بازدید فرماندهی حوزه و مسول سازندگی حوزه مقاومت بسیج حضرت ابوالفضل علیه السلام قاقازان شرقی از عرصه های پیشنهادی اردوی های جهادی و جهت تهیه مصالح و هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری اردوی جهادی در تابستان.
علاقمندان به شرکت در اردوهای جهادی میتوانند با برادر محمد امین محمدی مسول بسیج سازندگی حوزه ارتباط گرفته اعلام آمادگی نمایند.
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
بازدید فرماندهی حوزه و مسول سازندگی حوزه مقاومت بسیج حضرت ابوالفضل علیه السلام قاقازان شرقی از عرصه های پیشنهادی اردوی های جهادی ، جهت تهیه مصالح و هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری اردوی جهادی در تابستان.
علاقمندان به شرکت در اردوهای جهادی میتوانند با برادر محمد امین محمدی مسول بسیج سازندگی حوزه ارتباط گرفته اعلام آمادگی نمایند.
ضمناً در صورتیکه خانواده معسر و نیازمند که نیاز به کمک رسانی و انجام تعمیرات ساختمانی دارند به بسیج سازندگی حوزه و فرماندهان پایگاهها اطلاع دهید.
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
♦️تلفات سنگین طالبان در درگیری امروز / افزایش تعداد کشتهها به ١٢ نفر
🔹تلویزیون افغانستان اعلام کرد در درگیری امروز ١٢ نفر کشته و ٣۶ نفر زخمی شدهاند
🔹پیشتر فرماندهی فراجا کشورمان از تلفات سنگین طالبان خبر داده بود./
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
مهدی احمدی سرباز مرزبانی که در درگیری با طالبان به شهادت رسید
🔹تصویر سرباز وظيفه "مهدی احمدی" که در حين حراست و پاسداری از مرزهای عزت و شرف ايران اسلامی در درگيری مسلحانه با نیروهای تحت امر طالبان در نقطه صفر مرزی ايران و افغانستان به فيض عظمای شهادت نائل آمد؛ شهید مجرد و ساكن استان خراسان شمالی بود. اخبار سپاه قدس
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 زلنسکی در پیامی به مردم ایران:
چه سودی برای شما دارد که پهپاد به روسیه میدهید تا سربازان ما را بکشند ... پهپادهای ایرانی هنوز به هدف می خورند.
🔸پ ن:
۱_ زلنسکی با القای این مطلب که ایران به روسیه پهباد میفروشد و این پهپاد ها موجب آسیب دیدن مردم عادی در اوکراین شده است تلاش می کند فشار مجامع بینالمللی را بر کشورمان زیاد کند و در نتیجه مردم مقابل نظام قرار گیرند.
۲_ اوکراین همان کشوری بود که در تجاوز آمریکا به خاک عراق آن هم با وجود مخالفت سازمان ملل ،سومین تامین کننده پیاده نظام آمریکا در کشتار مردم بی دفاع عراق بود.
۳_ در ماجرای سانحه هواپیمای اوکراینی ، زلنسکی مو به مو دستورات آمریکا را اجرا کرد و هر اتهام ممکنی را در محکومیت کشورمان در مجامع بین المللی، نثارمان کرد.
🙈جناب دلقک، حافظه تاریخی مردم ما را آزمایش نکنید.
✍احمد فرضعلی نژاد
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
هرچند برخی خبرسازیها درباره تنش نظامی امروز در مرزهای شرقی میتواند برای به حاشیه بردنِ اتفاقات مثبت چند روز اخیر و حتی سفر فردای سلطان عمان به تهران باشد اما بنظر میرسد تلفات بالای امروز طالبان (مخصوصا اگر با ابزارهای دیپلماتیک و حتی اقتصادی همراه شود) بتواند تا حدودی آنها را سر عقل بیاورد؛ البته بنظر میرسد در تحلیلها اولا نباید طالبان را یکدست تصور کرد و حتی برخی رفتارهای تنشزای آن را به کل افعانستان تعمیم داد و درثانی ضمن پیگیری موضوع حقآبه، باید مراقب برخی خاله خرسهای داخلی (که در سابقهشان حتی پیشنهاد جنگیدن کنار صدام در برابر آمریکا وجود دارد) هم بود!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
♦️ ️هشدار سپاه به غربیها؛بامهره سوخته منافقین بازی نکنید
🔹 سردار «نیلفروشان» معاون عملیات کل سپاه:
به غربیها هشدار میدهیم تجربههای گذشته را تکرار نکنید و با مهره سوخته منافقین مجدداً بازی نکنید؛ کاری نکنید که چکمههای دهه شصتمان را دوباره به پاهایمان کنیم وگرنه دوباره مجبور به التماس میشوید.
🔹 ما اهل حساب و کتاب با دشمنان هستیم و طلبکار کسی نمیمانیم و طلبمان را وصول میکنیم؛ میتوانید از رژیم صهیونیستی بپرسید که پاسخ شرارتهای سال گذشتهاش را چگونه دریافت کرده و نیز به شکل روزانه دریافت میکند.
🔴 به کمپین بزرگ انقلابیون بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/2182086783Cb32c15873f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📗خرمشهرها در پیش است📗
مقام معظم رهبری: جوان های عزیز! بچه های عزیز من، خرمشهرها در پیش است!
البته نه در میدان جنگ نظامی، بلکه در میدانی که از جنگ نظامی هم سخت تره!
📗نکته: با توکل به حق تعالی بالاترین تجهیزات نظامی را ارتش و سپاه ما در اختیار دارند، که دشمن جرئت تعدی نظامی ندارد.
ولی دشمن با فکر و ترفند وارد می شود، که عمده شکارش هم جوانان هستند، اینکه مقام معظم رهبری می فرمایند: از خرمشهر ها سخت تر است همینجاست.
چون دشمن اتاق فکر دارد و ساعت ها فکر می کنند، که چگونه عمل کنند تا جوانان ما به پذیرند که اهداف دشمن در جهت پیشرفت امور مختلف آنهاست.
اینجاست که شناخت و حق و باطل برای جوانان مشکل می شود.
چون آنها طوری طراحی می کنند، که مهربانتر از مادر جلوه کنند.
ای جوانان عزیز! اگر گوش شما به زبان ولی فقیه زمان باشد، نگران افتادن در دام شیطان نباشید، چون عاقبت بخیری، در ولایی بودن است.
خدا را شکر ولی فقیه زمان ما هم مرجع تقلید است، هم سیاستمدار و هم سرآمد در رشته های مختلف، که از مشاوره متخصصان در همه امور بهره می برد و مهمتر از همه، اهل مطالعه است، که به او این امکان را می دهد، که در انتخاب مسیر رشد و تعالی برای دیگران الگوی مطمئنی باشد» م م» ۱۴٠۲/۳/۷👇
@mhg12871338
📗📗📗📗📗
‼️ ضرورت اقدام قاطع و بازدارنده در مقابل طالبان
🔺ماجراهای چندماه اخیر با طالبان از جمله موضوع #حقابه_هیرمند، مواضع نسنجیده و مخالف حسن همجواری تعدادی از فرماندهان طالبان در مورد جمهوری اسلامی و درگیری های چندباره مرزی نشان داد حکومت طالبان، حکومتی غیرقابل اعتماد، غیر پاسخگو، دور از منطق و سرکش است که عدم مقابله بازدارنده با آن برای کشور هزینه خواهد داشت.
🔹 مشخصاً عده ای ابله، افراطی و متوهم در بدنه طالبان به دنبال تند کردن فضا و ایجاد درگیری با جمهوری اسلامی اند که لازم است دستگاه سیاست خارجی، نیروهای مسلح و سیستم امنیتی کشور در این زمینه هوشیار بوده و اقدامات قاطع و بازدارنده ای به عمل آورند.
🔸 در این میان البته باید با پختگی و تدبیر مناسب مراقب بود تا هزینه غیرضروری به کشور تحمیل نشود.
♦️در عین برتری قطعی و توان بالای جمهوری اسلامی برای وارد کردن ضربات کوبنده به طالبان، باید دانست ایجاد یک درگیری تمام عیار بین ایران و طالبان حتماً هدف و مطلوب دشمنان قسم خورده و فرصت طلب ماست و در ماجراهایی مثل درگیری مرزی امروز باید نگاه ما هوشمندانه مراقب توطئه و شیطنت صحنه گردانانی مثل آمریکا و انگلیس و اسرائیل باشد.
✍️ سید مسعود موسوی
#سواد_امنیتی #امنیت_ملّی #ایران_امن_و_مقتدر #شهدای_امنیت #فراجا #مرزبانی #سپاه_پاسداران
#نبرد_ما
⭕ @nabardema
🔰 دنبال کنید 🔰
♦️ ایتا ♦️ روبیکا ♦️ ویراستی
هدایت شده از کانال قزوین سلام 💠
شرایط ثبت نام و اعطای تسهیلات اعتبارات جز2 بند ب تبصره 16 قانون بودجه 1401 کشور
لینک دریافت کسب اطلاعات بیشتر و فایلهای راهنما:
https://qstp.ir/%d8%b4%d8%b1%d8%a7%db%8c%d8%b7-%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d9%86%d8%a7%d9%85-%d9%88-%d8%a7%d8%b9%d8%b7%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d8%b3%d9%87%db%8c%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d8%b9%d8%aa%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d8%aa/
🔸روابط عمومی پارک علم و فناوری قزوین
🇮🇷 🌐به کانال
🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
بپیوندید☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺پاسخ جالب پاکبان مشهدی به گروهک تروریستی طالبان
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
🔴 شروع جنگ جهانی سوم!
🔹 "اظهارات کلیدی" سفیر چین در فرانسه!
❌ لطفا با تامل بیشتری مطالعه فرمایید🙏
🔸 سفیر چین در فرانسه؛"لو-شایه" طی هفته گذشته گفت:"کشورهایی که از اتحاد جماهیر شوروی جدا شده اند، کشورهای حققیقی نیستند! و هیچ جایگاه بین المللی ندارند چون؛ هیچ توافق بین المللی برای تحقق حاکمیت ملی آنان وجود ندارد!" مثل "ج.باکو"، وی اضافه کرده است؛"کریمه هم از نظر تاریخی بخشی از روسیه بوده که توسط "نیکیتا خروشچف" به اوکراین بخشیده شده است!" کریمه را خروشچف زمانی به اوکراین بخشیده که خود، حاکم کل شوروی بوده و خود اوکراین هم بخشی از جماهیر شوروی بوده است در واقع بخشش او انگار از این جیب به آن جیب گذاشتن بوده است مثل بخشش "قره سو و بلندی آرارات" به ترکیه که کاملاً غیر قانونی ست. یعنی؛ "آقای لو-شایه"؛ انضمام کریمه به روسیه را برسمیت شناخته است بعبارت دیگر اگر ایران روزی تصمیم به تصرف و الحاق ج.باکو، قره باغ، نخجوان، قره سو و ارتفاعات آرارات به سرزمین اصلی خود بگیرد از نظر چین قانونی ست و چین آنرا بلافاصله البته بنابه منافع راهبردی خود به رسمیت خواهد شناخت و ایران می تواند روی این موضوع کار کند.
🔸 اما آقای "لو-شایه" چرا این حرف ها را زد؟! پشت این اظهارات از یک مقام کاملاً رسمی و آشنا به حقوق و روابط بین الملل آنهم سفیر چین در فرانسه!؛ چه تحولات و تغییراتی نهفته است؟! ایران؛ چه نگاه و برنامه ای برای استفاده از این مواضع پکن خواهد کرد؟! این سخنان سفیر چین آیا می تواند دلیل جیغ بنفش و سر و صدای پیشدستانه ی "الهام علی اف" باشد؟! چین؛ شریک راهبردی ایران و روسیه چرا چنین مواضع #شوکه_کننده و غافلگیرانه را اعلام کند؟! آیا این اظهارات سیاسی چین، نوعی #پاس_گل دادن به ایران و روسیه برای #احیای_تمدنی 'گذشته خودشان' نیست؟! مثل ایفای نقش راهبردی در توافق ایران و عربستان که همه را شگفت زده کرد. و..
🔸 "لو-شایه" آشکارا کشورک های جداشده از اتحاد جماهیر شوروی را تهدید می کند که اگر در کانتکست شرقی(مثلث: چین، روسیه، ایران موسوم به #چیرو) وارد نشوید و همچنان در صدد حفظ #نظم_آمریکایی! باشید، توسط اردوگاه شرقی بلعیده خواهید شد! این اظهارات به قدری شوکه کننده بود که برخی از کشورهای اروپای شرقی خواستار اخراج آقای "لو-شایه" شدند. پیام این سخن؛ این است که؛ به احتمال خیلی زیاد یک #جنگ_جهانی دیگر در پیشِ رو خواهیم داشت! و همین دلیل واضحی ست که عرب ها و دیگر کشورهای ضعیف به ایران پناه می آورند تا در امان بمانند. آنها #سوریه و رفتار ایران در حمایت استوار از او را جلوی چشم خود می بینند که ایران چگونه او را در مقابل #تهاجم ۸۲ کشور! در کنار "اوباما" حفظ کرد. باید تهدیدات چینی ها را جدی گرفت بویژه برخی از کشورک های تازه تازه تاسیس خیلی باید حواس خود را جمع کند جنگ فراگیری در پیش روست.
۱۴۰۲/۰۲/۲۴
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
✏️ماهنامه فارین افرز از قدیمیترین ومعتبرترین نشریات سیاست خارجی آمریکا به زندگی سیاسی و اجتماعی آیتالله خامنهای پرداخته است
این نخستین بار است که یک مجله معتبر آمریکایی تیتر اولش را به مرور مواضع رهبر ایران اختصاص میدهد.
در این شماره عکس ایشان را روی جلدش چاپ کرده، این کار بیسابقه بوده که چهرهای سیاسی را به صورت تکی و تمام صفحه چاپ کند
گدین روز، مدیر مسول مجله گفت:
علت اختصاص مطلب اصلی نشریه به آیتالله خامنهای، آشنایی بیشتر مخاطبان آمریکایی از رهبری ایران است که "قدرت سیاسی بسیار دارد و تصمیمات و سخنانش با پیامد های مهم منطقهای و بینالمللی همراه است"
این مجله تیزهوشی و مدیریت بالای آیتالله خامنهای را مانع تحققق اهداف غرب در مقابل ایران دانسته است
مقاله (جنگ آیتالله): این مرد 80 ساله بی سر و صدا به قدرتمندترین مرد خاورمیانه تبدیل شده است. آیتالله خامنهای طی 30 سال رهبریاش، همیشه یک مشکل آزار دهنده برای رؤسای جمهور ایالات متحده بوده است
@jahadetabeen8
#⃣ #جهاد_تبیین
چرا #صادق_هدایت دست به #خودکشی زد؟
یکی از دردهای هدایت، بیهدفی، بی آرمانی و اعتقاد نداشتن به #خدا بود. اگر هدایت میتوانست در زندگی برای خود #پناهگاهی بیابد تا به هنگام دردها و رنجهایش به آن پناه ببرد، هیچگاه این گونه فکر نمیکرد. اگر او از ایمان و آرمانی والا برخوردار بود تا او را از رنجهای تنهائی و بیپناهی نجات دهد به #پوچگرائی متمایل نمیشد. و در نتیجه، دست به خودکشی نمیزد.
وی روشنفکری است که دریافت درستی از #دین و مذهب ندارد و شناختش از دین همان #خرافات و بیراهههایی است بعضی از عوام از خدا دارند. اگر هدایت بینش درستی از دین داشت، کارش به مرگ با گاز نمیكشيد و خود را نمیكشت. قرآن دراین باره میفرماید: «لاتقتلوا انفسکم ان الله بکم رحیما» [نساء / 29] خود را نکشید که خداوند نسبت به شما رئوف و مهربان است.»
او خود را در عالم، وجودی بیگانه و گمنام میدانست که فقط میتوانست به امور پوچ و #بیهوده برخورد کند. هدایت خود را یکه و تنها میپنداشت که در جهانی تهی از معنا و مفهوم بدون اختیار و اراده گام به عرصه هستی نهاده و باید رنج بکشد، درد و ناله سر دهد. او جهان را عاری از معنا و مفهوم میدانست. برای وی هدفی مشخص نبود. بیشتر #آثار وی، پیام آور #پوچی هستند. درمیان آثار منتشر شده او، « زنده به گور» و «بوف کور»، بیش از همه پیام آور فلسفه پوچی هستند.
وی در ابتدای کتاب بوف کور تصریح می کند:
نه مال دارم که دیوان برد ، نه دین دارم که شیطان برد.
🗞 @Ancients ⏳
🟣🟣🟣مشارکت و استصواب
انتخابات ترکیه –که شرکت در آن اجباری است- موجب شد دوباره تحقیر خودی از سوی کسانی که احساس میکنند راهی به قدرت ندارند داغ شود و علت مشارکت بالا را در ترکیه نبود نظارت استصوابی بدانند.
به گزارش مشرق، عبدالله گنجی فعال رسانه ای، در سرمقاله روزنامه جوان نوشت:
انتخابات ترکیه –که شرکت در آن اجباری است- موجب شد دوباره تحقیر خودی از سوی کسانی که احساس میکنند راهی به قدرت ندارند داغ شود و علت مشارکت بالا را در ترکیه نبود نظارت استصوابی بدانند. همین دسته افت مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۸ و ریاستجمهوری ۱۴۰۰ را به علت وجود نظارت استصوابی شورای نگهبان میدانند.
عنوان نظارت شورای نگهبان سالهاست محل مناقشه است و همانهایی که میخواهند سر به تن جمهوری اسلامی نماند بارها هشدار دادهاند که این نظارت به نابودی نظام و دور شدن مردم از آن منجر میشود. در این نوشته به ماهیت نظارت استصوابی و حسن و عیب آن وارد نمیشویم و موضوع ما نیست، اما با دو سئوال به این منطق میپردازیم که قبل از نظارت استصوابی که در سال ۱۳۷۴ در مجلس پنجم به تصویب رسیده است (و محل مناقشه است) طور دیگری عمل میشده است؟ و سؤال دوم اینکه بعد از مصوبه مذکور مشارکت مردم در انتخابات افت کرده است؟
راستی تاکنون کسی قبل و بعد اجرای این قانون را مقایسه کرده است، آیا تفاوتی مشاهده شده است؟ اگر کسی مدعی است که از مقطعی قانون انتخابات به نظارت استصوابی تغییر کرده این زمان ۱۳۷۴ است و اعمال آن از ریاستجمهوری هفتم (خاتمی) و مجلس ششم (زمستان ۱۳۷۸) بوده است. ابتدا به سؤال اول پاسخ میدهیم که آیا قبل از این موعد، انتخابات به شکل دیگری بوده است و ناگهان ریل عوض شده است؟ منظور از نظارت استصوابی یعنی «نظارت بر همه مراحل انتخابات از ثبتنام تا تأیید انتخابات» و در اصطلاح حقوقی از واژه «تمامی مراحل» استفاده میشود و این مورد نقد عمده اصلاح طلبان است.
سؤال این است که این نوع نظارت از مجلس پنجم به بعد اعمال شده است؟ خیر، حتی در مصوبه ۵۹/۷/۳ مجلس و در ماده ۳ آن آمده است «هیئت مرکزی نظارت بر تمامی مراحل انتخابات.... نظر دارد» و در مصوبه مجلس مجدد و در سال ۱۳۶۲ آمده است «نظارت بر انتخابات مجلس بر عهده شورای نگهبان میباشد. این نظارت عام و تمام مراحل و در کلیه امور مربوط به انتخابات جاری است». ۱۳۶۵/۹/۵ باز به همین ماده ۳ تأکید میشود و در مجلس چهارم در فروردین ۱۳۷۱ اعمال نظارت استصوابی بارز میشود. در مجلس دوم نیز در ۱۳۶۳/۱/۲۶ اعضای نهضت آزادی و جبهه ملی و... رد صلاحیت میشوند.
مرحوم بازرگان در ریاست جمهوری ۱۳۶۴ رد میشود و امام نیز سکوت میکنند. در انتخابات ریاستجمهوری نیز چنین است.
در انتخابات دوم ریاستجمهوری ۷۱ نفر ثبتنام و چهار نفر تأیید میشوند. در ریاستجمهوری سوم ۶۴ نفر ثبت نام و چهار نفر تأیید میشوند. دوره چهارم ۵۰ نفر ثبت نام و سه نفر تأیید میشوند و در دوره پنجم ریاست جمهوری ۷۹ نفر ثبتنام و دو نفر تأیید میگردند. پس میبینیم که نظارت استصوابی به صورت جدی هم از اول هست (نظارت عام بر همه مراحل) و هم در اجرا قابل تأیید است. در مجالس نیز گروههای همسو با نهضت آزادی رد میشوند، اما از مجلس چهارم این اتفاق برای جناحهای درون نظام میافتد. حال آنکه قانون مشهور مدنظر در مجلس پنجم تصویب شده است.
پس نظارت استصوابی از بدو انتخابات در جمهوری اسلامی بوده است و ربطی به مصوبه سال ۱۳۷۴ ندارد.
اما چرا قبلاً نام آن شنیده نمیشد و کمتر مورد اعتراض بود؟ چون تجدیدنظرطلبان (به جز نهضت آزادی و همسویان) در معرکه انتخابات با مانع مواجه نبودند؛ بنابراین کسانی که نگاهشان به اسلام سیاسی یا جمهوری اسلامی تغییر کرده و دنبال دموکراسی و عقبنشینی دین از سیاست و سیاست از فرهنگ بودند رد میشدند و این ربطی به ماهیت قانون نداشت، اما درباره سؤال دوم اینکه آیا مشارکت با نظارت استصوابی پایین آمده است؟
ابتدا ریاست جمهوری را بررسی کنیم. طبق نظر منتقدان تا قبل از ریاست جمهوری هفتم (خاتمی ۱۳۷۶) نظارت استصوابی نبوده است. در شش دوره انتخابات ریاست جمهوری مشارکت مردم ۶۳/۵۴ درصد بوده است و از زمانی که نظارت استصوابی اعمال شده (حتی با انتخابات ۴۸ درصدی ۱۴۰۰) با میانگین هفت دوره مشارکت ۶۹/۹۸ (بخوانید ۷۰ درصد) بوده است. پس بعد از نظارت استصوابی رشد حدود ۶/۵ درصدی مشارکت هم داشتهایم.
به مجلس برگردیم. میانگین مشارکت از مجلس اول تا مجلس پنجم که بدون نظارت استصوابی بوده حدود ۶۱ درصد است و از مجلس ششم تا یازدهم که نظارت استصوابی بوده است بدون لحاظ انتخابات ۱۳۹۸ (کرونا و نارضایتی اقتصادی) ۵۹/۹۱ درصد بوده است، یعنی بیش از یک درصد کاهش داشته است و اگر انتخابات ۱۳۹۸ را لحاظ کنیم ۴ درصد کاهش مشارکت بعد از نظارت استصوابی داشتهایم.