🔰مقام معظم رهبری:
💢حجاب زن و وجود یک محدودیت در رابطه زن و مرد، حکم قرآنی است. مربوط به چند خبر واحد و حدیث نیست که بشود خدشه ای در آن وارد کرد.
⚠️وقتی قرآن قرار شد پیاده بشود، باید حجاب رعایت بشود. حالا درست است که در سطح دنیای اسلام یک کسانی بودند که گاهی حرفی را زدند و شعاری دادند.
❌در کشور خودمان هم بودهاند کسانی که یک چیزی را گفتهاند از روی بی توجهی که هم میخواهند مسلمان باشند و هم میخواهند یک حکم صریح و روشن قرآن را زیر پا بگذارند.مگر چنین چیزی ممکن است؟ حکم قرآن باید عمل شود.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احمد فلاح: 🔴واقعا موندم زیر این کلیپ چی بنویسم که مردم ببینند و کمی به خودشان بیایند.🤔 🔺این نه آخونده نه پاسداره.ِ نه بسیجیه بلکه از مخالفین جمهوری اسلامیه. همین.
#پاتوق_هزارجریبیها
https://eitaa.com/joinchat/813498376C8273d13e3d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تسلط جالب مجری تلویزیونی به تمامی گویشهای ایران🙂
👏👏👏👏👏👏
بگو ماشاء الله😊😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨فیلمی که #یهودیها به دنبالش میگردند تا آن را #نابود کنند!!!
#فوقالعاده مهم ،،،، لن ترضی عنک الیهود، ،،، مرگ بر اسرائیل غاصب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠اگر شما هم جزء کسانی هستید که دلشان برای زبالهگردها میسوزد، یا هر از گاهی تصویر زبالهگردی را در صفحات نقزنهای مجازی میبینید که به جمهوری اسلامی متلکی میگویند و عقدهگشایی میکنند، حتما این فیلم را ببینید تا بفهمید داستان از چه قرار است.
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
@BaSELEBRTY
🔴 مشکل اینها نه فقر فرهنگی است و نه فقر اقتصادی، کِرْمْ دارند
🔹 حمید رسایی: جناب آقای محسنی اژهای و سردار رادان! ضمن خدا قوت به شما بابت تلاشهایی که میکنید اما مثل این فرد که اسم و آدرس مشخص دارد، نه نیاز به دوربین هوشمند برای ثبت جرم دارند و نه نیاز به اقدامات امنیتی برای شناسایی! او خودش با سند و مدرک به ارتکاب حرام سیاسی و شرعیاش معترف است. مشکل این فرد در کشف حجاب نه فقر اقتصادی است و نه فقر فرهنگی، مثل او با احکام دین خدا عناد دارد. برای برخورد با چنین افرادی که کاملا برنامهریزی شده و هماهنگ با دشمنان ملت ایران عمل میکنند حتی نیازی به بازداشت و برخوردهایی از این دست نیست تا مظلومنمایی کند. کافی است او را جریمه نقدی، اینترنت و عابر بانکهایش را برای مدتی مسدود و این مجازات را با صدای بلند اعلام کنید. خواهید دید که به جای فراموشی حجاب، هماهنگی با رسانههای انگلیسی و اسرائیلی را فراموش میکند.
📛کانال رسمی #جنجال_نیوز
@janjalnews_org
♦️اجرای طرح «پاک سازی فضای مجازی از محتواهای غیر اخلاقی»
هشدار پلیس فتا به مزونها، سالنهای زیبایی، پیکر تراشی و باشگاههای ورزشی:
🔹تا قبل از تشکیل پرونده، محتواهای نامتعارف از صفحات خود حذف کنید
@khabarfarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: معتقدم توهین کننده به شهید الداغی را باید محاکمه کرد
♦️حجت الاسلام خسروپناه: ما قائل به گفتگوی آزاد هستیم اما فردی که شهید غیرت را نفله خطاب می کند را معتقدم که باید محاکمه کرد
کانال نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
🌍 @ebratha_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شوخی هوشمصنوعی با مهران مدیری و علی دایی!
.
♻️ چرا دادستان ما اقتدار ندارد؟
🔰 حمید رسایی: ترانه علیدوستی بازیگر است و بازیگر کارشان این است که پول بگیرد و نقش ایفا کند. نقش او فعلا دفاع از اراذل و اوباشی است که با قمه و اسلحه به جان مردم و نیروهای حافظ امنیت کشورمان افتادهاند. این بازیگر چند ماه قبل بازداشت شد اما بلافاصله اینستاگرام صفحه او را از دسترس خارج کرد تا نیروهای امنیتی به ارتباطات وی پی نبرند. وقتی آزاد شد جلوی زندان کشف حجاب کرد و حالا از مجامع بینالمللی درخواست کمک کرده تا قاتلان خانه اصفهان اعدام نشوند. از آنها خواسته تا با ورود و دخالت بیگانگان در امور داخلی کشورمان، جلوی اجرای یک حکم شرعی و قانونی گرفته شود!
کجای دنیا چنین چیزی ممکن است! وقتی برای چندمین بار از ترانه علیدوستی و دیگر سلبریتیها چنین دریدگیای را میبینیم، فقط به یک نتیجه میرسیم که با زبان بیزبانی به قوه قضاییه جمهوری اسلامی میگویند پشمی به کلاه شما نیست!
بله مشکل ترانه علیدوستی نیست، مشکل از دادستانی است که اقتدار ندارد، غایب است، بود و نبودش یکی شده! چرا؟ آیا کسی پاسخ میدهد؟! کجای دنیا یک بازیگر سینما چنین اجازهای پیدا میکند تا برای نجات اغتشاشگران مسلح به سلاح گرم که آدم کشتهاند از مجامع بین المللی، دخالت در امور داخلی کشور را بخواهد؟
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴منو نکشید!
ببینید
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
🔴تمام مناقشات منطقه ای ایران از گور پهلوی بلند میشه؛
👈با فروش #دشت_ناامید، سر منشا رود هیرمند رو از دست داد!
👈با فروش #آرارات، یکی از مهمترین منابع طبیعی و آبی را نابود کرد!
👈با جدایی #بحرین، چاههای نفتی وسیع رو به انگلیسی ها واگذار کرد!
👈انوقت همین وطن فروشا الان برامون ژست وطن پرستی گرفتن!
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
هدایت شده از کانال قزوین سلام 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🌸روزتون مبارک برکات ایرانزمین🌸
#وقتی_ماه_به_ستارهها_رسید
🌺قزوین سلام تقدیم می کند 🌺
🇮🇷 🌐به کانال
🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
بپیوندید☝️
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴منو نکشید!
ببینید
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
🟢🟣🟢به بهانه مسئله حقابه ایران از رود هیرمند
چه کسانی هیرمند را بخشیدند؟
دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان
«...12 مرداد 1356
... به اروپا آمدم و مشغول پرسهزدن شدم حال مزاجی کمی بهبود یافت ولی روحاً کسل و ناراحت و نگران بودم کسالت از جهت کار سیستان و نگرانی از جهت کار عمومی کشور باید بگویم که هر وقت در آب مدیترانه غوطه میزنم به یاد روزهایی میافتم که فرماندار کل سیستان و بلوچستان بودم، در روزهای گرم اردیبهشت و خرداد سیستان عصرها در هیرمند که با آبی هزار مترمکعب جاری بود شنا میکردم، افسوس و هزار افسوس که دیگر پس از ده پانزده سال که انشاءالله من مردهام این منظره را نخواهم دید!! این بستر خشک و سیصدهزار جمعیت آواره خواهند شد جای تعجب است گرچه اگر غیر از این بود تعجب داشت. با رئیس و اعضای دولت با هرکدام حرف زدم، سیستان را با مسائل مالی میسنجند و میگویند حداکثر سیستان به کشور چهل میلیون تومان در سال که بیشتر نمیدهد، عایدی یک ساعت نفت است!
تفو بر تو ای چرخ گردون، تفو که کشور ایران به دست چنین عناصر پلیدی افتاده است، باری بگذرم و گذشته را بازگو نکنم دیگر فایده بر آن مترتب نیست....»
این جملات بخشی از خاطرات اسدالله علم، وزیر دربار شاه است که درباره بخشیدن بخشی از سیستان و خصوصا سرچشمههای آب هیرمند و دریاچه هامون در جلد ششم کتاب خاطراتش تحت عنوان «یادداشتهای علم» آمده، خاطراتی که سالهای خدمتش به شاه و دربار او را پوشش داده است.
بخشی از خاطراتش که در آنها به تناوب به مسئله بخشیدن قسمتی از خاک سیستان اشاره داشته و به استدلالاتی که دولت و شاه در توجیه این بذل و بخشش ارائه کردهاند، پرداخته است. شاه در یکی از ملاقاتهای خود با علم، استان سیستان را دارای منفعتی برای ایران ندانسته و آن را وبال گردن نامیده بود. دولت وقت به نخستوزیری امیرعباس هویدا هم کل عایدی این استان را چهل میلیون تومان در سال محاسبه و برآورد نموده و معادل عایدی یک ساعت نفت کشور به حساب آورده بود!
حتی قلب عناصر سرسپرده نیز به درد آمد
اما حتی برای اسدالله علم که عنصری سرسپرده بود و سالها نوکری شاه و اربابانش را کرد هم این سؤال حیرتانگیز مطرح بود که شاه و هویدا و ایضا مجلس فرمایشی (که معاهده خفتبار بخشش قسمتهایی از خاک سیستان و ایران و سرچشمههای رود هیرمند به افغانستان را تصویب کرده بود)، چگونه ارزش خاک وطن را با پول و عایدی و مسائل مادی، میسنجند؟!
او در یکی از یادداشتهای قبلیاش به تاریخ 17 خرداد 1356 یعنی زمان واگذاری سرچشمه رود هیرمند و تصویب آن در مجلس شاهی نیز نوشته بود:
«... چند دقیقهای شرفیاب بودم و مرخص شدم، دماغ کار هم نداشتم. دیشب تا صبح بیدار بودم، چون وقت خواب، چشمم به خبر مبادله اسناد هیرمند بین وزیر خارجه و سفیر افغانستان افتاد، آنچنان ناراحت شدم که با قرص خواب هم خواب سنگین چندساعته بر چشمم نیامد. به محض آن که اندکی به هوش میآمدم، این کابوس مرا در خود فرو میبرد. مدتی راه رفتم، مدتی فکر کردم، چندین دفعه استعفا از خدمت نوشتم باز پاره کردم. فکر میکردم کار گذشته را استعفای من دوا نمیکند... بالاخره دیشب ضربه آخر را زدند. کسی چه میداند؟ شاید هم از اربابهایهای نامرئی دستور ارتکاب این خیانت را داشتند. به هر حال به شاهنشاه و کشور خیانت بزرگی شد که دیگر جبرانپذیر نیست. به حدی بدحال بودم که به دفتر کار خود هم نرفتم... البته آثار این خیانت ده تا پانزده سال دیگر ظاهر میشود که من مردهام. ولی مثل این است که یک قطعه گوشت بدن مرا بریدهاند و پیش چشم من جلوی سگ انداختهاند...»
اسدالله علم به 10-15 سال بعد اشاره دارد که گویا اثرات این خیانت یعنی بخشش قسمتی از خاک ایران مشخص گردیده، یعنی خشکی هیرمند که به ایران وارد میگردد و خشکسالی سرزمین سیستان و فقر و محرومیت و آوارگی مردم آن، یعنی آنچه اینک شاهدش هستیم.
علم در همان خاطرات و کمی قبلتر به بحثهای خود با شاه اشاره دارد که نکات منفی واگذاری سرچشمه هیرمند و خاک سیستان را گوشزد کرده و البته شاه هم آن را توجیه مینموده است:
«.... 14 خرداد 1356
بلافاصله قرارداد هیرمند و کار سیستان را عرض کردم. فرمودند: «آخر اگر ما به افغانها سختگیری بکنیم در دامن روسها میافتند.» عرض کردم: «این یک مسئله جداگانه است و اینها به هر حال در دامن روسها افتادهاند، زیرا عمر داوود آفتاب لب بام است. پس چرا ما سند را مبادله کنیم و یک سند محکمی به دست دولت کمونیست بعدی افغان بدهیم؟ بهتر است قرارداد مبادله نشود.» فرمودند: «به هر حال ما باید از همین آبی که داریم استفاده خوب بکنیم.» عرض کردم: «خشکی [دریاچه] هامون یک بدبختی بزرگ منطقه است، زیرا گاوداری سیستان از بین میرود.» معلوم میشود استدلالات غلط دولت را قبول فرمودهاند...»
رضا میرپنج، اولین فروشنده خاک ایران
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
اما ماجرای بخشش قسمتهایی از خاک ایران به کشورهای همسایه از جمله استان سیستان به افغانستان، ریشه در دوران پهلوی اول دارد. درواقع یکی از نقاط سیاه کارنامه رضاخان، واگذاری بخشهایی از خاک ایران به خارجیهاست. زماني كه اراده انگليس به اين تعلق گرفت بخشي از خاك ايران به تركها يا اعراب واگذار شود، رضاخان بدون هيچگونه مقاومتي فرمانبرداري کرد.
اگر در دوران قاجار، بيگانگان با استفاده از بيلياقتي پادشاهان اين سلسله، با زور و لشكركشي بخشهايي از خاك ايران را تجزيه كردند، در دوران پهلوي بهصورت بيسابقهاي بدون هيچگونه جنگ و صفآرايي، بخشهايي از خاك ايران به غير واگذار شد.
وقتی دولت بریتانیا تصمیم گرفت که برای حفظ منافعش در مقابل شوروی سابق، پیمانی به نام «سعدآباد» مابین متحدانش در منطقه (ایران و افغانستان و عراق و ترکیه) منعقد سازد، ناگزیر آنکه باید در این میان قربانی میشد، وابستهترین این دولتها یعنی دولت شاهنشاهی ایران بود و برای تألیف قلوب دولتهای افغانستان و عراق و ترکیه، این ایران بود که باید تاوان میداد و تاراج میشد، آنهم به وسیله یک مزدور انگلیسی به نام رضا میرپنج که بعدها لقب سازنده ایران نوین گرفت!
در مورد افغانستان براساس توافقنامه سعدآباد، در ششم بهمنماه 1317 قرارداد تقسیم آب هیرمند بین تهران و کابل در 16 ماده منعقد گشت. بر این اساس، ایران از «دشت ناامید» به مساحت 3 هزار کیلومتر چشم پوشید و عملاً سرچشمه هیرمند از دسترس ایران خارج شد. یعنی علاوهبر اینکه رضاخان بخشی از خاک ایران را به افغانستان واگذار کرده بود، امکان دخل و تصرف کابل در بخشهای بالایی هیرمند عملاً میتوانست مانع از تقسیم آب بهصورت مساوی گردد.
بذل و بخششهای رضاشاه در مسئله هیرمند، وضعیت اسفناکی را برای مردم آن مناطق رقم زد. اگر دشت ناامید در اختیار ایران میماند، مردم منطقه میتوانستند از منابع آبی آن بهرهمند شوند. همانطور که در روزگاری، از آن برای کوچنشینی و دامپروری بهره میبردند. سرکنسول انگلستان در یادداشتهای سیاسی خود، به وخامت اوضاع مردم در سیستان، در تابستان 1326 هجری شمسی اشاره کرده است:
«از زابل گزارشی رسیده مبنی بر اینکه یک ماه است هیچ آبی از هیرمند به شهر نرسیده و روستاهای اطراف نیز سه ماه است بدون آب ماندهاند. مردم خشکیزده باور ندارند که دلیل آن، عدم بارش برف زمستانی است و میگویند میخواهند وارد افغانستان شده و با توسل به زور، آب را بگشایند...»
خیانت بزرگتر در عهد پهلوی دوم
قرارداد تقسیم آب هیرمند به تصویب مجلس فرمایشی شاه رسید، اما با وجودی که به امضای هیئت وزیران کابل رسیده بود مجلس شورای ملی این کشور از تصویب آن خودداری کرد. متعاقباً دولت افغانستان از دولت ایران درخواست کرد که طی یادداشت رسمی جداگانه که به تصویب مجلس ایران نیز برسد با آزادی کامل افغانستان در هرگونه مداخله در آب رودخانه هیرمند در بخش بالای بند کمالخان موافقت نماید.
این درخواست، آشکارا بر ضد منافع ایران بود، زیرا علاوهبر اینکه رضاخان بخشی از خاک ایران را به افغانستان واگذار کرده بود، امکان دخل و تصرف کابل در بخشهای بالایی هیرمند عملاً میتوانست مانع از رسیدن آبی به بند کمالخان شود تا بهصورت مساوی تقسیم گردد. بنابراین اولین گام خیانتی که علم به آن اشاره میکند در زمان رضاخان و تحت مدیریت انگلیسیها برداشته شد و دومین گام آن در دوران پهلوی دوم اما اینبار تحت حکمیت آمریکاییها.
در بخشی دیگر از خاطرات علم آمده است:
«... 15 خرداد 1356
هنوز در حالت بهت و خرابی دیروز هستم. دیشب هم با قرص خواب خوابیدم. مقداری در این فکر بودم که این دولت هویدا به شاهنشاه من خدمت یا خیانت میکند؟ ارزش وجود یک ولایت با امور اقتصادی سنجیده شود! یاللعجب! یک وجب خاک میهن به میلیارد میارزد، آن وقت بگویند سیستان که ارزش اقتصادی ندارد. حداکثر سالی 40 میلیون تومان عایدی میدهد. من در عجبم. بعد هم عرایض غلط و دروغ که مبادله اسناد محکومیت ابدی ما تاثیری ندارد. چون قانون از مجلس گذشته است و شاهنشاه توشیح فرمودهاند عجب! هرچه فکر کردم پیش دوستم بروم، نتوانستم قدم بردارم. ناچار در دفتر ماندم و به کارهای متفرقه برای تفرقه حواس پرداختم. تنها امید من روشنبینی و آیندهنگری شاه است و بس. کسی چه میداند که ضمیمه شدن افغانستان به ایران در مخیله بزرگش نباشد!...»
اینک سالهاست بر اثر همان خیانت پدر و پسر در بخشش این قسمت از خاک ایران به افغانستان که سرچشمههای رود هیرمند نیز در آن قرار دارد، علاوهبر خشکیدن رود هیرمند و ایجاد شدید پدیده ریزگردها و آلودگی محیطزیست، خشکسالی و از بین رفتن دامها و مزارع مردم آن خطه نیز موجب فقر مضاعف و آوارگی و کوچ اجباریشان شده است و همچنان مسئله حقابه هیرمند، موضوع اختلاف دیرین و 90 ساله ایران و افغانستان پا برجاست.
🔴تمام مناقشات منطقه ای ایران از گور پهلوی بلند میشه؛
👈با فروش #دشت_ناامید، سر منشا رود هیرمند رو از دست داد!
👈با فروش #آرارات، یکی از مهمترین منابع طبیعی و آبی را نابود کرد!
👈با جدایی #بحرین، چاههای نفتی وسیع رو به انگلیسی ها واگذار کرد!
👈انوقت همین وطن فروشا الان برامون ژست وطن پرستی گرفتن!
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
⚫️🔴⚫️قوه قضائیه تکلیف این شوخی را مشخص میکند!
اسحاق جهانگیری، فعال چپ و معاون اول دولت رئیس جمهور روحانی اخیراً طی اظهاراتی در جمع تعدادی از مدیران اصلاحطلب در دولتهای گذشته، پیرامون شکایت قالیباف گفته است:
"این رفتار از شوخی های دوران ما است که یک نامزد از نامزد دیگر به خاطر مسائل طرح شده در مناظره ها که مردم آن مباحث را شنیده و خود قضاوت کرده اند، شکایت میکند."
به گزارش جماران، او میافزاید: در انتخابات ۹۶ ایشان به اشکال مختلف مسائل شخصی یا موضوعاتی که در حوزه مستقیم مسئولیت بنده نبود را مورد سوال قرار داد. من ضمن پاسخ، به طرح چند پرسش پیرامون موضوعاتی که آن زمان و شاید هنوز در افکار عمومی مطرح بود مانند املاک نجومی، چگونگی واگذاری سهام شهرداری در بانک سرمایه و... پرداختم که ایشان به این سوالات پاسخی نداد. ظاهرا ایشان اهل پاسخ گویی نیست. در حالیکه مسئولان جمهوری اسلامی باید بدانند بدون استثنا باید به افکار عمومی پاسخ بدهند."[1]
*آقای جهانگیری گویا نه پاسخ قوه قضائیه مبنی بر کذب بودن تمام این اتهامات (املاک نجومی و غیره) را شنیده و نه تمایلی داشته به پاسخگویی قالیباف در قبال تک به تک این تهمتها در مقاطع مختلف گوش فرا دهد.
ضمن اینکه در آن مناظره انتخاباتی کذا هم وقتی برای پاسخ دادن به این اتهامات نبود.
معالوصف هم مردم و هم مخاطبان آقای جهانگیری منتظر خواهند بود تا نظر قوه قضائیه بعنوان داور اصلی، در قبال اتهامات جهانگیری را بشنوند.
فضای رسانهای و سیاسی ما به شدت محتاج این است که هر شخصی مسئول اظهارات و حتی وعدههایش باشد و در قبال آنها تشویق یا مجازات یا استنطاق شود.
گفتنیست، مشاور سیاسی و رسانه رییس مجلس در واکنش به این اظهارات جهانگیری به ایسنا گفته است: ۸ سال آقای جهانگیری با مردم شوخی کرد، یکبار هم با صدور حکم دادگاه، ما با او شوخی میکنیم!
گروه روشنگری و تبیین روایت ها 👈 گام دوم انقلاب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
👇کانال گام دوم انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
🟢🟢🟢 می گویند کسی منتظر انتخابات نیست!
2 گام تا شورش مسلحانه؛ یک گام بر صندوق رأی و یک گام به سمت خیابان
حسین نورانینژاد، فعال اصلاحطلب و عضو کادر حزب اتحاد ملت اخیراً طی یادداشتی که کانال تلگرامی امتداد آنرا منتشر کرد، نوشته است: در یکی از شدیدترین دوران نارضایتی مردم از شرایط عمومی کشور، کمتر کسی به فکر تغییر ریل حکومتداری و بهبود شرایط از مسیر انتخابات است...امروز در مواجهه با حاکمیت یکدست ناشی از دو انتخابات کمشور 1398 و 1400 کمتر کسی از رای ندادن خود پشیمان است و چهبسا برخی از مشارکتکنندگان در آن دو انتخابات احساس بیهودگی از آن تصمیم خود دارند. چه چیزی باعث این تغییر شرایط شده است؟
او در ادامه به زعم خود به طرح برخی مسائل و مشکلات و ادعاها به عنوان دلایل این بیانتظاری و سرخوردگی فرضی پرداخته و در خاتمه نیز مینویسد: تغییر این شرایط هم پکیجی برای تغییر همه این زمینهها در ابعاد ساختاری و رویکردی و رفتاری را با هم میطلبد وگرنه بعید است رفتار سیاسی طیف ناراضی جامعه تا اطلاع ثانوی تغییر محسوسی کند، حتی اگر برخی نیروهای سیاسی منتقد یا اصلاحطلب برای این تغییرات مجاب شوند و برای آن تبلیغ کنند.[2]
*بدیهیترین دلیل برای مطلوبیت انتخابات و لزوم منتظر بودن برای آنرا باید در کلام کسانی جست که معتقدند مشکلات زیادی در کشور وجود دارد. و چه دلیلی از این بهتر و واضحتر که برای تغییر ریل معقول اجرائیات کشور هیچ راهکار و چارهای به جز انتخابات وجود ندارد.
اما اینکه چرا امثال آقای نورانینژاد و سایر دوستان ایشان که در "ستاد تحریم انتخابات" حضور دارند؛ از این حقیقت بزرگ (راه حل بودن صندوق رأی) با مردم سخن نمیگویند را باید در سوء نیتهای اثباتشدهی آنان جست.
سوء نیتی که میداند بر زمین گذاشتن صندوق رأی یعنی برداشتن اسلحه(!) و از آنجا که همین خواب را برای نظام اسلامی و امنیت مردم دیده است؛ پس چارهای ندارد جز اینکه در مقابل آفتاب حقیقت بایستد تا تقلا کند کسی نور را نبیند.
جالب است که در اظهارات و اقاریر این قبیل افراد میبینیم که دائما اصرار دارند که دوران روحانی یا خاتمی خوب بوده اما هیچ تشویقی برای انتخابات بعنوان مسیری که میتواند مطلوب مطلق یا نسبی اینان در اجرا و سیاست را دوباره روی کار بیاورد، نمیبینیم!
نمیبینیم چون همانطور که اشاره شد پروژه اینان سالیانی است که به سمت "فتنه اقتصادی" و جنگ مسلحانه سوق پیدا کرده است و فتنه اقتصادی هم جز با ذبح صندوق رأی ممکن نیست.
دقت شود که بهانه اینان مبنی بر "نبود نامزد مطلوب ما در انتخابات" هم یک بهانه بیمبناست زیرا اولا اینان نزدیک به 40 سال با همین قوانین فعلی در انتخاباتها شرکت کرده اند و ثانیا آقای نورانینژاد و سایر دوستان تحریمیاش در انتخابات 92 هم نامزد مطلوب نداشتند اما عقلانیت به خرج دادند و از "نامزد نزدیک" یعنی حسن روحانی حمایت کردند.
لذا سؤال اینجاست که چرا دیگر حاضر به این کار نیستند؟!
و البته پاسخ هم آنجاست که حاضر نیستند چون میخواهند تا عمرشان تمام نشده؛ بر باد رفتن نظام را از مسیر خشونت خیابانی و فتنه اقتصادی ببینند و همانطور که اشاره شد؛ این پروژه شوم از مسیر "تحریم انتخابات و ذبح صندوق رأی" بعنوان یگانه راه مردم برای تغییر معقول اوضاع محقق میشود.
مجددا تأکید میشود که شیوع مشکلات اتفاقا بهترین دلیل برای شرکت در انتخابات و مشارکت گسترده است تا فرایند حل مشکلات کشور با "رأی خوب" مردم؛ سرعت بیشتری پیدا کند.
اما آقای نورانینژاد و دوستان تحریمیشان در ستاد اصلاحات این را نمیخواهند...
جالب است که ما پیش از این در یک تخاطب رسانهای از نورانینژادِ تحریمی که منکر تقلای اصلاحطلبان ستادی برای برداشتن اسلحه شده بود، پرسیدیم که آیا در 2 راهی صندوق رأی و اصلاحات سخت و مسلحانه؛ راه سومی را هم میشناسد یا خیر؟ که البته آقای نورانینژاد سکوت کرده و پاسخی نداشتند![3]
گفتنیست، ستاد اصلاحات تاکنون دو انتخابات 98 مجلس و 1400 ریاستجمهوری را رسما تحریم کرده است.
لکن حزب کارگزاران و چند حزب دیگر با این تصمیم غلط و غیر عقلانی همراهی نکرده و در انتخابات شرکت کردهاند.
اشاره خط پایانی یادداشت نورانینژاد مبنی بر اینکه "حتی اگر برخی نیروهای سیاسی منتقد یا اصلاحطلب برای این تغییرات مجاب شوند" اشاره به همین کورسوهای عقلانیت در اردوگاه اصلاحات است که گویا از نظر نورانینژاد و دوستانش، همین کورسوها هم باید ذبح شوند!
گروه روشنگری و تبیین روایت ها 👈 گام دوم انقلاب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
👇کانال گام دوم انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
⚪️🔘چه کسی هیرمند را به افغانستان بخشید؟
به گزارش مشرق، یکی از کاربران فضای مجازی در صفحه توئیتر خود نوشت:
میدونستید هیرمند رو اعلیحضرت شاهنشاه به افغانستان بخشیدند و ما رو در این مصیبت انداختند؟!
اسدالله علم در یادداشتهایش نوشته: «شاه فرمودند: به هر حال ما باید از همین آبی که داریم استفاده خوب بکنیم!» و در ادامه وقتی علم اصرار برای تأخیر امضای این قرارداد رو بیفایده دید، نوشت: «وقت خواب چشمام به خبر مبادله اسناد هیرمند بین وزیر خارجه و سفیر افغانستان افتاد، آنچنان ناراحت شدم... البته این خیانت، 10 تا 15سال دیگر ظاهر میشود که من مُردهام. ولی مثل این است که یک قطعه از گوشت تن مرا بریدهاند و پیش چشم من جلوی سگ انداختهاند!»
هر بدبختی در جمهوری اسلامی، ریشه در رژیم منحوس و وطنفروشِ گذشته داره!
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
گام دوم انقلاب
🟠⚫️🟠برای اینکه ترکیه و ژاپن مهاجرانی و زیباکلام ندارند!
رئیس اتاق فکر آشوب افکنی علیه جمهوریت و انتخابات در ایران، مدعی حسرت خوردن برای انتخابات ترکیه شد.
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت:عطاءالله مهاجرانی در روزنامه اعتماد نوشت: «بعد از انتخابات روز شنبه ۲۴ اردیبهشت، اردوغان گرچه نتوانست اکثریت آرا را کسب کند و در دور نخست پیروز شود، اما همه قراین نشان میدهد که در دور دوم انتخابات در هفتم خرداد، احتمال پیروزی او از رقیبش نهتنها کمتر نیست، بلکه بیشتر است... اردوغان چگونه با رویکردی سنجیده ترکیه را به جایگاهی با اهمیت در اقتصاد و سیاست جهان رسانیده است؟... جنگ روسیه و اوکراین موجب شد که اختلال در صادرات گندم پیش آید. تحریمهای روسیه از سوی آمریکا و غرب هم مزید علت شد. در این میان ترکیه، با استفاده از موقعیت جغرافیایی-سیاسی بسیار مناسب، همکاری با سازمان ملل و روسیه و اوکراین وارد صحنه شد تا ابتکار صادرات گندم روسیه و اوکراین را در دست بگیرد. سیاستی که به «ابتکار صادرات غلات از دریای سیاه» مشهور شد.
این رویکرد، یعنی استراتژی مبتنی بر صلح و کسب منافع حداکثری برای ترکیه، در بیست سال گذشته، چهره اقتصادی، صنعتی و کشاورزی و خدماتی و سیاسی ترکیه را به کلی دگرگون کرده است. در یک کلام اردوغان توانسته اقتصاد ترکیه را در دو دهه تقریبا سه برابر کند. استانبول را به یکی از پررونقترین و زیباترین شهرهای جهان تبدیل کند. جذب سرمایه خارجی به ارقام مهم و تعیینکنندهای در اقتصاد ترکیه رسیده است.
از سال ۱۹۷۳ تا ۲۰۰۲، مجموعه جذب سرمایه خارجی در ترکیه ۱۵ میلیارد دلار و از ۲۰۰۳ تاکنون، تقریبا بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار بوده است! این سرمایه در صنعت ساختمان، انرژی و خدمات، رسانه و... صرف شده است. تعداد شرکتها با سرمایه خارجی در سال ۲۰۰۲، یعنی ابتدای دوره اردوغان ۵۶۰۰ شرکت بوده است، اکنون بیش از صد هزار شرکت با سرمایه خارجی در ترکیه فعالند که چندین هزار شرکت ایرانی هستند!
شرکتهای ایرانی و اخیرا شرکتهایی که در حوزه علوم و تکنولوژی جدید فعالیت میکنند، با تشویق و تدارک و برنامهریزی به ترکیه جذب میشوند. واحدهای صنعتی بخش خصوصی در ایران، با سرمایهگذاری بخش خصوصی ترکیه، به رونق اقتصاد ترکیه کمک میکنند... دو دهه پیش یکی از مقامات که به ژاپن رفته بود، گفت ما میخواهیم ژاپن اسلامی بشویم! بسیار خوب نشدیم، ترکیه را دریابیم!»
همزمان، روزنامه هممیهن هم به قلم صادق زیباکلام نوشت: «چنین امکانی وجود ندارد که ما هم شاهد انتخاباتی مثل ترکیه باشیم... واقعیت امر این است که ترکیه سالها از نظر دموکراسی از ما در ایران جلوتر است. اساسا نفس اینکه یک نفر به اسم آقای رجب طیباردوغان که دو دوره رئیسجمهور بوده است و بیش از دو دهه است قدرت را در اختیار دارد، مجبور شود تن به رقابت سیاسی اینچنینی دهد که ۴۵ درصد رایدهندگان بیایند و به رقیب او رای دهند، این اساسا نشان دهنده دموکراتیک بودن ترکیه در مقایسه با ایران است که در این کشور، ساختار قدرت میتواند به این شکل مورد چالش قرار بگیرد. صدالبته که ترکیه، نروژ و سوئیس و سوئد نیست، ترکیه حتی به پای هند و ژاپن هم نمیرسد، اما واقع مطلب این است که قدرت در ترکیه بعد از دو دهه میتواند مورد چالش قرار بگیرد. همین قدر که یک عده میتوانند پای صندوق بروند و به رقیب کسی رای دهند که دو دهه قدرت را در اختیار داشته، به نظر من این نشانه حداقلی از توسعه سیاسی به شمار میرود».
درباره سخنان مهاجرانی و زیباکلام باید یادآور شد که ژاپن یا ترکیه، امثال موسوی و خاتمی و هاشمی و... را نداشتند که زیر میز انتخابات بزنند و در مقابل رای اکثریت (جمهوریت) بلوا بر پا کنند. ژاپن یا ترکیه، مثل مهاجرانی را نداشت که پس از چند ده سال حضور در مناصب حکومتی، به لندن بگریزد، اتاق فکر آشوب سبز در خارج کشور تشکیل دهد و برای بورسیه کردن فرزندش از سفارت عربستان درخواست پول کند. ژاپن یا ترکیه سیاستبازی با مختصات آقای مهاجرانی ندارند که در میانسالی بگوید «اگر در جوانی وارد سیاست شدم مربوط به شیر درازگوشی بود که در کودکی خوردم و دیگر به سیاست برنمیگردم»، اما تا دری به تخته خورد و آتش فتنه سبز توسط مزدوران انگلیس و آمریکا و اسرائیل شعلهور شد، به سیاستبازی مبتذل برگردد و با طرح اسب تروا، چنان کمدی سیاهی به یادگار بگذارد که در میان اپوزیسیون همسو به عنوان درازگوش تروا ضربالمثل شود!
درباره شرایط اقتصادی هم با وجود اینکه ترکیه تحریم نیست، اما سال گذشته حتی رکورد تورم ۱۰۸ درصدی را هم ثبت کرد و پول ترکیه در یک سال، ۴۰ درصد ارزش خود را از دست داد. بدهی ترکیه ۴۶۵ میلیارد دلاری است.
همچنین باید به آقای زیباکلام یادآور شد که پس از کودتای ژوئیه ۲۰۱۶ در ترکیه، دولت اردوغان ۷۷ هزار نفر را بازداشت کرد. ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر محاکمه شدند. ۱۳۰ فرماندار و استاندار، ۲۷۴۵ قاضی و دادستان (توأم با ضبط دارایی و املاک)، ۱۷۵۵ رئیس و معاون رئیسدانشگاه، ۳۶ هزار معلم و ۹۰۰۰ کارمند وزارت داخله اخراج شدند. بیش از ۱۰۰ هزار نفر کارشان را از دست دادند. دولت همچنین، ۴۵ روزنامه، ۱۵ مجله، ۲۳ فرستنده رادیو، ۱۶ فرستنده تلویزیون و ۲۹ بنگاه نشریاتی را تعطیل کرد. گذرنامه ۵۰ هزار نفر باطل اعلام شد. اما در ایران برخی متهمان کودتای سبز نهتنها با اغماض روبهرو شدند، بلکه در دولت روحانی به وزارت و معاونت هم رسیدند.
گفتنی است در انتخابات اخیر ترکیه، اردوغان ۲۷ میلیون و ۸۸ هزار رای (۴۹.۵ درصد) و قلیچدار اوغلو ۲۴ میلیون و ۵۶۸ هزار رای (۴۴.۸۹ درصد آرا) را به خود اختصاص دادهاند. اما با وجود این که فاصله رای دو رقیب، ۲/۵ میلیون نفر بیشتر نبود، طرفداران قلیچدار اوغلو مدعی تقلب و مرتکب آشوب نشدند؛ خیانتی که مدعیان اصلاحطلبی (حامیان موسوی و خاتمی)، با وجود فاصله بیش از ۱۱ میلیونی رای موسوی و احمدینژاد در انتخابات ۱۳۸۸ ایران مرتکب شدند.
گروه روشنگری و تبیین روایت ها 👈 گام دوم انقلاب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
👇کانال گام دوم انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308