🟨🔶🟨
۲
- اسفند 1401- گفت: «انگلیس بدون یک استراتژی هستهای روشن، چندان موفق به رقابت با سایر کشورهای جهان نخواهد بود.» چندی پیش دولت انگلیس ساخت یک نیروگاه اتمی جدید ۲۰ میلیارد پوندی (برابر با ۲۴ میلیارد دلار)
در «سافولک» واقع در شرق انگلیس را تصویب کرد. یکی از مقامات انگلیسی این پروژه گفت که «ساخت این تاسیسات هستهای برای منطقه «خوب» خواهد بود و هزاران فرصت را برای مردم و مشاغل محلی ایجاد و تنوع زیستی محیطی را تقویت میکند.»
در حال حاضر ایران با تلاش و مجاهدت شهریاریها و فخریزادهها و علیمحمدیها و احمدیروشنها توانسته فناوری غنیسازی ۲۰درصد
و ۶۰ درصد را در کشور بومی کرده و همین امر، منشأ خدمات گستردهای برای مردم شده است. از تولید دارو برای بیماران خاص و از جمله کودکان عزیز کشورمان تا تأمین برق و بهکارگیری صنعت هستهای در کشاورزی و صنایع غذایی و...
این توانمندی افتخارآمیز و غرورآفرین در حالی است که در سال ۱۳۵۴ (در دوره رژیم منحوس پهلوی) قرارداد ساخت، نصب و تحویل ۲ واحد نیروگاه هستهای در بوشهر بین سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت کرافت ورک یونیون آلمان (KWU) امضاء شد. شرکت آلمانی متعهد بود سوخت هستهای مورد نیاز نیروگاه را برای مدت۱۰ سال تأمین کند. شرکت KWU تا سال ۱۳۵۷ عملیات طراحی، احداث و تأمین تجهیزات پروژه را براساس مفاد قرارداد منعقده اجرا کرد و با پیروزی انقلاب اسلامی، با بیعملی و عهدشکنی از اجرای تعهدات خود سرپیچی کرد. ایران تا سال ۵۷ بیش از ۷۰ درصد از مبلغ مندرج در قرارداد را به شرکت آلمانی پرداخت کرده بود اما طرف آلمانی تنها ۴۰ درصد در پروژه پیشرفت داشت. نیروگاه اتمی بوشهر در دوران جنگ تحمیلی نیز
۲ بار توسط نیروی هوایی رژیم بعث و با حمایت ویژه آمریکا بمباران شد. روزها و ماهها و سالها گذشت. جوانان مؤمن، غیور و نخبه ایرانی آستینها را بالا زده و با مجاهدت شبانهروزی، ایران را به پیشرفتهای چشمگیر و خیرهکننده در صنعت هستهای رساندند. در حال حاضر همانطور که مقامات ارشد کشورمان تاکید کردند، با اینکه ایران دانش و توان فنی ساخت بمب اتم را دارد، ولیکن چنین برنامهای در دستورکار نیست.
در دولت قبل برخی مدیران ارشد دولتی همصدا با جریان مدعی اصلاحات، صنعت هستهای را امری تنشزا و هزینهساز جا زده و مدعی بودند که از این صنعت آبی برای مردم گرم نمیشود. کار به جایی رسید که ذیل توافق خسارت بار برجام، در قلب راکتور هستهای بتن ریخته شد. با اینکه در دولت قبل محدودیتهای گستردهای در صنعت هستهای ایجاد شد اما نه تنها تحریمها لغو نشده بلکه بر تعداد و گستره تحریمها نیز افزوده شده
و 2 برابر شد. در حقیقت افزایش تحریمها بهرغم بتنریزی در صنعت هستهای، از نتایج دیپلماسی التماسی بود.
رهبر معظم انقلاب- ۱۳ دی ۸۶- در دیدار دانشجویان دانشگاههای استان یزد فرمودند: «در داخل کشور خودمان جنجال راه انداختند که آقا انرژی هستهای هزینه بدون سود است؛ چرا دارید این کار را میکنید؟...
اول گفتند نمیشود، نمیتوانیم؛ بعد که دیدند توانستیم، گفتند آقا این هزینهای است که سود ندارد، فایدهای ندارد.»
خوشبختانه در دولت سیزدهم با تغییر رویکرد در این خصوص، شاهد موفقیتهای چشمگیر در صنعت هستهای هستیم. چندی پیش رئیسسازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد: «همکاران ما در سال ۱۴۰۱، یک سال پرنشاط و پرتحرک را تجربه کردند بهطوری که ما ۱۵۹ دستاورد دانشی، فناوری و صنعتی داشتیم که تعداد آنها کم نبوده است و به عبارت بهتر هر 1/5 روز کاری
یک دستاورد داشتهایم که حکایت از پویایی و نشاط یک سازمان دارد.»
وی در ادامه تصریح کرد: «خوشبختانه بیش از ۱۴۰ بخش صنعتی کشور نظیر صنایع فولاد، سیمان، پتروشیمی و آزمایشگاهی و سایر بخشهای گوناگون از دستاوردهای ما استفاده میکنند.»
رهبر معظم انقلاب- ۲۱ خرداد ۱۴۰۲- در دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای فرمودند: «امروز ملّت ایران، غربگراها را تحقیر میکند. امروز ملّت ما کسانی را که دارای آن فکر و آن توهّمات هستند، دارد تحقیر میکند... به عنوان مثال امروز امکانات و پیشرفت هستهای ما - یعنی موجودی هستهای ما - از صد برابرِ بیست سالِ پیش بیشتر است؛ یعنی امروز ما بیش از صد برابر سال ۸۲ که آغاز چالش هستهای ما با غرب است و تحریمهای پشت سر هم و مانند اینها موجودی هستهای داریم؛ آنهایی که اهل فنّند و مطّلعند، اینجوری قضاوت میکنند. این واقعیّت کشور ما است... این تحقیرِ غربگراها است؛ این نشان دادنِ خطای بزرگِ آنها است که میخواستند بباورانند که ملّت ایران توانایی ندارد.»
مسعود اکبری
🔴این یادداشت اعتراف یک خبرنگار فمینیست برزیلی است
❗️با دختران نوجوان به اشتراکش بگذاریم
🔻خانم لولوگارسیا ناوارو، مجری شبکه ملی برزیلی است که سالها در مصر زندگی کرده و از کشورهای مختلف غرب آسیا بازدید کرده است.
او میگوید زمانی که در مصر بودم مجبور بودم لباسهای کاملتری بپوشم که مرا آزار میداد، من معتقد بودم پوشش کامل و حجاب، بردگی جنسی برای مردان است و در آرزوی بازگشت به برزیل و زندگی در آزادترین کشور آمریکای لاتین بودم، کشوری که حتی بیشتر از کشور آمریکا به زنان آزادی داده بود.
به هنگام بازگشت به برزیل احساس آرامش زیادی داشتم، گمان میکردم به آزادی مطلق رسیدهام.
اما روزی که بدن عریان یک زن را که نماد بزرگترین تبلیغات کارناوال برزیل بود را دیدم، در من جرقهای زده شد که چرا جسم زن نماد تبلیغات است؟ در ادامه برنامهای که در آن زنان از مدارس مختلف سامبا - که همگی سیاهپوست بودند - بر اساس رقص و ظاهرشان توسط هیئتی که تماماً سفید بودند مورد قضاوت قرار گرفتند و وقتی یک زن گفت که در یکی از دپارتمانهای پتروشیمی برتر برزیل درس میخواند تا در نهایت در صنعت نفت و گاز کار کند، داور مرد با تعجب پوزخند زد، این خندهی تحقیر و این مدل آزادی مرا با سوالهای بزرگتر مواجه کرد.
🔴جایگاه زنان برزیل
گارسیا ادامه میدهد برزیل کشوری است که رئیس جمهور زن دارد و زنان به خوبی در نیروی کار حضور دارند و با این حال که برزیل معروف به آزادترین کشور جهان است، اما یکی از خطرناکترین کشورها برای زنان است. آمارها نشان میدهد که هر دو ساعت یک زن در برزیل کشته میشود، کشوری که هفتمین رتبه میزان خشونت علیه زنان در جهان را دارد .
گارسیا در ادامه میگوید ما هنوز همان برزیلی هستیم که بیشترین بردگان را وارد کردیم و بردگان زن به عنوان اشیاء جنسی پسران ارباب مورد استفاده قرار میگرفتند و این میراث هنوز بر زنان از هر طبقه و نژادی در اینجا تأثیر گذاشته است.
گارسیا متعجب است چگونه ما آزادی را یدک میکشیم در حالی که بیشترین آمار جراحیهای پلاستیکی و مصرف لوازم آرایشی را حتی برای دختران نوجوان داریم؟ گارسیا از این فشار زیاد روی جسم زنان برای انطباق با یک ایدهآل مطلوب برای مردان مینامد و میگوید باور نمیکنم من یک زن آزاد هستم.
او در ادامه بازدید خود از یک مرکز مدلینگ میگوید که تمام نفرات آنها دختران نوجوان بودهاند و ناراحت این است که چرا آرزوی دختران نوجوان مدل بودن است؟ او تعجب میکند و میگوید ما چگونه شعار آزادی وعدم جنسیتزدگی میدهیم؟
🔴آزادی یا اسارت
گارسیا سردرگم این همه جنسیت زدگی با شعار آزادی درکشورش است، وی در آخر اعتراف میکند با آنکه همه به خاطر حجاب به غرب آسیا حمله میکنند اما من میبینم آزادی غربی همان قفس خودساخته زنان است.
⏪به این نکته توجه فرمایید خانم گارسیا مقایسه آزادی زن غربی را با پوشیدهترین زن مسلمان مقایسه میکند، آن هم نه زن ایرانی که پیشروی کسب مدالهای ورزشی، هنری، علمی و.. جهان است، او در عین اینکه منتقد محدودیتهای زنان عربستان است که حق رانندگی نداشتهاند(درهنگام نگارش این مقاله) یا زنان افغانستان که حق تحصیل ندارند، اما باز با این همه تحجر در معدود کشورهای اسلامی، باز در آخر زن غربی را اسیرتر مییابد .
✍عالیه سادات
#فمینیسم #زن #فرهنگ_غرب #غرب
☛@partoye_hagh
ı لینک ۱۳۰۰ گروه مذهبی 🔻
@Linkdoni_Groh_Mazhabi
⭕️ هانری کربن اندیشمند شهیر فرانسوی:
همه ادیان با مرگ پیامبرانشان مردند، یهود با مرگ موسی،مسیحیت با مرگ عیسی واهل سنت با مرگ محمد،تنها تفکری که زنده ماند شیعه است چون اول این تفکر حسین است و آخرش مهدی
حسین از عمق تاریخ آنها را هُل میدهد و از آینده مهدی آنها را دعوت میکند
علی اسکندری:
🟢⚪️🔴دیکتاتور کیست؟
بخش اول
محمدهادی صحرایی
فرعون گفت: پيش از آنكه به شما اجازه دهم، به او ايمان آورديد؟
بیشک او بزرگ شماست كه به شما سحر آموخته، پس دستها و پاهايتان را يكى از راست و يكى از چپ قطع مىكنم و شما را بر تنههاى درخت خرما به دار مىآويزم، تا خوب بدانيد عذاب كدام يك از ما سختتر و پايدارتر است. (طه، آیه 71)
طبق آنچه از قرآن و تاریخ میآموزیم و میدانیم، اگرچه ستمگران و سرکشان و خونخواران بسیاری در تاریخ بوده و هستند ولی فرعونهای مصر، غیر از آنکه در زمان حضرت یوسف صدیق که سلام خدا و خوبان نثارش بود و به دست ایشان مسلمان شد، نماد تکبر، ستمگری، سرکشی و سفّاکی بودهاند. بهویژه فرعون دوره حضرت موسای کلیم؛ که داستانهای متعددی از او در قرآن نقل شده که گویای فراز و نشیب مبارزات حضرت موسی که سلام خدا و خوبان بر او با این طاغوت ریشهدار است. اینکه از میان ستمگران، چرا فرعون نماد طاغی و یاغی شده است را باید علما بفرمایند ولی آنچه میشود فهمید این است که نمادهای تاریخی طبق شخصیت و رفتار و گفتار خاصشان مشهور شدهاند.
در آیه ابتدایی، فرعون در مخاطبه با ساحران، چند نکته مهم میگوید که گویای شخصیت متکبر اوست که امروزه با نام دیکتاتور یا خودکامه از آن یاد میشود و اگر در یک نفر یا یک فکر یا یک حکومت جمع شود میتوان آنها را هم مثل فرعون، زبانزد و نفرین شده تاریخ نامید و در نتیجه، افراد و افکار و حکومتهای مقابلش را صاحب حق و شایسته تقدیر دانست. اولین نکته مهم گفته شده فرعون که در این آیه و دو آیه دیگری که در مورد همین داستان در جای دیگر آمده و بسیار به این عبارات شبیه است این است که فرعون، خود را حتی صاحب ایمان مردم میداند و آنها باید دوست داشتن و علاقه و اعتقاد خود را هم با او هماهنگ کنند و در اصل، فرعونها غیر از جسم و جان، خود را صاحب عقل و قلب آدمها هم میدانند.
نکته بعد اینکه ندانسته، ساحران را به موسای کلیم منتسب میکند و با تهمت و توهین، او را ساحر بزرگ مینامد. دیگری، تهدید ساحران به عذاب دردناک و عبرتآموز است و نکته آخر، به مبارزه طلبیدن خداوند است که ناشی از توهم قدرت و طغیانگری فرعون است. مهمتر از اینها که گفته و نباید از آن غافل شد این است که فرعون اینها را زمانی میگوید که خود را عاجز از پاسخگویی منطقی به دلایل روشن موسی و ایمان آوردن ساحران میبیند. گویی ناتوانی از رویارویی عقلانی با خواست و اراده و انتخاب مردم، فراعنه را عصبی میکند و وقتی اقدامات مردم برخلاف خواست آنها باشد، حالت عادی و تعادل ذهنی خود را از دست میدهند و به جای پاسخگویی به مطالبهگری و روشنگری مصلحان، تحقیر و تهمت و توهین و تهدید و مجازات و تحدی را در پیش میگیرند.
این مقدار اندکی که از این داستان پرمغز و زیبای قرآنی بیان شد، تا حدودی به برخی از خصوصیات فرعونها اشاره کرد و میتوان سراغ این خلقیات فرعونی را از خود، تا قدرتهای بزرگ امروزین جهان گرفت و باید مراقب بود که مبادا در محدوده کوچک خودِ ما نیز نفوذ کرده و ما هم برخوردی فرعونی با واقعیات داریم که اگر اینگونه است، تا وقت هست باید جبران کنیم و در برابر نور هدایت و حقیقت، مقاومت نکنیم. اگر در مقابل امربه معروف و نهی از منکر یا مطالبه دیگران، سرسخت و پرخاشگریم، شک نکنیم که فرعون کوچکی شده ایم ولی بیبهره از مواهبی که در اختیار او بود، اما اگر با طیب خاطر و شجاعت، اشتباه خود را اصلاح و تشکر کنیم به یقین همچون ساحران مؤمن شده، خوشبخت و سعادتمند و مورد ستایش خوبان تاریخ خواهیم بود.
در اصل هم، مشکل ما مردم با فرعونها و دیکتاتورهایی است که نمیخواهند حرف مردم را بشنوند و برای کارشان هیچ توجیهی جز منافع خود ندارند و پاسخگو نیستند. مثلاً چرا انگلیس، 107 سال پیش 9 میلیون ایرانی را کشت؟ چرا رضا پهلوی را پادشاه و بعد از بیست سال بیرونش کردند؟ مأموریتش چه بود که نمُرده خلعش کردند؟ قلدریاش برای چه بود و چه دردی از بریتانیا دوا کرد؟ چرا آمریکا و انگلیس و محمدرضای پهلوی علیه دولت مصدق کودتا کردند؟ پهلوی دوم چرا 16 آذر، دانشجویان را در دانشگاه به ضرب گلوله کُشت؟ آمریکا و انگلیس و فرانسه و اسرائیل و بقیه اراذل و اوباش جهان، چرا در مقابل خواست و انقلاب مردم ایران ایستادند و صف کشیدند و هشت سال جنگ را بر ما تحمیل کردند؟ منافقین چرا؟ فرقان، کومله، دمکرات و....
اکنون نظام سلطه پس از 45 سال تحقیر و تهمت و توهین و تهدید و تحمیل جنگ و ترور و تحریم و... و هر نوع خباثت و جنایتی که علیه ملت مظلوم و سرافراز ایران به کارگرفت، از جان ما چه میخواهد؟ آنها که پلیسشان سالانه هزار بیگناه میکشد و بیش از جمعیتشان اسلحه در دست مردمشان است و هزاران تجاوز به عنف در کارنامه دارند و دهها میلیون گرسنه در کشورشان میمیرند و بالاترین آمار دزدی و زندانی و خیانت و ناامنی و...
🟢⚪️🔴
بخش دوم
را دارند از ایمان و امنیت مردم ما چه میخواهند؟ وقتی راهبهها و زنان یهودی و زنان حجازی و اندونزی و مالزی و حتی منافقین هم روسری دارند، چرا همین تکه پارچه روی سر دختران ما آنها را خفه کرده است؟ چرا هر کس که با آنها هم پیاله میشود مثل آنها میشود. از بالا توسری میخورد و به پایینی توسری میزند.
دیکتاتور کیست؟
کسی که دین و فرهنگ و لهجه و ورزش و سیاست و اقتصاد و دانش و... مردم خود را تحقیر و تمسخر کرده و در دامن دشمن نشسته و برای آب و خاک و پدر و مادر خود زبان دراز میکند؟ یا آنکه به قانون بیاعتناست و پاسخگوی کارهای اجتماعی خود نیست و در برابر مطالبه دیگران بیحوصله و فحاش و معتقد است، بدن مال خودش است! میخواهد آنچه که عقل و شرع برایش احترام قائلند و محافظ و مأمور گذاشتهاند را رایگان به رهگذران بدهد. و نمیگوید اگر بدن مال اوست چرا نمیتواند از مرض و پیری و مرگش جلوگیری کند. یا دیکتاتور کسی است که گمان میکند مدرّس دانشگاهِ خوب، باید همفکر و هم حزبش باشد حتی کم سواد یا آنکه برای نوبل به سفیر سوئد رو زده باشد؛ و هر که غیر از این، بیسواد است حتی اگر استاد و دانشمند باشد. مداح هم به نظر او، هرگز نمیتواندphd بگیرد.
دیکتاتور کسی است که خرجش را سیا، ام آی6 یا موساد میدهد تا او برای وضعیت اقتصادی ایران مویه کند و مردم را به جان هم اندازد. از بیدل و جرأتی، قاچاقی از کشور فرار کرده و مردم را به مبارزه و مقاومت دعوت میکند. خودش اسیر جهل و برده کدخداست ولی برای آزادی، صورتش را چنگ میکشد. میخواهد همه مثل او سر، پتی کنند و ایمانشان را با لاابالی او بسنجند. دیگری به زور فحش و آنچه لایق خودش است به حجاب میتازد و زنده باد آریا میگوید ولی هیچاش به فرهنگ ایرانی نمیماند. آن یکی به زور قمه و قداره، مغازهها را تعطیل میکند یا به نامردی، در فضای مجازی نشانی منزل مردم به اوباش میدهد. دیکتاتور، جمهوریستیزی است که در ختم زندگان شرکت میکند یا آنکه میترا استاد، آوین قادرزاده و شیلر رسولی را زن و کُرد و سنی نمیداند ولی برای دختری که سکته کرده یقه میدراند.
دیکتاتورها، مردم خود را با دیپلماسی التماسی و مذاکره با کدخدا و کاخنشینی، عصبی و تحقیر کردند و کشور خود را با قرارداد «تقریباً هیچ» معطل و اقتصاد را ویران نمودند و اکنون موفقیتهای پی در پی اقتصادی و دیپلماسی عزتمندانه و فعال و ارتقای پرستیژ بینالمللی و... دولت، بهویژه در همین سفر اخیر نیویورک را انکار، تحقیر، تمسخر یا تکذیب میکنند. مدعیانِ متلکگوی «زبان دنیا را بلدید؟» باید یاد بگیرند و مؤدبانه از دولتی که غیر از جبران دسته گلهای آنها، توانست لوحهای ربوده شده از رضاپهلوی و اصل و سود پول قرارداد چیفتن محمدرضا پهلوی و پول بلوکه شده را از معده آمریکا و انگلیس و کره بیرون بکشد، تشکر کنند. دیکتاتور کسی است که نمیتواند رها از توهمات و تعصبات خود بیندیشد. بیانصافی است که آزادانه در کشور، به مسئولین مرگ بر دیکتاتور میگوید و از خفقان و سرکوب مینالد. و کسانیاند که پس از یک سال هرزهگردی و هرزهگویی سیاسی برای به آشوب کشاندن ایران، از مردم سیلی خوردند و باز هم از رو نرفتهاند؛ مثل آن احمقی که در مسیرش زمین خورد و تا مقصد سینهخیز رفت.
هدایت شده از کانال قزوین سلام 💠
45.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش تصویری یادواره شهدای منطقه قاقازان _ روستای شیرازک
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
🟢⚪️🔴کیهان: مردم بحرین خواستار الحاق سرزمین خود به ایرانند!
کیهان : روزنامه کیهان در یادداشتی درباره جزایر سه گانه ایرانی نوشت: هماکنون مردم بحرین که هرگز حاضر به ترک زبان فارسی نبودهاند، خواستار الحاق بحرین به سرزمین اصلی خود، یعنی ایران هستند.
حسین شریعتمداری در بخش از یادداشت امروز خود در روزنامه کیهان نوشت:
هفت کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس عبارتند از؛ بحرین، کویت، عراق، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی. در میان این کشورها غیر از عمان که از قرن ۱۷ میلادی دارای حکومت پادشاهی بوده است، و عربستان [ اگرچه دولت آن در سال ۱۹۳۲ تشکیل شده است ولی میتوان گفت] که حاکمیتی چند صد ساله داشته است، عمر بقیه آنها کمتر از صد سال است. و مخصوصاً بحرین حساب کاملاً جداگانهای دارد، زیرا بحرین از دوران باستان تاکنون بخشی از خاک ایران بوده است که ۵۰ سال قبل در جریان یک زدوبند غیرقانونی میان شاه معدوم و دولتهای آمریکا و انگلیس از ایران جدا شده است و امروزه اصلیترین خواسته مردم بحرین بازگشت این استان جدا شده از کشورمان به سرزمین اصلی و مادری آن، یعنی ایران اسلامی است. محمدرضاشاه که مانند پدرش به وطنفروشی شهرت داشت، در اطاعت محض از دولت انگلیس با جدایی بحرین از ایران موافقت کرد. به توصیه انگلیس پیشنهاد کرد که جدایی بحرین در میان مردم آن به رفراندوم گذاشته شود! ولی این رفراندوم در میان مردم بحرین صورت نپذیرفت بلکه به جای مردم، برخی از قبایل عرب غیربحرینی به جدایی بحرین از ایران رای دادند! از جمله قبایل یاد شده، قبیله معروف به «آل خلیفه» یعنی حاکمان دستنشانده کنونی بحرین بود که تا آن هنگام در بیابانهای نَجد به راهزنی مشغول بودند! هماکنون مردم بحرین که هرگز حاضر به ترک زبان فارسی نبودهاند، خواستار الحاق بحرین به سرزمین اصلی خود، یعنی ایران هستند. این خواسته بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با شدت بیشتری دنبال میشود ... و البته بدیهی است که این حق مسلم ایران و مردم استان جدا شده بحرین نباید و نمیتواند نادیده گرفته شود.
هدایت شده از کانال قزوین سلام 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😂 طنز
اما حرف حق ....
لطفا این ویدئو را تا می توانید نشر بدهید 😂
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا میدانستید که در حالی که هم اکنون در ایران حدود ۲۷ میلیون خانه داریم، ۲۴ میلیون خانواده داریم؟ یعنی تعداد خانهها حدودا ۳ میلیون بیشتر از تعداد خانوادهها است! پس اگر مشکل کمبود مسکن نداریم مشکل از کجاست؟ این ویدئوی کوتاه را ملاحظه بفرمایید.
@baladetayyeb
@yavaghit
هدایت شده از کانال قزوین سلام 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این کلیپ چند ثانیه ای، فاتحه آهنگ روسریتو_بردار
برداشته شد
💠🇮🇷💠💠
انصافا این ویدئو را هم از دست ندهید
چند کلمه حرف حساب
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
🟢⚪️🔴 بررسی کوتاهی شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات مسکن /
۱
وامخواری ۰۰۰ /۰۰۰ /۰۰۰ /۰۰۰ /۳۰۰ تومانی بانکها
در سال دوم جهش تولید مسکن (از شهریور۱۴۰۱ تا شهریور۱۴۰۲) بانکها باید ۴۵۸هزارمیلیارد تومان از تسهیلات خود را به پروژه نهضت ملی مسکن اختصاص میدادند اما ظاهرا این اتفاق نیفتاده است.
به گزارش مشرق، یکی از شعارهای دولت سیزدهم ساخت چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال بوده بررسیها اما نشان میدهد طرح نهضت ملی مسکن نتوانست براساس اهدافی که تعیین شده بود، پیش برود.
اوایل فعالیت دولت سیزدهم، مجلس نیز دولت را مکلف کرد که سالانه باید یک میلیون واحد مسکونی در کشور ساخته شود.
قانونی که جهش تولید نام داشت اما با اینکه دولت و مجلس در یکراستا حرکت میکنند، همچنان شاهد برخی سنگاندازیها هستیم که اجازه نمیدهد این طرح به سرانجام برسد.
ازسوی دیگر قانونی تصویب شد که بانکها باید بخشی از منابع خود را برای بخش تسهیلات مسکن پرداخت کنند. در ابتدا مطرح شد دستگاهها باید زمین برای طرح ملی مسکن در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهند اما با مقاومت دستگاهها روبهرو شد.
به گزارش روزنامه جام جم، حالا خبررسیده که بخش بانکی تکلیف خود را دراین زمینه انجام نداده است؛ موضوعی که با انتقاد رئیسجمهور مواجه شد و برای به نتیجه رسیدن این طرح ضربالاجل تعیین کرد.
تا اینجا بخش اندکی از مشکلات طرح نهضت ملی را شرح دادم اما این موضوع ابعاد دیگری هم دارد که در ادامه گزارش جامجم به آن پرداختهایم.
براساس آخرین آمار وزارت راه و شهرسازی، زمین برای ۱.۸میلیون مسکن تامین شده و حدود ۱.۵میلیون مسکن در دست ساخت قرار دارد.
در سال دوم جهش تولید مسکن (از شهریور۱۴۰۱ تا شهریور۱۴۰۲) بانکها باید ۴۵۸هزارمیلیارد تومان از تسهیلات خود را به پروژه نهضت ملی مسکن اختصاص میدادند اما ظاهرا این اتفاق نیفتاده است.
مجموع تسهیلاتی که برای این پروژه پرداخت شده ۱۵۸هزار میلیارد تومان است. این اتفاق را سال گذشته هم شاهد بودیم اما ظاهرا رویه بانکها تغییر نکرده است. در بین تسهیلاتی که پرداخت شده، بیشترین میزان مربوط به بانک مسکن است که بهصورت تخصصی در زمینه مسکن فعالیت میکند.
۹۹هزارمیلیارد تومان از تسهیلات پرداخت شده متعلق به این بانک است. رتبه بعدی با فاصله بسیار زیاد متعلق به بانک سپه بوده که ۱۶هزار میلیارد تومان است.
همچنین بانک ملت ۱۳هزار میلیارد تومان در رتبه سوم قرار گرفته اما کارشناسان معتقدند این میزان وام برای طرح بزرگی به نام نهضت ملی مسکن کافی نیست. بانک تجارت و ملی نیز به ترتیب ۸۰۰۰ و۷۰۰۰میلیارد تومان از تسهیلات خود را به بخش مسکن پرداخت کردهاند.
بانک صادرات و رفاه کارگران نیز جمعا ۹۰۰۰میلیارد تومان که ۷۰۰۰میلیارد تومان آن مربوط به بخش بانک صادرات است که پرداخت شده است.
سایر بانکها نیز تنها ۶۰۰۰میلیارد تومان از منابع خود را به تسهیلات مسکن اختصاص دادهاند. چندی پیش ابوالفضل نوروزی در گفتوگویی که با جامجم داشت از جریمه بانکهای متخلف سخن گفته بود اما ظاهرا این جرایم بازدارندگی لازم را ندارد و بانکها همچنان تمایل به پرداخت تسهیلات به بخش خدمات را دارند.
برخی مدیران بانکها میگویند، بانک به بخشی تسهیلات پرداخت میکند که اطمینان از بازگشت منابع داشته باشد و اکنون بخش مسکن در رکود قرار دارد و ریسک بازپرداخت بالاست اما کارشناسان مسکن معتقدند این بانکها هستند که باعث رکود بخش مسکن شدهاند.
بانکها با سرمایهگذاری در بخش مسکن و احتکار خانههای خالی بیشترین معضل در بخش مسکن را بهوجود آوردهاند.
بانکها آمارسازی نکنند
رئیسجمهور دیروز درجلسه شورای عالی مسکن با انتقاد ازعملکرد شبکه بانکی تصریح کرد: برخی بانکها به جای پرداخت تسهیلات مسکن به مسکنسازی روی آورده و فعالیت خود را جزو آمار تسهیلات نهضت ملی ارائه کردهاند.
وی در همین راستا دستور داد ظرف دو هفته جلسهای با حضور وزرای راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانکها برگزار شود تا اولا آمارهای ارائه شده درخصوص تعداد متقاضیان معرفی شده به بانکها، تعداد قراردادهای منعقد شده و میزان تسهیلات پرداختی را بررسی و نتیجه نهایی را در جلسه آتی شورا گزارش دهند و ثانیا پیشنهادهای مختلف مطرح شده در این جلسه درخصوص راهکارهای تسریع در تامین تسهیلات بانکی ساخت مسکن ازجمله خط اعتباری ویژه بانک مسکن را بررسی و اعلام نظر کنند.
همچنین بنا به دستور رئیسجمهور مقرر شد هیأت ویژهای متشکل از وزرای راه و شهرسازی، کشور، اموراقتصادی و دارایی و بانک مرکزی ضمن بررسی عملکرد بانکها از حیث پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و همچنین بررسی عملکرد مدیران، از آن دسته از مدیرانی که به وظایف قانونی خود عمل کردهاند، تقدیر شده و آنهایی که در این زمینه کوتاهی کردهاند، مورد بازخواست قرار گیرند.
🟢⚪️🔴
۲
این درحالی است که در جلسه شهریور شورای عالی مسکن، رئیسجمهور تاکید کرده بود «همکاری نظام بانکی در پرداخت بهموقع تسهیلات» از شروط اصلی موفقیت طرح نهضت ملی مسکن است.
در آن جلسه وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی مکلف به بررسی و ارائه آمار دقیق و شفاف تعداد متقاضیان معرفی شده به بانکها و میزان تسهیلات پرداختی شده بودند.
کمک به رشد اقتصاد
سالانه یک میلیون به تقاضای مسکن اضافه میشود و این موضوع باعث شده تا تولید مسکن به یک قانون تبدیل شود. مسکنسازی مربوط به یک وزارتخانه و یک دستگاه نیست و تقریبا همه بخشهای اقتصادی باید در این زمینه گام بردارند. از سوی دیگر رشد ساخت و ساز در بخش مسکن نیز باعث رشد اقتصادی خواهد شد در نتیجه توجه به این بخش باعث میشود همه اقتصاد از آن بهره ببرد.
حالا ظاهرا وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده به جوانانی که بدون مسکن هستند زمین رایگان میدهد تا خودشان مسکن بسازند اما نکته قابل توجه این است که برای ساخت مسکن به تسهیلات بانکی نیاز دارند که در آن زمان هم ممکن است با در بسته شبکه بانکی روبهرو شوند.
کارگروه ویژه برای رفع موانع تامین مالی مسکن
رئیس کل بانک مرکزی شب گذشته در جلسه مشترک مدیران عامل بانکها و موسسات اعتباری، معاون مسکن و ساختمان وزارت راه وشهرسازی به قائم مقام بانک مرکزی تاکید کرد تا پایان هفته جاری جلسه کارگروه تخصصی رفع موانع تامین مالی طرح ملی نهضت ملی مسکن را با حضور مقامات ذیربط تشکل دهد.
محمدرضا فرزین، ضمن تاکید بر حمایت و تعامل ویژه شبکه بانکی با وزارت راه و شهرسازی برای پیشبرد عملیاتی نهضت ملی مسکن و استفاده از روشهای مختلف تامین مالی مسکن سازی در کشور تاکید کرد: در این کارگروه ویژه که با حضور مسئولان اعتباری بانک مرکزی، مدیران ارشد وزارت راه و شهرسازی، روسای شورای هماهنگی بانکها، کانون بانکها و موسسات اعتبار خصوصی و مدیران اعتباری شبکه بانکی باید برگزار شود، رفع مغایرتهای آماری در زمینه عملکرد بانکها در حوزه تامین مالی، تعداد متقاضیان معرفی شده به بانکها، تعداد قراردادهای منعقد شده و میزان تسهیلات پرداختی در طرح نهضت ملی مسکن را حسب دستور رئیس جمهور در جلسه شورای عالی مسکن باید بررسی و تعیین تکلیف کنند.
رئیس کل بانک مرکزی از این کارگروه تخصصی خواست، پیشنهادهای مختلف مطرح شده در زمینه طرح نهضت ملی مسکن و راهکارهای تسریع در تامین تسهیلات بانکی ساخت مسکن ازجمله روشهای مختلف تامین مالی مسکن سازی و حتی استفاده از تامین مالی خارجی در این طرح ملی را بررسی و نتیجه نهایی را برای تصمیم گیری آماده کنند.
شبکه بانکی حتما با تمام توان در طرحهای مختلف مسکن سازی در کشور مشارکت خواهد کرد.
میزان تسهیلات هر بانک برای بخش مسکن در سال دوم اجرای قانون
۱- بانک مسکن ۹۹ هزار میلیارد تومان
۲- بانک سپه ۱۶ هزار میلیارد تومان
۳- بانک ملت ۱۳ هزار میلیارد تومان
۴- بانک تجارت ۸ هزار میلیارد تومان
۵- بانک ملی ۷ هزار میلیارد تومان
۶- بانک صادرات ۷هزار میلیارد تومان
۷- بانک رفاه ۲هزار میلیارد تومان
۸- سایر بانکها ۶ هزار میلیارد تومان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 استاد #شجاعی
برای امام زمانت چیکار کردی⁉️
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour
فرآیند انتقالشناسی در سوپر پارادایم امانیسم-نهایی.jpg
2.06M
✅ #پلت | سوپر پارادایم امانیسم [بشرگرایی]
@Hasanabbasi_ir
نهایی جدید-فرآیند استعلاشناسی در ابر وادی خداگرایی.jpg
1.64M
✅ #پلت | ابر وادی خدا گرایی در نقشه خدا و هندسه الهی
@Hasanabbasi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 چرا به سود دشمن کار میکنند؟
اختلاف افکنی بین شیعه سنی ...
🇮🇷 @Sh_Aviny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوجوون ها، دانش آموزا، دانشجوها، سربازای حضرت، این کلیپ برای شماست
چقدر زیبا گفت حاج مهدی رسولی 👌
🔸به قرارگاه سایبری امام رضایی ها بپیوندید↙️
@gharargah_saybri_emamrezayiha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ مناظره نجاح محمدعلی با کارشناس اسرائیلی ...
پرچم تروریستهای تجزیه طلب ایران در دستان مأمور موساد در پخش زنده شبکه عربی!
اعتراف رسمی نیروی امنیتی رژیم صهیونیستی به حمایت اسرائیل از پان ترکها و گروهک تروریستی "الاحواز"
نجاح محمدعلی:
ایران در قلب رژیم صهیونیستی نفوذ کرده و این رژیم از داخل در حال متلاشی شدن است؛ اگر جنگی با آذربایجان رخ دهد مطمئن باشید این سرزمین به خاک ایران ملحق خواهد شد!
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
#خبرهای_کم_ولی_خاص
بصیرت ظهور &ایتا
eitaa.com/basiratezohor
#خبرهای_کم_ولی_خاص
https://splus.ir/basiratezohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 استاد #شجاعی
برای امام زمانت چیکار کردی⁉️
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour