با همه آنچه گفته شد، روشن است که از اختلاف نظر محتمل میان افراد صادق در درون جبهه انقلاب، قطعا نمیتوان درستی وطنفروشی و تطهیر خیانتهای غرب را که ماموریت غربگرایان است، نتیجه گرفت.
وعده براندازی دروغ بود؛ اعتراف BBC به تحمیق مخاطبان
شبکه دولتی انگلیس که پاییز سال گذشته، نقش ویژهای در تحمیق مخاطبان برای آشوبافکنی داشت، اعتراف کرد آنچه در اغتشاشات رخ داد، هیچ شباهت و نسبتی با سرنگونی نداشت و خیال براندازی بیشتر یک ذهنیت بود.
حسین باستانی بولتننویس فراری در دولت خاتمی، در وبسایت بیبیسی نوشت: اگر اپوزیسیون هر از گاه، به دنبال اعتراضات خیابانی شعار سرنگونی سریع بدهد و سپس برای تکرار همان شعار انتظار دور بعدی اعتراضات را بکشد، نهایتا در معرض حسابرسی سخت معترضانی قرار خواهد گرفت که از جان، امنیت و آینده خود مایه میگذارند.
طیف وسیعی از مخالفان، تغییر سیستم را قریبالوقوع دانستند و به «ساده گرفتن سرنگونی» پرداختند. در فضای حاصل، نه تنها وعده سقوط چند هفتهای حکومت بیشتر از وعده سقوط چند ماهه محبوبیت داشت، که هر شایعه تقویتکننده این ذهنیت مورد استقبال قرار میگرفت. اگرچه در مقابل، تلاش برای درستیسنجی شایعات هیجانانگیز یا دغدغه برنامهریزی درازمدت برای تغییر، کمابیش بلاموضوع تلقی میشد.
بیبیسی میافزاید: وقوع این تحولات کوچکترین شباهتی به تحقق وعده سرنگونی سریع نداشت. چون شعار محوری نیروهایی که آن وعده را میدادند، نه «تغییر وضع موجود»، که مشخصا «تغییر حکومت» در پی اعتراضات ۱۴۰۱ بود. همان وعدهای که پس از اعتراضات سراسری دی ۹۶ و آبان ۹۸ هم، با استدلالهایی کمابیش مشابه تکرار شده بود. ساده معرفی کردن سرنگونی، البته در کوتاه مدت باعث امیدواری معترضان و افزایش روحیه میشود. اما در درازمدت، عارضه «ناامیدی پس از امید» را در پی دارد که -اگر از حدی بیشتر تکرار شود- به یاس کلی میانجامد.
تجربه آشنای آن، دوره اصلاحات بود که جماعتی از سیاسیون، در انتخاباتی پیدرپی رایدهندگان را به تغییر بنیادین معادلات قدرت امیدوار کردند و مکررا این امیدواری به یاس انجامید.
اگر اپوزیسیون هر از گاه، به دنبال اعتراضات خیابانی شعار سرنگونی سریع بدهد و سپس برای تکرار همان شعار انتظار دور بعدی اعتراضات را بکشد، سرانجام در معرض حسابرسی سخت قرار خواهد گرفت.
بعید است افرادی که به استقبال خطرات عظیم میروند برای همیشه رضایت بدهند که کارکرد اصلی نیروهای سیاسی، اقدامات نمادین در حمایت از اعتراضات داخلی باشد. اهمیت تبلیغاتی چنان اقداماتی البته انکارناپذیر است، ولی تکرار مکرر و بدون پشتوانه آنها باعث خواهد شد تا اپوزیسیون در داخل و خارج کشور جدی گرفته نشود. تا آنجا که هم لایههایی محتاط –ولو ناراضی- از اجتماع و هم جامعه بینالمللی، تا اطلاع ثانوی منفعت خود را در «معامله» با قدرت مستقر ببینند.
به ویژه اگر جریانات مدعی براندازی، حتی ادعای واضحی نداشته باشند که چطور پتانسیل عظیم اعتراضات مردمی را برای رسیدن به این هدف به کار خواهند گرفت؟ به عنوان نمونه اگر پیدرپی فراخوان اعتراض و اعتصاب بدهند، بدون آنکه هیچ طرح قابل سنجشی برای تبدیل اعتراضات و اعتصابات به تغییر نظام –یا حداقل محافظت از معترضان در مقابل سرکوب- ارائه کنند.
اگر جریاناتی سیاسی مکررا هر تحول سیاسی، و از جمله ناکامیهای خود را، یک گام نزدیکتر شدن به سرنگونی بدانند -آن هم با استدلالهایی در این حد که رژیم هر کار بکند به ضررش است- یعنی از اساس ضعیف بودن یا نبودن اپوزیسیون را مهم نمیدانند؛ چون لابد معتقدند در هر حال، به طور خودکار نتیجه یکی خواهد بود.
در چارچوب ذهنیت سرنگونی سریع، غیرمنتظره نبوده که بخش بزرگی از بحثهای نظری در مورد تحولات ایران صرف توجیه بضاعت یا وضع موجود اپوزیسیون شود: مثلا با تجلیل بیش از حد از جنبشهای «بی سر» یا محتوم فرض کردن سرنگونی. یا با امیدآفرینی اغراقآمیز به عواملی از قبیل فروپاشی از درون، نافرمانی نظامیان، تحولات غیرمنتظره یا فشار خارجی.
حتی با وجود اینکه تاثیر فشار خارجی در تضعیف حکومتها قابل انکار نیست، نمونههای بیشماری از معاملات پشتپرده دولتمردان غربی با تهران وجود دارند؛ دولتمردانی که همواره محتمل است به امید توافق در یک پرونده راهبردی، یا برای آزادی ولو یکی از اتباعشان در ایران، امتیازات غیرمنتظره بدهند. همچنین در این روند، توسعه درگیریهای اپوزیسیون، بهراحتی ممکن است طیفهای رقیب را به جایی برساند که این درگیری را مقدم بر دفاع از اعتراضات و معترضان میدانی بدانند. فارغ از آنکه چنین رویکردی، چگونه در میان آسیبدیدگان اعتراضات حس «رها شدگی» ایجاد میکنند یا چه پیام دلسردکنندهای به نیروهای بالقوه اعتراضات بعدی میفرستند.
🟢⚪️🔴اعتماد آنلاین بلندگوی غرب نوشت:
آقایان تحویل بگیرید؛ توهین عراقیها به سرود ملی ایران + ویدئو
ویدئویی از توهین تماشاگران عراقی به سرود ملی ایران در یک بازی فوتبال واکنش برانگیز شده است
انتشار ویدیویی از توهین و بی احترامی تماشاگران عراقی به سرود ملی کشورمان در دیدار فینال امیدهای غرب آسیا، بین ایران و عراق در فضای مجازی خبرساز شد.
در این ویدئو تماشاگران عراقی به هنگام پخش سرود ملی ایران به سروصدا و تشویق میپردازند.
پ ن:👇👇👇
وقتی روزنامه های زنجیره ای غربگرا مانند اعتماد و شرق و .... قبلا توهین به پرچم ملی ایران و نخواندن سرود ملی توسط بازیکنان تیم ملی در جام جهانی قطر، به تبعیت از تجزیه طلبان و منافقان قاتل فراری و سلبریتی های بیسواد داخلی و خارجی ساکن غرب را با شوق و ذوق نشر دهند و آنرا طبیعی و حقشان بداند؛ خب چه انتظاری از برخی جوانان غافل و غربگرای عراقی داشت؟
🔷خلاصه اشکالات مطرح در برنامه جهان آرا راجع به لایحه عفاف و حجاب
۱. بدیهیات قانون نویسی رعایت نشده
۲. نقش فراجا را به عکاس و رابط تقلیل داده
۳. بجای طرح حجاب شرعی مسئله را به کشف حجاب تنزل داده
۴.معیار تکرار عمل نامعلوم است
۵.عدول از اقتدار نظام اسلامی و اندیشه و رفتار عملی امامین انقلاب
۶.نبود اقتدار و روح در لایحه و واگذاری آن به اعمال قدرت بجای اقتدار
۷. مسائل دینی را خرج قدرت کرده اند
۸. نویسندگان جنگ ترکیبی را قبول ندارند و متناظر نقشه و عمل دشمن لایحه نداده اند
۹. حجاب بعنوان نماد فرهنگ زده شده، حال اعتبار فرهنگ به اعتبار نما هاست
۱۰. حجاب از عنوان حکم شرعی بهعنوان هنجار اجتماعی تقلیل یافته
۱۱. اشکال معرفتی: چشم انداز طرح مشکل دارد و نوک دماغی عمل شده
۱۲. انفعال و شتابزدگی که آفت هر قانون نویسی است در این لایحه پررنگ است
۱۳. اختصاص لایحه به بانوان
۱۴.نامعلوم بودن حریم خصوصی (ماده ۸)
۱۵.کمک به دو قطبی واقعی
۱۶. حد کشف حجاب نامعلوم
۱۷. خالی کردن صحنه از مدافعان حریم با هوشمند سازی صرف
۱۸. نبود زیرساخت هوشمند و عدم شمول همه جایی دوربین ها
۱۹. اجازه علنی دادن به هنجارشکنان است
۲۰. قانون بدون روایت
۲۱. طرح سفارشی نوشته شده و باید به جمع نخبگانی سپرده بشود
۲۲. لایحه بدنبال قضازدایی است
۲۳. طرح انگار برای دوران گذار تابستان است
۲۴. شم اقتصادی طرح زیاد است و به بیانی دنبال جبران کسری بودجه
۲۵. تبعیض در بین افراد اینکه بعضی بتوانند جرم کشف حجاب را بخری و کار خودت را بکنی
#به_ویژه_ترین کانال خبری
🔸آیت الله حائری(ره): بالاخره صف پاکان و ناپاکان جدا خواهد شد
آیت الله حائری شیرازی فرمود: دیروز گروهی از خبرنگاران اتریشی پیش من آمده بودند و سؤالاتشان را مطرح کردند. اولین سؤالشان این بود: در این 15 سال که از انقلاب گذشته، شاهد برگشتن جوانان از انقلاب هستید؟ در واقع، از من میخواست که این را تأیید کنم!
گفتم من به شما توضیح می دهم؛ انسان دو بخش دارد: بخشی که می خواهد مقتدر باشد و از همه بزند و از همه بِبَرَد و همه را غارت کند؛ و بخشی که میخواهد یک ذره به کسی تعدّی نکند. شما اروپاییها، امریکاییها، این بخشِ بزن-بخور را میبینید و آن بخش نزن-نَبَر را نمیبینید.
شما، به جز هرزهها هیچکس زیر چترتان و پرچمتان نخواهد ماند و ما تمام پاکان جهان را، از چنگ شما بیرون میآوریم.
ما با شما عالَم را قسمت میکنیم. پاکان عالم را از شما خواهیم گرفت و شما هرزههای ما را از ما خواهید گرفت؛ هرزههای ما برای شما و پاکان عالَم برای ما.
اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل، پاکی هست، بالاخره از صفوف شما خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست؛ و اگر در درون خانههای ما، ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به شما خواهد پیوست. این قرار ما با شما.
قرآن میفرماید: «لِيَمِيزَ اللَّهُ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ». بگذار تا ویدئو، تمام هرزههای ما را ببرد و ببینند که هنر متعهد ما، تمام متعهدهای آنها را به پیش ما خواهد آورد. سینمای متعهد ما، سرود متعهد ما، آهنگ متعهد ما بالاخره پیام انبیاء را به زبان هنر در اقصی نقاط عالم منتشر خواهد کرد. جشن در مقابل جشن؛ فیلم در برابر فیلم؛ سرود در مقابل سرود.
#اخلاق
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⭕️ماجرای تغییر سالن نشست خبری وزیر خارجه عربستان
🔹همه چیز به صورت عادی پیش میفت و قرار بود نشست در سالن همیشگی و با تابلوی شهید سلیمانی برگزار شود.
🔹ناگهان یکی از خبرنگاران اصلاحطلب توئیتی را علیه عربستان و شبکه العربیه منتشر کرد و با رجزخوانی، طرف عربستانی را تحریک کرد.
🔹به گفته خبرنگاران حاضر در سالن، تیم العربیه، توئیت این خبرنگار را نشان مسئولان دادند و از رفتار خبرنگاران ایرانی در رجزخوانی گلایه کردند.
🔹این مساله باعث شد تا تیم تشریفات سعودی، ضمن تاکید بر لزوم حذف توئیت خبرنگار موردنظر، سالن جلسه را نیز تنها چند دقیقه قبل از برگزاری نشست خبری، تغییر دهد./تسنیم
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
*🔸آیاعادیسازی روابط تهران و ریاض با گشایش اقتصادی همراه میشود؟*
*🔸چرا بنسلمان بفکر تنشزدایی افتاد؟*
*اقتصادنیوز: توافق تهران و ریاض جهت عادی سازی روابط دیپلماتیکشان می تواند جریان آزاد انرژی در خلیج فارس را تضمین کرده و فرصتهای تجاری دیگری را ایجاد کند.*
*به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، در حالی که خالد الفاتح، وزیر سرمایه گذاری عربستان به رشد اقتصادی این کشور بعد از احیای روابط دیپلماتیک تهران و ریاض خوش بین است، وزیر خارجه ایالات متحده اوایل هفته در مصاحبه با سی ان بی سی گفت که امید دارد تا عادی سازی روابط عربستان و ایران دامنه ای گسترده تر یافته و به ادعایش به نگرانی های جامعه بین الملل در ارتباط با تهران پایان دهد.*
*🔸خوشبینی ریاض واقع بینانه هست؟*
*فاتح از ادبیات متفاوتی استفاده کرد و آنگونه که المانیتور نوشته، او گفته که شرکت های سعودی می توانند به بازارهای ایران در دوران تحریم ها کمک کنند. این در حالی است که ایران می خواهد به یک میلیارد دلار حاصل از تجارت سالانه با عربستان در کوتاه مدت و 2 میلیارد دلار در میان مدت برای تحقق اهدافی بلندپروازانه و همزمان با لحاظ کردن تحریم ها دست یابد. در همین راستا کارشناسانی که با المانیتور گفتگو کردند، تاکید دارند که لحن فاتح خوشبینانهتر از واقعیتهای اقتصادی است. به باور آنها، تحریمها و تنشهای شدید با واشنگتن به سان فیلی است که در اتاق قرار دارد. این گروه باور دارند که این دو رقیب (ایران و عربستان) به واسطه این نزدیکی میخواهند از کاهش نفوذ ایالات متحده در منطقه استفاده کرده و روابط خود را با پکن تقویت کنند.*
*صنم وکیل، مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقا فعال در چتم هاوس در این باره به المانیتور گفت که این اقدام بیشتر به روابط طرفین مرتبط می شود تا نتیجه حاصل از آن. به باور این تحلیلگر مسائل خاورمیانه، ریاض فرایند سرمایه گذاری در ایران را معلق نگاه نمیدارد چرا که به خوبی میداند که تحریمها مانع از هرگونه از تلاش جدی میشود. از آنجایی که ریاض فرض میکند که ایران مفاد توافق را زیرپا میگذارد، صرفا به دنبال این است که به چین نشان دهد که دارای حسن نیت است.*
*🔸چرا ریاض تنشزدایی را در اولویت قرار داد؟*
*همزمان جیسون برادسکی، محقق موسسه خاورمیانه در گفتگو با المانیتور با اشاره به تنش های این کشور بازیگران مهم این منطقه از جمله ایران مدعی شد: ریاض بر چشم انداز 2030 متمرکز است و تلاش دارد تا جایی که امکان دارد از میزان تنش ها بکاهد. از همین رو اصل تنش زدایی با ایران را در اولویت برنامه های خود قرار داده است؛ چرا که حملات متحدان ایران به این کشور می تواند پایانی باشد بر پروژه های چند میلیون دلاری ریاض. حالا عربستان تلاش دارد به جامعه بین الملل نشان دهد که مقصدی مطمئن برای سرمایه گذاری خارجی بلندمدت است و همزمان می تواند مشوق های تجاری قابل توجهی را در اختیار دیگران قرار دهد.*
*هنری روم، کارشناس ارشد موسسه واشنگتن در این باره گفت که در کوتاه مدت، تحریم های ایالات متحده مانع بزرگی برای رشد اقتصادی خواهد بود. روم به المانیتور گفت که با گذشت زمان، عربستان و سایر کشورهای خلیج فارس ممکن است تمایل بیشتری پیدا کنند تا محدودیت های آمریکا را به آزمون بگذارند؛ همان الگویی که امارات با صادرات نفتش از آن پیروی کرده است بالاخص اگر میان این گروه از کشورها و تهران آرامش برقرار شود.*
*در این میان سوالی که مطرح می شود این است که آیا با لحاظ کردن تحریم های آمریکا علیه ایران که با تحریم های ثانویه همراه است، عربستان تمایل دارد تا اعتبار و امنیت مالی اش را خطر انداخته و به ایران اجازه دسترسی به سیستم مالی اش را برای تسهیل مبادلات میان کشورها بدهد؟ با این همه و فارغ از این ها، چنین توافقی فرصتی برای سرمایه گذاری چین در منطقه را هموار خواهد کرد؛ گزاره ای که واشنگتن را ناراحت می کند.*
*🔸تهران و ریاض به دنبال روابط مستقل از چین و روسیه هستند*
*علی علوی، استاد مطالعات خاورمیانه فعال در دانشگاه لندن بر این باور است که توافق تهران و ریاض جهت عادیسازی روابط دیپلماتیکشان میتواند جریان آزاد انرژی در خلیج فارس را تضمین کرده و فرصتهای تجاری دیگری را ایجاد کند. علوی ضمن بیان این مقوله که ایران به دنبال گسترش روابط خود فراتر از دریچه مسکو است، گفت، عربستان در حال تنوع بخشیدن به ارتباط ها و تعیین منافعش فراتر از روابطش با کاخ سفید است. به باور علوی، منطقه از چنین فرایند که ماحصلش تنش زدایی است سود خواهد برد.* *حال اگر این فرایند ادامه پیدا کند، خاورمیانه میتواند به پتانسیل خود برای تبدیل شدن به قطب تجارت و توسعه پس از جنگ در اوکراین تبدیل شود.*
قدیماباصدای بیدارشدن پدرومادرهاوالهی شکرگفتن ونمازآنهاوصدای خردکردن قند، ازخواب بیدار می شدیم .
الان یوااااش ازخونه بیرون میریم تا بچه ها که چه عرض کنم جوونامون بیدار نشن .
اون وقتا مادر با مواد موجود تو خونه غذا می پخت وماهم بی چون وچراغذا رامی خوردیم .
الان بچه هابه مادرامیگن فلان غذارابپزاما بازم سر سفره از غذا ایراد می گیرن .
اون وقتا موقع عروسی پدردامادیه اتاق خونه رو خالی می کرد وعروس هم کل جهیزیه اش رو توی همون اتاق می چید و یک عمر با هم زندگی می کردند.
الان یک خانه مستقل باوسایل برقی و مبل و فرش وتخت برای عروس و داماد فراهم میشه اما چند ماه بیشتر باهم زندگی نمی کنند .
اون وقتا خونه ها خالی از مبل و وسایل برقی وتزیینی بود ولی پر از مهمان .
الان خونه ها پر از مبل وچراغانی و وسایل تزیینیه ولی خالی از مهمون .
اون وقتاپیاده می رفتیم خونه فک و فامیل و کلی بهمون خوش می گذشت.
الان که ماشین است هیچ کس خونه کسی نمیره .
اون وقتا هیچ کس اطلاعات پزشکی نداشت اما همه سالم بودند.
الان عده ای اطلاعات پزشکی دارند از تلویزیون و تلگرام و .... ولی مریضند.
آخوندها در این مملکت چه کرده اند⁉️
آخوندها در دنیا چه کرده اند⁉️
👌👌👌شیخ الرئیس ابوعلی سینا آخوندی که جزء پنج نابغه طراز اول دنیاست.
کتاب شفا (در حکمت و فلسفه) اورا در زمره بهترین فلاسفه دنیا قرار داده.
کتاب قانون در طب که تا قرن ۱۷ و به مدت هزار سال کتاب مرجع پزشکی در اروپا بود و اورا مشهورترین طبیب دنیا کرده است.
👌👌👌حکیم عمر خیام نیشابوری آخوندی که ریاضیات مدرن وعلم کامپیوتر مدیون محاسبات دقیق ریاضی اوست.
خیام تقویم شمسی را در ۱۰۰۰ سال قبل چنان دقیق ابداع کرد که در هر ۱۰۰ سال فقط ۸ دقیقه اختلاف پیدا می کند.نابغه ریاضیات و نجوم که در صدر منجمان دنیا قرار دارد و رباعیات او هم اورا شاعری برجسته وصاحب سبک کرده است.
👌👌👌حکیم زکریای رازی آخوندی که با کشف الکل خدمتی بی نظیر به طب و شیمی کرد و پس از ۱۰۰۰ سال هنوز الکل یکی از مهمترین مواد طبی و صنعتی در تمام جهان است.
👌👌👌حکیم جرجانی آخوندی که جزء نوابغ علم طب بحساب می آید و از پایه گذاران آناتومی بدن محسوب می شود.
👌👌👌حکیم ابوالقاسم فردوسی آخوندی که اولین نابغه حماسه سرایی در دنیا محسوب می شود و روی زمین کسی نیست که اورا نشناسد.او زبان پارسی را ارج و قرب بیشتری بخشید و دوباره احیا کرد.
👌👌👌حکیم ابونصر فارابی آخوندی که نابغه ریاضیات و شیمی و چشم پزشکی بوده و خدمات او تحولات شدیدی در علوم بویژه چشم پزشکی ایجاد کرد.
👌👌👌حکیم عطار نیشابوری آخوندی که فلسفه و منطق را با شعر اعتلا بخشید و جزء نوادر دنیا در ادبیات عرفانی ست.
👌👌👌خواجه نصیرالدین طوسی آخوندی که هم منجم(ساخت رصدخانه مراغه از افتخارات اوست) و ریاضیدان و فیلسوف بود و هم از رجال سیاسی مهم شیعه و پایه گذار گسترش تشیع در ایران در دوره سلطان محمد خدابنده از نوادگان مغول بود.
👌👌👌مولوی بلخی (مولانا) آخوندی که حکمت را با مثنوی های زیبای خود قابل لمس کرد و از این حیث او شخصیت بی نظیر دنیاست.
👌👌👌حکیم ابو ریحان بیرونی منجم و ریاضیدان مشهور که جزء شخصیتهای بزرگ این حوزه در ایران و جهان است.
👌👌👌سعدی و حافظ هردو از شیوخ و آخوندهای طراز اول زمان خود بوده و پس از هفتصد سال هنوز بر تارک ادبیات عرفانی و پند وحکمت دنیا می درخشند.
👌👌👌میرزای شیرازی آخوندی که فتوای حرام بودن توتون و تنباکو را صادر و کمر استعمار بلا منازع انگلستان در ایران را شکست.فتوای او برای اولین بار استعمار انگلیس را به عقب نشینی واداشت.
👌👌👌شیخ فضل الله نوریی و سید جمال الدین اسد آبادی و سید حسن مدرس و میرزا کوچک جنگلی سه تحصیل کرده حوزه که در مقابل سلطنت بی چون وچرا و استبدادی قاجار و رضا خان ایستادند و پایه گذاران و الگوهای خیزش مردمی بر علیه ظلم و استبداد بودند.
👌👌👌علامه امینی که با مسافرتهای طولانی به هند و لبنان و مصر و تحقیق و نوشتن کتاب بزرگ الغدیر با روایات غیر قابل انکار از منابع اهل سنت حقانیت شیعه را اثبات کرد و موجبات سر افرازی تشیع و شیعیان را فراهم کرد.
👌👌👌علامه طباطبائی که با تفسیر المیزان وزن بیشتری به فقه شیعه بخشید و از بزرگان فلسفه در عصر حاضر بود. بسیاری از بزرگان از جمله شهید مطهری از شاگردان او هستند.
👌👌👌شهید مطهری بزرگترین نویسنده و محقق و تبیین گر علوم اسلامی در قرن حاضر که به علوم اسلامی شکلی آکادمیک وشفاف بخشید.
👌👌👌امام خمینی ره شخصیتی عرفانی وضد ظلم و مخالف سلطه اجانب که با کمک مردم و ایمان به فضل پروردگار توانست طومار ۲۵۰۰ سال سلطنت استبدادی شاهان زور گو را در هم بپیچد و صحنه سیاسی ایران و منطقه و کل دنیا را عوض کند و تاثیر گذارترین شخصیت سیاسی مذهبی قرن بیستم لقب بگیرد. نظام مقدس جمهوری اسلامی حاصل تلاشهای مبارزاتی اوست که با سکانداری ولایت فقیه ۴۴ سال است در مقابل تمام ابر قدرتها زورگوی جهان ایستاده و به امید تمام ملتهای ستمدیده عالم تبدیل شده است.
👌👌👌علامه حسن زاده آملی که به عرفان عملی و نظری جان دوباره ای بخشید و راههای عرفانی را برای سالکان و مشتاقان هموار کرد.
او از نوابغ ریاضیات و طب اسلامی نیز هست.
🌺🌹🌸🌼🔻اینها تنها نمونه هایی هستند از هزاران شخصیت برتر تحصیل کرده در حوزه های علمیه که سهم بزرگی در تحولات علمی در اعصار مختلف داشته اند.
📌👌👌👌📌در تاریخ پس از اسلام هرچه شخصیت و دانشمند تاثیر گذار داریم همه آخوند و تحصیل کرده حوزه هستند...
📌📌📌راستی هیچ فکر کرده اید که دشمنان چرا روحانیت را دشمن اصلی خود می بینند و چرا سعی در مخدوش کردن مقام عظمای روحانیت در اذهان مردم دارند.⁉️⁉️⁉️ ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
یه کم فکر کنید جواب واضح است...
✍حسین حمزئی
🆔@Andaki_tafakkor
🔷🔹🔶🔷حکایت صلح حدیبیه و اعتراضات اخیر به دستگاه دیپلماسی
به گزارش مشرق، علیرضا تقوی نیا در کانال ایتا خود متنی را با عنوان (حکایت صلح حدیبیه و اعتراضات اخیر به دستگاه دیپلماسی ) منتشر کرد:
صلح حدیبیه در سال ذیقعده سال ششم هجری بسته شد.
ماجرای صلح مزبور به تصمیم پیامبر و مسلمانان برای ادای عمره و زیارت کعبه در آن سال برمی گشت.
در مسیر مکه افرادی از قبیله خُزاعه (که مشرک اما متحد مسلمانان بودند) به پیامبر رسیدند و به ایشان عرض کردند: کفار قریش به رهبری خالد بن ولید در اطراف مکه نیرو تجمیع کرده و آماده حمله به مسلمانان هستند.
بنابراین پیامبر مسیر خود را تغییر داد و در حُدیبیه اقامت گزید و عثمان بن عفان ( که از بنی امیه بود) را به مکه جهت مذاکره با سران قریش که عمدتا اموی بودند، فرستاد.
پس از مدتی خبر آمد که عثمان کشته شده است و پیامبر که احتمال حمله کفار را می داد، از افرادش مجددا زیر درختی به نام "سمره" بیعت گرفت که تا پای جان از اسلام و پیامبرش دفاع کنند که این واقعه بیعت رضوان نام گرفت.
اما خبر کشته شدن عُثمان صحیح نبود و سران مکه "سهیل بن عمرو" را بر مذاکره با پیامبر به سمت ایشان روانه کردند.
سهیل به پیامبر گفت : " ای محمد مکه حرم و محل عزت ماست ، عربها می دانند تو با ما جنگیده ای و اگر با این موضع قدرت وارد مکه شوی ، ضعف و بیچارگی و تحقیر ما زبانزد می شود و تمام قبایل عرب به فکر تسخیر سرزمین ما می افتند ، پس تو را سوگند می دهم که امسال به مدینه بازگردید و عُمره را به سال بعد موکول کنید".
پیامبر با هوشمندی خود کوتاه آمد و پیمانی را با کفار منعقد کرد که صلح حُدیبیه نام گرفت.
پیامبر با این که در موضع قدرت بود هنگام نوشتن متن صلحنامه حاضر شد اعتراض نماینده کفار را بپذیرد و بسم الله الرحمن الرحیم را حذف کند.
همچنین ایشان اعتراض بعدی نماینده مکه را مبنی بر به رسمیت نشناختن پیامبری ایشان را پذیرفت و به حضرت علی (ع) که کاتب این پیمان بود فرمود: عنوان محمد رسول الله را خط بزن و بنویس محمد پسرعبدالله.
پیامبر اسلام با دیپلماسی هوشمندانه پیمانی را منعقد ساخت که برخی از مفاد آن در ظاهر به ضرر مسلمانان بود؛ مانند ماده دوم که هر فردی از قریش به مدینه پناهنده شد، پیامبر او را به کفار مکه تحویل دهد ولی اگر فردی از مسلمانان به سوی قریش بازگردد، آنان موظف به تحویل او نیستند.
پس از انعقاد این صلحنامه افرادی مانند عُمر بن خطاب با جسارت آمیزترین کلمات پیامبر اسلام را بابت این اقدام نکوهش کردند اما خداوند سوره فتح را نازل کرد و صلحنامه را مقدمه پیروزی های بعدی نامید و حجت را تمام نمود .
غرض از نقل این واقعه تاریخی ، انعطاف در دیپلماسی آنهم از سوی پیامبر اسلام و نماینده خداست که حاضر شد دوصفت خداوند یعنی رحمانیت و رحیمیت را از متن یک صلحنامه با کفار حذف کند تا به اهداف بزرگتر دست یابد.
صلح حدیبیه اگر چه ۱۰ ساله بود، حدود ۲ سال تداوم یافت اما در اینمدت،چنان برکتی داشت که میزان افراد مسلمان شده درآن دوره با تعداد افراد مسلمان شده قبل از آن برابری می کرد.
پیامبر از فرصت صلح حدیبیه استفاده نمود و قلاع بسیار مهم خیبر را فتح کرد و به قدرت یهود در شبه جزیره عربستان برای همیشه پایان داد و ثروت بسیاری نصیب اسلام شد.
قریش پس از ۲ سال پیمان صلح حدیبیه را نقض کرد که به فتح مکه توسط سپاه اسلام انجامید.
حال ، امروز افرادی بهانه هایی چون بهانه های عمربن خطاب می آورند و به وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایراد می گیرند که چرا درخواست نه چندان مهم سعودی را اجابت کرده اید .
آیا روا بود به خاطر فرضا یک عکس ، روابط ایران و سعودی( ۲ قطب شیعی و سنی جهان اسلام) بهم بخورد و شادی آن نصیب آمریکا و اسرائیل گردد؟
البته بهانه گیری ها و اعتراضات اینچنینی، از سوی کسانی است که اسرائیل را آشکار و پنهان به رسمیت می شناسند و رسما تسلیم در برابر آمریکا را تئوریزه و تبلیغ می کردند .
القصه خاطرنشان می گردد که در ذیعقعده سال ۱۴۴۴، نواده ای از نوادگان پیامبر اسلام در حال ایجاد صلح با سران حاکم بر مکه و مدینه است که اثرات آن بعدا بر حاکمیت نامشروع یهود بر فلسطین روشن می گردد.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.
🎥 واکنش آیتالله العظمی بروجردی به ماجرای بوسیدهشدن امام موسی صدر توسط زن مسیحی در لبنان
آیتالله سید محمدجواد علوی طباطبایی بروجردی فقیه و مرجع تقلید و نوهٔ دختری مرجع عالیقدر فقید شیعه حضرت آیتالله العظمی سید حسین طباطبایی بروجردی(ره) با نقل خاطرهای از امام موسی صدر گفت:
امام موسی صدر بسیار خوشچهره و خوشقدوقامت و خوشلباس و خوشبیان بود و امتیازات فراوان داشت. ایشان برایم چنین نقل کردند که: «آیتالله بروجردی ما را به لبنان فرستادند. لبنان هم کشوری است که از پیروان بیشتر ادیان در آنجا زندگی میکنند. من را به صومعهای که متعلق به خواهران روحانی بود، برای سخنرانی دعوت کردند. خواهران راهبه همه نشسته بودند.
رئیس آن صومعه هم یک پیرزن بسیار محترمی بود که در بین آنها نشسته بود. سخنرانی من خیلی جذاب شد. بعد از اتمام سخنرانی، این رئیس صومعه بلند شد و با هیجان به سمت من آمد و بغلم کرد و من را بوسید.»
بههر حال آقای صدر روحانی مسلمان شیعه و معروفی بودند و اصحاب رسانه هم در آن مجلس حضور داشتند و از این صحنه عکس گرفته بودند. کسانی هم در لبنان مخالف آقای موسی صدر بودند.
بعداً عکسها را به آیتالله بروجردی نشان دادند که چشم شما روشن! این نمایندۀ شما در لبنان در آغوش این خانم مسیحی رفته و یکدیگر را بوسیدهاند. آیتالله بروجردی به این عکسها اعتنا نکردند.
برخی از علمای آنجا که با موسی صدر مخالف بودند، از لبنان به قم خدمت آیتالله بروجردی رسیدند و گفتند: چرا بابت عکسها آقای صدر را هیچ توبیخی نکردید؟!
آیتالله بروجردی به آنها گفتند: «من از شما پرسشهایی دارم. وقتی آقای موسی صدر سخنرانیاش تمام شد، آن خانم سمت آقای موسی صدر آمد یا آقای صدر سراغ آن خانم رفت؟!»
آنها گفتند: «نه، آقای موسی صدر پشت تریبون بود. آن خانم بااشتیاق و با حالت دو پیش آقای صدر آمد.»
ایشان گفتند: «وقتی این خانم او را بوسید، اگر ایشان روی خود را به آن سمت میکرد یا دست رد به سینۀ آن خانم میزد، آیا هتک آن خانم لازم میآمد یا نه؟ شنیدهام که آن خانم در بین مسیحیها زن محترمی است.»
آنها گفتند: «بله. لازم میآمد و به آن خانم برمی خورد.»
ایشان فرموده بودند: «اگر آن خانم هتک میشد، موجب وهن این لباس ما و وهن شیعه میشد یا نمیشد؟»
آنها منصفانه گفته بودند میشد. ایشان فرموده بودند:
«آقای موسی صدر کار درستی کرده و خلافی مرتکب نشده است.»
ما حق هتک هیچ انسانی را نداریم. صرف اینکه این انسان همدین ما نیست، من او را هتک کنم پس «وَإِمَّا نَظِیرٌ لَکَ فِی الْخَلْقِ» چه میشود؟!
🔻کانال رسمی جدید رحمتالهبیگدلی:
معانی پنهان در اقدام دو دولت اروپایی
🔹این که دو دولت اروپایی در یک روز، اقدام به تعطیلی میتینگ سازمان تروریستی منافقین، و تفتیش پادگان و بازداشت خشونت آمیز برخی اعضای آن کرده اند، می تواند معانی متعددی به همراه داشته باشد:
🔻پیام اقتدار ایران به اتحادیه اروپا رسیده است. اروپایی ها چراغ سبز می دهند که آماده تعامل با ایران قدرتمند هستند.
🔻برخی دولت های اروپایی، حقیقتا از فعالیت های خرابکارانه و آدم فروشانه سازمان منافقین که آماده خدمات دادن به هر کارفرمای دیگری در ازای پول هستند، نگران شده اند؛
🔻سیا و موساد نشان داده اند در زمینه استخدام مزدور و ضربه به دوستان شان (ولو اروپایی)، رحم نمی کنند؛ منافقین هم به هیچ پروژه مزدوری و خیانت، نه نمی گویند!
🔻دولت های اروپایی، به همان شدت که گروه های اپوزیسیون ضد ایرانی را هنگام اغتشاشات باد می کنند و فربه می سازند، آماده اند این گروه های فاقد اعتبار در میان مردم ایران را معامله و قربانی کنند. این کابوس بزرگی برای وطن فروشان فراری است.
🔻اقتدار ایران (آمیزه میدان- دیپلماسی) همان گونه که برخی دولت ها را در همسایگی ایران سر عقل آورد تا با تنش زدایی، امنیت و ثبات خود را تضمین کنند، برخی دولت های اروپایی را هم به این نتیجه رسانده که تعامل با ایران، بهتر از سر شاخ شدن است.
🔻محافل بسیاری در اروپا می گویند تسلیحات و پهپاد های فروخته شده ایران به روسیه (قبل از جنگ)، سرنوشت جنگ اوکراین را با وجود انبوه جنگ افزار های پیشرفته ناتو تغییر داد و نقش تعیین کننده داشت. آنها نگران آینده هستند
🔻اروپایی ها ضمنا فهمیده اند که آمریکا، این جنگ را به عنوان باتلاقی برای روسیه -ولو به قیمت قربانی کردن منافع آنها- ترتیب داد. بنابراین آمریکا قابل اعتماد نیست و باید راسا، تدابیر راهبردی برای امنیت و اقتصاد خود اتخاذ کنند.
🔹کاری که دیروز و امروز با یک ساز مان تروریستی ضد ایرانی در برخی کشور های اروپایی شد، نوک کوه یخ و نمایی کوچک از دگرگونی های عمیقی است که در قطب بندی جهانی قدرت با محوریت شرق و ایران پدید آمده است.
👤محمد ایمانی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
⭕️ آقای وحیدی؛ لطفاً محکم بمان!
🔹معاون سیاسی #وزیر_کشور نامهای خطاب به استانداریها و فرمانداریها و ستاد انتخابات کشور، برای ماههای مانده به انتخابات مجلس، تنظیم کرده و نکات بسیار دقیقی را گوشزد و تأکید کرده که فرمانداران در برنامه های انتخاباتی نمایندگان و جلسات شائبه دار شرکت نکنند!
🔸حالا #مجلس_انقلابی به صورت فوری میخواهد وحیدی وزیر کشور را استیضاح کند! چرا؟
🔹چون این دستورالعمل، سلامت و کیفیت انتخابات را بالا میبرد و به ضرر فعالیتهای انتخاباتی نمایندگان است!
🔸شنیده شده که وزیر در جلسه با نمایندگان وعده کرده معاون سیاسی را عزل میکند. امیدوارم صحت نداشته باشد و وی به قیمت استیضاح و حذف، پای این دستورالعمل بماند!
🔺متن دستورالعمل را بخوانید و ببینید کجای این متن اشتباه است!
✍️داود مدرسییان
# اللهم - عجل - لولیک - الفرج