را ضمن بيانِ نه صفت بيان مى كند و به دنبال آن وعده بهشت به صاحبان آنها مى دهد، اين صفات عبارتند از: مداومت بر نماز، قرار دادن حقّ ثابتى در اموال براى محرومان، ايمان به روز جزا، ترس از عذاب پروردگار، حفظ دامان از بى عفتى، اداء امانت، وفاء به عهد، اداء شهادت به حقّ و محافظت بر آداب و شرايط و روح نماز و به دنبال آن مى فرمايد: «اُولئكَ فِي جَنّاتٍ مُكْرَمُونَ؛ اين گروه با عظمت، در باغ هاى بهشتى گرامى داشته مى شوند». تعبيرى كه هم واجد نعمت هاى مادى و هم روحانى است.
🔹نكته جالب اينكه اين صفاتِ نه گانه از #نماز شروع مى شود و به نماز پايان مى يابد، با اين تفاوت كه در مرحله نخست از مداومت بر نماز سخن مى گويد و در مرحله آخر از محافظت بر آن كه تفسير به حفظ آداب و شرايط و خصوصيات آن شده است، آداب و شرايطى كه هم ظاهر نماز را از فساد و بطلان حفظ مى كند، هم روح نماز را كه حضور قلب است تقويت مى نمايد و هم موانعى را كه سدّ راه قبول آن است؛ همچون خوردن اموال حرام، نوشيدنِ شراب، غيبت و امثال آن، از بين مى برد.
🔹به اين ترتيب آغاز اعمال خير، #نماز است و پايان آنها نيز نماز مى باشد و اتفاقاً از نظر برنامه زمانى نخستين چيزى كه بر انسانِ بالغ واجب مى شود نماز و آخرين چيزى كه تا پايان عمر نيز همراه اوست، نماز است. جالب اينكه محافظتِ انسان نسبت به #نماز طرفينى است، هم او بايد نماز را از خلل حفظ كند و هم نماز انسان را از تباهى و فساد محافظت مى كند و شاهد آن: «اِنَّ الصَّلوةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاءِ وَ الْمُنْكَرِ» است. اين سخن را با حديثى از رسول خدا (صلى الله عليه و آله) پايان مى دهيم فرمود: «مَنْ حَافَظَ عَلَيْهَا كانَتْ لَهُ نُوراً وَ بُرْهَاناً وَ نَجَاةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ؛ [۱] هركس #نماز خود را محافظت كند، نماز براى او مايه نور و روشنايى و آگاهى و نجات در روز قيامت است».
پی نوشت؛
[۱] تفسير روح البيان، حقى بروسوى، اسماعيل، دارالفكر، بيروت، بى تا، ج ۱۰، ص ۱۶۷
📕پيام قرآن، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلامية، چ نهم، ج ۶، ص ۱۷۲
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
@tabyinchannel
https://Eitaa.com/bshmk33
⭕️ولایت اهل بیت علیهم السلام
🔹وجود مقدس ثامن الائمه به یکی از شیعیان می فرماید:«اَحیوا امرَنا» امر #ولایت ما را زنده کنید. او عرض می کند: چگونه ما می توانیم احیاء کنیم؟ دستور می دهد که حقایق سخنان ما را، محاسن کلام ما را، سیرت ما را، حقایق ما را برای مردم بگویید و تشریح بکنید. این زنده کردن کار ماست.
📕ده گفتار، ص ۱۴۴
منبع: وبسایت اهل البیت
#استاد_مطهری
https://Eitaa.com/bshmk33
⭕️دین، تأمینکننده دنیای انسان
🔹دنیای بهتر هم با #امام_حسین علیهالسلام بود، نه با #یزید، ولی انسان، خوشی و راحتی میخواهد و به هر چه میرسد، بالاتر از آن را طالب است و آرامش ندارد تا به نفس مطمئنه برسد. اما جهل و یا غفلت دارد که داشتن وسایل راحتی و رفاه، غیر از راحتی و رفاه و آرامش دل است: «أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ؛ هان! دلها فقط به یاد خدا آرام میگیرند». [رعد، ۲۸] یعنی تنها وسیله آرامش دل، ذکر الله است، ولی ما بر اسباب تکیه میکنیم و از مُسَببالاسباب غافل هستیم و حال اینکه خداوند متعال میفرماید: «أَنَّ الْقُوَّةَ لِلَّهِ جَميعاً؛ قدرت، توانایی همگی فقط از آن خداست». [بقره، ۱۶۵] مگر اینکه انسان خودش از میان برود، که: «أَعْدی عَدُوک، نَفْسُک التی بَینَ جَنْبَیک؛ بزرگترین دشمن تو، نفس تو است که در وجود تو نهفته است». [۱] برای ما امتحان پیش نیامده تا معلوم شود که با حسین علیهالسلام هستیم، یا با یزید.
پی نوشت؛
بحارالانوار، ج ۶۷، ص ۳۶ و ۶۴؛ ج ۷۱، ص ۲۷۱
📕در محضر بهجت، ج۱، ص۸۶
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
https://Eitaa.com/bshmk33