266.9K
🔰یا شروع کنید با تذکرهای زبانی مهربانانه عرصه رو بر بیحجابها تنگ کنید یا...
مرغای آسمون به حالتون گریه میکنن
دیگه نمی تونی پاتو از خونه بیرون بذاری
👈به آمرین بپیوندید #تذکر_لسانی_وظیفه_همگانی
#بی_تفاوت_نباشیم
🔺این زن و شوهر انگلیسی در پانزدهمین سالگرد ازدواج شون یازدهمین بچه شون بدنیا اومده! یعنی هر۱۸ ماه یک فرزند!
▪️یه عده هم برای زوج های جوان ما سگ و گربه تجویز میکنن...!
#پیری_جمعیت
✅ کانال #سعیدیسم :
@saeedism
دو اقدام قابل تامل
سوال؛ چرا سوئد سفارتش رو در کشوری که معتقده نیروی حافظش تروریست هستن باز نگه داشته؟! خب برن کشورشون تا خطری تهدیدشون نکرده 😄
@Afsaran_ir
⬛️ 🟩 🟨 حذف آینده دانشآموزان در نظام آموزشی طبقاتی
یک تضاد جدی؛ مدارس غیر دولتی حتی مدارس خیلی خاص و لاکچری مناطق بالای شهر تهران که شرط ورودش به جز معدل، آزمون و مصاحبه مباحث طبقاتی و وابستگیهای خانوادگی و شغلی والدین دانشآموزان است، وقتی نوبت به حق و حقوق معلمانشان میرسد، سیاست متفاوتی اتخاذ میکنند.
اگر پای درد دل معلمان شاغل در مدارس غیر دولتی بنشینید، متوجه خواهید شد این گروه از معلمان به رغم خروجی مثبتی که دارند از هیچ حق و حقوقی برخوردار نیستند و بسیاری از آنها با حداقل دستمزد و قراردادهای کوتاهمدت و حتی به شکل ساعتی کار میکنند!
احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی در اینباره گفتهاست:
«متأسفانه برخی مدارس غیردولتی، پرداخت مناسب به معلمان خود ندارند که به جد پیگیر هستیم تا تمام معلمان مدارس غیردولتی دارای حقوق مناسب شوند.»، اما این یک بخش از تراژدی مدارس غیردولتی است که دامنگیر معلمان شدهاست. بخش جدیتر این تراژدی و فربه شدن نظام آموزش غیردولتی در کنار ضعف و ناتوانی روز افزون مدارس دولتی است. ساختاری که به خصوص در برخی مدارس خاص و لاکچری موجب شده آینده گروهی از دانشآموزان تضمین شدهباشد و گروهی دیگر بدون آینده! و این تلخترین تضادی است که میتواند در نظام آموزشی یک کشور رخ دهد.
با وجود آنکه اغلب مدارس غیرانتفاعی شهریههای نجومی از دانشآموزان دریافت میکنند، اما در این مدارس وقتی نوبت به معلمها میرسد، شاهد آن هستیم که دستمزدهای ناچیزی به معلمها میدهند که حتی از حقوق وزارت کار هم به مراتب کمتر است. این تضاد در شهریه دریافتی از دانشآموزان و حقوق پرداختی به معلمان چگونه قابلتوجیه است؟
به طور کلی یکی دسته از فرهنگیانی که متأسفانه خیلی مظلوم واقع شدهاند، معلمان مدارس غیرانتفاعی هستند. اینها از چند جهت مظلوم واقع شدهاند، نخست اینکه کسی آنها را به رسمیت نمیشناسد و به عنوان یک نیروی کار ساده و بر اساس قانون کار قراردادهای ساعتی و ماهانه با اینها میبندند. حتی مدارسی که خیلی خوب رعایت میکنند، با این معلمها قراردادهای ۹ ماهه میبندند و سه ماه تابستان با این معلم قرارداد نمیبندند. جالب اینجاست که با برخی از معلمان به صورت ساعتی قرارداد بسته میشود و وقتی تعطیلاتی باشد، ساعتهای تعطیلی را از ساعت کاری آنها کم میکنند و حقوق این معلمان شامل تعطیلات نوروز و سایر تعطیلات نمیشود. به این نیروهای آزادی که در مدارس غیرانتفاعی تدریس میکنند، به شدت ظلم میشود و این افراد بین معلمان صدایی ندارند. یک معلم در مدرسه غیرانتفاعی اگر اعتراض کند، کارش را از دست میدهد و به همینخاطر هم جرئت اعتراض ندارد. مدرسه اختیار کامل دارد و هر جور که دوست دارد با اینها برخورد میکند و حتی یک نسخه از قرارداد را به این معلمان نمیدهند. خیلی از معلمان حتی بیمه هم نمیشوند. اینها مشکلاتی است که معلمان شاغل در غیرانتفاعی دارند. جالب اینجاست که آمار کمی هم ندارند. یکی از مسئولان آماری را میداد که حدود ۲۰ هزار معلم در مدارس غیرانتفاعی شاغل هستند.
از نگاه شما به عنوان کارشناس و فعال حوزه آموزش چه کسانی مانع از قدرت گرفتن مدارس دولتی میشوند و با تشکیل یک وزارتخانه موازی بر خلاف قانون اساسی عملاً موجب قدرت گرفتن هر چه بیشتر مدارس غیردولتی و در نتیجه ضعف روز افزون در نظام آموزشی دولتی شدهاند. آیا این افراد در ساختار نظام آموزشی کشور نفوذ دارند و این نفوذ مانع از قدرت گرفتن مدارس دولتی و تلاش برای توسعه آموزش غیردولتی شدهاست؟ قانون تعارض منافع تصویب شد تا مانع از این بشود افرادی که در مدارس دولتی ذینفع هستند بتوانند مدرسه غیرانتفاعی تأسیس کنند. تصویب این قانون سر و صدای زیادی هم به پا کرد، اما همین قانون هم درست اجرا نمیشود.
همانطور که اشاره داشتید، در حال حاضر یک آموزش و پرورش غیررسمی یا موازی یا آموزش و پرورش اختصاصی شده یا چیزی که تحت عنوان آزاد و غیردولتی که غلط به آن غیرانتفاعی گفتهمیشود و نمیتوانیم اسم مشخصی برایش بگذاریم، وجود دارد. اینها مثل برخی مافیای کنکور، تجارت آموزشی راه انداختهاند و ذینفعانشان در سیستم وجود دارند و به شدت قدرتمند هستند. به همین دلیل این بخش سال به سال رشد میکند و بخش دولتی سال به سال ضعیفتر میشود. برخی شاید بگویند ضعف بخش دولتی ربطی به رشد مدارس غیردولتی ندارد، اما وقتی سیاستها به سمت غیردولتی کردن آموزش باشد، ناخودآگاه به بخش دولتی بیتوجهی میشود.
همانگونه که مطلع هستید برخی از مدارس کشور جزو مدارس بسیار خاصی هستند که هر کسی امکان ثبت نام در آنها را ندارد.
سؤال من اینجاست آیا برای ثبتنام در این مدارس رعایت شرایطی همچون شهریه یا شرط معدل کافی است یا اینکه حضور در این مدارس نیازمند ویژگیهای دیگری هم هست؟ تا جایی که من اطلاع دارم این مدارس خیلی خاص مدارسی هستند که افراد به راحتی نمیتوانند وارد آنها شوند. یعنی هم شرط معدل دارند و هم آزمون و هم مصاحبه. فرآیند پذیرش این مدارس به این صورت است که دانشآموز هم باید معدل بالا داشته باشد و هم در آزمون مدرسه پذیرفته شوند. آزمونی که هم علمی و هم مرتبط با رویکردهای مدرسه است و دانشآموزان متقاضی تحصیل در این مدارس باید در این آزمون هم پذیرفته شوند و در نهایت هم مصاحبه صورت میگیرد. یعنی کسانی که هم معدل بالا دارند و هم در آزمون قبول میشوند، در مرحله بعدی باید از فیلتر آزمون مصاحبه عبور کند. شهریه مدارس هم خیلی بالاست و اگر کسی هم شرط معدل را داشته باشد و هم در آزمون مصاحبه قبول شود، باید هزینه این مدارس را هم داشته باشد. البته اطلاعات دقیقی درباره شهریه واقعی این مدارس وجود ندارد. گاهی این مدارس درباره شهریه مدارس مبلغی میگویند که شاید با مبلغ اعلامی از سوی مدارس غیرانتفاعی همسان باشد، اما میبینید که تا آخر سال به عناوین مختلف از دانشآموزان پولهایی میگیرند که شهریه آنها در نهایت بسیار سرسامآور میشود. طبیعتاً ما سندی برای صحبتهایمان نمیتوانیم داشته باشیم. البته کسی میتواند سند ارائه دهد که اجازه ورود به این مدارس را داشته باشد و مدرسه یک فضای عمومی و به معنای واقعی آن غیرانتفاعی باشد! اما متأسفانه رسانهها و حتی کارشناسان و مسئولان آموزش و پرورش هم خیلی اجازه ورود به این مدارس را ندارند و اصلاً پاسخ نمیدهند و به نوعی با یک ایالت خودمختار مواجهیم! استدلالی که برای تأسیس مدارس غیردولتی مطرح میشد، چنین بود که با ایجاد این مدارس بخشی از هزینههای دولت کاهش مییابد و آن بخش از هزینهای را که از طریق مدارس غیردولتی صرفهجویی شدهاست برای مدارس ضعیفتر دولتی هزینه میکند، اما امروز این مدارس بیشتر به شکاف آموزشی منتهی شدهاند، اینطور نیست؟ دقیقاً همینطور است. هر چند ممکن است مدافعان بخش آموزش و پرورش غیردولتی بگویند ما ۱۵ درصد از بار بودجه را از دوش دولت گرفتهایم و این بودجه را به مدارس دولتی میدهند، اما نکته اینجاست که اولاً این اتفاق نمیافتد و اینگونه نیست.
نخست اینکه ۱۲ تا ۱۵ درصد دانشآموزانی که در مدارس غیرانتفاعی درس میخوانند همه مدارس غیرانتفاعی لاکچری نیستند و بعضی چندان فاصلهای با مدارس دولتی ندارند. به خصوص مدارس غیرانتفاعی شهرستانها.
دوم اینکه بار ناشی از تحصیل این ۱۲ تا ۱۵ درصد دانشآموز به سمت دولتیها نمیرود! شما الان به مدارس بروید میبینید که هیچ سرانهای به مدارس پرداخت نمیشود یا به ندرت پرداخت میشود. برخی مدیران و پرسنل مدارس هنوز هم در بیش از ۹۰ درصد مدارس با کمک اولیا، مدرسه را اداره میکنند. به خصوص در مدارس شهرهای کوچک و روستاها یعنی اگر از مردم کمک نگیرند، همان هزینههای آب و برق و نان و پنیر زنگ تفریح معلمان را هم نمیتوانند بدهند. پس نمیتوانیم بگوییم صرفهجویی ناشی از حضور دانشآموزان در مدارس غیرانتفاعی، صرف مدارس دولتی میشود. ضمن اینکه از لحاظ اجتماعی و روانی طبقاتیشدن آموزش به ویژه در آموزش عمومی، باعث آسیبهای روحی روانی، ذهنی و آسیبهای اجتماعی زیادی برای دانشآموزان میشود.
چطور؟ فخرفروشی کسانی که در مدارس لاکچری و غیرانتفاعی هستند بر دانشآموزان دولتی آسیبهای زیادی را در ابعاد مختلف دارد و عدالت آموزشی را به شدت تضعیف و مسیر آموزش عمومی را از مسیر خود خارج کردهاست.
ما کمکم داریم حضور دانشآموزان طبقات ضعیف را در بین رتبههای برتر کنکور و دانشگاههای برترکشور از دست میدهیم. در واقع طبقات اقتصادی و اجتماعی پایینتر در رقابت ناعادلانه نظام آموزشی، از مسیر درس خواندن قادر به ارتقای جایگاه اجتماعی خود نیستند. آیا این طبقاتیشدن نظام آموزشی باعث از دست رفتن بخشی از استعدادها در طبقات متوسط و ضعیف جامعه نمیشود؟ البته آنچه اشاره داشتید، بیشتر شامل مدارس خاصی است که اصولاً با هماهنگیهایی به دنبال تربیت نیروی انسانی برای دستگاهها هستند. این مدارس خاص از همان ابتدا میگویند، فرزندتان به فلان مدرسه و فلان دانشگاه برود، شغلش تضمین است. به خاطر همین است که افراد عادی به این مدارس راهی ندارند. ولی این حقیقت وحشتناک است که آینده یک عده تضمین شدهباشد و یک عده بیآینده باشند! در حالی که هر کودک، نوجوان و جوانی باید بداند آیندهاش در گرو تلاش، استعداد، شکوفایی و شایستگیهای اوست، نه اینکه کجا درس میخواند و پیش چه کسانی؛ این وحشتناک است و ما تبعات آن را در تمام ابعاد و زمینهها خواهیم دید.
مشاور وزیر ارشاد: فیلیمو مستهجن و بیقاعده توصیف کرد
انتقاد گسترده در شبکه ویراستی به فیلیمو : استاد پرورش مار در آستین خود هستیم! اگر دادستانی و قوه قضائیه ورود نمیکند، مردم به صورت خصوصی از این پلتفرم ها شکایت کنند تا بلکه جلوی ولنگاریشون گرفته شود.
سرویس فرهنگ و هنر مشرق - همزمان با انتشار سریال «رهایم کن» و تبلیغات گسترده شهری این سریال که با انتقادات گسترده مردمی از سطح شهر جمع آوری شد «میثم نیلی» "رییس مجمع ناشران انقلاب اسلامی" و مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی" با استفاده از هشتگ « قانون اساسی» در شبکه اجتماعی ویراستی نوشت: فیلیمو، هر روز بدتر، مستهجنتر و بیقاعده تر از دیروز! بیقانونی و گردن فرازی بعضیها تمامی ندارد.
با انتشار این پست در شبکه ویراستی کاربران بسیاری به آن واکنش نشان دادهاند و نظرات خود را با مشاور عالی وزیر فرهنگ در میان گذاشتهاند.
اکانت «مهین آباد» در زیر این پست، اهداف محور شدن این پلتفرم با حواشی بسیار را چنین توصیف میکند: هدف از کم رنگ کردن صداو سیما همین بود.
با توجه در روزهای اخیر تمامی انتقادات معطوف به پلتفرم مذکور در ارائه محتوا و تبلیغات گسترده و عدم تبعیت از ساترا است و زمینههای انتقادی در شبکه نمایش خانگی را تقویت میکند، اما اکانت «دلچکان» در ویراستی به محتوای ناهنجار پلتفرم رقیب فیلیمو «نماوا» اشاره میکند و مینویسد: نماوا هم همینطوره، اکثرا سریالهای کرهای با محتوایی ضد دین و آیین ما دوبله و منتشر میکنند و محتوای سریالهای کره ای حول تناسخ میچرخه، به طوریکه برای نوجوانی که اموزه های دینی ضعیفی داره تناسخ یک اصل در قانون حیات ادمها شناخته شده با اینکه در اسلام رد شده.
اکانت «عقل و قلم» هم انتقاد مشابهی را مطرح میکند و در پستی آورده است: فقط فیلیمو هم نیستیه نگاهی هم به پلت فرم هایی مثل سروش با فیلم های خارجی آنلاین با حداقل سانسور هم بندازید که شده پناهگاه و حیاط خلوت عده ای!
این انتقاد مطرح شده مربوط به عملکرد اخیر ساترا است که مجوزهای فعالیت فراوانی را برای پلتفرمهای ناشناس صادر کرده است.
استاد پروش مار در آستین هستیم!؟
اکانت «ابن تراب» در انتقادی بسیار صریح خواهان برخوردهای قضایی با این روش فعلی پلتفرمهای فعال در فضای مجازی است و مینویسد: استاد پرورش مار در آستین خود هستیم! اگه دادستانی و قوه قضائیه ورود نمیکند، مردم به صورت خصوصی ازین پلتفرم ها شکایت کنن تا بلکه جلوی ولنگاریشون گرفته شود.
موضوع برخورد با پلتفرمهای مذکور توسط محمدهادی مشیری خراسانی در اظهار نظری تکرار شده و او درباره این مطالبه مینویسد: خوب وزارت ارشاد و دستگاه قضایی چرا اقدام موثری نمی کنند؟ نظارت بر این مجموعه ها با وزارت ارشاد و محاکمه و مجازات آنها با دستگاه قضایی است. تعلل و قصور این دو مجموعه را چگونه توجیه کنیم؟
این پرسشی است که افکار عمومی در فضای مجازی دائما مطرح میکنند و طالب مواجه سخت با پلتفرمهای قانون شکن هستند.
«وحید مرادی ارگ» در انتقاد به سیاست صدور بی رویه مجوز در ویراستی مینویسد: هرکی آمده مجوز پلتفرم بهش دادن. این همه پلتفرم میخوایم چیکار؟ این پلتفرم ها چه کمکی به اعتقاد و فرهنگ مردم میکن؟ فقط به فکر پول هستن. این همه رسانه و پلتفرم میخوایم چیکار؟ آمریکا هم آنقد پلتفرم و رسانه نداره. سالی خداد تومن فیلیمو سود میکنه به چه درد مردم میخوره؟ در ایران همه چی رفاقتی و باندبازی شده. امریکا برا تیک تاک پدر مدیر تیک تاک را در اورد اون وقت ایران...
ایمان تجلیان نیز در انتقادی به محتوای پلتفرمها مینویسد: دیشب نشستیم مسابقه تی ان تی فیلیمو رو ببینیم. بعد از نیم ساعت دیگه نتونستم ادامه بدم. علاوه بر اینکه محتوای خاصی نداشت و فقط با رنگ و لعاب دادن جذابش کرده بودن، ولنگاری و ابتذال خاصی هم در رفتار مجری و هم شرکت کنندگان دیده میشد. بعیده این رفتارها و این تیپ شرکت کنندگان تصادفی باشه
سعید آرتیابی در انتقاد به عدم مرجعیت قانونی و قوانین نظارتی در پلتفرمها و حوزههای نظارتی مینویسد: این یک پاسکاری عمدی بین نهادها است، هدف نهایی تضعیف همین رادیوو تلوزیون نیم بنداست چون نمیتوانندبادست باز در تلوزیون عمل کنند با قوانین پاره پاره نسبت به ایجاد رقیب و تلقین منویات خودشان اقدام نمودند میگویند فرهنگ میگویند ساترا میگویند ساترا میگویند فرهنگ، اما اصل ماجرا ناتوی فرهنگیست.
در پاسخ به این پرسش محمد ساقیان مینویسد: نیازمند احیای حکمرانی فرهنگی، رفع تعارض ها و خلأهای قانونی و موازیکاریها، بیدارباش به نهادهای نظارتی و قضائی هستیموضع امروز ثمره فهم غلط از حکمرانی فرهنگی، مدیریت جزیرهای و دخالت بیجای نهادهای غیرمسئول در فرهنگ و پشتیبانی کج فهم ها از متخلفان حوزه فرهنگ و ناآگاهی از عمق خسارات است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴لحظه شلیک راکت ها از غزه به سرزمین های اشغالی
به اخبار جبهه مقاومت بپیوندید
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2395078717C4de9fe3f4d
🚨تعداد راکت های شلیک شده از غزه در طول امروز از عدد ۸۰۳ گذشت
☫سازمان اطلاعات سپاه|SAS...
https://eitaa.com/joinchat/1695154551Cdfc16b645a
سناریوی غربگرایان برای تسخیرمجلس
✍قاسم روانبخشبهرغم تبلیغات منفی که بر ضد نظام جمهوری اسلامی صورت میگیرد، ایران، آزادترین انتخابات دنیا را دارد. این ویژگی بهاندازهای روشن و واضح است که دوست و دشمن نسبت به آن آگاهی دارند. به همین دلیل است که همواره دشمن در سال انتخابات، بسیار فعالتر میشود و به زعم خود برای فتح نظام، از دریچه صندوق رای عملیات میکند. اکنون جریانی که با شعار زن، زندگی، آزادی پروژه آشوب و اغتشاش را رقم زد و شکست خورد، در صدد است میوه اغتشاشات را در انتخابات مجلس بچیند. (توجه داشته باشیم که دشمنان و ایادی آنها در عراق و لبنان نیز همواره تلاش کردهاند که این میوه را بچینند که بحمدالله در آن جاها نیز با تدبیر دوستان ما، شکست خوردهاند.) سناریوی دشمن برای انتخابات ۱۴۰۲ چیست؟ 1. اتهام مجلس حداقلی به مجلس یازدهم، به دلیل مشارکت ۴۸ درصدی. مدعیان اصلاحات و غربگرایان چنین وانمود میکنند که این درصد کاهش مشارکت، به دلیل عدم تایید نامزدهای آن جریان صورت گرفته است. این در حالی است که در برخی انتخابات دیگر که مدعیان اصلاحات انتخابات را تحریم کرده بودند، مشارکت مردم در انتخابات، حداکثری بود؛ مانند انتخابات سال ۹۰ که بهرغم تحریم از سوی آنها، بیش از 64درصد مردم در انتخابات شرکت کردند و به مراتب از انتخاباتی که با حضور مدعیان اصلاحات برگزار شده بود، مشارکت بالاتر بود. از سوی دیگر در مواردی که اصلاحطلبان حضور چشمگیری داشتند، حتی نهضت آزادی نیز برای انتخابات فهرست داد، انتخابات حداقلی برگزار شد؛ مانند انتخابات شوراهای شهر دوم که در تهران تنها 22درصد از واجدین شرایط شرکت کرده بودند؛ بنابراین کاهش مشارکت در مجلس یازدهم به دلیل عدم حضور اصلاحطلبان نبوده است؛ بلکه دلایل دیگری میتواند داشته باشد که عمده آنها را میتوان به عملکرد ضعیف دولت مدعی تدبیر و امید، گره زد و البته آغاز بلای خانمانسوز کرونا نیز در این مشارکت بی تاثیر نبود. گذشته از این که اصلاحطلبان نیز در انتخابات تایید شده بودند؛ ولی به دلیل عملکرد دولت روحانی مورد اقبال مردم قرار نگرفتند. مشارکت در انتخابات شوراها نیز که شورای نگهبان در آن نقشی ندارد، در همان ایام انجام شد با کاهش مشارکت مواجه بوده است. 2. ناکارآمد جلوه دادن مجلس فعلی مدعیان اصلاحات در سال جاری خط تضعیف مجلس را به مناسبتهای مختلف دنبال میکنند و این گونه وانمود میکنند که مجلس کارآیی نداشته و حاشیههایی مانند ماشین شاسیبلند نیز برای مجلس درست کرده و خواهند کرد. در حالی که موضوع ماشینهای شاسیبلند، به ماههای پایانی دولت روحانی بر میگردد. هر چند نمایندگانی که فریب خوردهاند باید تاوان نادانی خودشان را بپردازند. متاسفانه ریاست محترم مجلس نیز در جورچین آنها افتاده و در سناریوی آنها بازی میکند. 3. القای کاهش مشارکت در انتخابات آینده غربگرایان در صددند با نظرسازیهایی که انجام میدهند، این گونه وانمود کنند که مشارکت سیاسی در انتخابات بسیار پایین است؛ بنابراین باید برای مشارکت حداکثری چارهای اندیشید وگرنه نظام اسلامی با بحران مشروعیت مواجه خواهد شد. آنها برای افزایش مشارکت، پیشنهاد میکنند که نظارت شورای نگهبان را حذف کنند و هر کس از هر حزب و گروهی و با هر پیشینه و پروندهای بتواند در انتخابات نامزد شود و مسئله فتنه و قتل و اختلاس باید از شاخصهای نظارت حذف شوند تا فتنهگران و براندازان نیز بتوانند با تبلیغات گسترده و با حمایتهای مالی خارجی و داخلی، به مجلس و مرکز ثقل نظام اسلامی نفوذ کنند! 4. ضربه زدن به شورای نگهبان و نظارت قانونی آنها بر انتخابات این پروژه هر چند پروژه جدیدی نیست و از همان آغاز تشکیل دولت اصلاحات و شکل گرفتن حاکمیت غربگرایان بهویژه در ۸ سال حاکمیت آنها از ۷۶ تا ۸۴ به شدت ادامه داشته است؛ ولی امروز نیز تنها راه برای رسیدن به اهداف خودشان را ضربه زدن به اعتبار شورای نگهبان میدانند. به عنوان نمونه ابوالحسن نواب در مصاحبه اخیرش میگوید: شورای نگهبان، هم کلیتش حاشیهدار و هم تکتک اعضایش حاشیه دارند و تحت نفوذ افرادی و جریاناتی قرار دارند که مخوف هستند. این خط تضعیف که امام (ره) آن را حرام شرعی و نوعی دیکتاتوری میدانست، توسط این جریان، به شدت دنبال می شود. ✍️ ادامه در پست بعدی👇🏿👇🏿👇🏿
14554226278موزیک.mp3
12.8M
🔹تحلیل وضعیت اقتصادی کشور.
🔹پاسخ بسیاری از سئوالات شما در زمینه عملکرد دولت.
🔹مشکلات و موانع پیش روی دولت.
🔹نقش رسانه ها در انعکاس مطالب.
محمود قاسمی/ کارشناس سیاسی.
https://eitaa.com/harffe_hesab
🍏🍏🍏
آقای ظریف کامبیز فروهر شوهر و مدیر برنامه مصی علینژاد که در ضیافت ناهار حسن روحانی هم حضور داشت، تا چه حد به شما نزدیک است؟
◀️ به پایگاه خبری تحلیلی #خیمه_گاه_ولایت بپیوندید👇👇
➡️ https://eitaa.com/joinchat/2868117506C71fc999fff