💠 شرايط ظهور مهدي (عج) چيست و چه فرق هايي با علائم ظهور دارند؟
✍ در ابتدا توضيحي پيرامون علائم و شرايط ظهور امام زمان (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) داده مي شود تا فرق بين علائم و شرايط ظهور امام زمان (عج) روشن شود.
👈 علائم ظهور امام زمان (عج) با حوادث طبيعي، رويدادهاي اجتماعي و تحولات سياسي بسياري همراه است كه همه، نشان از آماده شدن جهان براي ورود به عصري جديد و آغاز دوراني سرنوشت ساز از حيات كره زمين دارند، از مجموع اين حوادث، رويدادها و تحولات كه پيش از ظهور و يا همزمان با آن واقع مي شوند تعبير به نشانه ها و يا علائم ظهور مي شود ويژگي اين حوادث اين است كه هيچ نقشي در تحقق ظهور ندارند و تنها گزارش گر نزديك شدن ظهور هستند
✅ بنابراين اتفاقاتي مانند: برخاستن ندايي از آسمان، خروج سفياني، شكافتن زمين در منطقه بيدا (خسف بيداء) ,قيام مردي از يمن، كشته شدن نفس زكيه كه در روايات آمده اند از علائم ظهورند.
👈 شرايط ظهور امام زمان (عج)پديده هايي هستند كه در تحقق ظهور تاثير مستقيم دارند به گونه اي كه اگر اين پديده ها رخ ندهند ظهور نيز رخ نخواهد داد دو مورد از مهم ترين آن ها بدين قرارند:
1⃣ يكي از شرايطي كه براي ظهور حضرت امام زمان (عج) لازم است آمادگي فكري و روحي جامعه براي پذيرش حكومت جهاني است. يعني جامعه بشري به اين حد از بلوغ و رشد برسد كه متوجه اين حقيقت بشود كه جامعه بشريت بدون رهبري يك انسان معصوم و كامل قادر به پيمودن مسير كمال و رسيدن به قله سعادت نيست بنابراين باير چشم انتظاربا و آماده حضور او بشود
2⃣ يكي از شرايط ظهور حضرت حجت، به حد نصاب رسيدن وجمع شدن ياران حضرت مي باشد ياراني كه حضرت بتواند به كمك آن ها حكومت واحد جهاني خود را مديريت نمايد.
برای مطالعه بیشتر و منابع این گفتار مراجعه کنید به:
https://www.welayatnet.com/fa/news/45523
♨️ @andisheyehbartar 👈
#اعتقادی
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یک کلیپ کوتاه برای پاسخ به سه سوال مهم در زمینه مهدویت
🌺 امام زمان(عج) زمانی ظهور میکند که جهان پر از ظلم وجور شود!؟
🌺 امام زمان(علیهالسلام) با دنیا چطوری میجنگه!؟
🔰 وظیفه ما نسبت به امام زمان(ع) چیست!؟
👈 با دیدن این کلیپ پاسخ هر سه سوال را از حجت السلام قرائتی بشنوید
♨️ @andisheyehbartar 👈
#مهدویت
🗓 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۱۴ مهر ۱۳۹۷
میلادی: Saturday - 06 October 2018
قمری: السبت، 26 محرم 1440
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
🗞 وقایع مهم شیعه:
🔹شهادت علی بن حسن مثلث علیه السلام، 146ه-ق
📆 روزشمار:
▪️8 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️23 روز تا اربعین حسینی
▪️31 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️33 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
▪️38 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام
♨️ @andisheyehbartar 👈
#تقویم_شیعه
💢از کجا معلوم که خدا عادل است؟
✅عدل الهي بر دو قسم است:
1⃣. عدالت در محاسبه اعمال بندگان (عدل تشريعي)، يعني خداوند در تكاليف و دستورهاي خود قدرت و توانايي و اندازه امكانات بندگان را در نظر مي گيرد و بر همان اساس، وظايفي براي آنان تعيين مي شود و در مقام پاداش و جزا نيز به عدالت عمل مي شود.
آيه مي فرمايد: "براي هيچ كس بيش از توانايي هايش وظيفه تعيين نمي كنيم و نزد ما كتابي است كه حق را بيان مي كند و به آنها ظلم نمي شود".(مؤمنون ،آيه 62) اين آيه بيان گر عدل تشريعي است.
2⃣. عدالت در آفرینش (عدل تكويني): در جهان آفرينش تعادل حكومت مي كند و سراپاي جهان، موزون و متعادل بوده و در تركيب اجزاي آن تناسب و تعادل كاملاً رعايت شده(استاد جعفر سبحاني، الهيات و معارف اسلامي، ص 157 و 156) و به كسي ظلم نشده است، يعني به مقدار استحقاق و قابليت، به موجودات فيض شده است.
✅براي اثبات عدل الهي در تشريع و تكوين، ابتدا بعضي از صفات مانند حكيم بودن خداوند و غني و بي نياز بودن او و عدم نقص و كمبود اثبات شده وسپس عدل الهي ثابت مي شود. در اين مقام دو دليل عقلي ذكر شده:
1- ظلم قبيح است و خداوند حكيم به خاطر دانش وقدرت بی نهایتش هرگز كار قبيح و ناشايست انجام نمي دهد. ظالم در خور ملامت و سرزنش است و مسلّم است يك وجود كامل هرگز كاري نمي كند كه در خور ملامت باشد.
2- سرچشمههاي ظلم در چند امر خلاصه مي شود:
👈نياز، جهل، هواپرستي، ضعف، انتقام جويي، حسد و بخل كه همه از نوعي نقصان و كمبود حكايت مي كند. با اين حال چگونه ممكن است ظلم و ستم از وجودي كه كمال مطلق است سر بزند، در حالي كه نه نياز دارد و نه جهل و نه خودخواهي؟!(مكارم شيرازي، پيام قرآن، ج 4، ص 427 و 426)
👈در يكي از دعاها به اين نكته اشاره شده است: "خداي من! مي دانم كه در مجازات تو شتاب زدگي نيست و در داوريت ظلمي نيست. كسي شتاب مي كند كه مي ترسد فرصت از دست برود. كسي ستم مي كند كه ضعيف است. تو اي خداي من! از اينها برتر و بالاتري".(شيخ طوسي، مصباح المتهجد، ص 173)
♨️ @andisheyehbartar 👈
#اعتقادی
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠چرا پیاده روی اربعین!؟ پیاده، چه فایده!؟
♨️ @andisheyehbartar 👈
#اربعین
💠 جمیع انبیا بدون شک معصوم هستند
✍ یکی از بحثهای بسیار مهم کلامی، بحث عصمت انبیاست. شیعه بالاتفاق معتقد است که جمیع انبیای الهی از بدو تولد تا زمان رحلت، از هر گونه گناه، خطا و اشتباهی و فراموشی مصون هستند و هرگز عملی خلاف شریعت و دستورات الهی انجام نمیدهند.
◀️ اما برخی افراد با مستمسک قرار دادن آیات61 و 63 سوره کهف که مربوط به داستان حضرت موسی و خضر است، تلاش کردهاند عصمت را انکار کنند، در این داستان خداوند متعال به حضرت موسی(علیهالسلام) و همراهش فراموشی را نسبت میدهد، و در این زمینه میفرماید: «شیطان این تصرف را انجام داد و این را از یاد او برد.»
◀️ بر این اساس اشکال کردهاند که عصمتی وجود ندارد و حضرت موسی که از پیامبران اولوالعزم الهی است، دچار فراموشی شد، و حتی شیطان در او نفوذ کرده، پس ما بقی انبیا به طریقه اولی از عصمت برخوردار نیستند.
✅ در پاسخ لازم است در ابتدا به یک نکته توجه شود و الا مغالطه شده و پاسخ داده نمیشود:
👈 خود قرآن کریم تصریح دارد که انبیا و از جمله خود حضرت موسی(علیهالسلام) جز انسانهای مخلَص بوده[مریم/51] و جایگاهی بس عظیم در نزد خداوند متعال دارند[طه/41]. از سوی دیگر شیطان اعتراف میکند که به مخالصین نمیتواند نفوذ کند[ص/82-83]
👈 حال در توجیه آیات مد نظر میگوییم: فراموش کننده همسفرحضرت موسی(علیهالسلام) بوده، نه خود او و اگر در جمله (نسیا) فراموشی به هر دو نسبت داده شده است، از قبیل نسبت دادن کار فرد به گروه است که بسیار رائج است.
👈 ممکن است اشکال کنید که همسفر حضرت موسی(علیهالسلام) «یوشع بن نون» وصی او بوده که او هم پیامبر است، بنابراین چگونه ممکن است این فراموشی برای او حاصل شود و این فراموشی را هم به شیطان نسبت داده است. مگر شیطان می تواند سبب فراموشی انبیا شود.
✅ برای پاسخ این اشکال هم باید توجه داشت که قرآن از نام همسفر حضرت موسی(علیهالسلام) سخنی به میان نمیآورد و تنها در برخی روایات آمده است که او یوشع بن نون بوده است.[5] اما این روایات مرسل و ضعیف هستند، .پس کسی که فراموش کرده و شیطان در او تصرف کرده، حضرت موسی و یو شع نبوده است.
👈 و اما در مورد اینکه حضرت موسی به حضرت خضرگفت: «قَالَ لَا تُؤَاخِذْنىِ بِمَا نَسِيتُ وَ لَا تُرْهِقْنىِ مِنْ أَمْرِى عُسرا[کهف/73] گفت: منرا بر آنچه از ياد بردم، مؤاخذه مكن و در كارم به من سخت مگير.» این که حضرت موسی اینجا فرموده که من فراموش کردم، واقعا به معنای فراموشی حقیقی نیست، بلکه به معنای معذرت خواهی و از کوره در رفتن است، در واقع معنای این جمله این است: با اینکه من میدانستم که نباید اعتراض کنم، اما به خاطر عدم صبر لازم، بر آشفتم؛ لذا تو هم مرا بر این امر ببخش و این مرسوم است بین عرب که در مقام معذرت خواهی از الفاظ «نسی» استفاده میکنند. لذا اینجا نیز نسیان به معنای فراموش کردن مطلب نیست.
🔹 برای مطالعه بیشتر و منابع این گفتار مراجعه کنید به 👇
https://www.welayatnet.com/fa/news/112913
♨️ @andisheyehbartar 👈
#اعتقادی
🗓 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۱۵ مهر ۱۳۹۷
میلادی: Sunday - 07 October 2018
قمری: الأحد، 27 محرم 1440
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه)
- ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه)
- یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت
🗞 وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️7 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️22 روز تا اربعین حسینی
▪️30 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️32 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
▪️37 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام
♨️ @andisheyehbartar 👈
#تقویم_شیعه