فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آیا دولت حسن روحانی زبان مذاکره با دنیا را بلد بود؟
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 اعتراف صدام ملعون : تشویق به تجاوز نظامی به ایران دسیسهای از سمت غرب برای درگیر کردن نیرو و تواناییهای عراق و ایران بود
@khatevelayat
با عرض سلام و احترام ،
⭕️ فتنه بنزین ، سوخت آشوب جدید ....
🔻در سالگرد فتنه مهسا کومله تدارکات گسترده ای برای اعمال تروریستی در کشور سازماندهی شده بود که بخش عظیمی از آنها به لطف الهی و با هوشیاری نیروهای امنیتی و سربازان گمنام امام زمان (عج)کشف و خنثی شد.
حجم بالای سلاح و مواد منفجره کشف شده نشان میدهد که تنها راه ایجاد بحران در کشور فقط از طریق اعمال جنایتکارانه طراحی شده است.
در همین راستا برای ایجاد زمینه لازم ، هسته مرکزی عملیات تروریستی ، به دنبال بهانه ای است تازمینه اغتشاش و بهم ریختگی اجتماعی و سپس ورود تروریستها به صحنه را فراهم آورد.
به نظر میرسد این فتنه در بستر ایجاد بی اعتمادی به بازار که سال ۱۴۰۰ در اوج خود نسبت به شکر ، روغن ، پوشک و دستمال کاغذی و ... موجب هجوم مردم برای خرید کاذب و بحران در بازار این محصولات شد اکنون در بازار سوخت رخ داده و شبکه های ماهواره ای همچون بی بی سی و ایران اینترنشنال و صدای آمریکا شبانه روز بمباران تبلیغاتی گسترده ای درباره کمبود سوخت ایجاد میکنند تا بحران ساختگی تولید کرده و امنیت روانی مردم را بر هم بزنند.
برخی از این شبکه ها به عوامل خود دستورات تشکیلاتی داده اند که به شرح زیر است :
۱.صف های بنزین را شلوغ کرده و با توقف های متعدد تصنعی در پمپ بنزین ها باعث ایجادصفهای طولانی و معطلی مشتریان واقعی شوند.
۲.باک بنزین خود را با مقدار اندکی پر کرده و مجددا درصف قرارگیرند.
۳. با ایجاد درگیری و اعتراض در صفهای طولانی پمپ بنزین زمینه آشوب را فراهم آورند.
۴. مردم بی حوصله و کلافه منتظر در صف بهترین گزینه برای ایجاد آشوب هستند و میتوانند از این پتانسیل برای ایجاد جرقه آشوب استفاده کنند.
۵. با انتشار شایعات و دامن زدن به اخبار کذب درباره گرانی بنزین سعی در کشاندن رانندگان مسافرکش ها و تاکسی ها و دیگر وسایل حمل و نقل خصوصی و عمومی به اعتراض کنند.
۶. در ایام تردد زائران اربعین و سفرهای تابستانی و افزایش طبیعی تقاضای سوخت ، با شایعه افزایش قیمت بنزین، زمینه افزایش قیمت حمل و نقل های جاده ای وسایل عمومی و نارضایتی مردم را فراهم آورند.
۷.دتیم های تروریستی در پوشش نارضایتی مردم زمینه سوء استفاده وانجام اعمال جنایتکارانه رابدست آورند و از جایگاههای سوخت به عنوان نقطه اولیه آشوب بهره برداری کنند.
بر ملت شریف و هوشمند ایران فرض است که در این مقطع با رفتارهای سنجیده و دوری از برخوردهای احساسی بر علیه این توطئه خارجی که توسط مزدوران داخلی دشمن دامن زده میشود اقدام کرده و فقط در صورت ضرورت به پمپ بنزینها مراجعه نمایند و از هرگونه پخش و دامن زدن به شایعات در زمینه گرانی بنزین و گرفتار شدن در جنگ روانی دشمن پرهیز کرده و وارد دام بدخواهان ملت ایران و تروریستها نشوند.
هدایت شده از کانال قزوین سلام
🌹زیارتنامه حضرت رقیه سلام الله علیها
🌹بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
🌹اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا سَیِّدَتَنـا رُقَیَّةَ،عَلَیْکِ التَّحِیَّةُ وَاَلسَّلامُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ عَلِیِّ بْنِ اَبی طالِبِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِسـاءِ الْعالَمینَ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ خَدیجَةَ الْکُبْرى اُمِّ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ وَلِىِّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ وَلِىِّ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ الْحُسَیْنِ الشَّهیدِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الصِّدّیقَةُ الشَّهیدَةِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الرَّضِیَّةُ الْمَرْضِیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا التَّقیّةُ النَّقیَّةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الزَّکِیَّةُ الْفاضِلَةُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْبَهِیَّةُ، صَلَّى اللهُ عَلَیْکِ وَعَلى رُوحِکِ وَبَدَنِکِ، فَجَعَلَ اللهُ مَنْزِلَکِ وَ مَاْواکِ فِى الْجَنَّةِ مَعَ آبائِکِ وَاَجْدادِکِ، الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ،اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ بِما صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدّارِ، وَعَلَى الْمَلائِکَةِ الْحـافّینَ حَوْلَ حَرَمِکِ الشَّریفِ،وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ،وَصَلَّى اللهُ عَلى سَیِّدِنا مُحَمَّد وَآلِهِ الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ وَسَلَّمَ تَسْلیماً بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ.
🇮🇷 🌐به کانال
🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
بپیوندید☝️
🅾 یک فریم از اعتماد به لبخند آمریکایی ها
🖇پ.ن: بااینکه امام خمینی(ره) فرمودند: [آنهایی که خواب آمریکا میبینند، خدا از خواب بیدارشان کند]؛ اما حتی پس از ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی هم هستند کسانی که به عشق این لبخندها زندهاند و در مسئولیتهای حساس کشور حضور دارند
#امضایکری
#تضمینآمریکا
🌹گاھ نوشٺ هاے یڪ طلبھـ ـ
🍀 @besmellaherrahmanerrahimm
✅ و خداوند ما را #مدافعان_حرم آفرید.
💯 #ایران_حرم_است 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔥 ۱۳ سال جنگ بیامان علیه تمام اعضای #جبهه_مقاومت با مرکزیت هدف #ایران، به جهت در هم شکستن این جغرافیای جدید
⛔️ پول #سعودی و امارات، فرماندهی اتاق عملیات #آمریکا، تیمهای تروریستی آموزشدیده #اسرائیل و #انگلیس، نبرد اطلاعاتی سرویسهای جاسوسی اعضای ناتو و شرارت و فتنه گروههای تکفیری چون #داعش، وطنفروشی عدهای خائن وطنفروش؛ همگی جبهه واحدی تشکیل دادند برای ضربه ویرانگر به ایران و #محور_مقاومت
❌ حالا اما، آمریکاییها عقب کشیدهاند، صهیونیستها (که قرار بود با پیمان صلح ابراهیم معتبر شوند) به حاشیه رفتند، تکفیریها تار و مار شدند و سعودی به خوبی فهمیده تمام مسیرها از مسیر گفتگو و دوستی میگذرد...
✍ دشمنان خونخوار و بیرحم مردم ما، روزی میگفتند به زودی در تهران خواهیم بود، اما حالا باید تصاویر حضور عزتمندانهی ما را در ریاض ببینند.
✅ #ایران ما، تنها وسط معرکه ایستاده، نه پا پس میکشد و نه عقب مینشیند...
◀️ اما آنچه در حال رخ دادن است، در مقابل آنچه که روی نداده، پر کاهیست در برابر کوه
✍ به زودی حقایقی نمایان خواهد شد که جهانیان #اقتدار_ایران و #اقتدار_شیعه را بیش از گذشته لمس خواهند نمود.✌️
✍ بلند بگویید: قدرتنمایی ایران در قلب ریاض علیه سیاستهای شیطان بزرگ با همراهی سران #آل_سعود
🖤 السلام علیک یا اباعبدالله 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#مقاومت #ایرانی #جمهوری_اسلامی
@sedaye_zohoor313 🏴🚩
استوری «حسام نوابصفوی» بازیگر سینما و تلویزیون
✍ «حاضر به پاسداری شبانهروزی از مقبره شاهچراغ (علیهالسلام) هستم.»
🔹در روزگاری که بیشتر سلبریتیها این حادثه تروریستی را محکوم هم نکردند، چه دلگرمکننده است وجود نوابصفویها.
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اینجا ایران، استان گیلان، ۳۵ کیلومتری رودبار، بخش رحمتآباد و بلوکات، دهستان دشتویل، روستای استخرگاه،،،،،برای دسترسی به استخرگاه، اگر از رشت حرکت کنید، با عبور از امامزاده ابراهیم و گذر از رستمآباد با دیدن خروجی تابلوی رستمآباد و توتکابن از اتوبان رشت - قزوین خارج میشوید و بهسمت توتکابن میروید. جاده از میان شهر توتکابن میگذرد. در جاده زیبای روستایی از میان روستاهای سندس، انارکول، چهلبر، برهسر و دشتویل به مسیر خود ادامه میدهید.
🔹بهترین فصل برای رفتن به اینجا همه فصل ها
✅صدای زاگرس ، صدای مردم
➕صدای زاگرس را در شبکههای اجتماعی داخلی و خارجی با آدرس زیر دنبال کنید…👇
╭┅┅┅┅┅❀🔻❀┅┅┅┅┅╮
💠 @sedayzagros 💠
╰┅┅┅┅┅❀🔺️❀┅┅┅┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چی شد که رابطه ی ایران و آمریکا اینچنین شد؟
بشنوید از زبان کمدین آمریکایی که اولین بار چطور رابطه ی دو کشور رو به ویرانی رفت
#غربگدایان
#غرب_بدون_روتوش
#سیدمحمدجوادابطحی
✅بزرگترین درس حضرت رقیه علیها سلام به همه ما این است که باید مشتاق دیدار امام زمان خود باشیم.
😭بیتابی حضرت رقیه (علیها سلام) برای سختیها و مصائب خودش نبود بلکه برای اشتیاق به دیدار روی امام زمان خود بوده است و ما باید این درس بزرگ را از سه ساله امام حسین (علیه سلام) بیاموزیم.
📖 در ادعیهها و روایات اشتیاق برای دیدار امام زمان دیدار به آن حضرت و اشتیاق برای این دیدار به روشنی و زیبایی بیان شده است.
آن حضرت مشتاق دیدار امام زمان خود بوده و اگر این اشتیاق در دل ما جای بگیرد تلاش میکنیم تا به این آرزو برسیم و از آنچه باعث دوری از این دیدار شود دوری کرده و ظاهر و باطن خود را برای این دیدار آماده کنیم.
این اشتیاق باید با تمام وجود خواسته شود و این شوق و اشتیاق انسان را به تلاش بیشتر برای فراهم کردن زمینه این دیدار وادار میکند.
اگر اشتیاق در وجود انسان شکل بگیرد او را به سمت خوبیها سوق می دهد و اگر به مرحله اشک و ندبه برسد به وصل منتهی و به سعادت دنیا و آخرت میرسد.
✅ با توجه به روایات و احادیث ائمه (علیهم سلام): امروز نیز باید مشتاق امام زمان (ارواحنافداه) و منتظر آن حضرت بود و ناامید نشد..
اوخواهدآمد
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
{🌹اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِڪَالفࢪَج🌹}
❤️اَللّهمَّ اجعَل عَواقِبَ اُمورِنا خَیراً❤️
به گروه یاوران ومحبین حضرت ولیعصرعج بپیوندید. 👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1967587596C5cd3e7c975
لطفابه دوستانتان معرفی کنیدمتشکر
#موتور_جستجوی گوگل حالا میتواند گرامر جملههای شما را بررسی کند
🔹 قابلیت Grammar Check #گوگل به شما کمک میکند تا گرامر جملات خود را بررسی کنید. برای استفاده از این قابلیت کافیست عبارت Grammar check را در ابتدا یا انتهای جمله خود بنویسید و آن را جستجو کنید. البته ظاهراً این قابلیت بدون ذکر این عبارت هم شاید قادر به بررسی نوشتههای شما باشد.
🔹 گوگل میگوید این ویژگی با استفاده از #هوش_مصنوعی کار میکند، اما هشدار میدهد که عملکرد آن ممکن است در ۱۰۰ درصد مواقع، بهخصوص در جملههای کوتاه و ناقص، صحیح نباشد.
@avaangard
🔴 بشارت ها و هشدارهای امام خامنهای را جدی بگیریم!
به قله ها نزدیک شده ایم !
نباید خسته شویم !
👤 #میراحمدرضا_حاجتی
🔹 بی شک فرمایشات امام خامنه ای در جمع فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ؛ توامان حاوی مهمترین هشدارها و بشارت های ایشان در ماه های اخیر بود...
🔸 صریحا بگویم عطر بشارت نصر و فتوحات عظیم از بیانات نائب المهدی عج به مشام میرسد ؛
بیانات دیده بان بصیر انقلاب اسلامی به تمام معنی حکایت از ورود انقلاب اسلامی و یاران صادقش به مرحله ی جدیدی از سیر تاریخی و موعود کارزار حق و باطل مینماید ؛
✅ امام خامنه ای از یک سو ، به صراحت هشدارهایی دادند :
1️⃣ باید مراقبت نفس نمائیم و تقوی پیشه کنیم که شیطان و مخاطرات معنوی آخرالزمانی همه ما را تهدید مینماید ؛
2️⃣ از مراقبت از انقلاب ؛ وحدت ملی ؛ کمک به اقشار محروم و فعالیت جهادی شبانه روزی نباید غفلت نمود ؛
3️⃣ عناصر انقلابی نباید خاکریز خودی و شخصیت های خودی ( ولو دچار لغزش ) را با جبهه دشمن اشتباه بگیرند و دوستان را همانند دشمن آماج حملات بیرحمانه قرار دهند ؛
که امام بصیر فرمود هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید ؛
4️⃣ امروز روز نامیدی نیست ( بر خلاف سیاست فعلی و قطعی دشمنان قسم خورده اسلام و رویکرد مزورانه جریان اصلاحات و نظریه پردازان و قلم بدستانشان در فضای مجازی ؛ که همسو با دشمن ؛ دائما در حال تولید یاس و نومیدی میباشند ) ؛
5️⃣ در ترسیم خاکریز اصلی دفاع از انقلاب تاکید نمودند که :
هرچه فهم ما از انقلاب اسلامی عمیق تر و دقیق تر باشد همت مان برای دفاع از آن بیشتر خواهد بود ( به عبارت دیگر :
اگر گرفتار تنزل درک و تحلیل در این زمینه گردیم ؛ خطر شکست خط دفاعی انقلاب بجد تهدیدمان مینماید )
🔹 و در عین حال بشارت دادند :
شیب تند را پشت سر گذاشته ایم و به قله ها نزدیکتر شده ایم نباید خسته شد که اکنون روز شوق و امید و حرکت است....
و تاکید فرمودند :
پیروزی قطعی است !
🔸 اکنون جبهه انقلاب در لبیک به نائب الامام 'عج' باید خلاقانه به باز تولید شوق در جامعه اقدام نموده و دلهای احاد ملت را سرشار از شوق نماید ؛
شوق وصول به آرمان ها و شوق وصال به صاحب اصلی انقلاب !
باید جامعه را سرشار از امید نمود ؛
امید به :
تحقق وعده های الهی و طلوع کامل خورشید ولایت عظمی [ ۱ ] و آنچه قرون متمادی شیعه و بشریت تحت ظلم در انتظارش بوده ؛
✅ به همین جهت باید بدون خوف با سرمایه ایمان و شوق و امید به دل دشمن و دشمنی ها و کاستی ها و مشکلات زد و در تمامی بخش ها شبانه روزی فعال جهادی بود ؛ نه منفعل متحیر و مردد ؛
که تحقق وعده الهی نزدیک است
إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً ؛
ان شاالله
💢 [ ۱ ] امام خامنه ای : شمایید که باید کارآزموده و پُرانگیزه از انقلاب خود حراست کنید و آن را هر چه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد...آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنا فداه) است، نزدیک کنید. " ( بیانیه گام دوم..)
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
🟥🔶🟥دروغ شاخدار علیه لایحه حجاب
۱
«مجلس بهدنبال ایجاد فضای بسته اجتماعی است»؛ این جمله طی هفتههای اخیر به کلیدواژهای برای فضاسازی ضدحجاب جریانهای معاند و البته برخی رسانههای داخلی تبدیل شده است.
به گزارش مشرق، «مجلس بهدنبال ایجاد فضای بسته اجتماعی است»؛ این جمله طی هفتههای اخیر به کلیدواژهای برای فضاسازی ضدحجاب جریانهای معاند و البته برخی رسانههای داخلی تبدیل شده تا با وارونهنمایی حقیقت، روند تصویب قانونی لایحه عفاف و حجاب را تحتتأثیر قرار دهند؛ راهبردی که دروغپردازی درباره این لایحه اصلیترین ابزار آن بهحساب میآید.
از ۲۷اردیبهشتماه۱۴۰۲ که لایحه عفافوحجاب تدوین شده ازسوی قوه قضاییه، در دولت به تصویب رسید و تقدیم مجلس شد، روزی نبود که حاشیه، شایعه و دروغی ازسوی برخی جریانها و رسانهها درباره لایحه عفافوحجاب مطرح نشود؛ دروغهای هدفداری که راهبرد به حاشیه کشاندن محتوای این لایحه را دنبال میکرد. در ادامه به صحتسنجی برخی شایعهها و دروغهایی که طی روزهای اخیر درباره لایحه عفافوحجاب مطرح شده میپردازیم:
لایحهای غیرکارشناسی ؟
یکی از مهمترین شائبههایی که درباره لایحه عفافوحجاب مطرح شد، این بود که لایحه بدون پشتوانه کارشناسی و تخصصی از فیلتر مجلس گذشته و عده معدودی در کمیسیون مشترک درباره آن نظر دادهاند. این دروغ درحالی مطرح میشود که از زمان ورود لایحه به مجلس، نشستهای تخصصی متعددی، بهویژه با حضور شخص رئیسمجلس در این زمینه برگزار شده و نظرات و دیدگاههای دهها نفر از صاحبنظران، جامعهشناسان و فعالان حوزه مسائل فرهنگی، بانوان و خانواده دریافت شدهاست؛ موضوعی که نشان میدهد مجلس با حساسیت کارشناسیویژهای لایحه را بررسی کرده است.
بررسی پنهانی و غیرشفاف؟
ادعای بررسی غیرشفاف و پنهانی لایحه عفاف و حجاب درحالی ازسوی برخی جریانهای سیاسی و رسانهای مطرح میشود که از ابتدای ورود لایحه به مجلس، روند اطلاعرسانی از کموکیف آن، بهصورت مستمر انجام شدهاست. ازسوی دیگر متن لایحه نیز هفتههاست بهصورت شفاف در دسترس عموم مردم قرار داده شدهاست. با وجود این عدهای میکوشند اینگونه جلوهدهند که هشتادوپنجی شدن لایحه باهدف بررسی پنهانی لایحه انجام شده، درحالیکه ارائه حدود ۱۵۰۰پیشنهاد از یکسو و همزمانی بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس ازسوی دیگر، بررسی لایحه براساس اصل۸۵ قانوناساسی را ناگزیر کرده بود.
مجلس از زیر بار مسئولیت شانهخالی میکند؟
از نخستین روزهای ارائه لایحه عفافوحجاب به مجلس و تصویبنشدن «دوفوریت» بررسی لایحه، برخی تلاش کردند اینگونه القا کنند که مجلس درحال وقتکشی است و میخواهد از زیربار مسئولیت تصویب این لایحه شانه خالی کند. این ادعای دروغ در شرایطی مطرح میشود که رئیسمجلس در روزهای اخیر در نشست پایان دوره دفتر تحکیم وحدت تأکید کرد لایحه یکفوریتی شد تا فرصت بیشتری برای بررسی و تدوین یک لایحه جامع با استفاده از دیدگاه صاحبنظران این حوزه وجود داشته باشد.
احضار دانشآموزان به کلانتری؟
یکی از دروغپردازیها درباره روند بررسی لایحه عفافوحجاب در مجلس که بازتاب گستردهای هم در شبکههای اجتماعی یافت، گنجاندن مادهای با این محوریت بود که اگر دانشآموز دختری قانون تصویب شده را نقض کند، ازسوی مراجع انتظامی بازداشت خواهد شد؛ این درحالی بود که محمدباقر قالیباف، رئیسمجلس در نشستعلنی اخیر بهارستان، به این شایعه واکنش نشان داد و تأکید کرد چنین چیزی «دروغمحض» است و مادهای در این زمینه در لایحه وجود ندارد.
الزام دانشآموزان و دانشجویان به استفاده از چادر؟
اجباری شدن استفاده از پوشش چادر برای دانشجویان و دانشآموزان دختر در مراکز آموزشی، یکی دیگر از دروغهایی بود که در روزهای اخیر درباره متن نهایی لایحه عفافوحجاب در مجلس در افکار عمومی مطرح شد و بازتاب یافت؛ چنین ادعایی درحالی مطرح شد که امیرحسین بانکیپور، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در روزهای اخیر تأکید کرد در لایحه عفافوحجاب موضوعی با عنوان الزام چادر در مراکز آموزشی نیامده و این موضوع دروغپردازیهای رسانهای است.
مجازات والدین؟
برخی رسانهها در روزهای اخیر با استناد به «پیشنهادهای مطرح شده» ادعا کردند «والدینی که فرزند بالغ زیر ۱۸سال خود را به کشف حجاب و دیگر جرائم این قانون ترغیب یا تشویق یا امر کنند، مجازات میشوند.» این درحالیاست که بررسیهای انجام شده نشان میدهد چنین چیزی صحت ندارد و مادهای با محوریت «مجازات والدین» گنجانده نشدهاست؛ موضوعی که برخی نمایندگان نیز در موضعگیریهای اخیر خود، آن را تکذیب کردهاند.
🟥🔶🟥
۲
ممنوعیت کاشت ناخن و مژه؟
ممنوعیت برخی اعمال آرایشی و زیبایی مانند «کاشت ناخن و مژه» از دیگر دروغپردازیهای انجام شده طی روزهای اخیر بودهاست. براین اساس برخی ادعا کردند براساس فهرستی که تدوین خواهد شد، انجام چنین اعمالی ازسوی آرایشگاههای زنانه ممنوع خواهد شد. چنین ادعایی درحالی مطرح میشود که حسن نوروزی، عضو کمیسیون قضایی مجلس در روزهای اخیر در گفتوگو با رسانهها گنجاندن چنین موادی در لایحه عفافوحجاب را تکذیب کرد.
بسیجیان مجوز اسپری و شوکر میگیرند؟
دادن مجوز استفاده از «شوکر» و «اسپری» به بسیجیان، از دیگر دروغهایی بود که ادعا شد براساس «ماده۳۲» لایحه عفافوحجاب انجام خواهد شد. این درحالیاست که در روزهای اخیر چنین ادعایی ازسوی اعضای کمیسیونهای فرهنگی و قضایی مجلس تکذیب شد. ازسوی دیگر ماده۳۲ لایحه بیشاز هر چیز، ناظر بر «آموزشعمومی امربهمعروف و نهیازمنکر لسانی» و «ساماندهی توانمندیهای بسیج در راستای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب» است.
منبع: روزنامه همشهری
🟢🟢🔷🟢🟢جاعلان مذهبی، این بار در توئیتر فارسی!
بخش اول
حساب ناشناس در قالب یک شبکه توئیتری با نامهای👈♦️«مختارمیرهاشم»،♦️«سیده رعنا حسینی»،♦️«سیدنوحا» و ♦️«ریحانه سرباز ولایت»♦️👉 با فعالیت در پوشش چهرههای سوپرمذهبی، زمینهساز تمسخر و تخریب دین و نظام در توئیتر شدند.
به گزارش مشرق، چهار حساب ناشناس در قالب یک شبکه توئیتری با نامهای 👈♦️«مختارمیرهاشم»،♦️«سیده رعنا حسینی»، ♦️«سیدنوحا» و «ریحانه سرباز ولایت»♦️👉با فعالیت در پوشش چهرههای سوپرمذهبی، زمینهساز تمسخر و تخریب دین و نظام در توئیتر فارسی شدهاند.
برخی اکانتهای توئیتری که تلاش دارند صاحب خود را بهشدت مذهبی جلوه دهند، در اقدامی پیچیده، برخی موارد خلاف عقل و نفرتانگیز را به روحانیون، افراد مذهبی و متدین نسبت میدهند تا باعث تنفر افکار عمومی از این قشر شوند؛ آن هم در حالی که این اکانتها هویت جعلی دارند اما با ادبیات دینی و فقهی، شبیه برخی طلاب و روحانیون، تلاش میکنند مخاطب، درباره طیف فکری آنها به اشتباه بیفتد و از این رهگذر انواع مطالب و ادعاهای بیپایه و نادرست را با نهایت لودگی و پردهدری، به دین و دینداران نسبت میدهند و بسیاری از مخاطبان نیز ادعاهای آنها را باور میکنند.
سناریو آنها این است که با مطالبی که بیان میکنند، خود را در پوشش یک فرد به شدت معتقد، در معرض بدترین اتهامها و داوریها قرار دهند تا این اعتقادها، نامربوط و نفرتانگیز جلوه کند که نتیجه این رویه، هرچه بیشتر بدبین کردن افکار عمومی نسبت به دین و دینداران است.
این روزها همچنین اکانتهای جعلی با عکس خانمهای مذهبی و محجبه بسیار زیاد شده که مطالب سست و بیمحتوا به نام دین مینویسند و جالبتر اینکه این توئیتها در برخی موارد وایرال(بازنشر سریع) نیز میشود و بدون آن که کسی درباره اعتبار آنها بررسی کند، در میان مردم باورپذیری و تاثیرگذاری نیز دارد و آنها را به عنوان سند معتبر خشک مغزی افراد متدین سر دست میگیرند. بررسی نشان میدهد این فرایند در قالب یک شبکه به هم پیوسته فعالیت میکند.
این روزها اکانتهای جعلی با عکس خانمهای مذهبی و محجبه بسیار زیاد شده که مطالب سست و بیمحتوا به نام دین مینویسنددر این گزارش به معرفی شبکه این جاعلان توئیتری که در لباس دین، مقام دین و مرجعیت را تخریب و تحقیر میکنند، پرداخته شده است:
👈👈♦️«سیدنوحا»،♦️«سیده رعنا
حسینی»،♦️ «ریحانه سرباز ولایت» و ♦️«مختار میرهاشم»♦️👉 ۴ عضو اصلی این شبکه جعل مذهب در توئیتر هستند که پیوسته به بازنشر محتوای یکدیگر میپردازند و اگر فردی به طور اتفاقی نیز این اکانتها را رصد کند، توئیتر به طور خودکار و معمولا یکی از اینها را به عنوان دوست نزدیک و همفکر دیگران پیشنهاد میدهد.
خصوصیت مشترک همه این افراد این است که در ابتدا همگی از جدید الورودهای توئیتر فارسی هستند و زمان عضویت آنها از سال ۲۰۲۳ ثبت شده است.
لوکیشن(موقعیت) درج شده توسط این افراد نیز از دیگر نکات قابل توجه حساب کاربری آنها به شمار میآید؛ برای نمونه، سیدنوحا خود را اهل سوریه، یمن، لبنان و عراق معرفی کرده در حالی که حسینی خود را اهل شمیرانات و میرهاشم خود را کرجی نامیده است.
به نظر نمیرسد درج این مکانهای جغرافیایی، خیلی دقیق و درست باشد زیرا نه تنها ثبت مکان جغرافیایی در توئیتر فارسی خیلی مصطلح نیست، بلکه بررسی محتوا و فضای تایملاین این افراد نسبت زیادی با ادعای محل زندگی آنها ندارد.
بیشتر این افراد تعداد دنبالشوندگان(فالوئینگ) کمی دارند یعنی تعداد کسانی که این افراد در توئیتر دنبال میکنند بسیار کم و محدود است و قابل مقایسه با اینفلوئنسرها و افراد معتبر فعال در این بستر نیستند.
واکاوی دنبالشوندگان این افراد نشان میدهد انواع حزبها و تفکرات از حزباللهی و ارزشی تا برانداز و اشخاص ناشناس در میان فالوئینگهای این افراد وجود دارد.
۲ اکانت از این ۴ حساب کاربری نیز جزو دنبالکنندگان اکانت رسمی رهبر معظم انقلاب هستند که قرار است همراهی و همفکری این اشخاص با رهبری را نشان دهد!
در مقایسه با افراد سرشناس و فعال توئیتری، این ۴ اکانت علاوه بر حضور چند ماهه در توئیتر، تعداد توئیت و فالوئر کمی نیز دارند که بیشترین تعداد توئیت(۵۱۸) و فالوئینگ(۹۵۳) مربوط به «ریحانه سرباز ولایت» و بیشترین تعداد فالوئر مربوط به مختار میرهاشم(۱۵۵۹) است.
🟥۱. مختار میر هاشم
میرهاشم سرشناسترین عضو این شبکه است که توئیتهایش بارها در این بستر وایرال شده است.
رصد تایملاین(دوره زمانی) این فرد نشان میدهد بیشترین حجم ریتوئیت و بازنشر در میان اعضای این شبکه ۴ نفره رخ داده است بهگونهای که به ندرت شاهد، ریتوئیت از افراد خارج این شبکه بودهایم.
🟢🟢🔷🟢🟢
بخش دوم
استراتژی اصلی میرهاشم در توئیتر این بوده که با جازدن خود به عنوان یک فرد بسیار مذهبی با عقاید تند دینی، علاوه بر اینکه تحریفهایی را در دین به طور خیلی جدی وارد کند، تلاش کند کلیت دین را امری خرافی، سلیقهای و حتی جنسی و حیوانی نشان دهد.
استراتژی میرهاشم در توئیتر این بوده که با جازدن خود به عنوان یک فرد بسیار مذهبی با عقاید تند دینی، علاوه بر تحریف در دین، تلاش کند کلیت دین را امری خرافی، سلیقهای و حتی جنسی و حیوانی نشان دهدعامل اصلی موفقیت او در گسترش این استراتژی، این بوده که این فرد تا حدی با الفاظ و اصلاحات دینی آشنا و حتی برخی موارد شبههزا در آیین اسلام را مطالعه کرده و از این جهت در نوشتارش کوشیده با لحنی جدی و البته مسلط به احکام و منش دینی، محتوای کاملا غیردینی را القا کند.
علاقه به رهبری، جهاد تبیین و حضور در جبهههای حق علیه باطل از جمله سوریه به عنوان مدافع حرم شدن از جمله موارد اعلامی مختار میرهاشم و برخی اعضای مذکر این شبکه جاعل توئیتری بوده است. این افراد با توسل به این ادبیات و رویکرد و استفاده از نام و جایگاه رهبر معظم انقلاب علاوه بر اینکه قصد حمایت به نزدیکی نظام را داشتند، در این تلاش بودند که علاوه بر مذهب، رهبری را نیز مورد تخریب، تمسخر و تحقیر قرار دهند.
این اکانت بعد از ماجرای جنجالی مدیرکل ارشاد گیلان، در توئیتی با یک تصویر از پشت از یک روحانی نوشته: «امروز در کلاس احکام آیتالله اسید رسول مجتهدی صحبت از آقای ثقتی شد.. فرمودن من فیلم رو چند بار دیدم و به عنوان کسی که ۴۰ سال در حوزه تحصیل و تدریس کرده، میگم ... در حدی نبوده که فعل لواط به آن اطلاق بشه و در حد یک ملاعبه ساده بوده که ممکنه برای هرکسی پیش بیاد.»
مشاهده این توئیت همراه با عکس و مشخصات گوینده و.. ، حتی مخاطبان توانمند را هم به اشتباه میاندازد تا باور کنند یک استاد سطح بالای حوزه چنین سخنانی گفته، در حالی که همه بخشهای این مطلب دروغ و ساختگی است.
از یک سو فردی به نام آیتالله رسول مجتهدی به عنوان استاد مطرح حوزه وجود ندارد و فقط با استفاده از تعابیر مرسوم علما و یک عکس از پشت، هویتی جعلی تراشیده شده است؛ از سوی دیگر یک فقهخوانده، اینچنین سخن نمیگوید. فقیهان نگاهکردن به جرایم جنسی ولو به قصد شهادت را حرام می دانند.
همچنین اینکه فلان عمل بوده یا نه، ربطی به ۴۰ سال حضور در حوزه ندارد؛ یک کار کارشناسی حقوقی است و البته جاعل مذکور به صورت تلویحی خواسته حرف دیگری بزند! فقیه تعبیر «یک ملاعبه ساده» را به کار نمیبرد؛ چنین کاری مجازاتش مجازات زنا، یعنی صد ضربه تازیانه است!
جمله «ممکن است برای هرکسی پیش بیاد» هم در کنار قرینه کارشناسی و ۴۰ سال حضور در حوزه، تائیدکننده این است که جاعل خواسته به حوزویان متلک بگوید و عنوان کند این موارد میانشان عادی است! با این حال نوع ادبیات و مطرحشدن آن از سوی فردی با این چهره، باورپذیری آن را افزایش میدهد.
🟥۲.سیده رعنا حسینی
رعنا حسینی دیگر عضو این شبکه است که با وجود اسم دخترانه، نمیتوان درباره جنسیتش نظر دقیقی داد زیرا محتوا و تصویری دال بر مذکر یا مونث بودن او منتشر نشده است. رصد تایملاین این فرد نیز به خوبی از نزدیکی فکری وی با مختار میرهاشم و ریحانه سرباز ولایت، دیگر عضو این شبکه حکایت دارد زیرا حجم زیادی از تایم لاین حسینی به بازنشر توئیتهای این دو نفر اختصاص داشته است.
تقابل و ایجاد دشمنی و اختلاف میان قشر مذهبی و غیرمذهبی یکی از اهداف این فرد در توئیتر است که تحلیل محتوای توئیتهایش به خوبی به این رویکرد اشاره دارد. حسینی با گرفتن مواضع رادیکال مذهبی و استفاده چندباره از احکام و هنجارهایی همچون امر به معروف و نهی از منکر و حجاب شرعی که در حال حاضر از مهمترین محورهای انتقادی گروههای ضد نظام و ضد دین در ایران است، تلاش خود را برای ایجاد دشمنی و اختلاف میان کشفحجاب کنندگان و محجبهها انجام داده است.
تقابل و ایجاد دشمنی و اختلاف میان قشر مذهبی و غیرمذهبی یکی از اهداف رعنا حسینی در توئیتر استابراز علاقه چند باره به رهبری، حاج قاسم و ادعای علاقهمندی شدید به شهادت، از دیگر مضامین و تمایلات این کاربر ناشناس و جعلی در توئیتر است که در تایملاین و بخش معرفی حساب توئیتری او(بیو) درج و مشخص است. کپیکردن و انتشار دوباره توئیتها به جای ریتوئیت کردن آنها، تمهید دیگری از این فرد و برخی دیگر از اعضای این شبکه در بستر توئیتر بوده که با هدف تولیدمحتوای جدید و تازه و عدم وابستگی به اشخاص دیگر انجام شده است.
🟢🟢🔷🟢🟢
بخش سوم
ادبیات جنسی و استفاده از تصاویر و محتوای رکیک جنسی نیز در این حساب به وفور قابل مشاهده است؛ با این توضیح که حسینی تلاش دارد با جنسیکردن محتواهایش، مخاطبان مخالف را جذب کند و در این مسیر محتوای جنسی و رکیک را همراستا و همرده دینِ اسلام و شیعه قرار میدهد.
خاطرهنگاری و نوشتن از تجربههای رومزه نیز در این اکانت بارها مشاهده شده؛ حسینی مدعی است با افراد خارجی از اروپا تا آمریکا در بستر شبکههای اجتماعی صحبت و آنها را به دین دعوت میکند؛ او همچنین از ابراز علاقه دختران غیرمسلمان خارجی به امام، رهبری و اسلام نیز بارها مطلب منتشر کرده است!
🟥۳.ریحانه سرباز ولایت
فعالترین عضو این شبکه، «ریحانه سرباز ولایت» است که در مدت چند ماههِ حضورش در توئیتر، بیش از ۵۰۰ محتوا شامل توئیت، ریتوئیت، ریپلای و کوت(نقلقول کردن) منتشر کرده است. نکته مهم و کلیدی درباره اعضای این شبکه این است که علاوه بر اینکه این ۴ نفر به طور عمده فقط محتوای اعضای خود را بازنشر کردند، این سیاست و استرانژی نیز در این شبکه قابل مشاهده بوده که به هیچ وجه در تقابل، تعامل و ارتباط با اعضای توئیتری در قالب گذاشتن ریپلای و پیام(کامنت) نرفتند.
ناگفته پیداست وارد بحث شدن با توئیتریها علاوه بر اینکه ادبیات واقعی این افراد را افشا خواهد کرد، باعث به چالش کشیده شدن هویت واقعی این افراد نیز میشود؛ برای نمونه این چهار نفر تجربهنگاریهایی را در قالب توئیت منتشر کردند که نخستین پرسش این است که این تجربهها تا چه اندازه واقعیت دارد و سوال درباره برخی جزئیات مکانی، زمانی و موقعیتی این رویدادها چالشی جدید برای این افراد برشمرده میشود؛ از این رو کمترین تعامل در این صفحهها با دیگر کاربران مشاهده شده است.
ارادت و علاقه به رهبری در توئیتها و معرفی بیوی(سرگذشت) ریحانه سرباز ولایت نیز به شدت قابل توجه است؛ ضمن آنکه این فرد خود را حوزوی خوانده و با استفاده از برخی اصطلاحات روحانیون و درسآموختگان فقهی، سعی در واقعی بودن خود و حقانیت توئیتهایش داشته است.
یکی از نقاط اوج فعالیت و جریانسازی این اکانت، در ماجرای فیلم منتشر شده از ثقتی بود که «ریحانه سرباز ولایت» با به کار بردن الفاظ و عبارات فقهی، علاوه بر وانمودکردن به تسلط به امور فقهی، در زیرلایههای محتواهایش به تمسخر، جعلی و فریبنده بودن احکام اسلامی اشاره کرده است.
در محتوای منتشرشده از توئیتهای او، موضعگیریهای رادیکال دینی، پرداخت به مسائل جنسی و ابراز علاقه به رهبر معظم انقلاب نیز به وفور قابل مشاهده است.
🟥۴.سیدنوحا
کم فالوئرترین و کم محتواترین عضو این شبکه سیدنوحا بود که در حال حاضر، اکانتش در توئیتر قابل دسترسی نیست اما این در دسترس نبودن نیز یکی از طراحیهای اعضای این شبکه است زیرا در یک دوره زمانی به دلایل نامعلوم از دسترس خارج و پس از مدتی با تغییر شناسه کاربری یا تغییرات دیگر به توئیتر برمیگردند؛ مختار میرهاشم نیز پیشتر، اراده به ترک توئیتر کرده بود اما در زمان نگارش این گزارش با آیدی جدیدی در این بستر در حال فعالیت است.
برای پیداکردن محتواهای شاد و هدفمند سیدنوحا، میتوانید اسم این فرد را در گوگل جستوجو و توئیتهای پربازدید و بازنشر شده او را مشاهده کنید.
تعامل سیدنوحا با دیگر اعضای این شبکه تا اندازهای متفاوت بوده و میبینیم محتواهای این اکانت بارها از سوی براندازها و مخالفان نظام با پاسخ روبرو میشود؛ در واقع، سیدنوحا با گرفتن مواضع رادیکال و حمایتهای عجیب و غریب از نظام، باعث واکنشبرانگیزی مخالفان نظام شده، این در حالی است که رصد کیفی محتوای این فرد و همچنین ارتباطاتش، از بیهویتی و جعلیبودن آن حکایت دارد.
گذاشتن نظرسنجی درباره عملکرد سپاه پاسداران، حمله به علی کریمی، حمایت از حجاب و گذاشتن توئیتهای تند و واکنشبرانگیز بر علیه حجاب در کنار برخی اظهارات مذهبینمایانه درباره حمایت از فلسطین، سوریه و غیرتمندی، از مهمترین محتواهای بازنشرشده از سوی این فرد است. او در چند توئیت، به دنبالکنندگانش پیشنهاد کرده برای جلوگیری از سواستفاده جنسی خود و خانوادهشان، تزریقات بیمارستانی خود را در خانه و به کمک آموزش آپارات انجام دهند!
به نظر میرسد تندروی و رادیکالبودن برخی کاربران موسوم به ارزشی و انقلابی در توئیتر باعث شکلگیری این افراد شده استتحلیل و جمعبندی
⬛️ ۱. هرچند برخی صاحبنظران فقهی و عقیدتی، خاستگاه فکری و سیاسی این افراد را به امثال «فرقه مریم رجوی» و حتی «صادق شیرازی» نسبت دادند اما تحلیل کیفی و بررسی شبکه انتشار مطالب این افراد ما را به جمعبندی نهایی و قطعی که این جاعلان توئیتری به کدام دیدگاه فکری و جناح سیاسی متصل است، نرسانده است.
🟢🟢🔷🟢🟢
بخش چهارم
⬛️ ۲. استراتژی دقیق این افراد در استفاده از واژگان و اصطلاحات فکری و همچنین لحن جدی و بدون اغراق این افراد که فقط رویکرد رادیکال و تندرو از آن برداشت میشود سببشده افراد زیادی در بستر توئیتر فارسی و دیگر پلتفرمها محتوای گسترش دادهشده از این افراد را باور و حتی نسبت به آن واکنش نشان دهند؛ حال آنکه تحلیل شبکه بازنشری و ارتباطی این افراد و گافهایی همچون تعلیق و تعویض چندباره اکانت و شناسه کاربری و همچنین عدم ارتباط و تعامل با کاربران دیگر، دلایل مهمی است که هویت شخصی و مذهبینمایی جعلی آنها را آشکار میکند.
⬛️ ۳. یکی از راهکارهای دیگر برای شناسایی این افراد مذهبینما و جاعل این است که محتوای تایملاین و مضمون توئیتهای آنها را با برخی کاربران ارزشی اصیل و معتبر در توئیتر مقایسه کرد تا میزان واقعینبودن و بیهویتی این افراد آشکار شود؛ از سوی دیگر به نظر میرسد تندروی و رادیکالبودن برخی کاربران موسوم به ارزشی و انقلابی در توئیتر باعث شکلگیری این افراد شده که به طور آشکار با حمایت جعلی از امام، رهبری و دین، کارکردی ضد دین و ضد نظام را در این بستر داشته و باعث انحراف و باورپذیری برخی از کاربران مجازی شدهاند.
در واقع، از بس سخنان نادرست یا غیرقابل پذیرش برای جامعه از سوی برخی امامان جمعه و روحانیون یا چهرههای خاص همچون رائفیپور و ... بیان و سپس دائم در رسانهها و شبکههای اجتماعی بازنشر شده که جامعه حتی برای باور این موارد کاملا جعلی نیز آماده میشود. به نظر میرسد برای اصلاح ذهنیت افکار عمومی لازم است برخی از این چهرهها مدتی کمتر صحبت و موضعگیری کنند.
نامردان منافق و مزدوران میدان را رسوا کنید.
بخاطر مشتی دلار و اقامت ذلت به سرزمین و وطن و فرهنگ ایران خیانت میکنند.
پایان پیام.
نشر دهید
هدایت شده از کانال قزوین سلام 💠
🔻جزئیات نحوه توزیع ۴۰ کرسی جدید نمایندگی
🔹طرح اصلاح جدول حوزههای انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان مجلس که اخیراً در کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس به پایان رسیده، این روزها در دستور کار جلسات هفتگی مجلس قرار گرفته است.
🔹طبق این طرح قرار است ۴۰ کرسی به ۲۹۰ کرسی فعلی مجلس افزوده شود.
🇮🇷 🌐به کانال
🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
بپیوندید☝️
🟪🟡🟪میدان رسانه و رسانههای میدان
فهم اینکه آیا ما جزء رسانههای میدان از باب صیانت از نظام با رویکرد امر به معروف و نهی از منکر هستیم یا نه! مهم است. باید دید در کجای انجام وظیفه مراقبت دائمی از انقلاب و مراقبت از وحدت ملی و انسجام اسلامی هستیم.
خبرگزاری فارس ـ محمدکاظم انبارلویی در یادداشتی تحت عنوان «میدان رسانه و رسانههای میدان» نوشت:
1- ابعاد و اکناف «میدان رسانه» دشمن در داخل و خارج وسیع و گسترده است. 100 ماهواره در آسمان ایران متکفل نمایش 9000 شبکه تلویزیونی است. 721 شبکه تلویزیونی، 694 شبکه مستند، 300 شبکه فیلم مستهجن، 342 شبکه سرگرمی و خنده، 229 شبکه فارسیزبان و ... در ایران قابل مشاهده است.
این فقط بخشی از فضای «میدان رسانه» دشمن علیه ملت ایران است.
سرویسهای جاسوسی دشمن و مرتبطین با احزاب و روزنامههای مرتبط با شبکه رسانهای دشمن شب گفتههای آنها را در روزنامههای تحت نفوذ خود در روز منتشر میکنند و روز را شب و شب را روز نشان میدهند.
بحرانآفرینی پیدرپی و اختلال در زندگی مردم ، دو راهبرد اساسی است که دشمن برای شخم زدن ذهن مردم در پیش گرفته و فضای میدان رسانه را پرکرده است.
در برابر این فضا ما چه داریم؟
2- رسانههای ما در میدان در برابر این فضا چه میکنند؟ صدا و سیما در صف اول این مقابله قرار دارد. احزاب، گروهها و نخبگان که تریبون و کرسی خطابه دارند، لایه دوم قرار دارند. رسانههای مکتوب و فعالان فضای مجازی لایه سوم هستند. اما لایه اصلی «رسانه منبر» و علما و دانشمندان حوزه و دانشگاه هستند که در مساجد سنگر اصلی را پر کردهاند. در مساجد نسلی تربیت شدهاند که طی چهار دهه گذشته هسته سخت رسانهای کشور ما را شکل دادهاند.
3- رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد کنگره ملی بزرگداشت یاد 3400 شهید استان اردبیل نکته مهمی را فرمودند و از آن به سرعت رد شدند و آن این بود که ؛ «از شهادت شهید سلیمانی یک ملت تکان خورد، حرکت کرد و همه خطوط توهمی که بین ملت بود به هم ریخت و ملت یکپارچه راه افتاد.»
«خطوط توهمی» چیست؟ چگونه شکل میگیرد؟ نقش خطوط توهمی در ایجاد اختلاف بین ملت کدام است؟
ما یک ملت یکپارچه هستیم و بیش از 7 هزار سال در این سرزمین زندگی میکنیم. رنگ، نژاد،مذهب، زبان و ...نتوانسته است اتحاد ملت و انسجام ملی را مخدوش کند. اما در جنگ شناختی دشمن اولین هدف ایجاد «خطوط توهمی» و رودررو قرار دادن ملت برای ضربه زدن به اتحاد ملی است.
رهبری انقلاب در اینجا از یک رسانه مهم یاد میکنند که با رسانههای پیش گفته بسیار متفاوت است.
حاج قاسم سلیمانی خود یک رسانه است. پیام این رسانه آن است که ما ملت امام حسینیم. با نشستن در کشتی نجات امام حسین (ع) میتوان از همه خطوط توهمی و همه امواج سهمگین و طوفانهای رسانهای را که در جهت ایجاد اختلاف و چنددستگی رسانههای دشمن پدید میآورند به سلامت عبور کرد.
ملت ما با شهدای گلگونکفنی که جانشان را فدای استقلال ، عظمت و عزت کشور کردند، با شهدایی چون قاسم سلیمانی ، حججی ها و صدرزادهها و ... در صف اول رسانه های میدان در مقابله با «میدان رسانه» دشمن قرار دارند.
بزرگداشت شهدای ملت یعنی تجهیز «رسانههای میدان» به گونهای که پیام هر شهید یک رسانه مؤثر و مفید نقشآفرین باشد. این نقشآفرینی بزرگترین عامل مؤثر در خنثیکردن «خطوط توهمی» دشمن است.
4- فهم اینکه آیا ما جزء رسانههای میدان از باب صیانت از نظام با رویکرد امر به معروف و نهی از منکر هستیم یا نه! مهم است. باید دید در کجای انجام وظیفه مراقبت دائمی از انقلاب و مراقبت از وحدت ملی و انسجام اسلامی هستیم.
برای رسیدن به این قله لحظه به لحظه باید شوق و امید در حرکت ما ظهور داشته باشد. غلفت از یاد خدا ، مغرور شدن و خسته شدن از کار جهادی و بیتوجهی به نعمتهای الهی از عوامل خطرزایی است که رهبری معظم انقلاب در دیدار فرماندهان سپاه برای پرهیز از آنها هشدار دادند و شروط رسیدن به قله ها را یادآور شدند.
5- مردم انقلابی هم در عرصه «رسانه میدان» و هم در عرصه «میدان رسانه» حضور هوشمندانه خود را در فتنههای 78، 88 ، 98 و پاییز سال گذشته نشان دادند و جنگ نرم دشمن را نهتنها به شکست رساندند بلکه آن را صادر کردند به سرزمینهای اشغالی!
یک سؤال مهم و کلیدی وجود دارد و آن اینکه چرا پس از قیام 30 تیر که مردم در میدان حضور داشتند در 28 مرداد از نهضت ملی دفاع نکردند؟ چرا با آنکه مصدق هم رهبر نهضت ملی بود و هم فرمانده کل قوا ، از مردم و قوای نظامی برای سرکوب کودتا استفاده نکرد؟ حتی یک درخواست کمک از مردم توسط رادیو برای خنثی کردن کودتا نکرد؟ این سؤالات را حتی طرفداران مصدق دارند و کسی پاسخ آن را جز سرویسهای انگلیس و آمریکا نمی داند.
پایان پیام/
🇮🇷🇮🇷🇮🇷گزارش انجمن دانشآموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران پاسخی به آدرس غلط غربگرایان
بخش اول
«واقعیتهای حجاب» در جامعه امروز ایران
اشاره: اوایل مرداد برخی اصلاحطلبان متنی را به نام «مسئله حجاب، واقعیتها و راهکارها» منتشر کردند که آن را «ارزیابی و جمعبندی جمعی از حقوقدانان، جامعهشناسان و حوزویان» معرفی کردند و محمد خاتمی هم بر آن مقدمه زد و تلاش برای تهیه لایحه حجاب را نوعی خودبراندازی عنوان کرد. در آن متن ادعا شده بود که با توجه به اینکه عرف جامعه ما روی چندان خوشی به حجاب نشان نمیدهد حکومت، دیگر نمیتواند در این زمینه هیچگونه الزام قانونیای داشته باشد. در پاسخ به این نوشته جمعی از دانـشآموختـگان علـوم اجتماعـی دانشـگاه تهـران بر اساس 6 پیمایش و مطالعـه کلان ملـی کـه 6 مـاه قبـل از حـوادث پاییـز سـال گذشـته تـا خـرداد 1402 انجام شـده اسـت ثابت میکنند آنطور که این تحلیل ادعا میکند اکثریت جامعه ما از حجاب رویگردان نیستند و در گزارشـی کوتـاه بـه بررسـی حقایـق جـاری پیرامون حجـاب در جامعـه ایرانـی مـیپـردازد.
سابقه تاریخی و تجربه زیسته جامعه ایرانی هرگونه تلاش به منظور ایجاد «اغتشاش مفهومی» حول عناصر ریشهدار فرهنگی را برنتابیده است؛ پاسخ نیروهای اجتماعی به این تلاشهای بیاصالت سیاسی، «مقاومت فرهنگی» بوده و یا «بیاعتنایی» مردم این اقدامات را پس زده است. حتی آنجا که برخی عناصر فرهنگی به تناسب مقتضیات خود دارای هویت ذوابعاد از جمله هویت سیاسی باشند باز هم جامعه ایران اجازه بهرهبرداری ناصادقانه جریانات سیاسی را نداده و واکنشی هوشمندانه، خلاقانه و مبتنی بر آفرینش فرصت فرهنگی جدید از درون تهدیدها داشته است.
در حالی که مسئله حجاب به عنوان یک میثاق فرهنگی، تاریخی و دینی مردم ایران محسوب میشود، جریانی سیاسی سعی دارد به اسم «واقعگرایی» برداشت اشتباه خود از نگرش مردم درباره حجاب را عمومیت بخشیده و بدون توجه به ابعاد جامعهشناختی حجاب با تحریف واقعیات حجاب در ایران، بر خاکستر منازعات سال گذشته بدمد و برای جامعه ایران بحران ایران بیافریند.
قابل تأمل اینکه، بخشی از جریان اصلاحات به عنوان نیروی مورد حمایت غرب در ایران که سابقه تلاش برای براندازی سیاسی و فرهنگی را در چندین مقطع به نام خود و در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت کرده است حتی در دوران اوج نفوذ خود در ساختار حاکمیت - در نیمه دوم دهه 70 - هیچ وقت نتوانست با برآورد غلط از تصور اقلیت 15 درصدی از نیروهای اجتماعی مدافع سنت و دین در ساختار اجتماعی ایران و دفاع خود از لاابالیگری تحت پوشش دفاع از جوانان و زنان و نظایر آن، ظرفیت اجتماعی قابل توجهی را در تقابل با عناصر فرهنگی جامعه ایران بسیج کنند.
هیچ چیز بیش از این سابقه تاریخی شکست خورده نخواهد توانست دورافتادگی این جریان سکولار را از واقعیتهای اجتماعی ایران و عمق و وسعت خطای نظریهپردازان آن را نشان دهد. هر چند بخشی از ریشه این خطاهای محاسباتی به اتکای مطلق آنها بر نظریات علوم اجتماعی سکولار غرب و باور کردن تبلیغات رسانهای غرب به جای واقعیت و بخشی به نیازهای خاص ناشی از وضعیت اجتماعی آنها و غلبه این نیازها بر کل حرکت سیاسی این جریان بر میگردد.
از آنجا که به تعبیر «ریچارد کاتم» ظرفیت اجتماعی نیروهای تجددخواه و سکولاریست به طور طبیعی قابلیت رشد و جاگیری در ساخت سیاسی کشورهایی همچون ایران را ندارد تنها راه برای این نیروها -همانطور که او بیان کرده - این است که بتوانند مطالبات خود را به عنوان مطالبات تودهها بیان کنند. با توجه به این واقعیت است که هم اکنون بخشی از جریان اصلاحات سعی دارد در حالی که از پشتوانه نخبگی روشنفکران و نیروی جنبشی و انگیزهمند دانشگاهی تهی شده است مطالبات خود را تحت عنوان واقعیات حجاب و به نام توده مردم و از زبان جامعه بیان کند.
در مرحله بعدی نیروهای فکری و رسانهای مورد حمایت غرب سعی دارند با دامن زدن به «ناواقعیات» و جعل حقیقت، مسئله پوشش و حجاب را به عنوان یک مسئله اجتماعی وارد نقطه بحرانی کرده و از آن به عنوان یک پشتوانه دوقطبیساز و منازعهآفرین در حوزه سیاسی بهرهبرداری کنند. این واقعیات از آنجا بُعد نظری مییابد که مسائل اجتماعی (به تعبیر هانا آرنت) این قابلیت را دارد تا به عنوان یک ذخیره تحریکی جریانهای سیاسی عمل کند.
اگر به پیش نیازهای هر اقدام براندازانه یا ساختارشکنانه توجه شود اهتمام نظام سیاسی مستقر به اهداف اجتماعی و اقتصادی (از دید براندازان) نه تنها مثبت نمیباشد بلکه غربگرایان تا آنجا که میبایست وظیفه دارند با اغتشاشآفرینی جلوی حل مسائل اجتماعی و اقتصادی را گرفته و به آنها دامن بزنند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بخش دوم
چرا که حل مسائل اجتماعی و مشکلات اقتصادی و امنیت بخشی به این حوزهها، با رفع نارضایتیها به تثبیت سیستم سیاسی منجر شده و موجبات بیمعنایی حرکات اعتراضی را فراهم میسازد.
امروز فعال شدن بخش غربگرای جریان اصلاحات پیرامون مسئله حجاب و جعل و بزرگنمایی ناواقعیات این حوزه در این راستا تفسیر میشود و وظیفه نخبگانی ایجاب میکند همه آگاهان به عرصه اجتماعی در تبیین صحیح از واقعیات این عرصه پای در میدان بگذارند و در جهت انسجام اجتماعی کشور تلاش داشته باشند. از این رو انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران بنا بر اهمیت موضوع «درک واقعی مسئله حجاب» در ابعاد اعتقادی، بینشی، اخلاقی و رفتاری در گزارشی کوتاه به بررسی حقایق جاری حجاب در جامعه ایرانی میپردازد.
آنچه در ادامه میآید نتایج تجمیعی 6 پیمایش و مطالعه کلان ملی است که از ابتدای سال 1401 (6 ماه قبل از حوادث پاییز سال گذشته) تا خرداد 1402 توسط مراکز پژوهشی، دانشگاهی، سیاستگذاری و رسانهای برگزار شده است که در قالب 8 بند کلی تشریح شده و تحت عنوان 10 واقعیت حجاب در قالب یک جدول عرضه میشود.
بُعد اعتقادی حجاب
1. درباره «اعتقاد به حجاب»، 81.7 درصد پاسخگویان (اعم از زن و مرد) به حجاب به عنوان یک حکم اسلامی، اعتقاد خود را ابراز داشتهاند. برش جنسیتی این پیمایش، میزان اعتقاد صرفاً بانوان را به حجاب به عنوان یک اصل اسلامی بیشتر نشان میدهد؛ به گونهای که 84.2 درصد بانوان، حجاب را به عنوان یک حکم اسلامی قبول دارند.
بُعد اخلاقی حجاب
2. درباره «گزارههای اخلاقی تأثیر حجاب»، توافق جامعه درباره مقیاس اخلاقی حجاب وزن بالایی دارد و دارای مقبولیت حداکثری است. به طوری که اکثریت افکارعمومی مسئله حجاب را به عفت و پاکدامنی مرتبط میدانند. در این باره 73 درصد جامعه معتقدند «حجاب باعث افزایش عفت و پاکدامنی زنان میشود».
همچنین 86.2 درصد بانوان در انتخاب رنگ لباس خود طوری دست به انتخاب میزنند که رنگ لباس برای دیگران جلب توجه نکند. 91 درصد طوری لباس میپوشند که تحریککننده نباشد و 94.9 درصد پوشش خود را طوری انتخاب میکنند که در امنیت باشند.
در ادامه 77.8 درصد مردم با این گزاره که «یکی از عوامل موثر بر تحکیم خانواده، رعایت حجاب است» موافق بودهاند. درباره اعتقاد بانوان به این گزاره، 82.4 درصد بانوان حجاب را در تحکیم خانواده موثر قلمداد میکنند.
بُعد فرهنگی حجاب
3. حجاب در جامعه ایران مقولهای اصالتاً فرهنگی است. درباره عوامل تعیینکننده در انتخاب پوشش، اکثر زنان نقش «فرهنگ» را در انتخاب پوشش بیشتر از نقش «قانون» میدانند. 76 درصد بانوان در انتخاب لباس خود به «فرهنگ» به عنوان اولین عامل اثرگذار توجه دارند و 32.3 درصد نیز «قانون» را اثرگذار دانستهاند. (پاسخگویان درباره هر دو عامل نظر جداگانه دادهاند) تأثیرگذاری از قانون لزوماً به معنی اجبار تحلیل نمیشود چرا که در این گزاره اثرگذاری تام و نهایی مورد سؤال واقع نشده، بلکه جنبه اجبار قانون در گزارهای دیگر و در حد 8.2 درصد (بند 5) بررسی شده است.
بُعد رفتاری حجاب و بیحجابی
4. درباره میزان شیوع بیحجابی، میانگین کسانی که بهصورت بدون حجاب (نداشتن شال یا روسری و بدون پوشاندن موی سر) در سطح معابر رفت و آمد دارند، 6.4 درصد کل بانوان متردد در معابر شهری (در سطح کشور) میباشند. این وضعیت در برخی کلانشهرها مثل تهران تا 9.3 درصد هم میرسد. بیحجابی به طور طبیعی در برخی مراکز مثل بعضی مراکز خرید و تفریحی بیشتر و در برخی معابر و اماکن عمومی کمتر از این مقدار قابل مشاهده است. با توجه به تعداد بیحجابان، بیش از 90 درصد بانوان در سطح کشور گونهای از حجاب سر را استفاده میکنند و اندازهای از موهای خود را میپوشانند که طیفی از اقسام حجاب کامل و شرعی یا ضعیفالحجابی را در بر میگیرد.
حجاب به عنوان یک الزام اجتماعی
5. سنجش نظر مردم درباره «لزوم داشتن حجاب در محیطهای عمومی» حاکی از آن است که 84.3 درصد پاسخگویان (زن و مرد) با الزام اجتماعی حجاب موافق هستند. میزان موافقت «بانوان» با الزام رعایت حجاب، بیشتر و برابر با 86.5 درصد میباشد. البته تلقی همه این افراد با نوع و میزان الزامبخشی یکسان نیست و شامل طیفی از الزام قانونی تا الزام فرهنگی و اخلاقی را در بر میگیرد. در حالی که بخشی از جامعه برای مقوله حجاب قائل به الزام قانونی و ایفای نقش دولت هستند (46 درصد) طیفی دیگر علاوه بر الزامی دانستن حجاب در محیط عمومی به مواجهه فرهنگی با این الزام موافق میباشند (49 درصد).
کمرنگی وجه اجباری حجاب
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
بخش سوم
6. کسانی که حجاب خود را تابعی از «اجبار» میدانند در اقلیت هستند. به گونهای که 79 درصد بانوان هیچ نوعی از اجبار را در انتخاب پوشش خود احساس نمیکند. در کل 14.7 درصد بانوان نوعی از اجبار را در انتخاب پوشش خود اثرگذار میدانند که شامل اجبار قانونی (8.2 درصد)، اجبار شغلی (4.5) و اجبار از طرف خانواده (2 درصد) میباشد.
بر اساس مطالعه ارزشها و نگرشهای ایرانیان، لزوماً کسانی که نوعی از اجبار را در حجاب خود احساس میکنند متمایل به بیحجابی نیستند. بلکه تمایل به استفاده از لباس راحت تر، زیباتر و جذابتر، بخشی از تمایلات این افراد محسوب میشود. هر چند برخی نیز تمایل خود را به عدم رعایت حجاب ابراز داشتهاند؛ از میان کسانی که پوشش خود را تابعی از اجبار میدانند 4.6 درصد بانوان اظهار داشتهاند پوششان متأثر از اجبار است و در صورت برداشته شدن اجبار، تمایل به بیحجابی دارند. 10.1 درصد دیگر متمایل به استفاده از گونههای دیگر حجاب با مشخصههای راحتی، رنگیتر بودن، زیبایی و جذاب بودن هستند. (جمعاً 14.7 درصد)
سهم حجاب از وقایع پاییز 1401
7. تأثیر وقایع پاییز 1401 در کاهش حجاب بانوان یکی دیگر از گزارههای تبیینکننده واقعیات در جامعه ایران است. در این باره 11 درصد مردم خواسته اصلی معترضان را «آزادی حجاب» قلمداد میکنند و در کل 10 درصد بانوان اظهار داشتهاند «میزان یا نوع حجابشان متأثر از وقایع اعتراضی سال گذشته کمتر شده است». این کاهش اعم از «برداشتن روسری و شال» (5.3 درصد)، «تبدیل تبدیل چادر به مانتو» (2.5 درصد) و تبدیل «مانتوی بسته یا گشاد به مانتوی باز یا تنگ» (1.8 درصد) عنوان شده است. (جمعاً حدود 10 درصد)
تفکیک واقعیت حجاب از احساس واقعیت
8. از مهمترین یافتههای پیمایشهای انجام شده، تفاوت معنادار بین «واقعیت» و «احساس واقعیت» در ارزیابی از مولفههای اجتماعی است. یعنی برخی مسائل، بیشتر از آنچه وجود دارند احساس میشوند. در حالی که غالب مردم (بیش از 80 درصد) به حجاب اعتقاد داشته و به آن به عنوان یک الزام اجتماعی باور دارند اما اکثر مردم آنچه از باور جامعه درک و احساس میکنند بکلی متفاوت با این واقعیت است. در این باره 68 درصد مردم اینگونه احساس میکنند که اکثر مردم با حجاب مخالف هستند.
تفاوت بین واقعیت و احساس واقعیت، خود را در قالب تلقی از میزان بیحجابان نیز نشان میدهد. در واقعیت ملّی 6.4 درصد بانوان به کشف حجاب روی آوردهاند اما در یک ارزیابی وقتی از مردم پرسیده میشود به نظر شما میزان بیحجابی چقدر است؟ پاسخها تا 5 برابر واقعیت متفاوت میباشد و ارزیابی از بیحجابی توسط پاسخگویان تا 30 درصد برآورد میشود.
این مسئله گویای اهمیت جنگ شناختی و غلبه ذهنیت بر عینیت است و ناشی از بزرگنمایی و جعل واقعیت در رسانه تفسیر میشود و نقطه تمرکز جریان غربگرا در ایران بر بزرگنمایی این «ناواقعیت احساسی» به جای «حقیقت میدانی حجاب» و متعاقب آن مسئلهزایی از حجاب و بحرانآفرینی پیرامون آن شکل گرفته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ رشیدپور ! عااااالیه😄
دم تدوینگرش گرم😉
📝کانال #رسانه_بسیج در ایتا↙️
➥ @bsjghaghazan1
.
🔰مدیر فتنهگر؛ محبوب
مدیر انقلابی؛ مغضوب
🔸سکوت و انفعال دولت و مجلس درباره ابقای سلاحورزی/ چرا مجلس در این مورد به دولت فشار نمیآورد؟!
در ماجرای عزل معاون سیاسی وزیر کشور علاوه بر ضعف آشکار دولت در پذیرش فشار مجلس، سوال جدی از مجلس هم این است که چرا در حالی که مجلس نسبت به حضور فردی مثل سلاح ورزیِ حامی اغتشاشات گذشته، در یک جایگاه حساس و مهم مدیریت اقتصادی، هیچ دغدغه ای نداشته و حتی از وزیر صمت سوال هم نپرسیده است، چندین ماه است وقت و انرژی خود را روی رفتن یک مدیر انقلابی و جهادی و کاربلد از وزارت کشور متمرکز کرد؟ فشاری که در نهایت منجر به برکنارشدن این مدیر کارآمد شد.
🔹 در شرایطی که فردی مثل سلاح ورزی همچنان در مدیریت اتاق بازرگانی است و حتی نمایندگان با اجازه و تاکید رئیس مجلس به جلساتی که او حضور دارد می روند و به او رسمیت می بخشند. این اتفاق برملا کننده یک ضعف گفتمانی یا عملکردی در دولت و مجلس است.
🔹در نهایت محمدرضا غلامرضا در مقطع حساس پیش از انتخابات به دلیل صدور بخشنامه ای به استانداران و فرمانداران به منظور جلوگیری از دخالتهای بیجای بعضی نمایندگان در روند انتخابات و انتصابات، از کار برکنار شد.
🔻به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔺
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a