8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟥 ستاد مشترک محمود عباس و جواد ظریف !
🔺️ببینید این دو بزدل چه ماهرانه فلسطینی ها و ایرانی ها را می ترسانند !
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 چرا وقتی صهیونیستها غزه را به حملۀ اتمی تهدید کردند صدای غربیها بلند نشد؟
🍃🌹🍃
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔰🔻غربزدههای بزدل
🔷همۀ دنیا میدانند بزرگترین حامی مظلوم، ملت و دولت ایران است.
همچنین همه میدانند که ایران قدرتمندترین کشور منطقه است، هم در جنگ سخت و هم در جنگ گرم. قلدرهای و استعمارگران دنیا اگر میتوانستند به ایران حمله کنند تا حالا دهبار این کار را کرده بودند. آمریکا اگر جرأت داشت، مثل افغانستان و عراق، به ایران هم حمله میکرد. گزینۀ جنگ نظامی با ایران منتفی است، اگرچه در صورت جنگ، دست برتر با ایران است. به همۀ دنیا ثابت شده ایران برای دفاع از خود و حتی دفاع از منطقه، تمام امکانات را در اختیار دارد. ایران نه تنها به دنبال قدرتمند شدن خود است، بلکه او میخواهد منطقهای قدرتمند بسازد. منطقهای مقاوم. منطقهای بیرون از نقشۀ آمریکا.
🔶اما عدهای که در خوشبینانهترین حالت احمق هستند، در بحبحوحۀ درگیری مقاومت با اسرائیل، به جای روایتِ حماسۀ حماس، روایت فتح فلسطین، مردم ایران را از جنگ میترسانند. با مغالطه و قاطی کردن راست و دروغ به نیابت از دشمن، سفرهدار جنگ شناختی در کشور میشوند. به جای ترویج گفتمان مقاومت، مردم را از لولوی پلاستیکی میترسانند. امروز استکبار ضعیفتر از همیشه است. من وقتی قهرمانان پلاستیکی همچون «مرد عنکبوتی»، «بنتن»، «بتمن» و امثال اینها را میبینم، یاد قلدرهای دنیا میافتم. بپذیریم یا نه، کرک و پرشان ریخته. حالا عدهای احمق یا خائن داخلی مردم را از این قهرمانان پلاستیکی میترسانند. اینها دانسته یا نادانسته بزرگترین خدمت را به آمریکا و اسرائیل و بزرگترین خیانت را به مقاومت میکنند. تضعیف روحیۀ ملت ایران، بهعنوان بزرگترین حامیان فلسطین، فقط از غربزدههای ترسو و بزدل برمیآید، تمام.
🔹 دیپلماسی ترس، ساختن کلاهی از هر نمدی!!!
جناب دکتر ظریف فرمودهاند:
« اگر بین ایران و اسرائیل جنگی بشود آنکه آسیب میبیند مردم ایرانند»
در توضیح این سخن باید گفت :
♦️دوران انقلاب اسلامی گروهی از روشنفکران، شاه را قدرت مطلق میدانستند و حتی مرحوم بازرگان در سفری به پاریس از امام خمینی خواست تا شاه بماند و بخشی از قدرت را واگذار نماید. و در زمان دفاع مقدس مرحوم هاشمی در توجیه افکار عمومی برای پذیرش قطعنامه ۵۹۸ گفت: بمباران شیمیایی شهرها توسط صدام و ساقط کردن هواپیمای مسافربری در خلیج فارس، پیامی بود که ما دریافت کردیم، و در واقع به مردم ترس و وحشت را القاء کردند. و جهت تصویب برجام و تسلیم مردم در برابر آن به یاد داریم که آب خوردن ملت را به آن گره زدند.
🔷دیپلماسی وحشت یا ترس در این جناح بعنوان ابزاری کارآمد استفاده شده است و متاسفانه توانسته اند نتایج مطلوبی برای خود بدست آوردند.
سخنان جناب ظریف گرچه در ظاهر از سر دلسوزی برای مردم است، اما چیزی جز ترس درون جناحی خود نیست. جناحی که ظریف نمایندگی آنرا بدوش میکشد بعد از افتضاحات دولت روحانی در برجام و موارد دیگر، در ترس انزوای سیاسی در انتخابات آینده بسر میبردند و اکنون از ظرفیت موجود با ایجاد ترس و وحشت از بمباران و حمله آمریکا به دنبال احیای سیاسی خود بازیافت بدنه و پایگاه اجتماعی از دست رفته در انتخابات پیش رو هستند.
♦️دیپلماسی ترس همواره ضد اقتدار عمل میکند. یعنی هرچه سطح اقتدار کشور بیشتر شود جناح مقابل ،سطح بالاتری از ترس را در جامعه مطرح میکند تا تاثیر اقتدار را کاهش داده و بتوانند سهمی از قدرت را همواره داشته باشند. دیپلماسی ترسی در واقع بستر سازی جهت پذیرش یک گفتمان است که در لایه ی زیرین آن است.
🔷دیپلماسی ترس ابزاری سیاسی در جهان غرب است که دانش آموختگان غرب در کشورهایی همچون ایران بشدت از آن استفاده میکنند. تا قدرت را بدست آورند. نکته قابل توجه این است که در غرب از این روش برای افزایش اقتدار داخلی استفاده میشود. مانند ایران هراسی و اسلام هراسی، تا بدینوسیله جنگ و حمله را توجیه کنند. اما در ایران و کشورهای منطقه این روش جهت تسلیم شدن بکار میرود و جهتی کاملا عکس و همسو با منافع دشمنان است.
♦️آنچه باید ازش ترسید، حضور افرادی مانند جناب ظریف است که از این همه ظلم و کشتار کودکان در غزه، قبایی برای خود و جناحش میدوزد تا همچنان بر قدرت بمانند. و یادمان نمیرود که، آنچه باعث جرات دادن به ترامپ در به شهادت رساندن سردار دلها بود حضور چنین تفکراتی در قدرت سیاسی کشور بود.
🟢«وَیَستَبشِرونَ بِالَّذینَ لَم یَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم اَلّا خَوفٌ عَلَیهِم وَ لا هُم یَحزَنون. ( آل عمران ۱۷۰)
♦️رهبری فرمودند:
خوف و حزن دو آفت بزرگ است برای یک ملّت، برای یک جماعت، برای یک انسان. ترس و اندوه دو آفت بزرگ است؛ این دو آفت با بشارت قرآنی برداشته میشوند.
.....
♦️یک شرط مهم برای ایجاد تحوّل، نترسیدن از دشمن و دشمنیها است. خدای متعال به پیغمبرش میفرماید که «وَ تَخشَى النّاسَ وَاللهُ أَحَقُّ أَن تَخشاهُ»؛ ( احزاب ۳۷ ) از مردم نباید بترسی؛ از حرف این و آن نباید بترسی. بالاخره هر اقدام مثبتی، هر کار مهمّی ممکن است یک عدّهای مخالف داشته باشد؛ مخالف، مخالفت میکند.
🔺ظریف و آخوندی با این حرف دانسته یا ندانسته دارن پازل آمریکا رو کامل میکنن چون با سست شدن تهدید ایران علیه امریکا موازنه وحشت که خودش مانع حمله به ایرانه بی اعتبار میشه...
اتفاقا اواخر صفویه اون چیزی که باعث شکست شد، ترس از جنگ و نجنگیدن شاه سلطان حسین بود!
کمیل نقیپور
➕ ظریف، همانکه فایل صوتی محرمانه او در تضعیف جبهه مقاومت سر از رسانه اسرائیلی درآورد! اصرار دارد از جنگ در ایران حرف بزند!
او عملا مشغول اخلال در مدیریت موفق دولت بر بازار در روزهای نبرد تاریخی جبهه مقاومت با رژیم صهیونیستی است؛ شورای عالی امنیت ملی باید از منافع مردم حراست کند...
🔴 پارسال کل دنیا رو علیه جمهوری اسلامی بسیج کردن برای دختری که کشته نشده بود! حالا تو روز روشن اسرائیل سه تا دختر بیگناه رو پرپر کرده و جوامع بشری خفهخون گرفتن! سلبریتیهای کلجهان که نگران زنان ایران شده بودن هم خفه شدن! #زن_زندگى_آزادى برای اینها نیست؟!
➖🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥غلامرضا جمشیدیها، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در واکنش به فیلم درگیریاش با دانشجویان :
🔹 برخی از دانشجویان جدا از اینکه در حد عرفی حجاب ندارند در فضای دانشگاه هم علنا روابط خارج از چارچوب دارند ، اعمالی که شرعی، انسانی، اخلاقی و عرفی نیست
🔹 وقتی برای ادای فریضه نماز ظهر به محیط دانشکده رفتم رفتار نامناسبی از دو تن از دانشجویان دختر و پسر مشاهده کردم.
🔹 دانشجویانی که تخلف کردند وارد دفتر بنده شدند بجای عذرخواهی، می گفتند من عذرخواهی کنم.
🔹 من کاری به دانشجویان نداشتم و تهدیدی هم نکردم اما به عنوان رئیس دانشکده نمی توانم از صحنه نامشروعی که میبینم چشم پوشی کنم.
🔹محیط دانشگاه را به فاحشه خانه تبدیل کرده اند. در گوشه و کنار دانشگاه رسما عملیات جنسی می کنند و وسائل پیشگیری را همان جا رها می کنند! صحن دانشگاه که باید محل دانش اندوزی و پژوهش باشد به محله های ردلایت شهرهای شهره اروپایی بیشتر شبیه شده!
🔹این وضع باید یک جایی پایان یابد. اگر انتظامات دانشگاهها عرضه ندارند، اساتید و دانشجویان با غیرت هنوز زنده اند.
واقعا گشت ارشاد نباشه یه سریا شعور ایرانی بودن ندارن
باغیرت دمت گرم👏👏👏
مرضیه برومند: از دیدن مسیح علینژاد چندشم میشود!
تعارض دیدگاه مرضیه برومند و مسیحعلینژاد
اگر فرض کنیم که برومند دلایل ذکر شده استعفا کرده باشد، اما رویکرد او در یک مصاحبه تصویری جنجالی بسیار قابل تامل است.
کارگردان شهرک کلیله و دمنه در برنامه تصویری "بین خودمان باشد" با اجرای احمدی طالبی نژاد میگوید: مردم به خانواده هایشان نگاه کنند و در خانواده ما مادر تصمیم گیر بود و در خانواده های موفق زنان حرف اول را می زدند. من نشست های زنان خارج از کشور را می بینم چیزی را تبلیغ می کنند {منظور چهارشنبههای سفید} که نه تنها راهگشا نخواهد بود بلکه وضع را بدتر خواهد کرد،من وقتی این خانم های وزوزی را می بینم چندشم می شود.
این اظهارنظر به تنهایی موید آن است که مدیرعامل سابق خانه سینما، نسبت مشخص فکری با حرکات آنارشیستی سال گذشته دارد و در دامنه همکاریاش با سازمان سینمایی نشان میدهد او مهره موثری برای ایجاد دوقطبی متشنج در فضای سینمای ایران نبود. حالا باید منتظر ماند و دید که آیا هیئت رئیسه با انتخاب تازهاش میتواند حاشیههایی مشابه با سال 1390 تا 1392 را تکرار کند.
سلام
مسابقات فوتسال دانش اموزی
مدرسه شهدای خورهشت
بمناسبت ۱۳ ابان 🌹🌹
روز دانش اموز و روز مبارزه با مستکبرین و امریکا و اسرائیل جنایت کار .
هدایت شده از کانال قزوین سلام 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿 قرآن کریم
🌿 دو بهشت
🟧 ⃟ٖٖٜٖ ⃟ٖٖٜٖ ⃟🔷️قزوین سلام 🔷️
@qazvinsalam
┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄
🅾🅾🅾بسیار تلختر از ترکمانچای
۱
داستان بسیار تلخی که این روزها در غزه میگذرد، برای بسیاری دوباره این ماجرا را به یاد آورده که سابقه وقایع به معاهده ساکس-پیکو بازمیگردد.
نورنیوز- گروه فرهنگ و جامعه: داستان بسیار تلخی که این روزها در غزه میگذرد، برای بسیاری دوباره این ماجرا را به یاد آورده که سابقه وقایع به معاهده ساکس-پیکو بازمیگردد. آنکه در میانه جنگ جهانی اول و درنهم ماه مه 1916، توافقنامهای پنهانی بین «مارک سایکس» بریتانیایی و «فرانسوا ژرز پیکو»ی فرانسوی با توافق روسیه و در زمانی که هنوز دولت عثمانی وجود داشت بر سر تقسیم سرزمینهای این کشور منعقد شد و از دل آن اسراییل کنونی بیرون آمد و نطفه آشوب و ویرانی آینده خاورمیانه بسته شد. اینکه این دو نفر انگلیسی و فرانسوی روی یک میز نقشهای را گستردند و با مداد و خطکش، روی نقشه خطوطی مستقیم کشیدند و سرزمینهای عثمانی را تقسیم کردند و کشورهایی را به وجود آوردند. اما چنین کاری مسبوق به سابقه بود، حداقل برای ما ایرانیها، چنین اتفاقی پیش از این و از قرار روزگار توسط همین بریتانیاییها و در خاک فرانسه رخ داده بود و یکطورهایی، بریتانیا و فرانسه، قبلا چنین کاری را با ما کرده بودند. آنجا که در عهدنامه پاریس به سال 1857، بریتانیا ایالت هرات را از ایران جدا کرد. اینکه میگوییم ایالت هرات، در آن زمان یعنی یکچهارم افغانستان امروز که شامل ولایات هرات، بادقیس، فراه و نیمروز کنونی میشود. این بزرگترین جدایی سرزمینی از خاک ایران در دوره معاصر است و غمانگیزی ماجرا در چند نکته بسیار مهم است که باید به آن اشاره کرد.
🅾اول) همان که در بالا آمد، یعنی جداسازی بزرگترین بخش سرزمینی از ایران معاصر. اتفاقی که حتی در جنگهای ایران و روسیه رخ نداد و عجیب اینکه در حافظه ما، آنچه با جنگهای روسیه و ایران از سرزمین مادری جدا شد و خیلی قبلتر اتفاق افتاد، در حافظه جمعیمان تحت عنوان «قرارداد ترکمانچای» باقی مانده و همیشه افسوس آن را میخوریم، ولی جدا شدن هرات که طی تمامی 500 سال قبل از جدایی، همیشه دومین شهر مهم ایران بوده و از آن با اهمیتتر، بزرگترین مرکز تولیدات فرهنگی ایران تا قبل از جداسازی توسط بریتانیا، چندان اهمیتی در خاطره جمعی ما ندارد، درحالی که نه از نظر وسعت و نه از نظر اهمیت، آنچه با جنگهای ایران و روس از کشورمان جدا شد، قابل مقایسه با جدا شدن این چهار ولایت از ایران نیست.
🅾 دوم) اشاره کردم که هرات مهمترین شهر ایران بعد از پایتخت بود. نشان به آن نشانی که تا پیش از عهد صفوی، بزرگترین مرکز تولیدات فرهنگی ایران در این شهر قرار داشت. کافی است برای درک موضوع به چند نکته آشنا به صورت گذرا اشاره کنم.بزرگترین مدرسه آموزش نقاشی در همه اعصار در این شهر قرار داشته؛ مدرسهای که از نظر وسعت، تعداد اساتید و تعداد هنرجو، نه قبل و نه بعد از آن، در هیچ جا مشابهی ندارد. کافی است توجه کنیم که «مدرسه نقاشی کمالالدین بهزاد» در شهر هرات که متاسفانه امروزه فقط از آن چهار میل (مناره) باقی مانده، وسعتی در حدود دانشگاه تهران داشت که فقط در آن نقاشی آموزش میدادند. توجه کنید، مدرسهای به وسعت دانشگاه تهران، فقط و فقط برای آموزش نقاشی و نه هیچ چیز دیگر، آن هم در قرن نهم هجری. رخدادی که نه قبل و نه بعد از آن در هیچ جای دنیا تکرار نشده. نکته بعد، ابداع بزرگترین دستاورد فرهنگ ایرانی، یعنی «خط نستعلیق» است که در این شهر اتفاق افتاد و اشاره آخر، «شاهنامه بایسنقری» است که ارزشمندترین محصول هنری بهجا مانده از آن دوره است. برای درک اهمیت تولید فرهنگی در این شهر همین کافی که «بایسنقر میرزا»، فرزند «شاهرخ»، بین سلطنت و نقاشی کردن و خوشنویسی، نقاشی و خوشنویسی را انتخاب کرد و از پادشاهی چشم پوشید. کافی است اگر به مشهد رفتید، سری به «مسجد گوهرشاد» بزنید و کتیبههایی که بایسنقر میرزا رقم زده، ببینید. مسجد گوهرشاد، همان مسجدی که «گوهرشاد بیگم»، مادر بایسنقر در مشهد بنا نهاد و مقبرهاش امروز در شهر هرات، مدفن او و پنج فرزند دیگرش که یکی از آنها همین بایسنقر است، در حال ویرانی است.
🅾سوم) در دوره صفوی، هرات آنقدر برای ایران اهمیت داشته که همچون تبریز که در دوره قاجار، محل اسکان ولیعهد بود، در دوره صفوی، هرات این وظیفه را داشت و ولیعهد در هرات و شاه در پایتخت سکنی داشتند. «شاه عباس» در همین هرات به دنیا آمد و در همانجا زندگی میکرد و زمانی که به پادشاهی رسید و از هرات به قزوین که پایتخت آن زمان صفویه بود آمد، به یاد باغی که در هرات، اوقاتش را در آن میگذراند و نامش «باغ خیابان» بود، وقتی به قزوین آمد، باغی مانند آن در قزوین و روبهروی «عالیقاپو»ی قزوین به یاد «باغ خیابان» هرات ساخت و نام آن را «خیابان» گذاشت و این شد اولین خیابان ایران کنونی که هنوز در جلوی ورودی کاخ عالیقاپوی قزوین، سنگفرشهای آن خیابان وجود دارد.