فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 این ویدئو را ببینید، متعجب شوید تا بفهمید ذات غربگرا چگونه است
این بخشی از یک گفتگوی تلویزیونی است؛
فیلم موجود است که فردی میگوید : آمریکا از برجام خارج خواهد شد و تضمینی هم نداریم که بشود جلوی آن را گرفت
چند سال از این حقیقت گذشته ، کارشناس غربگرا میگوید : چنین چیزی رخ نداده است.
این تصور که غربگرایی درس عبرت گرفته و شرمنده است و به گوشه ای رفته احمقانه است.
جریان غربگرایی در ایران ذره ای شرمنده نیست و عبرت هم نگرفته !
عبرت از چه چیزی بگیرد؟ مگر ضرری کرده ؟ ایران ضرر کرده است و آنهایی که غیرت روی ایران داشته باشند عبرت میگیرند نه جماعتِ بی غیرتِ فروشنده...
🇮🇷 تحلیل سیاسی و جنگ نرم
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر شما هم فارسی را میفهمید این فیلم را ۱۰ بار ببینید
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال و هوای منزل شهید پلیس
لالا کن دختر زیبای شبنم ........
#شهید_محمد_قنبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📵هشدار
♻️اصلاح طلبایی که مشکل قلبی دارن
توصیه میکنم این کلیپ رو نبینند!
#زبان_دنیا
💠بچه حزب اللهی «ضد اسلام آمریکایی🇺🇸»
🏳 متفاوت در درج خبر وتحلیل 🇮🇷
@BACHE_HEZBOLLAHI
⭕️ مگه کوری؟!
(گفت و شنود)
گفت : چرا غربگراهای داخلی از سفر رئیسجمهور به ونزوئلا ، ماتم گرفته و اخمهایشان توی هم رفته و گروهکهای اپوزیسیون فراری ، از عصبانیت
مثل اسفند روی آتش جیلیز و ویلیز میکنند و بالا و پایین میپرند؟!
گفتم : چرا عصبانی نباشند؟! موفقیتهای رئیسی بدجوری
اعصاب آنها را به هم ریخته است.
گفت : حق دارند ! غربگراهای داخلی میگفتند دنیا در آمریکا و چند کشور اروپایی خلاصه میشود و منتظر بودند اجازه آب خوردن مردم هم از آنجا بیاید ! و حالا میبینند که دولت جدید بدون برجام و FATF از دهها سنگر
عبور کرده است.
و اپوزیسیون خارجنشین هم که زیر دُم آمریکا لانه کرده بودند حالا میبینند این حیوون زبونبسته از ترس رَم کرده است و...
گفتم : خبرگزاریهای غربی هم با وحشت نوشتهاند جمهوری اسلامی بعد از حضور نظامی در منطقه و روابط اقتصادی با همسایگان خود و شانگهای و بریکس حالا به پالایشگاهسازی فراسرزمینی در آن سوی دریاها در کوبا و نیکاراگوئه و ونزوئلا و... رسیده و میلیاردها دلار به ایران سرازیر میکند.
گفت : هفت پشت آمریکا و اروپا و پادوهای داخلی آنها هم به ذهنشان نمیرسید که از کجا ضربه میخورند!
گفتم : راهزنان به قلعهای حمله کرده بودند. یکی از بالای قلعه سنگی انداخت که به ملاج رئیس راهزنان خورد و او را نقش زمین کرد و درحالی که خون از سر و صورتش جاری بود به نگهبان قلعه گفت؛ مگه کوری ؟! سپر به این بزرگی رو نمیبینی که وسط مَلاجم
میزنی ؟!
به پایان سلام کن
سیدمحسن حسینی: هراس از پایان رژیم مجعول صهیونیستی در میان صهیونیستها از مرحله انکار به مرحله اعتراف رسیده است و ساکنان اراضی اشغالی بیش از پیش به این نتیجه رسیدهاند این رژیم موقت به دلایل مختلف از جمله ماهیت پوشالی و بحران هویتی و شخصیتی، هیچ آیندهای ندارد.
بسیاری این ایده که رژیم اسرائیل در ۳ دهه آینده وجود نخواهد داشت را یک پیشبینی صرف میخوانند اما هر روز که میگذرد تحلیلگران و سیاستمداران بیشتر به این نتیجه میرسند که نابودی رژیم صهیونیستی نه یک لفاظی یا پیشبینی بلکه یک تحلیل عمیق از درون حکومت پوسیده و موقت در فلسطین اشغالی است که تا امروز با ضرب و زور و خونریزی سرپا مانده است.
اسرائیل طی یک دهه اخیر با بحرانهای سیاسی - اجتماعی زیادی دست به گریبان بوده است؛ از بحران کنست و برگزاری 7 انتخابات طی ۱۰ سال گرفته تا فساد گسترده در میان مقامات ارشد از جمله زندانی شدن «ایهود اولمرت» نخستوزیر و اتهامات تجاوز و آزار جنسی علیه «موشه کاتساو» رئیس پیشین این رژیم و بحرانهای اجتماعی - امنیتی فزایندهای که شهرکنشینان صهیونیست را به فکر «بازکوچ» از سرزمینهای اشغالی انداخته است.
بازگشت دوباره بنیامین نتانیاهو به قدرت نه تنها به بحران سیاسی و شکاف در جامعه صهیونیستی پایان نداده است بلکه خود به یکی از مصادیق فروپاشی احتمالی این رژیم در آینده نزدیک تبدیل شده است. ساکنان اراضی اشغالی از ۶ ماه پیش هر روز و هر هفته در حال برگزاری تجمعات اعتراضی علیه دولت و سیاستهای دولتمردان این رژیم هستند. عدهای خوشخیال آن را دموکراسی در سرزمینهای اشغالی میدانند اما خود دولتمردان و سیاستمداران این رژیم از وخامت حکمرانی در اسرائیل باخبرند؛ آنقدر که نتانیاهو را نیز وادار به اعتراف کرده است.
نخست وزیر جلاد رژیم صهیونیستی در واکنش به تظاهرات گسترده ضددولتی در سرزمینهای اشغالی که هر هفته در جریان است، درباره پایان اسرائیل هشدار داده است. نتانیاهو در اظهاراتی بیسابقه با هراس از ادامه اعتراضات گفته، در یک دموکراسی اختلاف رای موضوعی طبیعی است اما جنگ داخلی نه و نباید وجود داشته باشد؛ جنگ داخلی به معنای «پایان کار اسرائیل» خواهد بود.
پیش از این ایهود باراک، نخستوزیر پیشین این رژیم در مقالهای نسبت به نابودی این رژیم در پایان دهه هشتم خود خبر داده بود. این مقاله که سر و صدای زیادی به راه انداخت با عنوان «نحسی هشتاد» براساس تحولات تاریخی استدلال کرده است رژیم اشغالگر دچار نفرین دهه هشتم میشود و قبل از پایان این دهه نابود خواهد شد.
اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی هم با اشاره به بحرانهای فزاینده سیاسی - اجتماعی درباره فروپاشی جامعه صهیونیست از داخل هشدار داده و گفته شرایط به وجود آمده به خاطر بحران سیاسی ناشی از اصلاحات قضایی نتانیاهو، همانند بشکه باروتی است که هر لحظه ممکن است منفجر شود. با این حال اعتراف نتانیاهو به پایان اسرائیل، حکایت جدیدی است که بهسادگی نباید از آن گذشت. کسی که با پیروزی در انتخابات خود را ناجی رژیم صهیونیستی میدانست بعد از یک سال اکنون درباره پایان اسرائیل هشدار میدهد.
علاوه بر شکاف داخلی که رژیم صهیونیستی را به سمت یک جنگ داخلی تمامعیار پیش میبرد، تشدید فشارها علیه فلسطینیان در قدس اشغالی و کرانه باختری باعث شکلگیری نوعی انتفاضه جدید شده است.
همچنین تجاوزات مکرر ارتش این رژیم به نوار غزه باعث خشم روزافزون عربهای ساکن اراضی اشغالی شده و در آستانه شوراندن این نیروی اجتماعی عظیم علیه صهیونیستها است. صهیونیستها اکنون در یک باتلاق خودساخته گرفتار هستند، راهحلی برای معضلات بیپایان خود ندارند و ناامید از آینده هستند؛ اینها همگی نشان میدهد رژیم صهیونیستی در آینده نزدیک باید به پایان سلام کند.
🟢🟣علیه تثبیت سنت سبت
امید است نمایندگان بصیر و انقلابی این مجلس با درک حساسیت موضوع و ضرورت جهاد کبیر در مقابل نرمالیزاسیون تحمیلی دشمن، از هرگونه اقدامی که به ترویج سنتهای غلط و وارداتی صهیونیسم میانجامد، پرهیز کنند.
به گزارش مشرق، سبحان حافظی طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت:
سبت یا شَبّات (שבת) به معنای شنبه از سنتهای آیینی یهود است که اشاره به تعطیلی این روز در این دین دارد.
ادیان ابراهیمی هر یک برای خود یک روز تعطیلی در هفته دارند که برگرفته از آموزههایشان است.
یهودیان هم بر اساس کتابهای مقدس موجودشان معتقدند که خداوند جهان را در شش روز آفریده و روز هفتم به استراحت پرداخته است، لذا تعطیلی هفتگیشان، شنبه تعیین شده است. البته وجه تمایز جدی روز تعطیلی یهود با دیگر ادیان این است که یهودیان معتقدند که خداوند در این روز انسانها را از هرکاری جز عبادت نهی کرده و این در سایر ادیان از جمله اسلام نیست.
بر اساس شریعت شفاهی یهود (میشنا) بهطور مشخص انجام ۳۹ کار در شبات ممنوع است؛ از جمله شخم زدن، پاشیدن بذر، درو کردن، خوشه دسته کردن، خرمنکوبی، باد دادن به خرمن، انتخاب، غربال کردن، خرد کردن، خمیر کردن، آشپزی، برش، شستن، زدن پشم، رنگرزی، نخریسی، نخبافی، ساختن غربال، بافتن، تقسیم دو رشته، گره زدن، بازکردن، دوزندگی، پاره کردن، شکار، ذبح و قصابی، کندن پوست، نمک زدن به گوشت، ترسیم، صاف کردن، بریدن، نوشتن، فرستادن چیزی، ساختن مثلاً دیوار، خراب کردن، خاموش کردن آتش، افروختن آتش، کمک نهایی برای به پایان رساندن یک کار، جابهجا شدن به بیرون از محل سکونت.
همانگونه که میدانیم در اسلام صرفاً هنگامه اقامه نماز جمعه توصیه به تعطیلی کسبوکار شده و در سایر اوقات فعالیت ممنوع نیست.
از طرفی میدانیم که در قرآن کریم هم به خلقت آسمانها و زمین در شش روز اشارهشده، اما آموزههای اسلامی، ذات باریتعالی را از نیاز به «استراحت» و چیزهایی از این قبیل بینیاز میداند. معلوم نیست آنچه در عمل امروز یهود است، دقیقاً همان باشد که در زمان حضرت موسی (ع) تشریع شده باشد. ما تنها بر اساس آیات قرآن کریم میدانیم یهودیان از شکار در شنبه نهی شده بودند.
مشهور است که «طمع» و «ثروتاندوزی» از رذائل بنیاسرائیل بوده و پارهای از مفسران معتقدند تعطیلی شنبه در واقع ابزار تنبیهی شارع مقدس برای مهار طمعورزی یهود است تا حداقل یک روز هفته را از فعالیت اقتصادی دست بردارند و مشغول عبادت خداوند شوند.
بر این اساس حکم تعطیلی سبت بر ادیان دیگر تشریع نشده و بهخصوص در سنت اسلامی شنبه اولین روز کاری هفته قرار گرفته است.
هرچند بیشتر جمعیت کشورهای غربی را مسیحیان تشکیل میدادهاند، اما نفوذ سرمایهسالاران یهود در محافل سیاسی و اقتصادی غرب و بازارهای دنیا، باعث شد بهتدریج در برخی کشورهای غربی علاوه بر یکشنبه، شنبه نیز تعطیل شود و در حال حاضر در بسیاری از بازارهای دنیا و اقتصاد سرمایهداری تعطیلی آخر هفته (Weekend) دو روز شنبه و یکشنبه باشد. در واقع روز پول و ثروت یهود چربید و سنت اختصاصی یهود که در واقع مجازات طمعورزی آنان بود به سنت اقتصادی و حتی سیاسی دنیا تبدیل شد. نکته تأسفبارتر آن است که حتی در بسیاری از کشورهای اسلامی نیز از همین سنت تحمیلی غرب و یهود پیروی شده و تعطیلات هفته دو روز شنبه و یکشنبه است. جالب اینجاست که برخی کشورها حتی حاضر شدهاند تعطیلی مسیحیان (یکشنبه) را نپذیرند، اما تعطیلی یهود را به اسم همگامی با بازارهای جهانی پذیرفتهاند. به نظر میرسد جریان چراغ خاموش «آنوسی» در حاکم کردن تعطیلی شنبه در بسیاری از کشورهای اسلامی نقشآفرین بوده و بهطور مشخص سرپل جریان تطبیع (عادیسازی روابط با رژیمصهیونیستی) در امارات متحده عربی واسطه اصلی طرح این موضوع در کشورهای عربی و اسلامی بوده است.
در کشور ما نیز برخی بهطور مشکوکی هرچند سال یکبار در مجالس و دولتهای مختلف این ایده را مطرح کردهاند و عمدتاً هم بهانه این پیشنهاد را همگامی با بازارهای جهانی اعلام نمودهاند. البته جای این پرسش هست که آیا در حال حاضر بخش خصوصی ما -که بیشتر فعالیتهای بازرگانی خارجی ما را بر عهده دارد- منعی برای کار در روز پنج شنبه یا جمعه دارد که روز تعطیلی را باید جابهجا کنیم؟ از طرفی یک میلیون معلم و ۱۵ میلیون دانشآموز چه ارتباط تجاری با دنیا دارند که بگوییم شنبه سر کلاس نروید و بهجایش مثلاً پنج شنبه بروید؟ از اینها گذشته کشوری، چون چین بهعنوان دومین قدرت اقتصادی کنونی و اولین قدرت اقتصادی آینده جهان، وقتی ۱۲ ساعت با اروپا و امریکا فاصله زمانی دارد و درست زمانی که چینیها سر کارند، اروپایی در تختخواباند و برعکس، آیا این عدم همزمانی، چین را از
ادامه صفحه ۲ 👇
۲
پیشرفت اقتصادی بازداشته است؟
چه دلیلی دارد که نظام اسلامی و ساختارهای حکومتی آن مجبور به پذیرش تحمیل یک سنت یهودی بشوند و روز یکشنبه را آغاز هفته کاری خود قرار دهند؟ آیا جز این است که این بخشی از کلان پروژه صهیونیستها برای تحمیل نرمهای خود بر جهان است و متأسفانه برخی واسطه نرمالیزاسیون در این میان هستند. رهبر معظم انقلاب اسلامی چند سال پیش با هشدار به تبعیت از نرمهای تحمیلی دشمن، در ذیل مفهوم جهاد کبیر فرمودند: «دشمن را باید شناخت و در مقابل کارهای او باید حساسیت نشان داد؛ حتی اگر نسخه اقتصادی هم به ما میدهند، باید بااحتیاط برخورد کرد؛ مثل این است که دشمنی بیاید به انسان یک دارویی را بدهد و بگوید آقا، این دارو را بخور برای فلان بیماری؛ شما احتیاط میکنید؛ احتمال دارد در داخل این دارو زهر گذاشته باشد. نسخه سیاسی و نسخه اقتصادی دشمن هم باید بااحتیاط مورد توجه قرار بگیرد؛ حساسیت در مقابل دشمن این است. طبعاً این حساسیت وقتی بود، دیگر تبعیّت نخواهد بود، و عرض کردیم همان جهاد کبیر است.»
معالأسف عدهای در مجلس انقلابی –که چنین انتظاری از نمایندگان این مجلس هرگز نمیرفت- به دنبال تجویز نسخه تحمیلی سنت یهود به نام توسعه اقتصادی هستند و متأسفانه زمزمههایی از درون مجلس برای طرح مجدد این تصمیم کاملاً غلط مطرح شده است. امید است نمایندگان بصیر و انقلابی این مجلس با درک حساسیت موضوع و ضرورت جهاد کبیر در مقابل نرمالیزاسیون تحمیلی دشمن، از هرگونه اقدامی که به ترویج سنتهای غلط و وارداتی صهیونیسم میانجامد، پرهیز کنند. اگر بانیان این سیئه بزرگ از تداوم آن اجتناب کنند، اقدام صحیحی انجام دادهاند و در غیر این صورت باید در پیشگاه تاریخ و ملت ایران پاسخگو باشند.
پایان
🔶🔹🔶برسد به دست آقای خامنهای...
تملق نیست؛ چون چیزی برایم نمی ماسد ولی .....
ایرانیتر از همه ایرانیها در طول تاریخ پیدایش حکومت و مرز جغرافیایی در سرزمین پارس...
به بهانهی سالگشت انتخاب شما به رهبری ایران مینویسم...
قسمت اول
من، تاریخ خوانده هستم. و به اندازهی کوچک خودم، دنیا دیده.
من، تاریخ ایران را خواندهام. از زمان سرزمین مادها، پارسها و پارتها...
من، جز تاریخ جهان، تاریخ پادشاهان ایران را خواندهام؛ از کوروش و داریوش و انوشیروان و خسروپرویز تا نادرشاه و شاه عباس و کریم خان زند با لقب وکیل الرعایا!...
من، تاریخ دویست ساله اخیر ایران را خواندهام...
و آن سالهای پایانی نظام پادشاهی ایران...
من، آنچه در ایران در دوره رضاخان و پسرش گذشته خواندهام. در کتب مختلف به زبانهای مختلف...
و پس از آن...
من، زندگی امام خمینی را خواندهام و شیوه رهبری و حکومتداریاش و شأن و شخصیت و هویتش.
و بعد شما... من تاریخ زندگی شما را خواندهام. با تنوعی بالا...
من، بیست و چند سال سخنرانیهای شما پس از رهبری را گوش دادهام. با دقت و فکر خواندهام...
با جرأت و اعتماد به نفس و اتکا به اعتقاداتم میگویم: بعد از امام خمینی، ایرانیتر از همهی ایرانی ها شما هستید. پادشاه تر از همه پادشاهان ایران، شما هستید. خدماتی که شما به ایران کردهاید مثل و مثال دیگری جز امام خمینی ندارد.
آقای خامنهای، رهبر فرزانه ایران؛
فقط شما هستید که از قدرت خود سوء استفاده نکردهاید. فقط شما هستید که چون تمام پادشاهان ایران، برای قدرت و ثروت نجنگیدید. برای شهرت و محبوبیت دست به رفتارهای رایج، جهت عوام فریبی نزدید. فقط شما هستید که سفرهای تفریحی ندارید. فقط شما هستید که از همسر و دخترانتان استفاده ابزاری نکردید. فقط شما هستید که نگذاشتید فرزندانتان دیده شوند و صاحبان مقام و منصب و شهرت و قدرت. فقط شما هستید که دغدغه دین و دنیای مردم را با هم در عالی ترین درجات دارید. فقط شما هستید که به نحو احسن وظیفهای که به گردن دارید را هزاران بار بیش از حد انتظار به انجام رساندهاید. فقط شما هستید که مردم را تحقیر و تضعیف نکردید و هرگز از ایشان بدگویی ننمودید.
در این تمدن ۲۵۰۰ ساله تشکیل حکومت در ایران، بین تمام پادشاهان این سرزمین، فقط شما هستید که نظام طبقاتی را بی اعتقادید، حرم سرا ندارید و بدون کاخ و برج و مراکز تفریحی اختصاصی هستید. فقط شما هستید که بجای سر زدن و چشم درآوردن و زبان از حلقوم بیرون کشیدن که عرف تنبیهات و جنایات پادشاهان سرزمینم بوده، سالانه و بارها، آسیب زنندگان به حیثیت و آبروی فرهنگ و اقتصاد و سیاست یک کشور را شامل عفو عمومی کردید. فقط شما هستید که جنگهای متجاوزانه به سرزمینهای مجاور نداشتهاید که هیچ، برای استقلال آنها و افتادن حکومت دست مردم آن سرزمینها تلاش کردهاید. فقط شما هستید که در سرزمینهای مختلف همسایه و غیر آن، علاقهمند و معتقد و فدایی دارید...
در میان تمامی پادشاهان ایران، فقط شما هستید که در حوزههای مختلف علمی و معرفتی سرآمد علما و دانشمندان زیادی هستید. فقط شما هستید که آنقدر کتاب خواندهاید که از شماره خارج است.
فقط شما هستید که تحمل شکنجه و تبعید داشتید و خم به ابرو نیاوردید و هرجا رفتید منشا خیر برای ایران و ایرانی شدید. فقط شما هستید که اهل انتقام نبوده و نیستید. فقط شما هستید که خودتان را خرج ایران کردید نه ایران را خرج خودتان...
فقط شما هستید که هرگز از ما مردم ناامید نشدهاید. فقط شما هستید که معنای مقاومت را در کلام و عمل به ما ثابت کردید. فقط شما هستید که جانانه از زبان فارسی حمایت کردید. فقط شما هستید که دغدغه دارید و آرزو دارید که با همت همین جوانان ایرانی، روزی زبان علم دنیا، زبان فارسی باشد!...
ادامه دارد...
مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
حیف دیپلماسی التماسی نبود رفتید سراغ دیپلماسی اقتصادی؟!
یک دیپلمات سابق و غربگرا در نوشتهای عوامانه، به کوچکنمایی دستاوردهای دیپلماتیک دولت در دوره جدید پرداخت.
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: قاسم محبعلی که سابقه سفارت و مدیرکلی در وزارت خارجه در دولتهای هاشمی و خاتمی را دارد، در یادداشتی نوشت:«سفر رئیسجمهور به کشورهای ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا که در آمریکای جنوبی واقع هستند، هرچند که به گفته خود رئیسجمهور و برخی دیگر، برای ایران ارزش راهبردی دارد و حتما نیز برنامهریزیهایی در این خصوص صورت گرفته، اما اینکه چرا این دولت در سیاست خارجی خود چنین رویکردی را اتخاذ کرده که ارتباط با این کشورها را در دستور کار خود قرار دهد، به نظر میرسد ایران به واسطه شرایط تحریمی نمیتواند ارتباط موثر اقتصادی، تجاری و... با کشورهای تاثیرگذار داشته باشد به سمت برخی کشورهای کوچکتر میرود.
البته ارتباط با روسیه یا چین را میتوان برگ برندهای از این حیث در نظر گرفت. اما در شرایط حاضر، روسیه نیز با توجه به تحریمهایی که از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا بر این کشور وضع شده، مدتهاست که رفت و آمدی به آن صورت انجام نمیدهد. لذا نه خود آقای پوتین میتواند سفری داشته باشد، نه مقامات دیگر کشورهای موثر به این کشور سفر میکنند. در حالی که آنها نیز خودشان مشکلاتی شبیه ایران دارند. لذا طبیعتا به سمت ایران گرویده میشوند.
به قول قدیمیها «بیا سوتهدلان گرد هم آییم.» یعنی کشورهایی که به لحاظ اقتصادی ضعیف و تحریم هستند و هم در سیاست خارجی خود با مشکلاتی مواجهند، کنار هم جمع میشوند. این مشکلی است که وجود دارد. منتها ایران در گذشته روابط گستردهتری با ترکیه داشت و هر ششماه یک بار سفرهایی در سطوح عالی به این کشور صورت میگرفت و کمیسیون مشترک دو کشور مرتب در سطوح وزرای خارجه، معاونین و کارشناسان برگزار میشد. درخصوص پاکستان، کشورهای حاشیه خلیجفارس، مالزی و برخی کشورهای اروپایی نیز همین رویکرد پیش میرفت. اما الان طبیعی است که آن شرایط وجود ندارد. هرچند که شاید اگر ایران این شرایط را نداشت و مثال تحریم نبود، شاید سیاست خارجی و روند سفرها به نحو دیگری پیش میرفت، اما اکنون نیز آنچه مطرح است، این نیست که تحریمهای ایران برداشته شود. چراکه تحریمهای ایران به دستههای مختلفی گسترش پیدا کرده و با مسائل پیرامون اوکراین و مسائل حقوق بشر، تحریمهای دیگری نیز بر ایران تحمیل شده و آن چیزی که امروز برای طرفهای مقابل مدنظر است اصطلاح توقف در برابر توقف است.
یعنی ایران، برنامههای غنیسازی خود را متوقف کند و در این سطح نگه دارد و از آن طرف نیز دیگر غربیها ایران را مورد تحریم مجدد قرار ندهند. لذا بدین معنی نیست که تحریمها برداشته میشود یا فروش نفت برای ایران به طور کامل آزاد خواهد شد. ایران اکنون در بهترین حالت میتواند یک میلیون بشکه نفت صادر کند در حالی که در گذشته چیزی در حدود دوونیم میلیون صادرات نفت داشتیم. لذا در توقف برابر توقف شرایط فعلی ادامه پیدا خواهد کرد و گشایشهایی مثل اینکه ایران مواد غذایی و دارویی وارد کند نیز مطرح میشود، اما از نظر سیاسی تغییری حاصل نخواهد شد. در مورداشتراک نوع رویکرد دولت سیزدهم با دولتهای نهم و دهم نیز باید گفت که نگاه، مشترک است، اما شاید به آن صراحت برخی از شعارهایی که در دوران آقای احمدینژاد به ویژه در دولت اول داده میشد مطرح نشود اما نگاه کلی یکسان است و درکی که از سیاست خارجی و جهان وجود دارد مشترک است».
تلاش این دیپلمات غربگرا برای کوچکنمایی دیپلماسی کشور در دوره جدید، در حالی است که اولا شمار تحریمها در بازی کلاهبردارانه غرب (برجام)، بیش از دو برابر شد و به جای لغو بدون بازگشت، به بیش از ۱۸۰۰ مورد رسید. رفتار آمریکا و اروپا با دولت روحانی به ویژه پس از انعقاد برجام و کارشکنی دولتهای اوباما و ترامپ و بایدن، به مراتب توهینآمیزتر از پیشا توافق بود. در همین روند صادرات نفت کشور به جایی رسیده بود که رئیسسازمان برنامه و بودجه دولت روحانی اعلام کرد « نمی توانیم حتی یک قطره نفت بفروشیم». اما امروز صادرات نفت کشور بدون برجام، از یک و نیم میلیون بشکه فراتر رفته و این غیر از صادرات غیر نفتی و گسترش چتر دیپلماسی اقتصادی در مناطق مختلف جهان، از شرق و جنوب آسیا تا آمریکای لاتین است. در این مسیر حتی دولت آلمان هم اخیرا مجبور به خرید نفت از ایران شد.
ادامه صفحه ۲ 👇👇👇🇮🇷
صفحه ۲
در موضوع آمریکای لاتین و کشوری مثل ونزوئلا که غربگراها معمولا با توهین و تحقیر درباره آن قضاوت میکنند، باید خاطرنشان کرد که تجارت ۸۵ هزار دلاری سال ۱۳۹۴ با ونزوئلا، اکنون به بیش از ۳ میلیارد دلار رسیده و برای مبادلات
۲۰ میلیارد دلاری هدفگذاری شده است. معاملات نفت و بنزین با این کشور، فروش کشتیهای بزرگ، احداث پالایشگاه فراسرزمینی در کاراکاس، کشت فراسرزمینی و مواردی از این دست، امکان ۹ تن طلا را در کنار مبادلات دلاری برای کشور فراهم کرد. این در حالی است که کل تجارت با اروپای متکبر در برخی سالها زیر ۹۰۰ میلیون دلار بوده است. در موضوع روسیه نیز، تمایل دو کشور برای عبور از تحریمها و گسترش تجارت، امکان گستردهای برای تبادل و تهاتر فراهم کرده است.
ضمنا باید عنایت داشت که تشکیل ائتلافهای قدرتمند در مقابل قلدری غرب، منحصر به سیاست خارجی ایران نیست و اکنون اتحادیهها و ائتلافهایی مانند بریکس و شانگهای در حال گسترش هستند منتها گویا خبر این تحولات بزرگ و جابهجایی در محور قدرت جهانی هنوز به امثال دیپلمات بازنشسته و غربزده نرسیده است!
پایان پیام/
علی اسکندری:
حیف دیپلماسی التماسی نبود رفتید سراغ دیپلماسی اقتصادی؟!
یک دیپلمات سابق و غربگرا در نوشتهای عوامانه، به کوچکنمایی دستاوردهای دیپلماتیک دولت در دوره جدید پرداخت.
به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: قاسم محبعلی که سابقه سفارت و مدیرکلی در وزارت خارجه در دولتهای هاشمی و خاتمی را دارد، در یادداشتی نوشت:«سفر رئیسجمهور به کشورهای ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا که در آمریکای جنوبی واقع هستند، هرچند که به گفته خود رئیسجمهور و برخی دیگر، برای ایران ارزش راهبردی دارد و حتما نیز برنامهریزیهایی در این خصوص صورت گرفته، اما اینکه چرا این دولت در سیاست خارجی خود چنین رویکردی را اتخاذ کرده که ارتباط با این کشورها را در دستور کار خود قرار دهد، به نظر میرسد ایران به واسطه شرایط تحریمی نمیتواند ارتباط موثر اقتصادی، تجاری و... با کشورهای تاثیرگذار داشته باشد به سمت برخی کشورهای کوچکتر میرود.
البته ارتباط با روسیه یا چین را میتوان برگ برندهای از این حیث در نظر گرفت. اما در شرایط حاضر، روسیه نیز با توجه به تحریمهایی که از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا بر این کشور وضع شده، مدتهاست که رفت و آمدی به آن صورت انجام نمیدهد. لذا نه خود آقای پوتین میتواند سفری داشته باشد، نه مقامات دیگر کشورهای موثر به این کشور سفر میکنند. در حالی که آنها نیز خودشان مشکلاتی شبیه ایران دارند. لذا طبیعتا به سمت ایران گرویده میشوند.
به قول قدیمیها «بیا سوتهدلان گرد هم آییم.» یعنی کشورهایی که به لحاظ اقتصادی ضعیف و تحریم هستند و هم در سیاست خارجی خود با مشکلاتی مواجهند، کنار هم جمع میشوند. این مشکلی است که وجود دارد. منتها ایران در گذشته روابط گستردهتری با ترکیه داشت و هر ششماه یک بار سفرهایی در سطوح عالی به این کشور صورت میگرفت و کمیسیون مشترک دو کشور مرتب در سطوح وزرای خارجه، معاونین و کارشناسان برگزار میشد. درخصوص پاکستان، کشورهای حاشیه خلیجفارس، مالزی و برخی کشورهای اروپایی نیز همین رویکرد پیش میرفت. اما الان طبیعی است که آن شرایط وجود ندارد. هرچند که شاید اگر ایران این شرایط را نداشت و مثال تحریم نبود، شاید سیاست خارجی و روند سفرها به نحو دیگری پیش میرفت، اما اکنون نیز آنچه مطرح است، این نیست که تحریمهای ایران برداشته شود. چراکه تحریمهای ایران به دستههای مختلفی گسترش پیدا کرده و با مسائل پیرامون اوکراین و مسائل حقوق بشر، تحریمهای دیگری نیز بر ایران تحمیل شده و آن چیزی که امروز برای طرفهای مقابل مدنظر است اصطلاح توقف در برابر توقف است.
یعنی ایران، برنامههای غنیسازی خود را متوقف کند و در این سطح نگه دارد و از آن طرف نیز دیگر غربیها ایران را مورد تحریم مجدد قرار ندهند. لذا بدین معنی نیست که تحریمها برداشته میشود یا فروش نفت برای ایران به طور کامل آزاد خواهد شد. ایران اکنون در بهترین حالت میتواند یک میلیون بشکه نفت صادر کند در حالی که در گذشته چیزی در حدود دوونیم میلیون صادرات نفت داشتیم. لذا در توقف برابر توقف شرایط فعلی ادامه پیدا خواهد کرد و گشایشهایی مثل اینکه ایران مواد غذایی و دارویی وارد کند نیز مطرح میشود، اما از نظر سیاسی تغییری حاصل نخواهد شد. در مورداشتراک نوع رویکرد دولت سیزدهم با دولتهای نهم و دهم نیز باید گفت که نگاه، مشترک است، اما شاید به آن صراحت برخی از شعارهایی که در دوران آقای احمدینژاد به ویژه در دولت اول داده میشد مطرح نشود اما نگاه کلی یکسان است و درکی که از سیاست خارجی و جهان وجود دارد مشترک است».
تلاش این دیپلمات غربگرا برای کوچکنمایی دیپلماسی کشور در دوره جدید، در حالی است که اولا شمار تحریمها در بازی کلاهبردارانه غرب (برجام)، بیش از دو برابر شد و به جای لغو بدون بازگشت، به بیش از ۱۸۰۰ مورد رسید. رفتار آمریکا و اروپا با دولت روحانی به ویژه پس از انعقاد برجام و کارشکنی دولتهای اوباما و ترامپ و بایدن، به مراتب توهینآمیزتر از پیشا توافق بود. در همین روند صادرات نفت کشور به جایی رسیده بود که رئیسسازمان برنامه و بودجه دولت روحانی اعلام کرد « نمی توانیم حتی یک قطره نفت بفروشیم». اما امروز صادرات نفت کشور بدون برجام، از یک و نیم میلیون بشکه فراتر رفته و این غیر از صادرات غیر نفتی و گسترش چتر دیپلماسی اقتصادی در مناطق مختلف جهان، از شرق و جنوب آسیا تا آمریکای لاتین است. در این مسیر حتی دولت آلمان هم اخیرا مجبور به خرید نفت از ایران شد.
ادامه صفحه ۲ 👇👇👇🇮🇷
صفحه ۲
در موضوع آمریکای لاتین و کشوری مثل ونزوئلا که غربگراها معمولا با توهین و تحقیر درباره آن قضاوت میکنند، باید خاطرنشان کرد که تجارت ۸۵ هزار دلاری سال ۱۳۹۴ با ونزوئلا، اکنون به بیش از ۳ میلیارد دلار رسیده و برای مبادلات
۲۰ میلیارد دلاری هدفگذاری شده است. معاملات نفت و بنزین با این کشور، فروش کشتیهای بزرگ، احداث پالایشگاه فراسرزمینی در کاراکاس، کشت فراسرزمینی و مواردی از این دست، امکان ۹ تن طلا را در کنار مبادلات دلاری برای کشور فراهم کرد. این در حالی است که کل تجارت با اروپای متکبر در برخی سالها زیر ۹۰۰ میلیون دلار بوده است. در موضوع روسیه نیز، تمایل دو کشور برای عبور از تحریمها و گسترش تجارت، امکان گستردهای برای تبادل و تهاتر فراهم کرده است.
ضمنا باید عنایت داشت که تشکیل ائتلافهای قدرتمند در مقابل قلدری غرب، منحصر به سیاست خارجی ایران نیست و اکنون اتحادیهها و ائتلافهایی مانند بریکس و شانگهای در حال گسترش هستند منتها گویا خبر این تحولات بزرگ و جابهجایی در محور قدرت جهانی هنوز به امثال دیپلمات بازنشسته و غربزده نرسیده است!
پایان پیام/
🔷🔶🔷انقلاب اسلامی ۳ تحول و ۳ آنتیتز
مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) از سه تحول بزرگی که انقلاب اسلامی در سطح ایران، در سطح امت اسلامی و در سطح جهان رقم زد صحبت کردند. در واقع این سه تحول از یک جنس و در امتداد هم و همانند امواجی هستند که از یک نقطه با یک ضربه بر روی آب آغاز میشوند.
بعد از ۱۴ قرن از پایان دوره رسالت آخرین پیامبر، جریان ضدتوحیدی و شیطانی با بازیگری یهودیان صهیونیست و همراه نمودن غرب مسیحی، روز به روز بشریت را از آموزههای انبیا دورتر و به اسم روشنگری و مدرنیسم، سنگینترین هجمهها را بر جریان الهی وارد کردند. این جریان در این چند قرن به قدری مست قدرت شده و خود را پیروز میدان میدید که به صراحت دین را افیون تودهها میخواند و سخن از مرگ خدا میگفت. این روند دینزدایی از حیات بشری که با عناوین دلفریبی، چون دموکراسی و سکولاریسم از غرب آغاز شده بود طی دو قرن اخیر به خصوص بعد از غلبه لیبرال سرمایهداری بر سایر رقیبان به همه مناطق جهان نفوذ کرد و میرفت که بعد از ضربات کاری به مسیحیت و تهی کردن آن از آموزههای توحیدی، اسلام را نیز به عنوان آخرین و قدرتمندترین دین توحیدی از صحنه حیات بشری خارج کند. انقلاب اسلامی ایران در چنین زمانهای رخ داد و در واقع این انقلاب، پاسخی بود به این روند و قیامی بود بر علیه سلطه مادیگرایی شیطانی بر حیات بشری.
در دو قرن پیش از انقلاب، جریان مادی غرب با تربیت ایرانیانی که برای تحصیل یا تجارت به غرب میرفتند و با رسوخ و نفوذ به بدنه حاکمان و سیاستمداران ایرانی توانستند عناصری، چون پهلویها را بر سر کار بیاورند تا کاملاً اجرای برنامههای ضددینی غرب را در ایران برعهده بگیرند. مقابله با حجاب، ترویج بیحجابی و بیبندوباری، ترویج فحشا و اباحهگری و مقابله با جریان دینی از جمله این برنامهها بودند که به جد از سوی حاکمان دستنشانده و جریان وابسته در ایران پیگیری شد و ضربات جبرانناپذیری به حیات دینی جامعه ایران زد. البته این روند، تنها در ایران طی نشد بلکه همزمان و حتی پیشتر از آن، در سایر کشورهای اسلامی از جمله در ترکیه و مصر، همزمان با هجمه به ادیان الهی به شدت مظاهر ضددینی و فساد و فحشا در قالب روشنفکری و آزادیخواهی ترویج یا با اجبار تحمیل میشد و این البته روندی بود که به سرکردگی و پیشتازی غربیها در کشورهای غربی و سپس در سایر نقاط جهان آغاز شده بود و کشورهای اسلامی و ایران، آخرین مناطقی بودند که به علت مقاومت در برابر آن، مورد هجمه سنگین قرار میگرفتند.
تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، معنویت توحیدی در جهان مورد بیشترین هجمهها قرار گرفته و آخرین نقاط مقاومت در برابر این هجمهها نیز با برنامههای در حال اجرا به دست حاکمان تحت نفوذ به سرعت در حال طی کردن مسیر ضدیت با دین بودند. روند حرکت به سمت زندگی مادی شیطانی به قدری سرعت گرفته بود که به نظر میرسید دوران توجه به دین و معنویت سپری شده و دورانی جدید در تاریخ بشری آغاز شده است. در بعد سیاسی نیز با پیروزی لیبرال سرمایهداری در جنگ جهانی دوم و قدرتیابی امریکا در پس این جنگ، رژیم صهیونیستی به عنوان پایگاه نظام سلطه در غرب آسیا توانسته بود با حمایت این نظام به بسیاری از اهداف توسعهطلبانه خود دست یافته و ضمن شکست دادن و استحاله دولتهای منطقه، ملتهای منطقه را دچار یأس، سرخوردگی و ناامیدی از مقابله با خود کند.
انقلاب اسلامی به مثابه نوری در تاریکی بود که روشن شد و به ناگاه اثرات عمیقی بر بشریت بر جای گذاشت. این انقلاب نه از جنس انقلابات مادی بود و نه بر پایه تحلیلهای مادی میشد آن را پیشبینی یا تحلیل کرد. این انقلاب در داخل ایران توانست یک رژیم دستنشانده را که تحت عنوان ژاندارم منطقه در واقع نقش حافظ منافع امریکا را برعهده گرفته و کمر به نابودی دین و مظاهر دینی بسته بود پایین بکشد و در سطح منطقه با ارائه «نظریه مقاومت» باعث بیداری ملتهای اسلامی شده و در منطقه غرب آسیا سدی محکم در برابر رژیم صهیونیستی ایجاد کرد و در سطح جهان نیز توانست توجه بسیاری از ملتهای مستضعف را به دین و معنویت و احیای آن معطوف کند. دقیقاً به خاطر همین تحولات بود که غربیها در چهار دهه گذشته به فکر طراحی و اجرای آنتیتزهای مقابلهای با آنها افتادند. آنها در حوزه داخل کشور تلاش کردند با نفوذ عناصر اسلام امریکایی، با تهیسازی معنایی ساخت حقیقی و با به دست گرفتن قدرت در ساخت حقوقی نظام، انقلاب اسلامی را خانهنشین کنند و وقتی در این هدف موفق نشدند، تلاش کردند با جنگ شناختی ذیل جنگ ترکیبی گسترده علیه نظام اسلامی، ضمن هجمه به ارزشهای توحیدی همچون حجاب، بدنهای همراه و همسو با خودشان را به عنوان یک گروه فشار قدرتمند برای دیکته کردن برنامههای خودشان به وجود آورند.
ادامه صفحه ۲👇👇👇🇮🇷
۲
در حوزه منطقه نیز با علم کردن نسخههای انحرافی و تقلبی از اسلام همچون تفکر سلفی-تکفیری، تلاش کردند مفاهیم «جهاد» و «شهادت» را قلب معنا کنند و نظریه مقاومت را به حاشیه برانند و شرایط امن و مناسبی برای توسعهطلبی رژیم صهیونیستی به وجود آورند. در سطح جهان نیز برای مقابله با موج معنویتگرایی، علاوه بر تخریب، ایجاد تنفر و دور از دسترس کردن اسلام واقعی با تلاش برای معرفی اسلام داعشی به عنوان نماینده آن، بر گسترش فحشا و اباحهگری با استفاده از رسانههای نوین و تلاش برای عرفیسازی و قانونیسازی بدترین فسادها تمرکز کردند.
منبع: روزنامه جوان
✅مراسم تکریم و معارفه بخشدار مرکزی تاکستان برگزار شد. با حضور سید جمال الدین حسینی سرپرست فرمانداری شهرستان تاکستان ،باقری معاون سیاسی ، کاظمی معاون عمرانی فرمانداری ، روسای ادارات و دهیاران بخش مرکزی ، مراسم تکریم و معارفه بخشدار بخش مرکزی در فرمانداری برگزار گردید. در این مراسم از خدمات و زحمات کامجو رحمانی تقدیر و ایرج طاهرخانی به عنوان بخشدار جدید معرفی شد. #کانال_خبری_مردم
📝کانال #رسانه_بسیج↙️
➥ @bsjghaghazan1
⭕️ مگه کوری؟!
(گفت و شنود)
گفت : چرا غربگراهای داخلی از سفر رئیسجمهور به ونزوئلا ، ماتم گرفته و اخمهایشان توی هم رفته و گروهکهای اپوزیسیون فراری ، از عصبانیت
مثل اسفند روی آتش جیلیز و ویلیز میکنند و بالا و پایین میپرند؟!
گفتم : چرا عصبانی نباشند؟! موفقیتهای رئیسی بدجوری
اعصاب آنها را به هم ریخته است.
گفت : حق دارند ! غربگراهای داخلی میگفتند دنیا در آمریکا و چند کشور اروپایی خلاصه میشود و منتظر بودند اجازه آب خوردن مردم هم از آنجا بیاید ! و حالا میبینند که دولت جدید بدون برجام و FATF از دهها سنگر
عبور کرده است.
و اپوزیسیون خارجنشین هم که زیر دُم آمریکا لانه کرده بودند حالا میبینند این حیوون زبونبسته از ترس رَم کرده است و...
گفتم : خبرگزاریهای غربی هم با وحشت نوشتهاند جمهوری اسلامی بعد از حضور نظامی در منطقه و روابط اقتصادی با همسایگان خود و شانگهای و بریکس حالا به پالایشگاهسازی فراسرزمینی در آن سوی دریاها در کوبا و نیکاراگوئه و ونزوئلا و... رسیده و میلیاردها دلار به ایران سرازیر میکند.
گفت : هفت پشت آمریکا و اروپا و پادوهای داخلی آنها هم به ذهنشان نمیرسید که از کجا ضربه میخورند!
گفتم : راهزنان به قلعهای حمله کرده بودند. یکی از بالای قلعه سنگی انداخت که به ملاج رئیس راهزنان خورد و او را نقش زمین کرد و درحالی که خون از سر و صورتش جاری بود به نگهبان قلعه گفت؛ مگه کوری ؟! سپر به این بزرگی رو نمیبینی که وسط مَلاجم
میزنی ؟!
🔸آقای ویس کرمی نماینده اصولگرا مجلس مستندا به آیه (۱۰۱ / مائده) :
⬅️ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَسْأَلُوا عَنْ أَشْيَاءَ إِن تُبْدَ لَكُمْ تَسُؤْكُمْ
ای کسانی که ایمان آوردهاید! از چیزهایی نپرسید که اگر برای شما آشکار گردد، شما را ناراحت میکند!
چنین استناط کردند:
⬅️ خدا هم بطور مطلق با مردم شفاف نیست. پیامبر هم با مردم شفاف نبود ائمه و قرآن هم شفاف نیستند.
و همچنین اضافه کردن:
⬅️ شعار شفافیت مطلق دروغه و شفافیت باید اجمالی باشه.
⭕️ تذکرات :
🔸 شان نزول آیه (لاتسئلوا ... )که شیخ طوسی(رحمه الله) آنرا در دو در مورد بیان فرمودند: ۱. سوال شخصی از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در مورد اینکه پدرش چه کسی بود زیرا در بین مردم معروف به بی اصل و نسبی بود ۲. سوال از حضرت در مورد وجوب حج که هر سال واجب است یا فقط یکبار که پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند بزودی حکمش بیان میشود.
🔸نکته: آقای نماینده این درست است که بقول شما از آیه شریفه مساله شفافیت اجمالی در امور حاکمیتی جهت تدبیر امور اجتماع (نیز) قابل استنباط و استناد است. لکن باید به این مهم توجه داشت که یکی از اوصاف اصلی مسئولین و کارگزاران نظام اسلامی، صفت کلیدی (تدبیر) بمعنای حکمت، زیرکی و عاقبت اندیشی است. شما در برابر دوربین های خبری و در یک جلسه غیر مرتبط و غیر تخصصی که تصاویر و اخبارش در فضای عمومی جامعه بسط پیدا کرده مستندا به آیه ای از قران و نیز مقدسات کلام فی الواقع حقی که تائید عقلائی و عرفی هم دارد را طوری بیان کردید که نه تنها نظام اسلامی بلکه مقدسات آن را در اذهان عمومی دچار وهن و تردید میکند. بله این امر صحیحی است که در اطلاع رسانی باید حدود و ثغور در راستای اصل حکمت رعایت شود، لکن گاهی بیان یک کلام حق مانند موضوع بحث در زمان و مکان و با شیوه غیر حکیمانه و بدون عاقبت اندیشی نه تنها منفعتی در پی نخواهد داشت، بلکه ای بسا آثار مخرب و هزینه های فراوان و غیر قابل جبران را برای مجموع نظام اسلامی به بار خواهد آورد که کلام حضرتعالی در این خصوص قابل ارزیابی و استناد است.
‼️ چند تذکر:
۱.بهتر نبود بجای آیه شریفه جهت تائید کلامتان به اصل عقلائی و عرفی در موضوع شفافیت استناد میکردید؟(اینکه عرفا انسانها جهت تدبیر امور حیات و معیشت در اطلاع رسانی به نزدیکان اعم از خانواده، اقوام، دوستان و... سلسله مراتبی دارند که این امر در حاکمیت هم مصداق دارد.
۲.بهتر نبود جهت تائید کلامتان بجای استشهاد به مقدسات (خدا، قرآن، پیامبر و معصومین صلوات الله علیهم) به امور دیگر نظیر حکم عقل، عرف، تجربه، رویه سایر نظامهای سیاسی، حکمت و ... که همه این مصادیق در راستای اثبات کلامتان بخوبی قابلیت ادراک عمومی دارند استشهاد میکردید؟
۳. بهتر نبود جهت نتیجه گیری نهایی بجای تعبیر شفافیت مطلق شعاری و دروغی در مورد نظام اسلامی از تعبیر دیگر مانند شفافیت لازم و قانونی در این مورد استفاده میکردید زیرا این حرف حقیست که حاکمیت نباید همه چیز را بگوید اما بر او عقلا و قانونا واجب است که امور مورد ابتلا و نیاز را به جامعه اطلاع رسانی کند لذا بجای مطرح کردن مبحث شفافیت مطلق که خلاف حکمت است و شفافیت اجمالی که قابل تشکیک و نزاع از تعبیر شفافیت قانونی استفاده میکردید با این توضیح که حاکمیت در موضوع تدبیر امور روز جامعه موظف به اطلاع رسانی کامل با تعبیر شفافیت قانونی است ؟
جناب نماینده در این شرایط خاص کشور و جهان توجه همگان علی الخصوص مسئولین به این جمله حکیمانه بیش از پیش اهمیت دارد که :
✅ (هرسخن جایی وهر نکته مکانی دارد)
✍محمدرضا خاتمی نژاد
هدایت شده از کانال قزوین سلام 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 محمدرضا صباغیان(نماینده بافق): شنبه روز تعطیلی یهودیان و یکشنبه روز تعطیلی مسیحیان و جمعه برای مسلمانان است. طولی نمیکشد که تعطیلی جمعه را هم حذف میکنند و برای نماز جمعه هم نسخهای خواهند پیچید
➖➖➖➖
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🇮🇷🇮🇷
🇮🇷 🌐به کانال
🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
بپیوندید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بر اساس برجام، امارات، عربستان و جیبوتی هم میتوانند بر عملکرد هستهای ایران نظارت کنند!
حتی برای خرید دستگاه عکسبرداری رادیولوژی هم باید کمیسیون مشترک برجام و شورای امنیت آن را به اجماع تایید کنند.
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و من تابعهم فی زماننا الی يوم القیامة
⁉️نقد کلام یا تحریف امام !؟
قسمت اول:
✍️آقای مهدی نصیری با عنوان «این مردم سالاری نیست، سپاه سالاری است!»، به تحریف کلام امام خامنهای در سخنرانی ۱۴خرداد پرداخته تا خودش را منتقد رهبران انقلاب نشان دهد و در حمایت از جمهور ۸۰ میلیون ایرانی، مدعی شود که امام خمینی « در دوران رهبریشان بارها جمهوریت و قواعد دموکراسی را نقض کرد» و امام خامنهای هم بر اساس «منابع موثق شخص نصیری» گفتهاند «اگر فقط ۵ میلیون نفر از مردم را داشته باشیم، کافی است و بقای جمهوری اسلامی تضمین شدهاست»؛ بنابراین در سخنرانی اخیرشان در مرقد امام خمینی، اولاً «جامعه مخاطبانش، همان اقلیت ۵ یا ۱۰ میلیونی است و نه جمعیت ۸۰ میلیونی ایران» و ثانیاً رهبری از «سرکوب مردم» در «استفاده از حق قانونی خود برای حضور در خیابان»، با «کشتار و کور کردن و زندانی کردن هزاران نفر از آنان» دفاع کردهاست!؟!
✔️فارغ از بررسی انگیزه شخصی نصیری در چنگ اندازی به حریم حرمت ولایتفقیه و تلاش بیوقفه برای تخریب جایگاه رهبری نظام، ایشان باید از خودش بپرسد: چرا نمیتواند یک نقطه ضعف در کلام و مرام امام خامنهای پیدا کند تا ناگزیر از وارونهسازی حقایق، تحریف واقعیات و دروغپردازی مکرر نشود؟
‼️به نظر میرسد، اگر وی اندکی پیرامون همین پرسش ساده تعقل کند، میتواند خودش را از مهلکه نفاق و کینهتوزی و دروغپردازی نجات دهد، هرچند به حقانیت و مظلومیت امام خامنهای اعتراف نکند.
🔰و اما، یادآوری نکاتی که آقای نصیری دوست ندارد بفهمد و بداند:
۱- با فرض صحت جملهای که از امام خامنهای درباره «حداقل نیروهای مسلح (فعال، ذخیره و پشتیبان) برای صیانت از امنیت ملی در برابر تهاجمات دشمنان جهانی» نقل شده و نویسنده، همین مفهوم را هم موذیانه تحریف کرده، باید دانست که از ۴۳۶۳ سال قبل، زمان «سارگون اَکَّدی»، امپراتوربزرگ اَکَّد باستان که نخستین ارتش حرفهای جهان را ایجاد کرد و بعد از او، سومریان و بابلیان و آشوریان تا یونان و روم و ایران باستان، هرکدام هزاران هزار نیروهای رسمی و نیمه رسمی و بعضاً داوطلب را تحت فرمان حاکمیت خود داشتند تا از ممالک و منافع ملل خویش صیانت کنند؛ آیا همین امروز، ایالات متحده آمریکا، ناتو، روسیه، چین، هند، ویتنام، دو کره، پاکستان و دیگران، میلیون ها نیروی مسلح رسمی و بعضاً شبهنظامی را در اختیار حاکمیت خود ندارند؟...
✍️ محمدعلی رامین
پایان قسمت اول- ادامه دارد...
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
ble.ir/join/ZDA1ODBlZD بله
ادامه مطلب در:
https://eitaa.com/maramin/790
⁉️نقد کلام یا تحریف امام؟!
✍️قسمت دوم:...
۲- مهدی نصیری لااقل به خودش تفهیم کند، چرا اگر ملکه الیزابت، به مدت ۷۱ سال فرمانده کل قوای نظامی بریتانیای کبیر، از ۲۵ سالگی تا ۹۶ سالگی باشد، یا دیوانگانی مانند رونالد ریگان و بوش پسر و ترامپ با داشتن هزاران بمب اتم، هرکدام میلیونها نیروی مسلح رسمی خود و همپیمانانشان را تحت امر خود داشته باشند، از منظر نصیری هیچ اشکالی ندارد، اما ولیفقیه نباید برای صیانت از مملکت اسلامی و نوامیس ایرانیان، «۵ میلیون» نیروی فداکار و جان برکف در اختیار داشته باشد؟
۳- ایشان بدون کمترین شرم و حیایی به خلافگویی متوسل شده و ادعا میکند: «جامعه مخاطبان (امام خامنهای)، همان اقلیت ۵ یا ۱۰ میلیونی است و نه جمعیت ۸۰ میلیونی ایران»؛ و سپس با وارونهسازی همه واقعیات آشوب هرجومرج طلبان پائیز گذشته و انکار خسارات صدها هزار میلیارد تومانی به اموال عمومی و مجبور کردن مردم به بستن مغازهها و به تعطیل کشانیدن اقتصاد عموم جامعه با تهدید و ارعاب و نیز نادیده گرفتن کشتار بیرحمانه حدود صدنفر از نیروهای حافظ امنیت توسط اغتشاشگران تحت امر رسانههای ملکه الیزابت و جو بایدن، منافقانه دروغپردازی کرده و مینویسد:
۴- «برهان قاطع بر فقدان مردم سالاری در جمهوری اسلامی، آن بخش از همین سخنان رهبری بود که مردم معترض در جنبش مدنی مهسا را فریب خورده، اراذل و اوباش و آلت دست دشمن خواند و از سرکوب و کشتار و کور کردن و زندانی کردن هزاران نفر از آنان دفاع کرد...» !؟!...
✔️یعنی فحاشان ضدناموسی، اوباش قَمِهکِش، مسلسل بهدستانِ آدمکُش و مُثلِهکنندگان آرمان علیوردی و دیگر شهدای مظلوم این اغتشاشات که موردنظر امام خامنهای بودند، از نظر مهدی نصیری، فریب خورده یا اراذل و اوباش نبوده، بلکه «مردم معترض در جنبش مدنی مهسا» بودهاند؟
۵- اینجا کاری به مسلک دمدمی مزاج فکری و جناح متغیر سیاسی یا شرایط روانی مُتَلَوِّن ایشان نداریم؛ اما در کجای تاریخ و در چه فرهنگ و جامعهای، آتشزدن آمبولانسها، مغازهها، خودروها و خانههای مردم، عنوانش «جنبش مدنی» است؟
۶- با چه منطقی و بر اساس موازین کدام مَشربِ اجتماعی، کشتار نیروهای حافظ امنیت جامعه که حتی اجازه حمل سلاح متعارف را هم در خیابانها نداشتند، عنوانش «اعتراض مردم» است؟
۷- آیا فحش ناموسی به رهبر مملکت، هتاکی به مرجع شیعیان و برداشتن حجاب زنان عفیف جامعه، معنایش «استفاده از حق قانونی برای حضور در خیابان» است؟! واقعاً این مدعی همیشگی «فهم برتر»، اینک از عقل سلیم، وجدان فطری و شرافت انسانی خود، چه چیزی باقیگذاشته و با خودش چه کرده که به اینجا رسیدهاست؟...
✍️محمدعلی رامین
پایان قسمت دوم- ادامه دارد...
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
ble.ir/join/ZDA1ODBlZD بله
ادامه مطلب در:
https://eitaa.com/maramin/791
⁉️«نقد کلام یا تحریف امام»
✍️قسمت سوم:
۸- آقای مهدی نصیری مدعی است که برای سرکوب معترضین «هزاران نفر، کشته و کور و زندانی» شدهاند و امام خامنهای در سخنرانی اخیرشان از سرکوبگران دفاع کردهاند!
همه میدانند که با عفو کریمانه رهبری، تقریباً تمام محکومان قضایی اغتشاشات پائیز، تا پایان سال گذشته، بخشوده و از زندان آزاد شدند؛ پس نصیری باید اثبات کندکه
➕اولاً «دقیقاً چند هزارنفر کشته و کور شدهاند»؟
➕ثانیاً محکومان قضایی، هیچ جرمی مرتکب نشده و تمام جنایات و خسارات سه ماهه پاییز گذشته را موجودات فضایی انجام دادهاند!
➕ثالثاً فرمان عفو عمومی امام خامنهای، در دفاع از «سرکوبگران مردم!» بوده، نه رهایی کسانی که حقیقتاً توسط باند چندصدنفره فواحش ضدایرانی فریب خورده و مرتکب آشوب و تخریب و خیانت به مملکت خود شده بودند!
✔️این که مهدی نصیری همسو با دشمنان بیرونی و همصدا با فرصتطلبان درونی، مجموعه چندصدهزارنفری معترضان خیابانی در سراسرکشور که به مرور از آشوبطلبان و اراذل و اوباش جدا شده و خائنان به وطن را تنها گذاشتند، «مردم» و نماینده ملت هشتاد میلیونی میداند، اما همان ۵_۱۰ میلیون انسان فداکار برای امنیت ملت و حفظ نظام و پاسداری از کشورشان را به عنوان «نماینده هشتاد میلیون مردم» به رسمیت نمیشناسد و آنها را «سرکوبگر» مینامد، نشأت گرفته از شعور و شرف انسانی اوست؛
➕اما بغض و کینه و نفرت او نسبت به دو نهاد «شورای نگهبان» و «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی»، جای بررسی جداگانه دارد که نهاد اول، پاسدار قانون اساسی و شریعت الهی در نظام اسلامی ماست و باید معلوم شود که تنفر مهدی نصیری ریشه در کدام جنبه پنهان شخصیت او دارد؛
نهاد دوم، عامل برتری ایران و ایرانیان در برابر خدایان زمین و زمینیان، یعنی آمریکا و انگلیس و اسرائیل است که وی از اقتدار سپاه در پاسداری از انقلاب اسلامی نتیجهگیری میکند که جمهوری اسلامی «سپاه سالاری است، نه مردم سالاری»! در حالیکه او هرگز در مورد هیچ یک از حکومتهای سکولار فوقالذکر، سخنی درباره درهمتنیدگی اجزاء حاکمیت آنها، از جمله پیوستگی نیروهای نظامی و امنیتی و سیاسی و اقتصادی آنها، بیان نکرده است...
✍️ محمدعلی رامین
پایان قسمت سوم/ ادامه دارد...
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
ble.ir/join/ZDA1ODBlZD بله
ادامه مطلب در:
https://eitaa.com/maramin/792
⁉️نقدکلام، یا تحریف امام؟
قسمت پایانی:
✍️ اما شاهبیت افکار نصیری که گویای بخشی از نهانپیشهگی اوست، چنین بیان شده: «یکی از مهمترین ارکان دموکراسی، قدرت مردم و جمهور، بر عزل و تغییر حاکم است. آقای خامنهای یا سخنگویی از دفتر ایشان توضیح بدهند که با چه مکانیسمی مردم و جمهور میتوانند، ایشان را عزل کنند و بعد از سی و چهار سال حکمرانی، رهبری دیگر را به جای ایشان بیاورند تا شاید مسیر یکنواخت سی و چند ساله عوض شود؟!؟...
🔰برای درک اغراض نویسنده در طرح این «پرسش سفارشی» و شناسایی سفارش دهندگان به وی، پاسخگویی ایشان به چند سؤال زیر مفید خواهد بود:
۱- چرا تا ۱۷ شهریور سال پیش، یعنی مرگ الیزابت دوم در هفتادویک سالگی سلطنت مطلقه او بر جزیره انگلیس و حداقل پانزده حاکمیت فراسرزمینی و نقش خداوندگاری او بر سرنوشت صدها میلیون انسان در پنج قاره جهان، این پرسش نصیری هرگز مطرح نشد؟ آیا طرح چنین موضوعی جایز نبود؟ مصلحت نبود؟ یا سفارش نشده بود؟
۲- ایشان از قول «مردم و جمهور» این پرسش را مطرح کرده است؛ اما نمیگوید، «کدام مردم» و «کدام جمهور» به ایشان برای طرح و بیان چنین پرسشی وکالت دادهاند؟
۳- نصیری از امام خامنهای یا دفتر ایشان خواسته تا توضیح دهند که «با چه مکانیسمی مردم و جمهور میتوانند، ایشان را عزل کنند»!؟!
✔️در اینجا مجالی نیست تا بر «ماهیت طراح شبهه» که نصیری «حلالزاده» را وادار به تحریر و تکثیر این پرسش سفارشی کرده، بحث شود؛ لیکن آیا خود ایشان قانون مترقی و متعالی جمهوری اسلامی را مطالعه نکرده و نمیتواند با مقایسه سه حکومت انگلیس و آمریکا و فرانسه، برتری عقلانی و حتی عرفی نظام توحیدی ولایتفقیه را تشخیص بدهد؟!
۴- ایشان لابد حکمرانی ۷۱ ساله الیزابت را که طی آن، ۲۱ کشور اقماری خودش را به مرور از دست داد، حاکی از پویایی و انسجام نظام صدهاساله پادشاهی بریتانیا دانسته و از کنار آن عبور کرده، اما حکمرانی سی و چهارساله امام خامنهای را که ایران ویران شده از جنگ هشت ساله با تحریمهای ظالمانه غربی را با کمک ملت ایران، به اوج قدرت و عزت و استحکام در منطقه و جهان رسانده، «یکنواخت» توصیف میکند و در آرزوی «رهبری دیگر»، تغییرمسیرایران را طلب میکند...!
۵- این شخص مذبذب که معلوم نیست، فرداروزی، چه تغییرمواضعی از خودش ظاهرسازد، به مخاطبش نمی گوید که برای «رهبری چه کسی» سفارش گرفته!؟ و مهمتر از آن، مرموزانه و بزدلانه جرئت ندارد به مردم بگوید: ایران باید به سود چه کشوری تغییر مسیر بدهد؟
۶- کاش مهدی نصیری در ورای «جنبش مدنی» #زن_زندگی_آزادی که مرید آن است، نسبت به ترویج قانونی و تحمیل اجباری «همجنسبازی» مهارگسیخته توسط دولتهای اروپا، آمریکا با حمایت صریح پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان، مردانه نظرش را آشکارا بیان میکرد تا علت اصلی بغض و کینهاش نسبت به تنها رهبر معنوی و اخلاقی جهان که مورد احترام خردمندان در میان ملتها و دولتهاست، آشکار گردد...‼️
✍️محمدعلی رامین/ ختم کلام
۲۱خرداد ۱۴۰۲
صفحات مجازی محمدعلی رامین👇
eitaa.com/maramin ایتا
splus.ir/mohammadali_ramin سروش
ble.ir/join/ZDA1ODBlZD بله
ادامه مطلب از:
https://eitaa.com/maramin/791
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ مطالبه بعدی زن، زندگی، آزادی
🔰 حمید رسایی: غرب طبق برنامه صهیونیستها در حال درنوردیدن لایههای عفت و حیا از کف جامعه است. هر روز اخباری از #همجنسگرایی_اجباری در کشورهای غربی شنیده میشود! از مدارس و زمین فوتبال تا ادارات و مراکز پلیس!
در سانفرانسیسکوی آمریکا؛ رئیس پلیس و رئیس آتشنشانان این شهر، ملزم شدهاند تا به پرچم همجنسبازها به عنوان یک پرچم مقدس احترام بگذارند!
از طرفی بین والدین برخی مدارس گلندیل کالیفرنیا و مسئولان این مدارس و فعالان ال.جی.بی.تی که همجنسگرایی را در مدارس تبلیغ میکردند، درگیری شده است.
پایان #زن_زندگی_آزادی در ایران هم همین است. اگر این #جنبش_فاحشگی ادامه پیدا کند، روزی در خیابانهای ایران شاهد درگیری برای چنین موضوعاتی خواهیم بود!
آنها از این هدف دست برنمیدارند بنابر این هرگونه عقبنشینی از احکام الهی، کمک به تحقق این فکر شیطانی است.