از اون صحنههای دشمنسوز این عکس دستهجمعی از اجتماع بیش از هزار جوان یزدیه که در روزهای پایانی #ماه_رمضان در مسجد ملا اسماعیل معتکف شدهاند
منکر ریزشها نیستم اما ندیدن این همه رویش حتما علت خاصی داره!
.
#اعتکاف
@Btwitter
۱۰ فروردین
۱۳ فروردین
به به
#شهرام_دبیری تو دوران ریاست شورای شهر #تبریز هم بخاطر مسافرتهای خارجی زیاد و بدون هماهنگی با فرماندار و هزینه کرد بیت المال برای اطرافیانش محکومت قطعی داشته!
پزشکیان کابینه رو داده دست مافیای تبریز!
#نهج_البلاغه
@Btwitter
۱۳ فروردین
۱۳ فروردین
اقدامات و کارهایی که جمهوری اسلامی در این چهل و شش و هفت سال کرده میتوانید به چند محور اصلی بپردازیم:
1. مقایسه قبل و بعد از انقلاب – بررسی تغییرات در زمینههای مختلف مانند عدالت اجتماعی، پیشرفت علمی، زیرساختها، استقلال سیاسی و ...
2. فرصت دفاع از ارزشها – چگونگی حفظ و ترویج ارزشهای اسلامی و انقلابی در جامعه
3. چالشها و محدودیتها – بررسی موانعی که بر سر راه تحقق کامل آرمانهای انقلاب قرار داشته است
"امروز، جمهوری اسلامی یک واقعیت است؛ نه یک آرزو! از فقر و وابستگی تا پیشرفت و عزت. بیایید نگاهی به دستاوردهای انقلاب بیندازیم
توضیح بیشتر این که:
۱. مقایسه قبل و بعد از انقلاب:
قبل از انقلاب، ایران وابستگی شدیدی به کشورهای خارجی داشت و بسیاری از مناطق کشور از نظر اقتصادی، علمی و فرهنگی دچار عقبماندگی بودند. اما پس از انقلاب، با تکیه بر خودکفایی، پیشرفتهای گستردهای در حوزههای علمی، فناوری، بهداشت، آموزش و صنایع دفاعی به دست آمد. همچنین، استقلال سیاسی و کاهش نفوذ بیگانگان از مهمترین تغییرات بوده است.
۲. فرصت دفاع از ارزشها:
انقلاب اسلامی توانست بستری برای حفظ و گسترش ارزشهای اسلامی و ملی فراهم کند. استقلال، عدالت خواهی، حمایت از مستضعفان و گسترش فرهنگ ایثار و مقاومت، از ارزشهایی بوده که در این دوران تقویت شده است. همچنین، نقشآفرینی مردم در تعیین سرنوشت خود و مشارکت در تصمیم گیریهای کلان کشور، از دیگر فرصتهایی است که انقلاب ایجاد کرده است.
#روز_جمهوری_اسلامی
#دستاوردها
#آرمانها
۱۳ فروردین
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجری میپرسد: آیا یمنیها به این فکر نمیکنند که در برج زندگی کنند و ماشینهای لوکس و استخر و ... داشته باشند؟!
@Btwitter
۱۶ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بابت انتشار این فیلم از شما عذرخواهی میکنم اما ببینید همین چند ساعت قبل رئیس جمهور امریکا با چه الفاظ رکیکی، مذاکره با کشورهای دیگر را یک پیروزی بزرگ برای خودش جلوه میدهد. جالب اینجاست که هنوز هم یک مشت حقیر در داخل ایران میگویند پس چرا با امریکا مذاکره مستقیم نمیکنیم؟
ترامپ: کشورها التماس ما را میکنند. باسن من را میبوسند و میمیرند برای توافق با ما. میگن آقا لطفاً با ما توافق کنید. من هر کاری میکنم، هر کاری بگید میکنم قربان. لطفاً با ما توافق کنید!
@Btwitter
۲۰ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شهید یحیی سنوار:
«قوی، قوی نخواهد ماند و ضعیف، ضعیف نخواهد ماند. روزها میآیند و میروند و این روزها هم انشاءالله خواهد گذشت.
غزه با تمام قدرتش مقاومت خواهد کرد تا رژیمتان را ریشهکن کند.
#غزه_تحت_القصف
#علی_العهد_یا_قدس #
@Btwitter
۲۵ فروردین
فرد مذکور از نزدیکان جناب قالیباف هستند و با سابقه توهین به شهید رئیسی ‼️
@Btwitter
۲۵ فروردین
۲۵ فروردین
۲۵ فروردین
روایتی از صدور احکام کرسنت در دوران ریاست شهید رئیسی بر دستگاه قضائی/ وقتی سخنگوی قوه قضائیه سخنان اژهای را رد میکند!/ چه کسی مانع اجرای احکام گردنکلفتها شد؟
🔹اظهارات امروز حجتالاسلام محسنی اژهای درباره نحوه رسیدگی به پرونده کرسنت و مقایسه آن با دوران ریاست شهید رئیسی بر قوه قضائیه، موج تازهای از سوالها و بحثها درباره چگونگی مدیریت این پرونده در دورههای مختلف ایجاد کرده است. پرونده کرسنت که یکی از جنجالیترین پروندههای فساد اقتصادی کشور محسوب میشود، به دلیل دخالتهای دولتی، موانع اجرایی و پیچیدگیهای متعدد حقوقی، همواره با چالشهای بسیاری روبهرو بوده است. در این گزارش، روند رسیدگی به این پرونده در دوره ریاست شهید رئیسی بر قوه قضائیه و عوامل سیاسی دخیل در تأخیر اجرای احکام آن مورد بررسی قرار میگیرد.
🔹براساس اعلام سخنگوی فعلی دستگاه قضا در نشست خبری مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲، رسیدگی به پرونده کرسنت در دوران ریاست آیتالله رئیسی بر قوه قضائیه متوقف نشده بود. در سال ۱۳۹۹، در دوره مدیریت ایشان بر دستگاه قضایی، کیفرخواست جدیدی با موضوع تبانی در معاملات دولتی صادر شد. در ادامه، دادگاه در تاریخ ۶ اسفند ۱۴۰۱، حکم محکومیت و پرداخت جریمه علیه هشت متهم پرونده را به اتهام پرداخت رشوه و تحصیل مال نامشروع صادر کرد. این حکم پس از اعتراض متهمان به دادگاه تجدیدنظر ارجاع شد و نهایتاً با تغییراتی جزئی، در مرحله تجدیدنظر تأیید گردید.
🔹دولت روحانی و موانع اجرای احکام قطعی
یکی از مسائل اساسی در پرونده کرسنت، دخالت دولت حسن روحانی در روند اجرای احکام صادره، بهویژه علیه مسئولان بلندپایه دخیل در این پرونده بود. دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در دولت وقت به دلیل فشارهای رئیسجمهور و ادعای حساس بودن شرایط اقتصادی کشور، مانع اجرای حکم علیه وزیر و معاون وزیر وقت شد. این افراد که مسئولیتهای کلیدی در وزارت نفت داشتند، تحت حمایت دولت قرار گرفتند و اجرای احکام صادرشده به بهانه «حفاظت از مسئولان خط مقدم جنگ اقتصادی» متوقف شد. این مداخلات، عملاً روند اجرای عدالت را مختل کرد و فرصت رسیدگی سریع و کامل به بخش مهمی از این پرونده را از بین برد.
🔹با تغییر دولت و آغاز فعالیت شهید رئیسی در ریاستجمهوری، رویکرد رسیدگی به این پرونده تغییر کرد. دولت جدید، بهویژه معاونت حقوقی ریاستجمهوری، علاوه بر پیگیری حقوق ملت در محاکم بینالمللی، از قوه قضائیه خواست تا رسیدگی به این پرونده را تسریع کند چرا که دیگر مسئولان دخیل در این پرونده در هیچ جایگاه رسمی دولتی حضور ندارند و هیچ مصلحتی برای تأخیر در اجرای احکام قضایی آنها وجود ندارد.
🔹در دوران ریاست شهید رئیسی بر دستگاه قضائی، تلاشهای قابلتوجهی برای پیگیری پرونده و محکومیت متهمان انجام شد، اما موانعی که از سوی دولت وقت ایجاد شد، اجرای برخی از احکام این پرونده را مختل کرد. با این حال، دولت سیزدهم تلاش کرد با پیگیری همهجانبه، عدالت را در این پرونده محقق کند.
🔹رفتار امروز رئیس قوه قضائیه بیش از پیش این سوال را در افکار عمومی تقویت میکند که چرا پرونده چای دبش که هیچ فساد مالی از سوی وزرای دولت سیزدهم رخ نداده و اتهام سختگیرانه آنان تنها ترک فعل بود، با ورود شخص ایشان، بازپرس پرونده و رسانههای قوه قضائیه به شدت برجستهسازی شده اما در مقابل هیچ خبری از برخورد با مجرمان گردنکلفت کرسنت به گوش نمیرسد؟
@Btwitter
۲۵ فروردین