#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#بیست_و_دوم_صفر_شهادت_حضرت_شریفه سلام الله علیها
بیست و دوم ماه صفر بنابر بعضی از شواهد حضرت شریفه بنت الحسن علیهماالسلام در راه مراجعت از کربلا به طرف مدینه بر اثر تازیانه ها و شدت مصائب قالب تهی کرده و به شهادت رسیدند.
البته بیستم ماه محرم نیز بعنوان شهادت این بانو مطرح شده که هر دو تاریخ مورد احترام است.
دراسامی دختران امام مجتبی علیه السلام تاهفت دخترنقل شده است.
اولین دخترحضرت فاطمه بنت الحسن علیهماالسلام است که ایشان همسرامام سجاد ومادرامام باقرعلیهم السلام هستند.
دو دختردیگر ازاولاد امام مجتبی بنام ام الحسن وام الحسین علیهم السلام هستند که در روزیازدهم محرم هنگامی که دشمنان به خیمه ها حمله ور شدند زیردست وپا وسم ستوران به شهادت رسیدند.
چهاردختر دیگرنیز درکربلا اسیرشده وهمراه اسراء بطرف کوفه وشام رفتند. اسامی آنان را ام سلمه یا آمنه، رقیه، زینب وفاطمه صغری بنات الحسن علیهم السلام نقل کرده اند.
یکی ازین دختران درراه شام از روی ناقه به زمین افتادو زیردست وپای شترهاجان داد. حضرت زینب علیهاالسلام نیزخود را ازناقه بزمین انداختندتا بانورا نجات دهند اماوقتی رسیدند آن مخدره بشهادت رسیده بود وفریاد زدند واضیعتاه وامحنتاه واقلةناصراه واحسناه واحسیناه
حرمی منتسب به دختر امام مجتبی در #شهربلد بنام #آمنه_بنت_الحسن علیهماالسلام محل زیارت شیعیان است.
حضرت فاطمه صغری علیهاالسلام نیزبه لقب #شریفه مشهور ودرحله مدفون هستند.
بنابرآنچه که ازقدیم اهالی #شهرحله سینه به سینه ازگذشتگان خودنقل میکنند. این بانوبعداز گذراندن ایام اسارت وتازیانه ها، بااسراء اهلبیت علیهم السلام درروز اربعین به کربلا بازگشته وبعدازمراجعت کاروان ازکربلا بطرف مدینه، دو روز بعدازاربعین بر #اثر تازیانه ها وشدت مصائب بشهادت رسیده ودرحله دفن شدند.
بیش ازهزارسال است که حرم مطهرایشان ملجأ درماندگان است. شیعیان درین سالها معجزات خارق العاده ازصاحب این حرم مثل شفای امراض صعب العلاج وحل شدن گرفتاریهای مشکله رادیده اند.
بنحوی که حضرت شریفه علیهاالسلام رابه #دکترآل_الله و #طبیبةمعلولین لقب داده اند.
حرم ایشان درتمامی ایام سال مملو از زائردلباخته است. درین شهرمرسوم است که بعدازتوسل وگرفتن حاجت، بعنوان عرض تشکرازین بانوی جلیل القدر بانصب متنهای مختلفی بردر ودیوارحرم ازحضرت سپاسگذاری میکنند. به همین خاطرهمیشه ازچندکیلومتر قبل ازحرم مطهرحضرت، تعدادکثیری ازین تشکرات بر درودیوارها مشاهده میشود.
📚وسیلةالدارین ص۳۴۵
📚معالی السبطین ج٢ص٩٠
📚بحارالانوار ج۴۴ص۱۶۳
📚بحرالمصائب ج۴منازل شام
@bynolharamyn
4_5954052508916648541.mp3
4.6M
🏴شور | سلام الله علی العطشان
#هیئت_رزمندگان_مکتب_الحسین_(ع)
| 3 مهر | 1400
💠 #نریمان_پناهی
@bynolharamyn
مشهد به دست، تربت جانان گرفت و گفت:
جان جهانیان همه قربان کربلا
#زهراسادات_قاسمی
فقط به تربت اعلات، سجده خواهم کرد
که بندهی تو نخواهد گذاشت، هر جا سر
#سیدحمیدرضا_برقعی
#چهارشنبههایامامرضایی
@bynolharamyn
#امام_رضا_جانم_دریاب_دلم_را
از ازل عاشقِ بی چون و چرایت بودم
تا دم مرگ هم از عشق تو دم بايد زد
مادرم گفت:به هنگامِ گرفتار شدن
دست بر دامن سلطان کرم باید زد
بهترین خاطره ها را به خداوند قسم
گوشهٔ پنجره فولاد رقم باید زد
خادمانِ حرمت باز به هم می گفتند:
اربعین .. کرب و بلا .. خیمهٔ غم باید زد
وقت آن آمده تا سوی تو پر بگشاییم
دست بر سینه به سوی حرمت می آییم
أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰاعَلی بنِ موسی الرضا
روزتون امام رضایی،التـماس دعــا
#چهارشنبههایامامرضایی
@bynolharamyn
بسم الله الرحمن الرحیم
بنام الله
مهرگستر مهربان
صبـح،
اشاره ی خورشید است؛
برای آغـازی دوباره!
و من آموخته ام؛
هر آغازی،
بانام زیبای تو کلید می خورد،
و هر پایانی،
به اسم اعظم تو ختم میگردد!
الهی به امیدتو
@bynolharamyn
☀️امام على عليه السلام:
هرگاه گناهى مرتكب شدى، به محو آن با توبه بشتاب
إنْ قارَفْتَ سَيّئةً فعَجِّلْ مَحْوَها بالتَّوبةِ
📚تحف العقول صفحه۸۱
@bynolharamyn
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله
چهڪنمدستخودمنیست
ڪهیادتنڪنم
خواستےدلنبرے
تابهتوعادتنڪنم ...
#یاحسینعلیهالسلام
@bynolharamyn
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#بیست_وسوم_صفر_شهادت_فاطمه_بنت_اسد سلام الله علیها
بیست و سوم ماه صفر سال ۸هجری قمری مطابق با سوم تیر سال ۸هجری شمسی، مادر امیرالمؤمنین حضرت فاطمه بنت اسد علیهم السلام در بین سن شصت تا هفتاد سالگی به دیدار حق شتافتند.
#حضرت_فاطمه_بنت_أسد بن هاشم بن عبدمناف، فقط همسر #حضرت_ابوطالب علیهم السلام بودند و چهارپسر و دودختر داشتند. اول #طالب وسپس #عقيل متولد شد. بعداز ده سال #جعفر وسپس حضرت #امام_اميرالمومنين علیه السلام متولد گردیدند. دختران حضرت يكى #فاخته كه مشهوره به #ام_هانى است و ديگرى #جمانه_خاتون هستند.
#فاطمه_بنت_اسد نه تنها مادر اميرالمومنين علیهماالسلام بودند بلكه بعداز #حضرت_عبدالمطلب علیه السلام كه پیامبر شش ساله درخانه حضرت ابوطالب علیه السلام آمدند، حضرت فاطمه بنت اسد درحق پیامبر مادرى کرده وایشان را بر فرزندان خود مقدم ميداشتند.
همچنین هنگامی كه #حضرت_خديجه سلام الله علیها دنيا را وداع فرمودند. حضرت زهرا سلام الله علیها پنج ساله بودند وجناب فاطمه بنت اسد در دامان عزت خود آن مستوره دوجهان را بجان ودل سرپرستی ومادری کردند.
#كفى_لها_فخرا_و_شرفا
وقتی حضرت فاطمه بنت اسد ازدنیا رفتند، پیامبر بسیار گریسته وفرمودند: "الیوم ماتت أمی"
امیرالمؤمنین علیه السلام نیزگریه میکرده و میفرمودند: "إنالله وإناإليه راجعون"
پیامبر هم باگریه فرمودند: "یاعلی اگرمادر تو بود، مادرمن هم بود"
بعد فرمودند این عمامه وپیراهنم را بگیر و اورا درین کفن کنید. سپس خود حضرت براو نمازی خواندند که مانند آن را برکسی نخوانده بودند وچهل تکبیر براو گفتند وقبل از دفن درقبر او بی حرکت خوابیدند وحضرت امیر وامام حسن علیهماالسلام نیز وارد قبر شدند سپس ازقبر بیرون آمدند.
پیامبر پیکرمطهر راوارد قبر کردند ومدتی درون قبر ماندند سپس صدا زدند: "یافاطمه" ناگهان حضرت فاطمه بنت اسد سخن فرموده وگفت: "لبيك يارسول الله"
حضرت فرمودند: "هل رأيت ماضمنت لك" آنچه برایت #ضمانت کرده بودم رادیدی؟"
بانو گفتند: "آری" پس فرمودند: "فجزاك الله عني في المحيا والممات أفضل الجزاء"
خداوند ازجانب من بتو، درحیات و مَمات برترین پاداش رابدهد.
📚الخرائج ج١ص٩١-١۵۰
#مدفن حضرت فاطمه بنت أسد درقبرستان بقیع است که بعد ایشان امام حسن وامام سجاد وامام باقر وامام صادق علیهم السلام، درکنار ایشان بخاک سپرده شدند.
پیامبر صلی الله علیه وآله فرمودند: جبرئیل بمن خبرداد که اواهل بهشت است وخداوند به ۷۰هزار فرشته امرکرده که براو نماز بخوانند.
📚بحارالانوار ج٢٠ص١٨۵
📚اصول کافی ج١ص۴۵۳
📚الأمالی صدوق مجلس۵۱
@bynolharamyn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
التماس دعا
میگویند خیرات برای رفتگان
مثال نسیم خنکی ست که
در هوای داغ به صورت انسانی می وزد
به همین لذت بخشی
و به همین لطافت
پنجشنبه است
خیرات رفتگان #فاتحه و #صلوات
@bynolharamyn
🔴چهره #عزرائیل برای مومن و کافر هنگام #مرگ
💠حضرت #ابراهیم (علیه السلام) روزی شخصی را دید از او پرسید تو کیستی؟
او گفت: عزرائیل هستم.ابراهیم گفت: از تو می خواهم خودت را به آن صورتی که مومنین را قبض روح می کنی، به من بنمایانی.ابراهیم به دستور او، روی خود را برگردانید، و سپس به آن نگاه کرد، جوانی بسیار زیبا و خوشرو و شاد دید، گفت: اگر مومن پس از مرگ، چیزی (پاداشی) غیر از این چهره زیبا را نبیند، همین دیدار برای او کافی است، و پاداش خوبی برای کارهای نیکش خواهد سپس ابراهیم، به عزرائیل گفت: اگر می توانی، خودت را در آن چهره ای که گمراهان را با آن، قبض روح می کنی، به من بنمان.عزرائیل: ای ابراهیم تو طاقت دیدن آن چهره را نداری.ابراهیم (علیه السلام) خواسته اش را تکرار کرد.عزرائیل گفت: روی خود را برگردان، ابراهیم (علیه السلام) روی خود را گردانید و سپس به او نگاه کرد، مردی سیاه که موهای بدنش راست شده بود و بسیار بوی بد دارد و از سوراخهای بینی او دود و آتش بیرون می آید، حضرت ابراهیم نتوانست آن چهره را مشاهده کند، بر اثر شدت ناراحتی بی هوش شد، وقتی به هوش آمد عزرائیل، را به صورت اول دید، به او فرمود: ای فرشته مرگ انسان گنهکار جز دیدن همین چهره، کیفر دیگری نبیند، همین نگاه برای عذاب و کیفر او کفایت می کند.انسان اگر دشمن پروردگارش باشد، فرشته اش بصورت زشت ترین صورت و لباس و بدترین چیز، نزدش می آید و به وی می گوید: بشارت باد تو را به ضیافتی از حمیم دوزخ! و جایگاهی از آتش!او نیز غسّال خود را می شناسد و تشییع كنندگان را قسم میدهد كه: مرا بطرف قبر مبر! و چون او را داخل قبرش كنند، دو فرشته سؤال كننده نزد او می آیند و كفن او را از بدنش كنار زده، می پرسند: خدا و پیامبرت كیست؟ چه دینی داری؟او می گوید: نمی دانم! می گویند: هرگز ندانی و هدایت نشوی! سپس او را با گرز، آنچنان می زنند كه تمام جنبنده هایی كه خدا آفریده، به غیر ازانس و جن، از آن ضربت تكان می خورند! آنگاه دری از جهنم برویش باز نموده، بهاو می گویند: با بدترین حال، بخواب! آنگاه قبرش، آنقدر تنگ می شود كه بر اندامش می چسبد، آنطور كه نوك نیزه به غلافش میچسبد، بطوریكه مغز سرش از بین ناخن و گوشتش، بیرون می آید! خداوند مار و عقرب زمین و حشرات را بر او مسلط می كند تا نیشش بزنند.
📚 ریاض الاحزان عالم قزوینی، ص ۳۱
📚 بحار الانوار، ج، ۶، ص ۱۴۳
@bynolharamyn