فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستین جمله معروف امام (خیلی خری) خطاب به صورتیها گفته شده؟ :)
@navad_siasi
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بزرگترین حسرت روز قیامت
🔹حجت الاسلام والمسلمین موسوی
#بزرگترین_حسرت
┏━━━🍃🌹🍃🌷🍃━━━┓
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
┗━━━🍃🌷🍃🌹🍃━━━┛
🟢🟣🟢پشت پردۀ رابطۀ «فیلیمو» و «تلویکا» چیست؟
تلویکا آثار فیلیمو و رسانۀ ملی را بدون اجازۀ آنها با توجه به ضعف قانون کپیرایت در ایران به طور گسترده بازپخش میکند، براساس برخی شواهد موجود تلویکا پوستۀ خارجی فیلیمو است.
به گزارش مشرق، مدتی است که نام سکوی تلویکا به دفعات توسط شبکههای ماهوارهای تکرار میشود. این سکو به ظاهر یک سامانه نمایش ویدئوی درخواستی (VOD) است که فیلم و سریال در اختیار کاربران خود قرار میدهد اما آنچه تلویکا را متمایز میکند، محتوای آن است، مروری اجمالی بر محتوای این سکوی نمایش ویدئوی درخواستی نشان میدهد که عمدۀ آثار به نمایش درآمده توسط تلویکا آثار فیلیمو و رسانۀ ملی است! حتی بررسی تبلیغات این سکوی نمایش خانگی در شبکههای ماهوارهای نشان میدهد که تلویکا برای تقویت و معرفی خود اغلب به پخش آثار فیلیمو اشاره میکند!
مرور تحلیلهای موجود بر بستر فضای مجازی ، دو فرضیه محتمل را مطرح میسازد، گروهی از تحلیلگران معتقدند که تلویکا سکویی بدون ربط به داخل است که آثار فیلیمو و رسانۀ ملی را بدون اجازۀ آنها با توجه به ضعف قانون کپیرایت در ایران به طور گسترده بازپخش میکند اما گروهی دیگر براساس برخی شواهد موجود این احتمال را مطرح میکنند که تلویکا پوستۀ خارجی فیلیمو است که در هماهنگی با مدیران گروه تجاری صباایده (مالک نشان تجاری فیلیمو) به فعالیت خود در کشور امارات به فعالیت خود ادامه میدهد.

این گروه از تحلیلگران تلویکا که شرکتی ثبت شده در کشور امارات متحده عربی است را مجموعهای تحت مدیریت مهدی یزدیزاده معرفی میکنند که سیاستگذاری هماهنگ با مجموعۀ صباایده در تهران دارد و علت عدم پیگیری قضایی نقض کپی رایت تولیدات فیلیمو توسط تلویکا را همین سیاستگذاریهای هماهنگ دو مجموعه میدانند. هرچند فیلیمو تاکنون طی چند سال گذشته این رابطه را هیچگاه رسماً تأیید یا رد نکرده است اما تبلیغات پر حجم اینترنتی و ماهوارهای شده تا این روزها بار دیگر نام سکوی مذکور روی زبانهای بیافتد.
محمدجواد شکوری مقدم مدیرعامل صباایده در پاسخ به پیام ما در فضای مجازی ضمن ارجاع موضوع به واحد روابط عمومی، در پاسخ به این سوال که تلویکا چطور در حال پخش آثار فیلیمو بدون حق کپی رایت است به توشتن این جمله اکتفا کرد؛ «تحلیل و تحقیق شما ناقص است برادر»
مسائل مطرح شده پیرامون تلویکا و فیلیمو و ارتباط آنها، سبب شد تا از مدیران صباایده حقیقت ماجرا را پیگیر شود، محمدجواد شکوری مقدم مدیرعامل صباایده در پاسخ به پیام ما در فضای مجازی ضمن ارجاع موضوع به واحد روابط عمومی، در پاسخ به این سوال که تلویکا چطور در حال پخش آثار فیلیمو بدون حق کپی رایت است به توشتن این جمله اکتفا کرد؛ «تحلیل و تحقیق شما ناقص است برادر»
محسن حدادی مدیر روابط عمومی فیلیمو: در پاسخ به تماس اول و طرح این پرسش که ارتباط فیلیمو با تلویکا چیست و پخش آثار فیلیمو بدون کپی رایت در این سکو چه دلیلی دارد، صرفا عنوان کرد؛ "اینجوری نیست که بدون کپی رایت انجام شده باشد.
بعد از آن دو مرتبه با محسن حدادی مدیر روابط عمومی فیلیمو تماس گرفته شد، وی در پاسخ به تماس اول و طرح این پرسش که ارتباط فیلیمو با تلویکا چیست و پخش آثار فیلیمو بدون کپی رایت در این سکو چه دلیلی دارد، صرفا عنوان کرد؛ "اینجوری نیست که بدون کپی رایت انجام شده باشد، ضمن اینکه بخشی از مشکل ما مربوط به قوانین کپی رایت در داخل کشور است اگر کسی در یک کشوری سریال ما را پخش کند، خیلی امکان پیگیری آن وجود ندارد؛ چرا که پاسخ میدهند؛ شما که عضو کنوانسیون نیستید".
حدادی در پاسخ به پیگیری ضمن بیان اینکه به دلیل طرح موضوع مورد اشاره توسط برخی کانالهای فضای مجازی، در این مقطع زمانی تمایلی به صحبت درخصوص پرسش ما ندارد، را به نشست رسانهای ارجاع میدهد که بنا بود تا هفتۀ گذشته برگزار شود و درخواست میکند که موضوع در آن جلسه طرح شود، وی فقط به بیان این جمله اکتفا میکند که «یک بخشهایی از آن درست است»

واکاوی همین پاسخهای کوتاه مدیرعامل و مدیر روابط عمومی صبا ایده نشان میدهد که فرضیۀ گروه دوم ظاهراً به واقعیت نزدیکی بیشتری دارد؛ چرا که هردو مدیر صباایده تلویحاً وجود هماهنگی میان دو مجموعه را تأیید میکنند و موضوع نقض کپی رایت را مسئلهای جدی نمیدانند.
موضوع دیگری که فرضیه دوم را تقویت میکند، چالشهایی است که طی ماههای اخیر میان فیلیمو و نهادهای تنظیمگر داخل کشور شاهد بودیم، صباایده حتی بعد از این که براساس تقسیم کار انجام شده میان وزارت ارشاد و ساترا، مسئولیت نظارت بر سامانههای نمایش ویدئوی درخواستی به ساترا سپرده شد، چندان تمایلی به دریافت مجوز تولید و انتشار برای سریالها و برنامههای خود نشان نمیدهد.

حواشی مربوط به محتوای سریال «رهایم کن» و طرحی برخی اظهارنظرها از سوی منتقدان فرهنگ و هنر مبنی بر ترویج علنی فحشا در این سریال بدون مجوز که در نهایت منجر به جمعآوری تبلیغات شهری آن شد، یکی از آخرین چالشهای مدیران فیلیمو با تنظیمگران داخل کشور بود.
حال با توجه به وجود چالشهای متعدد از این دست میان صبا ایده و تنظیمگران داخل کشور، بسیاری از منتقدان عرصۀ رسانه معتقدند که راهاندازی تلویکا میتواند راهکاری از سوی مدیران صباایده برای دور زدن فرآیند تنظیمگری ایران جهت ادامه فرآیند تولید و انتشار آثاری باشد که برخی از آنها مانند «رهایم کن» کسب سود مالی را بیش از ارزشهای فرهنگی ایرانی اسلامی مدنظر قرار میدهند.

بررسی دو فرضیه فوق توسط نهادهای تنظیمگر داخل کشور به طور قطع منجر به روشن شدن حقیقت خواهد شد اگر فرضیه دوم صحیح باشد، نهاد تنظیمگر باید راهکاری بیاندیشد تا دور زدن قانون با مدیریت مستقیم یا غیرمستقیم یک شرکت ثبت شده خارج از کشور به رویهای مرسوم برای عدول از مقررات و ارزشهای فرهنگی ایرانی اسلامی بدل نشود.
در پایان این گزارش خبرگزاری برنا بر اساس رسالت تولید و انتشار صحیح اخبار آورده است : این خبرگزاری آماده است تا توضیحات تفصیلی مدیران فیلیمو یا نهادهای ناظر در خصوص مدل ارتباط میان تلویکا و مجموعه صبا ایده را منتشر کند.
🔹🔸🔹صنایع لبنی باز هم گران کردند/ بیبرنامگی در قیمتگذاریها و ضرورت ورود دستگاههای نظارتی به موضوع نرخ شیر
انجمن صنایع فرآورده های لبنی طبق معمول هر ساله طی اطلاعیه ای به طور خودسرانه و بدون مجوز، قیمت ۳ محصول لبنی شیر، ماست و پنیر را افزایش داد.
سرویس اقتصاد مشرق - اول خرادماه امسال بود که دبیر انجمن صنایع فراورده های لبنی ایران در نامه ای به شرکت های عضو انجمن صنفی صنایع فراوردههای لبنی ایران اعلام کرده است که از امروز نرخ شیر خام دامداران را بر اساس قیمت اعلام شده از سوی شورای قیمتگذاری خریداری کرده و متناسب با آن قیمتهای جدید لبنیات را تعیین کنند.
در این نامه آمده است: باتوجه به تعلل بسیار زیاد دولت در تعیین قیمت محصولات لبنی و ضرر ناشی از این اقدام به دامداریها، انجمن صنایع لبنی با استناد به آیین نامه قیمتگذاری محصولات ساخت داخل خواهان پرداخت شیرخام به نرخ جدید به دامداریها و اصلاح قیمت محصولات بر پایه نرخ جدید شد.
پیش از این شورای قیمت گذاری نرخ شیر خام را ۱۵ هزار تومان در هر کیلو اعلام کرده بود و صنایع لبنی می گفتند که ۳۰ تا ۳۵ درصد قیمت های لبنی باید افزایش یابد.
صنایع لبنی روی افزایش قیمت سه محصول شیر، ماست و پنیر بحث میکردند و در این رابطه هم هفته گذشته نامه به معاون اول رئیس جمهور نوشتند. هنوز ستاد تنظیم بازار در این باره اعلام قیمت نکرده است.
ضرورت ورود دستگاههای نظارتی به موضوع نرخ شیر؛
شرکتهای لبنی اعتنایی به قیمت مصوب شیر ندارند
هادی فرجی آزاد رئیس اتاق اصناف کشاورزی آذربایجان شرقی در این خصوص گفت: ۲۰ اردیبهشت ماه نرخ جدید شیر خام کیلویی ۱۵ هزار تومان توسط سرپرست وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شده است ولی شرکتهای لبنی به بهانه اینکه نمیخواهند قیمت محصول خود را افزایش دهند، اعتنایی به قیمت مصوب شیر ندارند و با قیمتهای سال گذشته اقدام به خرید شیر از دامداران میکنند.
وی با تاکید بر اینکه قیمت شیرخام از کیلویی ۱۲ به ۱۵ هزار تومان رسیده و این افزایش قیمت مصوبه شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاستهای حمایتی محصولات اساسی است، افزود: نخریدن شیر به این قیمت جدید توسط شرکتهای لبنی ظلم در حق دامدار است.
رئیس اتاق اصناف کشاورزی آذربایجان شرقی اظهار داشت: افزایش هزینههای تولید، هزینههای حمل و همچنین قیمت خوراک دام باعث این افزایش سه هزار تومانی قیمت شده و قیمت شیرخام کیلویی ۱۵ هزار تومان درب دامداری قیمت خورده است که قیمت بالایی نیز نیست ولی شرکتهای لبنی توجهی به این قیمت مصوب ندارند.
فرجی آزاد با اشاره به اینکه معتقد هستیم قیمت ۱۵ هزار تومانی شیر ناعادلانه بوده، ادامه داد: ولی دامدار به خاطر اینکه فشار بر مصرف کننده وارد نشود از سود خود گذشته ولی اجازه نیز نمیدهیم کارخانجات هم قیمت محصول را افزایش دهند و هم شیر را به قیمت سال گذشته از دامدار خریداری کنند.
وی اظهار داشت: نکته جالبتر اینکه ۷۰ تا ۸۰ کارخانجات لبنی از روز اول که قیمت جدید شیر ابلاغ شد قیمت محصولات خود را افزایش دادند ولی هنوز قیمت شیر را با نرخ سال گذشته خریداری میکنند.
فرجی آزاد ابراز داشت: این تخلف آشکار شرکتهای لبنیاتی همچون سالهای گذشته تکراری است و آنها چند ماه به بهانههای مختلف اقدام به خرید شیر با قیمت گذشته میکنند. انتظار میرود دستگاههای نظارتی استان به این موضوع ورود کنند و جلوی تخلفات آشکار کارخانههای لبنیاتی گرفته شود.
رئیس اتاق اصناف کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: همچنین بر اساس مصوبههای قبلی کارخانجات لبنی قرار بود ۱۵ درصد تولید خود را در سه محصول پرمصرف پنیر، ماست بدون چربی و شیر جهت تنظیم بازار به قیمت مصوب دولتی عرضه کنند به بازار تا قیمتها کنترل شود، ولی متأسفانه شاهد هستیم که این کارخانجات به این موضوع نیز توجهی ندارند و به آن عمل نمیکنند.
گلایه دامداران از قیمت مصوب شیر
در همین رابطه رئیس اتحادیه گاوداران و دامداران صنعتی در خراسان رضوی عنوان کرد: هر سال قیمت شیر توسط دولت مشخص میشود. متأسفانه همه ساله قیمت اعلام شده با بهای تمام شده شیر خام برای دامدار بسیار تفاوت دارد و همین تفاوت موجب شده دامداران ما با زیانهای بسیاری مواجه شوند که در صورت تداوم این شرایط، دامداران بسیاری به ویژه دامداران کوچک از چرخه تولید خارج خواهند شد که این مسئله عوارض یا عواقب خود را دارد.
فرشید صراف ادامه داد: متأسفانه دولت آمار دقیقی درباره دامداران ندارد و نمیتواند درست برنامهریزی کند و زیان آن گریبان مردم را میگیرد. برای مثال اتحادیه دامداران استان خراسان رضوی حدود ۲۵هزار بهرهبردار یا دامدار دارد که روزانه ۳ هزار تن شیر تولید میکنند. قیمتگذاران باید اعلام کنند چرا قیمت ۱۵ هزار تومان برای خرید شیر مصوب شده است.
رئیس اتحادیه گاوداران و دامداران صنعتی خراسان رضوی افزود: قیمت ۱۵ هزار تومان برای خرید شیر از دامدار اعلام شده؛ اما تولیدکننده شیر در حال حاضر آن را کیلویی ۱۳هزا ر تومان میفروشد و نرخ ۱۷ هزار و ۵۰۰ قیمت کارشناسی است که این اتحادیه اعلام کرده؛ یعنی هزینه یک کیلوگرم شیر در تولید اقتصادی و کارشناسی این عدد است. ما به عنوان مجموعهای که با فرایند تولید سروکار داریم، میتوانیم قیمت تمام شده شیر را محاسبه کنیم و عدد اعلامی ما را اتحادیه مرکزی و انجمن صنفی گاوداران کشور هم اعلام کردند و این یک عدد کارشناسی است. در حال حاضر قیمتگذاری بر اساس نیاز بازار است نه قیمت تمام شده و یک قیمتگذاری استاندارد نیست.
صراف عنوان کرد: محصولی مانند شیر در شرایط معمول نهایت هشت ساعت ماندگاری دارد و پس از آن ترش میشود و دامدار مجبور به فروش محصول است. تولیدکننده با عشق و علاقه در حال تولید است؛ اما اگر قیمت تمام شده درست و به موقع اعلام نشود، به مرور تولیدکنندگان با توجه به افزایش قیمتها توان ادامه نخواهند داشت و از چرخه تولید خارج میشوند.
بیبرنامگی در قیمتگذاریها
وی به برخی از مشکلات دامداران اشاره کرد و گفت: در بعضی مواقع تسویه توسط خریداران شیر، نقدی نیست و گاهی تا سه ماه هزینه شیر خریداری شده پرداخت نمیشود که خودش برای تولیدکننده چالش ایجاد میکند. ۱۵هزار تومان را شورای قیمتگذاری در وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد؛ اما متأسفانه این عدد تحکمی است و باید نظرات بخش خصوصی بهتر شنیده شود. با تأسف پس از این تصمیمگیری، قیمت کرایه حمل و نقل ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد و سهم هزینه حمل و نقل در ۱۵هزار تومانی که پیش از افزایش قیمت حمل و نقل اعلام شده بود، کجا قرار دارد؟
رئیس اتحادیه گاوداران و دامداران صنعتی خراسان رضوی با یادآوری خلأ نظام قیمتگذاری اظهار کرد: نمایندگان دامداران، قیمتهای کارشناسی را به شورای قیمتگذاری میبرند؛ اما در نهایت مشخص نیست قیمت تصویبی دقیقاً بر چه مبنایی تعریف میشود و در این چرخه هم تولیدکننده و هم مصرفکننده متضرر میشوند.
وی افزود: سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان داریم؛ ولی در جریان قیمتگذاری، خلأ آن احساس میشود. ما منافع خود را در تولید میبینیم؛ اما به نمایندگی از تولیدکنندگان میگویم که ما متضرر میشویم. متأسفانه نگاهها در بحث قیمتگذاری، جزیرهای است و در سطح کلان دیده نمیشود و افزایش قیمت در یک بخش از چرخه تولید لبنیات آسیب ایجاد میکند.
متولی قیمتگذاری لبنیات کجاست؟
دبیر اتحادیه کارخانجات شیر در استان خراسان رضوی گفت: در سالهای گذشته قیمت شیر و لبنیات همزمان افزایش پیدا میکرد؛ اما در دو سال گذشته برای قیمتگذاری در وزارت جهاد تصمیمگیری میشود. وزارت جهاد خود را مسئول شیر میداند؛ اما مسئول صنعت لبنیات نمیداند؛ چون مجوزهای لبنیات را هم جهاد کشاورزی و هم وزارت صمت صادر میکنند.
مهدی هدایتنیا ادامه داد: قیمت شیر اعلام شده؛ اما قیمت لبنیات اعلام نشده است. اعلام نشدن نرخ لبنیات به معنای آن است که کارخانههای لبنیات حق افزایش قیمت را ندارند. وقتی قیمت، دستوری تعیین میشود باید معیارهای قیمتگذاری هم مشخص باشد تا با تغییر هر معیار بتوان قیمتگذاری درست انجام داد.
وی به نحوه قیمتگذاری در حوزه لبنیات در کشور اشاره کرد و گفت: در گذشته برای ۱۰ قلم کالا قیمت دستوری بود و در سالهای اخیر به چهار کالای شیر، پنیر، ماست و شیر استریل رسیده است. قیمت دستوری که تعیین میشود تا یک سال و گاه بیشتر بدون تغییر میماند در صورتی که طی یک سال بسیاری از معیارهای قیمتگذاری تغییر میکند و در صورت تغییر قیمت، کارخانهها جریمه میشوند.
قیمتی که اجرایی نیست
هدایتنیا تاریخ تصویب قیمت شیر در ستاد تنظیم بازار را ۷ اردیبهشت ماه اعلام کرد و ادامه داد: در ۱۷ اردیبهشت جهاد کشاورزی همین قیمت را مصوب کرد و ۲۰ اردیبهشت ابلاغ شد؛ اما نمیتواند اجرایی شود. زمانی میتوانیم شیر را گران بخریم که محصولات را گران بفروشیم و یک کلاف سردرگم داریم. با همین عدد ۱۵ هزار تومان مصوب، قیمت لبنیات ۳۰ درصد افزایش پیدا میکند؛ ۲۵ درصد به خاطر قیمت شیر و ۵ درصد به خاطر سایر هزینهها.
وی افزود: هنوز قیمتها از سوی دولت اعلام نشده؛ ولی به کارخانهها اعلام کردهایم که در سامانه جامع تجارت، آنالیز قیمت کالای خود را قرار بدهند و هر تولیدکنندهای که آنالیز قیمت خود را دریافت کرد، افزایش قیمت بدهد و اگر این اتفاق نیفتاد، منتظر اعلام قیمت از طرف دولت باشیم.
دبیر اتحادیه کارخانجات شیر در خراسان رضوی به صادرات گسترده محصولات لبنی استان اشاره کرد و ادامه داد: محصولات لبنی از خراسان رضوی به حوزه اوراسیا، عراق، افغانستان و پاکستان صادر میشود.
قیمت شیر در کشور افزایش پیدا کرده؛ اما قیمت جهانی تغییر ندارد و این کالا با این افزایش قیمت قابلیت صادرات و رقابت را ندارد. با افزایش ۲۵ درصدی قیمت شیر در عمل صادرات استان صفر میشود مگر اینکه دولت تدبیری کند.
چرخه تصمیمات غلط ادامه دارد
هدایتنیا ضمن تأکید بر کاهش مصرف سرانه شیر در خانوارها خاطرنشان کرد: در سال ۹۲ سرانه مصرف شیر به ۱۱۰کیلو رسید؛ اما به دلیل اتخاذ تصمیمات غلط این سرانه رو به کاهش گذاشت. با حمایت نکردن دولت در سالهای گذشته مصرف شیر به شدت کاهش پیدا کرد و دامهای زیادی روانه کشتارگاه شدند و با همین تصمیمها شیر یارانهای و شیر برای مدرسه حذف شد و وقتی در کشور کالایی مصرف نمیشود، مجبور به صادرات هستیم. با افزایش قیمت شیر، قیمت شیر ایران با قیمت جهانی برابر شده و صادرات کالای لبنی دیگر توجیه ندارد.
خواب سرمایه در واحدهای خاموش لبنیات
وی تصریح کرد: حدود ۱۵۰ پروانه بهرهبرداری در استان خراسان رضوی صادر شده؛ اما تعداد واحدهای فعال حدود ۸۰ مورد است که تقریباً ۵۰ واحد به شیر خام نیاز دارند و حجم زیادی خواب سرمایه داریم.
هدایتنیا عنوان کرد: ما میدانیم دامدار هزینه میکند؛ اما افزایش قیمت باید برای لبنیات هم اعلام شود. دامدار و تولیدکننده لبنیات همدیگر را درک میکنند؛ اما مشکل ما باید حل شود. در بورس، سود کارخانجات لبنی ۵ درصد بالاتر نرفته است.
سرمایهگذار در این شرایط سرمایهگذاری میکند؟ این صنعت در استان دستکم در ۱۰ سال اخیر رشد نداشته و واحد جدیدی ایجاد نشده است. عدد ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان اجرایی نیست؛ چون قیمت اعلامی ۱۵ هزار تومان هم چالشهای خود را دارد و با این شرایط این قیمتها اجرایی نخواهد شد.
چالشهای قیمتگذاری در برهههای متفاوت خودنمایی میکند و جای خالی نظام منسجم برای قیمتگذاری به خوبی ملموس است به طوری که در حال حاضر توانسته چرخه معیوبی را در عرصه لبنیات ایجاد کند و در صنعت لبنیات استان تأثیر بگذارد. در این چارچوب آیا سازمانهای متولی یک بار برای همیشه به فکر طراحی نظام قیمتگذاری مدون خواهند افتاد تا تولیدکنندگان و مردم از این سردرگمی خارج شوند؟
نگرانی کارخانه های لبنی از جریمه های سنگین
به نظر میرسد؛ صدور این نامه به دلیل تجربه سال گذشته کارخانههای لبنی باشد.
طبق اعلام فعالان صنایع لبنی در سال گذشته پس از اعلام افزایش قیمت شیرخام از سوی شورای قیمتگذاری، کارخانههای لبنی بر اساس آن اقدام به خرید شیرخام با قیمت جدید و به تبع آن اصلاح قیمت محصولات لنبی کردند.
اما، دستگاههای نظارتی این اقدام صنایع لبنی را تخلف محسوب کرده و دست به برخورد تعزیراتی زدند و احکامی شامل جریمههای سنگین برای برخی از کارخانههای لبنی صادر کردند که تعدادی از پروندههای مربوط به این تخلف همچنان باز هستند.
به گفته کارشناسان؛ طبق ابلاغ رسمی وزارت جهادکشاورزی، قیمت ۱۵ هزار تومانی اعلامی از سوی شورای قیمتگذاری، قیمت تضمینی به ازاء هر کیلوگرم شیرخام درب دامداری است به این معنی که، اگر دامدار نتواند شیرخام را بالاتر از این قیمت بفروشد، طبق "قانون تضمین خرید محصولات کشاورزی" دولت موظف به خرید آن از دامدار است و کارخانههای لبنی تکلیفی برای اجرای مصوبه شورای قیمتگذاری ندارند.
وزارت جهادکشاورزی خود مکلف به خرید با قیمت جدید است
به طور معمول خرید تضمینی محصولات کشاورزی را وزارت جهادکشاورزی بر عهده سازمان تعاون روستایی میگذرد، در نتیجه آنچه در شورا مصوب شده تکلیفی بر گردن کارخانه های صنایع لبنی نمیگذارد و وزارت جهاد کشاورزی خود مکلف بر اجرای آن است.
پس تا زمانی که ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت تولیدکننده و مصرفکننده افزایش قیمت خرید شیرخام و محصولات لبنی را ابلاغ نکرده باشند، کارخانههای لبنی میتوانند آن را اجرا نکنند.
سرانه مصرف شیر در کشور چقدر است؟
در انتهای گزارش نیم نگاهی داریم به آمار مصرف شیر در ایران و جهان.
براساس آمارهای رسمی، سرانه سالانه مصرف شیر در ایران بالغ بر ۸۶ لیتر بوده است این در حالی است که ثروتمندان ۶ برابر بیشتر از پایینترین دهک شیر مصرف میکند.
براساس گزارشهای مرکز آمار در سال ۹۷ از ۱۴۰۱۸ گاوداری فعال شیری به میزان ۵ میلیون تن شیر تولید میشود که بیشترین میزان تولید در استان تهران با ۱۱۰۶ هزار تن و استان اصفهان با ۹۷۳ هزار تن است.
خاتمی، کارشناس صنعت لبنیات در مورد سرانه مصرف شیر بیان میکند: سرانه مصرف شیر در دنیا ۱۱۳کیلوگرم برای هر نفر در سال است در حالی که این سرانه در کشور ما به عددی کمتر از ۸۰ کیلوگرم می رسد.
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
برجام در هر حال بناست غربگرایان را تقویت کند!
به گزارش مشرق، مهدی محمدی، مشاور امور راهبردی رئیس مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشت:
خوب است که دکتر ظریف باب گفت وگو درباره برجام را باز کرده. من در سخنان او حرف جدیدی نشنیدم ولی حس می کنم هدف از انتخاب زمان فعلی برای این بحث باز کردن باب طلبکاری در آینده نزدیک است؛ بویژه از آنها که همچنان به دنبال احیای برجامند. برجام در هر حال بناست غربگرایان را تقویت کند!
♦️ ایُّها النّاس! بانکها ۱۶۲ هزار میلیارد تومان از سپرده های قرض الحسنه مردم رو به کارمندان خودشون، به طور متوسط نفری ۷۷۷ میلیون تومان وام با اقساط بلند مدت و بهره پایین دادند! این مصداق فساد و رانت و تحصیل مال از طریق نامشروع نیست؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
🟦 🟪 ⬛️ در سازمان تعلیم و تربیت کودک چه خبر است؟
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک به تشریح برنامههای این سازمان پرداخت.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مجتبی همتیفر رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک در نشست خبری که امروز در این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: سازمان ملی تعلیم و تربیت ، سازمانی نوپاست که از سال ۹۹ به وزارت آموزش و پرورش اضافه شد؛ البته دغدغه آن قدیمی بوده و به ۷ سال قبل از آن بر میگردد.
وی با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری درباره حوزه کودک، ادامه داد: دغدغه رهبر معظم انقلاب موجب شد که شورای عالی انقلاب فرهنگی به این موضوع وارد شود و این سازمان شکل گرفت؛ البته سازمان تعلیم و تربیت کودک در مرحله استقرار قرار دارد.
همتیفر با بیان اینکه ۸ میلیون کودک تحت پوشش سازمان ملی کودک است، افزود: مأموریت اول سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، ساماندهی مراکز کودک بود و قرار بود در یکپارچه سازی مراکز با عنوان «کودکستان» ساماندهی صورت گیرد و این سازمان متولی آنها باشد.
وی افزود: در این راستا بستر فعالیت شکل گرفت و نگاه تربیتی مورد تأکید قرار گرفت که تغییر دستورالعملها و آییننامهها با نگاه تربیتی شکل گرفت و با همکاری مراکز دانشگاهی و تخصصی ورود کردیم و در کنار آن همگام با نگاه تحولی دولت و در بستر الکترونیک هم فعالیت کردیم.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک با اشاره به همکاری و تفاهمنامه با دستگاههای ذیربط، گفت: از جمله مأموریتهای این سازمان توانمندسازی و تولیگری مراکز کودک، توانمندسازی والدین برای والدگری است و توجه به زیستبوم کودکی و هماهنگی برای تولید محصولات فاخر کودکان است.
وی ادامه داد: عمده اقدام ما ایجاد پایگاه داده از مراکز متولی کودک و در ادامه توانمندسازی مربیان است؛ کیفی سازی خدمات ارائه شده به کودکان از دیگر اقدامات بوده است.
همتیفر به بودجه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اشاره کرد و افزود: تا سال ۹۸، یک اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی در بخش پیشدبستانی وجود داشت و در سازمان بهزیستی هم ۱۴ هزار مهدکودک تحت پوشش بود که نیمی مهدروستا بود و ردیف ۴۰ میلیارد تومانی بودجه داشت اما در سال اول فعالیت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافت که البته بودجه پیش دبستانی ۷۰ میلیارد تومان بود.
وی اضافه کرد: بودجه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در سال ۱۴۰۲ به ۲۰۹ میلیارد تومان رسیده است و بودجهای که در بهزیستی بود، تجمیع نشد وگرنه باید بودجه سازمان ۴۰۰ میلیارد تومان شده بود.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه ۲۶ هزار و ۸۰۰ مهدکودک در پایگاه دادهظ ثبتنام کردند، گفت: ۴۰ هزار مهدکودک که دوران قبل از کرونا فعال بود به دلایل شرایط کرونا و شرایط اقتصادی ناشی از آن، کاهش یافته است و به ۲۶ هزار و ۸۰۰ مرکز رسیده است.
وی درباره ساختار سازمانی تعلیم و تربیت کودک در کشور، ادامه داد: قرار بود در استانها در ادارات کل با ظرفیت موجود باشد و توسعه ساختار نباشد که البته ما مخالفیم اما با هماهنگی وزیر وقت، ساختار موقتی در اداره ابتدایی ایجاد شده است و معین فعالیت ما هست و امیدواریم با همکاری سازمان اداری و استخدامی و تجمیع پستهایی که در گذشته بود بتوانیم در سال تحصیلی جدید با ساختار جدید کار کنیم.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک درباره آغاز به کار فعالیت مهدهای کودک متناسب با ساعت کار دولت، افزود: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری این مسائل را پیگیری میکند البته باید متناسب سازی انجام شود و موضوع تعیین تکلیف شود،هر چند شروع کار از ساعت 6 صبح دشواریهایی را برای خانوادهها ایجاد خواهد کرد اما امیدواریم ادارات با کودکستانهایی که در جوار خود ایجاد کردهاند بخشی از موضوع را مدیریت کنند و هنوز به کودکستانها اعلام نشده است که از ساعت 6 صبح فعالیت خود را آغاز کنند.
وی درباره هزینههای مهدهای کودک گفت: در مواجهه با مهدکودک، با مدرسه مواجه نیستیم. حتی فضای مدرسه متفاوت است چون اجباری است اما مهدکودک اینگونه نیست. در مدرسه کتاب واحد هست اما مهدکودک اینگونه نیست؛ هزینه تمام شده در مناطق مختلف و شهرهای مختلف متفاوت است. ۷۰،۸۰ درصد هزینههای مهدکودک هزینه تمام شده فضا و مربی است.
همتیفر اضافه کرد: در گذشته شهریه پیشدبستانی ۸۰ درصد شهریه دبستان بود و مهدکودکها هم در بهزیستی اینگونه بود که سالیانه بر اساس رتبه و فوق برنامه شهریه تعیین میشد و در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ سقف درصد اعلام کردیم؛ به این شکل که در استانها، شورای برنامهریزی و نظارت تعلیم و تربیت کودک استان حضور دارد و میتوانست تا سقف ۴۰ درصد شهریه را تعیین کند که تا پایان شهریور ۱۴۰۲ شهریه روشن است.
18.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای خواب آیتالله حاج آقا حسین فاطمی درباره دیدار امام زمان(عج) و امام خمینی(ره) از زبان شیرین مرحوم آیتالله فاطمینیا
@jahaannews
jahannews.com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید علی خمینی در مراسم بزرگداشت حضرت امام(ره) در نجف:
🔰 اجازه ندهیم رهبری در بزنگاه ها تنها بماند
@jahaannews
jahannews.com
⬛️🔳⬛️نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
مقصر همه مشکلات دولت فعلی است و همه پیشرفتها ناشی از دولت سابق است!!
روزنامه مردمسالاری روز گذشته در مطلبی بااشاره به مشکلات حوزه مسکن نوشت: « با این اوصاف تعهدگریزی دولت در زمینه تامین مسکن بسیار برجستهتر میشود. اصل 31 قانون اساسی تامین مسکن برای همه با اولویت کارگران و روستانشینان را از وظایف حاکمیتی دولت میداند. به راستی دولت چقدر به این وظیفه گریزناپذیر عمل کرده است و تا کجا به تعهدات اصولی خود پایبند مانده است؟»
رسانههای مدعی اصلاحات در حالی مشکلات حوزه مسکن را به گردن دولت فعلی میاندازند و به راحتی از آن انتقاد میکنند که دولت سابق و مورد حمایت آنان مقصر اصلی عقبافتادگی و بحران در حوزه مسکن است. دولتی که نه تنها ارادهای برای ساخت مسکن نداشت بلکه به نساختن مسکن افتخار میکرد و با ترک فعل در این حوزه راهبردی – که کارشناسان آن را لکوموتیو اقتصاد و تحریمشکن میدانند – منجر به بحران بیسابقهای شد که در کوتاهمدت قابل حل نیست.
حال عجیب است که مدعیان اصلاحات نه تنها هیچ اشارهای به نقش دولت سابق در بحران مسکن نمیکنند بلکه با وقاحت تمام همه مشکلات را به گردن دولت فعلی که کمتر از دوسال از روی کار آمدن آن میگذرد، میاندازند!
این در حالی است که همین رسانهها اگر کوچکترین موفقیتی در وضع کنونی کشور را بازتاب دهند، آن را ناشی از اقدامات و برنامهریزیهای دولت سابق میدانند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷شایعاتی که هرسال علیه امام خمینی(ره) تکرار میشوند
این پیام طولانی است. نشر و توصیه به مطالعه آن برای آگاهی نسل امروز ضروری است. لطفا
در نشر حداکثری برای افراد و خانواده و دوستان و همکاران کوتاهی نکنید.
کلیپ های مستند مورد اشاره را در مشرق نیوز نگاه کنید.
۱👇
هرسال با نزدیک شدن به زمان ارتحال امام خمینی(ره) یا سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، شایعات و شبهاتی درباره شخصیت و منش بنیانگذار انقلاب اسلامی منتشر میشود تا اساس این نظام را زیر سوال ببرند.
به گزارش مشرق، سی و چهار سال از ارتحال امام خمینی(ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی میگذرد؛ شخصیتی که نلسون ماندلا، از ایشان به عنوان فرزند مشهور اسلام نام برد و گفت: او در نشان دادن راه درست به نسلهای حاضر و آینده مسلمانان سهم به سزایی داشته است.
میخائیل گورباچف، رهبر شوروی کمونیستی هم گفته بود: امام خمینی(ره) فراتر از زمان میاندیشید و در بعد مکان نمیگنجید. او توانست اثر بزرگی در تاریخ جهان به جای بگذارد.
حتی هنری کیسینجر، استراتژیست و مشاور یهودیالاصل رئیسجمهور سابق آمریکا معتقد بود: آیتالله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرد. او با معیارهای دیگری، غیر از معیارهای شناختهشده در دنیا سخن میگفت و عمل میکرد؛ گویی از جایی دیگر الهام میگرفت. دشمنی آیتالله خمینی(ره) با غرب، برگرفته از تعالیم الهی او بود. او در دشمنی خود نیز خلوص نیت داشت(نظر سایر اندیشمندان را اینجا بخوانید).
اما در همان زمان بسیاری سعی کردند تا چهرهای مخدوش و ناصحیح از امام خمینی(ره) نشان دهند. در طول چند دهه اخیر و قدرتنمایی ایران در عرصه جهانی تحریف شخصیت و مشی بنیانگذار انقلاب اسلامی شدت بیشتری گرفته است، به طوری که شایعات و شبهاتی هدفدار ساخته میشود و یا شایعاتی که به آنها پاسخ داده شده هر سال تکرار میشود تا در ذهن مخاطب اثر سوء بگذارد. در ادامه به تعدادی از این موارد که درباره بزرگترین شخصیت سیاسی قرن ساخته شده اشاره میشود:
🟢🟣 امام خمینی(ره) اصالتاً هندی است؟
شایعه: یکی از شایعاتی که پیرامون امام خمینی(ره) مطرح بود این است که اصالتاً خاندان خمینی اهل هندوستان بودند و ایرانی نیستند!
بررسی تاریخی نشان میدهد خاندان خمینی ابتدا ساکن نیشابور بودند، جد سیزدهم ایشان سیدحیدر موسوی اردبیلی کردی بوده که برای تبلیغ اسلام راهی کشمیر هند میشود. پس از این هجرت فرزندان و نوادگان سیدحیدر راه پدر را در هند ادامه میدهد؛ تا زمانی که پدربزرگ امام خمینی(ره) به ایران باز میگردد و در خمین ساکن می شود.
🟢🟣حمایت دولتهای خارجی از امام خمینی(ره)
شایعه: یکی دیگر از شبهاتی که پیرامون انقلاب اسلامی مطرح میکنند مربوط به حمایت انگلیسیها از امام خمینی (ره) است. شبکه اینترنشنال هم این خط را در دستور کار خود قرار داد.
در همین رابطه علی افشاری تحلیلگر سیاسی ضد ایرانی در شبکه اینترنشنال گفت: به نظرم اینخطا هست که ما فکر کنیم آقای خمینی محصول یک توطئه خارجی بوده؛ بلکه از دل جامعه ایران به وجود آمده است هرکسی در ایران ۵ دهه اخیر در ایران زندگی کند می داند چه طرفداران پرشوری هم دارد!
Enter fullscreenDownload
گذشته از این، فِرِد هالیدی نویسنده سرشناس و استاد دانشگاه و متخصص روابط بینالملل و امور خاورمیانه نیز در این باره گفته بود: «انقلاب ایران در خیابانها و مساجد رخ داد نه در اتاق خبر بیبیسی در لندن. آیتالله خمینی شبکه ارتباطی خود را داشت، اما از آنجا که شاه و اطرافیانش نمیتوانستند بفهمند چه اتفاقی در حال رویدادن است، به دنبال یک تئوری توطئه بودند.»
آرشیو ملی بریتانیا که هر ۳۰ سال اسنادی محرمانه را منتشر میکند، در سال ۱۳۹۰ اسناد مربوط به سالهای انقلاب تا تسخیر لانه جاسوسی و جنگ تحمیلی را منتشر کرد. در این مراسمی که مجید تفرشی، پژوهشگر آرشیو ملی بریتانیا نیز حضور داشت، نقش موثر انگلیس در انقلاب ایران را با توجه به همین اسناد افسانه خواند و گفت: «یک جریان فکری و سیاسی سنتی قوی در داخل و خارج از ایران وجود دارد که معتقد است هر بدبختی سر ایران آمده زیر سر انگلیسیهاست. از سوی دیگر، نگاه کاملا متناقضی هم درباره نقش انگلیس و آمریکا در انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ وجود دارد. نگاهی که انقلاب ایران را ناشی از توطئه آمریکا، بریتانیا و غرب علیه حکومت پهلوی میداند. به نظر من هر دوی این نظرات باطل است(اینجا را بخوانید).
همچنین برخی دیگر برای شکل گیری این تصور دروغ در اذهان عمومی تصویر زیر را با عنوان همراهی سفیر انگلیس با امام خمینی منتشر کردند تا نشان دهند که دست انگلیس، انقلاب اسلامی ایران را حمایت کرده است.
اما برخلاف تصورات، فردی که کنار حضرت امام خمینی(ره) حضور دارد، سِر جان گراهام سفیر وقت بریتانیا در ایران نیست بلکه کریم سنجابی، رئیس جبهه ملی ایران و وزیر فرهنگ دولت محمد مصدق بود.
👇ادامه
۲ 👇
سِر جان گراهام، سفیر اسبق بریتانیا
از سوی دیگر در ۱۲ خرداد سال ۱۳۹۵ یعنی ۲ روز مانده به مراسم سالگرد ارتحال امام راحل(ره) نیز، بیبیسی فارسی مدعی دستیابی به اسنادی شد که حکایت از تماسهای سِری آیتالله خمینی، با دولتهای جان اف کندی و جیمی کارتر دارد. هرچند که مسئله مبارزه با آمریکا از سال ۴۲ تا آخرین لحظه حیات امام(ره) کاملاً روشن، شفاف، علنی و غیرقابل انکار است اما این موضوع واکنشهای گستردهای را هم درپی داشت.
آیتالله خامنهای رهبر انقلاب در بیانات خود به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی در همان سال فرمودند:«انگلیسِ واقعاً خبیث؛ هم در گذشته، از دوران اوایل رژیم طاغوت تا دوران انقلاب، [هم] بعد از دوران شروع انقلاب و پیروزی انقلاب تا امروز، همواره انگلیس با ما دشمنی کرده است؛ حالا هم بهمناسبت سالگرد امام، دستگاه تبلیغاتی دولت انگلیس علیه امام، بهاصطلاح سند منتشر میکند؛ سند منتشر میکند علیه امام بزرگوار، امام پاکیزه و مطهّر! سند را از کجا آوردهاند؟ از مدارک آمریکایی! خب، آمریکایی که هواپیمای مسافری را با قریب سیصد نفر سرنگون میکند، از جعل سند ابائی دارد؟ دشمنیِ انگلیسها اینجوری است»
گری سیک، عضو شورای امنیت ملی آمریکا در زمان ریاست جمهوری کارتر، در واکنش به ادعای بی بی سی فارسی مبنی بر تماس امام خمینی (ره) با مقامات آمریکایی، آن را جنجالسازی بر سر موضوعی بیاهمیت خواند و تصریح کرد که جدای از انتخابهای گزینشی در نقل قولها و برخی اشتباهات واقعی در گزارش بی بی سی،این یک جنجال بزرگ بر سر موضوعی بی اهمیت یا بسیار کم اهمیت است.
ابراهیم یزدی، وزیر امورخارجه دولت موقت هم عنوان کرد: این سخن نادرستی است. اولاً آقای خمینی پیام شخصی برای کارتر نفرستاد بلکه این کارتر بود که پیام فرستاد و آقای خمینی به پیام او جواب داد. ثانیاً مبادله این پیامها برای اولین بار توسط «گاری سیک»، عضو شورای امنیت ملی آمریکا در دولت کارتر در کتابش همه چیز سقوط می کند افشا شد. آنچه در گزارش خبری بی بی سی آمده است خلاصه ناقصی از پنجمین و آخرین پیام مبادله شده است.در این خبر به نقل از آقای خمینی آمده است که:«… ما با آمریکاییها هیچ دشمنی خاصی نداریم….». در حالی که در متن اصلی پیام آمده است:« ما با مردم آمریکا هیچ دشمنی خاصی نداریم….» (بیشتر را اینجا و اینجا بخوانید)
🟢🟣 امام خمینی(ره) وعده آب و برق مجانی داد؟
شایعه: هرساله با نزدیک شدن به سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و یا مراسم ارتحال امام خمینی(ره)، شایعه «وعده آب و برق مجانی» منتسب به بنیانگذار انقلاب توسط برخی رسانهها داغ میشود و اصرار دارند به افکار عمومی بقبولانند که امام خمینی(ره) اولین شخصی بودند که وعده «آب و برق مجانی» را مطرح کردند و با چنین وعدههایی بود که مردم با انقلاب اسلامی همراه شدند.
اما برخلاف شایعات، امام خمینی(ره) در سخنرانی خود در بهشت زهرا(س) هیچ صحبتی پیرامون رایگان شدن آب و برق مطرح نکردند. فیلم کامل این سخنرانی و مراجعه به روزنامههای فردای آن روز که متن کامل سخنرانی ایشان را منتشر کردند این موضوع را تایید میکند که رهبر کبیر انقلاب اصلاً در بهشت زهرا(س) درباره آب و برق مجانی صحبتی نکردند. متن کامل تمام سخنرانیهای امام خمینی(ره) از سال ۴۲ نیز در مجموعه ۲۱ جلدی «صحیفه امام» موجود است که بهراحتی امکان جستوجوی اینترنتی در آن هم فراهم شده و در آنجا نیز چنین وعدهای در سخنرانی امام در بهشت زهرا(س) دیده نمیشود.
در هیچ کدام از روزنامههای (شنبه ۱۴ بهمن ۵۷) صحبتی از وعده آب وبرق رایگان در سخنرانی امام(ره) در بهشت زهرا(س) نشده است
پس این شایعه و تصاویر روزنامههای مرتبط با آن از کجا آمده است؟ نخستین بار این عباس امیر انتظام، سخنگوی دولت موقت بود که از تصویب لایحهای به منظور رایگان کردن آب و برق آن هم فقط برای اقشار کم درآمد خبر داده بود. مطلبی که روزنامه کیهان در تاریخ ۸ اسفند و با تیتر بزرگ آن را منتشر کرد اما شاید به دلیل انتخاب فونت ریز برای عنوان «سخنگوی دولت»، زمینه برای انتساب این جمله به امام(ره) مهیا شد.
روزنامه کیهان در تاریخ ۸ اسفند، برای اولین بار موضوع آب و برق مجانی را از زبان سخنگوی دولت مطرح کرد
اولین بار امام خمینی(ره) در ۱۰ اسفند (حدود یک ماه پس از ورود به ایران) و در مدرسه فیضیه قم در این باره صحبت کردند. درواقع، فایل صوتی امام درباره آب و برق مجانی که در بسیاری از رسانهها منتشر شده (و روی فایل تصویری مراسم بهشت زهرا گذاشته شده)، فایل منقطع شدهای از سخنرانی ایشان در مدرسه فیضیه قم است که میفرمایند به وعده دولت موقت، مبنی بر مجانی شدن آب و برق رایگان دل خوش نکنند چرا که آن چیزی که اصل است رسیدن به انسانیت و کمالات معنوی است.
متن سخنرانی منتشر شده امام در فیضیه (تاریخ چاپ سخنرانی روز ۱۲ اسفند)
👇👇ادامه
۳👇
🟣🟢 امام خمینی(ره) گفت اقتصاد مال خر است؟
شایعه: برخی افراد و رسانهها با پخش بخشی از سخنان امام خمینی(ره) مدعی شدند که ایشان فرمودند «اقتصاد مال خر است» تا اینگونه القاء کنند که نگرش منفی بنیانگذار انقلاب اسلامی به اقتصاد موجب بروز مشکلات اقتصادی در کشور شده است.
Enter fullscreenDownload
اما متن کامل سخنان ایشان حاکی از موضوع دیگری است. امام خمینی(ره) در سخنرانی که بخشی از آن توسط رسانهها منتشر شده بود، فرمودند: ... هیچ من نمیتوانم تصور کنم و هیچ عاقلی نمیتواند تصور کند که بگویند ما خونهایمان را دادیم که خربزه ارزان بشود! ما جوانهایمان را دادیم که خانه ارزان بشود. هیچ عاقلی جوانش را نمیدهد که خانه ارزان گیرش بیاید. مردم همه چیزشان را برای جوانهاشان میخواهند. آدم، اقتصاد را برای خودش میخواهد؛ خودش را به کشتن بدهد که اقتصادش درست بشود؟! این معقول نیست. یا جوانهایشان را به کشتن بدهند که نان ارزان گیرش بیاید؟! این یک چیز معقولی نیست.
آنهایی که دم از اقتصاد میزنند و زیربنای همه چیز را اقتصاد میدانند از باب این که انسان را نمیدانند یعنی چه، خیال میکنند که انسان هم یک حیوانی است که همان خورد و خوراک است! منتها خورد و خوراک این حیوان با حیوانات دیگر یک فرقی دارد. این چلوکباب میخورد؛ او کاه میخورد؛ اما هر دو حیوانند.
اینهایی که زیربنای همه چیز را اقتصاد میدانند اینها انسان را حیوان میدانند. حیوان هم همه چیزش فدای اقتصادش است. زیربنای همه چیزش [است] الاغ هم زیربنای همه چیزش اقتصادش است. اینها انسان را نشناختند اصلاً که چه هست.»
مولوی، در خصوص کسانی که انسان را نشناختهاند و تعریفی جز «حیوان» از انسان ندارند و تمامی علوم طبیعی، اقتصادی و ... را نیز فقط برای همین «بدن» و رفاه زندگی میخواهند، میگوید: این همه، علم بنای آخور است/ بهر استبقای گاو و اشتر است/ بهر استبقای حیوان چند روز/ نام آن کردند این گیجان رموز.
🟢🟣 امام خمینی(ره) گفت خطر دانشگاه از بمب هستهای بیشتر است؟
شایعه: بسیاری از رسانههای ضدانقلاب از جمله شبکه «من وتو» با انتشار فیلم کوتاهی از یک سخنرانی امام خمینی(ره) مدعی شدند که بنیانگذار انقلاب اسلامی با «دانشگاه» مخالف هستند و هردانشگاهی را منشاء فساد میدانند.
اما این سخنرانی در واقع جزئی از سخنان امام خمینی(ره) در تاریخ ۲۷ آذر ۱۳۵۹و بمناسبت «وحدت حوزه و دانشگاه» است که به تبیین خطرات حوزه فاسد و دانشگاه ناسالم میپردازند: ... خطر دانشگاه از خطر بمب خوشهای بالاتر است، چنانچه خطر حوزههای علمیه هم از خطر دانشگاه بالاتر است باید اینها تهذیب بشوند باید اشخاص متعهد چه در حوزههای علمیه و دانشگاه کمر خود را برای اصلاح محکم ببندند.
Enter fullscreenDownload
در واقع منوتو بخشهایی از سخنان حضرت امام که درباره حوزه علمیه صحبت کرده بودند را حذف و همان بخش مربوط به دانشگاه را هم به گونهای تدوین کرده که گویی امام خمینی(ره) ضددانشگاه بودند.
🟢🟣 بیتفاوتی امام خمینی(ره) به مردم پس از استقبال تاریخی؟
شایعه: در کنار ۵ شایعه مطرح شده، شبههای هم مطرح شد که واکنشهای گستردهای را به همراه داشته است. در این باره ادعا که پاسخ «هیچ» امام خمینی(ره) به سوال خبرنگار خارجی مبنی بر احساسشان از بازگشت به ایران، نشان از بیتفاوتی نسبت به احساسات مردم است.
در این رابطه همان طمان حجتالاسلام محمد مفتح از نزدیکان امام به روزنامه اطلاعات گفت: «برای امام خمینی که سالها عمرشان را صرف مبارزات ملی کردهاند، چه احساسی میتواند گویاتر از این باشد که جان در کف و با قبول تمام مخاطرات تصمیم گرفتند که به ایران برگردند تا در کنار مردم مسلمان ایران باشند. کسی که بر مسلمین و جامعه بشری رهبری دارد همیشه باید جهان عمومی و منافع مردم را در نظر بگیرد و از جهان خصوصی و عواطف شخصی چشم بپوشد.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل فردوسی پور، از همراهان امام خمینی، در ویژه نامه روزنامه اطلاعات در ۱۲ بهمن ۱۳۵۹ گفت: در مدرسه علوی خدمت امام رسیدم و در مورد این موضوع از ایشان سوال کردم. امام فرمودند «من جمله ای که گفتم در رابطه با آب و خاک ایران بود.» سوال دو جنبه دارد، یک وقت از امام می پرسند شما هنگام آمدن به خاک ایران، چه احساسی دارید؟
امام فرمودند برای من خاک ایران، خاک عراق، خاک فرانسه تفاوتی ندارد و من از اینکه قدم به این خاک می گذارم احساس فوق العاده ای غیر از اینکه در جاهای دیگری نداشتم، ندارم، اما احساس در برابر فداکاری های مردم، احساس در برابر شهدا، احساس در برابر معلولین انقلاب یا احساس در برابر آن همه عواطف و احساساتی که مردم ایران از خودشان نشان می دادند مطلب دیگری است.
ادامه 👇👇
۴👇
ایشان فرمودند: من در فرودگاه گفتم که این همه عواطف و احساسات شما بر دوش من سنگینی می کند و من نمی توانم در مقابل این همه عواطف و احساسات از شما تشکر کنم و این عاطفه امام در برابر ملت، فداکاری های مردم است؛ اما سوال اینکه آیا آمدن به خاک ایران برای شما احساس فوق العاده ایجاد می کند؟
جوابش منفی بود.
حجتالاسلام محمدحسن رحیمیان، یار دیرین امام خمینی(ره) هم این ماجرا را با یک شعر مشهور از باباطاهر توضیح دادهاست: این «هیچ» را افراد بیگانه با عالم امام(ره)، طور دیگری معنا کردند.
اما ایشان بنا داشتند بگویند:
«یکی درد و یکی درمان پسندد/ یکی وصل و یکی هجران پسندد - من از درمان و درد و وصل و هجران/ پسندم آنچه را جانان پسندد»
همچنین باید گفت اگر امام راحل(ره) به مردم بیتفاوت بودند چگونه بود که علی رغم توصیههای اطرافیان که عزیمت ایشان را به بهشتزهرا به دلیل ازدحام و مخاطرات احتمالی منع میکردند، ایشان به بهشتزهرا رفتند تا خاطره شهدا را زنده کنند و با وجود ضعف شدید ناشی از ازدحام باز هم تأکید کردند که لازم است به دیدار مجروحان در بیمارستان هزار تختخوابی (بیمارستان امام خمینی کنونی) بروند؟
Enter fullscreenDownload
فیلم سخنرانی امام(ره) در فرودگاه مهرآباد
اگر معنای 👈هیچ 👉از سوی برخی نادیده گرفتن مردم است پس چرا در ۱۲ بهمن ۵۷ در فرودگاه مهرآباد ایشان فرمودند: من از عواطف طبقات مختلف ملت تشکر می کنم؛
عواطف ملت ایران به دوش من بار گرانی است که نمی توانم جبران کنم؟
ایشان فرمودند؛ من از طبقه روحانیون که در این قضایای گذشته جانفشانی کردند، تحمل زحمات کردند، از طبقه دانشجویان که در این مسائل مصایب دیدند، از طبقه بازرگانان و کسبه که در زحمت واقع شدند، از جوانان بازار و دانشگاه و مدارس علمی که در این مسائل خون دادند، از اساتید دانشگاه، از دادگستری، قضات دادگستری، وکلای دادگستری، از همه طبقات، از کارمندان، از کارگران، از دهقانان، از همه طبقات ملت تشکر می کنم.
پایان پیام/
منبع: فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥علی مطهری: عدهای از تحریم لذت میبرند!
علی مطهری، نماینده ادوار مجلس:
یک عده از تحریم لذت میبرند! میگویند روی پای خودمان هستیم. سختیهای غیرضروری بر مردم تحمیل میشود.
جنس صادراتی مان را باید ارزانتر بدهیم، جنس وارداتی گرانتر بخریم، همه اینها از جیب مردم میرود. خب برای چه؟
برای چه ما باید در یک حالت غیرعادی زندگی کنیم؟ هدف چیست؟ ما نمیدانیم هدف چیست. یعنی هدف اول این است که آمریکا از بین برود، بعد ما وارد زندگی طبیعی شویم؟ یا اینکه شما بالاخره قبول دارید که آمریکا یک قدرتی است، قدرتی نظامی و اقتصادی که با یک فرمانش همه بانکهای دنیا به حرفش گوش میکنند و با ما همراهی نمیکنند.
حالا با چنین دشمن قدرتمندی چه باید بکنیم؟ چطور باید برخورد کنیم؟
اینکه میگویند افول آمریکا، ما که خیلی متوجه افول آمریکا نیستیم.
عربستان کار عاقلانه میکند که هم آمریکا را دارد و هم روسیه را.
ما نباید مسائل خودمان را با روسیه مخلوط کنیم.
🖌پی نوشت: 8 سال بردگان وفادار آمریکا و غرب هر آنچه ارباب دستور داد انجام دادند و نفهمیدند و نمی خواهند بفهمند که اگر آمریکا حلال مشکلات بود از سال 32 تا 57 که نفر اول ایران سفیر آمریکا بود که دستور میداد و دولت و نخست وزیز تعیین میکرد و از سال 92 تا 1400 باز هم نقشه های ارباب را حسن پالانی و همین مردک و دیگر بردگان که خود را اصلاح طلب نامیدند اجرا کردند نتیجه میگیریم تا وقتی اینگونه بردگان در کشورهای مختلف در مصدر امورند آمریکا و دیگر شیاطین همسو هر آنچه جنایت بکنند را این بردگان وفادار تحریف می کنند تحریم ها پس از شکست کودتای 88 را بردگان به ارباب پیشنهاد کردند
🇮🇷................. زبان دنیا ................🇮🇷
(( پیروزی های سیاسی و اقتصادیِ دولت انقلابی و مردمیِ رئیسی
مظلوم ترین رئیس جمهور ایران بعد از انقلاب در ماه های گذشته ))
👇 با هم بخوانیم و منتشر کنیم👇
1⃣توافق گازی با ترکمنستان و شروع دوباره سواپ گازی
2⃣چراغ سبز آمریکا جهت پرداخت بدهی کره جنوبی به ایران
3⃣تحویل غریب الوقوع جنگنده سوخو روسی به ایران
4⃣۱۴۷ تفاهم نامه همکاری در سفرهای خارجی رئیس جمهور
5⃣دو برابر شدن تبادل تجاری با عمان
6⃣سفر رئیس جمهور بلاروس به ایران پس از ۱۷ سال
7⃣توافق با عربستان و بزودی توافق ایران با کشور مصر
8⃣شروع مرحله ساخت راه آهن رشت آستارا با سرمایه گذاری روسیه
9⃣عبور نخستین قطار کریدور ریلی (قزاقستان ، ترکمنستان ، ایران ، ترکیه)
🔟 رسیدن سرمایه گذاری خارجی به بیش از ۶ میلیارد دلار
❤️🇮🇷 اخبار_خوب_ایران_زمین 🇮🇷❤️
1⃣خرید ۱۵هزار پهپاد شاهد توسط چین
🔹یکی از مهندسین پهپادی در پارک ملی هوافضای سپاه: چین ١۵هزار پهپاد شاهد ١٣۶ با موتورهای مختلف به ایران سفارش داده است.
2⃣مختصصان ایرانی دستگاه اصلاح عملکرد دست را داخلیسازی کردند
🔹این دستگاه برای توانبخشی دستِ بیمارانِ سکتۀ مغزی کاربرد دارد.
3⃣ سیمرغ ایران با موفقیت پرواز کرد
🔹هواپیمای ترابری سیمرغ، ساخته متخصصان سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با موفقیت تست پروازیِ خود را پشت سر گذاشت.
4⃣ممنوعیت قرارداد دلاری با ورزشکاران و مربیان خارجی
🔹فارس:با دستور معاون اول رئیسجمهور و ابلاغ وزارت ورزش به کمیته ملی المپیک، پارالمپیک و فدراسیونها، عقد قرارداد دلاری با ورزشکاران و مربیان خارجی ممنوع شد.
5⃣ ایران، عربستان، امارات و عمان نیروی دریایی مشترک تشکیل میدهند
6⃣ واگذاری۳۰۰۰ قطعه زمین به خانوادههای ۳ فرزندی در یزد
7⃣امتیاز ویژه دولت برای صاحبان کسبوکار در سکوهای داخلی
🔹معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات:
معافیت مالیاتی کسبوکار اشخاص حقیقی از مهمترین حمایتهای کارگروه اقتصاد دیجیتال است و کسانی که در سکوهای خارجی فعالیت دارند با حضور در سکوهای داخلی از این امتیاز بهرهمند میشوند./سیتنا
8⃣فارس: مدیر بیمه سلامت: از ابتدای سال نزدیک به ۱۰ میلیون نفر رایگان بیمه شدند
9⃣ وزیر ارتباطات از اندونزی اعلام کرد: آموزش بیش از ۱۰۰ جراح اندونزیایی برای استفاده از ربات جراح ایرانی
🔟حذف دلار از مبادلات ارزی ایران و اندونزی
🔹با اعلام رئیس جمهور ، طبق تصمیم مشترک رؤسای جمهور ایران و اندونزی، مبادلات ارزی دو کشور با ارزهای ملی انجام خواهد شد
🌺خدایا دل مردم ایران را شاد تر فرما 🌺
☘🌺 اخبار خوب را هم منتشر کنیم 🌺☘
🔺️مشکل دقیقا خود رئیسی است!!!؟؟؟
👈 آیا ، واقعا این چنین است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
🔹مقصر همه مشکلات شخص رئیس جمهور است و شرایط نباید طوری پیش برود که در دوره دوم نیز او را بر مسند قدرت ببینیم. این وجیزه را نه برای براندازان و غرب پرستها، که برای دوستان جریان انقلابی مینویسم و تقاضا دارم این بار با دقت بیشتری عملکرد رئیس جمهور را مورد ارزیابی قرار دهند.
🔹بله! همه قبول داریم رئیسی کشور را در یک وضعیت سخت، و در حالی که شرایطش در اکثر حوزه ها به ویرانه شباهت داشت تحویل گرفت؛ اقتصاد به شدت راکد و متورم، خزانه نه تنها خالی که حتی منفی، بیکاری در اوج، ترمز تولید کشیده، کارخانه ها تعطیل، تولید برق اسفبار، تامین آب مصیبت، کوتاهی در تهیه واکسن، مرگ روزانه ۷۰۰ نفر انسانِ ایرانیِ بیگناه، مردم تحت فشارهای شدید روحی، تحقیر صف های سبد کالا، فاجعه بورس، عدم توسعه زیرساخت های مخابراتی و اینترنت، انحلال شرکت ذخیره گاز، هزار درد و بلای دیگر و سمی تر از همه اینها خنده های حسن روحانی که انصافا نمکی بر زخم های ملت بود، خصوصا آنگاه که گفت خودم جمعه متوجه شدم؛ یا آن وقت که در پاسخ به خبرنگار اظهار کرد عیدی من به مردم این است که آنها کمک کنند ما به اهدافمان برسیم!!نمی دانم به هدفش رسید یا نرسید، لیکن مقصر تمام مشکلات امروز مملکت مارئیسی است که علیرغم افزایش تولید و فروش نفت، پر کردن خزانه،پرداخت به موقع حقوق کارمندان و کارگران،پرداخت ماهانه بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان بدهی های روحانی، فعال کردن ظرفیت های ریلی و جاده ای در کریدور شمال-جنوب، پیوستن به گروه شانگهای، ارتقای سطح مناسبات با همسایگان، تامین و ذخیره ی اقلام اساسیِ مورد نیاز مردم، کاهش تورم، رشد اقتصاد کشور به گواه صندوق بین المللی پول، افزایش تولید، افزایش اشتغال و غیره هنوز نتوانسته مردم را راضی کند!
🔹دوستان! همه اینها بهانه است،
مشکل رئیسی بسیار بزرگتر از این سیاهه ای است که اینجا نوشته ام! رئیسی نباید باشد چون فراتر از مسائل داخلی چنگ بر صورت آمریکا و غرب در خارج انداخته است؛ موفقیت های اخیر، قدرت سازی ایران در منطقه، دیپلماسی موفق در آسیای غربی و شرقی که تمام بازیهای غرب را بر هم زده، همه مدیون پشتیبانی دولت سیزدهم از بازوان پر قدرت مقاومت و ایجاد هماهنگی میان دیپلماسی و میدان است!
🔹حمله به رئیسی بیشتر هم خواهد شد، این را مطمئن باشید!
ایران در تمام هشت سالی که روحانی دولت را در اختیار داشت به مثابه هواپیمایی بود که یک موتورش را از دست داده بود، و تنها با موتور میدان توانست فرودی به سلامت داشته باشد. امروز موتور دیپلماسی هم تعمیر شده و طیاره ایرانی پس از رفع نقایص فنی مجددا به پرواز درآمده است.
🔹خیلی خوب است دوستداران انقلاب از این زاویه به شرایط جمهوری اسلامی نگاه کنند و بدانند دولت رئیسی موتور محرک و تسهیل کننده ی امورات مقاومت در منطقه است و همزمان با اقدامات اصلاحی اش در داخل [که ادعا نداریم همگی موفق بوده اند و قطعا نیاز به عزم بیشتری برای بهبود شرایط است]، یک جبهه مهم را در برابر استکبار جهانی یاری میکند. امروز اگر اسرائیل اینچنین وضعیتی دارد، آمریکا در منطقه تحت فشار است و شما مدافعین حرم و سربازان جبهه مقاومت از عراق تا سوریه و لبنان و فلسطین را عاملش میدانید، سید ابراهیم را پیش و بیش از همه ببینید و بدانید با امثال روحانی در راس دولت جمهوری اسلامی فتح قدس هرگز محقق نمی شود؛
رئیسی امروز، هم در داخل، و هم در خارج از مرزها پشتیبان و خادم این ملت است، و تلاش برای تخریب او (از طرف براندازان) امری طبیعی است 👈تعجب اینست که شما چرا ؟؟؟!!!
👇قاعدهٔ عقلی و تجربهٔ تاریخی به ما می گوید👇
شناخت جبههٔ خودی را از جبهه گیری دشمن بفهمیم.
شُکر نعمت ،نعمتت افزون کُند
کُفر، نعمت از کفت ،بیرون کُند
والسلام
🔶🔶🔶 ادعای عجیب علی ربیعی درباره انقلاب اسلامی
علی ربیعی، فعال اصلاحطلب و سخنگوی دولت اصلاحات به تازگی در یادداشتی نوشته است:
"در طول تاریخ یک صد ساله اخیر در خاورمیانه و جهان سوم، همواره انقلاب به عنوان مجوزی جهت عبور از حقوق شهروندی، حقوق بشر و دموکراسی به کار رفته است. "[3]
*ملاحظه میشود که واژه "انقلاب" در یادداشت ربیعی هیچ قیدی ندارد فلذا باید نتیجه گرفت که از نظر ربیعی، انقلاب اسلامی هم جزو همین انقلاباتی است که مجوز عبور از حقوق شهروندی و دموکراسی و ... را صادر کردهاند!
ما قضاوت درباره این طعنهزنیهای بیجا و بیسند به انقلاب اسلامی مردم ایران را بر عهده مخاطبان وامیگذاریم و البته این نکته را هم بیان میکنیم که مدعیان از بین رفتن حقوق بشر و یا در خطر بودن آن در ساحت انقلاب اسلامی مثل مدعیان وجود "فساد سیستماتیک در نظام اسلامی" هستند که البته هیچیک راه به جایی نبردند و حتی یک سند هم برای ادعای فراگیرشان ارائه نکردند!
جالب است که آقای ربیعی درباره انقلابی این ادعای سخیف و غلط را رواداری کرده است که رهبرانش همواره بر رعایت حقوق انسانها تأکید داشتهاند و شنیدهایم که چگونه امام خمینی از ورود به بخش خصوصی زندگی یک جاسوس عصبانی شدهاند و چگونه آیتا... خامنهای دستور آزادی یک شرور مسلح را صادر کردند به این دلیل که در شرایطی ناجوانمردانه دستگیر شده بود.
قضیه البته جالبتر هم میشود وقتی که بدانیم کسانی این قبیل ادعاهای غلط و بیمبنا را علیه انقلاب اسلامی و مردمی ایران روا میدارند که یک روز در ستاد فتنه 88 فعالاند و روز دیگر و پس از اغتشاشات فتنه اقتصادی آبان 98 یادداشت مینویسند و میگویند: حکایت همچنان باقیست...
علی ربیعی با این جهان تناقضات نمیتواند به جنگ واقعیت و تحلیلهای صحیح برود.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک افزود: بعضی از مراکز ممکن است به دلیل افزایش هزینهها، سرخود نسبت به افزایش شهریه اقدام کنند که ما در حد بضاعت نظارت کردیم اما خانوادهها دقت کنند که باید آن مرکز مجوز سازمان تعلیم و تربیت کودک داشته باشد و مبلغ پیش ثبتنام علیالحساب به اندازه سال قبل است.
پایان پیام/
🟦 🟪 ⬛️ در سازمان تعلیم و تربیت کودک چه خبر است؟
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک به تشریح برنامههای این سازمان پرداخت.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مجتبی همتیفر رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک در نشست خبری که امروز در این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: سازمان ملی تعلیم و تربیت ، سازمانی نوپاست که از سال ۹۹ به وزارت آموزش و پرورش اضافه شد؛ البته دغدغه آن قدیمی بوده و به ۷ سال قبل از آن بر میگردد.
وی با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری درباره حوزه کودک، ادامه داد: دغدغه رهبر معظم انقلاب موجب شد که شورای عالی انقلاب فرهنگی به این موضوع وارد شود و این سازمان شکل گرفت؛ البته سازمان تعلیم و تربیت کودک در مرحله استقرار قرار دارد.
همتیفر با بیان اینکه ۸ میلیون کودک تحت پوشش سازمان ملی کودک است، افزود: مأموریت اول سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، ساماندهی مراکز کودک بود و قرار بود در یکپارچه سازی مراکز با عنوان «کودکستان» ساماندهی صورت گیرد و این سازمان متولی آنها باشد.
وی افزود: در این راستا بستر فعالیت شکل گرفت و نگاه تربیتی مورد تأکید قرار گرفت که تغییر دستورالعملها و آییننامهها با نگاه تربیتی شکل گرفت و با همکاری مراکز دانشگاهی و تخصصی ورود کردیم و در کنار آن همگام با نگاه تحولی دولت و در بستر الکترونیک هم فعالیت کردیم.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک با اشاره به همکاری و تفاهمنامه با دستگاههای ذیربط، گفت: از جمله مأموریتهای این سازمان توانمندسازی و تولیگری مراکز کودک، توانمندسازی والدین برای والدگری است و توجه به زیستبوم کودکی و هماهنگی برای تولید محصولات فاخر کودکان است.
وی ادامه داد: عمده اقدام ما ایجاد پایگاه داده از مراکز متولی کودک و در ادامه توانمندسازی مربیان است؛ کیفی سازی خدمات ارائه شده به کودکان از دیگر اقدامات بوده است.
همتیفر به بودجه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اشاره کرد و افزود: تا سال ۹۸، یک اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی در بخش پیشدبستانی وجود داشت و در سازمان بهزیستی هم ۱۴ هزار مهدکودک تحت پوشش بود که نیمی مهدروستا بود و ردیف ۴۰ میلیارد تومانی بودجه داشت اما در سال اول فعالیت سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافت که البته بودجه پیش دبستانی ۷۰ میلیارد تومان بود.
وی اضافه کرد: بودجه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در سال ۱۴۰۲ به ۲۰۹ میلیارد تومان رسیده است و بودجهای که در بهزیستی بود، تجمیع نشد وگرنه باید بودجه سازمان ۴۰۰ میلیارد تومان شده بود.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه ۲۶ هزار و ۸۰۰ مهدکودک در پایگاه دادهظ ثبتنام کردند، گفت: ۴۰ هزار مهدکودک که دوران قبل از کرونا فعال بود به دلایل شرایط کرونا و شرایط اقتصادی ناشی از آن، کاهش یافته است و به ۲۶ هزار و ۸۰۰ مرکز رسیده است.
وی درباره ساختار سازمانی تعلیم و تربیت کودک در کشور، ادامه داد: قرار بود در استانها در ادارات کل با ظرفیت موجود باشد و توسعه ساختار نباشد که البته ما مخالفیم اما با هماهنگی وزیر وقت، ساختار موقتی در اداره ابتدایی ایجاد شده است و معین فعالیت ما هست و امیدواریم با همکاری سازمان اداری و استخدامی و تجمیع پستهایی که در گذشته بود بتوانیم در سال تحصیلی جدید با ساختار جدید کار کنیم.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک درباره آغاز به کار فعالیت مهدهای کودک متناسب با ساعت کار دولت، افزود: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری این مسائل را پیگیری میکند البته باید متناسب سازی انجام شود و موضوع تعیین تکلیف شود،هر چند شروع کار از ساعت 6 صبح دشواریهایی را برای خانوادهها ایجاد خواهد کرد اما امیدواریم ادارات با کودکستانهایی که در جوار خود ایجاد کردهاند بخشی از موضوع را مدیریت کنند و هنوز به کودکستانها اعلام نشده است که از ساعت 6 صبح فعالیت خود را آغاز کنند.
وی درباره هزینههای مهدهای کودک گفت: در مواجهه با مهدکودک، با مدرسه مواجه نیستیم. حتی فضای مدرسه متفاوت است چون اجباری است اما مهدکودک اینگونه نیست. در مدرسه کتاب واحد هست اما مهدکودک اینگونه نیست؛ هزینه تمام شده در مناطق مختلف و شهرهای مختلف متفاوت است. ۷۰،۸۰ درصد هزینههای مهدکودک هزینه تمام شده فضا و مربی است.
همتیفر اضافه کرد: در گذشته شهریه پیشدبستانی ۸۰ درصد شهریه دبستان بود و مهدکودکها هم در بهزیستی اینگونه بود که سالیانه بر اساس رتبه و فوق برنامه شهریه تعیین میشد و در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ سقف درصد اعلام کردیم؛ به این شکل که در استانها، شورای برنامهریزی و نظارت تعلیم و تربیت کودک استان حضور دارد و میتوانست تا سقف ۴۰ درصد شهریه را تعیین کند که تا پایان شهریور ۱۴۰۲ شهریه روشن است.
⬛️🔳⬛️نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
مقصر همه مشکلات دولت فعلی است و همه پیشرفتها ناشی از دولت سابق است!!
روزنامه مردمسالاری روز گذشته در مطلبی بااشاره به مشکلات حوزه مسکن نوشت: « با این اوصاف تعهدگریزی دولت در زمینه تامین مسکن بسیار برجستهتر میشود. اصل 31 قانون اساسی تامین مسکن برای همه با اولویت کارگران و روستانشینان را از وظایف حاکمیتی دولت میداند. به راستی دولت چقدر به این وظیفه گریزناپذیر عمل کرده است و تا کجا به تعهدات اصولی خود پایبند مانده است؟»
رسانههای مدعی اصلاحات در حالی مشکلات حوزه مسکن را به گردن دولت فعلی میاندازند و به راحتی از آن انتقاد میکنند که دولت سابق و مورد حمایت آنان مقصر اصلی عقبافتادگی و بحران در حوزه مسکن است. دولتی که نه تنها ارادهای برای ساخت مسکن نداشت بلکه به نساختن مسکن افتخار میکرد و با ترک فعل در این حوزه راهبردی – که کارشناسان آن را لکوموتیو اقتصاد و تحریمشکن میدانند – منجر به بحران بیسابقهای شد که در کوتاهمدت قابل حل نیست.
حال عجیب است که مدعیان اصلاحات نه تنها هیچ اشارهای به نقش دولت سابق در بحران مسکن نمیکنند بلکه با وقاحت تمام همه مشکلات را به گردن دولت فعلی که کمتر از دوسال از روی کار آمدن آن میگذرد، میاندازند!
این در حالی است که همین رسانهها اگر کوچکترین موفقیتی در وضع کنونی کشور را بازتاب دهند، آن را ناشی از اقدامات و برنامهریزیهای دولت سابق میدانند.
🔷🔹🔷حمایت خاتمی از گروهکهایی که مطرود امام(ره) بودند.
صفحه ۱
سید محمد خاتمی از سران فتنه 88 گفته است: مرحوم دعایی با کسانی که میخواستند این جمهوری را براندازند، دشمنی داشت».
سایت جماران، اظهارات یک سال قبل خاتمی در دیدار خانواده مرحوم سید محمود دعایی را منتشر کرد که گفته است: «رابطهای که آقای دعایی با ملی- مذهبیها و با جریانهای مختلف داشت به هیچ وجه به این معنا نبود که با امام و انقلاب فاصله دارد. اما اگر ما تکتک افراد را دفع کنیم تا کنار بروند، علی میماند و حوضش! حالا اگر حوض را هم تکهتکه کنیم دیگر نمیتوانیم کار کنیم. دعایی در حدی که میتوانست افرادی که به درد میخوردند، سالم بودند و مشکلی نداشتند را جذب همین انقلاب و کشور کند، دستکم حقوقشان پایمال نشود و احیاناً خدای ناکرده به نام انقلاب ستمی نشود.
البته کسی که جرم میکند باید با جرمش برخورد کرد ولی شما نمیتوانید از حقوق دیگر محرومش کنید. این مملکت برای همه است و هرچه بیشتر افراد را به خیمه انقلاب و نظام بیاوریم به نفع کشور و بهخصوص به نفع اسلام است. امروز که ما چهرههای خشن و نامناسبی را از اسلام در دنیا میبینیم، ایجاد این تمایز خیلی مهم است. تفاوت بین امام و طالبان این است که امام میگوید «جمهوری اسلامی» جای نظام شاهنشاهی باشد. وقتی میگویید «جمهوری» یعنی میپذیرید که در دنیای امروز زندگی میکنید.
بنابراین، در مقابل کسانی که میگفتند «حکومت اسلامی» و روشهای عقب افتاده، ضد زن و ضد مرد را به نام اسلام میخواهند پیاده کنند، نشان دادن یک چهره رحمانی اسلام به نفع اسلام است. اسلامی که ما امروز میخواهیم باید به نیازهای امروز ما پاسخ بگوید. ما نمیتوانیم با دیدگاه بستهای که متعلق به مثلا 800 سال پیش است، اسلام را به عرصه حیات اجتماعی امروز بیاوریم... دعایی یک لحظه در ارادت به امام و وابستگی به جمهوری اسلامی تردید نکرد و به این مسئله افتخار میکرد و نیز با کسانی که میخواستند این جمهوری را براندازند دشمنی داشت. البته دشمنی کردن دعایی هم لطیف بود و خشن نبود. اما در عین حال معتقد بود هرچه بیشتر باید افراد را بیاوریم و اگر خدای ناکرده حقی از کسی ضایع میشود به نام اسلام نباشد.».
سخنان خاتمی درباره گروهکهای ملی- مذهبی در حالی است که حضرت امام به صراحت فرمودند: «من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعضی تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان نمیرود، گرچه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم و الان هم سخت معتقدم که آنان به چیزی کمتر از انحراف انقلاب از تمامی اصولش و هر حرکت به سوی آمریکای جهانخوار قناعت نمیکنند، در حالی که در کارهای دیگر نیز جز حرف و ادعا هنری ندارند. امروز هیچ تأسفی نمیخوریم که آنان در کنار ما نیستند چرا که از اول هم نبودهاند. انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروهها و لیبرالها میخوریم، آغوش کشور و انقلاب همیشه برای پذیرفتن همه کسانی که قصد خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند گشوده است ولی نه به قیمت طلبکاری آنان از همه اصول، که چرا مرگ بر آمریکا گفتید! چرا جنگ کردید! چرا نسبت به منافقین و ضدانقلابیون حکم خدا را جاری میکنید؟ چرا شعار نه شرقی و نه غربی دادهاید؟ چرا لانه جاسوسی را اشغال کردهایم و صدها چرای دیگر. و نکته مهم در این رابطه اینکه نباید تحت تأثیر ترحمهای بیمورد نسبت به دشمنان خدا و مخالفین و متخلفین نظام، بگونهای تبلیغ کنیم که احکام خدا و حدود الهی زیر سؤال بروند...صریحاً اعلام میکنم: تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست لیبرالها بیفتد، تا من هستم نخواهم گذاشت منافقین اسلام این مردم بیپناه را از بین ببرند».
حضرت امام همچنین به صراحت درباره گروهک نهضت آزادی فرمودند: «در موضوع نهضت به اصطلاح آزادی مسائل فراوانی است که بررسی آن محتاج به وقت زیاد است. آنچه باید اجمالاً گفت آن است که پرونده این نهضت و همینطور عملکرد آن در دولتِ موقتِ اولِ انقلاب شهادت میدهد که نهضت به اصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی کشور ایران به آمریکا است، و در اینباره از هیچ کوششی فروگذار نکرده است..به حسب این پروندههای قطور و نیز ملاقاتهای مکرر اعضای نهضت، چه در منازل خودشان و چه در سفارت آمریکا و به حسب آنچه من مشاهده کردم از انحرافات آنها، که اگر خدای متعال عنایت نفرموده بود و مدتی در حکومت موقت باقی مانده بودند ملتهای مظلوم بهویژه ملت عزیز ما اکنون در زیر چنگال آمریکا و مستشاران او دست و پا میزدند و اسلام عزیز چنان سیلی از این ستمکاران میخورد که
👇ادامه
صفحه ۲
🔷🔹🔷 قرنها سر بلند نمیکرد، و به حسب امور بسیار دیگر، نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت برای هیچ امری از امور دولتی یا قانونگذاری یا قضایی را ندارند؛ و ضرر آنها، به اعتبار آنکه متظاهر به اسلام هستند و با این حربه جوانان عزیز ما را منحرف خواهند کرد و نیز با دخالت بیمورد در تفسیر قرآن کریم و احادیث شریفه و تأویلهای جاهلانه موجب فساد عظیم ممکن است بشوند، از ضرر گروهکهای دیگر، حتی منافقین این فرزندان عزیز مهندس بازرگان، بیشتر
و بالاتر است.» معالأسف خاتمی و برخی از همطیفانش دقیقاً خلاف نص صریح حضرت امام(ره)، طی سه دهه گذشته با گروهکهای التقاطی و برانداز پیوند خوردند و در تمام نقشههای جریان برانداز مورد حمایت آمریکا و انگلیس و اسرائیل، همراهی کامل نشان دادند. بهویژه در فتنه سال 1388 و اغتشاشات سال گذشته که جریانهای براندازی علناً به میدان آمده بودند و با این وجود باند پیرامون خاتمی، در همراهی با آن جریانات فاسد سر سوزنی کم نگذاشتند. در موضوع جمهوریت نیز خاتمی بزرگترین دشمنی را در جریان آشوب 1388 به نمایش گذاشت و روی هرچه دیکتاتور را
سفید کرد.
اوکراین: پهپادهای ایران احتمالا قبل از جنگ، تحویل روسیه شدهاند
مقامات اوکراینی میگویند این احتمال وجود دارد که پهپادهای ایران، پیش از شروع جنگ به روسیه تحویل داده شده باشند.
به گفته دبیر شورای امنیت ملی اوکراین، اجزایی در پهپادهای شاهد ایران یافت شده که احتمالا در سالهای گذشته در کشورهای همپیمان اوکراین تولید شدهاند.
الکسی دانیلوف، دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین به تلویزیون این کشور گفت: کارشناسان در بررسی پهپادهای شاهد که به اوکراین حمله میکردند به این نتیجه رسیدهاند که برخی قطعات آنها، ساخت ایران یا روسیه نیستند و به احتمال زیاد در کشورهای حامی و همپیمان اوکراین ساخته شدهاند.
وی برخلاف جنجال مقامات اوکراینی گفت: این احتمال هم وجود دارد که پهپادها پیش از شروع جنگ به روسیه تحویل داده شده باشند، زیرا بهطور عمده در سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ ساخته شدهاند.
شبکه خبری سیانان آمریکا در ماه آوریل سال جاری با استناد به یک تحلیل مؤسسه بریتانیایی «تحقیقات تسلیحات جنگی» گزارش داد که پهپادهای شاهد فروخته شده توسط ایران به روسیه «با موتوری حرکت میکنند که براساس فناوری آلمانی ساخته شده و ایران این فناوری را حدود ۲۰ سال پیش از طرق غیرقانونی به دست آورده است».
در همین حال، یورونیوز در گزارشی به نقل از مقامات اوکراینی نوشت: روسیه به قدری پهپاد ایرانی دارد که میتواند هر روز حمله کند. روسیه طی هفتههای گذشته بهطور گسترده از این پهپادها برای حمله به اهدافش در اوکراین استفاده کرد. مسکو علاوهبر پهپادهای «شاهد-۱۳۶» و «شاهد-۱۳۱» از پهپادهای اطلاعاتی، نظارتی و شناسایی استفاده میکند.
یک مقام نیروی هوایی اوکراین گفت: روسیه به اندازهای پهپادهای انتحاری ساخت ایران در اختیار دارد که میتواند به حملات پهپادی روزانه خود به اوکراین ادامه دهد. یوری ایهنات، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین درباره پهپادهای «شاهد-۱۳۶» ساخت ایران گفت: «پهپادهای شاهد به قدری زیاد پرتاب میشوند که مشخص نیست قرار است دفاع هوایی ما را شناسایی کنند یا هدف، فرسوده کردن آن است.» به نظر میرسد مسکو با استفاده گسترده از این پهپادها همزمان هر دو هدف را دنبال میکند.
یورونیوز میافزاید: بُرد پهپادهای شاهد ساخت ایران، دو هزار کیلومتر است و روسیه آنها را با مواد منفجره به پرواز درمیآورد. این پهپادها میتوانند بر فراز هدف به پرواز خود ادامه دهند و در موقعیت زمانی مناسب به هدف برخورد کنند.
هراس اسرائیل از جبهه داخلی در صورت جنگ با ایران و حزبالله
وزیر دفاع رژیم صهیونیستی گفت: «اسرائیل در صورت وقوع جنگ با ایران و گروههای نیابتی آن، با چالش بیسابقهای در جبهه داخلی روبهرو خواهد شد که مشابه آن را طی ۷۵ سال گذشته تجربه نکرده است.
به گزارش روزنامه تایمز اسراییل به نقل از دفتر «یوآو گالانت»، وی نسبت به وقوع چالشهای بیسابقه جبهه داخلی هشدار داد و افزود: «اگر، خدای نکرده، جنگی با ایران و گروههای نیابتی گوناگون، مانند حزبالله لبنان واقع شود، جبهه داخلی اسرائیل با چالشهایی روبهرو خواهد شد که هرگز در تاریخ ۷۵ ساله موجودیت اسرائیل با آن مواجه نبودهایم. چنین وضعیتی لازم میدارد که ما پیشاپیش آمادهباشیم.»
گالانت این سخنان را در بازدید از مقر فرماندهی جبهه داخلی همزمان مانور چندجبههای در شهر رمله عنوان کرد. وی گفت: عملکرد جبهه داخلی، در تمام سطوح آن، اهمیت عظیم و نقش سرنوشتساز دارد. ما باید برای شدیدترین احتمالاتی که طی آن با چالشهای بسیار روبهرو خواهیم بود، آمادهباشیم. فقط عملکرد موفق جبهه داخلی است که به نیروهای دفاعی و دیگر نهادهای دفاعی امکان میدهد مأموریتهای خود را انجام دهند.
👇👇👇ادامه
🔷🔹🔷صفحه ۳
در همین حال ژنرال یتسحاق بریک کمیسر سابق بخش شکایات سربازان ارتش صهیونیستی گفته است: این ارتش از هر نوع اقدام حزبالله نگران است به ویژه پس از آنکه سید حسن نصرالله از ضعف تلآویو سخن گفت. تهدیدات اخیر فرماندهان ارتش نیز نشان میدهد که آنها به شدت نگران هستند.
سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان چند هفته قبل در سالگرد فرار صهیونیستها از جنوب لبنان تاکید کرد: «امروز اسرائیل پشت دیوارها و یا موشکها و راکتها پنهان شده است. پس از عقبنشینی سال ۲۰۰۰ از لبنان و عقبنشینی از غزه، دیگر چیزی تحت عنوان اسرائیل بزرگ وجود ندارد. هر جنگ بزرگی در منطقه تمام مرزها را شامل میشود و عرصه این نبرد شاهد حضور صدها هزار رزمنده خواهد بود... جبهه داخلی اسرائیل، ضعیف و سست است. اسرائیلیها آماده فرار هستند و این یکی از تحولات مهم است. امروز جوانان در جبهه مقاومت، آماده فداکاری و جهاد هستند ولی جوانان ارتش اسرائیلی در میادین حاضر نمیشوند و از جنگیدن میترسند. بزرگترین فروپاشی، فروپاشی روحی و روانی در بین اسرائیلیهاست. آنها نگران آینده خود هستند، نگران این که آیا ۸۰سالگی اسرائیل خود را خواهند دید یا نه؟ اسرائیلیها گذرنامه خود را آماده کرده و به دنبال اخذ تابعیت هستند».
به تازگی پایگاه صهیونیستی «واللا» از افزایش تمایل به خودکشی جوانان صهیونیست خبر داد و نوشت در میان 20 درصد از جوانان اسرائیل، تمایل به خودکشی وجود دارد و 44 درصد به طور دائم دچار نگرانی، اضطراب و ناامیدی هستند.
در همین حال، رسانههای صهیونیستی دیروز اعلام کردند ٢۶ هزار گلوله تفنگ از یک انبار مهمات در پایگاه تزلیم در جنوب اسرائيل به سرقت رفته است.
عدم اطمینان مقامات صهیونیستی از وضعیت جبهه داخلی در حالی است که آنها در جبهه خارجی نیز از چند جهت محاصره شده و بازدارندگی مبتنی بر هراسافکنی و برتری نظامی را هم از دست دادهاند. هلاکت سه نظامی صهیونیست توسط صلاح محمد ابراهیم سرباز ۲۳ ساله مصری در گذرگاه مرزی نیتسانا، نشان داد که خاطر صهیونیستها نمیتواند از هیچ مرزی در امان باشد و این جدای از احساس ترس و ناامنی است که براشغالگران صهیونیست در داخل مرزهای فلسطین غالب شده است.
پایان پیام
⭕️ صرفا جهت تامل...
ظریف و روحانی میگفتند قانون مجلس و غنیسازی 20 درصدی چالش بینالمللی، سیاسی و حقوقی برای ایران ایجاد میکند
امروز که ذخایر غنی سازی 20 درصد به 500 کیلو و 60 درصد به 100 کیلو رسیده گروسی گفته همکاری ایران و آژانس معقولانه است و نحوه برداشت نتانیاهو هم به ما ربط ندارد!
👌دقیقا این پیروزی و نتیجه مثبت ، نتیجه موشکهایی است که بر عین العسد و پهپاد گران قیمت ام...ریکایی نشسته😜😜😜
لبخند ذلیلانه امثال ظریف ها و همفکران خاینشان😡😡😡
عجب چالش بزرگی!😜😜😜
💬 عبدالرضا هادیزاده